![]() |
#1171 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
wszystko wydaje się być już OK, dopóki nie spotkam Cię na ulicy i serce nie zabije mocniej.
![]() |
#1172 |
Raczkowanie
|
wspaniałe jesteście Perełki!
![]() "Gdybym miał latający dywan i magiczny turban,
latałbym zjarany na nim i każdego wkur.wiał." ![]() (opis kolegi ![]() "To będzie dobry rok. Bez rocznic i postanowień, bez wspomnień i rozczarowań."
#1173 |
Wtajemniczenie
|
uwielbiam ten cudowny stan,
gdy czule mnie przytulasz, bez żadnego powodu. 'mimo, iż miała najpiękniejszy uśmiech na świecie, nie potrafiła go wykorzystywać.' miłość odchodzi, gdy się tego nie spodziewasz, i przychodzi wtedy, gdy przyzwyczajasz się do jej braku. ''A jego ulubiony żart to 'Kocham Cię''
#1174 |
BAN stały
|
Cherry__lady
dziękuje ![]() katrin_love ![]() ![]() ...
'These are hardest times Loves so hard to find' Teraz są cieższe czasy Tak trudno znaleść miłość 'i znów rozczarowania szlochem dusisz ból na raz' może i potrzebowała Cię właśnie w tej chwili, może i nie potrafiła pozbierać własnych myśli sama, a ty zwyczajnie nie zwracając na nią uwagi, przeszłeś obok niej obojętnie, więc nie pytaj, nie pytaj co zrobiłeś źle, zrozum i nie pytaj . zagubieni w sieci czasu odnaleźć się wciąż nie potrafią . czy tęsknie ? zapytaj o to sufitu w moim pokoju, który wysłuchuje mnie w nocy, zapytaj o to poduszki, która nasiąknięta jest słoną wodą, zapytaj o to okna, przy którym Cię wypatruje, no kur.va zapytaj o to byle kogo, tylko nie mnie, bo ja zawsze zaprzeczę, nawet chociażbym miała uschnąć z tęsknoty. długo się szczypała w rękę zanim zrozumiała, że to dziej się na prawdę . w najciemniejszych zakamarkach pamięci mej schowany on . ... Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2010-09-04 o 19:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#1175 |
Zakorzenienie
|
miłość jest ślepa.im mocniej się kogoś kocha, tym bardziej irracjonalnie się postępuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1176 |
Raczkowanie
|
Pokocham, nawet nie spytam.. pokocham. Wolałam udawaną miłość, niż szczerą obojętność. Ból sprawia Ci przyjemność, nie.? mój ból.. Wezmę żyletkę.. i wsadzę Ci ją w dupę.! Wiesz, kiedy tulisz się do drugiej osoby, to nic nie znaczy.
#1177 |
Zadomowienie
|
;****************
dziękuję mysie-pysie, jesteście boskie ; **
SMS? Płytki sposób, aby pokazać, że ci zależy. Zawsze znajdzie się ktoś wyższy, lepiej wyposażony by ją oczarować, nawet jej koleżanki mówią, że Kacper to ciacho, ale wybrała Ciebie, ze względu na zakochanie. będę Twoja dopóki gwiazdy nie spadną z nieba spełnij moje oczekiwania po ciemku, ale.. pamiętaj obcałowywanie jest lepsze od seksu ![]() Kiedy na mnie patrzysz, zatrzymuje się świat i cały wpatruje się we mnie też. Jestem połamaną kukiełką A ty jesteś lalkarzem Przejmij kontrolę nade mną I zetrzyj ze mnie strach
![]() |
#1178 |
Zadomowienie
|
Zakładam Twoje ulubione kolczyki i idąc ulicą palę papierosa, czego Ty nienawidziłeś. To się gryzie ze sobą, ale tak mi najlepiej, muszę się unieść trochę dumą w tej swojej pieprzonej nieszczęśliwej miłości. .... Bo niewykorzystane szanse bolą znacznie bardziej niż popełnione błędy.
#1179 |
Raczkowanie
|
Tak. Dziś zostawiłam swój świat w czyichś rękach... ![]() *** Już jesteś mój! I nie ważne co powiedzą. Jesteś ważniejszy od słów... ![]() *** Królowa nieprzemyślanych decyzji... Tak. To ja. ***
![]() |
#1180 |
Przyczajenie
|
~To Ty chciałeś ją w swoim świecie, teraz płecze, cierpi, nienawidzi Cie ! ~Chce tylko żebys pamiętał, że dalej jesteś moim światem Kochanie ! <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#1181 |
Rozeznanie
|
- Co jest spełnieniem Twoich marzeń?
- Chcę by mnie przytulił, by mnie kochał, bym była tylko jego i on tylko mój, by całował tylko mnie. - A tak w jednym życzeniu? - Chcę by był mój. Nie da się Ciebie tylko lubić. Sprawiłeś to, że ja Cię dodatkowo ogromnie kocham. Chcę zginąć, bo Cię już przy mnie nie ma. |
![]() ![]() |
![]() |
#1182 |
Raczkowanie
|
Rozumiem: potwór z Loch Ness, Yeti... Ale takie coś jak Ty, to już lekka przesada.
Widziałam, co się dzieje: jej ciało zaczęło się zwijać w supeł. Bardzo się starała, żeby trzymać wszystkich na dystans, ale jednocześnie uważała, że on jest słodki. ...życie nauczyło ją, żeby nie wybiegać za bardzo w marzenia.
#1183 |
Zadomowienie
|
"
Nigdy nie powiedziałam Ci tego co powinnam powiedzieć... Po prostu to ukryłam. I never told you what I should have said... I just held it in. A teraz tęsknię za wszystkim o Tobie, Nie mogę uwierzyć że wciąż cię pragnę. And now I miss everything about you Can't believe that I still want you "
#1184 |
Rozeznanie
|
kamisha - strasznie mi jest przykro z tego powodu.. w pewnym stopniu podzielam Twoją sytuację.
![]() ![]() marikab - bierz, bierz Serduszko. <3 Artistic soul - dziękuję i spełnienia wszystkich marzeń Stokrotko. ![]() Nie chcę, żeby wiedział jak bardzo mnie to boli. Nie chcę od Niego litości. Pragnę by samotność mi pomogła. Liczę każdą godzinę bez rozmowy z Tobą. Nie chcę zapomnieć barwy Twojego głosu, proszę. Bezczelnie pozwalasz sobie smakować moje usta. Jeździsz językiem po ich krawędziach. Słona perła spływa po policzku. Chciałabym się jutro obudzić w domu z jasnego drewna z różą na poduszce. Naga w pościeli pachnącej zapachem znajomym i pewnością, tak cholernie wielką. Na każde następne, lepsze jutra.
#1185 |
Raczkowanie
|
"I'll fade away the shadow of your face."
wymarzę z pamięci cień Twojej twarzy. "And then I'll say goodbye to your whispers in my dreams ." A potem pożegnam się z Twoimi szeptami w moich snach.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1186 |
Zakorzenienie
|
ciiri - w życiu się wiele zdarza a czasem po prostu za bardzo niespodziewanie..a marzenia spełniają się na chwile żeby potem pozostała pusta.
![]() ![]() --- nie próbuj już nigdy mnie zmieniać. ideały nie chodzą po świecie. poczuj nienawiść innych. nie bój sie pragnień. czule obejmował ją ramieniem.. potrzebowała go by każdy jej oddech był wart życia. między tobą a mną nie ma już miłości. nie wierze w powroty... słowa i gesty potrafią zranić. chciałaby wrócił , by znów mogła patrzeć w jego oczy, dotykać i całować każda część jego ciała. Ej chłopcze! w spokoju zostaw moje serce! tylko On potrafił odebrać jej marzenia. potrzebowała jego dotyku i ciepłych słów. zabieraj się z moich myśli i serca! Dziękuję, ze pozwalasz mi na to że mogę istnieć w Twoim świecie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1187 | |||
Zadomowienie
|
Dziękuję
![]() Cytat:
![]() Okradam z tego opisiku ![]() Cytat:
okradam ![]() Cytat:
dziekuję!! ![]() ![]() ![]() _________________________ ___ Pusty i bezbarwny dzień....dzień bez Ciebie
Spoglądam w Twoje źrenice, Zgadując co z nich wyczytam Zamknięta w świecie bez barw, bez słów , bez uśmiechu.
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1188 |
Zakorzenienie
|
' Podobno szczęściem można się zarazić jak chorobą. Ale jakoś nigdy nie widać epidemii.
Każdy z nas jest Aniołem z jednym skrzydłem. Jeśli chcemy pofrunąć, musimy mocno się objąc '
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
![]() ![]() |
![]() |
#1189 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
biorę sobie ;d ;*
ile razy jeszcze będziemy zaczynać od nowa ? kłócąc się nic sobie nie wyjaśnimy. chęć przytulenia Ciebie jest większa, niż chęć przeżycia tutaj bez twojej osoby, jeszcze jednego dnia. przedobrzyliśmy kochanie, czas zrobić przerwę. ' - opowiedz mi o tym wypadku. - nie było żadnego wypadku. - to masz taki ryj od urodzenia? ![]() co ty się tak czaisz jak szpak do je*ania? ' ![]() [ ' Ciacho ' ![]() 'Widzisz to ciało? Jest dla niej więzieniem'
![]() ![]() |
![]() |
#1190 |
Raczkowanie
|
Cisza kocha mnie bardziej niż Twoje głośne wyznania.
Deszcz. Teraz nawet on mnie olewa. Nie jestem idealna. Nie chce taka być. Twarde masz serce. Ale to nie kamień, to beton.
![]() |
#1191 |
Rozeznanie
|
Smutek też bywa piękny.
Życie nie jest ani lepsze, ani gorsze od naszych marzeń. Jest tylko zupełnie inne. Wpadłam w sidła miłości. "Kocham Cię. Pamiętaj" Powiedział i odszedł. Zostawiając ją samą z tym wszystkim. Telefon milczy. A ja głupia łudziłam się, że żartował. Łzy nie mają nic wspólnego ze słabością.
#1192 |
Zadomowienie
|
Toogether93 , Paralogiczna, naiwnie__ , One for all , your blue eyes , kreskowa , siatkaara , istny_paradoks , ekhm_sorry , ciiri- okradzione Skarby <3
Mieliśmy być ze sobą przez długi czas i co?Wszystko rozwaliło sie jak domek z kart... Co jest ze mną nie tak?Mam złą figurę,zbyt podłużną twarz?Nie Skarbie po prostu Ty nie jesteś mnie wart! ![]() Nie mów nic więcej coraz bardziej się pogrążasz... Masz racje tak będzie lepiej bez tych wszystkich Twoich cholernych kłamstw! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1193 |
Zakorzenienie
|
12 Stonka, otojest, PoprostuAsiss - moje ulubione!
![]() _________________ “Jeśli napiszesz mi sms'a, żebym wpadła do Ciebie na kawę, to przyjdę wcześniej niż raport.”
Odliczam dni, choć podobno szczęśliwi czasu nie liczą.
#1194 |
Zakorzenienie
|
- Mógłbym tak siedzieć cala noc.
- Jak? - Tak jak teraz, siedzieć z Toba i gadać. - Zamarzlibyśmy tutaj! - Przynajmniej umarlibyśmy szczęśliwi! (wczoajsza rozmowa z Nim ![]()
![]() |
#1195 |
Raczkowanie
|
dziękuję rybki
![]() obiecałeś, że będziesz pomagał mi w problemach..tylko czemu mnie teraz z nimi zostawiłeś?! nie chciałabym, byś poczuł się tak, jak teraz ja...chyba, że z mojej winy ![]() poczekam: aż dorośniesz. aż będziesz kochał szczerze. aż nie będzie żartów miłosnych aż skończysz z nią. poczekam. na Ciebie. ot tak. ![]()
![]() |
#1196 |
Raczkowanie
|
siatkaara -mogłabyś nie pisać takim jasnozielonym kolorem ? strasznie razi po oczach:P
kiss12550 - ![]() ![]() Nie był wart ani jednej z łez, która wypłynęła z jej kasztanowych oczu. Mówił mi że jestem jedyna, ale nie był pierwszym który kłamał, A ja już nie byłam tak naiwna. Nie po raz pierwszy, Widzę łzy w oczach mężczyzny, Nie przekupisz mnie, Nie popełnię błędu kolejny raz, Jak każdy poprzedni nie jesteś mnie wart... Niczego w życiu nie bała się tak jak miłości. My world start and ending in Your arm, in Your heart my Honey / mój świat zaczyna się i kończy w Twoich ramionach, w Twoim sercu mój Skarbie / Opowiadała mu o swoim życiu ze łzami w oczach, On nie rozumiejąc jej smutku nie potrafił ukryć uśmiechu na ustach. Myślałam, że miłość nie boli fizycznie... Pewnego dnia podejdę do Ciebie i z uśmiechem na ustach powiem; nie piję, nie palę, nie ćpam ! A ty dalej siedź w tym gównie z tą swoją nową dziwką ! A potem odejdę tańcząc w promieniach słońca. Jeśli mnie stracisz... będziesz żałował ? czy od razu przestaniesz kochać...
28.03.2010 i nie liczy się nic. nic oprócz nas. Edytowane przez naiwnie__ Czas edycji: 2010-09-05 o 10:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#1197 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
O jej, O jej, O jej.! ![]() Ja.?! Wśród takich talentów.?! <szok> No dziękuję za takie wyróżnienie. Bierz i nie pytaj. ![]() Cytat:
______________ *** -Kiedy przestaniesz mnie nienawidzić.? -A kiedy przestaniesz mnie kochać.? *** Coś wpadło mi do oka, I nie chce z niego wyjść. A tym czymś jesteś Ty.! *** Nie pier.dol mi tu o ładnych oczach. Jak patrzysz na du.pę.! *** Coś jest ze mną nie tak.
Bo przy tobie zapominam jak się nazywam.
![]() Edytowane przez siatkaara Czas edycji: 2010-09-05 o 10:34 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1198 |
Zadomowienie
|
Tworzę z Twoich zabawnych pytań, pytania o uczucia,
#1199 |
Przyczajenie
|
'Uczucia są piękne choć nie zawsze coś warte'
Jaka kochanie twoja cena?,wolisz w dolarach czy wolisz w PLNach?? Jaka kochanie twoja cena,?mówisz że kochasz,a ja czuje że to ściema...la la la moi ludzie sie bawią - czuć zapach blantówNiunie tańczą, Ty tankuj, tankuj Ten świat nie zachwyca, patrz po ulicach, nie ma miłości - łzy na policzkach,co? warto było s*******ić tyle jedną chwilą? Kolejny raz proszę cię, naucz mnie kochać do końca. Zimny parapet, ale noc była ciepła I tak siedzieliśmy - noc, diabeł i ja `Przeszłość oddzielić grubą kreską, Ludzie mówią, że to nic nie wartelecz może zdąże ułozyć jeszcze wszystko przed śmiercią... Ale słuchaj siebie a nie ludzi
![]() |
#1200 |
Zadomowienie
|
nie obiecuj mi wysokich gór,
nie obiecuj mi, że nie wyleję z twojego powodu żadnych łez. dobrze wiesz, że daleko nam do siebie jest. przyznaj się do miłości, powiedz "tak" lekkiej zazdrości. ona powstrzymywała przyjaciółki łzy, a sama na drugi dzień topiła się w nich. jak czarodziejski krasnoludek, zabierz mi serce, dla ciebie podarunek.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:06.