![]() |
#1 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
KOLORÓWKA do wymiany
NIEAKTUALNE
Witam, w moim kolejnym wymiankowym ![]() Do wymiany mam kosmetyki z górnej półki. Preferuję wymianę kosmetyków o podobnej wartości i stopniu zużycia, a jeśli się różnią, to wymagam pokrycia różnicy. Moja wish lista: Cienie prasowane MAC Dior "5" - Iridsecent Leather, Earth Reflection, Pearly Lilac (ewentualnie inne) Cienie "4"Chanela - ale tylko wersje amerykańskie Guerlain Meteoryty w kulkach - Imperiale Guerlain Meteoryty prasowane nr 01 i 02 Kredki - khole w kolorze białym, granatowym, brązowym Dior Nude - podkład we fluidzie numer 030 Perfumy: Hypnotic Posion Diora, Elixir lub Eau des Merveilles Hermesa, Ange ou Demon Tendre Givenchy, She Wood Dsqared, Womanity Mugler Można tez kusić innymi "wysokopółkowcami". Zasady wysyłania kosmetyków pocztą: NIEWAŻNE kto ma większa liczbę przekupek - Ty, czy ja, uznaje wysyłkę TYLKO w tym samym czasie. Nie wysyłam pierwsza, ani nie oczekuję tego od drugiej osoby. Wysyłka równo w czasie jest sprawiedliwa i nikogo nie rani. Zaznaczam, że wymienię poniższe kosmetyki, TYLKO i wyłącznie na kolorówkę wysokopółkową: NIE INTERESUJĄ mnie Avony, L'oreale, smashboxy i temu podobne. zielonym - zaznaczam dostępne szarym - zaznaczam już wymienione żółtym - zaznaczam rezerwację Givenchy - Prisme Again! Nr 07 Crazy Pink - testowane 2 razy - mam je z wymianki, nie używam, bo wolę jednak Meteoryty Clinique - Almost Powder Make Up SPF 15, nr 4 - Neutral- podkład w kompakcie; stan zużycia ok 5% - brak kartonika ---> Desti Dior Nude nr 030 - sypki podkład mineralny- użyty jakieś 5 razy Dior Nude - Natural Glow Sculpting Powder, nr 32 - Sable Rose -uniwersalny podkład w kompakcie zużycie jak na zdjęciu, w sumie użyłam go może z 5 razy; oddam za coś z wish w podpisie, albo za jakiegoś ocha --->Siek Sephora- dwufazowy płyn do makijażu oczu - nowiutki, nieużywany, kupiony niecały miesiąc temu --->Lexxie Dior "5" - miniatura Incognito 030- raz maźnięte --->Layla79 Pigmenty MAC - odsypki małe, takie jak na allegro za 5 zł: lovely lily, melon, quietly, golden lemon --->Anarchia25 MAC - błyszczyk w kolorze Double Dare- tylko testowany ---->Anarchia25 Givenchy- błyszczyk - tester, w kolorze Lady Beige nr 701 - ubytek ok. 15% ---> Siek Chanel - Kaska Beige, nr 18 - cienie "4" - użyte zaledwie 2-3 razy Dior - Iconic - black - czarny tusz do rzęs, użyty kilka razy, kupowany w tym roku w Douglasie, mokry ---> Layla79 Chanel - Fresque nr 58- róż - użyty kilka razy, mam go z wymianki, oddam, bo kupiłam sobie ciemniejszy kolorek --->Moniq_c Angel Glittering Body Powder - perfumowany puder do ciała z serii " Angel" - refill, zużycie minimalne Dior - J'adore edp- miniaturka perfum - 5ml --->Hola Ola YSL Faux Cils - mascara z wymianki w kolorze KHAKI, mokra, świeża Clinique- korektor w pedzelku nr 04 Neutral- nowy, świezy, tylko testowany --->Lexxie Dior "5" - Pearl Glow nr 059- zużycie, jak na zdjęciu - tylko za coś z wish Dior "5" Secret Charms nr 370 --->Desti MAC - Flip - pojedyńczy cień, tylko maźniety dla sprawdzenia koloru - oddam tylko za innego MAC-a Wszystkie kosmetyki są zadbane i w przeważającej większości mają pudełka.
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2010-09-14 o 10:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: KOLORÓWKA do wymiany
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;21828909]Fresque mi sie podoba
![]() Mówisz? To muszę coś wydębić od Ciebie za niego ![]() Nic nie ma prócz szminki MAC-a ![]() ![]()
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2010-09-02 o 21:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Jak to daj
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
no przeciez mam
![]() ![]() no daaaaaaaaaaaaaaaaaaaj ![]() ładnie proszę
![]() Edytowane przez moniq_c Czas edycji: 2010-09-02 o 21:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
bierz wszystko za Dior Nude - Natural Glow Sculpting Powder, nr 32 - Sable Rose
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]()
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2010-09-02 o 21:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
no wiem, że je maaasz, ale ja nie wiem czy chcę je jednak mieć, parcia dużego nie mam
![]() ![]()
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dam
![]() ![]()
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
z przyyyyyyjemnoscia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
no i tym sposobem właśnie zabralas mi jednym ruchem oba błyszczyki które od was chcialam to chociaz daaaaaaaaaaaaaaaaaaj roz
![]() ![]()
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
cos za GIVENCHy ? moze byc rownowartosc w probkach
![]()
![]() |
#20 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Masz na myśli błyszczyk? Bo co do niego, to dobiłam wyżej wymianki ![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
niesmialo pytalam o pryzmy
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za cienie z chanela i róż + paletka z diora?
![]() jeśli mogłabym prosić, odpisz u mnie, bo nie śledzę wątów ![]()
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Konto usunięte
|
A moze cien Urban Decay? Mam odcien Cult (fiolet oczywiscie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Hej! To może tego mojego Aniołka za róż byś chciała? Te pryzmy jednak kolorystycznie chyba nie dla mnie.Moge dorzucić Bourjois Liner brązowy,używany .Nie umiem jednak określić ubytku,jest mokry.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
10 jednych i za 15 drugich do wyboru ktorychiecej
![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
no tak, moich maczków nie chciałaś
![]() ![]() btw.. napisałam już z tydzień temu reklamację i złożyłam wszystko na poczcie, czekam na odzew. bardzo bym chciała, żeby jednak znaleźli ten puder i błyszczol.. takie fajne rzeczy i mi szkoda. tak czy siak, muszą przecież coś wyjaśnić, nie? chociażby gdzie zaginęła ta paczka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |||
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;21832714]A moze cien Urban Decay? Mam odcien Cult (fiolet oczywiscie ![]() ![]() Jamesku, pojedyńczych cieni UD nie zbieram, w przeciwieństwie do MAC-a ![]() Poza tym jeden cień, za róz? ![]() Cytat:
Nie bardzo rozumiem? ![]() Cytat:
![]() ![]() No własnie sie zastanawiałam, jak tam na poczcie, bo już mija tyle czasu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- [1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;21833726]Corii wrócimy do wymiany maczków /lub innych- za błyszczyk maca? ![]() Dusiu, które maczki chcesz mi dac za błyszczyk? te 3 co masz + paletke pusta?
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2010-09-03 o 20:36 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
corii, powiedz, ze twoim ukrytym marzeniem jest posiadanie eau fantasque fragonarda
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:39.