Do porodu dni liczymy o wyprawce wciąż myślimy-mamy listopadowo-grudniowe,cz.IV - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-04, 21:31   #3811
pelnia1980
Zadomowienie

GG do pelnia1980
Dot.: Do porodu dni liczymy o wyprawce wciąż myślimy-mamy listopadowo-grudniowe,cz.IV

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
Dawaj delicje

No a tak dzis narzekalam na maloruchliwosc dziecia a teraz jak szalone sie wypina i dosc mocno rusza.. i juz chyba wiem jak lezy, tak na ukos bo wypina mi sie lewy dol i prawa góra ..
A w ogole to od jakiegos tygodnia strasznie mnie skora swedzi i jest mega czerwona, nawilzam i nawilzam.. lekkie jest ukojenie

Oki doki zawijam pod kołderkę

Dobranoc mamuśki
ozywa wieczorem, Anecka moja cioteczka urodzila Kamile 2 wrzesnia, ma 56 cm i 3050 przy porodzie, wody sie zaczely saczyc od 2-30 ok 4 pojechala do szpiatala nie chcieli jej jeszcze przyjac mowili by poczekala az skurcze beda co 5 min, ale tz zaczal im nawijac i ja przyjeli o ok 8-30 urodzila, nacieli ja ale okropnie popekala! mimo wszystko! w aptece jednak zaproponowali jej masc na C... juz nie pamietam teraz jaka... ale mowi ze dziala na niej cuda! wiec super - ma jednak problem z mala bo nie chce ciagnac piersi i placze, rano spi raz cos pociamie a pozniej w nocy placze chce jesc a nie chce ciagnac! i chce sie bawic...
pelnia1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-04, 21:34   #3812
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin
Dot.: Do porodu dni liczymy o wyprawce wciąż myślimy-mamy listopadowo-grudniowe,cz.IV

Obzarlam sie tyle lodow i ide spac
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-04, 21:42   #3813
pelnia1980
Zadomowienie

GG do pelnia1980

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
hej

mam pytanko... czy ktoras was zamawiala jakakolwiek posciel od tego sprzedawcy??? http://allegro.pl/mamo-tato-6-el-pos...202969961.html

lece was nadrobic troszke
tak. ja - szybka przesylka z materialu zadowolona bylam i wszystko ok
pelnia1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-04, 22:02   #3814
_paulinka2
Wtajemniczenie

myszka_maj ale on ma mnóstwo wzorów aż ciężko się zdecydować na jeden

Anecka dam Ci ale nie bij

dobranoc mamuśki

dbam o włosy

_paulinka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-04, 23:36   #3815
olajka
Zadomowienie

Artystka u mnie w porządku , krostka się nawet zmniejszyła. Dziś mi ropa z niej wyleciała
Sysunia dzięki za info o syropku. Pamiętam jak byłam mała to lubiłam pić, bo miały fajne smaki
Mallinka ja bym chciała się bardzo uporać z tą moją pracą i też się obronić normalnie na V roku i nic nie zawalić. Byłam dziś w sklepie ciążowym i niezła hała jest tam, a chłop co sprzedaje myśli, że ma modne rzeczy W galerii za to w Reserved zakupiłam bluzeczkę Podobała mi się kurtka na zimę dłuższa w Top Secret, ale miała taki zrąbany suwak, że jak się zasuwało to z kawałem materiału i nie kupiłam a taka fajna, ale jak 3 stówy kosztuje to niech będzie porządna a nie :/ Tak wogóle to nic dziś nie poleżałam. Koleżanki były i dostałam od jednej (tej co ma synka) prezencik dla Naszego Maluszka, a mianowicie spodenki jeansowe, sweterek ciepły z kapturkiem słodziakowy biały i pieska grzechotkę, takiego miękkiego

---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Uraczyłam koleżanki winkiem, a sama w kielichu piłam sok jabłkowy
Jakoś mi wolno te wizaż dziś działa .
Dzidzia mi się wierci właśnie, a jeszcze przed chwilą chyba spała.
irsin ja prawie przez całą ciążę sikam na żółto jak po soku pomarańczowym i to bez czopków . Mówiłam ginowi i ogólnej lekarce to stwierdzili, że barwa nie jest tak ważna jak ciężkość..
Artystka to miłego weekendu , ale po powrocie czeka Cię spore nadrabianko
kretencja no co Ty kochana, nie myśl tak że nie zasługujesz na dobre traktowanie! Tak jak Mallinka pisze jesteś jego żonką przecież, kochacie się, a Ty czuj się szczęśliwa, że potrafi dla Ciebie wiele zrobić i nic się nie martw, ani nie przejmuj Rozczuliłaś się za bardzo i dlatego takie myśli, ale tak ma być, że jedno robi coś dobrego dla drugiego. Gorzej jakby on miał być niemiły dla Ciebie bo Ty byłaś..to co by z tego było!?

---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

Heheh Anecka ja też tak czasem mam I to najczęściej właśnie na prawą stronę.
sereniti świetne skarpecioszki
Co do ruchów to mam jak Patrycja, że jak nie czuje przez jakiś czas to już się zamartwiam dopóki znów nie poczuje.
kootekk cudownie, że Maluszek zdrowy i Ty w miare dobrze się czujesz, pomału dojdziesz do siebie. Silna kobita z Ciebie, jak tak bardzo chcesz i myślisz jeszcze w takiej sytuacji kiedy Cię boli o wyprodukowaniu mleczka Wierze, że łzy Ci w oczach stają jak leży samotnie Twój Dzidź, ale pomyśl że już niebawem go weźmiesz na rączki i tak już przeszliście tyle Będzie dobrze super, że jeszcze znalazłaś czas tu dla nas.

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ----------

Wreszcie nadrobiłam i udało mi sie nawet poodpisywać indywidualnie ;p jak rzadko kiedy, bo tak to ogólnie piszę, jak odnoszę się do tematów
Dziewczyny pisalam z koleżanką ze studiów i mi przykro bo ma chore dziecko.. ma kilka miesięcy i jeżdżą z nim po szpitalach nie wiem co mu jest, ale wcześnie pisała że ma jakieś zatrucie pokarmowe jak się urodził. To jej drugi synuś. Mówiła, że na studia nie wróci, bo musi się opiekować i czeka ich jazda po szpitalach.. ;(

Idę spać.. Dobranoc Babeczki

Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy..

http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png

Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia
Weroniczka ur.13.11.2010 r.
olajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 10:22   #3816
Aliszcze
Zakorzenienie

Witam Kootekk, to musi być śliczny Twój synek a lekrze mówili, kiedy będziesz mogła go wziąć na ręce? Trzymam kciuki, byście jak najszybciej mogli pojechać do domku

wybawiłam się na wczoraj, o 1 w nocy wyszliśmyz imprezy. Niby tylko przyjecie weselne było, osób dosć mało, ale ludzie fajni, muzykę Panstwo Młodzi puszczali z płyt także można było potańczyć i troche sobie potańczyłam jedzenie przepyszne, tort super, nigdy nie jadłam takiego, nawet trudno mi sprecyzować, o jakim smaku był, jedna wartswa była zielona ale dobra no cóż, po tej imprezie chyba kilka dni musze odczekać zanim pójdę na badanie cukru

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 10:29   #3817
kretencja
Zakorzenienie

No, wreszcie wizaż włączyli

Ja mam od rana samopoczucie średnie (choć wreszcie się wyspałam ). Po pierwsze chyba pękł mi hemoroid, bo plamkę krwi zauważyłam na papierze Nie mogę się zmobilizować żeby coś z tym zrobić no to mam za swoje. We wtorek gin - zapytam go, co można na to w ciąży, może coś na receptę przepisze... A po ciąży koniecznie proktolog - mój Tato miał raka jelita grubego, nie mogę tych rzeczy lekceważyć...
Do tego coś mnie strasznie dziś kłuje w pochwie Jakby mi ktoś co kilka minut szpilę wbijał Pewnie macica na jakieś nerwy naciska...

No, a w ogóle to idę się szykować, bo robimy dziś drugie podejście do Leroy Merlin Mam nadzieję, że dziś się nie rozmyślę. Trzeba to załatwić, a czas ucieka...

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 11:01   #3818
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Znowu pada
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 11:14   #3819
Patrycja_1708
Zadomowienie

Czesc wszystkim. Rano nie mogłam wcale na wizaz wejsc, wy tez?? Wstalam dzisiaj troche wczesniej bo juz przed 9 bo o 10 wybralam sie do Kosciola. Bo w Niemczech to nawet nie ma gdzie wiec trzeba chociaz wykorzystac te dwa tyg co bede w Polsce bo potem juz w ogole sie nie pojdzie.
Zmarzłam troszku ale mamusia juz wziela sie za obiadek to rosólkiem sie zagrzeje
P.S. Kootekk trzymaj sie cieplutko i czekamy na zdjecie Michałka.
Patrycja_1708 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 11:19   #3820
Donuś
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez olajka Pokaż wiadomość
Dziewczyna co leżała ze mną w szpitalu to mówiła, że ma bardzo mamę i babcie przesądnę, i że zabraniały jej kupowania rzeczy długi czas, a wózka to wogóle że się nie kupuje przed narodzeniem dziecka bo to źle wróży i dopiero jak się urodzi można.
Muszę powiedzieć, że o tym przesądzie co kiedyś tu pisałyście z tą czerwoną wstążką przyczepianą do wózka z dzieckiem to pierwsze słysze z ta ochroną przed urokami
Dziewczyny jak zamawiacie z all to zawsze kase na konto wpłacacie najpierw, czy wybieracie strony gdzie jest za pobraniem? Bo ja trochę się cykam tak najpierw wpłacić, szczególnie po takich akcjach jak oszukują niektórzy.
Chce zestaw Aventu startowy ze sprawdzonej stronki poleci któraś?
.
Avent w zeszłym tyg zamawiałam :

http://allegro.pl/avent-airflex-0-bp...203026379.html

Serenity - śliczne skarpetusie

Koottek- wreszcie wiadomosc od Ciebie juz sie nie mogłam doczekac Trzymajcie sie dzielnie.. Mały jest silny da sobie rade ... I juz niedługo bedziesz mogła go tulić

A u nas dzisiaj swieci słonko... Byłam wczoraj na tych targach Expo Kids ale porazka totalna nie było praktycznie nic. Jedno stoisko z mebelkami , stoisko tomme tippie i jakas posciel i chusty. Ale nawet nie mozna było nic kupic...

Donuś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 11:49   #3821
Gustawek
Rozeznanie

heju mnie dziś zimno ale słonecznie, padać ma jutro dobrze że nie piszecie dużo bo nie mogę już długo usiedzieć przy kompie, a nawet leżeć na wznak bo robi mi się słabo.Muszę się cały czas wiercić W pt mieliśmy usg, wszystko jest w normie ale drobniutkie jest to moje dziecię. Nóżki ma długie 32tc ale brzuszek chudziutki 29 tc, więc waga wyszła niewiele ponad 1600 gramów. Trochę się zmartwiłam, no nic muszę ją trochę podkarmić.
Kootekk przesyłam moc pozytywnych fluidków w Waszą stronę. Jeszcze troszkę i przytulisz do siebie Michałka
Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
Gdzie nam znikla Weronisia? Bo mam do niej pytanie ...
Weronisia ostatnio więcej się udziela na wrześniowo-październikowych.
rptrbj1978 roan marita ma dobre opinie, swego czasu interesowalam się tym wózkiem, jak nie potrzebujesz skrętnych kólek to myslę że to b.dobry wybór. Jeden tylko szczegół może być na minus tzn. ten metalowy kosz podobno czasem "haczy" o wysokie krawężniki a w zimę zakupy się w nim brudzą błotem.
Uciekam na razie bo tż woła na śniadanie
Gustawek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 11:51   #3822
kootekk
Zakorzenienie

hej u nas co dzien to jasniej swieci słoneczko dzisiaj michalka od wszystkich rurek odwolnili, w sumie ial tylko tlen w nosku ale bez tych rurek od razu ładniej wyglada co dzien to silniejszy

ja dalej walcze z prosukcja mleka ale jak to po cc, od razu nie przyjdzie a tak bardzo bym chciala zeby dostal moje mleczko

a michalek lezy i sobie nozkami kopie i ciamka buzka, napewno by chcial cyca ale niestrty musi jeszcze poczekac, narazie to sie paluszkami zadowala bo tej je ciamka

boze jak ja sie ciesze ze on z dnia na dzien w lepszym stanie, ale niz on przybierze te 600g na wadze to ja zwariuje z tesnoty

kootekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 12:06   #3823
Patrycja_1708
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kootekk Pokaż wiadomość
hej u nas co dzien to jasniej swieci słoneczko dzisiaj michalka od wszystkich rurek odwolnili, w sumie ial tylko tlen w nosku ale bez tych rurek od razu ładniej wyglada co dzien to silniejszy

ja dalej walcze z prosukcja mleka ale jak to po cc, od razu nie przyjdzie a tak bardzo bym chciala zeby dostal moje mleczko

a michalek lezy i sobie nozkami kopie i ciamka buzka, napewno by chcial cyca ale niestrty musi jeszcze poczekac, narazie to sie paluszkami zadowala bo tej je ciamka

boze jak ja sie ciesze ze on z dnia na dzien w lepszym stanie, ale niz on przybierze te 600g na wadze to ja zwariuje z tesnoty

Kootekk a Ty jak ogólnie sie czujesz?? Bo chyba nie pisalas szczegółów jak to wszystko sie nagle zadziało?? To który mialas dokladnie tydzien jak Michałek pojawił sie po naszej stronie?? I te wody co pisalas ze lecialy to juz wszystko sie zaczynalo tak??
Stary 2010-09-05, 12:23   #3824
De28
Wtajemniczenie

Patrycja- w Niemczech tez sa polskie koscioly, przynajmniej u mnie. Ale mi to nie robi roznicy czy niemiecki kosciol czy polski. I tak masza wyglada tak samo

Daniel

Christian
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 12:33   #3825
Patrycja_1708
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
Patrycja- w Niemczech tez sa polskie koscioly, przynajmniej u mnie. Ale mi to nie robi roznicy czy niemiecki kosciol czy polski. I tak masza wyglada tak samo
U nas niestety ale nie ma polskiego Kościoła w pobliżu Ale oczywiscie że nie ma różnicy czy to polski czy niemiecki, tyle że mój tż w każdą niedziele pracuje wiec i tak nie ma jak jechać :/
Stary 2010-09-05, 13:11   #3826
szarlot27
Raczkowanie

Cytat:

cieszę się bardzo,
niech maluszek zdrowo się rozwija
Kootek napisz jak wyglądała cesarka , co się czuje i jak po cesarce,czy bardzo boli, kiedy można wstać.
buźka

68 kg czerwiec 2015 r.
cel:50 kg
szarlot27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 13:55   #3827
melabn
Wtajemniczenie

Cytat:

przybierze nim sie obejrzysz co do mleka to nie jest regula, ze po cesarce gorzej idzie.Ja mialam ogromny nawal juz na 3 dobe po ,probowalas pic te herbatki wspomagajace laktacje?
Cytat:
Napisane przez szarlot27 Pokaż wiadomość
cieszę się bardzo,
niech maluszek zdrowo się rozwija
Kootek napisz jak wyglądała cesarka , co się czuje i jak po cesarce,czy bardzo boli, kiedy można wstać.
buźka
po boli ,to jest takie uczucie jakby Ci ktos przykladal rozpalony pogrzebacz do brzucha do tego mozna mysle porownac bol rany.Najgorsze sa cztery dni, od piatego to juz z gorki z wstawaniem to zalezy od szpitala.U nas w jednym zwalaja z lozka po 8 godzinach a w tym co ja rodzilam to w sobote o 13,15 mialam ciecie a wstac kazali w niedziele rano.Wstac bardzo ciezko, ale jak sie rozchodzisz to idzie wytrzymac ,najgorzej jest lezec duzo

Edytowane przez melabn
Czas edycji: 2010-09-05 o 13:58
melabn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 14:22   #3828
kularek
Zadomowienie

Witajcie

olajka
ja zamawiałam od tego sprzedawcy i byłam zadowolona a pieniądze wpłaciłam najpierw (bardzo dużo sprzedaje tych zestawów)

http://allegro.pl/zestaw-startowy-av...211887377.html

rptrbj -oglądałam ten wózek -wydawał się ok -tylko według mnie trzeba się przyzwyczaić do kółek bo się nie skręcają i mi było za ciężko i zrezygnowaliśmy głównie dlatego bo tak w środku to fajny duży i my.ślę, że wygodny

Kootekk ale z Ciebie dzielna kobitka a Michałek ani się obejrzysz i już będziesz miała go w ramionach -buziaki dla Waszej rodzinki

Anecka ale Ci się fajnie wybrzuszyła córcia -mój Jasio też tak zaczyna powoli

a mnie coś brzuch tak z boku z prawej strony na dole czy pachwina bo sama nie wiem boli od wczoraj ale tylko jak chodzę i to jak staję na prawej nodze a jakbym chciała na niej postać to już wogóle odpada tak zaczyna boleć -czy to może być od rozciągania się czegoś tam ?
a w nocy miałam taką zgagę, że aż powietrza złapać nie mogłam i wogóle miałam jakieś koszmary
niedługo zbieramy się do teściowej
prasuję od kilku dni i nie mogę skończyć bo nie mogę wystać - i cieszę się, że zaczełam już teraz bo potem to chyba musiałabym kogoś do tego zatrudnić
przyjemnej niedzieli życzę wszystkim
kularek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 15:00   #3829
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melabn Pokaż wiadomość
z wstawaniem to zalezy od szpitala.U nas w jednym zwalaja z lozka po 8 godzinach a w tym co ja rodzilam to w sobote o 13,15 mialam ciecie a wstac kazali w niedziele rano.Wstac bardzo ciezko, ale jak sie rozchodzisz to idzie wytrzymac ,najgorzej jest lezec duzo
w prawdzie cc nie miałam nigdy (jeszcze), ale też zauważyłam, że po operacjach szybko każą wstać z łóżka, przeszłam 2 operacje i nastepnego dnia wcześnie rano bez szemrania pielęgniarki kazały mi isć samej do łazienki i się obmyć (oczywiście zawsze jakaś była w pobliżu na wypadek, gdybym zasłabła albo coś). Tez własnie słyszałam, że dłuzsze leżenie jest gorsze, im szybciej człowiek wstanie, tym szybciej wróci do normalnej sprawności
wczoraj moja córcia dała mi spokój, a dziś non stop puka, stuka i chyba często w pecherz trafia, bo po jej kopach pedzę do wc

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 15:21   #3830
Patrycja_1708
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
w prawdzie cc nie miałam nigdy (jeszcze), ale też zauważyłam, że po operacjach szybko każą wstać z łóżka, przeszłam 2 operacje i nastepnego dnia wcześnie rano bez szemrania pielęgniarki kazały mi isć samej do łazienki i się obmyć (oczywiście zawsze jakaś była w pobliżu na wypadek, gdybym zasłabła albo coś). Tez własnie słyszałam, że dłuzsze leżenie jest gorsze, im szybciej człowiek wstanie, tym szybciej wróci do normalnej sprawności
wczoraj moja córcia dała mi spokój, a dziś non stop puka, stuka i chyba często w pecherz trafia, bo po jej kopach pedzę do wc

Oj ja tez dzisiaj co pare minut dosłownie latam siusiu, a wcale tak duzo nie piłam wiec sprawa wyjaśniona dlaczego Synek daje czadu w pecherz
Stary 2010-09-05, 15:30   #3831
kretencja
Zakorzenienie

No, wróciliśmy. Panele wybrane, kupiliśmy też dzwonek do drzwi, a w Rossmanie oliwkę i krem przeciw odparzeniom Hippa oraz herbatkę z kopru włoskiego, też Hipp

Mnie ciągle kłuje dziwnie w pochwie i swędzi... Dobrze, że we wtorek gin.
A w ogóle bardzo się zmęczyłam tą wyprawą i brzuszek mi twardniał co i rusz... Po obiedzie poleżę sobie

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010

Edytowane przez kretencja
Czas edycji: 2010-09-05 o 15:54
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 16:12   #3832
sereniti
Zakorzenienie

ehh ale mam doła...dziś po kąpieli odkryłam MEGA WIELKIE rozstępy na tyłku i z tyłu ud są długie około 10 cm i sino bordowe!!! jeszcze wczoraj ich nie było no myślałam że zemdleje jak je zobaczyłam . teraz siedzę i prawie ryczę mam od lat wielkie problemy z cellulitem a teraz to na brzuchu i cyckach nic na razie nie ma tzn na cyckach małe się pojawiły ale zwalczyłam jedwabiem do ciała teraz będę aplikować na te okropieństwo ale nie wiem czy to coś pomoże . ogólnie w tej ciąży tak zbrzydłam że szok jedynie włosy przestały wypadać ale tak się dziwnie kręcą ze za chiny ich nie idzie ułożyć...mała kradnie mamie urodę nie ma co
sereniti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 16:16   #3833
De28
Wtajemniczenie

A ja wrocilam ze spaceru po plazy. Jejku ruszam sie jak slon spacer trwal tylko godzine ale wiecej nie dalam rady. Zawsze zostawialam meza w tyle a teraz ja sie ciagnelam na koncu. Dzis nie mam ochoty lezec na plazy. Ponad 33 stopnie Choc sie smaruje sun blockerem powoli bede brazowa Co mnie przeraza- to ze tu z noworodkami przychodza na plaze w taki upal, w takie slonce.
Ale mi sie spac chce. We wtorek skoczymy do Saint sebastian w Hiszpani, bo juz mi sie tu nudzi
http://de.wikipedia.org/w/index.php?...20060505094540

No nie wierze, ze tu taka cisza

Daniel

Christian

Edytowane przez De28
Czas edycji: 2010-09-05 o 16:17
Stary 2010-09-05, 16:21   #3834
79 Marta
Wtajemniczenie

a my wróciliśmy ze zwiedzania szpitala umówiłam się z lekarzem, ze nas oprowadzi, wrażenia b.pozytywne, generalnie opowiedzial i pokazał, co nalezy po kolei robić, jak sie przyjedzie, gdzie się zglosić, gdzie badania wstępne, potem jak wygląda droga na porodówkę, obejrzelismy salę zwykłą ( bez pacjentek, dbają o ich spokój ), sale porodową. Jakoś tak człowiek "mądrzejszy" jak to widzi na własne oczy
De28, ależ ja Ci zazdroszczę tych widoków
Stary 2010-09-05, 16:21   #3835
De28
Wtajemniczenie

sereniti- sama sie boje rozstepow jak szalona smaruje sie dwa razy dziennie roznymi olejkami i maslami do ciala.Masuje rekawica, robie chlodne prysznice.Bardzo bym nie chciala ich dostac. Mam z okresu dojrzewania na posladkach i spedzaja mi sen z oczu. Pocieszam sie ze mozna je laserowo usunac, tylko te koszta

Marta, to masz jeszcze jedna fotke
http://de.wikipedia.org/w/index.php?...20080727164309

Ta pogoda w jest bardzo meczaca.

Daniel

Christian

Edytowane przez De28
Czas edycji: 2010-09-05 o 16:29
Stary 2010-09-05, 17:12   #3836
agnieszka255
Zadomowienie

GG do agnieszka255

no i zostałam dziś ciocią o godz. 9.30 przyszedł na świat syn mojego brata, 2700g 49cm długizałączam zdjątkoZałącznik 3388740
Stary 2010-09-05, 17:16   #3837
79 Marta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agnieszka255 Pokaż wiadomość
no i zostałam dziś ciocią o godz. 9.30 przyszedł na świat syn mojego brata, 2700g 49cm długizałączam zdjątkoZałącznik 3388740
gratuluję ciociu
Stary 2010-09-05, 17:17   #3838
agnieszka255
Zadomowienie

GG do agnieszka255

Cytat:
Napisane przez 79 Marta Pokaż wiadomość
gratuluję ciociu
a dziekuje dziekuje:jupi :
Stary 2010-09-05, 17:21   #3839
De28
Wtajemniczenie

I jakby sie tylko ciuszki na 62 kupowalo, to by sie takie malenstwo w nich topilo Gratuluje

Daniel

Christian
Stary 2010-09-05, 17:24   #3840
melabn
Wtajemniczenie

Aga gratuluje bratanka, sliczny
melabn jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości