|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 20
I to jest Zeberka właśnie problem jak ma się małe dzieci. Normalnie człowiek pierdyknąłby się do wyrka, nakrył kołdrą i spokojnie wyleżał. A tak - mamusie nie mogą chorować, bo niby jak? Niemowlak nie zrozumie... Ech... ciężki żywot mam. Przesyłam dobrą energię
|
|
#2582 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 20
Karola przyda się..
|
|
|
|
#2583 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja to zawsze taka pedantka byłam, ale teraz tez czasami mam wszystko w doopie. Wczoraj rano musiałam chatę trochę doprowadzić do porządku, bo kumpela wpadła. Była pierwszy raz, to głupio taki bałagan mieć Ta koleżanka to z podstawówki. Obie pochodzimy z Bytowa, a znalazłyśmy się po 27 latach w Bydgoszczy ![]() Chwale się : Luiza wróciła Żeby tylko nie zapeszyć
http://suwaczki.maluchy.pl/li-44203.png http://suwaczki.maluchy.pl/li-44331.png Jaka jest różnica między kobietą z PMS a terrorystą? Z terrorystą można negocjować. ![]() Edytowane przez bydgoszczanka Czas edycji: 2010-09-03 o 22:02 |
||||
|
|
|
#2584 |
|
BAN stały
|
ZEBCIA uważaj na opryszczkę - nie całuj Piotrusia i nie próbuj jedzonka bo wirus opryszczki jest bardzo groźny dla niemowląt!
|
|
|
|
#2585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2586 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
acha, juz to widze....pierwszy przystanek takich rodzynków - japa
|
|
#2587 |
|
Zakorzenienie
|
Karola super fotki!widzę,że nie tylko mój Syn ma mało włosów
a co do zębów, to dopiero mu wychodzą![]() Kasiorekzeta dziękuję.jutro wydrukuję i fru...do zabawy ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- słuchajcie u mnie w gmienie wktorej pracuje jest alarm przeciwpowodziowy-mozliwe ze bede musiala chodzic na dyzury do szkoly,mam byc od jutra pod telefonem!!!masakra |
|
|
|
#2588 |
|
Zadomowienie
|
Don pedro, fajne fotki
![]() Filka, w garnuszku jest 5 klocków, jak są tylko 2, to wg mnie zabawka jest do bani. Olivia, a czego będziesz uczyła, po swojej szkole? Karola_sz, super fotki |
|
|
|
#2589 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki ale tu dzis cicho
aaaa no przeciez jest sobota ![]() moj tz jeszcze spi bo z pracy przyszedl o 3 w nocy ale jeszcze dam mu chwile i go obudze maly zasnal wiec mam chwile wolnego. tylko ze nie ma u nas cieplej wody dzisiaj idziemy na Piknik Rodzinny. Firma mojego tz organizuje na swiezym powietrzu. bedzie kielbaska piwko konkursy dla dzieci i zawody dla pracownikow idziemy ze znajomymi wiec licze na dobra zabawe a maly sie nawdycha swiezego powietrza
|
|
|
|
#2590 |
|
Rozeznanie
|
kocurazab angielskiego
![]() gosbaj ale fajnie taki piknik oby tylko pogoda Wam dopisała bo u nas kolejny dzień pochmurny i pewnie będzie lało ululałam przed chwilą Julkę, zaraz idę umyć głowę a jak TŻ wróci z pracy to pojadę do Mamy. I jeszcze muszę zdążyć lecieć do kwiaciarni bo jutro z TŻ idziemy rano do moich dziadków bo 2 września mieli 65 rocznicę ślubu, no ale jako, że mama 2 poszła na tą operację a TŻ byl w pracy to nie mogliśmy się zjawić..
|
|
|
|
#2591 |
|
Zakorzenienie
|
http://fitness.wp.pl/zdrowie/aktualn...rkolepsji.html
Gosbaj wspolczuje nocki Udanego pikniku Ingrid niezle ![]() Karola fotka rodzenstwa Malinka jak nocka ? Bydgoszczanka ![]() Fajnie sie tak znalezc po latach ![]() Zebcia ja tez juz mialam kilka razy od porodu to paskudztwo.I znalazlam nowy sposob - przyloz plasterek cytryny (dosc bolesny zabieg,ale pomaga) Pola uwazaj na siebie !! |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2592 |
|
Zakorzenienie
|
Aldii na długo? I kiedy jest jakiś efekt takiego sadystycznego zabiegu? Aż mnie ciary przeszly, bo bez tego mnie to boli
|
|
|
|
#2593 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie.Dawid obudził nas o 6.3o, także się nie wyspałam.Potem kręcił, kręcił...położyłam się z nim w łóżku(bo w wózku nie mam siły go bujać) no dopiero usnął o 9.45.Idę pózniej kupić mu butki i może czapkę, bo jutro chrzciny u TŻ w rodzinie.
sytuacja powodziowa się normuję. ale zimno.brrrr |
|
|
|
#2594 |
|
Zakorzenienie
|
Zebcia ja zawsze zrywam strupki,tak zeby byla "zywa" rana i na to przykladam cytryne (na chwilke,tylko zeby sok dostal sie do rany - masochistka
).Szczypie jak cholera,ale super dziala.Czekam az to wyschnie i smaruje pasta cynkowa.I tak pare razy w ciagu dnia.Na nastepny dzien juz praktycznie nie ma oprycha,tylko strupek do gojenia
|
|
|
|
#2595 |
|
Zakorzenienie
|
O ja Aldii ja zrywac nie msuze, bo jestem w fazie żywych bąbli pękających. a ch... spróbuje za chwile... posram sie znajwyżej ale jak ma pomóc
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2596 |
|
Zadomowienie
|
hej kochane , ja na chwileczkę
zabrałam się ostro do roboty , dziś na kawkę przyjedzie chrzestna Zuzki i może jak zdąże to jeszcze jakieś ciacho upiecze ![]() jak obiecałam załączam fotkę Zuzi
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
|
|
|
#2598 |
|
Zakorzenienie
|
Wizaz ma zawias i nie chce mi fot powiększyc więc potem znów sprawdze.
Aldii tak piekło jak cholera
|
|
|
|
#2600 |
|
Zadomowienie
|
ula zuzia śliczna
aldii cytryną!!musze spróbować jak mi sie zrobi bo mi też czesto to cho...stwo sie robi!!mam nadzieje ze Ade ominie to. miało nie padać i co!! mamy nastepnego guza ech to moje ruchliwe dziecię!noc była ok,przebudzała sie 3x ale smoka dostała i zasypiała. byłam 5dni na dukanie I faza i co,-1kg a ta A6W to ciężka po 3dniach wymiekam,bede cwiczyć ale aż tyle nie dam rady ja z tych słabych do ćwiczeń
|
#2601 |
|
Zakorzenienie
|
ULA zuzia sliczna
|
|
|
|
#2602 |
|
Zakorzenienie
|
widziałam że pisałyście o kolczykach w klubie...a ja się tutaj wypowiem-osobiście myślę,że dobrze przekłuć jak dziecko jest małe-powiedzmy do roku, dwóch....ja sama miałam przekłuwane jak byłam niemowlęciem i uważam że super sprawa bo teraz to bym się w życiu nie odważyła...a kolczyki lubię nosić....
|
#2603 |
|
Rozeznanie
|
Aldii dzięki za pamięć
Musze dzisiaj w nocy być twardsza, bo boję się, że się nauczy z nami spać. A jak LU?Zeberko moja metoda na opryszczkę to jeśli tylko swędzi to plasterki Compede (nie pamiętam pisowni prawidłowej) A jak się juz bąbel zrobi to trę spirytusem (szczypie jak cholera) na to pasta elmex i tak kilka razy na zmianę, aż się zasuszy. A jak nie złapię i aż pęka to ajlepszy tormentiol na zmianę z bepanthenem. Zdrówka Wam życzę.
|
#2604 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Ula pieknie Zuzi w tych kolczykach ![]() Karola cudowne rodzenstwo Pysiamn przedszkolak pierwsza klasa ![]() Zebra Filka 5 dni to troche za długo?Ja od polowy lipca na diecie a dopiero 3 kg mniej od kilku tyg waga stoi nie jest łatwo, ale zycze wytrwałosci![]() Biedna Adzia Aldii cytryna jeszcze nie robiłami nie znalam tego ![]() Ja dzis troche zalatana, nocka w pracy, zakupt, potem sprzatanie, ciasto, bo maz ma jutro 30 to, ze dawno nic nie pieklam(bo ja na diecie )to jutro beda pysznosci![]() Miloego wieczoru!
|
#2605 |
|
Zadomowienie
|
Gosbaj, jak było na pikniku?
Olivia, a do Julci mówisz tylko po polsku? czy i po angielsku? Poważnie pytam. Tak samo, jak reszta mamusiek znających nie tylko język polski-mówicie do dziecka w tamtych językach? Twoi dziadkowie dożyli Pięknej chwili-65 lat razem ![]() Ile to jeszcze lat przed nami ![]() U mnie niestety nikt tak długo nieżyje... Rodzice męża-jak już kiedyś pisałam nieżyją, moi rodzice są 28 lat po ślubie, no a prababcie (moje, bo u męża jakoś szybko wszyscy umierają ) też od bardzo dawna nie mają mężów.Ula, fotki super Patinka, a wg mnie maluszek powinien mieć wybór-jak ja; chciałam i mi przekuli uszy ale ile osób tyle opini, więc nie zagłębiam się w to znowu.Dziewczyny, jakie Wy drastyczne metody (dla mnie) opisujecie -chodzi mi o opryszczkę. Normalnie ciary mnie przeszły. A te cudowne maści Hascoviry i inne nie działają u Was na opryszczki? NIgdy nie miałam tego ch.o.l.e.r.s.t.w.a także tak naprawdę nie wiem jak to jest. Natomiast często wyskakuje to mojemu mężowi i on właśnie stosuje tą maść o której pisałam i mu pomaga. |
|
|
|
#2606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2607 |
|
Zadomowienie
|
Bydgoszczanka, jak córa? Nie wrócił jej zły nastrój?
Ale tu dzisiaj pustki. Czy możecie mi polecić jakiś śpiworek-do spania dla synka? |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2608 |
|
Zakorzenienie
|
co to,.,.,.śpicie jeszcze:P
|
#2609 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2610 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry!
My dzis do 8 pospalismy Kochany Sebus![]() Kocurazab my nie mammy spiworka, wiec nie pomoge U mnie dzisiaj pogoda do d..., wiec pewnie bedziemy siedziec w domu... Maz ma dzisiaj 30, wiec zapraszam na ciacho Własnie skonczyłamMilego dnia!
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:03.

ja z tych słabych do ćwiczeń
Musze dzisiaj w nocy być twardsza, bo boję się, że się nauczy z nami spać. A jak LU?
) też od bardzo dawna nie mają mężów.