|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach... Część II
Cytat:
Lost mój Piotrek namiętnie oglądał, ale niestety musiał skończyć, ponieważ w czwartki zaczął przyjeżdżać do mnie, a u mnie nie było oglądania tv ![]() Ja się ogólnie szykuję na nowy sezon "Usta Usta" Podobał mi się ten serial, choć pierwsze odcinki wydawały mi się jakoś śmieszniejsze. Zobaczymy co teraz zaprezentują A filmów mamy rzeczywiście sporo, choć ja bardziej widzę siebie zimą pod kocykiem z książką w ręku ![]() Dziewczyny, jeszcze jedno pytanko Jakiej firmy była ta przyprawa do grzańca malinowa o ile dobrze pamiętam? Chyba Ty Alka o niej pisałaś Czy dobrze zapamiętałam, że Kamis? Bo pogoda coraz gorsza, więc powoli zaczynam myśleć o przygotowywaniu grzańca na wieczór
|
|
#3782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Adrian oczywiście obejrzał i chciał mnie szantażować, że opowie mi co się działo, ale nie dałam się Aniu, ta przyprawa jest Kamisa ja już ją wypróbowałam
|
|
#3784 | |||
|
Zadomowienie
|
Dziendobry laski
![]() Cytat:
Ja jak szlam na praktyki ze szkoly tez mialam zalatwiania od cholery. Moja szkola wymyslila sobie, ze kochanka rektora musi wszystko zaakceptowac wiec trzeba bylo napisac program praktyk, zatwierdzic go w salonie potem zaniesz do niej i ona zatwierdzala czy mozesz odbyc takie praktyki czy nie czasem trzeba bylo poprawiac ten program nie mowiac juz o tym, ze trzeba bylo wszystko zalatwiacc na 2 miesiace przez rozpoczeciem praktyk, bo zanim ona laskawie rozwazyla to tyle czasu minelo...![]() Cytat:
![]() Cytat:
Bo nam brakuje kilku ostatnich odcinkow i niby ostanio sie pojawil w necie, ale zaraz ktos usunal i wlasnie nie wiem czy na wakacje przerwali ten sezon i maja dokonczyc czy co
|
|
#3785 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli dobrze pamiętałam Muszę ją koniecznie kupić i zobaczymy, czy mi także będzie smakować
|
#3786 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tam nie mam zamiaru pisać programu praktyk na tydzień... no ludzie miałam program praktyk, jak trwały one miesiąc no nic, w poniedziałek pójdę i mam nadzieję, że w końcu dowiem się o co chodzi :/ te praktyki powinnam mieć już dawno temu zrobione ![]() Eleganckie kalosze... ![]() ![]() ![]() fajnie to zabrzmiało hihi zapytam się brata czy w Norwegii mają Huntery i po ile może opłaca się je kupić, bo chyba 300zł za kalosze to troszkę dużo 6. sezon House`a się chyba już skończył, także gdzieś w necie powinny być te odcinki ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Cytat:
![]() ![]() czy przyprawy
|
|
#3787 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Aniu to ja odbije pileczke i tez Ci pozazdrszcze strasznie zazdroszcze Ci tego morza I to pyszne jedzonko w tamtejszym Kredensie
|
|
#3788 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wpisz w google "house sezon 6 chomikuj" to Ci wyskoczy. Załóż konto i ściągaj Tam są zawsze kompletne sezony z napisami lub z lektorem.Cytat:
|
||
|
|
|
#3789 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też chcę sobie kupić kalosze, ale jeszcze nie znalazłam takich, jakie by mi się podobały Jak na razie mam piękne kozaczki, którymi podniecam się już trzeci dzień Jak widzę, jestem chyba jedyną nie oglądającą Housa na tym wątku A co do przyprawy to dziewczyny pisały, ze jest fajna. Madzia ja bodajże do piwka dodawała Może jakieś winko nie takie, albo może ta przyprawa fajnie smakuje tylko z piwkiem ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Cytat:
Tylko jak nie będzie pogody to za bardzo się wyjazdem nie nacieszymy Bo nad morzem jak pada to nie ma za bardzo co robić
|
|
#3790 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
musimy jeszcze poszukacPodejrzewam Madzia, ze Huntery beda w takich cenach wszedzie chociaz powiem Ci, ze 300zl to nie jest jeszcze tak duzo jak na Huntery (bo jak na kalosze sporo), bo u mnie ten podstawowy model kosztuje ponad 400, nie mowiac o innych modelach ktore niestety mi sie bardziej podobaja ale dochodza do 1000zl W Anglii kosztuja ok 60-80 funtow wiec tez cena podobnaOstatnio widzialam na All jeszcze takie boskie Chanel..kosztowaly 500zl ale cos mi sie nie wydaje zeby Chanelki tak malo jak na chanelki kosztowaly ![]() Ja przyprawe robilam w piwkiem i bylo przepyszne
|
|
#3791 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() taki przemiły człowiek od przyszłego czwartku na dwójce będzie 6 sezon lecieć ![]() powiem ci Aniu, że teraz u nas jest brzydka pogoda i jest zimno podobno ma się wypogodzić, ale czy tak będzie ![]() Cytat:
A co do Chanel hmm... to faktycznie niedużo. Ale to może jakieś używane? albo ktoś po prostu ukradł i teraz sprzedaje albo... faktycznie tylko kosztują? ![]() Pił ktoś z tą przyprawą piwo Guinnessa?
|
|
#3792 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale weekend zapowiada sie sloneczny, moze nie do konca cieply ale sloneczny
|
|
#3794 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wlasnie te kaloszki Chanel byly nowe i bylo ich pare na All i cos mi sie nie wydaje zeby byly oryginalne no bo Chanel i kalosze za 500zl? chyba nie ![]() Mi to sie podobaja te Huntery z innych modeli, ale poki co nie bede szalec bo urzadzanie mieszkanka bedzie troche kosztowac, a ja teraz nie pracuje i jako porzadna zonka nie bede mezusia naciagac na takie zachcianki ![]() Ja nie pilam Guinnessa z ta przyprawa
|
|
#3795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobra, to ja lecę na pocztę i skoczę po tą przyprawę do piwa i może wieczorkiem Guinnessa zrobię
|
|
#3796 |
|
Zadomowienie
|
Heheh wlasnie mam wlaczony tvn i leci tanien z gwiazdami i tanczyl Maserak z Mucha nasz weselny kawalek i tak mi sie przypomnial nasz pierwszy taniec...
jeszcze mi Seba przylecial do pokoju krokiem walcowym hehe szkoda, ze to juz za nami
|
#3797 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie pogoda jak na razie ładna, słoneczko świeci, ale chyba nie jest na tyle ciepło, żeby wymaszerować na krótki rękaw. Guinnessa nie cierpię!!!Kiedyś z ciekawości sobie z Piotrkiem kupiliśmy, bo wszyscy je tak zachwalali i ani mi ani jemu nie smakowało. Było jakieś za gorzkie. Ja ubóstwiam Fortunę Cytat:
U nas też Piotrek zajmuje się ściąganiem filmów Ja się bawiłam w to kilka lat temu, ale jakoś mi nie bardzo szło, filmy ściągały mi się strasznie długo, dlatego zrezygnowałam Teraz Piotrek zaczął namiętnie ściągać, ja tylko podaję tytuły ![]() Masz rację Madziu, morze jest zawsze cudowne, ale niestety kiedy nie ma ładnej pogody to też nie ma za bardzo co robić. Dwa lata temu byliśmy nad morzem z Piotrka bratem i tą jego super laską i trafił się nam tylko jeden dzień taki naprawdę ciepły, gdzie można było poleżeć na plaży. Tak to było wiecznie deszczowo, więc nawet posiedzieć na plaży nie można było. Oczywiście szliśmy grubo ubrani brzegiem morza, ale każda taka wycieczka i tak kończyła się w namiocie Żywca lub Bossmanna Kasy wtedy przepuściliśmy masę, a byliśmy tam tylko tydzień. W ogóle nasze morze się strasznie ceni. Teraz jak byliśmy na weekend przez te upały cena piwa skoczyła do 8-9 zł, co dla mnie jest lekką przesadą. Tyle to w Poznaniu na rynku kosztuje i to w części, gdzie jest widok na koziołki
|
|
#3798 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Upatrzylam sobie teraz takie HD blyszczace i ten but co stopa siedzi w nim jest taki bardziej subtelny jakby![]() Cytat:
chociaz musze przyznac, ze jakos wole jasne piwa niz te ciemne babskieCo do morza to masz zupelna racje, strasznie sie ceni Pamietam, ze jak jezdzilam jeszcze to na plazy male piwo kosztowalo jakos kolo 8zl duze chyba 11zl chyba jakos tak, sporo Ja jak jezdzilam to mielismy znajomych ratownikow wiec do 17 zawsze siedzielismy na plazy, jak nie bylo pogody gralismy w siatke, rugby czasem plywalismy na lodce albo po prostu gadalismy. Ale jak jest duzo osob i ma sie sprzet do dyzpozycji to zawsze jest co robic, a jak jedziemy sami albo nawet we 4 to pozostaja spracery i piwkowanie..dlatego najlepiej jak swieci slonko i mozna caly dzien wylegiwac sie na plazy
|
|
#3799 |
|
Zakorzenienie
|
No dobra, wróciłam i mam grzańca cytrynowego
zobaczymy co z tego wyjdzie piwo podgrzewacie w garnku, mikrofali czy jak?
|
#3800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest zdecydowanie mocniejsze i ma zupełnie inny smak. Nawet mój Piotrek je bardzo lubi i jak wychodzimy do pubu to woli wziąć sobie Fortunkę niż Leszka ![]() Jak mieliśmy znajomych ratowników to też inaczej, my zawsze jeździmy we własnym zakresie więc za dużo do roboty nie ma. Każdy wieczór spędzaliśmy w pubie, nie wspominając o tym, że każdy dzień zaczynał się tak samo, chodzenie wzdłuż plaży i piwkowanie w tych namiotach Kasy wtedy tyle przepuściliśmy, że szkoda gadać!!! Najlepsze jest to, że jak rok temu pojechaliśmy do Chorwacji to wyniosło nas to drożej o 300-400 zł ( z dojazdem), a pogoda była pewna. Teraz jedziemy do Piotrka wujków tylko na weekend. Fajnie, że można do nich jechać bo polskie morze kocham, ale wakacje nad nim się nie opłacają niestety Uciekam się wykąpać i troszkę nas spakować na wyjazd Potem zabieram się za obiadek bo o 15:00 Piotrek ma niby już wrócić Będę troszkę później Buziale
|
|
#3801 |
|
Zakorzenienie
|
Papa Aniu
|
#3802 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
tak samo jest ze zlotym Lechem, ze u nas nie ma![]() Polskie morze jest niestety cholerenie drogie, juz same noclegi w sezonie sa drogie a co dopiero jak nie ma pogody i caly czas trzeba siedziec w knajpach O wiele bardziej oplaca sie jechac za granice i tak jak mowisz miec pewna pogode. Polskie morze jest dobre na weekend zeby sie wyrwac z miastaA ja sie wlasnie wykapalam, teraz musze wysuszyc wlosy i ulozyc. O wiele szybciej mi to teraz idzie jak mam krotsze wloski
|
|
#3803 |
|
Zakorzenienie
|
cześć laseczki
![]() ja wczoraj też byłam na zakupach- napaliłam się na treginsy h&m ale mieli 36 wzwyż a te 36 były za duże za to kupiłam sobie ... sandały - japonkiAle Madziu tegoroczny śnieg w Tatrach jest zaskoczeniem- TOProwcy mówili że może być taka sytacja, że pierwszy raz we wrześniu ogłoszą zagrożenie lawinowe.. co do Chirurgów to ja dopiero jestem w połowie 2 sezonu ![]() a Usta Usta już są na vod dzisiaj sobie też obejrzę
|
#3804 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja tam nosze ubrania od xs (o matko) do m wszystko zalezy od kolekcji, a legginsy to juz w ogole maja wielkie. A powiedz mi te treginsy to sa te bezowe co na plakatach reklamuja za chyba jakies 80zl?![]() Fakt, sniegu troche napadalo jak na ta pore roku, ale to nie pierwszy raz kiedy w sierpniu spadl tam snieg Mi tez pokrzyzowal plany, bo chcielismy jeszcze we wrzesniu zrobic sobie tam sesje slubna![]() A ludzie tez sa udani, zaloze sie ze bede sie pchac teraz na Kasprowy i w gory w japonkach, sandalkach i krotkich spodenkach ![]() Mnie jakos usta usta nie powalaja. Widzialam pare odcinkow i niby spoko, posmialam sie troche ale caly sezon to nie dla mnie. Laski ja uciekam ulozyc sobie wloski bede potem
Edytowane przez signa Czas edycji: 2010-09-03 o 12:45 |
|
|
|
|
#3805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3806 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jak dla mnie serial rewelacyjny,bo fajna obsada np: Wilczak,Bohosiewicz,ktorą pamiętam z filmuj wojna Polsko-Ruska,jak grała taką lekko szajbniętą i wciągała zupe w proszku-> czerwony barszcz
Edytowane przez damareyo Czas edycji: 2010-09-03 o 17:33 |
|
|
|
|
#3807 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3808 | ||
|
Zakorzenienie
|
No i oto wróciłam
Zdążyłam się wykąpać, ułożyć włoski, ugotować obiad, obejrzeć tv, przeczytać rozdział książki, a spakowani jak nie jesteśmy, tak nie jesteśmy Troszke rzeczy poszykowałam, żeby nie było, Piotrek jest prawie spakowany cały, ale ze mną to jest problem. Nie wiem, co chcę zabrać, nie wiem co mam zabrać Ależ to wszystko skomplikowane Cytat:
Kurde świetne są!!! Poluję na takie!!! W przyszłym tygodniu jadę z mamą do Poznania i mam nadzieję, że je dostanę ![]() Cytat:
Wilczak jednak wymiata Wojny Polsko Ruskiej nie oglądałam, czytałam za to książkę kilka lat temu i jest nieźle pokręcona Musiałabym poprosić Piotrka o ściągnięcie tego filmu
|
|
#3809 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jeszcze takie oliwkowe wczoraj widziałam a dziewczyny mogę mieć prośbę... jakby u Was były to kupicie mi dwie pary (dla mnie i dla przyjaciółki czarne lub jeansowe 34? ![]() chyba że dzisiaj popołudniu jeszcze będą... Cytat:
powiem Wam że w miarę. ten serial trochę spoważniał ![]() ale wczoraj widziałam na polsacie pierwszy odcinek szpilki na giewoncie (tytuł mnie zachęcił )hasło stamtąd: duży chłop, duża ciupaga; mały chłop porażka...
|
|
#3810 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Monia, nie ma sprawy ale zamotalamA wlasnie...widzialam plakat z tym filmem i tytul tez mnie zachecil to wczoraj byl pierwszy odcinek? musze sobie sciagnac w takim razie
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:51.

Najpierw oglądaliśmy wszystkie serie Lost, później Housa, a teraz Chirurgów. Filmy też lubimy, chociaż rzadziej po nie sięgamy. Dobrze, że macie zapas filmów, bo niestety jesienna ramówka w TV oferuje jedynie "odgrzewane kotlety", więc trzeba mieć jakąś alternatywę do oglądania na te długie wieczory 
Bo pogoda coraz gorsza, więc powoli zaczynam myśleć o przygotowywaniu grzańca na wieczór 

tyle zachodu o tygodniowe praktyki
nie mowiac juz o tym, ze trzeba bylo wszystko zalatwiacc na 2 miesiace przez rozpoczeciem praktyk, bo zanim ona laskawie rozwazyla to tyle czasu minelo...

Bo nad morzem jak pada to nie ma za bardzo co robić