Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 15 - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-05, 23:17   #1411
rumcia1
Rozeznanie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 15

Sparta, Emilia 25 i Moose1979 fajnie zobaczyć takie efekty. Wyglądacie super.

rumcia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 23:18   #1412
shibuya
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez maweth Pokaż wiadomość
Mam kryzys
- niby waga pokazuje mniej, ale ja tego w ogóle jakoś nie czuje
- czuje się gruba
- @ się spóźnia
- za tydzień wesele, na które idę sama
- waga stoi w miejscu
- moja mama nie rozumie filozofii tej diety i ciągle mówi( zwłaszcza w weekendy kiedy widzi co i ile jem), że za dużo jem i że z takimi ilościami na pewno nie będzie żadnych efektów, co jeszcze bardziej mnie dobija.
Moja Droga, nie przejmuj się docinkami! Rób swoje i pamiętaj o 15 wątkach potwierdzających chudnięcie na tej diecie - wszak taka społeczność Dukanek nie może się mylić!!

Cytat:
Napisane przez (:tysia:) Pokaż wiadomość
Kochana, albo dobijesz do swojego celu, wytrwale, albo wskakuj na III fazę i solidnie ją przejdź. Takie dołki mogą prowadzić do porzucenia diety, a tego na pewno nie chcesz, bo mogłoby się skończyć jojo! Może ciasto dzisiejsze i paluszki potraktuj jako ucztę? Albo jako grzech, i dukaj dalej jak na Dukanke przystało

Co do @ to ja wymiatam, bo przez to że przed wakacjami schudłam ok. 4-5kg nie mialam @ przez 4 miesiące, wróciła mi dopiero, jak zaczęłam jeść normalnie i wtedy znów powróciłam do dukania
Dziękuje bardzo za wsparcie!
Natomiast brak @ jest faktycznie dość uciążliwy, bo niemal cały czas trzeba być przygotowanym na 'niespodziankę' ...
shibuya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 23:27   #1413
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rumcia1 Pokaż wiadomość
Nawet w pokoju pikniku nie urządzę Ostatnio miałam kurczaka w pojemniczku plastikowym i jakoś tak niektórzy na mnie dziwnie patrzyli.

nie wiedzą co dobre hahaa ...
a powiedz mi czego uczysz? Polskiego czy matematyki

---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ----------

Żegnam się z Wami - do jutra robaczki
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 23:31   #1414
(:tysia:)
Zadomowienie

GG do (:tysia:)

Cytat:
Napisane przez shibuya Pokaż wiadomość
Dziękuje bardzo za wsparcie!
Natomiast brak @ jest faktycznie dość uciążliwy, bo niemal cały czas trzeba być przygotowanym na 'niespodziankę' ...
Znam ten ból. Na szczęście @ po tych kilku miesiącach dostałam zaraz po wstaniu z łóżka, jednak codziennie obawiałam się, że niespodzianka zastanie mnie w nocy, na basenie lub na ważnym spotkaniu...
(:tysia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 23:37   #1415
rumcia1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość

nie wiedzą co dobre hahaa ...
a powiedz mi czego uczysz? Polskiego czy matematyki

---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ----------

Żegnam się z Wami - do jutra robaczki
Ja umysł ścisły, więc ortografy mi się zdarzają. Nawet Adrijah ostatnio moją skrobię poprawiała.

---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

Cytat:
Znam ten ból. Na szczęście @ po tych kilku miesiącach dostałam zaraz po wstaniu z łóżka, jednak codziennie obawiałam się, że niespodzianka zastanie mnie w nocy, na basenie lub na ważnym spotkaniu...
Dlatego właśnie przyszło mi kiedyś do głowy, czy nie wrócić do kalendarzyka małżeńskiego Przynajmniej mierząc rano temperaturę wiedziałabym kiedy przyjdzie okres. Ale chyba mało systematyczna jestem, choć z ważeniem się nie mam problemów.

