![]() |
#1681 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kiedy NAPRAWDĘ odczułaś, ze Twój facet cię kocha?
kiedy wychodzi z pracy wczesniej zeby mnie zawiezc np na spotkanie o prace
![]() Kiedy kupuje mi lody ktore uwielbiam i wyciera mi pozniej brode(zawsze sie brudze jak dziecko ![]() ![]() Kiedy mowi ze bedzie dobrze a mi sie swiat wali na glowe... Gdy przykrywa kocem,jak usne zmeczona... Gdy bez okazji kupuje mi kwiatka(a romantyk to on nie jest,ojjj nie ![]() Gy mowi ze czuje sie doceniony i mnie tak fajnie przytula ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1682 |
Zadomowienie
|
kiedy ostatnio przesadziłam z alkoholem, opiekował się mną najlepiej jak potrafił, zanióśł na rękach do łóżka, wysłuchiwał moich głupot, i co najważniejsze nie wykorszystał sytuacji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1683 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1684 |
Zadomowienie
|
kiedy jest bardzo źle,a on mnie przytula,głaszcze po głowie,wspiera jak tylko umie (kiedy wiem,że mogę na niego liczyć)
kiedy (na początku związku) wmawiałam mu,że jestem porąbana,skoro 2-óch moich eks odemnie odeszło i skoro nie potrafię mu zaufać do końca, a on powiedział,że jestem zagubiona,a nie porąbana i że na zaufanie przyjdzie czas kiedy troszczy się o mnie,np. robi mi kawę,jak wracam skądś zmęczona, robi mi gorące okłady na brzuch,jak mam okres itd itp kiedy się kłócimy,ale i tak wiem,że jak ochłoniemy,to przeprosimy się,przytulimy i będzie dobrze (wiem,że to irracjonalne,czuć,że TŻ mnie kocha w czasie kłótni z nim) kiedy wytrzymuje moje fochy,moje humorki etc kiedy stara się spełniać moje zachcianki,moje pragnienia,moje oczekiwania (i najczęściej mu to wychodzi) kiedy jest czuły w gestach, w zachowaniu, w słowach (mi czułości nigdy za wiele) ![]() kiedy stwierdził,że "jestem lekiem na całe zło" dla niego i że nie chciałby beze mnie żyć kiedy mi mówi,że jest ze mną szczęśliwy ...jest jeszcze sporo takich sytuacji,kiedy TO odczuwam,ale nie będę zanudzać ![]() ![]()
![]() |
#1685 |
Raczkowanie
|
Gdy wbrew wszystkim i wszystkiemu wyjechał ze mną daleko, daleko, byśmy niczego nie zepsuli i mogli być na zawsze razem.
![]() |
#1686 |
Wtajemniczenie
|
wtedy kiedy była burza i odłączyłam laptopa, którego mi pożyczył tylko od gniazdka..bo myślałam że piorunek to przez kabel od netu nie przejdzie :P
no i cóż.. cacuszko się spaliło... nawet nie zrobił złej miny XD byłam w szoku myślałam że mnie zrówna z ziemią dodam że jest informatykiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1687 |
Zakorzenienie
|
Kiedy mimo moich 53kg wagi ten mój szczypiorek dzielnie mnie podnosi jakieś 2 metry nad ziemię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1689 |
Zakorzenienie
|
Ach, ten wizażowy jad
![]() ![]() ![]() Edytowane przez hula_hula Czas edycji: 2010-09-05 o 11:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1690 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#1691 |
Raczkowanie
|
Jak miło czyta się wpisy o tym, że faceci potrafią być tacy kochani
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1692 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1693 |
Raczkowanie
|
Jejku, to najcudowniejsze uczucie chyba jakie znam
![]() tak bardzo wyraźnie po raz pierwszy poczułam to w pewnej skomplikowanej do opisania sytuacji... Byłam przed okresem, maksymalnie nabuzowana emocjami, w strasznym po prostu humorze. Od początku spotkania TŻ mnie pocieszał i uspokajał moje nerwy i w sumie mu się udało... Tylko że rozpoczął pewien niefortunny temat. Chciał mi powiedzieć, że powinniśmy rzucić palenie (wtedy oboje jeszcze nałogowo paliliśmy) i zacząć zdrowszy tryb życia, bo On nie chciałby żebym w przyszłości musiała z nim jeździć po lekarzach itd. Takie to miałobyć połączone z subtelną deklaracją ![]() ![]() ![]() ![]() Straszna jestem, wiem... to był początek naszego związku i sam fakt, że ten mój "atak" Go nie zraził świadczy dla mnie o Jego miłości. albo kiedy okazało się, że jak już jedna poważna moja choroba została "opanowana" to pojawiła się następna ![]() ![]() albo kiedy śpimy razem nie przestaje mnie tulić, wystarczy że się tylko niespokojnie poruszę, a On już się budzi, żeby sprawdzić czy przypadkiem niczego mi nie brakuje ![]()
![]() |
#1694 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Urocze te wasze wypowiedzi.
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1695 |
Raczkowanie
|
codziennie
![]() kiedy usłyszałam, że cieszy się, że mnie ma i dziękował, że przy nim jestem ![]() kiedy mamy wstać o 9, a on nastawia sobie budzik po swojej stronie na 8:45, żeby na mnie popatrzeć i usmiechnac sie moim absolutnie ulubionym uśmiechem, jak tylko otworze oczy ![]() kiedy robi mi rano płatki z mlekiem, uparcie nazywając to zupą mleczną ![]() kiedy patrzy mi w oczy, uśmiecha się i przytula, jakby chciał mnie obronic przed caałym złem swiata ![]() kiedy mówi mi rano, że prześlicznie wyglądam ![]() ![]() kiedy jestem przed okresem, krzycze i płacze, a on mnie przytula i masuje mi brzuch kiedy na weselu wyszłam na papierosa, a on ułożył serce z sera i ustawił w nim dwa raczki i przy każdym z nim postawił kartkę z naszymi imionami i nazwiskami ![]() kiedy przedstawił mnie swojej mamie i reszcie rodziny Edytowane przez aniksa Czas edycji: 2010-09-05 o 22:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1696 |
Raczkowanie
|
Gdy się oświadczył. Sposób w jaki to zrobił i to jak się potem cieszył z samego faktu bycia moim narzeczonym sprawił,że zyskałam pewność.
"It's a long road When you're on your own And it hurts when They tear your dreams apart And every new town Just seems to bring you down Trying to find peace of mind Can break your heart It's a real war." 23.09.2010 born again...harder way ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1697 |
Zakorzenienie
|
Rozstaliśmy się dwa miesiące temu, nie widywaliśmy się, bo miałam do niego straszny żal, wiele rzeczy nie byłoby tak jakbym chciała, ale ostatnio się spotkaliśmy. Porozmawialiśmy tak szczerze jak nigdy i właśnie wtedy poczułam,ze mnie kocha, ale teraz to już za późno na uczucia
![]()
![]() |
#1698 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
czasem potrzeba właśnie czasu, a jeśli się kochacie to zawsze będzie dla Was jeszcze szansa! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1699 |
Zakorzenienie
|
Może, pożyjemy zobaczymy.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1700 |
Rozeznanie
|
...
Walczyć, wierzyć, nie rezygnować! Edytowane przez greenka19 Czas edycji: 2014-07-02 o 14:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1701 |
Raczkowanie
|
Kiedyś na początku związku zachorowałam, a on mimo możliwości zarażenia przyjechał z mlekiem i moim ulubionym budyniem malinowym... a gdy rozbolała mnie głowa, a konkretnie zatoki przejechaliśmy dosłownie całe miasto, aż znalazła się nocna apteka, w której znalazło się moje lekarstwo...
![]() teraz tęsknię za dawnymi czasami
![]() |
#1702 |
Raczkowanie
|
Hmm chyba w każdej chwili
![]() Był i jezt ze mną w dobrych i złych chwilach ![]()
![]() |
#1703 |
Zakorzenienie
|
Poczytuję sobie ten wątek i uświadomiłam sobie, co mnie ominęło w związku, czego mój TŻ nie robił, żebym mogła poczuć się kochana.
Zazdroszczę Wam dziewczyny, ale tak pozytywnie, bo wierzę, że też kiedyś takiego spotkam.
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1704 |
Raczkowanie
|
Pierwszy raz powiedzial,ze mnie kocha i .....rozpłakał się...
Kilka lat pozniej,w Hiszpanii oswiadczyl mi sie przy kilku osobach PO ANGIELSKU. Ze ja tego nie nagralam!!! A i jeszcze wiecie co?Kiedys glupek polowe nocy nie spal,bo bolala go zdretwiala reka,na ktorej lezalam ja-nie ruszyl sie,bo wiedzial,ze jest mi tak wygodnie... Co do tamponow czy podpasek,dla mojego Tz to normalna rzecz do kupienia jak bulki czy pasta do zebow ![]() Edytowane przez guuma Czas edycji: 2010-09-08 o 00:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1705 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja nie wiem, co oni mają z tymi nosami. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1706 |
Zadomowienie
|
Ja myślę że to się po prostu czuje że kocha. Widzi się w oczach.
Wszelkie gesty typu kwiatki to może (choć nie musi) być manipulacja obliczona na urobienie dziewczyny. Natomiast potrzeba kontaktu, wsparcie w trudnych chwilach i "nie pozwalanie by to co zbudowaliśmy rozpadło się w proch" (jak w piosence "A Question of Lust" DM) świadczy o uczuciu. Mówię to jako doświadczona kobieta i wieloletnia mężatka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1707 |
Zakorzenienie
|
to macie fajniej ze wasi tz mowia na nie ''noski'' zdrobniale i tak milusio
![]() ![]() ![]() ![]() Co do tematu to chyba zdałam sobie z tego sprawe, jak kiedys lezelismy i sobie o czyms rozmawialismy.. wieczorem, przytuleni i nagle zobaczylam ze tz oczy sie zaszkliły.. na moje pytanie czemu płacze odparł ze wcale nie płacze udawajac takiego twardego, zapytalam wiec czemu mu sie oczy tak przeszkliły.. a on mi wtedy na to ze: jestem jego najwiekszym skarbem i ze mnie strasznie mocno kocha i jest mu ze mna tak wspaniale ze sie wzruszył.. bo zdał sobie sprawe ze nigdy w zyciu takiej cudownej kobiety jak ja nie poznał ![]() Sama sie rozbeczałam ze wzruszenia na tamte słowa ![]()
![]() |
#1708 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1709 |
Wtajemniczenie
|
Kiedy pojechalismy razem na wesele a ja byłam mega chora i gardło paliło mnie żywym ogniem przynosił mi co 20 minut gorące herbatki z cytryna od kucharek bo tylko to mi pomagało mimo że widział jak reszta sie bawi a my wiecej czasu spędzialismy za stołem
![]() ![]() ![]() ![]() Takie małe gesty a jak cieszą ![]()
![]() |
![]() |
#1710 |
Raczkowanie
|
Za każdym razem,
gdy tłucze się ze mną pociągami, gdy zasypia przytulony do mnie, gdy jest taki czuły, gdy "śpię". <3
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:03.