Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXII - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-05, 13:36   #151
kliwia
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXII

iwka ja ostatnio to przerabialam, bo mielismy platne konto w BPH - przesliszmy na internetowe w BPH - za darmoche wsio. I zawsze masz placowke na meijscu.
Wszytskie bankomaty za free, jedyny wymog - 4 operacje karta by za nia nie placic.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 13:51   #152
stokrotka24
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXII

hej dziewczyny
melduje sie w nowej części przy okazji niedzielnego obiadu u teściów.
nie nadrobiłam jeszcze wszystkiego, tylko tak pobieżnie przejrzałam
martucha Patryczek słodki jest, fajna z was rodzinka
india twój domek robi wrażenie, super już wygląda, powiedz mi jak zrobiliście te półeczki w scianie na drugim lub trzecim zdjęciu (nie pamiętam dokładnie które to), z rigipsów? masz może zdjęcie jak do tego stelaż wygląda? bo my też tak chcieliśmy zrobić ale mamy małe doświadczenie w tej dziedzinie no i nie wyszło
anika ale nas wystraszyłaś, mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku

a u nas w piątek ściana poleciała teraz mam taki bajzer w domu, że szok. Cała sobotę próbowaliśmy doprowadzić mieszkanie do pożądku no i na tyle na ile to możliwe to się udało. Wszędzie jednak mamy pełno gruzu i do puki go nie wywieziemy nie ruszymy dalej. Teraz dopiero widać, ile tam jest jeszcze roboty nie wiemy tylko z czego stawiać teraz ścianę, z rigipsów czy z suporeksów. Z regipsów było by szybciej i łatwiej tylko obawiam się, że popękaja jak będziemy drzwi zamykać i sami już niewiemy co robić

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 13:58   #153
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
iwka ja ostatnio to przerabialam, bo mielismy platne konto w BPH - przesliszmy na internetowe w BPH - za darmoche wsio. I zawsze masz placowke na meijscu.
Wszytskie bankomaty za free, jedyny wymog - 4 operacje karta by za nia nie placic.
A zakładałaś w oddziale czy przez Internet?

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny
a u nas w piątek ściana poleciała teraz mam taki bajzer w domu, że szok. Cała sobotę próbowaliśmy doprowadzić mieszkanie do pożądku no i na tyle na ile to możliwe to się udało. Wszędzie jednak mamy pełno gruzu i do puki go nie wywieziemy nie ruszymy dalej. Teraz dopiero widać, ile tam jest jeszcze roboty nie wiemy tylko z czego stawiać teraz ścianę, z rigipsów czy z suporeksów. Z regipsów było by szybciej i łatwiej tylko obawiam się, że popękaja jak będziemy drzwi zamykać i sami już niewiemy co robić
Stokrotka - czemu miały by Ci regipsy popękać od zamykania drzwi? W większości nowych mieszkań są regipsy, w to wstawiana futryna i wsio.

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 14:32   #154
baja_86
Zakorzenienie

Martucha fajne rodzinkowe zdjęcia

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
dziewczyny chwale się fotkami z wczoraj. moj domek jest coraz "sliczniejszy" hihi... w koncu zaczyna przypominac miejsce w ktorym niedługo bede mogła zamieszkac. za jakis miesiac bedziemy się zabierac za wykonczeniówke czekamy az wszystko wyschnie
super, to już prawie koniec, a na pewno już najgorsze za wami, teraz z dnia na dzień dom będzie pieknieć
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 16:00   #155
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 16:30   #156
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Cześć, gdzie się podziewałaś?
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 16:37   #157
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-05, 16:51   #158
aniaaa84
Zadomowienie

dobry dzień

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Cześć
Madziu i Aniu na pocieszenie Wam powiem, że ja wczoraj również nic nie zrobiłam do pracy poza namalowaniem postaci tygryska, bo taki będziemy mieli symbol grupy. Dzis muszę sobie zrobić na brudno konspekty na cały tydzień, żebym wiedziała co i jak Na czystko pisać nie muszę, bo dyr mi tego nie będzie sprawdzać. A plan na wrzesień chyba sobie odpuszczę, albo zrobię go pod koniec miesiąca sprawdzać będzie nam ten październikowy dopiero, bo tak ją na radzie namówiłyśmy i się zgodziła. No i te wpisy do dziennika muszę zrobić z tych 3 dni ech
Baju żeby było śmiesznie to ja też mam tygryski do tej pory nie ruszyłam z miejsca, kładliśmy dwa paski tapety na ściany w kuchni, mąż teraz maluje, jak skończy to ja się biorę ponownie za fugi. Będę pisac jak zwykle wieczorem, wtedy to jest d**a nie robota, odwykłam od nocnego ślęczenia

ja muszę napisać plan z tych trzech minionych dni i na cały przyszły tydzień

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
wrzucam wam fotki patryka ma juz miesiac
chwale sie bo jest w ciuszkach od cioci Rybulki (te sliczne zielone w paseczki)

i zaraz bede nadrabiac
Uroczy jest chciałam Was już na tym etapie ostrzec, Pat ma dziurkę w brodzie co oznacza, że na przystojniaka wyrośnie. Ale jakoś mnie to nie dziwi bo patrząc na tatę...jak to mówią niedaleko pada jakbłko od jabłoni

dziękuję za pomoc

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
MArtucha! mały śliczny!!

Dziewczynki z 5.09 Wszystkiego najlepszego!!
Neska wzajemnie
Moja połowa mimo remontu zaskoczyła mnie pięknym bukietem ze słoneczników i powiedziała, że to tylko początek
pobawiłabym się jeszcze raz na własnym weselu, a Wy dziewczynki ?

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
czeeeść

my dziś bez planów, wyczyściliśmy się z kasy na wakacjach i się okazało, że nie ma przelewu mojej wypłaty dziś już 5

pojdziemy chyba do dziadków na chwilkę po obiedzie
Justynko ja też nie lubię kiedy przelew nie wchodzi na konto na czas

Cytat:
dziewczyny chwale się fotkami z wczoraj. moj domek jest coraz "sliczniejszy" hihi... w koncu zaczyna przypominac miejsce w ktorym niedługo bede mogła zamieszkac. za jakis miesiac bedziemy się zabierac za wykonczeniówke czekamy az wszystko wyschnie
India ja już Ci pisałam wcześniej, że dla mnie jest pięknie...a to okno balkonowe
super, że spełniają się Wasze marzenia
ciekawa jestem ostatecznego efektu

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim ale tutaj cicho.
Mam pytanko - ma któraś z Was konto w Alior Bank? Jeśli tak, to czy polecacie? A jak nie, to może któraś z Was jest zadowolona z banku i moze go polecić.
Tak mnie wkurzają w moim Pekao, że tym razem jak będę w kraju zamierzam się z nim pożegnać. Zależy mi na jak najmniejszych kosztach prowadzenia rachunku, przelewach internetowych i kodach do przelewu przesyłanych przez SMS. A i możliwości zakładania lokat przez Internet. Pomocy!

Martucha - śliczny malec!

Madzia - udanych zakupów w Warszawie życzę.

India - rzeczywiście patrząc na fotki widać bliżej koniec remontu niż początek A domek wydaje się być słoneczny, przynajmniej patrząc na fotki, więc trzymam kciuki aby wszystko szybko wyschło.
Iwka ja mam konto w ING, zwie się konto Direct. Mozna je założyć samemu przez neta, na podpisanie umowy przyjedzie kurier. Przelewy za darmo, przy transakcjach podwyższonego ryzyka jednorazowe hasła dostępu przychodzą SMS-em, przelewy w ciągu tygodnia schodzą do 21.30 w sobotę do 15.00 możesz sobie przelać kasę z konta oszczednosciowego na swoje i wypłacic.
Wyplaty ze wszystkich bankomatow za darmo, za prowadzenie karty nie placisz jesli w miesiacy wykonasz transakcję kartą za 100 zł.
My jestesmy zadowoleni. Co do lokat musiałabyś poczytać, my mamy lokatę w innym banku.

Cytat:
hej dziewczyny
melduje sie w nowej części przy okazji niedzielnego obiadu u teściów.
nie nadrobiłam jeszcze wszystkiego, tylko tak pobieżnie przejrzałam
martucha Patryczek słodki jest, fajna z was rodzinka
india twój domek robi wrażenie, super już wygląda, powiedz mi jak zrobiliście te półeczki w scianie na drugim lub trzecim zdjęciu (nie pamiętam dokładnie które to), z rigipsów? masz może zdjęcie jak do tego stelaż wygląda? bo my też tak chcieliśmy zrobić ale mamy małe doświadczenie w tej dziedzinie no i nie wyszło
anika ale nas wystraszyłaś, mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku

Stokrotko teraz już pójdzie z górki

Cytat:
Treść usunięta
Cześć Rosetko

dziewczyny ściany pomalowane, poźniej może wkleję fotki a teraz fugowanie czeka
Stary 2010-09-05, 16:57   #159
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2010-09-05, 18:37   #160
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
No kwestie kosztow tych roziwazan pozostawiaja wiele do zyczenia. a srodeczeke urzadzisz sobie az milo
Juz sie nie moge doczekac efektu srodek zrobicie systemem gospodarczym
nie bedzie innego wyjscia, ja juz tez czekam na efekt koncowy

Cytat:
Cześć wszystkim ale tutaj cicho.
Mam pytanko - ma któraś z Was konto w Alior Bank? Jeśli tak, to czy polecacie? A jak nie, to może któraś z Was jest zadowolona z banku i moze go polecić.
Tak mnie wkurzają w moim Pekao, że tym razem jak będę w kraju zamierzam się z nim pożegnać. Zależy mi na jak najmniejszych kosztach prowadzenia rachunku, przelewach internetowych i kodach do przelewu przesyłanych przez SMS. A i możliwości zakładania lokat przez Internet. Pomocy!

w Warszawie życzę.

