![]() |
#4741 | |
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XVII
Cytat:
a nienie..pomyliłam sie ![]() ![]()
![]() |
#4743 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mama do mnei - to może na zakupki pojedziemy poprawimy se humor coś se kupimy - a ja - no skoro nalegasz - po pierwszym sklepie stwierdziłam że spadamy bo sił nie mam chodzić a ona ze jak to dobrze bo ona też ale w sumie dałam się do wywalania gratów i porządkowanie ciucho-butów ale wizyta u babci skończyła się kilkugodzinnym segregowaniem kilogramów piertruszki zielonej - wycięłam ją w pień a teraz muszę powsadzac w woreczki na zimę do zamrażalnika- zrobię sobie gigantyczna adnotację an kazdej stronie kalendarza albo powitanie an telefonie czy pulpicie - NIGDY WIĘCEJ OGRÓDKA NIGDY WIĘCEJ OGRÓDKA NIGDY WIECEJ OGRÓDKA serio czułam się jak kopciuszek segregując to zielsko ciekawe czy o północy przyjdzie jakiś młodzeniec ![]() ómieram zatem na awersję do ogródka i zielska a to wszystko przez moją genialną niby strategię "wyrwania zęba" jak nie chcesz z czymś się pipcyć czego nei znosisz ponad wszystko zrób to raz i srrrrruuuu no i ten raz jest np dziś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() powinnam zaprosić kuleżnaki an segregację zielonej pietruszki Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-09-04 o 18:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4744 |
Zakorzenienie
|
No jak grają, jak ****a, nie grają
![]() Skarbku - to może jak striptiz zrobię, jak taka nuda, co? ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4745 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() 0:11 - jedno z najciekawszych ujęć jakie ostatnio widziałam ![]() Przywieźcie mi tego faceta na prezent! ![]() ![]() Może być nawet bez spódnicy - trudno, jakoś to przeżyję... ![]() pij, nie marudź ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-09-04 o 18:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#4747 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4749 |
Zakorzenienie
|
a propo picia - miałam zapytać bo Gryx polecął dobre tanie wino z Lidla - szłabym jakby mi sie zaściało ale mi się nei sce - choć pewnie pójdę bo jednak dobre winko mi potrzebne na tę mżawę w krainie nicnierobienia
|
![]() ![]() |
![]() |
#4750 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez ómieram na nic nie chcenie, ale niestety musiałam się szybko ożywić ![]() Cytat:
![]() Wykarczowałam z przed ogrodzenia trawę i zielsko sięgające powyżej pasa - własnymi gołymi rencamy. Pierniczyłam się z tym dziadostwem jak matka z łobuzem pół dnia. A jak chciałam odpocząć, to weszłam do swojego domku i przypomniałam sobie, ze tutaj się nie da. Bo wszędzie mam totalny rozpiżdż z okazji remontu łazienki, który trwa bagatela miesiąc już ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4751 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiem co to znaczy ,u mnie łazienka robiła się 3 miesiace ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4752 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4753 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4754 |
Zakorzenienie
|
To jest masakra jakaś. Staram siębyć uparta i konsekwentna w swoich założeniach projektowych, ale ten dłużący się remont wystawia na próbę moją cierpliwość. Boję się,. ze wreszcie powiem, żeby robili jak chcą, byle zrobili - i będzie wielkie "G" z mojej ślycznej wiejsko-morsko-rustykalnej łazieneczki. Bo ją spierniczą nie po mojemu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4755 | |
Zakorzenienie
|
![]() |
#4756 |
grozi wypollizowaniem
|
a ja mam pytanie -czy zwykły, nieuczony człowiec da rade przykleić płyty g-k na krzywą ścianę? tak zeby w efekcie końcowym była prosta i piękna?, czy lepiej nając fachowca-partacza
![]()
#4758 |
grozi wypollizowaniem
|
mmhhmmm..ale jakaśpodbudowa teoretyczna by sie w sumie przydała
![]() ![]()
#4759 | ||
Zakorzenienie
|
hmm, dużo
![]() Cytat:
![]() kochane ![]() ![]() Cytat:
![]() ja jestem w posiadaniu łazienki postkomunistycznej i ogolnie strasznej ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4761 | ||
Zakorzenienie
|
to nawijam:
sposób działania zależny od tego jaka jest krzywość,u nas było różnicy 8! cm więc J pod całą płytę tam gdzie było szerzej naddawał kawałki płyty i dopiero do tego przykleił płytę ,jeżeli różnica nie jest tak duża jak u nas to można równać samym klejem,oczywiściem specjalnym do płyt k-g.
![]() |
#4763 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ech no - moze jeszcze wejdzie ale to chyba zależy od kasowości - jest zawsze necik - ale rozumeim że chciałaś poczuć klimat Kina aż se sprawdziłam czy nie napisałam klimat klina - padam na łebek - to straszne co powiem ale chciałabym moc se zamówić wino do domu tak jak pizzę - zeby sprzedawca dowiózł |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4764 |
Zakorzenienie
|
Flo - cyc mam średni, plery też. Wielkie nie są, ale nie oszukujmy się - 38 to nie jest
![]() Wiecie co - jak następnym razem zachce mi się pić samej to mnie weźcie i o*******cie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4765 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4767 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
8 cm! ![]() eee godosz...zeby byc fotomodelką nie trzeba miec bardzo duzego wzrostu ...
![]() |
#4768 |
Zakorzenienie
|
Nie. Ale może grozić cionżom
![]() Mnie po trzecim drinie niestety nie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4769 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a co za problem? przeca z delikatesów internetowych ci przywiozą, a jak nie to chyba juz w każdej taksówkarni mozna zamówic zakupy...
![]() |
#4770 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A zapaćkać klejem można jakby co. ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- picie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:02.