![]() |
#1 |
BAN stały
|
Stila,Revlon,Inglot,Roc,Z iaja Pro,Farmona
Hej dziewczyny
![]() Przy okazji porządku w mieszkaniu wyszukałam całkiem sporo produktów, które leżą w mojej szafeczce kosmetycznej nieużywane. Mam nadzieje, że coś wpadnie wam w oko. Ja jestem otwarta na propozycje wymian. MOJA WYMIANKA TRWA TYLKO DO 16.09 - DO WTEDY WYSYŁAM PACZUSZKI, WIĘC SPIESZYMY SIĘ DZIEWCZYNY! ![]() Zaczynajmy! (Przepraszam za słabą jakość zdjęć) DOKŁADECZKA: - MAC seria Dame Edna - puder rozświetlający w kamieniu - MAC Dame Edna trio cieni Wisteria - oba produkty po razie przetestowane, wiec jak nowe. Puder z kartonikiem i puszkiem. ODDAM TYLKO ZA JAKIEŚ REWELACJE OD MACA - BEZ ZUŻYCIA ![]() Gratisy (dorzucę do wymianki tylko się upomnijcie ![]() - złoty brokat do paznokci w woreczku strunowym - 4 paski wybielające Blend-a-Med Whitestripes - (numerki 6-9 na pierwszym zdjęciu) próbka Effaclar Duo, próbka SVR Cicapeel, maseczka Synergen do cery trądzikowej, próbka kremu Vichy Liftactiv Twarz: 1. SVR - Xerialine Face - nowa miniaturka 2. Himalaya Herbals - Acne'n'Pimple Cream - krem przeciw trądzikowi i wypryskom (użyty może 3 razy) 4. Roc - apteczny tonik normalizujący do cery mieszanej i normalnej (nowy) 5. Dr Irena Eris - zestaw krem i serum SkinMood (oba produkty zużyte w około 40%) Włosy: 11. Timotei - odżywka do włosów brązowych (użyta kilka razy) - Farmona - Radical - wzmacniająca mgiełka do włosów - nowa - Joanna - żel wzmacniający z rzepą do włosów osłabionych - nowy Ciało: 14. Farmona - TuttiFrutti - masło do ciała o zapachu karmel i cynamon (użyte kilka razy) 15. Beautylicious - musujący płyn do kąpieli (lub pod prysznic) z UK o zapachu jabłuszka kandyzowanego (użyty kilka razy do kąpieli) 16. Beautylicious - balsam nawilżający (body glaze) nadający połysk o zapachu migdała i toffi (nowy) Kosmetyki kolorowe: - Lancome - morelowy cień nowy z kartonikiem i pacynką - NYX - szminka w odcieniu Summer Love - kilka razy użyta - Lancome Rouge Absolu - szminka w odcieniu 12 - 2 razy użyta - Miss Sporty - szminka w odcieniu Striptease (nude - beż) - 2 razy użyta - NYX - nowy cień pojedynczy w kolorku Iris (nasycony niebieski) - Shiseido - cień w odcieniu fuksji (ok 3 razy przetestowany) - ModelCO - korektor do brwi (kosztował ok 18 funtów - kupiony w UK) - nowy, w kartoniku 17. Soraya - utrwalająca baza pod makijaż (zużycie ok 50%) 19. Srebrne lusterko 20. NYX - pigment sypki w niebieskim kolorku (nowy) 21. Manhattan - cień prasowany w odcieniu Carbon (ciemny fiolet) - nie widać zużycia 22. Essence - cień do powiek z limitowanej edycji Creamylicious - beżowy (jak nowy) 23. Essence - cień do powiek z limitowanej edycji Creamylicious - delikatny brąz (jak nowy) 25. Stila - trio perłowych cieni do powiek w odcieniach złota, beżu i brązu (nowe - oddam za coś NAJ) 26. Lovely - paletka perłowych cieni do powiek (jedynie wypróbowane) 27. Manhattan - puder prasowany antybakteryjny w odcieniu Vanilla (do jasnej karnacji) - zużycie ok 30% 28. Pierre Rene - Glamour Pearls - słynna wersja "meteorytków" - nowe, z puszkiem (oddam za coś NAJ ![]() 29. Inglot - perłowy, łososiowy cień do powiek wymienione: - pędzel dwustronny Essence of Beauty (z USA) z naturalnego włosia - do rozcierania cieni [czerwcowa_panna_mloda] 18. Revlon BeyondColor - podkład dostosowujący się do odcienia skóry (tonacja light - do jasnej cery) (zużycie ok 50%) [czerwcowa_panna_mloda] 10. Goldwell - miniaturka szamponu - pędzel do podkładu - mucia 30. Inglot - cień do powiek w fioletowym kolorku z delikatnymi drobinami 24. Bourjois - róż do policzków w odcieniu 75 Rose Amber (raz przetestowany, z pędzelkiem) 12. Patene Pro V - 2 w 1 szampon z odżywką do włosów farbowanych (nowy) 13. Casting - krem koloryzujący w odcieniu: Czekolada - nowy 3. Ziaja Pro - Maska oczyszczająca z glinką zieloną + mikrodermabrazja (użyta 3-4 razy) - profesjonalna maska wygładzająca do włosów Matrix Sleek Look (dwa razy wypróbowana - zużycie 10%) - duża pojemność - 500 ml - aga79 Edytowane przez beautylicious Czas edycji: 2010-09-13 o 21:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Stila,Revlon,Inglot,Roc,Z iaja Pro,Farmona
Hej
![]() 12. Patene Pro V - 2w1 szampon z odżywką do włosów farbowanych (nowy) 15. Beautylicious - musujący płyn do kąpieli z UK o zapachu jabłuszka kandyzowanego (użyty kilka razy do kąpieli) 3. Ziaja Pro - Maska oczyszczająca z glinką zieloną + mikrodermabrazja (użyta 3-4 razy)? |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za:
3. Ziaja Pro - Maska oczyszczająca z glinką zieloną + mikrodermabrazja (użyta 3-4 razy) 14. Farmona - TuttiFrutti - masło do ciała o zapachu karmel i cynamon (użyte kilka razy) 16. Beautylicious - balsam nawilżający (body glaze) nadający połysk o zapachu migdała i toffi (nowy) proszę, odpisuj u mnie, a ja będę odpisywać u Ciebie ![]()
#4 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
2. Himalaya Herbals - Acne'n'Pimple Cream - krem przeciw trądzikowi i wypryskom (użyty może 3 razy) 3. Ziaja Pro - Maska oczyszczająca z glinką zieloną + mikrodermabrazja (użyta 3-4 razy) 18. Revlon BeyondColor - podkład dostosowujący się do odcienia skóry (tonacja light - do jasnej cery) (zużycie ok 50%) 22. Essence - cień do powiek z limitowanej edycji Creamylicious - beżowy (jak nowy) 23. Essence - cień do powiek z limitowanej edycji Creamylicious - delikatny brąz (jak nowy) 24. Bourjois - róż do policzków w odcieniu 75 Rose Amber (nowy, z pędzelkiem) |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Jaki nr ma ten brązowy cień Essence? Zdjęcie jest niewyraźne, niestety, a w limitce były 2 brązy (jasny i ciemny)
![]() No i - coś u mnie za oba cienie Essence? ![]()
![]() |
#7 |
BAN stały
|
coś za :
3. Ziaja Pro - Maska oczyszczająca z glinką zieloną + mikrodermabrazja (użyta 3-4 razy) 16. Beautylicious - balsam nawilżający (body glaze) nadający połysk o zapachu migdała i toffi (nowy) 17. Soraya - utrwalająca baza pod makijaż (zużycie ok 50%) 24. Bourjois - róż do policzków w odcieniu 75 Rose Amber (nowy, z pędzelkiem) 27. Manhattan - puder prasowany antybakteryjny w odcieniu Vanilla (do jasnej karnacji) - zużycie ok 30% coś za to ? oddam duzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
SVR - Xerialine Face - nowa miniaturka Ziaja Pro - Maska oczyszczająca z glinką zieloną + mikrodermabrazja (użyta 3-4 razy) Goldwell - miniaturka szamponu Beautylicious - musujący płyn do kąpieli z UK o zapachu jabłuszka kandyzowanego (użyty kilka razy do kąpieli) 16. Beautylicious - balsam nawilżający (body glaze) nadający połysk o zapachu migdała i toffi (nowy) Essence - cień do powiek z limitowanej edycji Creamylicious - beżowy (jak nowy) 23. Essence - cień do powiek z limitowanej edycji Creamylicious - delikatny brąz (jak nowy) Pierre Rene - Glamour Pearls - słynna wersja "meteorytków" - nowe, z puszkiem (oddam za coś NAJ 29. Inglot - perłowy, łososiowy cień do powiek |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:2. Himalaya Herbals - Acne'n'Pimple Cream - krem przeciw trądzikowi i wypryskom (użyty może 3 razy)
13. Casting - krem koloryzujący w odcieniu: Czekolada 27. Manhattan - puder prasowany antybakteryjny w odcieniu Vanilla (do jasnej karnacji) - zużycie ok ?? Casting jest nowy?
#11 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za
15. Beautylicious - musujący płyn do kąpieli z UK o zapachu jabłuszka kandyzowanego (użyty kilka razy do kąpieli) 3. Ziaja Pro - Maska oczyszczająca z glinką zieloną + mikrodermabrazja (użyta 3-4 razy)? ![]()
#12 | |||||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Cytat:
Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Podoba mi sie u Ciebie Obsession, ale wiadomo, ze wartosci nijak sie maja do siebie - za maselko samo nic nie widze. ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- a zestaw Estee Lauder ? Jak to widzisz? |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Bourjois - róż do policzków - cos u mnie?
odp u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
2. Himalaya Herbals - Acne'n'Pimple Cream - krem przeciw trądzikowi i wypryskom (użyty
może 3 razy) 3. Ziaja Pro - Maska oczyszczająca z glinką zieloną + mikrodermabrazja (użyta 3-4 razy) 12. Patene Pro V - 2w1 szampon z odżywką do włosów farbowanych (nowy) 13. Casting - krem koloryzujący w odcieniu: Czekolada 29. Inglot - perłowy, łososiowy cień do powiek 30. Inglot - cień do powiek w fioletowym kolorku z delikatnymi drobinami 24. Bourjois - róż do policzków w odcieniu 75 Rose Amber (nowy, z pędzelkiem) cos u mnie?
#16 |
Wtajemniczenie
|
3. Ziaja Pro - Maska oczyszczająca z glinką zieloną + mikrodermabrazja (użyta 3-4 razy)
cos u mnie? ![]()
#17 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za:
10. Goldwell - miniaturka szamponu 11. Timotei - odżywka do włosów brązowych (użyta kilka razy) 12. Patene Pro V - 2w1 szampon z odżywką do włosów farbowanych (nowy) 13. Casting - krem koloryzujący w odcieniu: Czekolada
#20 |
Zadomowienie
|
może chciałabyś mój wątek za
Essence - cień do powiek z limitowanej edycji Creamylicious - beżowy Essence - cień do powiek z limitowanej edycji Creamylicious - beżowy ![]()
#21 |
Wtajemniczenie
|
17. Soraya - utrwalająca baza pod makijaż (zużycie ok 50%)
18. Revlon BeyondColor - podkład dostosowujący się do odcienia skóry (tonacja light - do jasnej cery) (zużycie ok 50%) cos u mnie?
#23 |
Zadomowienie
|
kochana, witamy na targowisku
![]() chetnie pozbawie cie maski ziajki pro i balsamu tofiowego ![]() ![]() ![]() ![]()
#25 |
Zadomowienie
|
Witaj
Interesuje mnie farba Casting,roz ,szampon Pro V,srebrne lusterko ,roz bourjois ,wszyskiego nie mam w watku ,moge miec jeszcze nowe lakiery z Vipery ,cienie ,blyszczyki w odcieniu rozu http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=363965&page=2 Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2010-09-05 o 13:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Bo myślałam, że coś znajdziesz u mnie za te rzeczy
![]() MAC jest zarezerwowany dla innej wizażanki.
#27 |
Zakorzenienie
|
2. Himalaya Herbals - Acne'n'Pimple Cream - krem przeciw trądzikowi i wypryskom (użyty
może 3 razy) 3. Ziaja Pro - Maska oczyszczająca z glinką zieloną + mikrodermabrazja (użyta 3-4 razy) 12. Patene Pro V - 2w1 szampon z odżywką do włosów farbowanych (nowy) 13. Casting - krem koloryzujący w odcieniu: Czekolada 29. Inglot - perłowy, łososiowy cień do powiek 30. Inglot - cień do powiek w fioletowym kolorku z delikatnymi drobinami 24. Bourjois - róż do policzków w odcieniu 75 Rose Amber (nowy, z pędzelkiem) cos u mnie?
#28 | |||
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Cytat:
A za vere Wang szukasz czegos konkretnego? ![]() ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
hmm najbardziej bym chciala
2. Himalaya Herbals - Acne'n'Pimple Cream - krem przeciw trądzikowi i wypryskom (użyty może 3 razy) 3. Ziaja Pro - Maska oczyszczająca z glinką zieloną + mikrodermabrazja (użyta 3-4 razy) 12. Patene Pro V - 2w1 szampon z odżywką do włosów farbowanych (nowy) 13. Casting - krem koloryzujący w odcieniu: Czekolada 29. Inglot - perłowy, łososiowy cień do powiek 30. Inglot - cień do powiek w fioletowym kolorku z delikatnymi drobinami
#30 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.