Uroki ciąży czujemy i powoli się rozpakowujemy -WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz. V - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-02, 20:08   #751
Majka232
Zakorzenienie

Dot.: Uroki ciąży czujemy i powoli się rozpakowujemy -WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz. V

Cytat:
Napisane przez angelikaw Pokaż wiadomość
ja miałam pobrany wymaz dopiero 2 dni temu (skończone 37 tc - ostatnia wizyta ciążowa)... z próbką miałam się udać do laboratorium. W przyszłym tyg. odbieram wyniki.

candida albicans - też leczyłam to kilka lat temu... Ale nie dołuj się, odpowiednie leki (i koniecznie dużo kwasu mlekowego np. Probiolac Plus albo inne kapsułki) powinny pomóc
Dzięki za pocieszenie. mam nadzieję, ze te leki są całkowicie bezpieczne dla dziecka...
Wymaz będę musiała zrobić na własną rękę, bo moja gin. wyjeżdża i tak się zastanawiam kto mi ewentualnie wypisze antybiotyk...

Cytat:
Napisane przez falbala Pokaż wiadomość
Majka232 - mi tez ostatnio wyszła candidia i dostałam pimafucin, 3 globulki i juz jest ok a martwiłam sie czy zdaze wyleczyc, bo w pon mam cc
Mam nadzieje, ze u mnie też okaże się nic strasznego
Trzymam kciuki za cc, to już za 4 dni

bordowa - dzięki za opis porodu. Asia słodka

aaneczka - takie wizyty u lekarza barzdiej zdenerwują niż uspokoją. ja nawet jak zapomnę o coś spytać to się na siebie złoszczę a takie podejście lekarza to w ogóle nie do przyjęcia

Ja chyba jak będę teraz u gin. to ją zmuszę do spr. mojej szyjki, bo miałam badaną chyba ok.27 t.c. i wtedy była długa 6 cm, a zastanawiam sie co sie teraz z nią dzieje... Ja generalnie znam datę OM i wiem dokładnie kiedy było zapłodnienie, więc powinnam urodzić w terminie, a jak będzie zobaczymy..
Stary 2010-09-02, 20:10   #752
Marcia2507
Raczkowanie

Dot.: Uroki ciąży czujemy i powoli się rozpakowujemy -WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz. V

Cytat:
Napisane przez Zuziczka Pokaż wiadomość
Ech, od razu widac, ze mi lepiej....

Wlasnie spalilam kolejny garnek...
Ehhh... nie jesteś sama, właśnie skończyłam szorować czajnik
Zachciało mi się herbatki Tak mnie dzisiaj kręgosłup napie***la że położyłam się na chwilę i całkowicie o czajniku zapomniałam
Co do tygodni to linzey ma rację Ilonko jeżeli dajmy na to linzey ma termin wcześniej niż Klarissa to linzey ma więcej tych dni ciążowych na koncie jeżeli wiesz o czym mówię
A ty linzey lada dzień zaczniesz 38 tydzień w takim razie a nie 37

Edytowane przez Marcia2507
Czas edycji: 2010-09-02 o 20:25
Marcia2507 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-02, 20:12   #753
Klarissa
Zakorzenienie

Smile Dot.: Uroki ciąży czujemy i powoli się rozpakowujemy -WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz. V

Cytat:
Napisane przez Ewcia811211 Pokaż wiadomość
klarissa-niezly pomysl z tym stanikiem, hmmm moze jutro zobacze w rosmanie?
dzis mam mega chwiejny nastroj, masakra jakas, do tego na mojego tz marudze na maksa a dzis przyjezdza i urlopik na dobre.
Polecam

Cytat:
Napisane przez linzey Pokaż wiadomość
Zastanawiam się jak Ty liczysz tygodnie. Ja @ miałam 17.12 - tp mam na 23.09 czyli dzisiaj jest 36t+6 a skoro Ty masz tp na 26 to nie masz 36+3?
Topik super Ale Ty jesteś szczuplutkaPozaz drościć
Ja nie liczę, suwaczek sam liczy Ostatni okres miałam 14.12.2009 A tak to na każdej wizycie lekarz mi mówi w którym jestem tygodniu i zapisuje mi to w karcie ciąży - i zgadza się z suwaczkiem z podpisu a ten termin porodu to już się dawno zdezaktualizował, obecnie mi coś mówią o max. 20 września

Cytat:
no właśnie ma 3 dni póżniej czyli 36+3 a nie 37+3
Nie wiem, a jak ty liczysz?

Edytowane przez Klarissa
Czas edycji: 2010-09-02 o 20:13
Klarissa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-02, 20:14   #754
kasienka1701
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez IlonaN2 Pokaż wiadomość
Skoro Ty masz termina na 23.09 i jesteś 36+6 , a Klarisa ma terim później od Ciebie na 26.09 to jest trzy dni do przodu więc 37+3
Oj chyba coś Ci się pomyliło w liczeniu,skoro termin jest późniejszy to ciąża jest młodsza,a wg ciebie jest odwrotnie...Dwója z matmy

Cytat:
Napisane przez Paula SHIN Pokaż wiadomość
Ja juz po wizycie u gina. Wszystko pozamykane, a ze skurcze sie uspokoily, to powiedzial, ze raczej sobie jeszcze chwilke pochodze w ciazy
No nic. Za to przyszedl mi wozek. Strasznie szybko wyslali. Podoba mi sie, dobrze sie prowadzi i jest strasznie lekki. Jedynie troche przeszkadza mi raczka, ale to sie zobaczy. Udalo mi sie trafic na dobra aukcje i dodali sporo rzeczy
Oj to współczuję Ci przeprawy z babami w rejestracji,ja też bym się wkurzyła.Najważniejsze,że badanie wyszło ok

Mój wózek przyszedł we wtorek i też pare mankamentów wyczaiłam,ale może będzie sie dało z tym żyć.A co jest nie tak u Ciebie z rączką,bo mamy z tej samej firmy wózki,to może jest podobnie?

Klarissa jeśli masz termin na 20.09 to jesteś teraz 37+3 tc,czyli do porodu zostało 2 +4 tc
A wg OM dzień później 21.09

Edytowane przez kasienka1701
Czas edycji: 2010-09-02 o 20:22
kasienka1701 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-02, 20:16   #755
abz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bordowa Pokaż wiadomość
No to się uśmiechnęłam i mówię "No, ja chyba do porodu". Na co ona "Wątpię, po twarzy pani nie wygląda" Głupia baba.
Wiesz, że coś jest w wyrazie twarzy? Moja siostra mówi, ze jak pojechała to jej powiedziały, ze już po twarzy widać, ze zaraz urodzi. Bo ona faktycznie była już w ostatniej fazie.
Ale ty się biedna musiałaś namęczyć z tymi skurczami zanim cię rozcięli, szkoda.

Cytat:
Napisane przez dash Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie do tych, które kupiły termometr w biedronie. Moj pokazuje jakas dziwna temperaturę... Ciągle mam 35,9 TŻ też i poza tym miał też wskazywać temp pomieszczenia... jak to się ustawia jak tam jest tylko jeden przycisk... ? pomóżcie, bo nie wiem, czy nie oddać go.
Z tem pokojowa to nie wiem, ale jest instrukcja to sprawdz. Tylko po zakupie sprawdziłam temp. na czole i w uchu, pokazywało, znaczy mierzy. Nie zamierzam go oddawać

Cytat:
Abz- Kolezanki coreczka tez ponad 3kg, a mi sie wydawala baaaardzo malenka. Jak moj Olo bedzie mial jakies 2,5kg to bede bala sie go dotknac, zeby nie uszkodzic.
Aż strach takie te maleństwa kruchutkie, ale wiadomo, że instynkt nam pomoże

Cytat:

no nie mogę

Cytat:
Napisane przez Astorianka Pokaż wiadomość
Nam wczoraj na SR położne odradzały ten termometr, że niby kiepsko mierzy, że niestety dobry termometr to albo rtęciowy (ale skąd go teraz wziąć?), albo dobry = drogi typu Bayer czy Braun. Mówiły żeby jednak douszny i w żadnym wypadku ten bezdotykowy. Czasami SR się przydaje...
Co położna to opinia.....

Byłam odebrać wyniki z wymazu. U mnie paciorkowca nie wyhodowano. Zajrzałam na IP żeby zobaczyć czy są szansę wejścia na porodówkę, ale parę osób czekało to sobie poszłam, bo ja będę czekać godzinami i znowu się dowiem, ze panie nie mają czasu Z ginem musze to jakoś chyba załatwić, w środę mam wizytę to pogadam.
Dziś jak byłam u siostry właśnie w tym ładniejszym szpitalu to powiem wam, ze chętnie bym tam rodziła, bo już od samego wejścia widać, ze wszystko świeże, nowe, wyremontowane, czyste takie.

abz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-02, 20:22   #756
IlonaN2
Zadomowienie

GG do IlonaN2

Cytat:
Napisane przez kasienka1701 Pokaż wiadomość
Oj chyba coś Ci się pomyliło w liczeniu,skoro termin jest późniejszy to ciąża jest młodsza,a wg ciebie jest odwrotnie...Dwója z matmy

heheh no fakt Jezu i ja na AGH doktorat robię heheh

i znowu mam kundla szczekającego za ścianą szlag mnie trafi albo go zabije albo jego właścicieli

Edytowane przez IlonaN2
Czas edycji: 2010-09-02 o 20:25
IlonaN2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-02, 20:34   #757
Paula SHIN
Zakorzenienie

Cytat:
Oj to współczuję Ci przeprawy z babami w rejestracji,ja też bym się wkurzyła.Najważniejsze,że badanie wyszło ok

Mój wózek przyszedł we wtorek i też pare mankamentów wyczaiłam,ale może będzie sie dało z tym żyć.A co jest nie tak u Ciebie z rączką,bo mamy z tej samej firmy wózki,to może jest podobnie?
Ogolnie wszystko mi sie w nim podoba. Chociaz mam problem z tym jak ladnie ulozyc spiworek, bo jest dosc duzy, ale z tego co widze, to jest jeszcze dopasowany do spacerowki.
A co do raczki, to da sie ja wysunac tylko teleskopowo, a ja chcialabym ja obnizyc (nie jest dla mnie za wysoko, ale wydaje mi sie, ze bedzie po prostu ladniej wygladac bo jak zawieszam plecak to wydaje mi sie, ze dziecku caly swiat przyslonie).

Bardzo, bardzo, bardzo szczesliwa
Nasze Drugie Dziecko

Paula SHIN jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-02, 20:51   #758
linzey
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Klarissa Pokaż wiadomość
Polecam

Ja nie liczę, suwaczek sam liczy Ostatni okres miałam 14.12.2009 A tak to na każdej wizycie lekarz mi mówi w którym jestem tygodniu i zapisuje mi to w karcie ciąży - i zgadza się z suwaczkiem z podpisu a ten termin porodu to już się dawno zdezaktualizował, obecnie mi coś mówią o max. 20 września
sugerowałam sie tym tp który masz podany 26.09 dlatego się tak zastanawiałam ale skoro tak to sie wszystko zgadza Dzięki za wytłumaczenie
linzey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-02, 21:27   #759
angelikaw
Zakorzenienie

Bordowa - dzięki za opis... Przy okazji dobrze się dowiedzieć, czego się można spodziewać (np. drgawki).
Asia jest prześliczna

Klarissa
- pomysł super. Sama mam bardzo podobny biustonosz (bezszwowy firmy YARD) i zamierzam go używac właśnie do karmienia (zwłaszcza w nocy - nie uciska)

Cytat:
Napisane przez naked21 Pokaż wiadomość
u mnie się rozpakuje niespodzianka ŚWiąteczna
u nas POświąteczna. I o dziwo już w tym samym dniu czułam, że tym razem się uda (podświadomość, szósty zmysł )

Cytat:
Napisane przez cellaris Pokaż wiadomość
No to będziemy rodziły razem ja mam cc na 21 września.
A u mnie CC na 20 września

Cytat:
Napisane przez Astorianka Pokaż wiadomość
Klusia ma 3750... w niedzielę kończę 37 tydzień.

Nam wczoraj na SR położne odradzały ten termometr, że niby kiepsko mierzy, że niestety dobry termometr to albo rtęciowy (ale skąd go teraz wziąć?), albo dobry = drogi typu Bayer czy Braun. Mówiły żeby jednak douszny i w żadnym wypadku ten bezdotykowy. Czasami SR się przydaje...
o jaka duża już!
A termometr z Biedronki jest douszny.. Tylko trzeba zdjąć nasadkę... Rtęciowy i zwykły elektroniczny też mam

Cytat:

Jak Ty to robisz?

Cytat:
Napisane przez Marcia2507 Pokaż wiadomość
Ehhh... nie jesteś sama, właśnie skończyłam szorować czajnik
Zachciało mi się herbatki Tak mnie dzisiaj kręgosłup napie***la że położyłam się na chwilę i całkowicie o czajniku zapomniałam
nie gwizdał?

---

Zastanawiam się, jak to jest ... Lekarz powiedział, że gdyby się coś działo przed terminem umówionej CC, mam się nigdzie nie zapisywać, tylko od razu wjechać na 1 piętro, na ginekologię... Tzn., że mam wogóle ominąć IP??? Nie kumam
angelikaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-02, 21:41   #760
naked21
Wtajemniczenie

GG do naked21

jutro rodzę

Stary 2010-09-02, 21:54   #761
linzey
Rozeznanie

Cytat:
jutro rodzę

: kciuki:
Juz jutro będziesz mieć swoje szczęście w ramionkach
linzey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-02, 22:03   #762
ninaad
Wtajemniczenie

Naked powodzenia
ninaad jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-02, 22:06   #763
Binka0310
Raczkowanie

Cytat:
jutro rodzę

Bedzie dobrze 3mam

Ja dzis to jakas niemrawa jestem i nic mi sie nie chce
Stary 2010-09-02, 22:20   #764
angelikaw
Zakorzenienie

Cytat:
jutro rodzę

Trzymam kciuki
angelikaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-02, 22:26   #765
Suszilda
Raczkowanie

GG do Suszilda

Cytat:
jutro rodzę

Trzymam bedzie dobrze
Suszilda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-02, 22:32   #766
Zuziczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Klarissa Pokaż wiadomość
Jesteś mistrzem
Mistrz Spalonego Tefalu

Cytat:
Napisane przez ycnan Pokaż wiadomość

No rozbrajasz mnie, kochana
Grunt, ze humor mi sie poprawil

Cytat:
Napisane przez Szczęśliwa Pokaż wiadomość

Ewa- Jeszcze nigdy nie spaliłam garnka jak to się robi?
Stawiasz naczynie na gazie, idziesz do pokoju i siedzisz na wizazu np, potem czujesz swąd i lecisz do kuchni- a tam garnek śmierdzi i krzyczy, ze go boli!

Cytat:
Napisane przez abz Pokaż wiadomość
no nie mogę
to popuśc (tak mowi moj tata ) Zartuje, ja tez nie moglam, ze dopiero co sie pochwalilam, ze spokoj z garnkami, a tu smrodek mnie przywolal do porzadku.

Cytat:
sugerowałam sie tym tp który masz podany 26.09 dlatego się tak zastanawiałam ale skoro tak to sie wszystko zgadza Dzięki za wytłumaczenie
Linzey- ja mam termin na 26.09 i dzis jest 36+4

Cytat:
Napisane przez angelikaw Pokaż wiadomość
Jak Ty to robisz?
Patrz wyżej.

Cytat:
jutro rodzę
Powodzenia! I trzymam kciukasy!

Wrocilam z wyjscia na miasto- Polecam kazdej ktora sie jeszcze kula Plus maslana szarlotka zlodami i malinami na cieplo
Jestem przeszczesliwie zaspokojona.

Całuje Was Wszystkie! (to przez ten cukier we krwi)
Stary 2010-09-02, 22:33   #767
majka59
Raczkowanie

Cytat:
jutro rodzę

Ale Ci fajnie,ja tez juz chce,oczywiscie trzymam
majka59 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-02, 22:35   #768
fem
Raczkowanie

heya...

z bólów kręgosłupa, spojenia łonowego i rwy kulszowej, skopanych żeber nie mam za bardzo ochoty pisania... ostatnio tylko czytam, ale nie mam za bardzo co pisać...

aczkolwiek byłam dzisiaj na wizycie u gin... no i pozamykana na 10 spustów... ale jak mnie zobaczyła położna to oczy zrobiła jak pięciozłotówki... hehe... podobno tak bardzo mi brzuszek urósł od ostatniej wizyty (jakieś 3 tygodnie temu) no i 4 kg więcej, czyli ważymy już 22 kg więcej trudno... będziemy zrzucać po porodzie... ważne, że malutki jest zdrowy i rośnie jak na drożdżach...
zrobiła mi ginka posiew na paciorkowca i zobaczymy czy się wychodował...ma m nadzieję, że nie...

mam pytanie bo dostałam skierowanie na badania na ALT i AST... wie któraś na co to jest dokładniej, bo wiem, że to coś z wątrobą związane... ale jakoś coś więcej bym chciała wiedzieć...

naked TRZYMAM KCIUKI za pomyślne rozwiązanie

KUBUŚ 5.09.10
już prawie 4 latka...
http://www.suwaczki.com/tickers/17u9j44jq7vw38gx.png

MILENKA 12.08.14
już tydzień za nami...
http://www.suwaczki.com/tickers/qdkktv7372ulrj0c.png
fem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-02, 22:39   #769
ycnan
Zadomowienie

Cytat:
jutro rodzę

Doczekałaś się
Trzymam kciuki
Cytat:
Wrocilam z wyjscia na miasto- Polecam kazdej ktora sie jeszcze kula Plus maslana szarlotka zlodami i malinami na cieplo
Jestem przeszczesliwie zaspokojona.
Ja dziś miałam ochotę na lody i mąż skoczył do sklepu Ale przyniósł tylko jeden mały kubeczek... Jakby mnie to miało zaspokoić Więc jutro sama sobie kupię

fem, żeby nie kopiować wszystkiego:
ALT - http://www.labtestsonline.pl/tests/ALT.html?lnk=3
AST - http://labtestsonline.pl/tests/AST.html?lnk=3

Edytowane przez ycnan
Czas edycji: 2010-09-02 o 22:44
ycnan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-02, 22:53   #770
fem
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ycnan Pokaż wiadomość
DZIĘKUJĘ KOCHANA
choc zaczęłam sie niepokoić, bo lekarka nie do końca chciała mi dokładnie wyjaśnić co to jest... nie chciała mnie straszyc...
mam nadzieję, że nie wyjdą podwyższone, bo sie troche zmartwiłam

KUBUŚ 5.09.10
już prawie 4 latka...
http://www.suwaczki.com/tickers/17u9j44jq7vw38gx.png

MILENKA 12.08.14
już tydzień za nami...
http://www.suwaczki.com/tickers/qdkktv7372ulrj0c.png
fem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-02, 23:39   #771
naked21
Wtajemniczenie

GG do naked21

dziękujemy ciotki

Na wizycie okazało się, że moje łożysko już specjalnie nie pracuje Mały zbytnio nie przybrał na wadze przez ostatnie 10 dni..

jutro o 8 zawitam na IP, ale zabieg zaplanowany dopiero na popołudnie dam znac juz po wszystkim
Stary 2010-09-03, 07:02   #772
ania13.03
Zadomowienie

Naked kochana trzymam mocno kciuki Wreszcie sie doczekalas i juz dzisiaj bedziesz tulila Filipka w ramionach Zazdroszcze Jeszcze raz powodzenia i czekamy na zdjecia naszego przystojniaka

18.01.2013 - Lili
ania13.03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-03, 07:29   #773
kliwia7
Raczkowanie

Witam z rańca i miłego dnia

Naked,powodzenia,.
Cytat:
Napisane przez fem Pokaż wiadomość
mam pytanie bo dostałam skierowanie na badania na ALT i AST... wie któraś na co to jest dokładniej, bo wiem, że to coś z wątrobą związane... ale jakoś coś więcej bym chciała wiedzieć...
U ciężarnych robi się żeby wykluczyć holestazę.Ja już dwa razy robiłam.Raz bo mnie dłonie swędziały,a póżniej drugi po 33tyg.Ciut mam podwyższone ,ale nie na tyle żeby się strachać.Moja gin mówiła,że trzeba bedzie jeszce raz zrobić czy dalej nie rosną.Nie bój .

Aaneczka,gdzieś ty tą ginkę odkopała?Normalnie .Ona chyba z tych co na ilość nie na jakość przyjmują( mi się przypomniała od razu Kamińska,może to ona?ale chyba za daleko).Ale będzie dobrze .

Edytowane przez kliwia7
Czas edycji: 2010-09-03 o 08:34
kliwia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-03, 07:40   #774
elenka1
Rozeznanie

Naked kciuki zaciśnięte

OLA 6.10.2010
elenka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-03, 07:48   #775
aaneczka1984
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kliwia7 Pokaż wiadomość
Aaneczka,gdzieś ty tą ginkę odkopała?Normalnie .Ona chyba z tych co na ilość nie na jakość przyjmują( mi się przypomniała od razu Kamińska,może to ona?ale chyba za daleko).Ale będzie dobrze .
Nie, to dr. T. Wójcik..przyjmuje w Pro-famili w Rzeszowie i bierze 100zł za wizyte...!!!
Ale faktycznie na ilość idzie...
Na każda pacjentkę ma 15-20 min bo tak sa robione zapisy..
Neked to przynajmniej wie na czym stoi..zgłosi się dziś rano..po południu zrobia cc..czarno na białym..
A ja?? mam się zgłosic i albo zrobią albo nie zrobia cc....
Nie moge spac w nocy bo tak się boję....

Neked..trzymam kciukasy za WAS!!

Kurcze..ale mam smaka na krokiety!!! a tak nie chce mi się robić.......

Edytowane przez aaneczka1984
Czas edycji: 2010-09-03 o 07:50
aaneczka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-03, 07:49   #776
Marcia2507
Raczkowanie

Naked trzymam za jak najmniej bezstresowe rozwiązanie, zazdroszczę- czekamy na wieści
Stary 2010-09-03, 07:51   #777
kasienka1701
Zadomowienie

Cześć Dziewczyny

Naked trzymamy kciuki za Ciebie i synka

W takim razie chyba dziś nasze grono powiększy się o dwa bobaski,bo mam wieści od Gabisun:

"Jestem w szpitalu.W nocy miałam skurcze takie co 5 minut,ale nie bardzo bolesne,a na ktg wyszło 127. Czekam na wizytę o 9:00. Urodziła któraś?"

kasienka1701 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-03, 07:59   #778
Marcia2507
Raczkowanie

Aż mi ciary przeszły Gabiun naprzód! GO GO GO!!
Stary 2010-09-03, 08:03   #779
ninaad
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez fem Pokaż wiadomość
DZIĘKUJĘ KOCHANA
choc zaczęłam sie niepokoić, bo lekarka nie do końca chciała mi dokładnie wyjaśnić co to jest... nie chciała mnie straszyc...
mam nadzieję, że nie wyjdą podwyższone, bo sie troche zmartwiłam
a czemu miałyby wyjść podwyższone?

Cytat:
W takim razie chyba dziś nasze grono powiększy się o dwa bobaski,bo mam wieści od Gabisun:
no niemożliwe

a my dzisiaj zaczynamy 40 tc...czyli też wielkie odliczanie
ninaad jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-03, 08:04   #780
mszu
Zadomowienie

GG do mszu

o kurcze naked... powodzenia! jednak Filip postanowil sie nie przemeczac trzymam kciuki, zeby wszytsko dobrze poszlo!

ta nasza gabisun to jakas twardzielka... skoro ma skurcze i ja nie boli... jak skurcz moze nie bolec? mnie jak pare raze chwycil w łydce alb stopie, to myslalam ze sie skicham...
jak tak dalej bedzie jej porod przebiegał, tzn ze jest to dziewczyna stworzona naprawde do bycia w ciazy i rodzenia dzieci

Klarissa... fajny ten stanik (niestety nie na moje cycki) i Ty ciagle fajnie wygladasz

Jestem, bo fotografuję....
http://martalipinska.blogspot.com/

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości