![]() |
#61 |
Zadomowienie
|
Dot.: Poznań- miejsce babskich spotkań ;)
Na Grochowych Łąkach, umieszczałam już tu link z cennikiem ![]() Aggniecha89, mój TŻ też jest maniakiem gier komputerowych, wiem jak to jest, gdy przychodzisz do domu, a ten przed kompem siedzi ![]() ![]() ![]() Też jestem leniuszkiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Wtajemniczenie
|
o hej
![]() widzę że jest nowy wątek o pogadankach Poznanianek ![]() ![]()
![]() |
#63 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dzięki za namiary na fryzjerów, może wreszcie uda mi się przełamać i oddać swoje piórka w ręce poznańskich fryzjerów. A co do prezentu, może coś takiego bardziej "hot" ![]() ![]() Jak Wam Kochane mija dzisiejszy dzionek? Ja właśnie wybieram się na zakupy kosmetyczne. Pewnie znów zostawię fortunę w drogerii. No cóż, jakoś trzeba sobie poprawiać humor w takie szare, deszczowe, pochmurne dni, czyż nie? Miłego dnia Wam wszystkim życzę ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
asiaczek87- ciekawa ta fryzurka na 1. przyznam, ze moze ja powinnam sie na taka skusic
![]() ![]() ![]() Mia694- z tym podrzuceniem komus malego bylby problem. nasza rodzina została pod szczecinem i jestesmy tu mozna powiedziec "sami". ale moze rzeczywsicie kupie mu jakis ciuch. moze bluze bo zaczynaja sie chłodne dni. albo jak doradza shea 87 coś "hot" ![]() ja siedze w pracy( na stażu jestem do końca listopada- a pozniej wracam do zajmowania sie moim Antosiem ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do tańca brzucha, kumpela mojego ex TŻ jest instruktorką ale nie mam pojęcia gdzie teraz pracuje. Jak chodzimy razem na imprezy to nie mogę się napatrzeć jak wywija brzuchem ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Gdybyś potrzebowała kogoś kto zostanie z małym to możesz na mnie liczyć ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
Mi Dark Restaurant chodzi po głowie od dłuższego czasu. Chciałabym zabrać tam rodzinkę jak przyjedzie do mnie w odwiedziny do Poznania, a z TŻ "dark restaurant" robimy sobie często w domu-jakieś świece, kolacja, wino, wspólny prysznic...
![]() Edytowane przez shea 87 Czas edycji: 2010-09-02 o 10:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
co do fryzjera to niestety nie doradzę, bo jak widzę że mam za długie włosy to sama łapię za nożyczki ![]()
![]() |
![]() |
#68 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Faceci najbardziej lubią mięcho, więc może polędwica wieprzowa w sosie gorgonzola z jakąś sałatką i ziemniaczkami ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
http://barbershop.blox.pl/strony/cennikwdomu.html - strona mojego brata;> Aktualnie pracuje w King Crossie.
![]() Czy fajny ..nie wiem mnie tam wkurza ![]()
![]() |
#72 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny,
widzę, że wątek przeistoczył się w dyskusje na różniaste tematy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A co do włosów... Jak któraś chce mogę jej dredy zrobić ![]() Właśnie jestem po kilku godzinach poprawiania całej głowy mojej znajomej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
Dokładnie, poczekajmy do października. A rozmowy na forum na różne tematy pozwolą nam dowiedzieć się coś o sobie i unikniemy niezręcznych sytuacji podczas spotkania. Będziemy już coś tam o sobie wiedzieć. Miejsce oczywiście wybierzemy klimatyczne i przyjazne rozmowom
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
shea 87- robiłas tego łososia? masz sprawdzony przepis?? bo szczerze powiedziwszy nigdy łososia nie przyrzadzałam ![]() miecho lubimy, ale zazwyczaj je sie na codzien. a ja to bym chciala cos takiego "innego". polędwiczki tez wrecz uwielbiam, ale ostatnio w nasza rocznice odstrzelilismy sobie takie własnie tyle, ze w sosie miodowym ![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Cytat:
ja tez jestem za ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Cytat:
o prosze.. to juz wiem do kogo sie zgłosze jak zdecyduje juz co na czuprynie bede chciala zmienic ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 --------- Ja przyrządzałam łososia korzystając z tego przepisu http://smaczny.wizaz.pl/przepis_widok.php?id=3161. Co do sosu...tutaj jest dość jasno wytłumaczone http://pychotka.pl/pychotka/content/view/2205/55/. A jeśli chodzi o jarzynki to proponuję mieszankę wiosenną Hortex (kalafior, brokuły, marchew), ewentualnie można dodać trochę fasolki szparagowej. Do ryby podobno wino białe, jednak z czerwonym też nieźle się komponuje ta potrawa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
O również uważam że poczekajmy do października
![]() ![]() ![]() Grałam z bratem i Tżetem w "Cluedo".Najpierw ja ich ogralam a potem TŻ nas ![]() ![]() ![]()
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
Hej kobietki....
z miłą chęcią dołącze się do waszego wątku! Poznań mm... mieszkam tu od zawsze i kocham to miasto! Generalnie Kasia, milo mi ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kasiulaa1990 Czas edycji: 2010-09-03 o 10:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ja dzis stresowy dzien mam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Cytat:
Witaj kasiulaa1990 ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
Potrzebuję porady...dziś pierwszy raz w życiu, po wielu próbach, wyszedł mi makijaż typu smoky eyes. Co prawda nie taki ekstremalny czarny, ale jednak wyrazisty. Użyłam ciemno szarego lekko metalicznego i biało-perłowego cienia do powiek. Efekt mnie zadowala, do tego konturówką obrysowane oko, ale bez drastycznego efektu, gdyż nieco roztarłam kredkę pędzelkiem. W sobotę idę na weselę do rodziny TŻ. Zwykle nie maluję się cieniem (choć oko obrysowuje cienko konturówką czarną od dawna i tuszuję rzęsy, a przy tym że mam duże ciemne oczy to już nadaje wyrazu). Kusi mnie, by strzelić sobie taki makijaż na wesele. Jednak jest to mocny makijaż i wygląda dość mrocznie (a zarazem tajemniczo i elegancko). Doradźcie, czy mi wypada? Mam skrupuły...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja jakoś nie umiem sobie zrobić smoky, a obrysowanie dolnej części oka mi całkiem nie wychodzi. Na koniec września też idę na wesele i chciałam coś pokombinować z makijażem, ale nie mam pomysłu...pooglądam zdjęcia dziewczyn z wizażu, może coś mnie natchnie ![]()
![]() |
![]() |
#82 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zadomowienie
|
Aggniecha87!
A może coś z afrodyzjaków ![]() Znalazłam przepis na sałatkę z łososiem i awokado- tu masz link http://mycuisine.blox.pl/2009/03/Sal...i-avocado.html, jak i sałatkę, której nazwa to ,,Figlarne awokado'' (sałatka z krewetkami, bananem, kurczakiem, awokado itd). Awokado jest jednym z afrodyzjaków, więc będzie... ![]() ![]() Sama robię to dziś wieczorem, mam nadzieję, że ta kolacja coś poprawi nasze ostatnie relacje ![]() ![]() ![]() Eh, idę po lody czekoladowe, przynajmniej przybędzie mi endorfin, Uwielbiam Grycan Czekoladowe, jestem od nich uzależniona ![]() Shea87 jeśli czujesz się dobrze w tym mejkapie, to śmiało idź ![]() ![]() Edytowane przez Mia694 Czas edycji: 2010-09-03 o 16:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczynki za rady
![]() ![]() Ja dziś sama w domku, domownicy na wakacjach a ja sprzątam, gotuję i się pakuję. Wieczorem mam gości i mam zamiar uraczyć ich przekąskami typu krakersy, chipsy, itp. gdyż nie mam ani czasu ani chęci na przygotowywanie czegokolwiek. Jutro rano jadę do mojego TŻ. Nie widziałam go prawie miesiąc, miło będzie się przytulic po takim czasie, pójść na spacer, pogadać na żywo. Dziś się kompletnie nie wyspałam, gdyż rodzinka wyjeżdżała późno w nocy i wybiłam się z rytmu, a na 8 musiałam już być o gina. Efekt taki, że spałam może 3,5 h, ale o dziwo spać mi się nie chce tylko jakaś taka otępiała jestem. Na dodatek bardzo nie lubię być w nocy sama w domu...w duchy ani inne takie nie wierzę, ale czuję taki niepokój że ktoś się włamie. Wiem, że to absurdalne, ale tak już mam. Znów pewnie będę spała przy zapalonym świetle. Ale się rozpisałam ![]() Kończę wywód, wracam do sprzątania i trzymam kciuki za statystykę Agnieszki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |||
Raczkowanie
|
Dziewczyny statystyka to jakas masakra
![]() ![]() dopiero co weszłam do domu. zjadłam, zrobilam sobie cherbatke i tak przysiadłam na chwile. ale zaraz pod prysznic wskocze bo tego zdecydowanie mi brakuje ![]() ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Cytat:
![]() Kochana, kłotnie w zwiazkach sa raczej normalne o ile nie sa codziennościa. moze u Was to tylko przejsciowe.? my tez czesto sie kłocimy.. ale ja sobie tak tłumacze, ze gdyby nie te wymiany zdan, lekka nuta zazdrości, to znowusz myslala bym, ze mu juz nie zalezy ![]() i tez duzo zalezy na jakim poziomie sa te sprzeczki. koniecznie zdaj relacje jak tam po Waszej wspólnej kolacji ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Cytat:
![]() ![]() ja tez nie lubie zostawac sama w czterech scianach. najgorsze sa wieczory.. moze to glupie tak jak piszesz, ale ja tez mam dziwne wyobrazenia, ze zaraz mi ktos do domu wlezie.. bardzo dlugo nie widzieliscie sie z TŻ- tem. jak znosicoe takie długie rozstania?? ja bym chyba nie wytrzymala bez mojego. kiedys zanim zamieszkalismy razem, ja mieszkalam z rodzicami a on pracowal juz w Poznaniu. wracal tylko na weekendy. bylo mi tak ciezko bez niego. tak strasznie teskniłam... pozniej zaczelo sie miedzy nami psuc. z gre weszła zazdrosc i zmeczenie ciaglymi rozstaniami. nawet rozstalismy sie na jakis czas.. ajjj nie lubie wspominac tamtych czasów ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Witam też Nową Panią ![]() Też nie lubię spać sama w domu ![]() ![]() A ja też dzisiaj jadłam lody ![]() ![]() Oglądaliśmy z Tżetem "Wszystko o Stevenie" z Sandrą Bullock i powiem Wam że kiedyś filmy z nią były lepsze. Słabe propozycje już dostaję bo film średni, lubimy filmy z głębszą fabuła ![]()
![]() |
#87 |
Zadomowienie
|
Kasiu jeździsz na motocyklu czy tylko podziwiasz lub robisz za plecaka? Ja mam swoją malutką suzann i jeśli jesteś czynną motocyklistką to możemy razem gdzieś wyskoczyć
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Kurcze kobieta w aucie to już standard, ale na motorze
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
też mi się kiedyś marzyło zrobić A, ale póki co nie idzie mi nawet z B, mimo że podobno dobrze jeżdżę
![]() zresztą na chwilę obecną mam większe problemy, do 15 września muszę się wyprowadzić a znalezienie teraz pokoju w rozsądnej cenie jest prawie niewykonalne :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:36.