India - rzeczywiście patrząc na fotki widać bliżej koniec remontu niż początek A domek wydaje się być słoneczny, przynajmniej patrząc na fotki, więc trzymam kciuki aby wszystko szybko wyschło.
Nie wiem jak jest w Alior. ja mam w ing i warunki całkiem spoko, i wspolne z TZem w POLBANKU i z tego jestem bardziej zadowolona, no i maja fajne konta superoszczedzajce - kasa nabija się codziennie

Cytat:
[a u nas w piątek ściana poleciała teraz mam taki bajzer w domu, że szok. Cała sobotę próbowaliśmy doprowadzić mieszkanie do pożądku no i na tyle na ile to możliwe to się udało. Wszędzie jednak mamy pełno gruzu i do puki go nie wywieziemy nie ruszymy dalej. Teraz dopiero widać, ile tam jest jeszcze roboty nie wiemy tylko z czego stawiać teraz ścianę, z rigipsów czy z suporeksów. Z regipsów było by szybciej i łatwiej tylko obawiam się, że popękaja jak będziemy drzwi zamykać i sami już niewiemy co robić
stokrotka ta scianka jest z suporexu, zaraz poszukam czy mam jakies fotki sprzed otynkowania. po prostu te bloczki suporeksu tak były układane a tam gdzie te wneki bloczkow sie nie układało.

Powiem Ci tak, nam facet odradził regipsy na scianie gdzie beda drzwi (mamy takie jedno miejsce do skonczenia, bo murarzon to umkneło i nam równiez) z uwagi na to, że regipsy są mniej wytrzymałe. tyle, ze u nas była mowa o drzwiach przesuwanych

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
[super, to już prawie koniec, a na pewno już najgorsze za wami, teraz z dnia na dzień dom będzie pieknieć
mam nadzieje

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość

India ja już Ci pisałam wcześniej, że dla mnie jest pięknie...a to okno balkonowe
super, że spełniają się Wasze marzenia
ciekawa jestem ostatecznego efektu
[Ba
dziekuje ja tez z utesknieniem czekam na koniec

włansie wrociłam ze spotkania z płytkarzem. zaspiewał 40zł za m no ale robił łazienke mojej mamie i jet zadowolona. nam zacznie robote od montowania luksferów, zaczyna w czw-pt. w sumie kafelki tez juz by mogł kłasc, ale mu powiedziałam, ze wstrzymamy się do pazdziernika zeby to wszystko ładnie wyschło
Stary 2010-09-05, 18:45   #161
india83
Zakorzenienie

stokrotko zamieszczam zdjecia jak te wneki wyglądały przed otynkowaniem z przeodu i z boku. jak widzisz użyto 2 warstw bloczków suporeksu, jedna warstwa to scianka a z drugiej ułożono wnęki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-05, 18:48   #162
kliwia
Zakorzenienie

iwka my akrat musielismy w oddziale, bo musielismy zlozyc wypowiedzenie na poprzednie konto
Ale mozna przez internet z tego co wiem
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 18:53   #163
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
super te drzwi!!! mnie tez sie one podobaja!!
mi też się podobają

Cytat:
Cześć dziewczynki Ale u mnie cudna pogoda - taka holenderska złota jesień, tylko trochę chłodnawo - no ale nie narzekam bo jest słońce i nie leje i nie wieje - także czad!

Widzę dziewczyny, że plany weekendowe niezłe macie, obecnie moim weekendowym planem jest pójść na zakupy, ale to się nie pali bo sklepy do 17 a do centrum handlowego mam 5 min. Generalnie odpoczywam.

Jakiś czas temu kupiliśmy pralkę z wsadem 7 kg i powiem Wam, że ją uwielbiam, ma opcję prania kołder, trochę się bałam że będzie jej za ciężko jak kołdra wchłonie wodę, ale wczoraj wrzuciłam do niej kołdrę i .... teraz mam czyściutką Jak tylko macie miejsce w łazience/kuchni na taką pralkę to ja gorąco polecam.

W sumie to niedługo zaczynam się pakować i idę w ślady Żabci (mam nadzieję Żabciu że pobyt w Polsce miło Ci upływa) i lecimy na 2 tyg. do Polski i tu pytanko - chcę sobie kupić taki płaszcz jesienny - są już jesienne rzeczy w sklepach?
Udanego urlopu w Polsce i nawet nie wiesz jak ci zazdroszczę tej pogody!
W sklepach znajdziesz coś bez problemu!

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
iwka u nas tez piekna pogoda - lato
Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę! W krk cały weekend brzydki, pada i zimno, brrr!

Cytat:
dziewczynki będę się chwalić
pierwsze to moja 2,5 miesięczna chrześnica -m juz ją Wam kiedys pokazywałam(tzn przyszła chrześnica )
a reszta to prezent od męża z okazji jutrzejszej rocznicy ś,lubu
Chrześnica prze słodka, a pierścionek - wow! Mąż ma gest!

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Neska super Maleństwo i prezenty piękne.
Ja też dostałam pierścionek ale od mamy z podziękowaniu na Wnusię.
Może zaraz wkleję zdjęcie :P
Też piękny! I jaki fajnz gest!

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Dzękuję za miłe komentarze o pierścionku
Uciekam.
Ugotowałam rosół a teraz jemy drugie danie ....
W między czasie 2 karmienia i przebieranka i jest git :P
Do zobaczenia później.
No żona idealna, nie dość, że urodziła córkę kilka dni temu, to jeszcze gotuje i wszystko ma poukładane jak w zegarku. Brawo!

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
A ja dziś widziałam prawdziwe i szczere łzy w oczach mojego męża. Przyszłą dziś do nas babcia z dziadkiem i w związku z tym, że w czwartek jadą do sanatorium i wracają po 3 tygodniach (30 września) to dali nam dzis prezent jakby na parapetówkę Ale nie zgadniecie co.... mój mąż od dawna marzyły o TV ale zawsze było coś ważniejszego i teraz też mieliśmy to przełożyć na nie wiem kiedy, bo nas nie stać na niego. Babcia to usłyszała, podpytała się rodziców ile on kosztuje i nam dała dokładnie tyle, czyli 2600zł mąż nie chciał brać ale babcia się uparła.
Super prezent od babci! a jaki chcecie telewizor?

Cytat:
Justyś my nie chcemy plazmy tylko LCD
Z tego co mój mąż mówi, to LCD dużo lepszy. A sprzedaje też telewizory już od 2 lat, więc trochę się na tym zna Sami też mamy LCD

Cytat:

i zaraz bede nadrabiac
Jaka mała pszczółka! Ślicznota z niego!
Super rodzinkę tworzycie!

Cytat:
jej! No Wasz domek już wygląda jak prawdziwy dom! nie mogę się doczekać efektu końcowego!

A na kiedy planujecie przeprowadzkę? Uda się w tym roku?

Ja cały weekend spędziłam sama. Mąż w pracy. W piątek po pracy pojechałam do rodziców, wróciłam wczoraj i dzisiaj mi jakoś cały dzień przeleciał. Trochę poczytałam, pospałam i teraz czekam do 21:00 na męża.

W przyszłym tygodniu mamy rocznice. Mieliśmy pojechać na weekend do Szczawnicy, ale niestety nic z tego. Mamy wieczór panieński i kawalerski znajomych i pewnie w niedziele i tak będziemy nie żywi, więc nici ze świętowania.

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 19:07   #164
martucha84
Zakorzenienie

neska kwiatuszek justyna india agus87 violisia iwka28 baja dziekuje za cieple slowa

Cytat:
superrrr fajnie wyglada ta scianka!! coraz fajniej to wszystko wyglada

Cytat:
dziekuje za cieple slowa, widze ze u was demolka na calego nie znam sie na materiale budowlanym wiec nie pomoge ale trzymam kciuki za remont

Rosette witaj zycze udanej wizyty gosciowej

Cytat:
Uroczy jest chciałam Was już na tym etapie ostrzec, Pat ma dziurkę w brodzie co oznacza, że na przystojniaka wyrośnie. Ale jakoś mnie to nie dziwi bo patrząc na tatę...jak to mówią niedaleko pada jakbłko od jabłoni

dziękuję za pomoc
hahahahahah dziekuje za cieple slowa i ostrzezenie bede uwazac a za pomoc nie dziekuj

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Ja cały weekend spędziłam sama. Mąż w pracy. W piątek po pracy pojechałam do rodziców, wróciłam wczoraj i dzisiaj mi jakoś cały dzień przeleciał. Trochę poczytałam, pospałam i teraz czekam do 21:00 na męża.

W przyszłym tygodniu mamy rocznice. Mieliśmy pojechać na weekend do Szczawnicy, ale niestety nic z tego. Mamy wieczór panieński i kawalerski znajomych i pewnie w niedziele i tak będziemy nie żywi, więc nici ze świętowania.
dziekuje trzymam kciuki za udany inprezy kawalerskie i panienskie i mam nadzieje ze jednak poswietujecie
Stary 2010-09-05, 19:43   #165
india83
Zakorzenienie

Cytat:
jej! No Wasz domek już wygląda jak prawdziwy dom! nie mogę się doczekać efektu końcowego!

A na kiedy planujecie przeprowadzkę? Uda się w tym roku?

przeprowadzke planowalismy na wiosne, na spokojnie, nie ma co się spieszyc no chyba, ze ze wszystkim wyrobimy się wczesniej to przeprowadzka tez bedzie wczesniej hihi... zobaczymy jak to wszystko się ułoży

tez mam czasem takie weekendy bez meza, nieprzepadam za nimi

nie martw się ja tez nie spedze z mezem rocznicy, akurat bede w Wawie na szkoleniu. ale przeciez mozna swietowac w inny dzien , wiec sie nie przejmuj wszystko da sie nadrobic
Stary 2010-09-05, 20:11   #166
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Treść usunięta
Rosette tego akurat nie wiem czy traktują je jako konto wspólne, my mamy na takiej zasadzie, że mąż jest właścicielem, a mnie ustanowił pełnomocnikiem i tak samo sytuacja wygląda w przypadku mojej babci, na nią jest konto, a ja nim zarządzam
Wiem, że jest spora różnica pomiędzy kontem wspólnym, a byciem pełnomocnikiem, ale nam taka sytuacja póki co odpowiada dlatego jesteśmy akurat w tym banku.

Cytat:
nie bedzie innego wyjscia, ja juz tez czekam na efekt koncowy

Nie wiem jak jest w Alior. ja mam w ing i warunki całkiem spoko, i wspolne z TZem w POLBANKU i z tego jestem bardziej zadowolona, no i maja fajne konta superoszczedzajce - kasa nabija się codziennie

stokrotka ta scianka jest z suporexu, zaraz poszukam czy mam jakies fotki sprzed otynkowania. po prostu te bloczki suporeksu tak były układane a tam gdzie te wneki bloczkow sie nie układało.

Powiem Ci tak, nam facet odradził regipsy na scianie gdzie beda drzwi (mamy takie jedno miejsce do skonczenia, bo murarzon to umkneło i nam równiez) z uwagi na to, że regipsy są mniej wytrzymałe. tyle, ze u nas była mowa o drzwiach przesuwanych

mam nadzieje

dziekuje ja tez z utesknieniem czekam na koniec

włansie wrociłam ze spotkania z płytkarzem. zaspiewał 40zł za m no ale robił łazienke mojej mamie i jet zadowolona. nam zacznie robote od montowania luksferów, zaczyna w czw-pt. w sumie kafelki tez juz by mogł kłasc, ale mu powiedziałam, ze wstrzymamy się do pazdziernika zeby to wszystko ładnie wyschło
India idziecie jak burza z budową. A co co fachowców to dobrze, że macie sprawdzoną osobę/y i widzieliście efekty pracy.

Cytat:
(...)

My powinniśmy świętować dziś, ale rocznicę też trzeba przesunąć

biorę się za pisanie bo jestem daleko w lesie ja się chyba nigdy nie nauczę systematyczności
zawsze odkładam i zawsze psioczę sama na siebie

do jutra dziewczyny
Stary 2010-09-05, 21:29   #167
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

cześć

Mam dwie wiadomość

1. Wlaśnie wróciłam z Warszawy, cały samochód zakupów, że aż siedzenia było trzeba składać. Mamy masę rzeczy *serwis obiadowy, całe oświetlenie, kosz na bieliznę, tapety, sztućce i masę innych rzeczy

2. Chyba będę chora, zimno mi i gardło mnie boli

A w ogóle to nic nie zrobiłam z rzeczy jakie miałam zrobić w ten weekend Jutro muszę wstać z samego rana i działać. Porażka

Daysy dziękuję

Marta jak ten czas szybko leci, mały ma już miesiąc

India super to mieszkanko wygląda

Cytat:
Madzia - udanych zakupów w Warszawie życzę.
ooo kciuki się przydały
Cytat:

Super prezent od babci! a jaki chcecie telewizor?

Z tego co mój mąż mówi, to LCD dużo lepszy. A sprzedaje też telewizory już od 2 lat, więc trochę się na tym zna Sami też mamy LCD
Samsunga 40 cali, ale nie wiem jaki model dokładnie.

Zgadzam się, LCD są o niebo lepsze dla takiego domowego użytkowania. Ja w życiu bym nie chciała mieć plazmy mają te dwa modele do wyboru.

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

aaaa i mam dylemat. Chcę zamówić firanki, mam karnisze na żabki (takie szynowe)
Najbardziej podobają mi się te firanki
http://allegro.pl/firanki-makarony-p...207283883.html ale one są na szelkach i jak ja bym je mogła przypiąc do tych szyn?? Dodam, że na innej aukcji do tych samych firanek napisali, że można je na żabki przypiąć ale jak?? Bo chyba nie do tych szelek

Ostatecznie zostaną mi te (ale już cienko mi sie to podoba)
http://allegro.pl/makarony-firanki-p...215577809.html

Jak któraś ma jakiś pomysł to będę wdzięczna

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 05:05   #168
zaaaabcia
Zakorzenienie

Melduje sie i ja w nowej czesci

Wakacje w Polsce byly znakomite

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 06:46   #169
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

cześć

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość

zawsze są wspaniałe, szkoda, że tak szybko trzeba wracać

Stary 2010-09-06, 07:37   #170
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
przeprowadzke planowalismy na wiosne, na spokojnie, nie ma co się spieszyc no chyba, ze ze wszystkim wyrobimy się wczesniej to przeprowadzka tez bedzie wczesniej hihi... zobaczymy jak to wszystko się ułoży

tez mam czasem takie weekendy bez meza, nieprzepadam za nimi

nie martw się ja tez nie spedze z mezem rocznicy, akurat bede w Wawie na szkoleniu. ale przeciez mozna swietowac w inny dzien , wiec sie nie przejmuj wszystko da sie nadrobic
India, to na święta Wielkanocne już będziecie u siebie. Super!
(właśnie nie wiem czemu, ale takie większe przeprowadzki zawsze mi się kojarzą z jednymi, albo drugimi świętami )

No zobaczymy jak to będzie z tą rocznicą. Teoretycznie spędzimy ją razem, w łóżku, lecząc kaca. A że TŻeta kac na sete będzie większy, to znaczy, że nigdzie go nie wyciągnę. A tak mi się marzyła romantyczna kolacja...

Cytat:
My powinniśmy świętować dziś, ale rocznicę też trzeba przesunąć
To Wy kiedy będziecie świętować?

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość

Super! No się koleżanka wybawiła! Teraz czekamy na fotki!

Żeby mi się dzisiaj chciało, tak jak mi się nie chce...!

Stary 2010-09-06, 07:42   #171
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Gucia mam tak samo pogoda jest taka przygnębiająca. Poza tym jestem wkurzona, że tak mało zrobiłam na ten tydzień i teraz będę musiała się ostro spinać aby się ze wszystkim wyrobić.

Stary 2010-09-06, 07:45   #172
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cześć
Ja miałam udany weekend

W sobotę oczywiście zaliczyliśmy imprezkę i wróciliśmy nas ranem
Za to w niedzielę mama R wyprawiała imieniny i wieczór spędziliśmy bardzo miło

A i ciekawostka....
wczoraj "widziałam sie" z moim byłym mężem...U nas w mieście były organizowane rajdy samochodowe i wiedziałam, że jak rajd to on na pewno będzie. No i był...z jakąś panienką i nawet głupiego "cześć" nie powiedział. Stał przez pół imprezy koło nas, przechodził i nic...no cóż, to świadczy o jego kulturze...kawał ch....!!!
Jutro mam spotkanie z tym adwokatem kościelnym...zobaczymy co mi powie ...

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 07:53   #173
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Gucia mam tak samo pogoda jest taka przygnębiająca. Poza tym jestem wkurzona, że tak mało zrobiłam na ten tydzień i teraz będę musiała się ostro spinać aby się ze wszystkim wyrobić.
Pogoda mnie dobija! Cały weekend przespałam, a dzisiaj nie mogłam wstać. Przytuliłam się do TŻeta i mogłabym tak zostać do południa, ale niestety trzeba było wstać.

Zdolna jesteś, poradzisz sobie z tym wszystkim!

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Cześć
Ja miałam udany weekend

A i ciekawostka....
wczoraj "widziałam sie" z moim byłym mężem...U nas w mieście były organizowane rajdy samochodowe i wiedziałam, że jak rajd to on na pewno będzie. No i był...z jakąś panienką i nawet głupiego "cześć" nie powiedział. Stał przez pół imprezy koło nas, przechodził i nic...no cóż, to świadczy o jego kulturze...kawał ch....!!!
No jak zwykle szalejesz!

Co do byłego, to bez komentarza. Kultura wymaga przywitania się, ale najwyraźniej i to dla niego za dużo!

Daj znać jak Ci poszło z tym adwokatem jutro. Ciekawa jestem co Ci powie

Stary 2010-09-06, 07:55   #174
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

hej dziewczynki a ja sie lenie i lenie

nie wiem jak te 3 tyg wytrzymam.... już mnie teść o 8 rano przyhaczył jak wyprawiałam męża do pracy co robię ma obiad wiec mu mowie ze nie wiem co tata robi ja mam leżeć wiec się zaczął śmiać przestań ze będziesz leżeć... wiec mu mąż parę słów powiedział ze jak mnie zobaczy chodzącą po kuchni to będzie awantura!! bo mam leżeć i i dbać siebie i o ciążę

chyba się teść obraził....

Agatka nie przejmuj sie fra***em, taki człowiek i nic nie poradzisz...

Misqa mnie się podoba zestaw 1 tego linka http://allegro.pl/naklejki-na-sciane...202062577.html

ps. straszne pieniądze biorą za te wycinanki zwłaszcza ze m2 wydruku w drukarni kosztuje ok 22 - 25 zł

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...

Edytowane przez anika222
Czas edycji: 2010-09-06 o 07:57
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 08:03   #175
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość

nie wiem jak te 3 tyg wytrzymam.... już mnie teść o 8 rano przyhaczył jak wyprawiałam męża do pracy co robię ma obiad wiec mu mowie ze nie wiem co tata robi ja mam leżeć wiec się zaczął śmiać przestań ze będziesz leżeć... wiec mu mąż parę słów powiedział ze jak mnie zobaczy chodzącą po kuchni to będzie awantura!! bo mam leżeć i i dbać siebie i o ciążę

Ania i dobrze mu mąż powiedział. Lekarz powiedział, ze masz leżeć, a nie chodzić, gotować, zniżać się i siedzieć. Leżeć to znaczy leżeć. Minimum przez pierwsze dwa tygodnie.

Także kochana cierpliwości, załatw sobie sporo filmów i z lapkiem do łóżeczka!

No i mam nadzieje, że teść jednak się nie obraził

Stary 2010-09-06, 08:07   #176
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Ania i dobrze mu mąż powiedział. Lekarz powiedział, ze masz leżeć, a nie chodzić, gotować, zniżać się i siedzieć. Leżeć to znaczy leżeć. Minimum przez pierwsze dwa tygodnie.

Także kochana cierpliwości, załatw sobie sporo filmów i z lapkiem do łóżeczka!

No i mam nadzieje, że teść jednak się nie obraził

ja sie obraził to bede głodna....

nieeeeeee nie bede przeciez dostałam od mamy wczoraj na wynos rosołek w słoiku

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 08:28   #177
śliweńka
Zakorzenienie

stawiam się na nowym wątku po weekendzie bo byłam w pracy :P

a tu już tyle stron łotry wy moje :P

TŻ zaprosił teściową czyli swoją mamę na obiad w niedzielę i musiał sam obiad zrobić bo ja w pracy byłam w końcu przyjechali po 1,5 miesiąca od wprowadzenia dopiero heh i przywiozła nam na nowe mieszkanie obrus

mam zapytanie co wy na to że teściowa chce zrobić u siebie urodziny dla Tż bo o moich nic nie mówiła u siebie, mojej mamie powiedziałam że nie widzi mi się w pierwszą rocznicę ślubu siedzieć w domu z wujkiem Bolkiem to moja mama obrażona że powinnam być mądrzejsza i iść do niej bo co ja będę robić a ja że pierwszą rocznicę ślubu ma się raz w życiu i mąż może mnie na kolacje zabierze a moja mama dalej śpiewka bym poszła do teściowej jestem zła wściekła jak osa normalnie pocieszcie mnie doradźcie jak wyjść z tej sytuacji

powiedziałam mojemu TŻ że to raz w życiu jest że myślałam że pójdziemy może do kina na resident evil w 3d i seks albo na kolacje ;( ryczeć mi się chce

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png

Edytowane przez śliweńka
Czas edycji: 2010-09-06 o 08:30 Powód: dopisek
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 08:37   #178
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
stawiam się na nowym wątku po weekendzie bo byłam w pracy :P

a tu już tyle stron łotry wy moje :P

TŻ zaprosił teściową czyli swoją mamę na obiad w niedzielę i musiał sam obiad zrobić bo ja w pracy byłam w końcu przyjechali po 1,5 miesiąca od wprowadzenia dopiero heh i przywiozła nam na nowe mieszkanie obrus

mam zapytanie co wy na to że teściowa chce zrobić u siebie urodziny dla Tż bo o moich nic nie mówiła u siebie, mojej mamie powiedziałam że nie widzi mi się w pierwszą rocznicę ślubu siedzieć w domu z wujkiem Bolkiem to moja mama obrażona że powinnam być mądrzejsza i iść do niej bo co ja będę robić a ja że pierwszą rocznicę ślubu ma się raz w życiu i mąż może mnie na kolacje zabierze a moja mama dalej śpiewka bym poszła do teściowej jestem zła wściekła jak osa normalnie pocieszcie mnie doradźcie jak wyjść z tej sytuacji

powiedziałam mojemu TŻ że to raz w życiu jest że myślałam że pójdziemy może do kina na resident evil w 3d i seks albo na kolacje ;( ryczeć mi się chce
hmm, a ile ma Twój tżet lat, że mama chce mu urodziny wyprawiać?

No i jeśli TŻet już się zgodził to głupio będzie odmówić i niestety będziesz musiała też pójść. Z tego co pamiętam, to Wy razem macie urodziny 12 września, więc szkoda, ze nie zaproponowała imprezy urodzinowo-rocznicowej dla Was.

Najwyżej pójdziecie, postaracie się urwać koło 18:00-19:00 i jeszcze coś fajnego porobicie tylko we dwoje.

Stary 2010-09-06, 08:47   #179
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:

aaaa i mam dylemat. Chcę zamówić firanki, mam karnisze na żabki (takie szynowe)
Najbardziej podobają mi się te firanki
http://allegro.pl/firanki-makarony-p...207283883.html ale one są na szelkach i jak ja bym je mogła przypiąc do tych szyn?? Dodam, że na innej aukcji do tych samych firanek napisali, że można je na żabki przypiąć ale jak?? Bo chyba nie do tych szelek

Ostatecznie zostaną mi te (ale już cienko mi sie to podoba)
http://allegro.pl/makarony-firanki-p...215577809.html

Jak któraś ma jakiś pomysł to będę wdzięczna
bez problemu przyponiesz na zabki.
dwa wyjscia:
-podwiniesz te szelki do tylu i przypinasz na zabki, ale jest opcja ze beda przeswitywac i bedzie te szelki widac
-obcinasz lib wypruwasz szelki i masz prosta firane

Ja tez mialam taki problem - kupilam firany z szelkami, ucielam, podwinelam i przeszylam i juz szelek nie ma

Cytat:
Cześć
Ja miałam udany weekend

A i ciekawostka....
No i Agatka kolejny udany weekend zaliczyla - pieknie
a co do blego - .... najlepszym komantarzem jego brak.....

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość

Agatka nie przejmuj sie fra***em, taki człowiek i nic nie poradzisz...

Misqa mnie się podoba zestaw 1 tego linka http://allegro.pl/naklejki-na-sciane...202062577.html

ps. straszne pieniądze biorą za te wycinanki zwłaszcza ze m2 wydruku w drukarni kosztuje ok 22 - 25 zł
Kochana lez i lez i nie przejmuj sie. A tym przypadku musisz byc egoistka dla swojego i maluszka dobra!
Ja tez sie lenie i leze wiec witaj w klubie
Juz nawet stac za dlugo nie umiem wiec zaraz zabiore sie za prasowani ostatniego automaty juniorkowych ciuszkow, ale i tak co 15 min musze sie polozyc zeby odpoczac, bo maly bardzo po zebrach mi chodzi i czasem az boli jak kopie i sie wygina.

sliwenka - jak dla mnie dziwna sytuacja... jesli macie w jednym dniu razem urodzinki to dziwne mi sie wydaje ze tesciowa chce zorganizowac tylko urodziny tz... no i do tego rocznica.... A tz sie zgodzil na pomysl tesciowej ?

Edytowane przez Katunia:)
Czas edycji: 2010-09-06 o 09:03
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 08:49   #180
Ana***
Zakorzenienie

Witam w nowej części

Laski mamy już pozwolenie na budowę!!! W końcu!! Teraz musi się ono jeszcze uprawomocniać, chyba do 15 września, no i jak pogoda na to pozwoli (oby, oby, trzymajcie kciuki za słońce i brak opadów...) kopiemy i zalewamy i jak się uda to jeszcze wyciągamy fundamenty Mężuś ma w najbliższych dniach trawę skosić do dzieła... (o ile nie będzie padać przez jakieś 2 tyg... )

O a kolejny news to taki, że byliśmy wczoraj w lesie na grzybkach iiii najedliśmy się niezłego stracha... bo w lesie była dzika świnia!!! nie widzieliśmy jej, ale słyszeliśmy, strasznie chrząkała i kwiczała, w życiu czegoś takiego nie słyszałam... spierdzielaliśmy tak, że szok... o niczym innym nie marzyłam tylko o tym by być już w samochodzie tym bardziej, że to było w taki gąszczu... no i jak potem się okazało uzbieraliśmy tam sporo grzybków tylko dlatego, że nikt tam nie chodzi, bo tam są dziki... zawał serca

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość

Ana, doczytuję jeszcze poprzednią część i właśnie widziałam zdjęcie Twojej nowej fryzury! Super wyglądasz!
Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość
Ana*** fajna fryzurka
Dziękuję

Daysy85 neska22
śliczne prezenty

Cytat:
Mój mąż juz dawno wybrał sobie konkretny model ale niestety nie było nas stać, bo zawsze coś było ważniejszego i teraz to ja nie wiem kiedy byśmy sobie na to pozwolili, bo kredyt. I babcia powiedziała, że jak wróci z sanatorium to TV ma już być
Wow

Cytat:

i zaraz bede nadrabiac
Martuś Patryk przesłodki no a rodzinka prezentuje się... idealnie

Cytat:
Wow Kochana, szalejesz a my dopiero jesteśmy na etapie fundamentów, tyle to wszystko się ciągnie... ale i tak będzie dłużej trwać, ponieważ dom stawiamy z pełnego muru

Cytat:
Cześć
Ja miałam udany weekend

A i ciekawostka....
Ehh...
Powodzenia
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości