![]() |
#31 |
Przyczajenie
|
![]()
Waże duzo za duzo, o był mój pomysl nikogo innego.Do lekarza sory nie pojde bo moja mama jest chora na punkcie mojego odchudzania i od razu dostaje szalu jak uslyszy slowo dieta z moich ust.Wiec czy ta czy tak nie mam wyboru.Poza tym stworzylam ten wątek by dowiedziec sie konkretów na temat tej jak nazwalyscie "nawet nie diety" , wiem ze to nie jest zdrowe ja to wszystko wiem ale nie chce tego słuchac.Chcialam jakiejs odpowiedzi bliskiej mojemu pytaniu a nie setki odpowiedzi obrazajacych moją osobę.Moze i jestem gówniarą i sie z tego ciesze ale nie jestem az tak głupia to moj wlasny wybór narazie przestalam korzystac z tej diety zastanawiam sie nad innym rozwiazaniem.Ale dzieki za krytyke.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Raczkowanie
|
Dot.: 300 kalorii
Cytat:
To jest wciąż za mało. Rozumiem Cię dlaczego chcesz szybko schudnąć. Miałam to samo. Ciągle myślisz o sobie z obrzydzeniem, nie możesz na siebie patrzeć, czujesz silna potrzebę olśnienia wszystkich znajomych/nieznajomych, masz juz dość tego jak wyglądasz i chcesz za wszelką cenę i będąc świadomą wszystkich konsekwencji to zmienić. Ale to droga donikąd. Zabrzmi to moralizatorsko, ale kiedyś to zrozumiesz.
![]() |
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
Dzieki za odpowiedz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Nie wierzę, że jeździsz na rowerze, skoro nie chcesz iść na wf. Dziecko, zajmij się szkołą i zdrowym odżywianiem, a nie jakąś "dietą", której dietą nawet nie można nazwać. Nie dziwię się, że Twoja mama szaleje jeśli chodzi o Twoje "odchudzanie". To nie jest odchudzanie, to jest głodówka. Żeby odchudzanie miało sens powinno się często jeść, żeby żołądek cały czas pracował, żeby trawił i żeby metabolizm był zachowany. A Ty nic nie jesz, pijesz samą wodę (jak już pijesz to z odrobiną cytryny). Nie wiem co to się dzieje z tymi dzisiejszymi dziećmi
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
.
|
poczytaj troche o diecie dukana. bardzo skuteczna, nawet jak sie nie je miesa. sama schudlam na niej 15kg!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:53.