|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1441 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 15
Cytat:
Ja chcę takie codziennie ![]() A Tobie gratki i powodzenia dalej.
|
|
|
|
|
#1442 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
co do grzechow, ta ja wam sie przyznam jak juz moj brat pojedzie tymczasem zmykam was nadrabiac brat sie wybral na wycieczke do Whitby na caly dzionek, wiec mam chwilke zeby Was podczytac ![]() EMILIA I MOOSE wkoncu wrzuciliscie obiecane zdjatka ![]() swietnie wygladacie
|
|
#1443 |
|
Raczkowanie
|
witam sie
jestem zla na siebie bo zjadlam wczoraj piersi z kurczaka upieczone w piekarniku z soesem czosnkowym dukana i dzis mi waga wzrosla ale dodam ze obzarlam sie!! bo zoladek mnie tak bolal jak nie wiem ehhh I faza byla pestka teraz albo waga stoi albo wzrasta jak dzis ![]() tez tak macie??
|
|
#1444 |
|
Zakorzenienie
|
ufff, dawno tu nie zaglądałam - a po 2tygodniowym zastoju (spowodowanym - z przymusu i lenistwa - ciągłym białko + warzywa) waga spadła do magicznego 61 z kawałkiem. A cel to 60kg, więc jestem już bliziutko
![]() P.S. zdaniem testu od 18-19 sierpnia powinnam być na 3 fazie, ale nie dało się za dużo imprez, picia, różne urodziny, panieńskie czy wesela.. heheh Nie jadłam zakazańców, ale i nie chudłam
|
|
#1445 |
|
Raczkowanie
|
Przyznaję się bez bicia, że grzeszki były
. Nawet na U wsunęłam ciasto kakaowe z przepisu z książki, ale wtedy jakoś nie doczytałam, że na U nie je się kakaa. Na szczęście faza I poszła ładnie, nawet więcej nić w teście mi wyszło. Ale teraz moja waga ciągle skacze, więc powolutku (bardzo powolutku) zmierzam do celu. Mam nadzieję, że do końca września spadnę przynajmniej jeszcze 4 kg, coby trochę ludziów z uczelni zaszokować
|
|
|
|
#1446 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1447 |
|
Raczkowanie
Lokalizacja: sercem w Dalmacji :) a ciałkiem gdzie Hitler i Stalin zrobili co swoje...
|
Hej dziewczynki
![]() No i stało się to czego się obawiałam, moja silna wola i brak rybek grillowanych sprawiły, że zaczęłam grzeszyć teraz chce mi się jak pomyślę, co jadłam. Do tego od czwartku nie było porcelanki- dziś wróciła... i mam na wadze +1,5kg Dziś się pilnuję!! i już grzecznie dukam. Jak to dobrze, że nie mam więcej już wyjazdów....
|
|
#1448 | |
|
Zakorzenienie
|
yyy i wyszło ? to koniecznie się zmobilizuje i je zrobię ![]() Cytat:
Agnese odpal centralne i lodziki będą w sam raz - taki mam plan hehee ... aaa i muszę Wam powiedzieć że po dwóch miesiącach w końcu wyszedł mi idealny Pan sernik ... był pyszny
|
|
#1449 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
czesc Twinplus! bardzo sie ciesze ze mnie pamietasz!!!! sama nie wiem czemu tak dlugo nie zagladalam tu na forum nic mi sie nie chcialo... za kazdym razem wchodzilam i chcialam cos napisac ale jak widzialam ile stron doszlo to twierdzilam ze nie ma sensu bo i tak nie bede w temacie. :P glupia jestem co? ale tak naprawde to juz sie za Wami stesknilam a poza tym nikt nie motywuje tak jak inne Dukanki!!! postaram sie chociaz przeczytac watek 15 od poczatku. Ostatnio jak bylam na forum to byla u Ciebie siostra, teraz brat- widze, ze wesolo u Ciebie i pewnie kiepsko z czasem. A jak dieta? buziaki ![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Cytat:
wydaje mi sie, ze jesli to bylo Dukanowe jedzonko to przyczyna wzrostu wagi moze byc inna
|
|
#1450 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1451 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak, każda z nas tak ma, miała albo będzie miała - to normalka. Wzrosła to i spadnie, spokojnie. Rób dalej swoje i nie przejmuj się drobiazgami ![]() Będzie glut, zobaczysz. A dukanowe jedz i nie odmawiaj sobie. ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Cytat:
![]() No to masz za swoje Bo jak nie, to... ![]() Czujesz się spionizowana? ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- No to nam tu krok po kroku dawaj, jak go zrobiłaś, że wyszedł idealny. Mój pierwszy i jedyny jak dotąd nie powalił mnie na kolana, więc zarzuciłam jego produkcję na korzyść Malinowego Króla, ale może bym wróciła do pieczonego, jeśli bym wiedziała jaki to "idealny" jest... |
||
|
|
|
#1452 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tak naprawde im wiecej dukanowego jjedzonka tym lepiej bo unikniesz drastycznego wzrostu wagi w przyszlosci, nie mowie ze masz sie obzerac ale starac sie aby organizm dostawal okolo 1500 kalorii. Wzrosty i zastoje to rzecz normalna a wrecz prawidlowa bo oznacza ze organizm walczy przeczytasz o tym w 1 poscie. Wzrost moze byc rowniez spowodowany zatrzymaniem wody podczas okresu lub podczas owulacji. nie ma sie czym martwic.
|
|
#1453 |
|
Wtajemniczenie
|
Heelloouuł!
Witam was moje wychudnięte zasuszone dziełchy i chłopoki Ja niestety mniej zasuszona nie odnotowałam znowu żadnego spadku ale coś czuje że w czwartek po skończeniu PP bbędzie spad jak ta lala A to wtedy będzie czaaad a tak w ogóle to waga mi od 26.08 ani w te ani wewte nie rusza ale centymetry spadają... od 21.08 spadło mi 1 cm w udzie 2 cm w biodrach i 4 cm w pasie Gratuluję wszystkim spadków i czekam na swój ![]() Sparta - ty lasencjo moja sexowna czadowa jesteś zresztą phii przeciez ja to juz wiedziałąm daawno hehehehhe
|
|
|
|
#1454 | |
|
Raczkowanie
Lokalizacja: sercem w Dalmacji :) a ciałkiem gdzie Hitler i Stalin zrobili co swoje...
|
Cytat:
Od razu powróciłam do pionu obiecuję być grzeczna!!!
|
|
|
#1455 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie wcinam II śniadanko: chlebek dukanowy z pastą z makreli. Pychota
|
|
|
|
#1456 |
|
Zadomowienie
|
ja robilam z polowy porcji i swierdzilam ze nie bede leciec do sklepu bo mleczko light zeby dodac 50ml !! hehehe
wyszlo mniamniusnie ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- pieknosci moja, Zono cudowna, witaj!! tesknilam caly łikend za Toba!!!
|
#1457 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny...wracam po wakacjach...niestety większa o 4 kg...popłynęłam na 3 fazie , wracam z silnym postanowieniem poprawy.Wszystkim gratuluję spadków i silnej woli
|
#1458 | |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję
Cytat:
![]() 300 gram to wcale nie mało.
|
|
#1459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana ja to nie wiem czy idealny dla wszystkich - taki był dla mnie hehehe ... a zrobiłam z 6 jajek 4 łyżek zmielonych otrębów owsianych 3 x 350 serka z biedronki ![]() 25 tab słodziku ![]() łyżeczka proszku do pieczenia kilka kropel aromatu pomarańczowego ![]() białka ubiłam ze słodzikiem na sztywną pianę, dodawałam po jednym żółtku, następnie po łyżce otrębów + proszek i na sam koniec dodałam ser i aromat - cały czas miksowałam aż uzyskałam jednolitą masę ... fruuu do piekarnika na 180 stopni około 45 min póxniej zmniejszyłam do 160 stopni i sobie jeszcze kwadrans posiedział ... był boski a i tortownicę wyłożyłam tylko papierem do pieczenia bez dodatków ![]()
|
|
#1460 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny.
Nic nie pisze od paru dnie bo ciagle mam doła eeh. Waga masakryczna Odezwałam sie tylko żebyście o mnie nie zapomniały
|
|
|
|
#1461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1462 |
|
Raczkowanie
|
dziekuje kochane za slowa pocieszenia
siadam zaraz na rowerek ![]() milego dnia
|
|
#1463 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1464 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
siedze w pracy i ryczec mi sie chce...pamietamy o Tobie, pamietamy co sie dzieje? chcesz sie wygadac? pozalic? moze ciut lepiej Ci sie zrobi
|
|
#1465 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba mnie dopadła jesienna depresja
Ja w ogóle mam skłonność do takich stanów eeh. Czeka mnie parę stresujących momentów, ale to wam się wyżalę kiedy indziej bo na razie nie chce o tym myśleć ![]() Jeszcze, żeby mi sie humor czasem nie poprawił to mi akumulator w autku padł, elektryka też coś szwankuje eh nie lubię takich nieplanowanych wydatków
|
|
|
|
#1466 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki ichlopczyki
![]() Wracam do Was Jak dobrze byc w domu i wrocic do diety ![]() Nie mam nawet zamiaru Was nadrabiac w czytaniu Ach gratulacje dla forumowej pary - wygladacie przecudownie i przeszczesliwie Do pozniej |
|
|
|
#1467 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Witam Was kochane, i gratuluję wszystkim spadków ![]() Dziś na uczelni byłam oblewana komplementami na temat mojej figury i teraz wszystkie chcą iść na Dukana hehehe
|
|
#1468 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehehee ...zrobiłam leczo ale muszę powiedzieć że nie mam ochoty na warzywa ![]() Cytat:
Kurcze bywa tak właśnie ... dobrze że moje maleństwo przeszło przegląd bo mąż coś napominał że może być kiepsko - dobrze że się mylił .. ale pociesze Cię że dobrze iż teraz padło a nie zima gdy oblężenie jest masakryczne jak tam dukanko ? trzymasz się w pionie ? Olcia a u Ciebie co się dzieje ?
|
|
#1469 |
|
Zadomowienie
|
czesc Kochane
to jaaaaa o ile jeszcze ktos mnie tu pamieta![]() hmm? czytalam Was caly czas ale jakos brak mojego entuzjazmu do tego zeby cos Wam Szrajbnąc... ![]() u mnie?? hmm? jest TOTALNA MASAKRA!odwolalam termin slubu... bo wyniknęły inne wazniejsze sprawy do uregulowania... nie nie!!!! nie zerwalam zareczyn ani nie rozstalam sie z Lubym nic z tych rzeczy.... musimy najpierw zalatwic rzeczy wazne co by potem bylo nam lzej.... co do pracy nadal lipa..... i chyba to jest podstawa do tego ze chodze podku!$@#$ po domu, ciagle rycze i mam dosc wszystkiego.....a co najgorsza.... pobolewaja mnie plecy i mam przeczucie ze to sa nerki ale przeciez pije 1,5 l wody codziennie i sobie powolutku dukam wiec od czego ten ból? moze to cos na tle nerwowym?????a no i inna kolejna sprawa....w czwartek jade na 5 dni do Zakopanego... niby sie ciesze ale ,.... jade wylacznie dlatego bo Luby ma urlop<caly rok bidulek przepracowal bez wolnego>on sam nie pojedzie a ja znowu samego go nie puszcze...... Kasiorke dostalam od rodziców ale jak mama mi mowila tata sie wkurzyl ze .. jade sobie w góry - lepiej bym roboty poszukala poza tym jakos leci..... przestrzegam zasad dukana ale jestem juz jedna noga na 3 fazie bo..... moja waga 60kg utrzymuje sie juz ponad miesiac!!! i powoli zaczynam sie meczyc ta 2 faza to chyba tyle ![]() gratki za spadki Wszystkim
|
|
#1470 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli reklama chwyciła hahaha ... ale wyglądasz bosko więc się nie ma co dziwić ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Cytat:
lesia kochana po trudnych chwilach zawsze przychodzą lepsze - tego Wam z całego serca życzę trzymam kciuki za pracę i udanych wakacji życzę ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.

i powodzenia dalej.

tymczasem zmykam was nadrabiac
brat sie wybral na wycieczke do Whitby na caly dzionek, wiec mam chwilke zeby Was podczytac 

bo zjadlam wczoraj piersi z kurczaka upieczone w piekarniku z soesem czosnkowym dukana i dzis mi waga wzrosla ale dodam ze obzarlam sie!! bo zoladek mnie tak bolal jak nie wiem 
74kg 10.08.10
. Nawet na U wsunęłam ciasto kakaowe z przepisu z książki, ale wtedy jakoś nie doczytałam, że na U nie je się kakaa.
Na szczęście faza I poszła ładnie, nawet więcej nić w teście mi wyszło. Ale teraz moja waga ciągle skacze, więc powolutku (bardzo powolutku) zmierzam do celu. Mam nadzieję, że do końca września spadnę przynajmniej jeszcze 4 kg, coby trochę ludziów z uczelni zaszokować
teraz chce mi się
jak pomyślę, co jadłam. Do tego od czwartku nie było porcelanki- dziś wróciła... i mam na wadze +1,5kg 

Bo jak nie, to... 

o ile jeszcze ktos mnie tu pamieta