|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#931 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dobrze się już znamy i wciąż wspólnie odchudzamy...część V
No chyba aż tak to nie jest, że się aż poniżam. Po prostu nie wierzę w siebie, widząc ile mi brakuje do ludzi, z którymi pracuję a są mniej więcej w moim wieku... To nie pomaga. Tym bardziej, jakbym widziała, jakieś postępy...
![]() |
#932 |
Zadomowienie
|
Ech, każdy tak ma, ale bez przesady.
Dziubku, a kiedy lepiej widać postępy jak obserwujesz kogoś non-stop, codziennie czy jak widzisz kogoś raz na jakiś czas? To tak jak z dziećmi swoje nie wiadomo kiedy urosły, ale cudze rosną dużo szybciej ![]()
![]() |
#933 |
Zakorzenienie
|
Gosia, ja tak mam z tyciem, nie zauważam dopóki nie spojrzę na wagę, albo na odbicie w szybie na mieście
![]()
![]() |
![]() |
#934 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A inne mnie zwodziły, bo rozciągały się ze mną ![]() Tak w ogóle to witam z rana ![]() Dziś zaczynam 4 tydzień a6w i jak się rzekło zrobiłam sobie rano zdjęcie co jest teraz i co zastanę za 3 tygodnie bo zakończeniu do porównania, bo tak to trudno mi wyłapać różnicę ![]() Ale jakoś specjalnie nie liczę na cud i 6-cio pak z przodu, więc rozważam kontynuację a6w, tylko sobie zrobię przerwę po tych 42 dnia, jeden do 3 dni i potem zacznę dalej robić dalej zwiększając co 4 dni 2 powtórzenia, ale tym razem co 7 dni będę robiła dzień przerwy ![]() A jak już będzie za dużo tych powtórzeń myślę, że maks. dojdę do 40 to sobie zmniejszę do 20 i będę tak robić 3-4 razy w tygodniu, a może codziennie jak mi się spodoba ![]() Jakie to tycie jest pieruńskie, później człowiek sobie myśli tym zaprząta i kombinuje jakby tutaj schudnąć i dobrze wyglądać, ech... U mnie dzisiaj jest ładna pogoda ![]() ![]() Przyszły moje nowe fatałaszki na zajęcia ![]() ![]() Jak odłożę troszkę kasy to zamówię sobie jeszcze czarne spodnie i jakąś powiedzmy łososiową albo bluzę ![]()
![]() |
![]() |
#935 | |||||||
Podróżniczka
|
Hej,
ale wczoraj pogoniłyście ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Tiaaa....chyba poznajesz geografie ciała Pana Sylwestrowego ![]() Cytat:
![]() Już sie nie mogę doczekać ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Akurat pisalam z Turasem i mu mowie, ze ide na fitness zeby jakos wygladac jak do niego przyjade...a ten mi , ze nie musze bo mam perfekcyjne cialo ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Gocha Tobie po prostu ktos w szafie zwęza ubrania nocą ![]() Gratki z powodu zrzucenia 3 kg...świetny wynik i super, że zrobione to aktywnościa fizyczna...będziesz miała stały efekt. Edytowane przez moniczorek Czas edycji: 2010-09-03 o 08:51 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#936 |
Zadomowienie
|
3 kg w ponad miesiąc... rewelacji nie ma, ale na bal absolwentów wystarczy w takim tempie
![]() No i wcześniej waga przez 3 tygodnie stała jak zaklęta i dopiero teraz ruszyła w sumie w tym tygodniu poszło prawie całe kg, no bo słodyczy jest mniej i ruchu jest sporo, bo codziennie jest minimum godzina siłowni raz były nawet 2 no i do tego zawsze jest a6w. Także łudzę się, że na Sylwestra już będzie dobrze, a w czerwcu na bal będzie super ![]() Dla jednej osoby prowadziła... może chciała się na Tobie wyżyć, że nikt więcej do niej nie przyszedł ![]() A z tymi spodniami to pewnie masz 100% ![]() A właśnie Moniak jak byś nadal miała ochotę na moje odwiedziny to ja mogę Cie ew. nawiedzić i postraszyć we Wro 18-19 albo w następny weekend... to straszne bo później już zaczynają się zajęcia ![]() Na szczęście za rok przed stażem mogę sobie jeszcze zrobić 3 miechy wakacji ![]() ![]() I coraz bardziej rozważam osiedlenie się we Wrocku na jakiś czas po studiach ![]()
![]() |
#937 |
Podróżniczka
|
Moim zdaniem zdrowo zrzucone 3 kg ... to rewelka kobieto
![]() Ja mam plan,zeby zbić jeszcze 5...ale nic na siłe ![]() Nie ma sprawy...możesz 18-19 wpadać do mnie ![]() Ta babka to jest kilerka dlatego do niej chodze...bo czuje, ze cos cwicze. Wczoraj sie mnie pytala czy cwiczymy to jej mowie, ze tak i tak sie zapedzila ![]() Osiedla się we Wro...będzie z kim pić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#938 |
Zadomowienie
|
A później będzie w wieczornym wydaniu wiadomości.... dentystka z Wrocławia przyjmowała pacjentów pod wpływem alkoholu
![]() No jak do Ciebie przyjadę to pewnie w piątek już i przejdę się na Wrocławską medyczną, odebrać po 4 latach papiery na studia i popytać o doktorat... i wtedy bym musiała poszukać gdzieś stażu we Wrocku ![]() Monia a ile Ty płacisz za swoją kwaterę? Trzeba się rozeznać z kosztami... Ale mi się dzisiaj nic nie chcę, normalnie leniwców totalus i do tego strasznie mi się nudzi, pogrzebałabym ludziom w paszczach ![]()
![]() |
#939 |
Podróżniczka
|
Spoko, nie ma sprawy wpadaj na ile chcesz
![]() Ja płace tak ze wszystkim 750zł. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#940 |
Wtajemniczenie
|
hej kobietki
![]() widze że prawie wszystkie zaczęły intensywnie ćwiczyć, fajnie oby tak na dłużej wam chęci zostało u mnie masakrycznie zimno , zaciągam nosem, w domu kosta brrrrrrrr, ale załatwiłam sie chyba porannymi spacerkami , bo odprowadzając córke do szkoły to powiem wam szczerze że wracam mokra jak szczur, mój organizm nie nauczony jest ruchu. no ale swojego postanowienia trzymam się ostro, więc autko stoi na parkingu a ja o godz 7 zasuwam z 2 dzieci i wózkiem do szkoły ![]() ![]() ![]() ![]() ogólnie powiem wam że taka pogoda wpływa mnie bardzo negatymnie i popadam z jakąś depreche, tymbardziej że z praca coraz gorzej. ![]() dziuba nieprzejmuj się takim palantem , choć wiem że musiało cie strasznie zaboleć, niejednokrotnie doznawałam takiego uczucia. i nie uciekaj od nas !!!! moni szykuje ci się zaje.fajny urlop ![]() leże własnie pod kołderką i wpatruje się w telewizor i takie mam atrakcje w domu - zwrajuje niedługo !!!!
![]() |
#941 |
Zakorzenienie
|
Hello dziewczęta
![]() Moniś zabierz mnie ze sobą ![]() ![]() Ale normalnie zazdroszczę Ci po raz drugi!!! Kahlan a drogie te ciuchy masz do pracy? Bo tak się zastanawiam. Mona może też spocona jesteś, bo podziębiona? A jak córeczce, podoba się szkoła? Ale pogoda niestety tak niefajnie wpływa na samopoczucie ![]() U mnie padało, ale ładniej i tak niż to, co ostatnio oczy widziały. Z pracy wyszłam przed 17 mogłabym nawet dłużej siedzieć, ale kolega mnie pośpieszał, bo podwoził mnie do domu - a rocznicę ma ślub więc nie chciałam przeciągać. Mój TŻ na budowie dzisiaj, ale na miejscu. Oboje teraz siedzimy przed kompami:P Też atrakcyjny wieczór, ale jakoś nie mam nic przeciwko ![]() Jutro idę do pracy ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#942 |
Wtajemniczenie
|
hej dziuba
córcia moja jest w swoim żywiole, cieszy się z nowo zawartych znajomości, no i przynisla już szóstki ze szkoły ![]() ![]() ![]() ogólnie narazie jest super ! ale ty sie najeździsz na te delegacje, ciągle po za domem , fajnie że razem z tż jedziesz bo tak to byłoby chyba nie zaciekawie.
![]() |
#943 |
Zakorzenienie
|
Mona to super, że córeczka tak lubi szkołę
![]() Powiem Ci, że podobają mi się te wyjazdy. Nie wiem, jak to by było, gdybym bez TŻa jeździła, zapewne wieczorami kiepsko, bo w dzień, nie ma czasu na myślenie o drugiej osobie... Szkoda, że od początku wakacji tak nie wyjeżdżałam ![]() A panienki to gdzie się podziewają?
![]() |
#944 |
Zadomowienie
|
Ello
![]() Ja dzisiaj mam kryzys ćwiczeniowy i zastanawiam się tym, żeby zrobić sobie jeden dzień przerwy w a6w, bo strasznie nie chce mi się robić, byłam dzisiaj godzinę na siłce i teraz już nic mi się nie chce. Dziuba, tyle co normalne ciuchy, ja płaciłam po ok. 70 zł za bluzy i tyle samo za spodnie. Można i taniej znaleźć, ale później te ciuchy już tak dobrze nie wyglądają po paru praniach... Dziubek, fajne takie wyjazdy, a jeszcze lepiej, że z TŻ. ![]()
![]() |
#945 |
Wtajemniczenie
|
wiesz aktualna sytuacja jest dla wszystkich ciężka, tż praktycznie codziennie przychodzi do dzieci no ale córcia nie rozumie dlaczego nie zostaje. mi est ciężko bo wolałabym go nie widywać, wtedy było by łatwiej.
a z przyjacielem jest narazie neutralnie chyba tak moge to okreslić, zarówno ja jak i on mamy pogmatwane życie, bardzooo, i nastawiona jest negatywnie do kolejnego zwiąsku z problemami, może sa to innego typu problemy ale ja potrebuje spokoju, potrzebuje oddechu, fakt jesteśmy dla siebie oparciem wspieramy się, ale .......sama niewiem
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#946 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hm... a nie boisz się, że jak sobie odpuścisz to jutro możesz znowu nie robić? Idź zrób dla świętego spokoju ![]() Cytat:
![]() Może na tą całą sytuację potrzeba czasu. Ale mam nadzieję, że wszystko się poukłada. Powoli, ale dobrze.
![]() |
![]() |
#947 |
Wtajemniczenie
|
bardzo potrzebuje sie odizolowac, no ale nie jest to możliwe, praca , dzieci i wiele innych spraw,
![]() |
#948 |
Zadomowienie
|
No bez przesady to zwykłe ciuchy robocze są
![]() Zrobię, zrobię, tylko dzisiaj już miałam 2 podejścia do tego, najpierw mnie kot wystraszył, bo się zerwała nagle spod biurka, a za 2 razem strasznie mnie bolało pod żebrami i stwierdziłam, że muszę poczekać.
![]() |
#949 |
Wtajemniczenie
|
to drogie te ciuchy robocze masz
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#950 |
Zadomowienie
|
A6w dzień 22 zrobione
![]() ![]() ![]() Mona ciuch jak ciuch, wiesz można i za 300 samą bluzę kupić, bo i takie widziałam, sprowadzane np. z Włoch ![]() Ale jak dla mnie to już mocna przesada, ale jak ktoś nie ma co robić z pieniędzmi to proszę bardzo.
![]() |
#951 |
Wtajemniczenie
|
ok ja uciekam lulu , oczy mi się same zamykają, . powiem wam wszystkim dobranoc, jeśli wogóle ktoś to czyta
![]() miłych snów .
![]() |
#952 |
Zadomowienie
|
Ja czytam i też już uciekam spać
![]()
![]() |
#953 |
Zakorzenienie
|
Dziubek, ja jakbym była sama z moim to bym go zajeździła, a Wy przed kompami?
![]() ![]() Monu, super, że córeczka się dobrze czuje w szkole, ale to zwykle tak bywa w pierwszych latach szkoły ![]() ![]() Gosiak, silna bestia z ciebie, ale uważaj na zdrówko i nie rób na siłę ![]() Martwię się, że się przetrenujesz... A u mnie dzisiaj zakupy ciuszkowo-apteczne ![]() ![]()
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2010-09-04 o 00:07 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#954 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Jak tam jest wstretnie na podworku ![]() wczoraj jakos bylam tutaj 2razy ale tak na predko ze nie mialam czasu napisac ![]() Dostalam @ 3dni wczesniej-niewiem czemu-jedyne logiczne wytlumaczenie to ze intesywne cwiczenia go przyspieszyly?. Milego spokojnego i cieplutkiego dnia ![]()
Forum Polskiego Stowarzyszenia "Endometrioza" www.endometrioza.aid.pl Forum chorych na endometriozę, porady, grupy wsparcia, spotkania kobiet chorych na endometriozę - wszystko o: endometrioza, laparoskopia, torbiel czekoladowa, zrosty, ca-125, płodność. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#955 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#956 |
Zakorzenienie
|
Doktorku, to nie ma co pokazywać, saszki które mi się nie podobają, ale będą na moją chorą nogę na razie :x i czarny zwykły kardigan
![]()
![]() |
![]() |
#957 |
Zadomowienie
|
Elloł
![]() Ja już posprzątałam w domku prawie i się zastanawiam czy dzisiaj znowu nie iść na siłownie, bo kupiłam karnet bez ograniczeń a w przyszłym tygodniu pójdę tylko w poniedziałek i we wtorek, bo w środę jadę na cały dzień do Wrocławia a w czwartek już do Kota na parę dni i pewnie wrócę najwcześniej we wtorek popołudniu albo i w środę. I będę leżeć odłogiem przez te dni, no poza a6w, bo Kot też robi to będziemy się razem męczyć ![]() Dzisiaj waga pokazała mi ponad pół kilo więcej ![]() ![]()
![]() |
#958 |
Wtajemniczenie
|
hej
u mnie przepiekny słoneczny dzień aż milutko ![]() ja już posprzątałam cała chatkę, i teraz mam relaks przy kawusi , córka lata po dworze kuba śpi a ja mam spokój ![]()
![]() |
#959 |
Zakorzenienie
|
U mnie bylo ok az do 15--zaczelo zas padac az sie znow okropnie zimno zrobilo.Dzis w nocy spalam w swetrku bo lodowa normalnie...
od niepamietnych czasow zrobilam sobie budyn--mniamusny byl!!! Co tam dziewczynki?
Forum Polskiego Stowarzyszenia "Endometrioza" www.endometrioza.aid.pl Forum chorych na endometriozę, porady, grupy wsparcia, spotkania kobiet chorych na endometriozę - wszystko o: endometrioza, laparoskopia, torbiel czekoladowa, zrosty, ca-125, płodność. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#960 |
Wtajemniczenie
|
jeszcze trzy godzinki i do domu
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.