Panny Młode Kielce - część 7 - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-03, 17:23   #91
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

Dot.: Panny Młode Kielce - część 7

O!
http://www.greenpoint.kielce.pl/g,2,...a_Mlodych.html drugie drzwi to moje
Ja miałam przyozdobiony dom materiałami przez p.Agnieszke. Super to wygląda. Jak dla mnie,lepiej niż balony.
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-03, 17:43   #92
Maxima86
Rozeznanie

GG do Maxima86

dzustine_ck, lejlla, Lowczyni, magolina, ul3nka, Anula_27, ChausieMisto Dziewczynki powodzenia jutro. Życzę pięknej pogody, cudownego ślubu, szampańskiej zabawy na weselu, oraz żeby ten dzień był taki jakim go sobie wymarzyłyście Powodzenia

Maxima86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-03, 18:33   #93
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Hej dziewczynki

Magolina co do Anny to chyba się skuszę na szycie w Annie I bardzo prosiłabym o namiary na tego sprzedawcę z all

Cytat:
Napisane przez Lowczyni Pokaż wiadomość
Chciałabym też serdecznie zaprosić wizażanki które mają ochotę aby przyszły na mój ślub
Dziękuję za zaproszenie

Cytat:
Napisane przez zielonooka111 Pokaż wiadomość
Ivonka84 -widzę,że już jestem wpisana w kalendarzrozstrzygnie się jutro - trzymaj kciuki!

A co do kierowcy to cena super Może jakieś namiary na priv

Cytat:
Napisane przez srubka87 Pokaż wiadomość
Ej a może założymy wątek dla żonek?
A co my bez Was Żonek zrobimy A poza tym wątek dla kieleckich żonek już jest, ale rzadko ktoś tam pisze.

Elunka ja poszłam do Tęczy, żeby właśnie tą panią spotkac

Kasia cieszę się, że już lepiej

Cytat:
Napisane przez miss_koala Pokaż wiadomość
Bardzo mi pomogłyście w tych trudnych dniach niestety dziś kończę staż i nie będę mogła do was tak często zaglądać ( u mnie na wsi internet się zwiesza jest niż działa bezproblemowo).

ivona84 podziwiam Cię jak ty nad tym całym bałaganem panujesz
Ale czy to bałagan Nie dla mnie Lubię mieć jakieś zajęcie, ale ostatnio to mam aż nadto zajęc
Wracaj do nas szybko

64 => 55
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-03, 19:07   #94
aniaaa84
Zadomowienie

Wszystkim jutrzejszym PM życzę wszystkiego naj na nową drogę życia

u nas w niedziele minie rok niesamowite jak ten czas leci, jednak mimo to wspomnienia wywołują motyle w brzuchu

dziewczyny będzie pięknie bo to WASZ DZIEŃ
Stary 2010-09-03, 20:21   #95
izzunja
Rozeznanie

dzustine_ck, lejlla, Lowczyni, magolina, ul3nka, Anula_27, ChausieMisto dziewczynki wszystkiego dobrego na jutrzejszy dzień, słonka i uśmiechu, aby ten dzień był taki jakim go sobie wymarzyłyście. Szczęścia na nowej drodze życia

Postanowiliśmy z TŻ zapisać się na kurs tańca dla początkujących. Stwierdziliśmy, że bardziej się to nam będzie opłacać i przyda później A już jutro wybieram się na pierwsze polowania na suknie

03.06.2013 - Sebastianek
izzunja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-03, 20:47   #96
Abigail1981
Raczkowanie

dzustine_ck, lejlla, Lowczyni, magolina, ul3nka, Anula_27, ChausieMisto - wszystkiego najpiękniejszego

od 2.10.2010r. szczęśliwa żonka

"Buntuję się, więc jestem..."
Abigail1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-03, 21:10   #97
m_majaa
Raczkowanie

to i ja wskakuje do kolejnej części

dzustine_ck, lejlla, Lowczyni, magolina, ul3nka, Anula_27, ChausieMisto życzę Wam wszystkiego NAJ NAJ NAJ!!!!!!!!! Aby jutrzejszy dzień był piękny i wyjątkowy!!! dużo uśmiechu,łez szczęścia i słoneczka
Stary 2010-09-03, 21:46   #98
Meana1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez _agata Pokaż wiadomość
Ja też kosmetyczne: gdzie się udać na oczyszczanie twarzy?
Idz do Łowczyni skoro dziewczyny ją polecają. Ja z własnego doświadczenia polecam też pania Małgosię Broniś, gabinet ma na ul. Targowej 2. Tylko czeka się u niej długo bo ma tyle klientek.

A teraz relacja z mojego ślubu

Fryzura - Ania Świeboda - fryzura piękna
Makijaż - Małgosia Broniś - rewelacja, byłam na 3 próbnych makijażach (u Sylwii Gromskiej, Moniki Rok i pani Małgosi) i ona wykonała go rewelacyjnie
Paznokcie - Dorota Pióro - super, dzięki za namiary
Bukiety ślubne i przybranie samochodu - Green Point - rewelacja i profesjonalizm
Sala Bohema - polecam z całego serca - wszystko mi się podobało, płaciłam 190 zł ale uważam że naprawdę warto, jedzenia bardzo dużo i bardzo dobre, tort pyszny, jedzenia zostało mi jeszcze na poprawiny. Duzym plusem jest to że panie kelnerki wszystko pakuja do pojemniczkow. Chciałabym wesele jeszcze raz na tej sali i z tym samym zespołem.
zespół Twenty One - super, tańczyli dosłownie wszyscy, aż sama byłam zdziwiona że tak się wszyscy super bawili rewelacja, wszystkim gościom się bardzo podobało.
Naprawdę się dziwię skąd są jakiekolwiek złe opinie na temat Bohemy i Twenty One - z nich byłam najbardziej zadowolona.
Video SpaceMark - efekty zobaczę niedługo - współpraca bardzo dobra, polecam

Jedynym minusem bylo to ze w halce cały czas wypinalo mi sie koło i bardzo mnie to męczylo na weselu ale suknia się każdemu bardzo podobala, wszyscy chwalili, fotograf, kamerzysta i zespol tez
nawet ksiądz mi powiedzial ze slicznie wyglądam

Było cudownie, chcialabym przezyc jeszcze raz. Jak szlam do ołtarza to mnie takie wzruszenie ogarnęło że szłam ze łzami w oczach i balam sie ze wybuchnę płaczem, ale potem przez całą mszę się uśmiechałam do TŻ.

To byl moj najszczesliwszy dzien w zyciu, chcialabym go przezyc jeszcze raz. TŻ był cudowny, zrobil piekna i romantyczna prezentacje z naszych zdjęć, niektorzy sie wzruszyli - ja sie popłakałam, mimo ze umiescil nie najlepsze moje zdjecia

Edytowane przez Meana1
Czas edycji: 2010-09-03 o 21:49
Meana1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-03, 22:23   #99
moniiikaaa89
Rozeznanie

A ja się pochwalę, że zarezerowaliśmy termin w kościele 9 lipiec godzina 16:30

Wszystkiego najlepszego dla: dzustine_ck, lejlla, Lowczyni, magolina, ul3nka, Anula_27, ChausieMisto
moniiikaaa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-03, 22:39   #100
qbsonik
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez doris888 Pokaż wiadomość
ciekawe jak qbsonik po przymiarce Angie w Kiarze na zdjęciu śliczna suknia ciekawe czy w rzeczywistości też taka ładna
Doris nie byłam, bo jestem strasznie zalatana, może w przyszłym tygodniu, bo jutro nie dam rady. Zdradzę Wam dlaczego nie mam na nic czasu, to dlatego, że szukam pracy i w poniedziałek mam rozmowę, i prosze o wasze niezawodne kciuki

Cytat:
Napisane przez izzunja Pokaż wiadomość
Postanowiliśmy z TŻ zapisać się na kurs tańca dla początkujących. Stwierdziliśmy, że bardziej się to nam będzie opłacać i przyda później
Czy wiecie już gdzie idziecie na taki kurs? Ja też myślę o tym, choć mój TŻ dobrze tańczy, ale chcielibyśmy pokazać się z jeszcze lepszej strony

Cytat:
Napisane przez moniiikaaa89 Pokaż wiadomość
Gratulacje a w którym kościele będziesz ślubowała? U mnie księgi mają być dopiero w październiku...bynajmniej tak mówił ksiądz jak dzwoniłam do kancelarii w czerwcu...

dzustine_ck, lejlla, Lowczyni, magolina, ul3nka, Anula_27, ChausieMisto wszystkiego najlepszego dziewczynki, oby zawsze wszystko układało Wam się po Waszej myśli, a ja swoją drogą trzymam kciuki za jutrzejszą pogodę
Stary 2010-09-03, 23:15   #101
Maxima86
Rozeznanie