Stary 2010-09-05, 23:43   #1416
(:tysia:)
Zadomowienie

GG do (:tysia:)

Cytat:
Dlatego właśnie przyszło mi kiedyś do głowy, czy nie wrócić do kalendarzyka małżeńskiego Przynajmniej mierząc rano temperaturę wiedziałabym kiedy przyjdzie okres. Ale chyba mało systematyczna jestem, choć z ważeniem się nie mam problemów.
Hehe, tego nigdy nie praktykowałam i chyba nigdy mi się to nie uda.. Póki co mam nadzieję, że @ wróciła na dobre!

Ja jeszcze Wam Dukanki zapomniałam powiedzieć (jeśli Was to interesuje ), że znikam na tydzień. Pewnie będę Was podczytywać, ale pisać nie będe. A czemu? Bo mam odwiedziny i będę robiła za panią przewodnik, duszę towarzystwa i noclegownię w jednym! W międzyczasie będę jeszcze praktykowała.. Obiecuję mimo tego trzymać się ściśle Dukana i nie schodzić na złą drogę. No i o A6W tez nie zapomnę

I Wy też dukajcie grzecznie, wizualizujcie, chudnijcie i w ogóle
(:tysia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 23:54   #1417
rumcia1
Rozeznanie

(:tysia to czeka Cię tydzień pełen wrażeń. Na pewno dasz radę wszystko ogarnąć. Po odprawieniu gości wracaj

A ja mówię Dukanoc
Do jutra.

Stary 2010-09-06, 08:04   #1418
Konczita
Zakorzenienie

Dzień dobry duk duk
Zaliczyłam kolejny spadeczek ... - 300 i melduję że zostało 13kg do I celu ehh cieszę się jak dziecko które dostało dużego cukierka

Cytat:
Ja jeszcze Wam Dukanki zapomniałam powiedzieć (jeśli Was to interesuje ), że znikam na tydzień. Pewnie będę Was podczytywać, ale pisać nie będe. A czemu? Bo mam odwiedziny i będę robiła za panią przewodnik, duszę towarzystwa i noclegownię w jednym! W międzyczasie będę jeszcze praktykowała.. Obiecuję mimo tego trzymać się ściśle Dukana i nie schodzić na złą drogę. No i o A6W tez nie zapomnę

I Wy też dukajcie grzecznie, wizualizujcie, chudnijcie i w ogóle

tysiu grzecznie trzymaj się pionu a zostanie Ci to wynagrodzone
miłego przewodnikowania
Stary 2010-09-06, 08:06   #1419
makkapakka
Rozeznanie

na wadze dramat (+1,2). pocieszam się, że to może przed okresem...
dwa dni małych odstępstw i takie efekty. oj łatwo z utrzymaniem wagi u mnie nie będzie...

po tygodniu diety w sobotę już miałam jej dość. urozmaicenie dozwolonego jedzenia wywołało odwrotny efekt...
eh, należą mi się baty.
makkapakka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 08:16   #1420
Aleksandra_M
Zadomowienie

DUK DUK
rozpoczynamy dzis ostra walke niczym Pudzian albo Adamek
moja mama przylatuje ok 25 do mnie z Niemiec (nie widziala mnie od bozego narodzenia... w sumie to nie wie nawet jaka gruba bylam w lipcu )

Cytat:
ohh jak ja ubolewam, że nie mam tutaj piekarnika, ani form do pieczenia i nie mogę sobie zrobić tej przyjemności w postaci serniczka na ciepło (ten na zimno mi tak nie smakuje), ale może to nauczy mnie trochę żyć bez słodyczy?
a masz mikrofalowke? w domu mam przepis na sernik robiony w mikrofali, to Ci podrzuce jakbys chciala....

---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ----------

Cytat:
Nawet w pokoju pikniku nie urządzę Ostatnio miałam kurczaka w pojemniczku plastikowym i jakoś tak niektórzy na mnie dziwnie patrzyli.
jak ja przynosze do pracy jajko albo mam ogorka malosolnego to tez lamentuja w glos... ale ja to pier....e. jak mam ochote to jem i juz

Edytowane przez Aleksandra_M
Czas edycji: 2010-09-06 o 08:23
Aleksandra_M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 08:29   #1421
Juliszka
Rozeznanie

Waga mi nie spada

Trzymam sie diety ladnie, a ta %^&*( stoi w miejscu... Nieco to "wkurzajace" - nie mam z tym jakiegos wiekszego problemu, ale zdecydowanie zostaje na proteinach jeszcze dwa dni...
Stary 2010-09-06, 09:14   #1422
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Juliszka Pokaż wiadomość
Waga mi nie spada

Trzymam sie diety ladnie, a ta %^&*( stoi w miejscu... Nieco to "wkurzajace" - nie mam z tym jakiegos wiekszego problemu, ale zdecydowanie zostaje na proteinach jeszcze dwa dni...
zaczelas w sobote, prawda??
widocznie nie masz wody odlozonej w organizmie
nic tylko sie cieszyc niektore po 6kg wody sie pozbywaly a to swiadczy o zaburzeniach, chorobach itp...
skoro w dwa dni nie zeszlo z Ciebie nic wody (a po pierwszym dniu powinny byc juz widoczne spore spadki) to lepiej przejsc na faze II i wziac sie za tluszczyk
Stary 2010-09-06, 09:26   #1423
Agnese69
Zadomowienie

DUK DUK siostry kochane
Powoli spada mój karny wzrost. Dziś -0,2 na wadze, ale wciąż jeszcze 0,3 do wagi sprzed grzechu Ciesze się jednak, że w ogóle spada.
Postanowiłam się nawrócić na ścieżki prawdziwego dukania, bo nie zamierzam się tu do listopada bujać z tymi moimi dwoma kilogramami tylko je załatwić szybciutko i spadać na III. Bo coś "perszing" się zatrzymał i stoi...
Tak więc od przedwczoraj nie grzeszę nic a nic i nadal - jak poprzednio - wiernie trzymam się zasad doktorka, o!

Cytat:
Napisane przez beatika Pokaż wiadomość
To może ja też się podzielę moim wynikiem. Na diecie jestem od 10 lipca i pozbyłam się w sumie 11 kilogramów. Ale mam nadzieję, że ciąg dalszy nastąpi
Musze jednak przyznać, że bez słodzika, kakaa i serniczka byłoby ciężko, oj bardzo bardzo.
Tymczasem dobrej nocki życzę, dużych spadków i jak najrzadszych zastojów.
Słuchaj, Twój wynik jest zaj****ty!!!! Brawo, siostro!
No nie wiem, czy nie jesteś tu przodownicą

Cytat:
Napisane przez shibuya Pokaż wiadomość
Dziewczyny, zazdroszczę i gratuluję wszystkich spadeczków!

U mnie ostatnio kiepsko z silną wolą.
Prawdopodobnie dzieje się tak dlatego, że osiągnęłam już wagę, którą wskazał test. Powinnam przejść na III fazę, ale wymyśliłam sobie, iż trochę jeszcze powalczę...
Tylko kiepsko mi to wychodzi, bo wczoraj zjadłam bardzo (bardzo!) dużo ciasta drożdżowego ze śliwkami a potem jeszcze dorzuciłam do tego zestawu paluszki słone.... To by taki niezwykle duży jednodniowy kryzys, który zaowocował dokładnie 1kg wzrostem dziś rano
Mam nadzieje, że jutro zacznie się znowu spadeczek, bo dzisiejszy dzień był wzorowy.
No to się spionizuj, odrób straty i spadaj na ta III, skoro Cię to juz męczy. Po co się męczyć. Na III też się traci jeszcze, więc może dojedziesz do swojej wymarzonej wagi w ten sposób... Ja też mam taki chytry plan

Cytat:
Napisane przez maweth Pokaż wiadomość
Mam kryzys
- niby waga pokazuje mniej, ale ja tego w ogóle jakoś nie czuje
- czuje się gruba
- @ się spóźnia
- za tydzień wesele, na które idę sama
- waga stoi w miejscu
- moja mama nie rozumie filozofii tej diety i ciągle mówi( zwłaszcza w weekendy kiedy widzi co i ile jem), że za dużo jem i że z takimi ilościami na pewno nie będzie żadnych efektów, co jeszcze bardziej mnie dobija.
Bądź dzielna maweth. Dassz radę. Waga pokazuje mniej, a więc JEST mniej. Czujesz się źle, bo pewnie przed @ jesteś opuchnięta.
Mam książki pewnie nie przeczyta, ale Ty możesz jej przeczytać prosto z książeczki te fragmenty, które mówią o ilości wymaganej jedzenia dziennie, o tym, że można w ilościach nieograniczonych wskazane produkty itp... Przeczytaj jej to i poproś żeby Cię nie dołowała swoim gadaniem. Powiedz jej jak sie wtedy czujesz i że ona Ci w taki sposób nie pomaga bynajmniej. Może to zadziała. Najgorsze jest takie "wsparcie" bliskich.

Cytat:
Napisane przez kasikr Pokaż wiadomość
Trudne zadanie dla Was i jednocześnie prośba, polećcie mi jakieś przepisy z
zastosowaniem rybki, żebym smacznie zjadła i miała ochotę robić to częściej.
Dziękuję
Już widziałam, że CI dziewczyny coś podsunęły, bo ja to lebiega jestem kuchenna i korzystam z pomysłów bardziej lotnych koleżanek Więc na mnie liczyć nie możesz w tym względzie

Cytat:
Dzień dobry duk duk
Zaliczyłam kolejny spadeczek ... - 300 i melduję że zostało 13kg do I celu ehh cieszę się jak dziecko które dostało dużego cukierka
Coś wiem o takiej radości
Konczi, gratki wielkie Tak trzymaj, kochana. I ja też będę.

Cytat:
Napisane przez makkapakka Pokaż wiadomość
na wadze dramat (+1,2). pocieszam się, że to może przed okresem...
dwa dni małych odstępstw i takie efekty. oj łatwo z utrzymaniem wagi u mnie nie będzie...
No, niestety, takie życie - zbrodnia i kara
Dukaj grzecznie, a szybko się z tym rozprawisz. I dalej spokojnie pójdzie.
Ja tez teraz odrabiam grzechy i już mam postanowienie w sobie, że nie grzeszę więcej dopóki swojej wagi nie osiągnę. I wiem, że jeśli się będę tych popstanowień trzymac to dwa tygodnie jeszcze i po temacie. A w przeciwnym wypadku to tak się będe bujać nie wiadomo do kiedy...

Cytat:
Napisane przez Aleksandra_M Pokaż wiadomość
DUK DUK
moja mama przylatuje ok 25 do mnie z Niemiec (nie widziala mnie od bozego narodzenia... w sumie to nie wie nawet jaka gruba bylam w lipcu )
No to zdaj relację potem jak mama omdlała na Twój widok
No i ćwicz tu z nami grzecznie, będzie nam raźniej, siostro Alex.
Miłego dnia

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------

Cytat:
zaczelas w sobote, prawda??
widocznie nie masz wody odlozonej w organizmie
nic tylko sie cieszyc niektore po 6kg wody sie pozbywaly a to swiadczy o zaburzeniach, chorobach itp...
skoro w dwa dni nie zeszlo z Ciebie nic wody (a po pierwszym dniu powinny byc juz widoczne spore spadki) to lepiej przejsc na faze II i wziac sie za tluszczyk
Otóż właśnie. Lepiej bym tego nie ujęła
Agnese69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 09:30   #1424
kasikr
Raczkowanie

Znalazłam chyba fajne aromaty, zawierają glikol propylenowy E1520- chyba nam wolno? i wodę. (nie zawierają tłuszczów ani cukrów).
A to adres stronki http://www.smartcoffee.pl/cat-pol-12...y-do-kawy.html
kasikr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 09:30   #1425
twinsplus1
Zadomowienie

GG do twinsplus1

Cytat:
Napisane przez Sparta Pokaż wiadomość
A więc dodaję zdjęcia, nie załamcie się
Pierwsze zdjęcie, jestem ta blondina pierwsza od prawej 29 maj 2010 zobaczcie jakie mam łydy - raćki grube hahaha
A drugie zdjęcie robione jakieś 4 dni temu.
Miłego oglądania
SPARTA JESTES BOSKA KOBITKA!!!!!!! wygladasz fantastycznie poskacze troszku z radosci za ciebie, bo opuscilam sie w cwiczeniach ()

p.s. - dalej mam gosci, wiec ja tylko na chwilke zeby wyszperac Sparty zdjecie do pozniej szczypiorki

wzrost: 174 cm
79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60-59-58

Nothing is Impossible to a willing mind
twinsplus1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 09:42   #1426
Juliszka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasikr Pokaż wiadomość
Znalazłam chyba fajne aromaty, zawierają glikol propylenowy E1520- chyba nam wolno? i wodę. (nie zawierają tłuszczów ani cukrów).
A to adres stronki http://www.smartcoffee.pl/cat-pol-12...y-do-kawy.html

Tak, powinien byc ok, bo jest przyjazny dietom niskoweglowodanowym.
Stary 2010-09-06, 09:45   #1427
czarownica3006
Zadomowienie

GG do czarownica3006

Cytat:
Napisane przez moose1979 Pokaż wiadomość
Witam kochane Dziewczęta. W ramach rozliczeń dietowych, postanowiłem pokazać się Wam

24 Kg Before

24 Kg After

Drugie zdjęcie z dzisiaj Pozdrowionka.
BRAWO!!!!
Ale jak dla mnie, to 24kg temu też wyglądałes baaardzo fajnie!

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny. Też Wam się dzisiaj pokażę. Niestety nie mam zdjęcia before, ponieważ jestem u Skarba. Nie ślinić mi się za bardzo na jego widok.

Dodam tylko, że ten płaszczyk jest na mnie za duży i przez to mnie pogrubia.

w koncu sie pokazalas
SUPER WYGLĄDASZ
Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
A to kolejne zdjęcie z tego samego spacerku

Stary 2010-09-06, 09:52   #1428
Ulcia2512
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to Ulcia2512

Witam.

Sparta, Moose i Emilia - pieknie wygladacie. Zdjeia takie jak wasze daja motywacje do dalszego dukania. ggratulacje.kl aski: klaski:

a u mnie spadek..i tadam zobaczylam na wadze 86 kilo:ju pi:
Najnizsza waga na diecie i chyba w sumie od 2 lat najnizsza. Jeszcze 16 kilo i bedzie mozna o III myslec.

Pozdrawiam i milego dnia.

ps.Chwilowo malo mnie bo mamproblemy z kompem.Moze dzis dojde do ladu to bedzie mnie wiecej.

108,6-106-105-104-102,5-101-100.2-99-98,8-97,7-96-95-94-93-92-91-90-89-88-87-86-85-84-83-82-81-80-79-78-77-76-75-74-73-72
Ulcia2512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 09:58   #1429
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
DUK DUK

jak ja przynosze do pracy jajko albo mam ogorka malosolnego to tez lamentuja w glos... ale ja to pier....e. jak mam ochote to jem i juz

Olcia nie łam się mimo, że komplementów o spadku nie będzie skoro nie widziała jak to było w lipcu to należy się cieszyć, że nie będzie tekstów - o boże ale TY przytyłaś - póki co muszą Ci wystarczyć nasze komplementy - jesteś boska !!! tylko nie molestuj lodzikami itp

Cytat:
Napisane przez Agnese69 Pokaż wiadomość
DUK DUK siostry kochane
Powoli spada mój karny wzrost. Dziś -0,2 na wadze, ale wciąż jeszcze 0,3 do wagi sprzed grzechu Ciesze się jednak, że w ogóle spada.
Postanowiłam się nawrócić na ścieżki prawdziwego dukania, bo nie zamierzam się tu do listopada bujać z tymi moimi dwoma kilogramami tylko je załatwić szybciutko i spadać na III. Bo coś "perszing" się zatrzymał i stoi...
Tak więc od przedwczoraj nie grzeszę nic a nic i nadal - jak poprzednio - wiernie trzymam się zasad doktorka, o!

cóż za nawrócenie - i tak trzymać tylko nie uciekaj za szybko na III albo uciekaj i to już tylko mi na wąteczku zostań ... albo stwórzmy wątek sekciar bez znaczenia na fazę - nie chcę zostać tu sama bo przecież to Wy mnie mobilizujecie ...

ps. byłam na przeglądzie autka i pan który robił przegląd ciągle dopytywał jakie plany mam po przeglądzie ... hmmm

nie będzie gołąbków - będzie leczo

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Sparta Pokaż wiadomość
A więc dodaję zdjęcia, nie załamcie się
Pierwsze zdjęcie, jestem ta blondina pierwsza od prawej 29 maj 2010 zobaczcie jakie mam łydy - raćki grube hahaha
A drugie zdjęcie robione jakieś 4 dni temu.
Miłego oglądania

o rzesz w mordę ale szczypiornica !!!!!
kochana wyglądasz rewelacyjnie !!!!!
Stary 2010-09-06, 10:11   #1430
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
No to zdaj relację potem jak mama omdlała na Twój widok
No i ćwicz tu z nami grzecznie, będzie nam raźniej, siostro Alex.
Miłego dnia
no wreszcie wstala ŁAJZA
nie omdleje niestety bedzie zbyt zajeta swoja wnusia
Tobie rowniez milego

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

Cytat:

Olcia nie łam się mimo, że komplementów o spadku nie będzie skoro nie widziała jak to było w lipcu to należy się cieszyć, że nie będzie tekstów - o boże ale TY przytyłaś - póki co muszą Ci wystarczyć nasze komplementy - jesteś boska !!! tylko nie molestuj lodzikami itp
masz racje, dziekuje
no juz nie bede, obiecuje... ale tymi dukanowymi moge Was poszczuc?
Stary 2010-09-06, 10:34   #1431
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ulcia2512 Pokaż wiadomość
a u mnie spadek..i tadam zobaczylam na wadze 86 kilo:ju pi:
Najnizsza waga na diecie i chyba w sumie od 2 lat najnizsza. Jeszcze 16 kilo i bedzie mozna o III myslec.
Gratulejszon. To juz 13 kilo zeszło... Ładnie.
Stary 2010-09-06, 10:37   #1432
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
no wreszcie wstala ŁAJZA
Tobie rowniez milego

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

masz racje, dziekuje

tymi możesz, jak najbardziej ...
nie mam dziś nic na deser ... buuuu
Stary 2010-09-06, 10:38   #1433
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
cóż za nawrócenie - i tak trzymać tylko nie uciekaj za szybko na III albo uciekaj i to już tylko mi na wąteczku zostań ... albo stwórzmy wątek sekciar bez znaczenia na fazę - nie chcę zostać tu sama bo przecież to Wy mnie mobilizujecie ...
Już przecież doszłyśmy kiedyś, że nasz wątek nie ma w tytule "faza II" tylko, ze odchudzanie z fr.dietą dr. Dukana". Czyli jak pójdę na III to i tak z Wami tu zosatję. Na tamtym wątku też się pokażę, bo może jakieś doświadczenia i porady mają wartościowe, ale ja stąd nigdzie się NIE WYBIERAM I BASTA!
Stary 2010-09-06, 10:41   #1434
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Już przecież doszłyśmy kiedyś, że nasz wątek nie ma w tytule "faza II" tylko, ze odchudzanie z fr.dietą dr. Dukana". Czyli jak pójdę na III to i tak z Wami tu zosatję. Na tamtym wątku też się pokażę, bo może jakieś doświadczenia i porady mają wartościowe, ale ja stąd nigdzie się NIE WYBIERAM I BASTA!

i tak to szczypioreczek mi humorek poprawił hyhyhyy ....

kurcze ale u mnie dzisiaj zimno.... niefajnie ... mąż w pracy a ja miałam myć okna ... troszkę mi się nie chcę - chyba pojadę na zakupy, może kupie sobie coś ładnego
Stary 2010-09-06, 10:42   #1435
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
no wreszcie wstala ŁAJZA
Tobie rowniez milego

Łajza wstała dziś o 5.40 Kurka, ale było ciężko...
I tak już będzie od dziś przez kolejny rok

masz racje, dziekuje
Ale czy te lody dukanowe to są takie jak prawdziwe, czy tylko takie "udawane"? Szczerze mówiąc Malinowy Król mi się juz znudził trochę i szukam zastępstwa dla niego, ale takiego grzecznego, bez jakichś skrobii czy kakao...
jak Ty robisz te lody? Dawaj, zdradzaj...
Stary 2010-09-06, 10:42   #1436
anaiss86
Zadomowienie

Witam wszystkich nie wiem czy ktos mnie pamieta bo baaaardzo dlugo do Was nie zagladalam, u mnie nastapilo zmeczenie materialu, nie chcialo mi sie zagladac na forum bo za duzo stron do nadrobienia sie nazbieralo ( a prawda jest taka, ze jedynie forum potrafi mnie ,,trzymac w ryzach")

1. gratuluje wszystkich spadkow Sparta Emilia Moose piekne zdjecia dla Was

2. Widze duzo nowych osob, witam i trzymam kciuki.

3. U mnie mimo iz zdarzalo mi sie rzucac na co popadnie (najczesciej na to co nie nalezy do diety) cale szczescie tylko minimalny wzrost - moja waga to 82,5 wiec wzrost tylko o 1kg. Postanawiam wrocic bezgrzesznie na jedyna sluszna droge!!! a w ogole to pierwszy raz w zyciu kupilam legginsy- i mam zamiar w nich chodzic - a co!

anaiss86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 10:45   #1437
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Ale czy te lody dukanowe to są takie jak prawdziwe, czy tylko takie "udawane"? Szczerze mówiąc Malinowy Król mi się juz znudził trochę i szukam zastępstwa dla niego, ale takiego grzecznego, bez jakichś skrobii czy kakao...
jak Ty robisz te lody? Dawaj, zdradzaj...
adrijah na blogu ma boskie lody tylko i bez surowego jajka tylko że mleko skondensowane light i znowu kredki
Stary 2010-09-06, 10:49   #1438
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
adrijah na blogu ma boskie lody tylko i bez surowego jajka tylko że mleko skondensowane light i znowu kredki
no wlasnie te robilam ale bez tego mleczka light i byly extra
Stary 2010-09-06, 10:54   #1439
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
Cytat:
no wlasnie te robilam ale bez tego mleczka light i byly extra
No właśnie. Dzięki siostry moje kochane.
Alex, ale jeśli bez mleczka skondensowanego to jak? Ze zwykłym mlekiem?
Zimno jak skurczybyk niby teraz na lody. Ale co tam. Jak pyszne to chyba pójdą, nie?
Stary 2010-09-06, 10:56   #1440
olka0412
Raczkowanie

Cześć wszystkim
I ja moge pochwalic sie 300g spadkiem na wadze
małe a jak cieszy!
od dzis zaczynam fazę II, więc zaraz się zbieram i smigam do sklepu po warzywka. a potem na poszukiwania odpowiedniego mielonego na klopsiki

66,7-65,2-64,2-63,1-62,8-...-55
olka0412 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości