|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2431 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III
Shadii, a co robisz z włosami?
Ja właśnie siedzę z maseczką z zielonej glinki na twarzy ![]() Kupiłam dzisiaj szarą kredkę o której pisalam (faktycznie- ładny efekt, delikatniejszy niż czarna), beżową (na wewnętrzną dolną część powieki- powiększenie oka) i krem bambino. Chcę go używać na noc, jako mocne nawilżenie ![]() Dziewczyny, efekt po BP fajny? Ja sama się zastanawiam, ale nei wiem czy bedę miała czas na stosowanie... Kupowałyście na all? jeśli tak to po ile? Czy którąś z Was szczypała glinka przy nakładaniu? Bo nie wiem czy to normalne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2432 |
Wtajemniczenie
|
Wycieniuję tak, żeby w końcu się podniosły u nasady. Bo mam tego dość, najgorsze są klapnięte włosy, zgroza.
Nie wiem, co się dzieje z moją twarzą, ale nie jest dobrze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2433 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2434 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wczoraj z braku czasu, nie spamowałam, ale dziś nadrobie jak trochę popracuje ![]() ![]() jeszcze raz dziękuje za życzenia !! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2436 |
Wtajemniczenie
|
Witam wszystkie W.
Wątek idealny dla mnie, szczególnie ostatnio. Aż mnie skręca jak o tym myśle ale musze tu wylać swoje żale ![]() Odkąd pamiętam miałam fioła na punkcie włosów, tabsy(inneov,skrzyp tego typu) + profesjonalne kosmetyki, wolałam sobie czegoś odmówić, ale kase na produkty do włosów zawsze znajdowałam. Fryzjerka do której chodziłam tak mi spiep*&^%$ włosy(zawsze mam balejaż blond) że musiałam farbować dzień po dniu(dokładniej rozjaśniać). Z moich włosów za łopatki został jeden wielki puch- jezeli je wyprostowałam było ok, ale po samym wysuszeniu istne siano ![]() ![]() ![]() Postawiłam na zdrowe włosy więc poszłam juz do innej fryzjerki zeby sciela mi za ramiona to uciapała mi do połowy szyi ![]() ![]() wracając do produktow pielegnacyjnych- na szorstką skóre stóp i piet polecam krem apteczny- Oxedermil kosztuje 23 zl ale jest rewelacyjny!! + na noc bielendy maska na ręce i nogi(ok 11zł) jeśli chodzi o cerę to miałam problematyczną, duzo zaskórników, krostek polecono mi dermatologa w Warszawie, nie wiem czy moge tu pisac nazwisko, ale zrobił cudo z moja cerą:O wystarczyły 2 wizyty i rewelacja, w ogole nie przepisuje antybiotykow do łykania tylko maści robione na zamowienie ktore i tak kosztuja 5 zł na recepte, a wizyta u niego chyba 140 ale naprawde warto.
bruised but never broken Edytowane przez jennifer777 Czas edycji: 2010-09-03 o 11:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#2437 |
Zakorzenienie
|
dodajko, również najlepsze życzenia, choc spóźnione.
![]() W weekend też mnie nie będzie. Robię urodziny mojemu tż, naliczyłam 28 osób, będzie co w kuchni robić ![]() ze spa na pewno dzisiaj zajmę się buźką, peeling, maseczka nawilżająca, chcę ładnie wyglądac na sobotę. ![]()
![]() |
#2438 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry
![]() witaj jennifer ![]() Przed chwila zrobiłam sobie super peeling cukrowy. Łyżkę miodu wymieszałam z cukrem.. ![]() ![]()
#2439 |
Zakorzenienie
|
coś jeszcze dodajesz do tego peelingu? może sobie zrobię dzisiaj
![]()
#2440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jej ale będziesz miała szykowania !! Ja dla 15 robiłam i problem się stworzył ![]() Pokażesz nam się po keratynie? ![]() Śniło mi się dziś, że miałam rudo-żółte włosy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2441 |
Zadomowienie
|
Nic więcej nie dodaję, bo boję się, że mnie zapcha - mam bardzo tłustą skórę z psikusami
![]() Ale używając ten peeling na resztę ciała nawet wskazane jest dodać trochę oliwki lub oliwy z oliwek ![]()
![]() |
#2442 |
Wtajemniczenie
|
Dzień obry a ja sobie dzisiaj rano włoski pofarbowałam, a puzniej nałożyłam maske z salonu fryzjerskiego bo mama ja ma a chwilowo u niej jestem, ale wieczorkiem wracam do siebie.
Składam życzenia wszystkiego naj dla dodaja
#2443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jaki kolorek? Moja farba stoi 2 miesiące ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2444 |
Wtajemniczenie
|
z pallet jakiś platynowy blond czy coś takiego , niestety opakowanie wyrzuciłam, ale fajna farbka i wzieła mi tak jak chciałam. A walcze z uzyskaniem idealnego kolory 4 miesiace..
#2445 | ||||
Zadomowienie
|
Hej;*
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() jaką masz maskę ![]() Ja za chwilę daje jajko z rycyną na włosy, peelinguje buzie i daje białą glinkę, depiluje się i doprowadzam do porząkdu paznokietki a wieczorem balsam brązujący ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2446 |
Wtajemniczenie
|
hmm zaraz sprawdze i napiszę nazwe..
mila hair cosmetics maska mleczna Jeju ale ona cudnie pachnie ;D ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Link do tej maski https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...proteinami.htm
#2447 |
Zakorzenienie
|
Witam kolejną włosomaniaczkę, przybij piątkę
![]() ![]()
![]() |
#2448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dodaja wszystkiego najlepszego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2449 | |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Cytat:
Wow, podziwiam ![]() A ten taniec brzucha z youtube to całkiem niezły pomysł ![]() Zaakceptowałam Twoje zaproszenie ale akutalnie nie mam żadnych zdjęć w albumie ;D Noo to czekamy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2450 |
Zakorzenienie
|
witam dziewczyny,witam nowe osoby
![]() ja za chwilę lecę wziąć długą kąpiel w pianie i zapalę sobie kominek do olejków z jakimś relaksującym zapachem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2451 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja od pon twardo brzuszki robie codziennie na lawezce i od razu samopoczucie lepsze bo na efekty musze jescze poczekac ;] Cytat:
pochwal sie wloskami po cieniowaniu ![]() jesli chodzi o cere to tez mi się ostatnio pogorszyła;/ i jak rozmawiam z koleżankami to też tak mają ;/ nie dawno cieszyłam się że dawno pryszcza nie miałam a teraz ciągle jakiś;/ zmiana pogody ? nie wiem sama ;/ wieczorem SPA i relaks z Tż ;] seans filmowy sobie zrobimy... miłego wieczorku i popołudnia ![]()
![]() |
#2452 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2453 | ||
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Musze sie pochwalic ze zdalam dzis transfuzjologie ![]() ![]() Bylam w aptece dzis i zostawilam 150 zl, ale mam zapas anty na 3 miesiace i witamin na 2 - zamierzam sie wzmocnic na zime ![]() Kupilam tez nowy olejek rycynowy i moze naloze go dzis na wlosy, hmmm ![]() Co do kremu BB - mam go od 2 dni i musze powiedziec ze dzialanie fajne. Podoba mi sie to ze smaruje sie tylko nim i gotowe, 2 razy mniej czasu mi to zajmuje a dla mnie to rano wazne. Wczesniej filtr, potem odczekanie, potem podklad a teraz tylko szybko krem BB i gotowe, do tego moja wersja ma suuuper ochrone p/sloneczna ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Tez sobie kupialm 2 pary butkow - czarne na plaskim do kostek i granatowe kozaki na malutkim obcasiku - obie pary zamszowe, ale nie mam jak fot zrobic. Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2454 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2455 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja polecam filmiki z veena i neena, takie dwie blizniaczki. Maja bardzo fajne cwiczenia, ja na poczatku sobie myslalam ze co tam taki taniec brzucha, za barddzo sie nie zmecze, ale jednak sie okazuje ze mozna sie zmeczyc i to bardzo ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() no fakt po a6w kaloryfera nie mam, ale jest o wiele lepiej niz bylo i chyba nawet schudlam 1kg dzieki temu (bo tak naprawde to nie wiem co przyczynilo sie do tego ze schudlam ![]() ja dzisiaj sobie potanczylam, brzuch tez pomeczylam a wieczorem bedzie spa bo jade na weekend do warszawy i trzeba wygladac ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2456 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mnie nie zapycha, on w ogole ma tlusta konsystencje, taka prawie ze natluszczajaca, jak sie nim wymaruje buzie to przez kilka minut sie swieci jak po kremie bambino a potem swiecenie znika i doslownie skora jest taka aksamitna ![]() Podobno ma tez odzywiac skore a nie tylko nadawac jej ladny wyglad no ale to musze postosowac przez dluzszy czas ![]() Kupilam dokladnie ten od tego sprzedajacego http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?...=STRK:MEWNX:IT Ale widze ze aukcja sie juz skonczyla. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2457 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja mam pytanko co do tabletek anty. jak to z nimi jest? one szkodzą organizmowi? czy mitem jest że np po długoletnim zażywaniu jest problem z ciążą? że później ciąże bliźniacze przez nie itp? bo słyszałam już wiele opinii za i przecie, sama chciałabym spróbować takich które minimalizowały by ból miesiączkowy i spełniały swoją główna rolę ale sama nie wiem....
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2458 |
Zadomowienie
|
:O Ale jestem zaskoczona. Ważę 44 kg , nie mam pojęcia jak ta waga ze mnie spadła..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2459 |
Zakorzenienie
|
ale mało
![]() ![]()
#2460 |
Zadomowienie
|
166
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:35.