|
|
#31 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: KOLORÓWKA do wymiany
Cytat:
? pierwsze słysze nieee, zapachy tylko te, co mam na wish, ewentualnie Muglery - najlepiej nowy Womanity
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
moze cos u mnie za puder diora? (nude sypki)
|
#33 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
tylko szminka Diora,a to za mało na wymiankę
|
#35 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;21837607]Innych maczków nie mam, pozbyłam się wszystkiego, nie chcesz już , zanabyłaś?
[/QUOTE]No to 2 wkłądy, pojedynczy maczek i paletka, pasuje?
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
haha, ale grzech nie zapytac, bo jak widze jadorka wygladam dokladnie tak
|
#37 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Jak będziesz miała coś z mojej wish, to zapraszam,
|
|
#38 |
|
Konto usunięte
|
Spokojnie, wciaz pamietam o szmince MAC, ktora Ci sie podobala. Przeszukalam wczoraj szafki i chcialam powoli proponowac to, co znalazlam.
Przykro mi, ze pomyslalas, ze chce Cie "ograbic" przy wymiance. Pozdrawiam
Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2010-09-03 o 13:18 |
|
|
|
#39 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;21839133]Spokojnie, wciaz pamietam o szmince MAC, ktora Ci sie podobala. Przeszukalam wczoraj szafki i chcialam powoli proponowac to, co znalazlam.
Przykro mi, ze pomyslalas, ze chce Cie "ograbic" przy wymiance. Pozdrawiam [/QUOTE]James, bo po pupie dostaniesz gdzie ja niby pomyśłałam, ze chcesz mnie ograbic? Byłam ciekawa, co jeszcze ewentualnie zaproponujesz do szminki, toteż odpisałam, zeby Cie zmobilizowac, a tu prosze, odebrane to zostało jako afront. Ide się pochlastać czerstwą bułką ...
|
#41 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;21839699]Niestety nie pasuje , błyszczol mi się podoba, ale wszystkich maczków i paletki za niego nie oddam
[/QUOTE]jak się pytałam co za błyszczol chcesz dac, to w odpowiedzi zobaczyłam tylko pytanie, czy juz nie chcę maczków, wiec sama nie wiesz co chcesz Albo konkrety, albo nie ma co u mnie szukać. A nie, ze ja się pytam, proponuje coś, a w odpowiedzi, jakieś fochy i złość. Śmieszne. Nikt nikogo tutaj do niczego nie zmusza, tylko grzecznie proponuje.
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2010-09-03 o 14:01 |
|
|
|
#42 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
co powiesz na iconic & mini dior incognito?
![]() a tak a'propos, jak wygląda ta maskara khaki na rzęskach? zgniło-zielono? nie wiem, czy masz mystic smokys, ale ja mam i są boskie. albo tą noworoczną paletkę czyli prezent dla siebie pod choinkę mam już z głowy.
Edytowane przez Layla79 Czas edycji: 2010-09-03 o 14:58 |
|
|
|
#44 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Powiem, ze
I módlmy się, zeby nikt nie zwędził next paczka, bo ... ![]() Nie wiem, nie testowałam jej na rzęsach, popatrzyłam tylko na szczoteczkę i stwierdziłam, ze mnie nie interesuje ![]() Mystice mam, owszem, od marca i dopiero 2 razy się nimi malowałam ![]() Jak chcesz potwierdzić wymiankę, to na pw zapraszam
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2010-09-03 o 15:15 |
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#46 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
|
#47 |
|
Zadomowienie
|
np. 15 probek este laudera i 10 clinique jeden zestaw albo drugi 10 estee laudera a 15 clinique
![]() jesli wogole interesuja Cie podklady
|
#48 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#49 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej,
moze znajdziesz cos u mnie za: MAC - błyszczyk w kolorze Double Dare - tylko testowany Chanel - Kaska Beige, nr 18 - cienie "4" - użyte zaledwie 2-3 razy Chanel - Fresque nr 58- róż - użyty kilka razy, mam go z wymianki, oddam, bo kupiłam sobie ciemniejszy kolorek zapraszam |
|
|
|
#50 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#51 |
|
Wtajemniczenie
|
wiesz co zajrzyj do nowego watku ...z niego jeszcze wszystko jest do wziecia
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post21823865 |
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za j'adore
|
#53 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- niestety nic
|
|
#54 |
|
Wtajemniczenie
|
a co bys oddala za nie??
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 92 pkt / 99% pozyt.
|
Mogłabym wymienić kredkę za Clinique - korektor w pedzelku nr 04 Neutral - nowy, świezy, tylko testowany. Co ty na to?
---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Kochana zrobię zdjęcie, ale później bo okazało się, że baterie w aparacie padły. Właśnie je ładuje |
|
|
|
#57 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#59 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Niestety
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:42.

? pierwsze słysze
nieee, zapachy tylko te, co mam na wish, ewentualnie Muglery - najlepiej nowy Womanity 

gdzie ja niby pomyśłałam, ze chcesz mnie ograbic?
Byłam ciekawa, co jeszcze ewentualnie zaproponujesz do szminki, toteż odpisałam, zeby Cie zmobilizowac, a tu prosze, odebrane to zostało jako afront. Ide się pochlastać czerstwą bułką ...
Albo konkrety, albo nie ma co u mnie szukać.