![]() |
#4561 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVII
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Tak mi przyszło do głowy... czy oprócz Turmalina jeszcze jakies zapachy Durbano przeszły haniebne reformulacje? ![]() pmaiętam, jak na CP CBR z oburzeniem pokazywała butelkę Rock Crystal z... żółtym płynem ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-09-03 o 09:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4562 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- ktoś poza Florensim cerkogelem wklejał coś niestopowego do stóp, Eenax, Betty? i jeszcze o coś chciałam zapytać, ale zapomniałam i chyba sie przejdę do reserved Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-09-03 o 09:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4563 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4564 |
Wpisz tu zomzing
|
tak zamierzam, zresztą mi tam kiedyś, jak mi się jeszcze coś z ichnich ciuchów podobało, ekspedienta wyniośle powiedziała, ze rozmiaru xs nie mają i nie będą mieć
to mam stamtąd 1 niewygodne buty, 1 za duże majty, 1 za małe rajstopy i to chyba wszystko |
![]() ![]() |
![]() |
#4565 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Micielino to Ty taki mikrusek jesteś? Jak Truskawa?
![]() |
#4566 | ||||||||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no to ja nie mam takiej kumpeli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zastanawiam sie czy robi sie laser na te rejony ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
albo rwanie pierza ![]() Cytat:
ooo..to daj znac jak wrazenia , bo ja sie swojej boję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() to powiedz czym sie kierowałaś i co ostatecznie przeważyło. czy np szukać koniecznie z funkcją 1/2 wsadu? przy zmywarce na 9 kompletów i 3 osobach to sie chyba nie przyda..zresztą te nowsze boscha nie mają tego..za to nającoś tam co dobiera ilość wody do ilości zabrudzeń...to w sumie na jedno wychodzi ![]() Te zmywarki są prawie identyczne...a modeli jest samego boscha z 50 ![]() jedno mnie interesuje-jak sie obsługuje filtry w zmywarce? tzn trzeba w niej często grzebać i wyciągać farfocle? Bo znalazłam model z systemem samoczyszczących sie filtrów i zastanawiam sie czy to jest warte tego zeby dokładać 200 zł ![]() na razie jestem skłanna kupic tę (chcę wydac nie wiecej niz 1600 zł) http://www.bosch-home.pl/produkty/zm...?source=browse
![]() |
#4567 |
ʞɐɯǝuɐ
|
Dlaczego jak nie ma mnie w barze zawsze są ciekawe tematy?
![]() Rozterko: bardzo podoba mi się Twój artykuł.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
#4568 |
Wpisz tu zomzing
|
niezdety, jestem większa od Truskawy (ktoś robił zdjęcia wspólne, tylko nie pamiętam, kto), tylko jakimś cudem noszę xsy
Flor, nie kcesz kakichś mazideł vel naturalnych lisów? ![]() Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-09-03 o 09:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#4569 |
ʞɐɯǝuɐ
|
Polly - a nie masz gdzieś jakiegoś centrum outletowego? Ja właśnie w takim centrum znalazłam spodnie 28/30 Levisy za około 150 zeta właśnie. A Crossy za 30
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
#4570 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ooo..nosisz mój rozmiarek? ![]() nic mi nie wiadomo o takim centrumie ![]() ![]()
![]() |
#4571 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4572 |
Wpisz tu zomzing
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4573 |
Nindżopesz
|
Śmichy chichy ale odkąd nie mogę się kąpielić w gorącej wodzie mam problem z dupilacją. Bo siedze w tej wannie i mam ciągle gęsią skórkę, co pociągnę maszynką to się zacinam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4575 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Dużych centrumów to chyba nie ma ale znalazłam stronkę z listą outletowych sklepów w Krk: http://www.lista-outletow.pl/ ![]() Ja się zastanawiam nad porzuceniem wosku (robię mniej więcej to co opisała Rejczel tylko własnoręczne) bo coraz bardziej koszmarnie moje nogi wyglądają. Tylko jaka miałaby być alternatywa? Golenie to chyba 2x dziennie musiałabym odstawiać.. Zastanawiałam się nad laserem, już kilka dobrych lat się zastanawiam, ale nie jestem pewna co do efektów..... i w ogóle liczby potrzebnych zabiegów....
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4576 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
A jak się wahasz, to zawsze dobry depilator da radę.
![]() |
#4578 | ||
Zakorzenienie
|
zagrzebać w n9orze i przespać całą pieruńską zimę
![]() Cytat:
![]() prysznic weź ![]() Cytat:
![]() Póki co depilator nieźle daje radę (i kosztuje tyle, co jeden zabieg laserem ![]() Tego lata wymyśliłam sobie super-sadystyczną torturę pt. "A jakby tak wydepilowac się pod pachami?" (bo mnie wkurzało, jak szybko odrastały, i jeszcze było widac pod skórą czarne włoski ![]() ![]() ![]() (ale na nogach i pachcach tortury depilatorem się skończą ![]() edit: zauważyłam wreszcie, ze po 2 miesiącach smarowania maścią po kilka razy dziennie zaczyna mi lekko blednąć blizna po oparzeniu ![]() Jejku, jak to się paprze długooo... ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-09-03 o 11:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4579 | ||
Zakorzenienie
|
Ja się pożegnałam z depilatorem ,narobił mi strasznych szkód,włoski wrastają swędzi,peelingi robię codziennie i nie pomaga.
![]() pastą cukrową tylko się utytłałam po zęby ![]() ![]()
![]() |
#4580 |
grozi wypollizowaniem
|
a mozna laser do
![]()
#4582 |
ʞɐɯǝuɐ
|
Polly, można
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4584 |
ʞɐɯǝuɐ
|
Ja się z depilatorem pożegnałam już dawno (wrastanie + wściekłość i ból głowy na sam dźwięk). Po wosku początkowo było super ale teraz jest coraz gorzej, tak jak po depilatorze czyli wrastanie, wrastanie i wrastanie.... acha, i niezależnie od tego czy robiła to kosmetyczka czy robiłam to ja osobiście, kosmetyczek zaliczyłam tyle i le fryzjerek i uważam że sto razy uważniej się do woskowania przykładam
![]() Skarbiątko, wiem ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4585 |
grozi wypollizowaniem
|
phi....
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- w sumie czemu nikt nie pomyślał zeby połączyc gabinet gin z depilacją ![]() ![]()
#4586 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam dobre przyjaciółki, ale nie aż tak dobre żeby sobie nawzajem do ![]() ![]() ![]() jaka kochana ![]() heheheh a propos przymierzalni, to wczoraj jak wspominałam byłam H&M i tam lustra mieli tak bardzo wyszczuplające że aż się przeraziłam moją chudością ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Miałam wczoraj siedzieć w Barze, ale jednak przykleiłam się do oglądania How I met your mother i już tak zostałam ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4587 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4588 | ||
Nindżopesz
|
Zimno lubię ale nie w kąpieli
![]() ![]() Cytat:
![]() Depilatorem pół godziny trwało nim się obrobiłam z jedną nogą, ja nie wiem. A kolano w ogóle było nie do ruszenia, za dużo zakamarków czy co? Poza włosami zdzierał mi skórę a czerwone kropki utrzymywały się z tydzień. I codziennie czułam jakąś nową szczecinę. Bez sensu. Miałam Satinelle czy jak mu tam, wywaliłam w cholerę. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4589 | ||||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Robiom. "Bruna" widziałas? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Wyższa, ale na szerokość podobna ![]() To rozgrzewa? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ale korci mnie laser albo depilator, mam słabe włoski, część w ogóle nie odrasta po wyskubnięciu pęsetka ![]() Po goleniu żyletką też często nie mają siły się przebić i wrastają ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:56.