|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VI
Kurczę może też zajdę dzisiaj po te kapciuchy.Będą w sam raz na teraz,bo moje pozostałe kapciuchy są w stylu emu,więc mocno ciepłe
![]() Zaciekawiła mnie gazetka przytulny dom.Mam ochotę kupić lampkę i kwiaty - fiołki i storczyka.Pudełka też mają fajne wzory,ale cen dość wysoka jak na nie
|
|
|
|
#272 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A kapcie oglądałam i szczerze mówiąc nie zachwyciły mnie jakością. Wydaje mi się, że za długo by nie posłużyły. Z resztą i tak nie planowałam ich kupić, wolę kapcie-klapki, zawsze łatwiej zsunąć-wsunąć moszcząc się z nogami na kanapie
|
|
|
|
|
#273 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Z ofert promocyjnych są serki pleśniowe za 1,99, ptasie mleczko za 4,99, cola original za 1,49 i coś tam jeszcze było. Ale w sumie to już o 4.09, więc może to jednak z okazji Winobrania
|
|
|
|
|
#274 |
|
Raczkowanie
|
a wiecie już co to jest "cena urodzinowa" ?
|
|
|
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
mam toster
jak za 20 zł to jestem zadowolona
|
|
#276 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
ktos z Was karmil kota karma kitty z biedro dluzszy czas? nasz Garfield wprost sie rzucil na to jadlo tak mu smakuje. Mam nadzieje, ze sklad ok.
|
|
|
|
#278 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez sie zastanawiałam co z tym 12 wrzesnia
jakieś swieto czy oc, a tu piknik mają ciekawe gdzie u mnie bedą robić i czy to zamkniea impreza hehehezaraz sie wybieram do Biedry ,tylko z kasą krucho wiec nie zaszaleję.ale oszczędnosć to podstawa musik być. ![]() w mojej Biedrze to zapewne jak zwykle wersja mini na jakiekolwiek promocje...ech... zobaczę te LAy'sy bo topsy o smaku wędzonej szynki sa średnie. |
|
|
|
#279 |
|
Rozeznanie
|
Wróciłam z Biedry
![]() Poszłam tylko po kapciochy a straciłam prawie pięć dyszek, ale ciii ![]() Tak więc - kapcie dorwałam ostatnie w swoim rozmiarze, różowe, fajne są, już w nich pomykam. Ale tam gdzie leżały było po prostu kłębowisko babek, przerzucały, przepychały się, no dżungla ![]() Podobno od rana wykładane były już 3 partie i ta na którą trafiłam była ostatnia, więc ledwo się załapałam. Tosterów dużo. Jaja na promocji. Ciasta francuskiego dużo. Kupiłam jeszcze gulasz z szynki wieprzowej x2, kaszę, ogórki w woreczku. Jakiś nowy jogurt kokosowo-migdałowy - będę testować. Szynkę z wędzarni, pieczywo (m.in. moje ukochane grahamki ze słonecznikiem). Wkładki u mnie są cały czas - btw, są świetne! Oglądałam też kremy do rąk, ale nie wiem czy warto.. Używałyście? Aha co do karmy - i mokra i suchą nasza Mruśka wcina z lubością, zdrowa jest, więc myślę, że można podawać. Oczywiście majstersztyk żywności to nie jest, ale jest ok.
|
#280 |
|
Konto usunięte
|
byłam dziś w B., ale bardzo szybko, nie widziałam tych promocji, o których mówicie. ptasie mleczko, Cola? to popołudniu biegnę do innej Biedronki się zaopatrzyć.
wiecie co oznaczają te nalepki na niektórych produktach '15 lat Biedronki'? coś w stylu 3za2, czy nie? ![]() kupiłam mamie kapcie, fajnie wyglądają. |
|
|
|
#281 |
|
Rozeznanie
|
I jak ten odkurzacz? ok? widzialyscie?
a jak ma byc z tymi cenami urodzinowymi ? codzien inna czy co tydzien i ile produktow na jakiej to zasadzie? |
|
|
|
#282 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#284 |
|
Konto usunięte
|
dzięki, mroowa. u mnie też jakaś kiełbasa i mleko w kartonie.
|
|
|
|
#285 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cena jest super - jakość też - moim zdaniem są lepsze od Primarkowych, które ostatnio kupiła moja siostra, no i kosztują 3 razy mniej ![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- A, jestem po degustacji tego nowego (?) jogurtu. Bon Creme jogurt kremowy kokosowo-migdałowy - niebo w gębie! Płatki migdałowe dopełniają całości, mniamk!
|
|
#286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No chyba nie, chyba wszędzie takie same. U mnie też jest mleko 1,5 l a kiełbasa nie wiem.
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#287 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#288 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
ja mam balerinki różowe w serduszka i czarne w groszki. Moim zdaniem są to bardziej kapcie na lato niż zime ( ale w takim celu je kupiłam, bo w lato nie miałam w czym chodzić) tyle, że odnosze wrażenie, że stopy sie bardzo pocą od wkładek w podeszwie.
|
|
|
|
#289 |
|
Raczkowanie
|
Też wróciłam z "mojej" Biedronki. Tosterów rzeczywiście od groma - zainteresowanie średnie. Kręciłam się koło niego, ale nie kupiłam (mimo atrakcyjnej ceny), bo nie jestem nadal przekonana czy n a p r a w d ę potrzebuję, mając w domu opiekacz, który "od bidy" - tez opiecze zwykłe tosty
. Na balerinki się nie skusiłam, bo wkurza mnie to ciągłe wciąganie i ściąganie (leń jestem), babki odchodziły zawiedzione, bo numeracja faktycznie b.zaniżona (widać same duże nóżki dziś przyszły ) Kupiłam za to:żel intymny - pierwszy raz więc nie wiem, czy dobrze zrobiłam (zielony, bo rumianek mnie uczula) tosty - już 30 gr droższe ![]() Lemo ciasto francuskie - na szczęście jest i mam nadzieję, że tak zostanie serek chudy tuńczyk w sosie własnym (kawałki) - też po raz pierwszy wypróbuję ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Odkurzaczy nie widziałam |
|
|
|
#290 |
|
Rozeznanie
|
Tuńczyk jest bardzo smaczny.
Odkurzaczy nie widziałam. A papcie moim zdaniem mają normalną rozmiarówkę - wzięłam 40, tak nosze na co dzień i jest ok.
|
#291 |
|
Wtajemniczenie
|
I ja pojechałam do biedy z nadzieją na kapcie
ale niestety zostały same rozmiary 37, 36, więc nic z tego. niestety. u mnie w promocji mleko 1.5 l i to chyba wszystko, a tosterów bardzo dużo.
|
|
|
|
#292 |
|
Wtajemniczenie
|
A co do rozmiarówki kapci to są zaniżone bo ja mam numer 37-max 38 a wiezłam 38 i ciasnawa. Kupie jeszcze jedne 39, u mnie zotało ich dużo bo ludzie przyłozyli je kurtkami bo mają największe wzięcie
|
#293 |
|
Raczkowanie
|
tez poszlam do Biedronki z ciekawosci zobaczyc te urodzinowe ceny
zakupiłam chlebek i album śliczny na 200 zdjęc za 9.99 z tulipanami na okładce, jeszcze zostały pewnie z zeszłego tygdnia tosterów, odkurzaczy i kapci od groma, ale na rozmiary nie patrzylam, bo nie mialam zamiaru ich kupić, szkoda, ze już nie ma tych przescieradeł po 19,99 satynowo bawełnianych, bo są ekstra milutkie i za taka cene to była okazja, może jeszcze kiedyś będą? i szkoda, ze tych skarpetek dla dzieciaszków nie ma już, ae to może wcale sie nie skończyły tylko sprzątneli? a pozniej pod koniec półrocza wyrzucaja takie rzeczy w nizszej cenie
|
|
|
|
#294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez dziś kupiłam ten album z tym samym wzorem W sumie wszystkie mi się podobały i nie mogłam się zdecydować
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.jak jeszcze gdzies przy okazji wpadne do biedronki, to moze upoluje czarne jakies (serduszka / groszki). |
|
|
|
|
#296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#297 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Codziennie będą nowe produkty w cenie urodzinowej (bardzo atrakcyjnej). Też kupiłam toster. O 12 zostały tylko 4 więc u mnie wzięcie miały. Przetestowałam i działa bez zarzutu. I na paragonie sprawdziłam jak jest z tą promocją, że jeden produkt gratis. I wszystko się zgadza dostałam jedną wodę gratis bo najtańsza była ![]() Z promocji było mleko 1,5 l. Mleko w 0,5 l opakowaniu do kawy. Mnóstwo tych płynów do płukania lenora. A tak to nie przyglądałam się promocjom, wzięłam co potrzebowałam i wyszłam. |
|||
|
|
|
#298 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny - karma dla kotów z biedronki nie ma dobrego składu
a że jedzą? ja tez uwielbiam jesc czipsy, ale nikomu nie mowie ze są zdrowe
|
|
|
|
#299 |
|
Raczkowanie
|
czy zna ktoś kaloryczność pysznego jogurtu Wyśmienity z truskawkami ?;>
|
|
|
|
#300 |
|
Rozeznanie
|
Na opakowaniu nie ma podanej kaloryczności.
Zawartość tłuszczu to 9% - już pisałam.
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:50.

jak za 20 zł to jestem zadowolona

hehehe

a że jedzą? ja tez uwielbiam jesc czipsy, ale nikomu nie mowie ze są zdrowe