Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 15 - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-06, 11:07   #1441
Agnese69
Zadomowienie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 15

Cytat:
Napisane przez olka0412 Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim
I ja moge pochwalic sie 300g spadkiem na wadze
małe a jak cieszy!
od dzis zaczynam fazę II, więc zaraz się zbieram i smigam do sklepu po warzywka. a potem na poszukiwania odpowiedniego mielonego na klopsiki
Oooo, kochana, 300g to wcale nie tak mało... Tray razy takie 300 i masz prawie kilogram
Ja chcę takie codziennie
A Tobie gratki i powodzenia dalej.
Agnese69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 11:11   #1442
twinsplus1
Zadomowienie

GG do twinsplus1

Cytat:
Napisane przez anaiss86 Pokaż wiadomość
Witam wszystkich nie wiem czy ktos mnie pamieta bo baaaardzo dlugo do Was nie zagladalam, u mnie nastapilo zmeczenie materialu, nie chcialo mi sie zagladac na forum bo za duzo stron do nadrobienia sie nazbieralo ( a prawda jest taka, ze jedynie forum potrafi mnie ,,trzymac w ryzach")

1. gratuluje wszystkich spadkow Sparta Emilia Moose piekne zdjecia dla Was

2. Widze duzo nowych osob, witam i trzymam kciuki.

3. U mnie mimo iz zdarzalo mi sie rzucac na co popadnie (najczesciej na to co nie nalezy do diety) cale szczescie tylko minimalny wzrost - moja waga to 82,5 wiec wzrost tylko o 1kg. Postanawiam wrocic bezgrzesznie na jedyna sluszna droge!!! a w ogole to pierwszy raz w zyciu kupilam legginsy- i mam zamiar w nich chodzic - a co!
ja pamietam ja nooo baaaardzoooo dawno cie u nas nie bylo a LEGGINSY gora tez mam co do grzechow, ta ja wam sie przyznam jak juz moj brat pojedzie tymczasem zmykam was nadrabiac brat sie wybral na wycieczke do Whitby na caly dzionek, wiec mam chwilke zeby Was podczytac

EMILIA I MOOSE wkoncu wrzuciliscie obiecane zdjatka fantastyczna z Was para no i WOW swietnie wygladacie

wzrost: 174 cm
79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60-59-58

Nothing is Impossible to a willing mind
twinsplus1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 11:16   #1443
mamawmw
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do mamawmw Send a message via Skype™ to mamawmw

witam sie
jestem zla na siebie bo zjadlam wczoraj piersi z kurczaka upieczone w piekarniku z soesem czosnkowym dukana i dzis mi waga wzrosla ale dodam ze obzarlam sie!! bo zoladek mnie tak bolal jak nie wiem
ehhh I faza byla pestka teraz albo waga stoi albo wzrasta jak dzis
tez tak macie??
II Faza 71->21.08przerwa od10.11.start 70 -> ->cel 60
mamawmw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 11:20   #1444
Kasza Manna
Zakorzenienie

ufff, dawno tu nie zaglądałam - a po 2tygodniowym zastoju (spowodowanym - z przymusu i lenistwa - ciągłym białko + warzywa) waga spadła do magicznego 61 z kawałkiem. A cel to 60kg, więc jestem już bliziutko

P.S. zdaniem testu od 18-19 sierpnia powinnam być na 3 fazie, ale nie dało się za dużo imprez, picia, różne urodziny, panieńskie czy wesela.. heheh Nie jadłam zakazańców, ale i nie chudłam
Stary 2010-09-06, 11:21   #1445
beatika
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez (:tysia:) Pokaż wiadomość
brawo!! super wynik, zazdroszczę, musiałaś pięknie dukać
Przyznaję się bez bicia, że grzeszki były. Nawet na U wsunęłam ciasto kakaowe z przepisu z książki, ale wtedy jakoś nie doczytałam, że na U nie je się kakaa. Na szczęście faza I poszła ładnie, nawet więcej nić w teście mi wyszło. Ale teraz moja waga ciągle skacze, więc powolutku (bardzo powolutku) zmierzam do celu. Mam nadzieję, że do końca września spadnę przynajmniej jeszcze 4 kg, coby trochę ludziów z uczelni zaszokować
beatika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 11:30   #1446
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agnese69 Pokaż wiadomość
No właśnie. Dzięki siostry moje kochane.
Alex, ale jeśli bez mleczka skondensowanego to jak? Ze zwykłym mlekiem?
Zimno jak skurczybyk niby teraz na lody. Ale co tam. Jak pyszne to chyba pójdą, nie?
po prostu ominelam i juz
Aleksandra_M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 11:31   #1447
wiewiorka07
Raczkowanie

Lokalizacja: sercem w Dalmacji :) a ciałkiem gdzie Hitler i Stalin zrobili co swoje...

Hej dziewczynki

No i stało się to czego się obawiałam, moja silna wola i brak rybek grillowanych sprawiły, że zaczęłam grzeszyć teraz chce mi się jak pomyślę, co jadłam. Do tego od czwartku nie było porcelanki- dziś wróciła... i mam na wadze +1,5kg dlatego posłusznie wystawiam doprowadźcie mnie do pionu.

Dziś się pilnuję!! i już grzecznie dukam. Jak to dobrze, że nie mam więcej już wyjazdów....

moje Motto: jestem piękna, zgrabna, mądra, zaje***ta i mogę w życiu wszystko!!!!

czas w to uwierzyć
wiewiorka07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 11:32   #1448
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aleksandra_M Pokaż wiadomość
no wlasnie te robilam ale bez tego mleczka light i byly extra

yyy i wyszło ? to koniecznie się zmobilizuje i je zrobię

Cytat:
No właśnie. Dzięki siostry moje kochane.
Alex, ale jeśli bez mleczka skondensowanego to jak? Ze zwykłym mlekiem?
Zimno jak skurczybyk niby teraz na lody. Ale co tam. Jak pyszne to chyba pójdą, nie?

Agnese odpal centralne i lodziki będą w sam raz - taki mam plan hehee ...

aaa i muszę Wam powiedzieć że po dwóch miesiącach w końcu wyszedł mi idealny Pan sernik ... był pyszny
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 11:33   #1449
anaiss86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez twinsplus1 Pokaż wiadomość
ja pamietam ja nooo baaaardzoooo dawno cie u nas nie bylo a LEGGINSY gora tez mam co do grzechow, ta ja wam sie przyznam jak juz moj brat pojedzie tymczasem zmykam was nadrabiac brat sie wybral na wycieczke do Whitby na caly dzionek, wiec mam chwilke zeby Was podczytac

EMILIA I MOOSE wkoncu wrzuciliscie obiecane zdjatka fantastyczna z Was para no i WOW swietnie wygladacie

czesc Twinplus! bardzo sie ciesze ze mnie pamietasz!!!! sama nie wiem czemu tak dlugo nie zagladalam tu na forum nic mi sie nie chcialo... za kazdym razem wchodzilam i chcialam cos napisac ale jak widzialam ile stron doszlo to twierdzilam ze nie ma sensu bo i tak nie bede w temacie. :P glupia jestem co? ale tak naprawde to juz sie za Wami stesknilam a poza tym nikt nie motywuje tak jak inne Dukanki!!! postaram sie chociaz przeczytac watek 15 od poczatku. Ostatnio jak bylam na forum to byla u Ciebie siostra, teraz brat- widze, ze wesolo u Ciebie i pewnie kiepsko z czasem. A jak dieta? buziaki

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

Cytat:
Napisane przez mamawmw Pokaż wiadomość
witam sie
jestem zla na siebie bo zjadlam wczoraj piersi z kurczaka upieczone w piekarniku z soesem czosnkowym dukana i dzis mi waga wzrosla ale dodam ze obzarlam sie!! bo zoladek mnie tak bolal jak nie wiem
tez tak macie??

wydaje mi sie, ze jesli to bylo Dukanowe jedzonko to przyczyna wzrostu wagi moze byc inna

anaiss86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 11:40   #1450
mamawmw
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anaiss86 Pokaż wiadomość
czesc Twinplus! bardzo sie ciesze ze mnie pamietasz!!!! sama nie wiem czemu tak dlugo nie zagladalam tu na forum nic mi sie nie chcialo... za kazdym razem wchodzilam i chcialam cos napisac ale jak widzialam ile stron doszlo to twierdzilam ze nie ma sensu bo i tak nie bede w temacie. :P glupia jestem co? ale tak naprawde to juz sie za Wami stesknilam a poza tym nikt nie motywuje tak jak inne Dukanki!!! postaram sie chociaz przeczytac watek 15 od poczatku. Ostatnio jak bylam na forum to byla u Ciebie siostra, teraz brat- widze, ze wesolo u Ciebie i pewnie kiepsko z czasem. A jak dieta? buziaki

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

wydaje mi sie, ze jesli to bylo Dukanowe jedzonko to przyczyna wzrostu wagi moze byc inna
oj a co masz na mysli zobacze jutro dzis grzecznie dukam i pocwicze bo wczoraj nie cwiczylam
Stary 2010-09-06, 11:49   #1451
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
witam sie
tez tak macie??
Nie masz za co być zła na siebie, bo nie grzeszyłaś i to nie z tego powodu, że się obżarłaś dukanowym jedzeniem waga wzrosła.
Tak, każda z nas tak ma, miała albo będzie miała - to normalka. Wzrosła to i spadnie, spokojnie. Rób dalej swoje i nie przejmuj się drobiazgami
Będzie glut, zobaczysz. A dukanowe jedz i nie odmawiaj sobie.

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

Cytat:
Napisane przez wiewiorka07 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki

No i stało się to czego się obawiałam, moja silna wola i brak rybek grillowanych sprawiły, że zaczęłam grzeszyć teraz chce mi się jak pomyślę, co jadłam. Do tego od czwartku nie było porcelanki- dziś wróciła... i mam na wadze +1,5kg dlatego posłusznie wystawiam doprowadźcie mnie do pionu.

Dziś się pilnuję!! i już grzecznie dukam. Jak to dobrze, że nie mam więcej już wyjazdów....
Pomimo, że poniekąd to rozumiem, gdyż ponieważ (jak to siostra lukrecja mawia) sama popłynęłam na wyjeździe, to jednak Ci dupsko złoję. Tak wiesz - dla Twojego dobra
No to masz za swoje Nie grzesz więcej Bo jak nie, to...
Czujesz się spionizowana?

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
Agnese odpal centralne i lodziki będą w sam raz - taki mam plan hehee ...

aaa i muszę Wam powiedzieć że po dwóch miesiącach w końcu wyszedł mi idealny Pan sernik ... był pyszny
No to nam tu krok po kroku dawaj, jak go zrobiłaś, że wyszedł idealny. Mój pierwszy i jedyny jak dotąd nie powalił mnie na kolana, więc zarzuciłam jego produkcję na korzyść Malinowego Króla, ale może bym wróciła do pieczonego, jeśli bym wiedziała jaki to "idealny" jest...
Stary 2010-09-06, 11:50   #1452
anaiss86
Zadomowienie

Cytat:
oj a co masz na mysli zobacze jutro dzis grzecznie dukam i pocwicze bo wczoraj nie cwiczylam

tak naprawde im wiecej dukanowego jjedzonka tym lepiej bo unikniesz drastycznego wzrostu wagi w przyszlosci, nie mowie ze masz sie obzerac ale starac sie aby organizm dostawal okolo 1500 kalorii. Wzrosty i zastoje to rzecz normalna a wrecz prawidlowa bo oznacza ze organizm walczy przeczytasz o tym w 1 poscie. Wzrost moze byc rowniez spowodowany zatrzymaniem wody podczas okresu lub podczas owulacji. nie ma sie czym martwic.

anaiss86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 11:52   #1453
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Heelloouuł!

Witam was moje wychudnięte zasuszone dziełchy i chłopoki Ja niestety mniej zasuszona nie odnotowałam znowu żadnego spadku ale coś czuje że w czwartek po skończeniu PP bbędzie spad jak ta lala A to wtedy będzie czaaad a tak w ogóle to waga mi od 26.08 ani w te ani wewte nie rusza ale centymetry spadają... od 21.08 spadło mi 1 cm w udzie 2 cm w biodrach i 4 cm w pasie No czyli nie jest źle bo jak by nie było było bardzo miło

Gratuluję wszystkim spadków i czekam na swój

Sparta - ty lasencjo moja sexowna czadowa jesteś zresztą phii przeciez ja to juz wiedziałąm daawno hehehehhe

bloguję
http://mamsmaczek.blogspot.com/
lukrecja_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 11:53   #1454
wiewiorka07
Raczkowanie

Lokalizacja: sercem w Dalmacji :) a ciałkiem gdzie Hitler i Stalin zrobili co swoje...

Cytat:

Pomimo, że poniekąd to rozumiem, gdyż ponieważ (jak to siostra lukrecja mawia) sama popłynęłam na wyjeździe, to jednak Ci dupsko złoję. Tak wiesz - dla Twojego dobra
No to masz za swoje Nie grzesz więcej Bo jak nie, to...
Czujesz się spionizowana?
oj tak! tak mi dobrze tak mi rób Od razu powróciłam do pionu obiecuję być grzeczna!!!

moje Motto: jestem piękna, zgrabna, mądra, zaje***ta i mogę w życiu wszystko!!!!

czas w to uwierzyć
wiewiorka07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 11:53   #1455
beatika
Raczkowanie

Właśnie wcinam II śniadanko: chlebek dukanowy z pastą z makreli. Pychota
beatika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 12:06   #1456
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:

yyy i wyszło ? to koniecznie się zmobilizuje i je zrobię
ja robilam z polowy porcji i swierdzilam ze nie bede leciec do sklepu bo mleczko light zeby dodac 50ml !! hehehe
wyszlo mniamniusnie

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

Cytat:
Napisane przez lukrecja_25 Pokaż wiadomość
Heelloouuł!
pieknosci moja, Zono cudowna, witaj!! tesknilam caly łikend za Toba!!!
Stary 2010-09-06, 12:07   #1457
halutkaILU
Raczkowanie

cześć dziewczyny...wracam po wakacjach...niestety większa o 4 kg...popłynęłam na 3 fazie , wracam z silnym postanowieniem poprawy.Wszystkim gratuluję spadków i silnej woli
jeszcze 2,6 kg do celu
halutkaILU jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 12:14   #1458
Ulcia2512
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to Ulcia2512

Cytat:
Gratulejszon. To juz 13 kilo zeszło... Ładnie.
Dziękuję Zeszło i ma schodzić dalej.

Cytat:
Napisane przez olka0412 Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim
I ja moge pochwalic sie 300g spadkiem na wadze
małe a jak cieszy!
od dzis zaczynam fazę II, więc zaraz się zbieram i smigam do sklepu po warzywka. a potem na poszukiwania odpowiedniego mielonego na klopsiki
Gratulacje. 300 gram to wcale nie mało.

108,6-106-105-104-102,5-101-100.2-99-98,8-97,7-96-95-94-93-92-91-90-89-88-87-86-85-84-83-82-81-80-79-78-77-76-75-74-73-72
Ulcia2512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 12:19   #1459
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:

No to nam tu krok po kroku dawaj, jak go zrobiłaś, że wyszedł idealny. Mój pierwszy i jedyny jak dotąd nie powalił mnie na kolana, więc zarzuciłam jego produkcję na korzyść Malinowego Króla, ale może bym wróciła do pieczonego, jeśli bym wiedziała jaki to "idealny" jest...

kochana ja to nie wiem czy idealny dla wszystkich - taki był dla mnie hehehe ... a zrobiłam z
6 jajek
4 łyżek zmielonych otrębów owsianych
3 x 350 serka z biedronki
25 tab słodziku
łyżeczka proszku do pieczenia
kilka kropel aromatu pomarańczowego

białka ubiłam ze słodzikiem na sztywną pianę, dodawałam po jednym żółtku, następnie po łyżce otrębów + proszek i na sam koniec dodałam ser i aromat - cały czas miksowałam aż uzyskałam jednolitą masę ...
fruuu do piekarnika na 180 stopni około 45 min póxniej zmniejszyłam do 160 stopni i sobie jeszcze kwadrans posiedział ...

był boski
a i tortownicę wyłożyłam tylko papierem do pieczenia bez dodatków

Stary 2010-09-06, 12:20   #1460
sweeney
Zakorzenienie

GG do sweeney

Hej dziewczyny.
Nic nie pisze od paru dnie bo ciagle mam doła eeh. Waga masakryczna i w ogóle ze wszystkimi dziedzinami życia mam "pod górę".
Odezwałam sie tylko żebyście o mnie nie zapomniały

sweeney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 12:23   #1461
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sweeney Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny.
Nic nie pisze od paru dnie bo ciagle mam doła eeh. Waga masakryczna i w ogóle ze wszystkimi dziedzinami życia mam "pod górę".
co się dzieje szczypioreczku ?
Stary 2010-09-06, 12:24   #1462
mamawmw
Raczkowanie

dziekuje kochane za slowa pocieszenia
siadam zaraz na rowerek

milego dnia
Stary 2010-09-06, 12:26   #1463
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
kochana ja to nie wiem czy idealny dla wszystkich - taki był dla mnie hehehe ... był boski
a i tortownicę wyłożyłam tylko papierem do pieczenia bez dodatków
Dzięki Konczi
Zrobię sobie, może nawet dziś... Albo jutro, jak zeżrę malinowego...
Stary 2010-09-06, 12:28   #1464
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
Hej dziewczyny.
o widzisz... z tymi dziedzinami zycia to tak jak u mnie siedze w pracy i ryczec mi sie chce...
pamietamy o Tobie, pamietamy co sie dzieje? chcesz sie wygadac? pozalic? moze ciut lepiej Ci sie zrobi
Stary 2010-09-06, 12:34   #1465
sweeney
Zakorzenienie

GG do sweeney

Chyba mnie dopadła jesienna depresja Ja w ogóle mam skłonność do takich stanów eeh. Czeka mnie parę stresujących momentów, ale to wam się wyżalę kiedy indziej bo na razie nie chce o tym myśleć

Jeszcze, żeby mi sie humor czasem nie poprawił to mi akumulator w autku padł, elektryka też coś szwankuje eh nie lubię takich nieplanowanych wydatków

sweeney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 12:42   #1466
joanasz
Rozeznanie

Hej dziewczynki ichlopczyki
Wracam do Was po wakacjach och jakże grzesznych (no ale wiedzialam ze co jak co ale smazonej rybki prosto z morza to ja soie nie odmowie ),dlugo nie zagoscilam na III , wracam, skruszona i z wynikiem dodatnim
Jak dobrze byc w domu i wrocic do diety
Nie mam nawet zamiaru Was nadrabiac w czytaniu ale postaram sie byc na biezaco
Ach gratulacje dla forumowej pary - wygladacie przecudownie i przeszczesliwie
Do pozniej
joanasz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 12:43   #1467
Sparta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rumcia1 Pokaż wiadomość
Sparta, Emilia 25 i Moose1979 fajnie zobaczyć takie efekty. Wyglądacie super.
Dziękuję
Cytat:
Napisane przez twinsplus1 Pokaż wiadomość
SPARTA JESTES BOSKA KOBITKA!!!!!!! wygladasz fantastycznie poskacze troszku z radosci za ciebie, bo opuscilam sie w cwiczeniach

p.s. - dalej mam gosci, wiec ja tylko na chwilke zeby wyszperac Sparty zdjecie do pozniej szczypiorki
Dziękuję
Cytat:
Olcia nie łam się mimo, że komplementów o spadku nie będzie skoro nie widziała jak to było w lipcu to należy się cieszyć, że nie będzie tekstów - o boże ale TY przytyłaś - póki co muszą Ci wystarczyć nasze komplementy - jesteś boska !!! tylko nie molestuj lodzikami itp

o rzesz w mordę ale szczypiornica !!!!!
kochana wyglądasz rewelacyjnie !!!!!
Oższ dziękuję, naprawde
Cytat:
Napisane przez lukrecja_25 Pokaż wiadomość
Heelloouuł!

Witam was moje wychudnięte zasuszone dziełchy i chłopoki Ja niestety mniej zasuszona nie odnotowałam znowu żadnego spadku ale coś czuje że w czwartek po skończeniu PP bbędzie spad jak ta lala A to wtedy będzie czaaad a tak w ogóle to waga mi od 26.08 ani w te ani wewte nie rusza ale centymetry spadają... od 21.08 spadło mi 1 cm w udzie 2 cm w biodrach i 4 cm w pasie No czyli nie jest źle bo jak by nie było było bardzo miło

Gratuluję wszystkim spadków i czekam na swój

Sparta - ty lasencjo moja sexowna czadowa jesteś zresztą phii przeciez ja to juz wiedziałąm daawno hehehehhe
I vice versa hahaha

Witam Was kochane, i gratuluję wszystkim spadków
Dziś na uczelni byłam oblewana komplementami na temat mojej figury i teraz wszystkie chcą iść na Dukana hehehe

Sparta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 12:44   #1468
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki Konczi
Zrobię sobie, może nawet dziś... Albo jutro, jak zeżrę malinowego...
Koniecznie zrób, ja jutro sobie zrobię bo za chwilę jadę na podboje wielkiego miasta hehehee ...
zrobiłam leczo ale muszę powiedzieć że nie mam ochoty na warzywa

Cytat:
Chyba mnie dopadła jesienna depresja Ja w ogóle mam skłonność do takich stanów eeh. Czeka mnie parę stresujących momentów, ale to wam się wyżalę kiedy indziej bo na razie nie chce o tym myśleć

Jeszcze, żeby mi sie humor czasem nie poprawił to mi akumulator w autku padł, elektryka też coś szwankuje eh nie lubię takich nieplanowanych wydatków

Kurcze bywa tak właśnie ... dobrze że moje maleństwo przeszło przegląd bo mąż coś napominał że może być kiepsko - dobrze że się mylił ..
ale pociesze Cię że dobrze iż teraz padło a nie zima gdy oblężenie jest masakryczne

jak tam dukanko ? trzymasz się w pionie ?
Olcia a u Ciebie co się dzieje ?
Stary 2010-09-06, 12:45   #1469
lesia27
Zadomowienie

GG do lesia27

czesc Kochane to jaaaaa o ile jeszcze ktos mnie tu pamieta
hmm? czytalam Was caly czas ale jakos brak mojego entuzjazmu do tego zeby cos Wam Szrajbnąc...
u mnie?? hmm? jest TOTALNA MASAKRA!odwolalam termin slubu... bo wyniknęły inne wazniejsze sprawy do uregulowania... nie nie!!!! nie zerwalam zareczyn ani nie rozstalam sie z Lubym nic z tych rzeczy.... musimy najpierw zalatwic rzeczy wazne co by potem bylo nam lzej.... co do pracy nadal lipa..... i chyba to jest podstawa do tego ze chodze podku!$@#$ po domu, ciagle rycze i mam dosc wszystkiego.....a co najgorsza.... pobolewaja mnie plecy i mam przeczucie ze to sa nerki ale przeciez pije 1,5 l wody codziennie i sobie powolutku dukam wiec od czego ten ból? moze to cos na tle nerwowym?????
a no i inna kolejna sprawa....w czwartek jade na 5 dni do Zakopanego... niby sie ciesze ale ,.... jade wylacznie dlatego bo Luby ma urlop<caly rok bidulek przepracowal bez wolnego>on sam nie pojedzie a ja znowu samego go nie puszcze...... Kasiorke dostalam od rodziców ale jak mama mi mowila tata sie wkurzyl ze .. jade sobie w góry - lepiej bym roboty poszukala poza tym jakos leci..... przestrzegam zasad dukana ale jestem juz jedna noga na 3 fazie bo..... moja waga 60kg utrzymuje sie juz ponad miesiac!!! i powoli zaczynam sie meczyc ta 2 faza
to chyba tyle
gratki za spadki Wszystkim
-14,4 kg
będzie: 58kg moze 56kg ... zobaczę w "praniu"

"8 sesja" na VACU aktiv
"pierwsze kręcenia Hula Hop Anion"
lesia27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 12:53   #1470
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sparta Pokaż wiadomość
Dziękuję

Witam Was kochane, i gratuluję wszystkim spadków
Dziś na uczelni byłam oblewana komplementami na temat mojej figury i teraz wszystkie chcą iść na Dukana hehehe

czyli reklama chwyciła hahaha ... ale wyglądasz bosko więc się nie ma co dziwić

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Cytat:
Napisane przez lesia27 Pokaż wiadomość
czesc Kochane to jaaaaa o ile jeszcze ktos mnie tu pamieta
hmm? czytalam Was caly czas ale jakos brak mojego entuzjazmu do tego zeby cos Wam Szrajbnąc...
u mnie?? hmm? jest TOTALNA MASAKRA!odwolalam termin slubu... bo wyniknęły inne wazniejsze sprawy do uregulowania... nie nie!!!! nie zerwalam zareczyn ani nie rozstalam sie z Lubym nic z tych rzeczy.... musimy najpierw zalatwic rzeczy wazne co by potem bylo nam lzej.... co do pracy nadal lipa..... i chyba to jest podstawa do tego ze chodze podku!$@#$ po domu, ciagle rycze i mam dosc wszystkiego.....a co najgorsza.... pobolewaja mnie plecy i mam przeczucie ze to sa nerki ale przeciez pije 1,5 l wody codziennie i sobie powolutku dukam wiec od czego ten ból? moze to cos na tle nerwowym?????
a no i inna kolejna sprawa....w czwartek jade na 5 dni do Zakopanego... niby sie ciesze ale ,.... jade wylacznie dlatego bo Luby ma urlop<caly rok bidulek przepracowal bez wolnego>on sam nie pojedzie a ja znowu samego go nie puszcze...... Kasiorke dostalam od rodziców ale jak mama mi mowila tata sie wkurzyl ze .. jade sobie w góry - lepiej bym roboty poszukala poza tym jakos leci..... przestrzegam zasad dukana ale jestem juz jedna noga na 3 fazie bo..... moja waga 60kg utrzymuje sie juz ponad miesiac!!! i powoli zaczynam sie meczyc ta 2 faza
to chyba tyle
gratki za spadki Wszystkim

lesia kochana po trudnych chwilach zawsze przychodzą lepsze - tego Wam z całego serca życzę
trzymam kciuki za pracę i udanych wakacji życzę

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------

szczypiorki ja się żegnam ... zawitam później
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości