|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#331 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik '95 cz. X, czyli do szkoły wracamy, ostatni rok stare śmieci podziwiamy
Cytat:
|
|
|
|
|
#332 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rocznik '95 cz. X, czyli do szkoły wracamy, ostatni rok stare śmieci podziwiamy
ahaha najlepsze było na rozpoczęciu wychodzimy z dziewczynami ze szkoły a jakieś dziewczyny: ej ja sie boje isc jutro do szkoły i przeżywały jakby nie wiem co się miało dziać
no ale cóż taki urok mojej szkoły, każdy się boi iśc tam
Słowa są największym oszustwem, na jakie faceci nas nabierają. Myślałaś, że poznałaś anioła, bo mówi do ciebie wszystkie te cholernie ważne słowa? Głupia. Anioły po prostu są, nie muszą nic mówić, nie udają, że cię znają. Nie muszą. Są, gdy ich potrzebujesz. Anioły są tylko dla ciebie. włosy:71->80 |
|
|
|
#333 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę że nikt jeszcze nie wrócił ze szkoły
![]() Czuję w kościach że ten rok będzie straszny Doszła mi jeszcze jedna dodatkowa godzina, a pewnie to i tak jeszcze nie wszystkie... Poza tym muszę iść dzisiaj do spowiedzi, bo pierwszy piątek miesiąca
|
|
|
|
#334 |
|
Zakorzenienie
|
W szkole spoko, chłopacy prawie co lekcje sie darli :Gdzie jest krzyż?
No a ja przepiszę notatkę na historię, na spowiedz i do miasta kupić może jakiś ciuch ;p.
|
#335 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ja już wróciłam, 6 lekcji miałam. Na czwartej lekcji nie wytrzymałam i się trochę zdrzemnęłam, ale potem już było nieźle. Ogólnie to nuuuudy, ale ten chłopak co mówiłam, że tak się gapi - przegina No serio! Jak pedofil uwięziony w ciele 13-latka. Chodzi cały czas za mną i koleżanką i się patrzy takim wzrokiem... Z resztą nie tylko on, ale o tym nie chcę mówić A mojemu biednemu kociakowi (hihi nowy obiekt ) coś się chyba stało na w-fie albo się napatoczył na czyjąś pięść, bo miał tak niesamowicie czerwony policzek, że... Biedactwo ![]() Więc tak wgl, chyba powiem to pierwsza w tym roku szkolnym. NARESZCIE WEEKEND!!! <3 |
|
|
|
#336 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam ze szkoły, zmienili nam diametralnie plan, a to podobno nie wszystkie zmiany... Nie czuję tego, że mamy weekend. Dzisiaj spotkanie do bierzmowania ;<
I zaczynam poważnie bać się testów gimnazjalnych...
|
|
#337 |
|
Zakorzenienie
|
hej;**
ja na 19 do kościoła.. na spotkanie.. i msze.. i tez sie boje egzaminów ![]() ehh ale chociaz wolne
|
|
|
|
#338 |
|
Zakorzenienie
|
Co do egzaminów, mam okropne wrażenie, że nic nie umiem. Przez całe gimnazjum wszystkiego uczyłam się na blache, niczego nie starałam sie jakoś na logike wziąć i jak przychodzi co do czego to mam pustkę w głowie ;<
A właśnie, wychowawczyni nam mówiła, że we wakacje będzie wymiana językowa do Francji, ale porozumiewać będziemy się po angielsku, także jeśli wszystko dobrze pójdzie to jadę
|
|
#339 |
|
Zakorzenienie
|
Jeeejku nawet mi nie mówcie
Ja nic się nie uczyłam (pff... nowość), wszystko brałam na zasadzie pamiętania z lekcji, ale myślę że to nie wystarczy a przecież od tego moja przyszłość zależy! Tak cholernie się deneruwję, że... A jeszcze konkursy mnie czekają o czym wolę wgl nie wspominać...
|
|
|
|
#340 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też w sumie mogłabym iść na jakiś konkurs, bo jak na razie nie mam żadnych punktów do świadectwa. Nie wiem, pójdę może na olimpiadę z bio, czy coś. ;x W zasadzie w moim mieście są takie szkoły, do których nie trzeba mieć nie wiadomo jak dobrych wyników z testów, osiągnięć itp. ale i tak boję się cholernie. Ale mam nadzieję, że jakoś to tam będzie
Nastawmy się, że będzie dobrze, a będzie dobrze.
|
|
#341 |
|
Raczkowanie
|
Nie mówcie mi nic o testach bo to jakaś masakraa -.- obiecałam sobie, że od przyszłego tygodnia założę zeszyt i tam będę jakieś powtórki robić, bo tak to jakaś porażka będzie.
A ja mam wolną chatę na cały weekend i właśnie się zastanawiam jak to wykorzystać
|
|
#342 |
|
Zakorzenienie
|
Madziowa, wiesz co, też chyba pomyślę nad takim zeszytem
Ajj, zazdroszczę, moich rodziców rzadko kiedy nie ma jednocześnie w domu, a na weekend to już w ogóle :<
|
|
#343 |
|
Raczkowanie
|
Podsunęła mi ten pomysł moja ukochana pani od matmy (nienawidzę jej). Ale czasem powie coś mądrego. :d
|
|
#344 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wróciłam ze spowiedzi, 2 bluzki kupiłam
. Spotkanie do bierzmowania we wtorek (przedostatnie).Wszystkie podpisy ze mszy i spowiedzi zebrane już mam, więc o jeden problem z głowy mniej ;]
|
#345 |
|
Zakorzenienie
|
Ada, pokaż bluzki
![]() mi się spotkania do bierzmowania dopiero teraz zaczynają tak naprawdę, ehh...
|
|
#346 |
|
Zakorzenienie
|
Lool, dziewuuszki
Głowa do góry, nie mogę przestać was podczytywać, pewnie mi przejdzie, ale póki co sobie poskrobię.Jak macie rodzeństwo w LO to chyba wiecie, że tam jest matura jeszcze gorsza i chyba mówią wam, że w gimnazjum testy są proste? Mi jak brat powtarza, że to pestka to jakoś optymistycznie do tego podchodzę. Sama rozwiązywałam próbne testy, co prawda z polaka, trochę z geo i chemii, ale to nie jest jakieś mega trudne. To nie to co sprawdzian, nie trzeba tu wiedzieć WSZYSTKIEGO. A co do bierzmowania to ja mam pewnie ok. maja i się dopiero zaczyna, ale co tam... |
|
|
|
#347 |
|
Zakorzenienie
|
ooo Gabs
wiesz, ja tam o maturach jeszcze nie myślę, ale wiem, że to będzie milion razy większy stres też sobie chyba jakiś test gimnazjalny w necie rozwiąże ;p Kurde, powiedzcie mi, dlaczego przez ostatnie dni wakacji lało, a teraz jest słonecznie? ;<
|
|
#348 |
|
Zakorzenienie
|
Oold
|
|
|
|
#349 |
|
Raczkowanie
|
mogę wam trochę ponarzekać? dziękuję.
Więc: zamiast 6h polskiego mamy 7h i zamiast 5h matmy mamy 6h. ale mało tego! codziennie mamy po 8 lekcji, czyli kończymy o 15.30 i potem jeszcze jakieś einsteiny z matmy, fizyki, chemii i angielskiego, na które się wybieram, żeby jako tako ten test napisać. Więc będę siedzieć do wieczora w szkole. Zamierzam jeszcze łapać się wszystkiego co tylko możliwe, żeby jakieś pkt. nałapać i się dostać do jakiejś przyzwoitej szkoły. Jak to wszystko na siebie wezmę to padnę pewnie po pierwszym semestrze i już nie dam rady. U Was w szkole też jest tak ciężko? Do jakich LO się wybieracie? No właśnie! Niech teraz pada, a nie!!
Edytowane przez madziowamadzia Czas edycji: 2010-09-03 o 18:25 |
|
|
|
#350 |
|
Zakorzenienie
|
Nam jak do tej pory na każdej lekcji powtórzyli, że egzaminy mamy wyjątkowo wcześnie ;p
U nas jak na razie są dodatkowe z matmy i polaka, przygotowujące do testów. Niby są to godziny kartowe, ale matme nam zrobiła obowiązkową, chociaż i tak pewnie bym chodziła, prócz tego nic mi nie wiadomo jak na razie o żadnych dodatkowych zajęciach. Co do szkoły średniej, jeszcze się nie sprecyzowałam, jest u nas jedno takie LO, o którym myślałam, znajomi mówią, że chodzi tam dużo fajnych ludzi etc. ale jak tamtędy przechodzę i oni np. kończą lekcje to widzę, że 3/4 tej szkoły to snoby i pozerzy, a tego nie trawię. Także nie wiem co wybiorę W ogóle u mnie w mieście nie ma za dużego wyboru. Najchętniej szłabym do klasy językowej, ale to się jeszcze okaże
|
|
#351 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w szkole wręcz przeciwnie. Jak na razie mam plan na 3 dni i kończę o 13.10, polski mam 4 razy w tyg tak samo jak i matme, aczkoolwiek z matmy, polaka i angielskiego pewnie będę chodzić po lekcjach na dodatkowe przygotowujące do testów. Ale za to 2x chemie i geo w tyg. a do LO się wybieram jednego z najlepszych w Lublinie o ile się dostane, też do językowej klasy.
Zapomniałam dodać, że z matmy też mam obowiązkowe dodatkowe .:d |
|
|
|
#352 |
|
Raczkowanie
|
Ja się wybieram do LO oddalonego od mojej miejscowości o 40 km więc będę dojeżdżać pociągiem. Mam jeszcze do wyboru jedno oddalone o 12 km i wtedy autobusem, ale w takich dużych miastach jest chyba wyższy poziom prawda?
taki profil jest mój wymarzony: profil humanistyczno-lingwistyczny o charakterze autorskim z rozszerzonym językiem polskim, angielskim, niemieckim/francuskim, historią i WOS-em. Lecę pa ;* i się już tak tymi testami nie przejmujcie !
Edytowane przez madziowamadzia Czas edycji: 2010-09-03 o 18:46 |
|
|
|
#353 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym chciała coś z angielskim rozszerzonym.. a do LO tez mam 40 km ale bede mieszkac u babci
|
|
|
|
#354 |
|
Zakorzenienie
|
Daria na życzenie
, już z gór mówię, że czarna jest luzna i ona się ładnie układa na ciele , teraz ją "rozciągłam" do zdjęcia i wygląda trochę nie ładnie- uruchomcie wyobraznie xDEDIT: usunięte
Pamiętaj o tym: jak jesteś w piekle, tylko diabeł może ci pomóc. Aparatka: Góra-21.09.10r Dół-16.06.11r Dbam o włosy Edytowane przez Adaa_ Czas edycji: 2010-09-04 o 11:29 |
|
|
|
#355 |
|
Zakorzenienie
|
No i czarna z lampą była robiona
,Do mojego LO mam niedaleko , jest akurat od wlotu do centrum z mojej strony. Jest najlepsze w mieście i chcę się tam dostać , profil jak juz piałam filologiczny (ang, bio, pol)
|
#356 |
|
Zakorzenienie
|
hej
|
|
|
|
#357 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Juds ;D
|
#358 |
|
Zakorzenienie
|
Gabs, też chcę coś z rozszerzonym ang
![]() Ada, uruchomiłam podoba mi się bokserka, ta druga też niczego sobie, jednak nie mój styl :PNaleze, hej ![]() Dziewczyny, ja uciekam na to spotkanie do bierzmowania Później może jeszcze wpadnę Pa
|
|
#359 |
|
Zakorzenienie
|
old- drugą kupowałam z myślą o dyskotece ;p- do tego czrne kryjące rajstopy, dżinsowa mini i trampki czarne
|
#360 |
|
Zadomowienie
|
Hej !!
Mam nowego księdza nawet spoko gościu trochę sie mądruje no ale zobaczymy . Mi dopiero zaczną sie spotkania ![]() Pierwszaki .. żaden ładny jakieś takie dziwne ani jednego przystojnego w ogóle w całej szkole nie ma na co patrzeć ( no może jest taki pewien przystojniak ale charakter ma trochę popsuty) Wczoraj taka mała z 2 klasy chciała skocić taką pierwszoklasistkę która jest od niej wyższa Ja już mam wypatrzony obiekt
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:17.

. Ale najbardziej wkurzają mnie drugie klasy, czyli ludzie z 96', bo oni najbardziej się nabijają z tych pierwszaków :/ chyba myślą, że jak w tej szkole siedza już rok, to że już są nie wiadomo jak dorośli 

Doszła mi jeszcze jedna dodatkowa godzina, a pewnie to i tak jeszcze nie wszystkie... Poza tym muszę iść dzisiaj do spowiedzi, bo pierwszy piątek miesiąca

U Was w szkole też jest tak ciężko?
, profil jak juz piałam filologiczny (ang, bio, pol)