|
|
#2581 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta
A więc jeszcze raz kopiuję tę wizję.
Źródło: http://www.afterlife-knowledge.com.p...0ce9824ebbbfa2 Z dnia 22.08.2010: "Wczoraj koło południa ktoś natarczywie zaczął mi przesyłać myśli. Odczułam to jako pukanie w ramie. Niezbyt chętnie wzięłam i zaczęłam ich słuchać co do mnie mówią. Okazało się, że gadają o Iwonie Wieczorek, o której już wcześniej mi gadali bym się tym zajęła, ale niezbyt lubię te emocje w poszukiwania za osobą zaginioną, bo myśli tysiące i skąd wiedzieć , które są prawdziwe. Ale niech im będzie. Skoro tak. Ukazała mi się jak szła po plaży z dwoma mężczyznami, które już opisywałam wcześniej Zbyszkowi. Iwona miała włosy spiętę w kok w bardzo dużym nieładzie, a na głowie miała założony kaptur i była ubrana w dresy. Niewyglądały zbyt ładnie, ale to nie miało w tamtej chwili znaczenia. Iwona szła pod przymusem tych męzczyzn rozglądając się po kryjomu czy są jacyś ludzie by mogła krzyknąć, ale co próbowała mężczyzna ją przytrzymywał mocno za rękę. Prowadził ją do terenu okrytego bluszem lub winogronem z orginalnym trawnikiem. Był tam dom , który wyglądał jak kamienica, która nadawała się już na zburzenie, ale w środku mieszkają ludzie. Drzewa w tym terenie nie są wysokie a niższe. Z daleka te drzewa wyglądają jak mini las.Pokazywali mi , że Iwona powinna się odważyć niedługo wołać bardziej o pomoc. Sprawa powinna rozstrzygnąć się do 4-5 września. (Z góry mówię, że są to wizje czysto obiektywne) pozdrawiam." Z moich "odczytow" jej odnalezienie jest w pierwszych dniach wrzesnia (bardziej 1,2). Iwona jest w strasznym stanie psychicznym i wiele, naprawde wiele odwagi bedzie ja kosztowac, zeby sie przyznac ze to ona, jak ja ktos na ulicy zaczepi. Na pewno pomoze swiadomosc policji w pozblizu.
|
#2582 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
No np. mnie. Coraz bardziej mi się odechciewa wtryniać w tę sprawę, bo kto cos chce pomóc to zaraz jest źle bo zrobił to po swojemu, a to kłótnie między forami, a to kłótnie między głównymi stronami.... buuuu
|
|
|
|
|
#2583 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już też się zniechęcam. Nie rozumiem dlaczego użytkownicy nowej oficjalnej strony o Iwonie wprowadzają celowo ludzi w błąd i kłamią?? Przecież data umieszczenia filmików na youtubie jest tam widoczna.
"jacek (petergreen) (2010-09-03 17:22:28) Nasza strona niedawno ruszyła w związku z tym linki z filmikami you tube w aktualnościach umieściliśmy dopiero wczoraj 2 września.Czyli przed ukazaniem się artykułu. W związku z tym zapraszam redakcję do częstszego odwiedzania strony gdziejestiwona pl. Ponadto te same linki na forum są dziale "Co jeszcze możemy zrobić?". Zostały dodane 1 września." Moja odpowiedź: "Melissa86 (2010-09-03 18:09:01) Ajjj...niektórzy nadal nie rozumieją,że te filmiki powstały już w sierpniu (pierwszy 18-stego),kolejne w kilkudniowych odstępach. A forum o Iwonie powstało już w lipcu i funkcjonowało miesiąc (do momentu przeniesienia) i na nim linki się nie pojawiły. A na nowym forum linki pojawiły się już po przesłaniu przeze mnie maila do gazety. Zachęcam Panie jacku do czytania ze zrozumieniem." Melissa86 (2010-09-03 18:19:23) Daty umieszczenia filmików na youtube są widoczne pod nimi. Angielski (18 sierpień),rosyjski i niemiecki (20 sierpień),francuski (23),norweski (24) i szwedzki (1 wrzesień). Data pojawienia się wszystkich filmików na jakiejkolwiek stronie o Iwonie: 1 wrzesień. Nie rozumiem dlaczego ktoś celowo kłamie i wprowadza innych w błąd. Koniec tematu dat. Bardzo prosimy o pomoc w rozsyłaniu tych filmików po zagranicznych stronach i forach.
Edytowane przez Melissa86 Czas edycji: 2010-09-03 o 18:20 |
|
|
|
#2584 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2585 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2586 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak to już jest że jak chcesz pomóc, masz jakieś swoje pomysły to tylko po tyłku dostajesz.
Z filmikami dostało się wizażankom. Forum GP24 oberwało za chęć zrobienia zbiórki pieniędzy. Melissa nie ma sensu dyskutować i prostować - niektórzy po prostu wiedzą lepiej. Faktów i tak nie zmienią. Cytat:
I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks. Edytowane przez titina Czas edycji: 2010-09-03 o 18:48 |
|
|
|
|
#2587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spadam,mam nadzieję,że będziecie tutaj grzeczne (i grzeczni). I że jak tu jutro wejdę to będę miała miły początek dnia,a nie same nagonki. ;P
|
|
#2588 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I odechciewa sie wszystkiego
|
|
#2589 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2590 |
|
Zakorzenienie
|
szkoda tylko, że w całej masie ludzi w internecie, tak naprawdę tylko mały odsetek studiuje takie informacje takie fora...
|
|
|
|
#2591 |
|
Przyczajenie
|
ja mam pytanie dotyczące tej sukienki http://allegro.pl/asos-bandazowa-ori...204020380.html i tej http://allegro.pl/najtaniej-asos-bos...206955453.html może ktoś taką już zakupił. Ja poważnie zastanawiam się nad jej nabyciem ale boje się że będą ale niezbyt ładne albo za krótkie. Tego drugiego chyba bardziej się boje. Pomóżcie czy na mnie ok 170cm (nosze xs) wzrostu będzie dobrze wyglądała- chciałabym ją założyć na połowinki do szkoły a więc wolałabym żeby zakrywała co trzeba
Pomocy ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- sorki jeśli nie tu gdzie trzeba wstawiłam pytanie bo teraz tak patrze ze chyba cos zmyliłam :/ sorki |
|
|
|
#2592 |
|
Zakorzenienie
|
Taverney niestety musimy jeszcze wiele dopracować, bo to trochę nie tak ma wyglądać. Chciałabym to pogrupować wedle województw a dopiero potem kolejnością zaginięcia. Strona startuje i jest mały chaos.
Co do oficjalnej strony wszyscy wiemy o co chodzi. |
|
|
|
#2593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2594 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
|
|
|
#2595 |
|
Raczkowanie
|
już jutro czwarty września...
idę spać z nadzieją, że jutro jak wstanę, to znajdę w necie dobre wiadomości na temat Iwonki, czego i Wam życzę drogie Wizażanki
|
|
|
|
#2596 |
|
Raczkowanie
|
mam nadzieję, że Iwonka zaraz się znajdzie... te chore dyskusje, podszywanie się pod innym nickiem (oczywiście VisionAdm) żenada... do tego muszynianka z przerostem ego bo na innym forum była moderatorem.... żałosne, zważywszy że chodzi o życie... mogę dostać bana, bez znaczenia... po prostu chcę, żeby Iwonka się znalazła ... i tyle... nie chcę czytać głupot...
|
|
|
|
#2597 |
|
Zakorzenienie
|
EEEEEEEE, słucham?:|
|
|
|
|
#2598 |
|
Wtajemniczenie
|
Staram się rozreklamować petycję na Facebooku w formie imprezy, wtedy łatwiej jest to porozsyłać dalej w świat moim zdaniem.
http://www.facebook.com/event.php?ei...4611527&ref=mf |
|
|
|
#2599 |
|
Rozeznanie
|
I weekend oby przyniósł nam dobre wieści,a rodzinie Iwony spokój i radość mocno trzymam za to kciuki
|
#2600 |
|
Zakorzenienie
|
ehhh, prosto z pracy lecę na wizaż, bo może coś już wiadomo. a tu nadal nic...
![]() mi się wydaje, że Iwona w ogole się nie znajdzie..
|
#2601 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Zaglądam tu regularnie, po cichu liczę zawsze, że może są już jakieś wieści ale nic...
Rutkowski narobił wszystkim nadziei, niemal codziennie opowiadał mediom, że jest przełom a tu policja dementuje jego wcześniejsze doniesienia. Chyba nieprędko się czegoś dowiemy, nie mówiąc już o odnalezieniu Iwony
|
#2602 |
|
Zasiedzenie
|
dalej nic, od poczatku jestem na tym watku, ale to juz tak dlugo trwa a caly czas nie wiadomo gdzie jest Iwona.. w XXI w. takie rzeczy
przeraza mnie to!
|
#2603 |
|
Raczkowanie
|
Ja rowniez tak uwazam u mnie zaginela 14 lat temu dziewczyna i do tej pory nie znaleziono jej ani jej ciala takze ta syt ,rowniez moze sie tak zakonczyc
|
#2604 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
?sorry za off ale od lat mnie to tu intryguje. |
|
|
|
|
#2605 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Złośliwiec nie ma możliwości przeprowadzenia śledztwa. |
|
|
|
|
#2606 |
|
BAN stały
|
łeeee... a jak komputer ma dwa profile to każdy ma inny kod IP?
no sorry ale w końcu mam okazję poznac prawdę
Edytowane przez mmm3m Czas edycji: 2010-09-04 o 12:02 |
|
|
|
#2607 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Life is brutal
|
|
|
|
|
#2608 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a po holendersku filmik macie???
Ja mogłabym spróbować przetłumaczyć tylko napiszcie co i jak
|
|
#2609 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Dzięki za uświadomienie.
|
|
|
|
|
#2610 |
|
Zakorzenienie
|
Nowy artykuł:
Sprawa Iwony: internauci chcą by policja działała szybciej http://gazeta.razem.pl/index.php?id=2&t=1&page=17032
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.

I że jak tu jutro wejdę to będę miała miły początek dnia,a nie same nagonki. ;P

Dlaczego tak musi być?? Po co te ironie??