Zaginęła Iwona z Trójmiasta - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-03, 17:23   #2581
Melissa86
Zakorzenienie

Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta

A więc jeszcze raz kopiuję tę wizję.
Źródło: http://www.afterlife-knowledge.com.p...0ce9824ebbbfa2

Z dnia 22.08.2010:
"Wczoraj koło południa ktoś natarczywie zaczął mi przesyłać myśli. Odczułam to jako pukanie w ramie. Niezbyt chętnie wzięłam i zaczęłam ich słuchać co do mnie mówią. Okazało się, że gadają o Iwonie Wieczorek, o której już wcześniej mi gadali bym się tym zajęła, ale niezbyt lubię te emocje w poszukiwania za osobą zaginioną, bo myśli tysiące i skąd wiedzieć , które są prawdziwe. Ale niech im będzie. Skoro tak. Ukazała mi się jak szła po plaży z dwoma mężczyznami, które już opisywałam wcześniej Zbyszkowi. Iwona miała włosy spiętę w kok w bardzo dużym nieładzie, a na głowie miała założony kaptur i była ubrana w dresy. Niewyglądały zbyt ładnie, ale to nie miało w tamtej chwili znaczenia. Iwona szła pod przymusem tych męzczyzn rozglądając się po kryjomu czy są jacyś ludzie by mogła krzyknąć, ale co próbowała mężczyzna ją przytrzymywał mocno za rękę. Prowadził ją do terenu okrytego bluszem lub winogronem z orginalnym trawnikiem. Był tam dom , który wyglądał jak kamienica, która nadawała się już na zburzenie, ale w środku mieszkają ludzie. Drzewa w tym terenie nie są wysokie a niższe. Z daleka te drzewa wyglądają jak mini las.Pokazywali mi , że Iwona powinna się odważyć niedługo wołać bardziej o pomoc. Sprawa powinna rozstrzygnąć się do 4-5 września.

(Z góry mówię, że są to wizje czysto obiektywne)
pozdrawiam."

Z moich "odczytow" jej odnalezienie jest w pierwszych dniach wrzesnia (bardziej 1,2). Iwona jest w strasznym stanie psychicznym i wiele, naprawde wiele odwagi bedzie ja kosztowac, zeby sie przyznac ze to ona, jak ja ktos na ulicy zaczepi. Na pewno pomoze swiadomosc policji w pozblizu.
Melissa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-03, 18:09   #2582
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez titina Pokaż wiadomość
Pan Janusz ma chyba na drugie Stefan

Melissa nie przejmuj się, nie musisz niczego prostować. Przecież wiemy że na poprzedniej stronie nie było filmików a na obecnej pojawiły się dopiero w środę wieczorem i to też po naszych postach na wizażu...

Edit. A pisanie tego typu komentarzy jak Stefan na pewno nie pomoże w odnalezieniu Iwony. Takie niemiłe reakcje mogą jedynie zniechęcić osoby którym w tej sprawie chce się jeszcze coś robić i pomagać.

No np. mnie. Coraz bardziej mi się odechciewa wtryniać w tę sprawę, bo kto cos chce pomóc to zaraz jest źle bo zrobił to po swojemu, a to kłótnie między forami, a to kłótnie między głównymi stronami.... buuuu
mmm3m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-03, 18:13   #2583
Melissa86
Zakorzenienie

Ja już też się zniechęcam. Nie rozumiem dlaczego użytkownicy nowej oficjalnej strony o Iwonie wprowadzają celowo ludzi w błąd i kłamią?? Przecież data umieszczenia filmików na youtubie jest tam widoczna.

"jacek (petergreen) (2010-09-03 17:22:28)
Nasza strona niedawno ruszyła w związku z tym linki z filmikami you tube w aktualnościach umieściliśmy dopiero wczoraj 2 września.Czyli przed ukazaniem się artykułu. W związku z tym zapraszam redakcję do częstszego odwiedzania strony gdziejestiwona pl. Ponadto te same linki na forum są dziale "Co jeszcze możemy zrobić?". Zostały dodane 1 września."

Moja odpowiedź:
"Melissa86 (2010-09-03 18:09:01)
Ajjj...niektórzy nadal nie rozumieją,że te filmiki powstały już w sierpniu (pierwszy 18-stego),kolejne w kilkudniowych odstępach. A forum o Iwonie powstało już w lipcu i funkcjonowało miesiąc (do momentu przeniesienia) i na nim linki się nie pojawiły. A na nowym forum linki pojawiły się już po przesłaniu przeze mnie maila do gazety. Zachęcam Panie jacku do czytania ze zrozumieniem."

Melissa86 (2010-09-03 18:19:23)
Daty umieszczenia filmików na youtube są widoczne pod nimi. Angielski (18 sierpień),rosyjski i niemiecki (20 sierpień),francuski (23),norweski (24) i szwedzki (1 wrzesień). Data pojawienia się wszystkich filmików na jakiejkolwiek stronie o Iwonie: 1 wrzesień. Nie rozumiem dlaczego ktoś celowo kłamie i wprowadza innych w błąd. Koniec tematu dat. Bardzo prosimy o pomoc w rozsyłaniu tych filmików po zagranicznych stronach i forach.

Edytowane przez Melissa86
Czas edycji: 2010-09-03 o 18:20
Stary 2010-09-03, 18:19   #2584
siaba daba
BAN stały

Cytat:
Ja już też się zniechęcam. Nie rozumiem dlaczego użytkownicy nowej oficjalnej strony o Iwonie wprowadzają celowo ludzi w błąd i kłamią?? Przecież data umieszczenia filmików na youtubie jest tam widoczna.
już jakiś czas trwa "walka na fora" i rywalizacja, kto zrobi więcej i lepiej aby odnaleźć Iwonę. Oni jako autoryzowana strona uważają się za nieomylnych i najlepszych. Hipokryzja
siaba daba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-03, 18:41   #2585
beasz26
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez siaba daba Pokaż wiadomość
już jakiś czas trwa "walka na fora" i rywalizacja, kto zrobi więcej i lepiej aby odnaleźć Iwonę. Oni jako autoryzowana strona uważają się za nieomylnych i najlepszych. Hipokryzja
siaba daba to chyba VISION AM
beasz26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-03, 18:42   #2586
titina
Zakorzenienie

Tak to już jest że jak chcesz pomóc, masz jakieś swoje pomysły to tylko po tyłku dostajesz.
Z filmikami dostało się wizażankom. Forum GP24 oberwało za chęć zrobienia zbiórki pieniędzy.

Melissa nie ma sensu dyskutować i prostować - niektórzy po prostu wiedzą lepiej. Faktów i tak nie zmienią.

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
jako były moderator, byłej strony o Iwonie mam zaszczyt zaprosić was na nową stronę stworzoną przez internautów we współpracy z Tomaszem G
http://szukamywas.pl/forum/index.php
Świetna inicjatywa i fajnie się zapowiada. Trzymam kciuki. Poszłabym ale troszkę się boję, chyba poczekam aż się stronka rozwinie.

I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks.

Edytowane przez titina
Czas edycji: 2010-09-03 o 18:48
titina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-03, 19:00   #2587
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
Tak to już jest że jak chcesz pomóc, masz jakieś swoje pomysły to tylko po tyłku dostajesz.
Z filmikami dostało się wizażankom. Forum GP24 oberwało za chęć zrobienia zbiórki pieniędzy.

Melissa nie ma sensu dyskutować i prostować - niektórzy po prostu wiedzą lepiej. Faktów i tak nie zmienią.
Na szczęście udało się dojść do porozumienia z Panem jackiem (petergreen) i wszystko się wyjaśniło. Mam nadzieję,że to koniec nieporozumień na ten temat. A "Gośćmi",którzy nawet się nie podpisują,nie zamierzam zawracać sobie głowy.

Spadam,mam nadzieję,że będziecie tutaj grzeczne (i grzeczni). I że jak tu jutro wejdę to będę miała miły początek dnia,a nie same nagonki. ;P
Stary 2010-09-03, 19:27   #2588
muciula25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kimikika Pokaż wiadomość
Taaaa, widzę że nasza "ulubienica" nie tylko tu troluje, ale także tam.
Przykre tylko, że posługuje się przykładem biednej dziewczyny bo takie teksty to zamiast zainteresować zaginioną mogą nastawić ludzi do niej wręcz negatywnie

I odechciewa sie wszystkiego
Stary 2010-09-03, 19:30   #2589
anya_krk
Zakorzenienie

GG do anya_krk Wyślij wiadomość przez MSN do anya_krk

Cytat:
Napisane przez Melissa86 Pokaż wiadomość

Ajjj... i już się znowu kłótnie zaczynają, znowu wizaż zły itp. ;/ Dlaczego tak musi być?? Po co te ironie??
Cytat:
Napisane przez Melissa86 Pokaż wiadomość
a mi się jedno słowo ciśnie na usta. Zazdrość. Bo artykuł jest o pomocy wizażanek a nie o gwiazdach z oficjalnej strony
Stary 2010-09-03, 20:25   #2590
Taverney
Zakorzenienie

Cytat:

Świetna inicjatywa i fajnie się zapowiada. Trzymam kciuki. Poszłabym ale troszkę się boję, chyba poczekam aż się stronka rozwinie.
szkoda tylko, że w całej masie ludzi w internecie, tak naprawdę tylko mały odsetek studiuje takie informacje takie fora...
Taverney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-03, 20:54   #2591
baskapelaska
Przyczajenie

ja mam pytanie dotyczące tej sukienki http://allegro.pl/asos-bandazowa-ori...204020380.html i tej http://allegro.pl/najtaniej-asos-bos...206955453.html może ktoś taką już zakupił. Ja poważnie zastanawiam się nad jej nabyciem ale boje się że będą ale niezbyt ładne albo za krótkie. Tego drugiego chyba bardziej się boje. Pomóżcie czy na mnie ok 170cm (nosze xs) wzrostu będzie dobrze wyglądała- chciałabym ją założyć na połowinki do szkoły a więc wolałabym żeby zakrywała co trzeba
Pomocy

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------

sorki jeśli nie tu gdzie trzeba wstawiłam pytanie bo teraz tak patrze ze chyba cos zmyliłam :/ sorki
baskapelaska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-03, 20:59   #2592
muszynianka
Zakorzenienie

Taverney niestety musimy jeszcze wiele dopracować, bo to trochę nie tak ma wyglądać. Chciałabym to pogrupować wedle województw a dopiero potem kolejnością zaginięcia. Strona startuje i jest mały chaos.
Co do oficjalnej strony wszyscy wiemy o co chodzi.
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-03, 21:12   #2593
Taverney
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
Taverney niestety musimy jeszcze wiele dopracować, bo to trochę nie tak ma wyglądać. Chciałabym to pogrupować wedle województw a dopiero potem kolejnością zaginięcia. Strona startuje i jest mały chaos.
Co do oficjalnej strony wszyscy wiemy o co chodzi.
i tak jestem pełna podziwu. I trzymam kciuki! Jeżeli chociaż jedna osoba odnajdzie się dzięki takim stronom, to warto się starać
Taverney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-03, 21:28   #2594
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez siaba daba Pokaż wiadomość
VisionAM, jeszcze jeden klon i będzie ban stały. EOT i sorry za offtop.
zlosliwiec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-03, 23:38   #2595
rilla900
Raczkowanie

już jutro czwarty września... idę spać z nadzieją, że jutro jak wstanę, to znajdę w necie dobre wiadomości na temat Iwonki, czego i Wam życzę drogie Wizażanki
rilla900 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-04, 00:05   #2596
xtatoo
Raczkowanie

mam nadzieję, że Iwonka zaraz się znajdzie... te chore dyskusje, podszywanie się pod innym nickiem (oczywiście VisionAdm) żenada... do tego muszynianka z przerostem ego bo na innym forum była moderatorem.... żałosne, zważywszy że chodzi o życie... mogę dostać bana, bez znaczenia... po prostu chcę, żeby Iwonka się znalazła ... i tyle... nie chcę czytać głupot...
xtatoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-04, 00:15   #2597
muszynianka
Zakorzenienie

EEEEEEEE, słucham?:|
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-04, 00:44   #2598
cu.Kinia
Wtajemniczenie

GG do cu.Kinia

Staram się rozreklamować petycję na Facebooku w formie imprezy, wtedy łatwiej jest to porozsyłać dalej w świat moim zdaniem.
http://www.facebook.com/event.php?ei...4611527&ref=mf
cu.Kinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-04, 01:06   #2599
muciula25
Rozeznanie

I weekend oby przyniósł nam dobre wieści,a rodzinie Iwony spokój i radość mocno trzymam za to kciuki
Stary 2010-09-04, 04:46   #2600
monyczkaaa
Zakorzenienie

ehhh, prosto z pracy lecę na wizaż, bo może coś już wiadomo. a tu nadal nic...
mi się wydaje, że Iwona w ogole się nie znajdzie..
Stary 2010-09-04, 09:57   #2601
agnes_bdg
perfumowy zawrót głowy

Zaglądam tu regularnie, po cichu liczę zawsze, że może są już jakieś wieści ale nic...
Rutkowski narobił wszystkim nadziei, niemal codziennie opowiadał mediom, że jest przełom a tu policja dementuje jego wcześniejsze doniesienia. Chyba nieprędko się czegoś dowiemy, nie mówiąc już o odnalezieniu Iwony

Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice

agnes_bdg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-04, 10:12   #2602
cremova
Zasiedzenie

dalej nic, od poczatku jestem na tym watku, ale to juz tak dlugo trwa a caly czas nie wiadomo gdzie jest Iwona.. w XXI w. takie rzeczy przeraza mnie to!

cremova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-04, 10:46   #2603
Czarnulka84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez monyczkaaa Pokaż wiadomość
ehhh, prosto z pracy lecę na wizaż, bo może coś już wiadomo. a tu nadal nic...
mi się wydaje, że Iwona w ogole się nie znajdzie..
Ja rowniez tak uwazam u mnie zaginela 14 lat temu dziewczyna i do tej pory nie znaleziono jej ani jej ciala takze ta syt ,rowniez moze sie tak zakonczyc
Stary 2010-09-04, 11:10   #2604
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez zlosliwiec Pokaż wiadomość
VisionAM, jeszcze jeden klon i będzie ban stały. EOT i sorry za offtop.
a mnie zastanawiało co z osobami z tego samego komputera ale dwiema roznymi, ktore założą profil na wizazu? sa uważane ze klony bo maja ten sam nr IP czy jakoś tak? Jaka to pewność , że to vision am a nie np jej siostra ? ?
sorry za off ale od lat mnie to tu intryguje.
Stary 2010-09-04, 11:38   #2605
gramwzielone
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mmm3m Pokaż wiadomość
a mnie zastanawiało co z osobami z tego samego komputera ale dwiema roznymi, ktore założą profil na wizazu? sa uważane ze klony bo maja ten sam nr IP czy jakoś tak? Jaka to pewność , że to vision am a nie np jej siostra ? ?
sorry za off ale od lat mnie to tu intryguje.
Nie wnikają w to. Banują "osobę a nie konto". A jeśli chodzi o to że ktoś mógłby mieć komputer na spółkę - cóż trudno.
Złośliwiec nie ma możliwości przeprowadzenia śledztwa.
gramwzielone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-04, 11:57   #2606
mmm3m
BAN stały

łeeee... a jak komputer ma dwa profile to każdy ma inny kod IP? no sorry ale w końcu mam okazję poznac prawdę

Edytowane przez mmm3m
Czas edycji: 2010-09-04 o 12:02
Stary 2010-09-04, 12:05   #2607
gramwzielone
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mmm3m Pokaż wiadomość
łeeee... a jak komputer ma dwa profile to każdy ma inny kod? no sorry ale w końcu mam okazję poznac prawdę
Nie - banują IP. I wszystkie konta założone za pośrednictwem konkretnego komputera zastają zbanowane - niezależnie od tego czy zasłużenie czy nie. Może i to niesprawiedliwe ale nie ma raczej możliwości sprawdzenia czy 5 kont z tego samego kompa należą do różnych osób czy jednej.
Life is brutal
gramwzielone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-04, 12:14   #2608
kasica123
Zakorzenienie

Dziewczyny a po holendersku filmik macie???
Ja mogłabym spróbować przetłumaczyć tylko napiszcie co i jak
Stary 2010-09-04, 12:29   #2609
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez gramwzielone Pokaż wiadomość
Nie - banują IP. I wszystkie konta założone za pośrednictwem konkretnego komputera zastają zbanowane - niezależnie od tego czy zasłużenie czy nie. Może i to niesprawiedliwe ale nie ma raczej możliwości sprawdzenia czy 5 kont z tego samego kompa należą do różnych osób czy jednej.
Life is brutal
Wiesz, ja niestety jestem strasznie za sprawiedliwością, ale cóż, trzeba być grzeczną by komuś bliskiemu nie skasowano konta, za nasze grzechy Dzięki za uświadomienie.
Stary 2010-09-04, 13:48   #2610
titina
Zakorzenienie

Nowy artykuł:

Sprawa Iwony: internauci chcą by policja działała szybciej

http://gazeta.razem.pl/index.php?id=2&t=1&page=17032

I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks.

titina jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości