|
|
#2101 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Lumpeksy, ciuchlandy- nasze łowy i zdobycze- cz. X
i ja się dołączę do was
przyjmiecie mnie prawda? ![]() Byłam w tamtym tygodniu w lumpeksie i zakupiłam super perełki, jak tylko znajdę czas to się podzielę moimi zdobyczami
|
#2102 |
|
Rozeznanie
|
A ja się tak szykowałam na dzisiejszą dostawę i... zaspałam :P po południu nawet nie było po co tam iść.
|
|
|
|
#2103 |
|
Raczkowanie
|
Ja Was podziwiam, że macie cierpliwość chodzić w dzień dostawy :P
Ja sobie wolę spokojnie pooglądać ciuchy kiedy nie ma takich tłumów Ostatnio znalazłam perełki nawet w dzień, kiedy kg był po całe 5zł ![]() Jestem tu nowa, ale z chęcią się przyłączę i jak tylko znajdę czas to wrzucę parę moich 'skarbów'
|
|
|
|
#2104 |
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() Jak wiele forumowiczek, oglądam Wasz wątek od dłuższego czasu i podziwiam "zdobycze". W końcu postanowiłam napisać i wkleić moje "co nie co" :P 1. Czerwona torebeczka na zatrzask (stan idealny) 2. Brązowa torebka z kokardką, na zatrzask, idealna na uczelnię (nowiutka z metkami) 3. Materiałowa torebka na zamek (stan idealny) 4. Spodenki Atmo brązowe (i jeszcze drugie czarne) z metkami 5. Rybaczki (przerobione z długich "dzwonów") - firma DETROIT 6. Sukienka firmy NEXT 7. Fioletowa tuniczka z satyny, fima Geoffrey Beene (uwielbiam ją ![]() 8. Cudna, elegancka torebeczka NEXT (sprawdziła się na weselu ![]() 9. Bluzeczka fioletowa - oderwana metka 10. Apaszka satynowa firmy NEXT (nowiutka) P.S. betinka6 cudowna sukienka... Jaki to rozmiar?? Edytowane przez maadziak Czas edycji: 2010-09-02 o 15:31 |
|
|
|
#2105 |
|
Zakorzenienie
|
apaszka i krótkie spodenki fajne
|
|
|
|
#2106 |
|
Przyczajenie
|
To moje zdobycze ostatnie .Ciekawe czy komuś się spodobają bo mnie bardzo
|
|
|
|
#2107 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj miałam bardzo dobry dzień w lumpku
Mimo że poszłam jakieś 45 minut później czekać niż zwykle na nowy towar i byłam daleko od wejścia... Szłam na luzaka z koleżanką, bo ona bardzo chciała, z nastawieniem, że już i tak nic nie będzie a tu taka niespodzianka Jutro muszę iśc na przecenę zobaczyc czy jest kilka rzeczy, których dzisiaj nie kupiłam ze względu na jakieś uszczerbki
|
#2108 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2109 |
|
Raczkowanie
|
To i ja pierwszy raz pokażę swoje zdobycze
![]() 1. Sweterek Dorothy Perkins, w rzeczywistości bardziej czarny - 8zł 2. Nietoperz H&M z dość dużym dekoltem - 5zł 3. Bluzka NEXT cudnie eksponuje biust 4. Takie cuś GEORGE -ok. 2zł 5. Bluzka wiązana na plecach atmo - 5zł 6. Bluzeczka Vero Moda - 5zł 7. Spodnie do spania na zimę, ok. 1zł |
|
|
|
#2110 |
|
Zakorzenienie
|
To i ja się podziele moimi zdobyczami
![]()
Edytowane przez siokoladka Czas edycji: 2010-09-02 o 17:35 |
|
|
|
#2111 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2112 |
|
batonik
|
1. Brązowy pasek w talię czy jej okolice 5zł
2. Rurki na gumce George'a 7,50zł |
|
|
|
#2113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje dziewczyny
|
|
|
|
|
#2114 |
|
Przyczajenie
|
[QUOTE=siokoladka;21821760]To i ja się podziele moimi zdobyczami
![]()
Piękny .Gratuluję |
|
|
|
#2115 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
kosztowała 5zł, kupiłam ją rok temu. Ja ją kocham |
|
|
|
|
#2116 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2117 |
|
Rozeznanie
|
Taki pajacyk
gdybym go nie kupiła sklepowa by go wyrzuciła! bo mowila ze juz go miala wywalac!
|
|
|
|
#2118 |
|
Raczkowanie
|
widziałam podobny tylko niebieski i do dziś żałuję że go nie wzięłam
|
|
|
|
#2119 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie tenisówki to zawsze jakieś takie znoszone i poplamione, że aż wstyd że wystawiają na sprzedaż.---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Super sweterek!! ![]() ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Dziękuję ![]() ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Dzięki dzięki ![]() ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Dziękuję ślicznie ![]() ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Super komplet bielizny ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Super ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Fajny top z falbankami i chanelka ![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Cytat:
|
|
#2120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2121 |
|
Marudziara
|
Moje dzisiejsze za 3 zł
|
#2122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Fajne
|
|
#2123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2124 |
|
Zakorzenienie
|
Mam trochę czasu, więc wrzucę moje perełki z dwóch ostatnich wyjść (kupiłam dużo więcej rzeczy, ale aktualnie gdzieś się zapodziały, pewnie w praniu
).Z dostawy w zeszłym tygodniu: 1. Czarna tunika Dorothy Perkins. Cudo - połączenie tego, co ostatnio uwielbiam - małe bufki, koronka, zakrywa tyłek... 2. Fioletowa bluzeczka B.Young - ok. 8 zł 3. Boadrdshorty. Niestety już za zimno na pływanie w nich na desce Ale na za rok może uda mi się upolować do nich brązowe bikini - ok. 7 złZ wczoraj (prawie dwa tygodnie po dostawie poszłam na spacer i tak sobie weszłam pogrzebać w lumpku bez zamiaru kupowania czegokolwiek ):4. Dwie pary idealnych tregginsów: beżowe - Gina Tricot i błękitne - Pieces ![]() Porozpisywałam się trochę, ale tymi łupami jestem zachwycona, więc musiałam się podzielić moją radością Edytowane przez Magdallen Czas edycji: 2010-09-03 o 14:08 |
|
|
|
#2125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2126 |
|
Raczkowanie
|
Takie zakupki są co najmniej "wciągające". Jak już się w to człowiek wkręci to później szkoda wydawać pieniążki na jakąś bluzeczkę w sklepach (zawsze ta myśl, że w sh można upolować coś podobnego za grosze
) Też tak macie?? ![]() 1. Biała bluzka/tunika - de.corp 2. Spodenki - Soul Cal 3. Sukienka w gwiazdeczki - New Look 4. Bluzeczka z bardzo fajnego materiału, ładnie się układa - plecki odkryte 5. Tuba - Miss Butterfly 6. Żółta bluzeczka H&M (aparat nie odzwierciedlił kolorku) 7. Chustka - idealna na jesień 8. Paski Edytowane przez maadziak Czas edycji: 2010-09-03 o 14:49 |
|
|
|
#2127 |
|
Rozeznanie
|
Kupiłam dzisiaj tylko jedną torbę (nie miałam siły dłużej grzebać niestety
) i dlatego proszę Was o opinię. Jak podoba Wam się ta torba ? Warto ją zostawić? Bo troszkę się namyślałam, a teraz sama nie wiem ). A i kosztowała 13 zl.Przepraszam za zdjęcia (jakość i otoczenie)...
|
#2129 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękuję bardzo za opinię Wiadomo jak jest, najpierw coś jest super, potem są wątpliwości, ale może rzeczywiście można ją nosić. A jeszcze za mną jakaś kobieta powiedziała, że 13 zł to sporo za torbę, ale jak komuś się podoba to inna sprawa. takie starsze kobiety zawsze mają coś do powiedzenia ciekawego
|
|
#2130 |
|
Rozeznanie
|
moje z tego tygodnia:
1. długa tunika nietoperzowa z flagą Wlk Brytanii NEXT - 9zł 2. tuniko-sukienka w paski DENIM Co - 8 zł(po przyjsciu do domu odwidziała mi sie;p) 3. sweterek z żabotem i power shoulders GEORGE - 8 zł 4. elegancka torebka z satyny - 10 zł 5. torba sportowa HEAD nowa z metką - 5 zł(a czaiłam się na identyczną jakiś miesiąc temu- z miernym skutkiem, a tu prosze, i to jeszcze nowa! )6. nowe puzderko, pokrowiec No7, nie wiem jaki był zamysł producenta ale ja będę go używać do trzymania pudru i różu w torebce żeby się nie pałętały niepotrzebnie po całej kieszonce - 4 zł7. torebka chanelka ATMOSPHERE - 8 zł 8. torebeczka w panterkę - 1 zł a to z zeszłego tygodnia: 9. nigdy nie mogłam się przekonać do kupowania bielizny w sh aż w końcu się odważyłam i kupiłam stanik i koronkowe figi marki Ultimo za 3 zł całość ![]() 10. nowe buty saszki Atmosphere, na zdjęciu wybrudzone bo już przeze mnie chodzone
14.02.2015 03.06.2017 18.08.2018 Edytowane przez ciemnowlosa Czas edycji: 2010-09-06 o 13:24 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:36.

przyjmiecie mnie prawda? 

Jutro muszę iśc na przecenę zobaczyc czy jest kilka rzeczy, których dzisiaj nie kupiłam ze względu na jakieś uszczerbki

Ale na za rok może uda mi się upolować do nich brązowe bikini - ok. 7 zł