![]() |
#4322 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVII
suszarki użyj
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-09-02 o 00:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4323 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() A drugie marzenie... może jednak nie pisz, żeby nie zapeszyć ![]() Nasmarujesz łydę margaryną i wlezie ![]() ![]() Teraz to już wymyślasz "niestworzone historie" ![]() Btw - co to lamówka jest? Te kaloszowe brzegi (bo mam lampasy ciągle w głowie i mi się miesza)? ![]() --- Już wiem, dlaczego nikt na mnie nie leci i sam jak ten słup telegraficzny jestem... od 18tego roku życia na wszelkie wyjścia i imprezy używam przede wszystkim Opium, to dlatego - tak głoszą w pewnym (chwilowo zamkniętym niestety) wątku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4324 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak jest , mam juz pomysł na trzeci ![]() ad.2 Nie jestem specjalnie przesądna, poza tym i tak juz za późno. Chciałam być dziewczyną ...perkusisty ![]() ad.3 Tak, lamówka to jest to są górne kaloszowe brzegi. od.4 Może coś w tym jest , duzo osób nie lubi tego zapachu. Spróbuj może Egoiste Chanelki ![]() haha, ja jestem sama zapewne , ze wzgledu na wredny charakter, wiedźmy tak mają ![]()
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-09-02 o 01:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4325 |
Zakorzenienie
|
dobranoc wszystkim
![]()
![]() |
#4326 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Szanele nie dla mnie ![]() --- Jutro ubiorę chyba zimową kurtkę, bez jaj ![]() A teraz spać pójdę, fatalny dzień za mną... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4327 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zimową kurtke to ja już dzisiaj miałam, rozważam na jutro kozaki . Dobrej nocki Gryx. Kolorowych snow Florens
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-09-02 o 01:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4328 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() --- Dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4329 | |||
Nindżopesz
|
Skarbiątko, fioletowe som fajne
![]() Wow, brawo ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Zrobiłaś mi czwartek! Cytat:
![]() Jaki to zapach przyfrunął? Cytat:
A z pracy napiszę Skarbiątku co moja koleżanka nosi do gumio... kaloszy znaczy. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4331 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() U mnie mnie słoneczkoświeci,za to ja mam nastrój oklapnięty ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4332 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Mam chcicę na nowe perfumy na urodziny, ale finasowo nie wydolę ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-09-02 o 08:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#4333 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
Wracając do kaloszy - koleżanka z roboty ma jakieś biało-czarne, nosi do nich czarny a'la prochowiec przed kolana albo czerwoną kurtkę za tyłek i rurki. Fajnie to wygląda. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4335 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Taki miałam spokój, jak koleżanka na urlop pojechała... ![]() ![]() Wszystko mnie wkurza. Nawet firmowa integracja - w ogóle nie mam ochoty jechać ![]()
![]() |
#4337 |
Nindżopesz
|
A ja mam ochotę w coś pograć... Drakulę albo Schizma...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4338 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4339 |
Zakorzenienie
|
![]() wymyślili nam 2-dniowa integrację, ale o takich pieruńskich godzinach wyjazdu i przyjazdu, że musiałambym przed- i po nocować u koleżanki, gdzieś pomiędzy nią a jej braćmi. To już 4 dni poza domem - trzeba ciuchów nabrać, butów, kosmetyków... a nie będę całej walizy do pracy rano taszczyć, do tego w pieruńsko zimnym wrzesniu - nie chce mi się jechac wcale ![]() 4 dni mordowania się z plecakiem (jakim plecakiem? przecież tsm mi się ledwie ręczniki i buty zmieszczą, a walizy wielkiej nie mam zamiaruy taszczyć) i tłuczenia poza domem, żeby sobie popić 1 wieczór Nijak mi się zyski i koszty nie kalkulują na równo ![]() edit: a nie - 3 dni, bo poodbno powrót ma być na po południu w Wawie ![]() ![]() z moim się nie ścieram. Nawet się z nim rozmawiać nie da - pije od tygodnia ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-09-02 o 09:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#4340 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Maja masz super avek ![]() Maja , Gryx - ja bym na Waszym miejscu wyniosła sie z domu . Może se po koleżeńsku razem wynajmijcie mieszkanie jakie pod Warszawą albo co, wyjdzie taniej , co ![]() Robota sie znajdzie. W razie potrzeby uczyc się mozna po południu.
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-09-02 o 09:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4341 |
Zakorzenienie
|
Maju, Gryxiu-
![]() Piję sobie kawę w łóżku, a W. dzwoni do ośrodka zdrowia, słucham i nie wierzę- "Chciałbym się zarejestrować do lekarza- takiego z arabskimi korzeniami" ![]()
#4342 |
Zakorzenienie
|
Ja mam w swoim ośrodku taka z afrykańskimi korzeniami. Tez nigdy nie pamietam nazwiska i mówię ta pani doktor z afrykańskim nazwiskiem.
#4343 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4344 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wyprowadziałbym się, jakbym miała stałą robotę. A mam bardzo niepewną aktualnie ![]() Cytat:
![]() Znalazłam określenie na swój stan - patrz obrazek ![]() (tak wyglądam teraz. przez 3 dni integracji się sporo przeje i prezepije ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-09-02 o 09:38 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4345 |
Zakorzenienie
|
I jeszcze za oknem film kręcą, W. wygląda przez uchylone żaluzje "O, widzę reżysera" "Po czym poznajesz?" pytam "bo pie...i głupoty, a inni go słuchają jak świnia grzmotu"
Zważyłam się- 2 kg mniej przez tydzień- tylko przez niejedzenie słodyczy
#4347 |
grozi wypollizowaniem
|
miciel-widze jakiś nowych inspiracji szukasz
![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-09-02 o 10:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4349 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() znowu zimno,znowu leje ![]() im się posprzeczała z TŻ z rana
![]() |
#4350 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Zamówiłam sandały na wyjazd 2 tygodnie temu i nie przyszły. Super, teraz mam wybór - pomykać w upale w tenisówkach albo w gumowych kąpielowych japonkach. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:33.