GG do Maxima86

Meana Gratulacje raz jeszcze Fajnie że wszystko się udało

Cytat:
Gratuluję

Cytat:
Napisane przez qbsonik Pokaż wiadomość
Doris nie byłam, bo jestem strasznie zalatana, może w przyszłym tygodniu, bo jutro nie dam rady. Zdradzę Wam dlaczego nie mam na nic czasu, to dlatego, że szukam pracy i w poniedziałek mam rozmowę, i prosze o wasze niezawodne kciuki
To ja trzymam już od dziś

Stary 2010-09-03, 23:28   #102
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Meana gratuluję, że wszystko się udało Wszystkiego najlepszego

Monika gratuluję zarezerwowania godziny w kościele
Ja muszę poczekac do października

Qbsonik myślałam, że byłaś w Kiarze i chciałam wiedziec jakie wrażenie zrobiła na Tobie Angie. Dla mnie była najpiękniejszą suknią w salonie
Trzymam kciuki za poniedziałkową rozmowę

dzustine_ck, lejlla, Lowczyni, magolina, ul3nka, Anula_27, ChausieMisto

Wszystkiego najlepszego !!!

Pięknego ślubu, wspaniałego wesela, zero stresu, dużo uśmiechu i szczęścia.

64 => 55
Stary 2010-09-03, 23:29   #103
moniiikaaa89
Rozeznanie

Dzieki

qbsonik - ja mam w Chrystusa Króla na Baranówku, od września maja księgi i od razu poszlismy załatwić co trzeba
Stary 2010-09-04, 07:12   #104
magolina
Wtajemniczenie

Dziewczyny dziękuje bardzo za życzenia mam nadzieję że tak jak piszecie wszystko pójdzie po naszej myśli
Gosza powiem Ci że nie mam pojęcia czy w Annie szyją wieczorowe bo nie widziałam żadnych na wystawie
Elunka bolerko i welon wybierasz sama a jak nic Ci się nie podoba to mówisz jakie chcesz a panie Ci szyją, ja akurat bolerko znalazłam takie jakie mi najbardziej pasowało ale było za duże więc panie uszyły, welon też dobrały mi śliczny i dostałam go mimo tego że mówiłam że welonu mieć nie będę ale panie stwierdziły że na pamiątkę będę miała i od razu czym rzucać
Ivonka polecam Ci Anne tym bardziej że chcesz robić miksa z sukienek
Co do winietek to wklejam linka do sprzedawcy http://www.moto.allegro.pl/show_user...p?uid=13283978 może nie mają zbyt wielkiego wyboru wzorów ale winiteki są śliczne i jak widać schodzą im jak woda

A ja dziewczynki się niestety nie wyspałam śniły mi się cały czas w nocy głupoty, wstałam o 6.12 i już nie mogłam usnąć. Pije teraz kawke z maseczką na buzi o 9 mam do fryzjera, 12.30 przyjeżdża makijażystka, chwilę po 14 zacznę się ubierać bo błogosławieństwo mamy o 15. Faza będzie taka że błogosławieństwa będzie nam telefonicznie udzielał tata, który jest w szpitalu w Bydgoszczy i już wiem że będę płakać, na samą myśl już mi się chce no ale mam nadzieję że jakoś się powstrzymam.
Stres jest i to duży poznaję po tym że swędzą mnie zęby he he mowie Wam że dziwne to uczucie i zawsze wszyscy się śmieją jak mówię o swędzących zębach ale tak mam!!!!!
Jak na razie pogoda zapowiada się dobrze także kochane Wizażanki trzymajcie kciuki za pogodę no i za nas - dzisiejsze PMki
A ja chciałam pozostałym dziewczynom z 04.09.2010 roku życzyć cudownego dnia, samych miłych chwil i oby ten dzień był dla nas najwspanialszy w całym życiu.
Uff ale się rozpisałam ale to chyba ze stresu
Miłego dnia
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-04, 07:50   #105
Lowczyni
Zakorzenienie

Ja też wszystkich dzisiejszym Panną Młodym życzę wszystkiego naj trzymajcie się dziewczyny to nasz dzień Powoli troszkę łapie mnie stresik ale zaraz napije się meliski hihi
Stary 2010-09-04, 08:06   #106
Maxima86
Rozeznanie

GG do Maxima86

No ładnie W dzień ślubu na wizażu siedzą
Dziewczynki wszystko będzie super. Nie stresujcie się Pogoda jak na razie ok, ale trzymam kciuki żeby trochę cieplej było

Stary 2010-09-04, 08:46   #107
gosza_25
Rozeznanie

oj kochane uzależnienie od wizażu jest równie groźne jak inne uzależnienia

Wszystkim ślubującym dzisiaj życzę wszystkiego najlepszego My tu nadal kciuki trzymamy za pogodę więc będzie ok
gosza_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-04, 08:50   #108
mysiaedysia
Raczkowanie

Dziewczyny slubujace dzisiaj zycze Wam, zeby wszytko sie udalo i zebyscie sie w ogole nie stresowaly i cieszyly sie, bo taki dzien sie wiecej nie powtorzy, a to jest naprawde najpiekniejszy dzien w zyciu

Lowczyni chetnie bym przyszla, ale sama jade na wesele dzisiaj... Zycze powodzenia

Malo mam teraz czasu, zeby pisac na forum, ale pochwale sie, ze mielismy wczoraj sesje poslubna Tylko ra zlapal nas deszczyk Ogolnie to bylo jedno wielkie uciekanie przed deszczem, ale zdjecia powinny byc fajne

Zarezerwowalismy juz wycieczke i we wtorek lecimy na Krete!!! Jak ktoras z Was byla, to napiszcie co warto zwiedzic
mysiaedysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-04, 08:56   #109
Cudaczek88
Raczkowanie

Dzisiejsze PM-ki duuużo słonka, milości , radości oraz spelnienia tych najskrytszych marzen

Nasz Wielki Dzień 18. 08.2012
Cudaczek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-04, 09:36   #110
BLACKrose24
Raczkowanie

GG do BLACKrose24

Wszystkim dzisiejszym PM życzę wszystkiego naj i dużo miłości

Razem od : 11.03.2008
Zaręczyny : 31.08.2008
Ślub cywilny : 14.02.2009
Ślub kościelny : 10.09.2011

BLACKrose24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-04, 09:36   #111
qbsonik
Raczkowanie

A nie mówiłam, że będzie świeciło Wam słonko? Nasze kciuki nie zawodzą
Wybawcie się na maxa, żebyśmy potem mogły obejrzeć fajne zdjęcia i przeczytać niesamowite relacje
Stary 2010-09-04, 10:38   #112
monia_ch
Raczkowanie

Cytat:
Dzieki

qbsonik - ja mam w Chrystusa Króla na Baranówku, od września maja księgi i od razu poszlismy załatwić co trzeba

ooo, tez mieliśmy mieć w Chrystusa Króla, bo to parafia mojego TŻ, ale że było miejsce w Katerze to wybraliśmy moją parafię.

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

Cytat:
Napisane przez mysiaedysia Pokaż wiadomość
Dziewczyny slubujace dzisiaj zycze Wam, zeby wszytko sie udalo i zebyscie sie w ogole nie stresowaly i cieszyly sie, bo taki dzien sie wiecej nie powtorzy, a to jest naprawde najpiekniejszy dzien w zyciu

Lowczyni chetnie bym przyszla, ale sama jade na wesele dzisiaj... Zycze powodzenia

Malo mam teraz czasu, zeby pisac na forum, ale pochwale sie, ze mielismy wczoraj sesje poslubna Tylko ra zlapal nas deszczyk Ogolnie to bylo jedno wielkie uciekanie przed deszczem, ale zdjecia powinny byc fajne

Zarezerwowalismy juz wycieczke i we wtorek lecimy na Krete!!! Jak ktoras z Was byla, to napiszcie co warto zwiedzic
napisz wrażenia po powrocie Bo jestem zainteresowana tamtymi rejonami

W chwili, gdy poczujesz w sercu miłość i doświadczysz jej głębi, odkryjesz, że dla Ciebie świat nie jest już taki sam, jaki był do tej pory, jest o niebo piękniejszy.

My
monia_ch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-04, 10:46   #113
moniiikaaa89
Rozeznanie

monia_ch - chciałam kiedyś mieć ślub w Katedrze ale moja mama jak zwykle sprowadziła mnie na ziemie i powiedziała, że PM powinna mieć ślub w swojej parafii :P, ale nie żałuje
Stary 2010-09-04, 10:55   #114
monia_ch
Raczkowanie

Cytat:
monia_ch - chciałam kiedyś mieć ślub w Katedrze ale moja mama jak zwykle sprowadziła mnie na ziemie i powiedziała, że PM powinna mieć ślub w swojej parafii :P, ale nie żałuje
hehe, u mnie to samo :P jak tylko powiedziałam o Chrystusie Królu, to jak to, musisz mieć w swojej parafii. ja bardzo lubie ten kościół na Baranówku, bo czasami katedra wydaje mi się zbyt strojna, ale z drugiej strony bardzo ładna.

W chwili, gdy poczujesz w sercu miłość i doświadczysz jej głębi, odkryjesz, że dla Ciebie świat nie jest już taki sam, jaki był do tej pory, jest o niebo piękniejszy.

My
monia_ch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-04, 11:10   #115
justynao
Raczkowanie

jestem i ja w nowej czesci pogaduszek
wszytskiego najjj dla dzisiejszych PM i TŻ
„...Nic się nie dzieje przedwcześnie, i nic się nie dzieje za późno, i wszystko się dzieje w swoim czasie wszystko... Wszystkie uczucia, spotkania, odejścia, powroty, czyny i zamiary. Zawsze właściwą godzinę biją zegary.”
________07.08.2010_______
justynao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-04, 11:35   #116
Emir1994
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam odwrotnie swojej córce i synowi za jakieś pewnie ponad 20 kilka lat będę mówił, że ślub mają mieć tam gdzie chcą.

Jak mieszkałem w Krakowie to zawsze chodziłem do kościoła do dominikanów lub jezuitów(w wyjątkowych sytuacjach do parafii) i jak bym brał ślub w moim rodzinnym Krakowie to na 100% ślub byłby u jezuitów.

Edytowane przez Emir1994
Czas edycji: 2010-09-04 o 11:38
Emir1994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-04, 12:03   #117
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Ale macie dziewczyneczki śliczną pogodę Piękne śluby dziś się szykują

Magolinko dziękuję za namiary
I żeby Cię już zęby nie swędziały

A ja się tak Waszymi ślubami przejmuję, że dziś miałam koszmarek ślubny, a w zasadzie koszmar - dekoracje na sali robiły mi kucharki i w ogóle się jakoś tym nie przejmowałam, suknię miałam granatową , świadkowały nam 2 dziewczyny ode mnie z miejscowości takie gówniary za przeproszeniem i ubrane były w białe suknie. Kierowca samochodu, którym mieliśmy jechac do ślubu był pijany i prowadził TŻ, a jedna swiadkowa jechała na masce samochodu, bo w środku nie było miejsca. Jak wsiadłam do samochodu to się okazało, że w ogóle nie mam bukietu i tego strasznie nie mogłam odżałaowac. Na sali się okazało, że nie mam żadnej biżuterii i w ogóle kucharki gdzieś zniknęły i nie było jedzenia, ale chociaż dekoracje całkiem ładną zrobiły. No masakra jednym słowem

64 => 55
Stary 2010-09-04, 12:26   #118
doris888
Rozeznanie

:rot fl:
Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
A ja się tak Waszymi ślubami przejmuję, że dziś miałam koszmarek ślubny, a w zasadzie koszmar - dekoracje na sali robiły mi kucharki i w ogóle się jakoś tym nie przejmowałam, suknię miałam granatową , świadkowały nam 2 dziewczyny ode mnie z miejscowości takie gówniary za przeproszeniem i ubrane były w białe suknie. Kierowca samochodu, którym mieliśmy jechac do ślubu był pijany i prowadził TŻ, a jedna swiadkowa jechała na masce samochodu, bo w środku nie było miejsca. Jak wsiadłam do samochodu to się okazało, że w ogóle nie mam bukietu i tego strasznie nie mogłam odżałaowac. Na sali się okazało, że nie mam żadnej biżuterii i w ogóle kucharki gdzieś zniknęły i nie było jedzenia, ale chociaż dekoracje całkiem ładną zrobiły. No masakra jednym słowem
jak to się stres potrafi udzielić innym
doris888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-04, 14:52   #119
ania1877
Ania1877

Cześć dziewczyny. Dzisiejszym panną młodym życze wszystkiego najlepszego na nowej drodze.
ania1877 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-04, 14:57   #120
izzunja
Rozeznanie

qbsonik
bierzemy pod uwagę szkołę tańca cha-cha ponieważ odpowiadają nam dni tygodnia i godziny,w których odbywają się zajęcia i szkołę tańca swing studio wydaje mi się, że mają korzystne ceny. A na którą się zdecydujemy jeszcze nie wiemy.

Jestem po pierwszym polowaniu na suknię I powiem Wam dziewczynki, że już wiem czego szukam Mam na oku dwa modele i powiem szczerze, że mało brakowało, a bym się zdecydowała na pierwszą z nich, ale pojawiła się ta druga i mam dylemat

03.06.2013 - Sebastianek
izzunja jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości