|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziewczyny jak maliny-starajace i rodzące jaki i tylko wsperające....
Cytat:
---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Cytat:
|
|
|
#4712 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A gin to faktycznie leniwy Przejdź się do jakiegoś innego,albo faktycznie idź do tego kolegi do kliniki Ja zioła piłam od 3 czy 4dc,więc nic się nie stanie jak zaczniesz te kilka dni później |
||
|
|
|
#4713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lisku tzn co TŻ uważa na jaki temat? bo nie bardzo wiem o co chodzi Jeśli ogólnie o starania, to też by chciał już dzidzię, nawet ostatnio wymyślał imię dla synka... ehhh Jeśli chodzi o badanie nasienia- to też się zgodził
|
|
#4714 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki uciekam na szybki prysznic. Będę niedługo
![]() Będę dzisiaj miała gości Przychodzą do mnie moi przyjaciele ![]() Oczywiście na wejściu jak zapytali czy moga przyjść powiedziałam,że SPRZĄTACZKĘ MAM NA URLOPIE ![]() ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Cytat:
Po tym co napisałaś już bym zmieniała lekarza. Amoże problem tkwi w hormonach. Po roku starań nie był łaskaw zrobić podstawowych badań?? Już by poszła do innego. Ale decyzja należy do Was. Mój jak poroniłam zrobił mi kąplet badań, a zwłaszcza hormonów.
|
|
|
#4715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4716 |
|
Zakorzenienie
|
To prawie jak mój gin,z tym,że mój nie ma nic przeciwko wspomagaczom no i teraz będzie mi prawdopodobnie robił monitoring.Ale też nie robił mi badań,jak powiedziałam,że może bym zrobiła hormony to zapytał mnie po co,że to tylko cyferki,nic mi nie powiedzą,a on widzi że moje jajniki nie pracują i to będziemy leczyć... Jak napisałam o tym na skarbmamy to dziewczyny objechały i mojego gina i mnie,że nadal do niego chodzę... A ja będę chodzić,bo mu ufam,jest najlepszym lekarzem w okolicy,a że ma niekonwencjonalne metody to inna sprawa...Byleby był skuteczny w tym co robi....
|
|
|
|
#4717 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
mi tak srednio się podobał, ta dziewczyna ladnie spiewala i niewidomy pan..
|
#4718 |
|
Zakorzenienie
|
Uciekam ogarnąć mieszkanko,bo Tż będzie za jakąś godzinkę
będę później |
|
|
|
#4719 |
|
Zakorzenienie
|
no własnie zdziwiło mnie u mojego to, ze najpierw gadał mi "poczekamy do roku starań" a minął rok starań to poza jednym USG jajników nic innego mi nie zrobił i nie ma w planach- jedynie wysłać mnie do kliniki. A klinikę mam 50km od domu:/.
W tym tygodniu umówię się do innego na konsultację.. hmm tylko pytanie- do jakiego? obleciałam już wszystkich na nfz... no najwyżej znowu to zrobię...
|
#4720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Oki laski spadam trochę poczytać , TŻ na zakupach w realu, mała najedzona śpi to mamusia poczyta gazety Twój styl i Pani mam już z 3 miesięcy, bo nie czytałam
|
|
#4721 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę Wam powiedzieć,że jestem z siebie dumna
Prysznic był szybki, natomiast zszycie małej dziurki na szwie trwało ok.30 min. To zasługa moich leków. Palce mam całe pokłóte Ręcę mi się trzęsą jakbym miała delirkę Ale po długich, a cięzkich udało mi się Wszystkie pewnie jecie teraz obiad ![]() Więc smacznego. LAdy ja i tak bym szukała nowego lekarza. Basimka miłego czytania i wypoczywania ![]() Ja chyba obejrzę jakiś odcinek magdy m.
|
|
#4722 |
|
Zakorzenienie
|
ja zrobilam karpatke z pudelka.
Zaraz musze makaronu do zupy ugotowac. Mialam dzisiaj robic gulasz, ale z zamrazarki wyparowala mi porcja lopatki Jutro kupie kawalek by przyrzadzic gulasz, bo mam surowke z buraczkow i ona chyba do wtorku wazna. wiec w pon musimy ja zjesc.
|
|
|
|
#4723 |
|
Zadomowienie
|
no, urodzila, wazy 2700, 49 dlugi, byla zszywana bo troche pekla, za jakies 30 min wrzuce zdjatko
Już jestem, Jakub, 3550, 54 cm Edytowane przez agnieszka255 Czas edycji: 2010-09-05 o 15:37 |
|
|
|
#4724 |
|
Zadomowienie
|
|
#4725 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak to nic ciekawego... Cytat:
A ja dzisiaj zrobię babeczki z torebki ![]() Cytat:
![]() Mały jest cudowny |
|||
|
|
|
#4726 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam sobie fajne rurki ciążowe ha
|
#4727 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hahahano a tak serio to moim zdaniem jeszcze ten brukarz dał czadu, myślałam, że będzie wiocha a tu zaskoczenie ![]() agnieszka mały jest na prawdę słodki Montii a skąd masz rurki? z netu? |
|
|
|
|
#4728 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, nie z h&m, rewelacyjne są
-40 zł jeszcze promocja
|
#4729 |
|
Zadomowienie
|
izuniaa, Black_Angel86 dziekuje
|
#4730 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
sanderinko trzymaj sie mam nadzieje ze u was dobrze lisku wspolczuje tych dolegliwosci związanych z lekami basimka Poleńka jest prześliczna, taka do schrupania agnieszka gratuluje cioci malutki jest ślicznya ja wlasnie sobie leże w łóżeczku i odpoczywam dzis na obiadek zrobilam kluseczki śląskie do mieska- pychota, jeszcze troche zostało to zamroziłam malutka tak strasznie sie wczoraj wiercila jak nigdy, aż tż był pod wrażeniem ze tak mocno już kopie ![]() kurcze we wtorek na ta glukoze ide na sama mysl juz mnie mdli
|
#4731 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobilam
Basimko, Polusia jest piekna, cudowna, slodziutka!! Agnieszka, prosze prosze jaki przystojniacha! Gratulacje ciociu hihi Lady... tak mi przykro z powodu @ .... Nie daj sie, idz do innego gina, kup ziolka i walcz, ja wierze ze w koncu sie uda!!!! ![]() Pamelko, zjadlabym takich slaskich klusek z rolada dzisiaj tesciowa na obiad nam zrobila lasagne z lososiem i brokulami ![]() Izunia, Ty jestes w moim wieku prawda? Kurcze, poki nie znalam tego forum nie wiedzialam ze mlodym kobietom moze byc ciezko zajsc w ciaze ... bylam zawsze przekonana ze to kwestia wieku jakiegos tam, grubo po 30 itp A tu sie okazuje ze nawet i 18latki moga miec z tym problem ![]() Jutro musze poprawiac 3 sciany... Mialo byc tak : jedna ciemniejsza zielen i 3 jasniejsza zielen. Wczoraj machnelam sufit i ta ciemniejsza- ok, podobalo nam sie. Dzisiaj wzielam sie za jasniejsze, przejechalam po scianie wszystkie kanty i czesc jednej sciany pomalowalam i wolam meza. Kolor katastrofa, na scianie wygladal jak w starych kominustycznych szkolach!! Powiedzialam ze nie pomaluje calego pokoju na taki tepy kolor, poszlam do piwnicy i przynislam bezowa farbe co mi jeszcze zostala z innego pokoju i zaczelam zamalowywac, starczylo jej na wyszystkie 3 sciany, na jedna warstwe. Nietety ta zielen gdzie niegdzie przeswituje wiec jutro z rana jak zawioze mezula do pracy to pojade do Obi i kaze im domieszac i machne te 3 jeszcze raz i bedzie git! I tak jestem z siebie dumna, bo juz drugie pomieszczenie w naszym mieszkaniu wymalowalam zupelnie sama Jeszcze zastanawiam sie czy jutro nie piknac kuchni na bialo -mamy biala i kafelki i tej pustej sciany jesz moze z metr do gory wiec 5 minut i bede gotowa, a takie brudne mamy te sciany ze az sie prosi.... ![]()
07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm Edytowane przez emigra Czas edycji: 2010-09-05 o 18:08 |
|
|
|
#4732 |
|
Zakorzenienie
|
dziewuchy! odpadł mi paznokieć, a robiłam je 1,5tygodnia temu i w sumie po tygodniu od założenia bylam niby na poprawie, dupa blada... ;/ mówiłam, że powietrze podeszło- to koleżanka mi kit, że nie podeszło! - i mi tylko coś tam pomerdała...
Kiedyś robiłam sobie sama i chyba do tego wróce, tylko pobawię się w akryl. ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- a ja słucham od wczoraj: http://www.youtube.com/watch?v=GyNPqud3Mhc hehehe Dziewuszki, od jutra szukam nowego lekarza i jutro idę po ziółka
|
#4733 |
|
Zakorzenienie
|
Lady, to idzi do kolezanki i powiedz zeby Ci naprawila
ja daje zawsze 3 tygodnie gwarancji na pazury i jesli cos sie z nimi stanie z mojej winy to naprawiam za darmo. I w salonie gdzie bede pracowac tez tak jest Ja wlasnie znalazlam w gazetce reklamowej super oferty meblowe i jutro jade zamowic nowa sofe i krzesla I kupie dywan - bo za taki 160x230 chca tylko 50 euro! No i moja wymarzona sofa za 399 euro to jak za darmo! Jutro po poludniu pojade z tesciowa, bo sama nie trafie a tesciowa do 16.30 pracuje.... Jeszcze upatrzylam lampe stojaca, posciele i przescieradla mam manie hehe Dziewczyny, jestem tak wymeczona ze od godziny juz w lozku leze.... lapia mnie zakwasy okrutnie w koncu pomachalam troche .... Lady. kup te ziolka i pij a my czekamy na piekne wiadomosci
07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
|
|
|
#4734 |
|
Zakorzenienie
|
Paulinko, no właśnie koleżanka mnie troche zirytowała, bo powietrzem i podeszło już 2dni po założeniu pazurów!! Ale kupuję jutro akryl itd i będę robiła akrylem, bo choć kiedyś robiłam żelem sama sobie, to jednak coś mi nie szło. A jak już poszło to krótko się trzymały. Ty się troche znasz to powiedz mi co jest pottrzebne do akrylu? bo jakies tam filmiki ogladalam, cos pospisywalam ale muszę jeszcze Ciebie- fachowca się spytać
|
#4735 |
|
Zakorzenienie
|
to jakimis dziwnymi rzeczami wam te paznokcie robia.
Ja nosze zele po 6 tygodni i nic sie z nimi nie dzieje.
|
|
|
|
#4736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wow, to nieźle, też bym tak chciała i żeby to tylko odrastało z paznokciem(bo takie to mozna lakierem pociągnąć i git, nie widać), a nie wyglądało okropnie przez podchodzące powietrze
|
|
#4737 |
|
Zakorzenienie
|
lady ale mysle ze to o jakos produktow chodzi.
Moja tipsiarka uzywa produktow SPN [Doda reklamuje ta marke |
|
|
|
#4738 |
|
Zakorzenienie
|
hmm acha to się nie znam, a dużo płacisz za zrobienie??
---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- właśnie szukam dobrego ginekologa... jutro zaczynam dzwonienie
|
#4739 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiem tylko ze potrzebujesz proszek akrylowy (bezbarwny do budowania paznokcia i kolorowy do np wzorku) i liquid. Najlepiej naczynko, zeby to wymieszac. Do akrylu sa tez inne pedzelki. Cala procedura jest jak przy zelkach, czyli przygotowanie paznokcia, naklejenie tipsa badz zalozenie szablonu i dalej zamiast zel to nakladasz akryl Jesli kupujesz to wszystko w zaufanej hurtowni to dopytaj co jeszcze potrzebujesz Ja mam taka fajna hurtownie w PL u siebie ze wszystko mi podpowiedza ![]() no i wpuszczaja mnie na szkolenia na ktore studentki jeszcze nie moga ![]() Cytat:
Ja robie kosmetykami mozna powiedziec ze sredniej polki, bo Sun Flower, ale moje paznokcie trzymaja sie bezproblemowo 3 tygodnie i po tym czasie musze robic odnowy, nie dlatego ze cos odchodzi ale przez to ze odrost jest juz bardzo duzy- szybko rosna paznokcie moim klientkom jedna do mnie przyszla po poltorej tygodnia z takim odrostem jak inne mialy po 3 Jesli ktos robi tipsy bo lubi to robic i zna sie na tym co robi i robi to chetnie a nie tylko dla kasy to zrobi tak ze beda sie trzymac i ladnie wygladac ![]() Ja dla porownania powiem tak : mam kolezanke ktora w 2 klasie liceum zabrala sie za tipsy, sama sie nauczyla, podpytala tu i tam i zaczela robic. Od poczatku robila na Sun Flower a kasowala za tipsy 30 zl przez baaardzo dlugi czas. Po roku moze podniosla do 40 zl i teraz do 50 (po 3 latach) Robi tak piekne paznokcie i tak swietnie sie trzymaja ze szok, gdyby nie naturalny wzrost paznokcia moglabym je i rok trzymac! Natomiast przed swoim slubem jak bylam w PL to ta kolezanka nie miala czasu na moje paznokcie i poszlam do salonu kosmetycznego gdzie dziewczyna po ilus tam kursach pracowala i robila na ten samej firmie. Dwa dni pozniej na gorze mi podeszlo powietrze pod zelem - efekt zlego odtluszczenia badz wypilowania paznokcia, moim zdaniem oba warianty Zaplacilam 70 zl i do slubu szlam bez dwoch paznokci i z 8 ledwie sie trzymajacymi warto poszukac i znalezc osobe ktora sie tym pasjonuje, siedziec u niej nawet i 4 h ale byc zadowolonym z efektu i co najwazniejsze - bez szkody dla naturalnych paznokci!
07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
||
|
|
|
#4740 |
|
Zakorzenienie
|
wynalazłam jakąś stronkę paznokcieakrylowe.pl, wydaje mi sie ze jest tutaj opisane fajnie. Jak kupię to będę próbowala na razie na tym paluchu z którego mi odpadł paznokieć.
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:51.

((((((((((((

Przejdź się do jakiegoś innego,albo faktycznie idź do tego kolegi do kliniki
Jeśli ogólnie o starania, to też by chciał już dzidzię, nawet ostatnio wymyślał imię dla synka... ehhh Jeśli chodzi o badanie nasienia- to też się zgodził

hihi
dzisiaj tesciowa na obiad nam zrobila lasagne z lososiem i brokulami
Mialo byc tak : jedna ciemniejsza zielen i 3 jasniejsza zielen. Wczoraj machnelam sufit i ta ciemniejsza- ok, podobalo nam sie. Dzisiaj wzielam sie za jasniejsze, przejechalam po scianie wszystkie kanty i czesc jednej sciany pomalowalam i wolam meza. Kolor katastrofa, na scianie wygladal jak w starych kominustycznych szkolach!! Powiedzialam ze nie pomaluje calego pokoju na taki tepy kolor, poszlam do piwnicy i przynislam bezowa farbe co mi jeszcze zostala z innego pokoju i zaczelam zamalowywac, starczylo jej na wyszystkie 3 sciany, na jedna warstwe. Nietety ta zielen gdzie niegdzie przeswituje wiec jutro z rana jak zawioze mezula do pracy to pojade do Obi i kaze im domieszac i machne te 3 jeszcze raz i bedzie git!
wow, to nieźle, też bym tak chciała i żeby to tylko odrastało z paznokciem(bo takie to mozna lakierem pociągnąć i git, nie widać), a nie wyglądało okropnie przez podchodzące powietrze

Jesli ktos robi tipsy bo lubi to robic i zna sie na tym co robi i robi to chetnie a nie tylko dla kasy to zrobi tak ze beda sie trzymac i ladnie wygladac