Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-01, 18:09   #2341
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Zaraz cos wstawie dla Ciebie Tylko na wlasna odpowiedzialnosc bo nie wiem czy sie nie przestraszysz
Ja też ja też chcę Cię zobaczyć, bo jestem ciekawa czy moje wyobrażenia będą słuszne

Kupiłam Lorysa czekoladowego Przez Was !!
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 18:11   #2342
_Alessandra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
myślę,że działają podobnie,skoro są na ten sam problem. wody minimum 1,5litra dziennie,a jak masz te problemy,to lepiej wypij więcej. życzę szybkiego wyleczenia,bo to straszny dyskomfort
Aaa no to jeśli tak mówisz to od dzisiaj cała zgrzewka, która jest w domu idzie w moje posiadanie Dziękuję Ci bardzo Kochana oj tak, dyskomfort straszny...dzisiaj jak prowadziłam apel, to modliłam się, żeby nie zachciało mi się siku - byłby straszny wstyd przed całą szkołą i nauczycielami - tu apel prowadzę, a nagle lecę na łeb na szyję w szpilach do toalety..tragedia by była

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 18:17   #2343
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
To może sprawdź sobie na tych stronach typu Komputerowy Dobór Fryzury albo coś Albo dodaj swoje zdjęcie, choćby tak na chwilkę, jak to zrobiła Talullah i może Ci coś doradzimy?

Hej Oczywiście nam te swoje nowe nabytki pokażesz
A ja sobie czekam właśnie spokojnie i cierpliwie na próbkę BB Creamu - hit kosmetyczny w Azji
Zobaczymy, czy takie to cudeńko jak to opisują.
No, ale widzisz, oni mają, że tak powiem na bieżąco kontakt z takimi ludźmi - to też dużo daje Ja np. wróciłam z Hiszpanii i staram się nie przejmować aż tak bardzo jakimiś bzdurami, bo bez tego żyje się lepiej-spędziłam tam tylko 3 tyg. a już jakiś wniosek wyciągnęłam i wpajam go w życie.Wiadomo, że nie wszyscy są tacy sami, ale tu chodziło o takie uogólnienie Widzisz, sama napisałaś - twoja rodzina nie pogratulowała Ci z zawiści a tak naprawdę obcy ludzie byli dla Ciebie niezmiernie życzliwi ! I o to tu chodzi

A co do Twojego wieku - podglądnęłam sobie te zdjęcia co wrzuciłaś I powiem Ci, że ja dałabym Ci 18-19 lat, także się nie dziw, że ludzie tak reagują - wiadomo, wkurzające to , nie dziwię się Ale za to jak potem Ci wszyscy będą zazdrościć jak będziesz wyglądać na siostrę swoich dzieci !! No, ale to, że ludzie bardzo często idą na łatwiznę i nie czytają tylko upierdliwie co chwile pytają o to samo, to już inna historia - mnie też to drażni zawsze. A co do sytuacji - się uśmiałam, pewnie musiały te babki mieć niezłe miny

Dziewczyny - bylam na poczcie i jestem w niezlym szoku

Bo oprocz paletki i pedzli zamowilam tez na ebay'u krem BB Missha, z Hong Kongu, i to kilka dni temu.

I bylam pewna ze to doszla paletka bo czekam na nia juz 3 tyg.

I wyobrazcie sobie ze szybciej doszla paczka z azji niz z europy
Szybciej niz nawet z polskiego allegro

No wiec mam krem BB, 50 ml od razu sobie wzielam Idealnie trafilam w kolor, jest dla mnie lepszy niz wiekszosc podkladow kolorystycznie robionych pod skore europejek.

Teraz nalozylam troszke ale od jutra rana zaczynam pelne testowanie i jak chcecie to zdam raport jak sie trzyma w ciagu dnia

18 - 19 mowisz, a mam prawie 26
Tylko wiesz, ja planuje pozno dzieci wiec moge nie wygladac na ich siostre w przyszlosci

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Ja też ja też chcę Cię zobaczyć, bo jestem ciekawa czy moje wyobrażenia będą słuszne

Kupiłam Lorysa czekoladowego Przez Was !!
Ojej, a moge spytac jakie masz o mnie wyobrazenia?

Ja tez kupilam lorysa przez wizaz, normalnie odkad tu jestem to chce mase rzeczy wyprobowac a mialam przejsc na minimalizm kosmetyczny Chyba nie przejde

Edytowane przez Talullah
Czas edycji: 2010-09-01 o 18:20
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 18:33   #2344
Soph
Zakorzenienie

hej

jak już mówimy o kupowaniu spowodowanym tym forum
to powiem Wam, że kupilam ten olejek z YR.
niby ma przedłużać opaleniznę
można go też stosować go kąpieli i do włosów.

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 19:20   #2345
_Alessandra
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny - bylam na poczcie i jestem w niezlym szoku

Bo oprocz paletki i pedzli zamowilam tez na ebay'u krem BB Missha, z Hong Kongu, i to kilka dni temu.

I bylam pewna ze to doszla paletka bo czekam na nia juz 3 tyg.

I wyobrazcie sobie ze szybciej doszla paczka z azji niz z europy
Szybciej niz nawet z polskiego allegro

No wiec mam krem BB, 50 ml od razu sobie wzielam Idealnie trafilam w kolor, jest dla mnie lepszy niz wiekszosc podkladow kolorystycznie robionych pod skore europejek.

Teraz nalozylam troszke ale od jutra rana zaczynam pelne testowanie i jak chcecie to zdam raport jak sie trzyma w ciagu dnia

18 - 19 mowisz, a mam prawie 26
Tylko wiesz, ja planuje pozno dzieci wiec moge nie wygladac na ich siostre w przyszlosci
to chyba jednak coś jest z tymi azjatami, że szybko pracują Ale chwała im za to, bo jak się coś zamawia, to nie trzeba tyyyle czekać
Ale, ale , proszę Pani, czemuż to Pani nie ma na wątku o BB ?! Oczywiście recenzja jak najbardziej !!! I zapraszam na ten wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=232276 i to szybciutko ! I tam również prosimy o recenzję i zdjęcia !
A co do tych dzieci - gadaj, gadaj ja posłucham, zobaczymy jeszcze hihi

---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

aaa i jeszcze jedno, bym zapomniała : jakie polecacie bibułki matujące w przystępnej cenie ?
I jeszcze jedno - dzisiaj wyczytałam na Wizażu na stronie głównej o nowości Maybelline - eyeliner w żelu -uwaga- z pędzelkiem ! i to za 27zł ! I mam pytanie, czy któraś z Was wie, gdzie można go nabyć?? Chętnie bym się na niego skusiła, bo jest wyjątkowo niska cena jak na nowość, eyeliner w żelu i z pędzelkiem razem - tylko ciekawa jestem jakiej jest jakości i eyeliner i pędzelek, bo jak wiadomo z takimi dołączanymi rzeczami typu gąbki do pudrów, itd. to zazwyczaj jest nieciekawie.. Dokładnie chodzi mi o ten, z tego artykułu : https://wizaz.pl/Makijaz/Nowosci/Sekret-pieknych-oczu2
Byłabym baardzo wdzięczna za informacje !

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
Stary 2010-09-01, 19:22   #2346
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
to chyba jednak coś jest z tymi azjatami, że szybko pracują Ale chwała im za to, bo jak się coś zamawia, to nie trzeba tyyyle czekać
Ale, ale , proszę Pani, czemuż to Pani nie ma na wątku o BB ?! Oczywiście recenzja jak najbardziej !!! I zapraszam na ten wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=232276 i to szybciutko ! I tam również prosimy o recenzję i zdjęcia !
A co do tych dzieci - gadaj, gadaj ja posłucham, zobaczymy jeszcze hihi

No nie ma mnie bo ja sie o tym kremie dowiedzialam niedawno ogladajac filmik Azjatyckiego Cukru I od razu zamowilam

Dopiero potem wrzucilam w wyszukiwarke i znalazlam watek ale przeczytalam tylko kilka stron bo po prostu brakuje mi czasu

Tak naprawde udzielam sie tylko tu, podczytuje jeszcze czasem watki o oszczedzaniu ale mi nie wychodzi Oczywiscie wszystko przez wizaz

Mam niedlugo bardzo, bardzo powazny egzamin - 25 wrzesnia, ktory obejmuje mi 6 lat studiow i staz wiec hmm, ide sie uczyc

Ale jak tylko bede miec wolna chwile i bede widziec zalety i wady BB kremu Missha to wejde tam i napisze, moge tez tu o ile dziewczyny beda zainteresowane
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 19:36   #2347
_Alessandra
Zakorzenienie

w sumie to po przemyśleniach, idę się trochę zająć sobą, takie mini spamowanie dzisiaj, bo tak mnie boli wszystko, że nie mam nawet nastroju na długie przesiadywanie w łazience dziś...
A oto co dziś dla siebie zrobiłam.. :
- ładny, staranny makijaż oczu
- bardzo ładnie, elegancko dzisiaj wyglądałam
- wzięłam Urosept
- dużo mineralki

..i zrobię:
- ciepła kąpiel + masaż Syrenką + balsam nawilżający
- umyję włosy + spray termoochronny i wysuszę je
- wezmę tabletki na cerę
- nasmaruję stopy kremem
- wypiję zieloną herbatkę
- wezmę jeszcze raz Urosept i nasmaruję miejsce nerek rozgrzewającą maścią i gruubo się ubiorę na noc
- pójdę wcześniej spać

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

Cytat:
No nie ma mnie bo ja sie o tym kremie dowiedzialam niedawno ogladajac filmik Azjatyckiego Cukru I od razu zamowilam

Dopiero potem wrzucilam w wyszukiwarke i znalazlam watek ale przeczytalam tylko kilka stron bo po prostu brakuje mi czasu

Tak naprawde udzielam sie tylko tu, podczytuje jeszcze czasem watki o oszczedzaniu ale mi nie wychodzi Oczywiscie wszystko przez wizaz

Mam niedlugo bardzo, bardzo powazny egzamin - 25 wrzesnia, ktory obejmuje mi 6 lat studiow i staz wiec hmm, ide sie uczyc

Ale jak tylko bede miec wolna chwile i bede widziec zalety i wady BB kremu Missha to wejde tam i napisze, moge tez tu o ile dziewczyny beda zainteresowane
Ja również zainteresowałam się nim po oglądnięciu jej filmików ! A potem w google wyszukało mi się, że istnieje taki wątek na Wizażu, no to od razu wskoczyłam i teraz czekam na próbkę-właśnie jutro muszę przesłać pieniądze na konto jednej z dziewczyn, właśnie , dobrze, że sobie przypomniałam
A nawet mi nie mów, jak przed wyjazdem do Hiszpanii to tyle kasy poszło w Rossmannie i jeszcze takiej jednej drogerii, że szok ! Mamuśka powiedziała, że ona nigdy tyle na kosmetyki nie wydała i że albo będę musiała mieć bardzo dobrze płatną pracę albo Marcin(mój Tż) musi zostać milionerem Normalnie przez ten Wizaż, to ja jestem stałą klientką kosmetycznych, ale teraz muszę się w tym miesiącu ograniczyć - wyjazd pochłonął dużo kasy i wiadomo książki do szkoły To jest dopiero zdzierstwo !!
nieźle !!! To ucz się ucz !! Ale z tego co mi się wydaje i na pewno bardzo dobrze mi się wydaje, to jesteś zdolna , pracowita, ambitna i mądra , także dasz radę !! Będę trzymać kciuki bardzo,bardzo,baaardzo mocno !! I zapewne nie tylko ja !!
Ok, czyli czekam / czekamy z BB maniaczkami na jakąś wolną chwilę

książkoholiczka

10.03.2009 - razem

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-01, 19:48   #2348
angelinmyheart
Zakorzenienie

ewcia19 gratuluję egzaminu.

_Alessandra mam swoje zdjęcia, ale w albumie. Moja mama mi przed chwilą powiedziała, że lepiej mi na bok, a Tż sam nie wie. Wiecie dziwnie się tak przyzwyczaić, jak zawsze chodziło się inaczej.

Ja kupiłam dzisiaj botki, szare w CCC. Może później zrobię im zdjęcie, jak będzie mi się chciało.
Mam do Was pytanie, czy używała któraś z Was odżywki kreatyny z Lotonu? Ja mam od miesiąca z tego jedwab i muszę przyznać, że jest świetny, ale nie chce, żeby mi się włoski do niego za szybko przyzwyczaiły.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 20:17   #2349
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Ojej, a moge spytac jakie masz o mnie wyobrazenia?

Ja tez kupilam lorysa przez wizaz, normalnie odkad tu jestem to chce mase rzeczy wyprobowac a mialam przejsc na minimalizm kosmetyczny Chyba nie przejde
Niewysoka, blondynka z bujną czupryną, niebieskie oczy, szczupła i twarz aniołka

Troszke się pomyliłam
Włosy przecudowne i ten pieprzyk na twarzy !! Ślicznaś I jak Ty taka słodka istotka dajesz sobie rade ze wszystkimi pacjentami A tak w ogole to trzymam kciuki za egzamin

Edytowane przez dodaja
Czas edycji: 2010-09-01 o 20:25
Stary 2010-09-01, 20:50   #2350
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Annika92 Pokaż wiadomość
Dziewczynki przyjmijcie mnie do siebie Jestem nowa na wizażu, przeglądałam różne wątki i tutaj zostałam na dłużej
witaj

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
ewcia19 gratuluję egzaminu.

_Alessandra mam swoje zdjęcia, ale w albumie. Moja mama mi przed chwilą powiedziała, że lepiej mi na bok, a Tż sam nie wie. Wiecie dziwnie się tak przyzwyczaić, jak zawsze chodziło się inaczej.

Ja kupiłam dzisiaj botki, szare w CCC. Może później zrobię im zdjęcie, jak będzie mi się chciało.
Mam do Was pytanie, czy używała któraś z Was odżywki kreatyny z Lotonu? Ja mam od miesiąca z tego jedwab i muszę przyznać, że jest świetny, ale nie chce, żeby mi się włoski do niego za szybko przyzwyczaiły.
śliczna jesteś
ile masz lat?

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

Talullah Ty też jesteś śliczna
agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 21:02   #2351
_Alessandra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart
I zapewne album jest prywatny, zgadłam ? To proszę szybciutko zaakceptować moje zaproszenie

A i kobitki powiedzcie mi , jakie Wy butki nosicie w zimie Bo jesienią, to wiadomo zamsz, ale zimą? Ja zawsze mam problem z wyborem butów na zimę, nigdy nic mi się nie widzi, znaczy podobają mi się, ale te fasony co są na obcasie, a ja raczej nie mam zamiaru leżeć jak długa na lodzie, a do tego na co dzień potrzebne mi są buty wygodne, ładne i takie 'do biegania' - szkola-miasto-treningi itd.itp.

książkoholiczka

10.03.2009 - razem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-01, 21:08   #2352
agusiownik
Zakorzenienie

plany na dziś:
maska na włosy
jakaś maseczka na twarz
balsam na ciało
krem do biustu
serum na twarz
żel punktowy na twarz
krem pod oczy

Stary 2010-09-01, 21:25   #2353
_Alessandra
Zakorzenienie

Jeju, jak się namęczyłam teraz niedawno ze zmyciem makijażu oczu Bo oczywiście Ola jest na tyle mądra, że wiedząc o tym, że rano skończyły się płatki kosmetyczne zapomniała ich kupić Dobrze, że skleroza nie boli..No, ale poradzić sobie trzeba, a więc pierw zmyłam oczy chusteczkami..do higieny intymnej , potem musiałam szybko przemyć oczy wodą, a jak już zostały tylko pozostałości po eyelinerze, to moczyłam patyczek do uszu w płynie do demakijażu i tak zmywałam..No myślałam, że nigdy to wszystko nie zejdzie Do tego jutro rano nie wezmę prysznicu - żel pod prysznic też się właśnie skończył Bomba..

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
Stary 2010-09-01, 22:16   #2354
angelinmyheart
Zakorzenienie

Ja obejrzałam film, który chyba któraś z Was komuś poleciła, czyli "Ostatnia droga do Auschwitz" i teraz mam takie samopoczucie. Nie rozumiem, jak człowiek może być, aż tak podły. O ile można go nazwać człowiekiem.

agusiownik dziękuje. Mam 20 lat, pewnie na tyle nie wyglądam.

_Alessandra, jak tylko weszłam to zaakceptowałam. Ja dzisiaj sobie kupiłam w CCC botki, taka niby skóra. Choć ostatnio mój Tż mówił mi, żebym sobie w końcu kupiła buty górskie są wygodne i ciepłe, ale kurcze jakoś wolę wyglądać bardziej kobieco.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2010-09-01, 22:34   #2355
_Alessandra
Zakorzenienie

angelinmyheart - oj, przepraszam,przegapiłam
Ja ostatnio pisałam o tym filmie - jakoś nas tak wzięło niedawno z Tż'em na oglądanie takich wojennych filmów o życiu w czasach takiej masakry..I miałam to samo co ty, a już w czasie filmu chciałam ich porozstrzelać ich własną bronią
Ty masz 20 lat ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! Nie no dobra, bez jaj, że już się tak wyrażę Jedno wielkie WOW! To ja już starzej od Ciebie wyglądam a jestem młodsza.. Normalnie masakra, zagięłaś mnie, na tych zdjęciach dałabym Ci jakieś 14-15 lat , jedynie na ostatnim wyglądasz na jakieś hm..17? Niesamowite bez kitu...A tak ogólnie to bardzo ładna jesteś I masz taką ładną cerę Mogłabyś zdradzić jakiego podkładu i pudru - jeśli w ogóle - użyłaś przy tym ostatnim zdjęciu ?
Heh, jak zwykle-faceci zawsze są bardzo praktyczni Ale za podtrzymywanie kobiecości

---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ----------

Dobra, komu w drogę temu czas, a jak sobie dziś obiecałam położę się wcześniej - jutro jakże skromna pobudka ok.6:30
Dobranoc Wszystkim Pięknościom A i udanego 1 dnia w szkole moje drogie Uczennice Damy radę, damy radę, damy radę.. Haha, dobra , koniec żartów czas spać

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
Stary 2010-09-01, 22:39   #2356
angelinmyheart
Zakorzenienie

_Alessandra dziękuje za komplementy.
Wiesz w sumie, jak używam teraz podkładu to z Rimmel'a New Stay Matte i jest świetny. Ale w sumie wczoraj nie miałam i Tż powiedział mi, że nawet nie zauważył. Pudru w ogóle nie używam, jeszcze czasem tylko korektor, ale tylko na niektóre miejsca. W sumie z cerą nigdy nie miałam dużych problemów. Tylko, że mam suchą i czasem kiedyś mi coś wyskoczyło, ale ostatnio to w ogóle. Ech... powiem, że te wyglądanie na młodszą ma trochę minusów np. ciężko mi przez to znaleźć fajną pracę. Jak już pisałam, zawsze mi mówią "a Pani taka młoda jest". w sumie mój Tż jest młodszy o rok, a dzięki temu nic nie widać. Wszystko ma minusy i plusy. A gdzie Twoje zdjęcia?

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2010-09-01, 22:42   #2357
judus
Rozeznanie

GG do judus

Cytat:
Napisane przez Annika92 Pokaż wiadomość
Dziewczynki przyjmijcie mnie do siebie Jestem nowa na wizażu, przeglądałam różne wątki i tutaj zostałam na dłużej
witaj opowiadaj jak sobie radzisz z dbaniem o siebie

Cytat:
Napisane przez miczka21 Pokaż wiadomość
Jestem i zła i wściekła i smutna . Coś nieciekawego się stało . Opisałam w klubie .

Ramoncia mi bardzo pomógło serum z radicala , ale po 2 opakowaniu już nie widzialam działania . Tylko wtedy używałam jej co tydzień ( hehe dawne czasy przed wizażem ) . Wizaż to jakiś spisek producentów , którzy chcą byśmy zbankrutowały .
Wracając do serum to może przestało działaś , bo miałam problemy z hormonami , raz tłuste , potem suche .
Ostatnio miałam strasznie suche wlosy i chyba po olejku rycynowym się poprawiły , chociaż jeszcze używam innych około 10 chyba wszytko na przemian .
a możesz napisać w jaki sposób używasz olejku, ja wcieram w końcóki zmieszany z kokosowym i dodaję do maseczki domowej, masz jakieś inne sposoby?

Alessandra co do bibułek ja posiadam z Perfecty i nie narzekam plus też za to że mają fajne praktyczne opakowanie, ale minusem jest to że nieładnie się obrywają, jednak nie o to chodzi w ich działaniu, jak dla mnie są OK i kosztowały ok 11zł widziałąm też w naturze ostatnio bibułki za ok6zł ale niestety tego już nie stosowałam i nie pamiętam też nawet firmy ich...
Co do butów zimowych: w zeszłym roku miałam 2pary kozaków jedne na szpilce drugie na słupku i ciągle na obcasach, 2 lata temu biegałam w saszkach ale nie były dla mnie wygodne...za to w tym roku zamierzam "dochodzić" te na słupku i planuję fajne oficerki na płaskim zakupić oraz eleganckie na wyjścia z TŻ aha botki jeszcze mi się marzą ale to już bardziej na jesień...no i niestety narazie to tylko marzenia...
za mną dziś:
włosy: umyte jedwabiem, odżywka ze spłukiwanie i bez spłukiwania
twarz: żel, krem nawilżający i pasta cynkowa na noc
ciało: masaż syrenką (już zauważyłam znaczną poprawę mojej pupci zoabczymy co na to TŻ ) balsam, serum do biustu i krem na stopy+ skarpetki an noc.
jak mi się oczka nie zamkną zmyję jeszcze paznokcie i nowy kolorek nałożę.
pilnie się uczę
oszczędzam
prowadzę zdrowy tryb życia
właściwie zarządzam czasem
judus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 22:54   #2358
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
I zapewne album jest prywatny, zgadłam ? To proszę szybciutko zaakceptować moje zaproszenie

A i kobitki powiedzcie mi , jakie Wy butki nosicie w zimie Bo jesienią, to wiadomo zamsz, ale zimą? Ja zawsze mam problem z wyborem butów na zimę, nigdy nic mi się nie widzi, znaczy podobają mi się, ale te fasony co są na obcasie, a ja raczej nie mam zamiaru leżeć jak długa na lodzie, a do tego na co dzień potrzebne mi są buty wygodne, ładne i takie 'do biegania' - szkola-miasto-treningi itd.itp.
Ja chodzę w sportowych butach z futerkiem w środku... jest mi wygodnie i ciepło

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 23:03   #2359
201606201234
Konto usunięte

Cytat:
właaaaśnie przypomniałaś mi, cholera nie mam butów na tą zimę zazwyczaj rozglądam się za nimi jak już nic w sklepach nie ma w tym roku muszę zrobić inaczej Ja noszę w zimie buty z prawdziwego zamszu i prawdziwej skóry, są wygodne i nie przemakają, może nie powinnam, ale naprawdę jest różnica są bardzo solidne... (a ja strasznie szybko niszczę buty...)

---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ----------

idę spać dziewczyny dobranoc
201606201234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 23:13   #2360
tillavanilla
Raczkowanie

Dodalam zdjecia z panienskiego i jedna z moim synkiemI co myslicie?Acha gdybyscie mialy problem z rozpoznaniem mnie na fotach z dziewczynami to mam koronkowe legginsy i czerwona sukienke,czern i czerwien byly kolorami obowiazkwymi,ale jak widac nie wszystkie dziewczyny sie zastosowaly

Dbam o siebie!!!
tillavanilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 23:26   #2361
trutututu
Raczkowanie

GG do trutututu

Dziewczyny, wybaczcie, nie miałam czasu dzisiaj nadrobic zaległości wątkowych, ale chciałam Was prosic o radę.. co myślicie o tych kaloszkach? Bo dzisiejsza pogoda mnie zabiła Rano autobus ochlapał mnie aż do pasa i połamała mi się parasolka hehehe

Lepsze te czy jakieś błyszczące? pliiiz doradźcie!!

http://allegro.pl/show_item.php?item=1207757737

ewcia19 dziękuję Ci kochana za komentarz

Annika92 witaj

---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ----------

Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość
Dodalam zdjecia z panienskiego i jedna z moim synkiemI co myslicie?Acha gdybyscie mialy problem z rozpoznaniem mnie na fotach z dziewczynami to mam koronkowe legginsy i czerwona sukienke,czern i czerwien byly kolorami obowiazkwymi,ale jak widac nie wszystkie dziewczyny sie zastosowaly
piękna z Ciebie kobietka ale.. zakochałam się w Twoim synku
Stary 2010-09-01, 23:36   #2362
tillavanilla
Raczkowanie

trutututu dziekujea co do synka to wcale sie nie dziwie,bo przystojniak z niegoSpecjalnie dla ciebie wstawilam kolejna fotke mlodego

Dbam o siebie!!!
tillavanilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-01, 23:56   #2363
trutututu
Raczkowanie

GG do trutututu

Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość
trutututu dziekujea co do synka to wcale sie nie dziwie,bo przystojniak z niegoSpecjalnie dla ciebie wstawilam kolejna fotke mlodego
dziękuję, obejrzałam i zakochałam sie jeszcze bardziej możesz wrzucac kolejne hehehe
jakbyś kiedyś potrzebowała kogoś do zaopiekowania się synkiem, jak będziesz chciała wyskoczyc gdzieś na romantyczną kolację z ukochanym, to ja sie piszę
Stary 2010-09-02, 00:54   #2364
agusiownik
Zakorzenienie

tillavanilla wysłałam zaproszenie, żeby Cię zobaczyć

już po prysznicu
wklepałam balsam do ciała
krem do biustu
depilacja pach
demakijaż
krem pod oczy
sudocrem na twarz
połknęłam belisse
Stary 2010-09-02, 07:09   #2365
Annika92
Raczkowanie

Dzień dobry Śpiochy Wstawać! Ja właśnie skończyłam się szykować i niestety uciekam do szkoły. Jeśli chodzi o pielęgnację to znajdę na to czas pewnie dopiero późnym wieczorem. Wszystkim Wam życzę miłego dnia
Stary 2010-09-02, 08:30   #2366
ramoncia217
Wtajemniczenie

miłego dnia,ja ide do miasta moż kupie jakies buciki i bluzczke
Stary 2010-09-02, 08:34   #2367
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Ja chodzę w sportowych butach z futerkiem w środku... jest mi wygodnie i ciepło
ja właśnie sportowych szukam!! mogłabyś wstawić foto swoich buciuków?? w zimie stawiam na wygodę i ciepło mam ogromną czapke szafirową, kolorową kurtkę różowy szal i szukam sportowych bucików do tego

ja ide na wykłady ... najpierw dwie godzinki terminów klinicznych a potem dwie godzinki anatomii... obym nie zasnęła

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-02, 10:04   #2368
dianulaa
Zadomowienie

a mi w tamtym roku coś odbiło i kupiłam na zime buty czarne niby sportowe reeboka z mocnymi różówymi sznurówkami które biły po oczach...
Stary 2010-09-02, 10:07   #2369
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry Wam.

tillavanilla słodkiego masz synka i śliczne jesteś.

Ja to ciągle chora jestem. Znów mi na gardło przeszło, obym nie miała anginy później, bo będzie źle.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2010-09-02, 10:08   #2370
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Uhuhu dziewczyny poszły do szkoły i jakie pustki się porobiły Dobrze, że mam jeszcze miesiąc wolnego

Dziś w ramach urodzinowego spa, wieczorem zadbam o siebie, bo teraz muszę pracować. W sumie nie muszę, ale w poniedziałek wyjeżdżam wiec chce wysłać gotowe zlecenie jeszcze przed

Dziś wypróbuje tego czekoladowego lorysa-pachnie nieziemsko
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości