Dobrze się już znamy i wciąż wspólnie odchudzamy...część V - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-09-02, 21:18   #931
dziuba85
Zakorzenienie

Dot.: Dobrze się już znamy i wciąż wspólnie odchudzamy...część V

No chyba aż tak to nie jest, że się aż poniżam. Po prostu nie wierzę w siebie, widząc ile mi brakuje do ludzi, z którymi pracuję a są mniej więcej w moim wieku... To nie pomaga. Tym bardziej, jakbym widziała, jakieś postępy...

Córcia 21.04.2018 <3

dziuba85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-02, 21:29   #932
KahlanAmnel
Zadomowienie

GG do KahlanAmnel

Ech, każdy tak ma, ale bez przesady.

Dziubku, a kiedy lepiej widać postępy jak obserwujesz kogoś non-stop, codziennie czy jak widzisz kogoś raz na jakiś czas?
To tak jak z dziećmi swoje nie wiadomo kiedy urosły, ale cudze rosną dużo szybciej
Stary 2010-09-02, 22:18   #933
Maliniarka
Zakorzenienie

Gosia, ja tak mam z tyciem, nie zauważam dopóki nie spojrzę na wagę, albo na odbicie w szybie na mieście
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Maliniarka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-03, 08:31   #934
KahlanAmnel
Zadomowienie

GG do KahlanAmnel

Cytat:
Napisane przez Maliniarka Pokaż wiadomość
Gosia, ja tak mam z tyciem, nie zauważam dopóki nie spojrzę na wagę, albo na odbicie w szybie na mieście
Mów mi jeszcze, mnie o tym powiedziały spodnie, kiedy "skurczyły" się w praniu
A inne mnie zwodziły, bo rozciągały się ze mną

Tak w ogóle to witam z rana
Dziś zaczynam 4 tydzień a6w i jak się rzekło zrobiłam sobie rano zdjęcie co jest teraz i co zastanę za 3 tygodnie bo zakończeniu do porównania, bo tak to trudno mi wyłapać różnicę
Ale jakoś specjalnie nie liczę na cud i 6-cio pak z przodu, więc rozważam kontynuację a6w, tylko sobie zrobię przerwę po tych 42 dnia, jeden do 3 dni i potem zacznę dalej robić dalej zwiększając co 4 dni 2 powtórzenia, ale tym razem co 7 dni będę robiła dzień przerwy
A jak już będzie za dużo tych powtórzeń myślę, że maks. dojdę do 40 to sobie zmniejszę do 20 i będę tak robić 3-4 razy w tygodniu, a może codziennie jak mi się spodoba
Jakie to tycie jest pieruńskie, później człowiek sobie myśli tym zaprząta i kombinuje jakby tutaj schudnąć i dobrze wyglądać, ech...

U mnie dzisiaj jest ładna pogoda normalnie szok, słońce świeci, ale i tak temp. nie jest za wysoka, ale chociaż nie leje i człowiekowi tak weselej jak jest jasno na dworze

Przyszły moje nowe fatałaszki na zajęcia Tylko jedną bluzę za dużą zamówiłam i już odesłałam do wymiana, ale są śliczne
Jak odłożę troszkę kasy to zamówię sobie jeszcze czarne spodnie i jakąś powiedzmy łososiową albo bluzę
Stary 2010-09-03, 08:50   #935
moniczorek
Podróżniczka

Hej,

ale wczoraj pogoniłyście

Cytat:
Napisane przez dziuba85 Pokaż wiadomość
Doktorku WSZYSTKIEGO NAJ NAJ!!!

Dziewczyny ja jako, że już było wspominane, że nie powinnam się odchudzać, poszukam innej grupy wsparcia. Wam życzę zrzucenia kg

Trzymajcie się!!!
Mam nadzieje,że to Dziubuś jakis głupi żart

Cytat:
Napisane przez tess27 Pokaż wiadomość

Witaj Moni-to jedziesz do turka?Umowilas sie z nim?na ile dni?Tylko nie mow ze na forever
Tessku mam bilet powrotny..ale to sie zobaczy na ile

Cytat:
Napisane przez paniDoktorJoint Pokaż wiadomość
Moniuuuuu przywieź koleżance z Wizażu szklaną kule :P
ale Ci zazdroszcze tu taka pogoda a tam pewnie cieplutko
ja ostatnio ciągle marzne :|

---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ----------

i dziękuje za życzonka
Prosze Oj tak ... będzie ciepluto i sie wygrzeje

Cytat:
Moniś, ja się uczę
Tiaaa....chyba poznajesz geografie ciała Pana Sylwestrowego

Cytat:
Napisane przez KahlanAmnel Pokaż wiadomość
Monia Ty wczasowiczko, normalnie szalejesz przywieź mi trochę słońca w walizce tym razem i ew. jakiegoś sympatycznego Turasa
A se szaleje...przeloty teraz są tanie to aż zal nie korzystać z tego
Już sie nie mogę doczekać Dzis mi sie Turas śnił

Cytat:
Napisane przez dziuba85 Pokaż wiadomość

W ogóle to miałam Wam napisać o mojej delegacji... Sobota była koszmarem impreza z kierownikiem... z moimi znajomymi z biura i 3 robolami, jeden z nich ich brygadzistą był.
Pijemy sobie.... a ten brygadzista w ogóle taki paskudny i powtarzał ciągle, jakie kobiety są piękne i jak je kocha. I w pewnym momencie do mnie, że jestem taka obrzydliwa...że brzydota przeze mnie przemawia aż nie może na mnie patrzeć... Wiecie, jak się przy nich poryczałam??? Aż wstyd... Kierownik przyszedł do mnie i zaczął mnie pocieszać i mówić, jaka jestem inteligenta - normalnie, jak ojciec. TŻa aż wryło.
Niefajnie potem było... tzn. tak mi w środku. A kolesia jednak ruszyło, że mnie tak obraził i przeprosił... No, ale cóz pierwszy wyjazd na budowę i od razu z grubej rury
A i w ogóle taki fajny inzynier budowy tam był :P Myślałam, że już mam klapki na oczach;P dziwnie się w ogóle czuję, że ktoś jeszcze może mi lekko wpaść w oko mam doslownie wyrzuty sumienia.

Dzisiaj wróciłam, może pojadę tam znowu w przyszłym tygodniu, nawet bym chciała
Cooo za typ takiemu too ja bym wlosy razem z jajami ogoliła

Cytat:
Napisane przez tess27 Pokaż wiadomość
halo Dziubku
Kahlan-
Jak dla mnie to taki lajt--fajnie--spocilam sie lekuśko wiec ...4osoby nowe,reszta stara ekipa
Dziubek--ze facet takie rzeczy robi u kosmetyczki--wstyd!!!Ok-jak jest pedziem ale komus kazac to robic--fuj!!!
Tessku ja wczoraj poszlam na fitness i bylam sama ale mi dała wycisk...ledwo sie do domu doczolgalam.

Akurat pisalam z Turasem i mu mowie, ze ide na fitness zeby jakos wygladac jak do niego przyjade...a ten mi , ze nie musze bo mam perfekcyjne cialo
Cytat:
Mów mi jeszcze, mnie o tym powiedziały spodnie, kiedy "skurczyły" się w praniu
A inne mnie zwodziły, bo rozciągały się ze mną

Tak w ogóle to witam z rana
Dziś zaczynam 4 tydzień a6w i jak się rzekło zrobiłam sobie rano zdjęcie co jest teraz i co zastanę za 3 tygodnie bo zakończeniu do porównania, bo tak to trudno mi wyłapać różnicę
Ale jakoś specjalnie nie liczę na cud i 6-cio pak z przodu, więc rozważam kontynuację a6w, tylko sobie zrobię przerwę po tych 42 dnia, jeden do 3 dni i potem zacznę dalej robić dalej zwiększając co 4 dni 2 powtórzenia, ale tym razem co 7 dni będę robiła dzień przerwy
A jak już będzie za dużo tych powtórzeń myślę, że maks. dojdę do 40 to sobie zmniejszę do 20 i będę tak robić 3-4 razy w tygodniu, a może codziennie jak mi się spodoba
Jakie to tycie jest pieruńskie, później człowiek sobie myśli tym zaprząta i kombinuje jakby tutaj schudnąć i dobrze wyglądać, ech...

U mnie dzisiaj jest ładna pogoda normalnie szok, słońce świeci, ale i tak temp. nie jest za wysoka, ale chociaż nie leje i człowiekowi tak weselej jak jest jasno na dworze

Przyszły moje nowe fatałaszki na zajęcia Tylko jedną bluzę za dużą zamówiłam i już odesłałam do wymiana, ale są śliczne
Jak odłożę troszkę kasy to zamówię sobie jeszcze czarne spodnie i jakąś powiedzmy łososiową albo bluzę
Hej

Gocha Tobie po prostu ktos w szafie zwęza ubrania nocą
Gratki z powodu zrzucenia 3 kg...świetny wynik i super, że zrobione to aktywnościa fizyczna...będziesz miała stały efekt.

Edytowane przez moniczorek
Czas edycji: 2010-09-03 o 08:51
moniczorek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-03, 09:36   #936
KahlanAmnel
Zadomowienie

GG do KahlanAmnel

3 kg w ponad miesiąc... rewelacji nie ma, ale na bal absolwentów wystarczy w takim tempie
No i wcześniej waga przez 3 tygodnie stała jak zaklęta i dopiero teraz ruszyła w sumie w tym tygodniu poszło prawie całe kg, no bo słodyczy jest mniej i ruchu jest sporo, bo codziennie jest minimum godzina siłowni raz były nawet 2 no i do tego zawsze jest a6w.
Także łudzę się, że na Sylwestra już będzie dobrze, a w czerwcu na bal będzie super

Dla jednej osoby prowadziła... może chciała się na Tobie wyżyć, że nikt więcej do niej nie przyszedł
A z tymi spodniami to pewnie masz 100%
A właśnie Moniak jak byś nadal miała ochotę na moje odwiedziny to ja mogę Cie ew. nawiedzić i postraszyć we Wro 18-19 albo w następny weekend... to straszne bo później już zaczynają się zajęcia
Na szczęście za rok przed stażem mogę sobie jeszcze zrobić 3 miechy wakacji No chyba, że egzaminy pozdaję to będę próbować od razu do państwówki podchodzić...
I coraz bardziej rozważam osiedlenie się we Wrocku na jakiś czas po studiach
Stary 2010-09-03, 09:49   #937
moniczorek
Podróżniczka

Moim zdaniem zdrowo zrzucone 3 kg ... to rewelka kobieto
Ja mam plan,zeby zbić jeszcze 5...ale nic na siłe

Nie ma sprawy...możesz 18-19 wpadać do mnie

Ta babka to jest kilerka dlatego do niej chodze...bo czuje, ze cos cwicze. Wczoraj sie mnie pytala czy cwiczymy to jej mowie, ze tak i tak sie zapedzila

Osiedla się we Wro...będzie z kim pić
Stary 2010-09-03, 10:26   #938
KahlanAmnel
Zadomowienie

GG do KahlanAmnel

A później będzie w wieczornym wydaniu wiadomości.... dentystka z Wrocławia przyjmowała pacjentów pod wpływem alkoholu

No jak do Ciebie przyjadę to pewnie w piątek już i przejdę się na Wrocławską medyczną, odebrać po 4 latach papiery na studia i popytać o doktorat... i wtedy bym musiała poszukać gdzieś stażu we Wrocku
Monia a ile Ty płacisz za swoją kwaterę? Trzeba się rozeznać z kosztami...

Ale mi się dzisiaj nic nie chcę, normalnie leniwców totalus i do tego strasznie mi się nudzi, pogrzebałabym ludziom w paszczach
Stary 2010-09-03, 10:39   #939
moniczorek
Podróżniczka

Spoko, nie ma sprawy wpadaj na ile chcesz

Ja płace tak ze wszystkim 750zł.
Stary 2010-09-03, 19:31   #940
mona2007
Wtajemniczenie

hej kobietki

widze że prawie wszystkie zaczęły intensywnie ćwiczyć, fajnie oby tak na dłużej wam chęci zostało

u mnie masakrycznie zimno , zaciągam nosem, w domu kosta brrrrrrrr, ale załatwiłam sie chyba porannymi spacerkami , bo odprowadzając córke do szkoły to powiem wam szczerze że wracam mokra jak szczur, mój organizm nie nauczony jest ruchu. no ale swojego postanowienia trzymam się ostro, więc autko stoi na parkingu a ja o godz 7 zasuwam z 2 dzieci i wózkiem do szkoły wiem że musze więcej używać swoich nóg poprostu zapuściłam się , a moja aktywność fizyczna przez długi czas wynosiła 0000000000 . nawet dzisiaj moja sąsiadka zapytała się mnie rano czy przypadkiem auto mi się niezepsuło hihihih
ogólnie powiem wam że taka pogoda wpływa mnie bardzo negatymnie i popadam z jakąś depreche, tymbardziej że z praca coraz gorzej.

dziuba nieprzejmuj się takim palantem , choć wiem że musiało cie strasznie zaboleć, niejednokrotnie doznawałam takiego uczucia.
i nie uciekaj od nas !!!!

moni szykuje ci się zaje.fajny urlop mam tylko nadzieje że turek wypuści cie spowrotem do nas !!!

leże własnie pod kołderką i wpatruje się w telewizor i takie mam atrakcje w domu - zwrajuje niedługo !!!!

CHCE CZUĆ SIĘ DOBRZE PATRZĄC NA SIEBIE, I CHCE ABY PATRZONO NA MNIE I WIDZIANO ATRAKCYJNĄ KOBIETE

a ja czekam, i czekam na niego

mona2007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-03, 19:44   #941
dziuba85
Zakorzenienie

Hello dziewczęta

Moniś zabierz mnie ze sobą ja nie lubię, jak jest zimno
Ale normalnie zazdroszczę Ci po raz drugi!!!

Kahlan a drogie te ciuchy masz do pracy? Bo tak się zastanawiam.

Mona
może też spocona jesteś, bo podziębiona? A jak córeczce, podoba się szkoła?
Ale pogoda niestety tak niefajnie wpływa na samopoczucie

U mnie padało, ale ładniej i tak niż to, co ostatnio oczy widziały. Z pracy wyszłam przed 17 mogłabym nawet dłużej siedzieć, ale kolega mnie pośpieszał, bo podwoził mnie do domu - a rocznicę ma ślub więc nie chciałam przeciągać. Mój TŻ na budowie dzisiaj, ale na miejscu.
Oboje teraz siedzimy przed kompami:P Też atrakcyjny wieczór, ale jakoś nie mam nic przeciwko
Jutro idę do pracy No i w poniedziałek o 4 rano jedziemy z TŻem i kierownikiem do Krakowa na budowę i wracamy pod koniec tygodnia! Ale będzie wycisk!

Córcia 21.04.2018 <3

Stary 2010-09-03, 19:51   #942
mona2007
Wtajemniczenie

hej dziuba

córcia moja jest w swoim żywiole, cieszy się z nowo zawartych znajomości, no i przynisla już szóstki ze szkoły
ogólnie narazie jest super !

ale ty sie najeździsz na te delegacje, ciągle po za domem , fajnie że razem z tż jedziesz bo tak to byłoby chyba nie zaciekawie.

CHCE CZUĆ SIĘ DOBRZE PATRZĄC NA SIEBIE, I CHCE ABY PATRZONO NA MNIE I WIDZIANO ATRAKCYJNĄ KOBIETE

Stary 2010-09-03, 19:57   #943
dziuba85
Zakorzenienie

Mona to super, że córeczka tak lubi szkołę A jak w ogóle dzieci na tą sytuację z TŻem? Jak z Przyjacielem się układa?

Powiem Ci, że podobają mi się te wyjazdy. Nie wiem, jak to by było, gdybym bez TŻa jeździła, zapewne wieczorami kiepsko, bo w dzień, nie ma czasu na myślenie o drugiej osobie...
Szkoda, że od początku wakacji tak nie wyjeżdżałam Tylko teraz, jak zimno i studia już się będą zaczynać.

A panienki to gdzie się podziewają?

Córcia 21.04.2018 <3

Stary 2010-09-03, 20:53   #944
KahlanAmnel
Zadomowienie

GG do KahlanAmnel

Ello
Ja dzisiaj mam kryzys ćwiczeniowy i zastanawiam się tym, żeby zrobić sobie jeden dzień przerwy w a6w, bo strasznie nie chce mi się robić, byłam dzisiaj godzinę na siłce i teraz już nic mi się nie chce.

Dziuba, tyle co normalne ciuchy, ja płaciłam po ok. 70 zł za bluzy i tyle samo za spodnie. Można i taniej znaleźć, ale później te ciuchy już tak dobrze nie wyglądają po paru praniach...

Dziubek, fajne takie wyjazdy, a jeszcze lepiej, że z TŻ.
Stary 2010-09-03, 21:05   #945
mona2007
Wtajemniczenie

wiesz aktualna sytuacja jest dla wszystkich ciężka, tż praktycznie codziennie przychodzi do dzieci no ale córcia nie rozumie dlaczego nie zostaje. mi est ciężko bo wolałabym go nie widywać, wtedy było by łatwiej.
a z przyjacielem jest narazie neutralnie chyba tak moge to okreslić, zarówno ja jak i on mamy pogmatwane życie, bardzooo, i nastawiona jest negatywnie do kolejnego zwiąsku z problemami, może sa to innego typu problemy ale ja potrebuje spokoju, potrzebuje oddechu, fakt jesteśmy dla siebie oparciem wspieramy się, ale .......sama niewiem

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-03, 21:18   #946
dziuba85
Zakorzenienie

Cytat:
Ello
Ja dzisiaj mam kryzys ćwiczeniowy i zastanawiam się tym, żeby zrobić sobie jeden dzień przerwy w a6w, bo strasznie nie chce mi się robić, byłam dzisiaj godzinę na siłce i teraz już nic mi się nie chce.

Dziuba, tyle co normalne ciuchy, ja płaciłam po ok. 70 zł za bluzy i tyle samo za spodnie. Można i taniej znaleźć, ale później te ciuchy już tak dobrze nie wyglądają po paru praniach...

Dziubek, fajne takie wyjazdy, a jeszcze lepiej, że z TŻ.
A myślałam, że więcej kosztują te ciuchy.
Hm... a nie boisz się, że jak sobie odpuścisz to jutro możesz znowu nie robić?
Idź zrób dla świętego spokoju

Cytat:
Napisane przez mona2007 Pokaż wiadomość
wiesz aktualna sytuacja jest dla wszystkich ciężka, tż praktycznie codziennie przychodzi do dzieci no ale córcia nie rozumie dlaczego nie zostaje. mi est ciężko bo wolałabym go nie widywać, wtedy było by łatwiej.
a z przyjacielem jest narazie neutralnie chyba tak moge to okreslić, zarówno ja jak i on mamy pogmatwane życie, bardzooo, i nastawiona jest negatywnie do kolejnego zwiąsku z problemami, może sa to innego typu problemy ale ja potrebuje spokoju, potrzebuje oddechu, fakt jesteśmy dla siebie oparciem wspieramy się, ale .......sama niewiem
Hm, rozumiem. Czyli nie chcesz jednak się z Nim wiązać? Mnie się wydaje, że jakbyś wyjechała na jakiś czas z daleka od tego wszystkiego, to odpoczęłabyś i byłoby lepiej, a tak się męczysz
Może na tą całą sytuację potrzeba czasu. Ale mam nadzieję, że wszystko się poukłada. Powoli, ale dobrze.

Córcia 21.04.2018 <3

Stary 2010-09-03, 21:31   #947
mona2007
Wtajemniczenie

bardzo potrzebuje sie odizolowac, no ale nie jest to możliwe, praca , dzieci i wiele innych spraw,

Stary 2010-09-03, 21:31   #948
KahlanAmnel
Zadomowienie

GG do KahlanAmnel

No bez przesady to zwykłe ciuchy robocze są
Zrobię, zrobię, tylko dzisiaj już miałam 2 podejścia do tego, najpierw mnie kot wystraszył, bo się zerwała nagle spod biurka, a za 2 razem strasznie mnie bolało pod żebrami i stwierdziłam, że muszę poczekać.
Stary 2010-09-03, 21:44   #949
mona2007
Wtajemniczenie

to drogie te ciuchy robocze masz

Stary 2010-09-03, 22:07   #950
KahlanAmnel
Zadomowienie

GG do KahlanAmnel

A6w dzień 22 zrobione Dzięki Dziubuś za motywację
Mona ciuch jak ciuch, wiesz można i za 300 samą bluzę kupić, bo i takie widziałam, sprowadzane np. z Włoch
Ale jak dla mnie to już mocna przesada, ale jak ktoś nie ma co robić z pieniędzmi to proszę bardzo.
Stary 2010-09-03, 22:11   #951
mona2007
Wtajemniczenie

ok ja uciekam lulu , oczy mi się same zamykają, . powiem wam wszystkim dobranoc, jeśli wogóle ktoś to czyta

miłych snów .

Stary 2010-09-03, 22:41   #952
KahlanAmnel
Zadomowienie

GG do KahlanAmnel

Ja czytam i też już uciekam spać
Stary 2010-09-04, 00:05   #953
Maliniarka
Zakorzenienie

Dziubek, ja jakbym była sama z moim to bym go zajeździła, a Wy przed kompami? ale ja go nie mam na co dzień

Monu, super, że córeczka się dobrze czuje w szkole, ale to zwykle tak bywa w pierwszych latach szkoły świetnie, że masz więcej ruchu

Gosiak, silna bestia z ciebie, ale uważaj na zdrówko i nie rób na siłę zwłaszcza jak coś boli.
Martwię się, że się przetrenujesz...

A u mnie dzisiaj zakupy ciuszkowo-apteczne strasznie się zmęczyłam o kulach
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Edytowane przez Maliniarka
Czas edycji: 2010-09-04 o 00:07

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-04, 07:17   #954
tess27
Zakorzenienie

GG do tess27

Dzien dobry
Jak tam jest wstretnie na podworku Ale dobrze ze przynajmniej nie pada bo mozna wyjsc na spacer.
wczoraj jakos bylam tutaj 2razy ale tak na predko ze nie mialam czasu napisac
Dostalam @ 3dni wczesniej-niewiem czemu-jedyne logiczne wytlumaczenie to ze intesywne cwiczenia go przyspieszyly?.

Milego spokojnego i cieplutkiego dnia
Stary 2010-09-04, 09:04   #955
paniDoktorJoint
Wtajemniczenie

Cytat:
hej kobietki

widze że prawie wszystkie zaczęły intensywnie ćwiczyć, fajnie oby tak na dłużej wam chęci zostało

u mnie masakrycznie zimno , zaciągam nosem, w domu kosta brrrrrrrr, ale załatwiłam sie chyba porannymi spacerkami , bo odprowadzając córke do szkoły to powiem wam szczerze że wracam mokra jak szczur, mój organizm nie nauczony jest ruchu. no ale swojego postanowienia trzymam się ostro, więc autko stoi na parkingu a ja o godz 7 zasuwam z 2 dzieci i wózkiem do szkoły wiem że musze więcej używać swoich nóg poprostu zapuściłam się , a moja aktywność fizyczna przez długi czas wynosiła 0000000000 . nawet dzisiaj moja sąsiadka zapytała się mnie rano czy przypadkiem auto mi się niezepsuło hihihih
ogólnie powiem wam że taka pogoda wpływa mnie bardzo negatymnie i popadam z jakąś depreche, tymbardziej że z praca coraz gorzej.

dziuba nieprzejmuj się takim palantem , choć wiem że musiało cie strasznie zaboleć, niejednokrotnie doznawałam takiego uczucia.
i nie uciekaj od nas !!!!

moni szykuje ci się zaje.fajny urlop mam tylko nadzieje że turek wypuści cie spowrotem do nas !!!

leże własnie pod kołderką i wpatruje się w telewizor i takie mam atrakcje w domu - zwrajuje niedługo !!!!
j amam to samo odkąd Adam ma auto zero ruchu -.- ale już sobie postanowiałam że jak przestaniesz ciągle lać to się troche na autobusy przerzucimy bo musze jakoś poznać ten Kraków

Cytat:
hej dziuba

córcia moja jest w swoim żywiole, cieszy się z nowo zawartych znajomości, no i przynisla już szóstki ze szkoły
ogólnie narazie jest super !

ale ty sie najeździsz na te delegacje, ciągle po za domem , fajnie że razem z tż jedziesz bo tak to byłoby chyba nie zaciekawie.
Brawa dla Córy
Cytat:
A6w dzień 22 zrobione Dzięki Dziubuś za motywację
Mona ciuch jak ciuch, wiesz można i za 300 samą bluzę kupić, bo i takie widziałam, sprowadzane np. z Włoch
Ale jak dla mnie to już mocna przesada, ale jak ktoś nie ma co robić z pieniędzmi to proszę bardzo.
no to gratuluje bo jak mi się już czegoś nie chce to koniec

Cytat:
Dziubek, ja jakbym była sama z moim to bym go zajeździła, a Wy przed kompami? ale ja go nie mam na co dzień

Monu, super, że córeczka się dobrze czuje w szkole, ale to zwykle tak bywa w pierwszych latach szkoły świetnie, że masz więcej ruchu

Gosiak, silna bestia z ciebie, ale uważaj na zdrówko i nie rób na siłę zwłaszcza jak coś boli.
Martwię się, że się przetrenujesz...

A u mnie dzisiaj zakupy ciuszkowo-apteczne strasznie się zmęczyłam o kulach
co kupiłaś? pokaaaż

Doceniam to co mam.

Oszczędzam.

Dobrze organizuje wolny czas.

Poznaje Kraków.

Ewentualnie zrzucam kilogramy.
paniDoktorJoint jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-04, 11:27   #956
Maliniarka
Zakorzenienie

Doktorku, to nie ma co pokazywać, saszki które mi się nie podobają, ale będą na moją chorą nogę na razie :x i czarny zwykły kardigan
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Stary 2010-09-04, 11:27   #957
KahlanAmnel
Zadomowienie

GG do KahlanAmnel

Elloł
Ja już posprzątałam w domku prawie i się zastanawiam czy dzisiaj znowu nie iść na siłownie, bo kupiłam karnet bez ograniczeń a w przyszłym tygodniu pójdę tylko w poniedziałek i we wtorek, bo w środę jadę na cały dzień do Wrocławia a w czwartek już do Kota na parę dni i pewnie wrócę najwcześniej we wtorek popołudniu albo i w środę. I będę leżeć odłogiem przez te dni, no poza a6w, bo Kot też robi to będziemy się razem męczyć A może jak pogoda dopisze to go wyciągnę na bieganie z psem?

Dzisiaj waga pokazała mi ponad pół kilo więcej to pewnie to wczorajsze ciastko... ale żeby pół kg ja tydzień muszę pracować na to, żeby tyle mniej pokazała
Stary 2010-09-04, 14:27   #958
mona2007
Wtajemniczenie

hej

u mnie przepiekny słoneczny dzień aż milutko

ja już posprzątałam cała chatkę, i teraz mam relaks przy kawusi , córka lata po dworze kuba śpi a ja mam spokój

Stary 2010-09-04, 16:49   #959
tess27
Zakorzenienie

GG do tess27

U mnie bylo ok az do 15--zaczelo zas padac az sie znow okropnie zimno zrobilo.Dzis w nocy spalam w swetrku bo lodowa normalnie...

od niepamietnych czasow zrobilam sobie budyn--mniamusny byl!!!

Co tam dziewczynki?
Stary 2010-09-04, 16:56   #960
paniDoktorJoint
Wtajemniczenie

jeszcze trzy godzinki i do domu

Doceniam to co mam.

Oszczędzam.

Dobrze organizuje wolny czas.

Poznaje Kraków.

Ewentualnie zrzucam kilogramy.
paniDoktorJoint jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości