|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4081 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Rocznik '92 cz. XIX ;) WĄTEK NAJLEPSZYCH! ;*
Cytat:
---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- moj kochany jest na domowce ale do mnie nie przyjdzie bo jestem chora to cos tam ![]() a przed chwila sms 'kochanie jestem 4 klatki dalej ![]() i po chu j to pisal zeby mnie wkurzyc chyba:/ Edytowane przez tellme Czas edycji: 2010-09-02 o 21:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4082 |
Rozeznanie
|
a dziwny ten Twój tell ;P Już wytrzymaj bez tego seksu !
![]() się zastanów czy naprawdę chcesz z nim być... bo może lepiej już być samemu albo z kimś bardziej ee .. z kimś lepszym ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- w poniedziałek mam 2 lata z TŻ'tem ![]() ![]() i co myślicie o takim prezencie - dam mu album z naszymi zdjęciami (cóż za wena ![]() ![]() ![]() zupełnie nie wiedziałam co kupić... chciałam coś pamiątkowego bo to w końcu rocznica a nie jakąś koszulkę czy coś co można dać raczej na urodziny... ;P
![]() |
#4083 |
Zakorzenienie
|
haha, kongo totall fall in love
![]() ![]() tell, olej dziada!
#4084 |
Zadomowienie
|
to ja bez sexu wytrzymam
![]() tylko od poczatku sobie wkrecalam ze to tylko na chwile z gosciem byc nic powaznego to sie teraz daje w chu robic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4085 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
fajne perfumki z tego i sie oplaca to w sumie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4086 |
Zakorzenienie
|
pamietam jak tz pierwszy raz mi dal swoja bluze do domu. boooze jak ja sie nia narkotyzowalam to Wy bladego pojecia nie macie!! caly pokoj pachnial mi jego bluza !!! Normalnie lezalam z ta bluza na lozku i caly czas ja wachalam
![]() Ej jest przypal bo. Jak wiecie mam za 2 tyg jakos rocznice z tz. (piknik nie wypali bo pogoda. wiec kupuje antyrame duza daje tam nasze fotki i rozne podpisyu ![]() I jest lipa bo. Wczoraj nasz kumpel a wlasciwie dobry kumpel tz robi uro 17-19 na dzialce. (a my mamy 19 rocznice!!!) I jest lipa bo nie wiemy czy isc na te jego uro czy zostac i pobyc samemu. Oboje chcemy isc. Wkoncu to jest nasz znajomy, nie raz nie dwa bylismy z nim na imprezach, wyjazdach i dobrze sie w trojke bawilismy. No i ogolnie bedzie balet jaksiemasz. Ale z drugiej str tez chcielibysmy spedzic ten dzien razem. No i nie wiemy czy isc czy zostac. ja w sumie chcialabym pojsc na ten balet tylko to tez zalezy od sql klasowki iw ogole. w koncu to caly week a dzialka 70km ode mnie. tak sobie mysle, ze kurde sex, mile slowka, przytulaski moglibysmy odstawic np na nast tydzien a pojsc i sie bawic na domowke. ale wiem tez ze jak kumpel sie dowie ze nasza rocznica etc to zrobi nam na tych swoich uro weselny klimat ![]() ![]() tz wiem, ze tez chce pojsc na ta impreze ale liczy sie z moim zdaniem dlatego powiedzial ze to ja mam dokonac wyboru, powiedzial ze nie wazne jaki on bedzie, nie bedzie na mnie zly ani nic ![]() wiec co? mam przelozyc ten dzien pelen czulosci na nast tydzien? i isc sie bawic na domowke (o ile nie bedzie spr w sql bo inaczej nie ma bata nie ide).? |
![]() ![]() |
![]() |
#4087 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a to mozecie sobie odrobic wlasnie za tydzien ![]() ---------- Dopisano o 01:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- dobranoccc |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4088 |
Zakorzenienie
|
WSTAWAĆ ŚPIOCHY !!
![]()
![]() |
#4089 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() z trudem sie podniosłam ![]() ![]() Miłego dnia ![]() ![]() ![]()
#4090 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() omg, jak mi się nie chcialo wstac z ciepłego łóżka : ( ---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ---------- dobra, ja zawijam. Dziś tylko to 12.20 ![]() i 2x niemiecki z poje baną babą na start -.-
![]() |
#4091 |
Wtajemniczenie
|
siemaaa, nadrobilam
![]() wgl wczoraj mialam isc na 1 piwo, a wyszły 3 -.- do tego mam na 9:45, a kolega dzowni do mnie o 7 czy jestem pod CH, bo myslał, że na 8 mam ![]() jeszcze tż mnie wkurza, bo mieliśmy sie dzisiaj spotkać, ale jak zwykle coś mu wypadło , super ![]() ![]()
![]() |
#4092 |
Wtajemniczenie
|
Dobry!!!!!!!!!!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4093 |
Rozeznanie
|
Kredzia wg mnie możnaby przełożyć
![]() Ja (jak już pisałam) mam 2 lata z TŻ w poniedziałek.. i jest lipa! ;/ Bo (jak już również pisałam ![]() ![]() Zdjęcia są do odbioru we wtorek ! Choleeeeraaa! I co teraz... we wtorek się nie widzimy bo mam długo lekcje.. dać dopiero w środę? ![]() ale jestem gapa :| TŻ pewnie nie będzie zły i wgl no ale ja chciałam żeby było miło, zrobić mu niespodziankę, dać prezent.. a tu co... ;/
![]() |
#4094 | |
Zakorzenienie
|
tell- bez kitu lepiej by było gdyby tego juz nie pisal;p
noo ![]() ![]() Cytat:
![]() malinka.. lipa ze nie poszlas do innego fotografa, bo czesto robia tak ze na drugi dzien już do odbioru zdjecia... no ale tż sie nie obrazi przecież wiec jest git nawet jak dostanie w srode ![]() hmm przyszłam do szkoly na 8 okazalo sie ze jest na 9;/ na piątek lekcji okazalo sie ze jest okienko, tak wiec poszlam do domu, bo nie chcialo mi sie czekać na 6 lekcje. amen ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4095 |
Wtajemniczenie
|
a ja dzisiaj miałam 2 lekcje, potem do kościoła bo jakieś święto i o 12.30 byłam już wolna
![]() ![]() i znowu mi się śnił ten sam typ! tylko tym razem chodziliśmy objęci i jego kolega nas zobaczył i się wkurzył, że ten z którym szłam objęta w ogóle nie ma dla znajomych czasu ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4096 |
Zakorzenienie
|
Ale dzis lajtowy dzien.
![]() jutro mam 18 drugiej przyjaciółki. : )) i zaraz ide z przyjaciółką nr 1 po prezent ![]() za tydzien będę miała wolną chate na noc( tylko brat bedzie, ale z nim mam juz obgadane) tż do mnie przychodzi i planuje zrobic nastrój- świeczki etc : ) a i planujemy jechac 14stego wrzesnia w góry z parką znajomych : )
#4097 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny.. chyba mam 'chłopaka'...
nie nazwe go TŻ..bo.. nie.. to raczej nic poważnego..nic z tego nie będzie, tzn czas pokaże. bo to za szybko, żeby coś mówić... kurde.. ![]()
#4098 | |
Zakorzenienie
|
aaaa... OW codziennie do mnie pisze, jak sie jeden dzien do niego nie odezwałam i on sie nie odezwal, to na nastepny juz napisał...xD wgl robie jutro grilla z okazji 18-ki i go zaprosilam, ale on ma wesele.. i wiecie co? kolo 19 juz stamtad sie urwie i przyjedzie..
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
wspomnienia wracają, kawa uzależnia, papierosy zabijają, czekolada tuczy, a naiwność bierze górę nad podświadomością. Edytowane przez oluskaaa922 Czas edycji: 2010-09-03 o 13:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4099 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4100 |
Rozeznanie
|
kij wam w oko z tztami!
#4101 |
Wtajemniczenie
|
polać jej
![]() mam już następny sprawdzian nic mi się nie chce i jeszcze mam praktyki w listopadzie ;/
#4102 |
Zakorzenienie
|
oluskaa- a wy sie jeszcze nie spotkaliscie nie?
![]() ![]() ![]()
#4103 |
Zadomowienie
|
"tż" napisał mi wczoraj na gg bo wszedl jak wrocil do domu dalam sie na dostepny po czym zeszlam zaraz i mi napisał " chyba foch
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a w ogole to dalej jestem chora ale weekend sie zaczal uuuu ![]() ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- podwójnie polać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja pier.dol.e ale mnie tż wkurzył ze az sie poplakałam;// ale dobra teraz ide z nim pogadac ;/ jutro napisze bo dzisiaj spadam na faze do znajomych cya ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4105 |
Zadomowienie
|
jbc to jestem na czaS[c]ie
![]() kongo udanej fazy ![]() Toria nie gratuluje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4106 |
Zakorzenienie
|
ide na prawo jazdy od wtorku
taaaa ja mam tez juz sprawdziany i kart pozapowiadane..a z jednego i tak dostane 1 ^ ^ bo to jest z chemii z 1 i 2 klasy,a zawsze z takich sprawdzających mam 1 ;P
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
![]() ![]() |
![]() |
#4107 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4108 |
Zakorzenienie
|
dokładnie! potrójnie polać!
![]() mamo, już mi się włącza w szkole tryb: tyranie ![]() pon. - powtórka z Młodej Polski - będę po 18stce, więc przytomna, haha ![]() wt. - Chłopi ![]() przyszły pon. - spr z Młodej Polski, pon. - 27.09. - pierwsza powtórka z epok - starożytność ![]() no i z angielskim muszę być na bierząco. niemiecki sobie przypomnieć.. ja jeeee bieeeee ![]() i dostaliśmy dziś spis wszystkich tematów na prezentację ustną z polskiego i już mam na oku kilka ciekawych ![]() no i.. najważniejsza sprawa.. ![]() SZUKAŁAM GO DZIŚ! I DUPA! NIE ZNALAZŁAM ![]()
![]() ![]() Edytowane przez Miss Dramatique Czas edycji: 2010-09-03 o 15:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#4109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() tell- nic nie odpisałaś mam nadzieje? ![]()
![]() |
#4110 |
Zakorzenienie
|
tell - ten chłop to chyba nierówno ma pod sufitem..
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:20.