|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Pomożecie ?
Przepraszam że zatruwam życie
dziewczyny czy jest możliwość abyście pomogły mi w znalezieniu swojego kobiecego ja w sensie ubioru zachowań i wielu innych cech, jestem na etapie tych wszystkich przemian, sporo się nad tym wszystkim zastanawiałem i wiem że chcę iść w tym kierunku, poszukując ubrań nawet wkleiłem tu ogłoszenie ale za chwilkę przeczytałem że tu się nie sprzedaje więc ... gdzie szukać co robić , pomożecie we wszystkim ?????????
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomożecie ?
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
od początku to by było tak : jestem facetem który od dawna przebierał się w rajstopy i takie tam drobne sprawy, ostatnio sporo rzeczy przemyślałem, przez moje przebieranki rozstałem się z dziewczyną to wszystko sprawiło iż musiałem przemyśleć to dobitnie i stwierdziłem że chcę spróbować być kobietą jak tylko będępotrafił, korzystałem z pomocy lekarzy psychologów chcąc dowiedzieć się jakie jest tego podłoże ... praktycznie w każdym wypadku wygląda to podobnie
ja wiem że chcę spróbować, nie jest to żadna prowokacja liczę tylko na małą pomoc ze strony tych którzy mogliby cokolwiek doradzić ... |
|
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale i tak nie bardzo wiem w czym my możemy Ci pomóc, w czym doradzić. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
cykora mam przed pójściem do sklepu szukam czegoś na start bielizna ubrania jakieś buty hmm ale co i jak ???????? o stanikach poczytałem troszkę się orientuję, rajstopy także wiem że potrzebuję 3 rozmiar, ale co dalej ? |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ubrania jak ubrania... Kupujesz tak zeby pasowaly... Chyba wiesz jaki masz rozmiar spodni itp
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
może pooglądaj zestawy ubrań w Szafie, np. te zestawy z internetu, zobacz co ci się podoba czy elegancki styl czy luźny, a potem szukaj podobnych ubran w sklepach i rob takie zestawy wtedy bedziesz wiedzial ze pasuja do siebie
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Na wizażowym dziewczyny pisały Ci już od czego najlepiej zacząć. Rozumiem że jesteś zdesperowany ale 1 wątek wystarczy
![]() Na starcie zamów sobie przez internet różne ciuchy (jeśli nie szkoda Ci kasy) i zobacz w jakim stylu najlepiej się czujesz. Bo chyba nie chcesz żeby ktoś z Twojej pracy zobaczył Cię przymierzającego damskie buty (jeżeli pracujesz) |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam się.
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
możesz poszperać na różnych stronkach, jak powinny ubierać się kobiety o chłopięcej budowie
i jak dziewczyny wyżej - jak boisz się reakcji - kupuj przez internet. Możesz wybrać się do Levisa, jest tam fajna akcja, niby dopasują jeansy idealne do Twojej figury, może spróbujesz? ![]() a jeszcze takie pytania osobiste... bierzesz już jakieś hormony? |
|
|
|
|
#11 |
|
BAN stały
|
y kobiecego ja
? ale kobitką nie chcesz rozumiem zostać;p? moim zdaniem powinieneś polatać po sklepowych przymierzalniach i mierzyć ciuchy w kazdym możliwym stylu - zobaczysz w czym sie czujesz dobrze.
|
|
|
|
|
#12 |
|
BAN stały
|
Jeżeli wstydzisz się iść do sklepów to zamów przez internet coś.
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
możesz z nami próbować,ale uważam,że najlepiej będzie jak zwrócisz się o pomoc do osób,ktore najlepiej cię zrozumieją. wejdź tam http://www.crossdressing.pl/main.php i poczuj się sobą |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie jeszcze nie biorę, to trzeba naprawdę przemyśleć, ale cycuszki bardzo by się przydały, znacie jakieś metody ? |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm co jest kobiece ??
- szpilki - wyregulowane brwi - gladka twarz - zadbane wlosy - gladkie nogi i pachy - bizuteria co do ubran - dziewczyny dobrze doradzaja, poszperaj w sklepach/na aukcjach i zobacz w czym sie dobrze czujesz niestety jak biust wyhodowac u mezczyzny - pojecia nie mam :P
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Paru chłopaków ma swoje kanały na youtube z makijażami. Pooglądaj sobie i próbuj, od nich pewnie łatwiej będzie Ci się nauczyć niż od dziewczyn
![]() w wątku "filmiki urodowe" znajdziesz linki
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
HMM z tym makijażem to jakie kosmetyki ? jakie marki ? co w zestawie ? i ile tych przyborów pędzelków itp
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
* korektor * podkład * puder * róż, brązer * cienie do powiek * kredka/eyeliner * tusz do rzęs Co do marek, każdy woli inną. Trzeba próbować. Poczytaj o różnych kosmetykach na KWC. |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja lubie np. My Secret które są tanie i jak dla mnie dobre. Dla innych tylko Dior jest dobry. Jeśli masz problemy z cerą to dobry podkład kryjący, chociaż jeśli masz ciemny zarost to też się przyda kryjący, i bez problemów. Napewno jakaś pomadka do ust żeby usta były nawilżone, tusz do rzęs, r,óż/brązer. Cienie jakie sobie wybierzesz. Pędzelki i inne kosmetyki znajdziesz w Kosmetyku Wszech Czasów. Z pędzli potrzebny Ci będzie na początku: -do pudru -do różu -i takie do cieni typu skośny itp. nie wiem co tam jeszcze... napewno jeszcze dziewczyny coś w tym temacie powiedzą
|
|
|
|
#21 |
|
Raczkowanie
|
teraz jeszce muszę się uczyćrobić te wszystkie kreski itp ojć kiedyś widziałem dziewczynę w autobusie jak się malowała dla mnie to było coś mega wielkiego, takie umiejętności SZOK
---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- ja teraz w ogóle kasęchcę wydać na kosmetyki i niezbędne ubrania typu: obuwie spodnie spódniczka bluzka lub bluzki i jakiś płaszczyk czy ok 1000 mi na to wystarczy ? |
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Ćwicz, oglądaj filmiki na youtube.
![]() Pamiętaj też, że istnieją różne podkłady - nawilżające, matujące, kryjące. Przy dobrej cerze wystarczy tylko krem tonujący - to jest krem z dodatkiem podkładu. Są też różne korektory - pod oczy płynny, na wypryski w sztyfcie itd. |
|
|
|
|
#23 |
|
Raczkowanie
|
ceę mam na szczęście czystą bardzo nie ukrywam dbam o siebie
będę szukać czegoś po środku już nie mogę się doczekać treningu najbardziej boję się ufff zakupów---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- muszę dać rade wszystko dla kobiecości i w ogóle bym chciał wyskoczyć na odzieżowe chyba wsiądęw auto i pojadę w sobotę gdzieś 200 km dalej na zakupy |
|
|
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#25 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Rozeznanie
|
zawsze mozesz isc do sklepu i mowic ze chcialbys kupic cos dla swojej dziewczyny jezeli sie wstydzisz babki w sklepch na pewno Ci doradza
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najwazniejsze,aby nie przesadzić. nie chcesz wyglądac ,jak drag quoin,ale zatuszowac niedoskonałości,a podkreślić uroki urody |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Zadomowienie
|
tylko uważaj jaką ilość na siebie nakładasz
![]() PS. na początek nie kombinuj z solarium ...
|
|
|
|
|
#29 |
|
Raczkowanie
|
biegnę dziś na zakupy zobaczymy na co mi odwagi wystarczy, trzymajcie kciuki
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A bardzo by sie przydał
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:28.

dziewczyny czy jest możliwość abyście pomogły mi w znalezieniu swojego kobiecego ja w sensie ubioru zachowań i wielu innych cech, jestem na etapie tych wszystkich przemian, sporo się nad tym wszystkim zastanawiałem i wiem że chcę iść w tym kierunku, poszukując ubrań nawet wkleiłem tu ogłoszenie ale za chwilkę przeczytałem że tu się nie sprzedaje więc ... gdzie szukać co robić , pomożecie we wszystkim ?????????