Zachodniopomorskie Panny Młode - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-09-05, 23:01   #2251
teram
Raczkowanie

Dot.: Zachodniopomorskie Panny Młode

Cytat:
Napisane przez emillia006 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny! Myslalam, ze dzisiaj dostane zalamania nerwowego. Zadzwonilam do osrodka LAS w Pogorzelicy, w ktorym mialam zarezerwowana sale i nocleg aby umowic termin spotkania a w sluchawce uslyszalam: "prosze poszukac sobie innej sali" W pierwszej chwili myslalam, ze pomylilam numer telefonu. Babka nie zamierzala nawet sie wytlumaczyc z tej calej sytuacji. Dopiero jak odlozylam sluchawke i opowiedzialam o wszystkim mojemu TZ ten zadzwonil jeszcze raz i w odpowiedzi uslyszal, ze im sie po prostu nie chce organizowac juz wesel Dorosli ludzie a takie numery. W ataku szalu obdzwonilam ok 20 sal w okolicy (wszystkie jakie znalazlam w necie i znalam ze sluszenia) niestety zadna nie miala wolnego terminu Zadzwonilismy do rodzicow TZta. Dzieki Bogu wsiedli w samochod i znalezli nam inna sale w tej samej miejscowosci. Na cale szczescie mieli wolny termin Nawet dobrze, ze tak sie stalo, bo ta sala jest o niebo ladniejsza od poprzedniej, ale ile nerwow mnie to kosztowalo to moje. Jestesmy umowieni na czwartek i wtedy mamy podpisc umowe.Sa rozne opcje menu do wyboru w roznej cenie. Decydujemy sie za 220 od osoby- w tym mamy wszystko, lacznie z wodka, winem bialym i czerwonym i piwem z beczki bez limitu. Troche duzo kosztuje w porownaniu do poprzedniego (tego nieszczesnego) osrodka, ale ludzie wydaja sie konkretni no i o nic juz nie musze sie martwic. Co myslicie o tym wszystkim. Przepraszam, za niespojne wypowiedzi. Nadal jestem poddenerwowana, chociaz czuje juz wielka ulge. Nie zycze Wam dziewczyny takiej sytuacji. Powyzej specjalnie podalam nazwe osrodka aby przestrzec inne PM przed tymi ludzmi.
Super ze udało Ci sie znaleźć inna sale bo przecież zmiana terminu , dopasowywanie na nowo orkiestry, fotograf aitp to istny koszmar ...To jest dobry znak...a gdzie teraz będzie wesele????

---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ----------

Cytat:
.................. nie wyobrazam sobie przemocy psychicznej a tym bardziej fizycznej a stres przedslubny na pewno nie moze miec wplywu na pozniejsze pozycie malzenskie. Gdyby kazde sytuacje stresowe mialyby sie odbijac na naszym zwiazku to na pewno dzisiaj nie planowalisbysmy slubu A tak na marginesie to wspolczuje osobom bitym, nie tylko mezczyznom jak piszesz, ale rowniez kobietom i dzieciom.
Podpisuję sie pod tym rękoma i nogami....
Stary 2010-09-06, 06:46   #2252
star doll
BAN stały

on chyba bedzie wykladal wiecznie, wiecznie zywy jak Lenin nie tylko on to mowil, tez wspolczuje takim osoba, nikt nie chcialby byc workiem treningowym. to jest smutne i przerazajace.
http://www.sfora.pl/Mezowie-czesciej...ch-bija-a22379
http://www.sfora.pl/Kobiety-bija-mezow-na-potege-a21400
star doll jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-06, 06:50   #2253
Dagunia
Komplikatorka

Ziemianin ? O jejku to on jeszcze wykłada ? Masakra
A co do mężczyzn który jest bity przez żone to co to za facet ? Mięczak jakiś
Stary 2010-09-06, 11:35   #2254
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monikakg85 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny. Dawno już nie zaglądałam tutaj ile już powoli nadrabiam wątki
Ja i mój narzeczony ślubujemy 20.08.2011r. Mamy zarezerwowaną salę w restauracji Ikar Plaza, zespół muzyczny z Karlina i fotografa z Białogardu. Brakuje nam do szczęścia jeszcze kamerzysty. Bardziej zależało mi na dobrym fotografie, a dobrego, lecz taniego kamerzysty nie znam. Z Białogardu znam pana za 1900 zł ale nagrywa w Full HD, chciałabym tą jakość ale w nieco niższej cenie, chociaż ok 1600 zł, możecie mi kogoś polecić?
Pozdrawiam serdecznie

---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

Nom i czas chyba zacząć szukać sukni ślubnej. Nie planuję wydać wiecej niż 2000 zł na sukienkę. W Żninie pod Poznaniem tyle mniej więcej wydała moja przyjaciółka gdzie wraz ze wszystkimi dodatkami zapłaciła 2500 zł. Suknię miaja nowoczesną, przepiękną, szytą na miarę, na własność. Czy w okolicach Kołobrzegu, tzn Koszalin, Świdwin, Białogard znajdę coś równie fajnego w podobnej cenie?

Help!!!
Pozdro.
W cenach sukien niestety nie pomoge, nie jestem na miejscu wiec wogole sie nie orientuje A zespol i fotografa mozesz zdradzic? Ja tez mialam wziasc zespol z Karlina, ale ostatecznie zrezygnowalam. Foto i kamere mam 2 w 1, tzn malzenstwo robi obie te uslugi razem. Mam w domu zapisanego jakiegos kamerzyste wiec przy okazji moge Ci napisac, ale nie znam osobiscie , wiec nie wiem jaka jest jakosc uslug i cena

Cytat:
Czesc dziewczyny! Myslalam, ze dzisiaj dostane zalamania nerwowego. Zadzwonilam do osrodka LAS w Pogorzelicy, w ktorym mialam zarezerwowana sale i nocleg aby umowic termin spotkania a w sluchawce uslyszalam: "prosze poszukac sobie innej sali" W pierwszej chwili myslalam, ze pomylilam numer telefonu. Babka nie zamierzala nawet sie wytlumaczyc z tej calej sytuacji. Dopiero jak odlozylam sluchawke i opowiedzialam o wszystkim mojemu TZ ten zadzwonil jeszcze raz i w odpowiedzi uslyszal, ze im sie po prostu nie chce organizowac juz wesel Dorosli ludzie a takie numery. W ataku szalu obdzwonilam ok 20 sal w okolicy (wszystkie jakie znalazlam w necie i znalam ze sluszenia) niestety zadna nie miala wolnego terminu Zadzwonilismy do rodzicow TZta. Dzieki Bogu wsiedli w samochod i znalezli nam inna sale w tej samej miejscowosci. Na cale szczescie mieli wolny termin Nawet dobrze, ze tak sie stalo, bo ta sala jest o niebo ladniejsza od poprzedniej, ale ile nerwow mnie to kosztowalo to moje. Jestesmy umowieni na czwartek i wtedy mamy podpisc umowe.Sa rozne opcje menu do wyboru w roznej cenie. Decydujemy sie za 220 od osoby- w tym mamy wszystko, lacznie z wodka, winem bialym i czerwonym i piwem z beczki bez limitu. Troche duzo kosztuje w porownaniu do poprzedniego (tego nieszczesnego) osrodka, ale ludzie wydaja sie konkretni no i o nic juz nie musze sie martwic. Co myslicie o tym wszystkim. Przepraszam, za niespojne wypowiedzi. Nadal jestem poddenerwowana, chociaz czuje juz wielka ulge. Nie zycze Wam dziewczyny takiej sytuacji. Powyzej specjalnie podalam nazwe osrodka aby przestrzec inne PM przed tymi ludzmi.
O jejku!!!!! Wspolczuje takiego stresu Najwazniejsze, ze udalo wam sie znalesc sale i byc moze bedziesz nawet bardziej zadowolona. Sama sie przerazilam, gdyby ktos mnie tak wystawil....??? tragedia. A zaliczke jakas mieliscie wplacona?
220zl od osoby, jesli masz juz alkohol i cala reszte, to mysle, ze nie jest tak zle

Cytat:
Napisane przez qsloncu Pokaż wiadomość
[/COLOR]dziewczyny co myslicie o takiej wiazance? http://www.slub.szczecin.pl/uslugi/k...to/bukiet3.jpg
Niezla. Bardzo orginalna

Cytat:
Napisane przez star doll Pokaż wiadomość
po co sie chajtac jak po slubie lub nawet nie zony tak napie...swoich mezow/TŻtow, ze szok, studiuje prawo i nasi prof. Ziemanin tez nam mowil na wykladach, ze coraz wiecej mezczyzn jest bitych. jakies agresywne te baby sie teraz robia, moze to przez nerwy i stres przed slubem tak im pozniej odbija.
http://www.sfora.pl/Kobiety-na-potege-bija-mezow-a23921
Takie marginesy zawsze byly i beda.... dla mnie przemoc oznacza koniec zwiazku. Nie rozumiem ludzi ktorzy godza sie na takie traktowanie.

A ja, po wielu dniach myslenia o tych moich nieszczesnych sukniach, doszlam jednak do wniosku (jak juz zreszta, ktoras z was slusznie mi sugerowala..), ze musze pochodzic jeszcze po innych salonach i poprzymierzac cos innego. Skoro nie moge sie zdecydowac na zadna, to najwidoczniej jeszcze nie znalazlam tej wymarzonej sukni. Im dluzej na nie patrze i prubuje wybrac, tym mniej mi sie podobaja Wiec postanowione-bede szukac dalej
Stary 2010-09-06, 17:32   #2255
qsloncu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość
A ja, po wielu dniach myslenia o tych moich nieszczesnych sukniach, doszlam jednak do wniosku (jak juz zreszta, ktoras z was slusznie mi sugerowala..), ze musze pochodzic jeszcze po innych salonach i poprzymierzac cos innego. Skoro nie moge sie zdecydowac na zadna, to najwidoczniej jeszcze nie znalazlam tej wymarzonej sukni. Im dluzej na nie patrze i prubuje wybrac, tym mniej mi sie podobaja Wiec postanowione-bede szukac dalej
sluszna decyzja

qsloncu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-06, 19:21   #2256
wika82
Zakorzenienie

Cytat:
Moim zdaniem robisz słusznie. Myślę, że kiedy przymierzysz tą wymarzoną, będziesz po prostu wiedzieć.
wika82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-07, 06:23   #2257
star doll
BAN stały

ja swoja wmarzona suknie slubna wypatrzylam przypadkiem ze 2 lata temu na targach slubnych w radissonie, na ktore tez trafilismy przypadkiem, racej sie jej 3mam, ale niewykluczone, ze przymierze tez inne, wezme inny kolor lub fason, ale jakas na oku ogolnie mam. wiecie moze Panie w jakim lokalu mozna zrobic fajny obiad weselny lub przyjecie ( male, max.30 osob), koszt nie gra roli, po prostu mamy mala rodzine i nie lubimy typowych wesel. najlepiej w sz-n zeby daleko niejezdzic, bo oboje jestesmy stad.
Stary 2010-09-07, 07:37   #2258
emillia006
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wika82 Pokaż wiadomość
Popatrz, a od początku miałaś wątpliwości do tej Pogorzelicy.. Najważniejsze, że wszystko się dobrze skończyło.

Masz racje moze to i dobrze, ze z ta sala tak wyszlo Od poczatku mialam do niej zle przeczucia...

---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ----------

Cytat:
Napisane przez teram Pokaż wiadomość
Super ze udało Ci sie znaleźć inna sale bo przecież zmiana terminu , dopasowywanie na nowo orkiestry, fotograf aitp to istny koszmar ...To jest dobry znak...a gdzie teraz będzie wesele????

Mamy zarezerwowana sale w Pogorzelicy - w czwartek jedziemy ja ogladac, znalezlismy jeszcze Dworek Prawdzic w Niechorzu, dzisiaj mamy sie tam udac i zobaczyc jak jest. Wiec w czwartek bede wiedziala juz na 100 procent w jakiej sali odbedzie sie wesele

Podpisuję sie pod tym rękoma i nogami....
Dziekuje kochana

---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ----------

Cytat:

O jejku!!!!! Wspolczuje takiego stresu Najwazniejsze, ze udalo wam sie znalesc sale i byc moze bedziesz nawet bardziej zadowolona. Sama sie przerazilam, gdyby ktos mnie tak wystawil....??? tragedia. A zaliczke jakas mieliscie wplacona?
220zl od osoby, jesli masz juz alkohol i cala reszte, to mysle, ze nie jest tak z
Zaliczki nie milismy wplaconej ale jak jeszcze tydzien temu dzwonilam do nich aby sie umowic na spotkanie to wszystko bylo pieknie i ladnie. Pan oczywiscie potwierdzil, ze sala jest zarezerwowana i czeka na mnie Dlatego teraz z ta sala podpisuje umowe a przedtem dokladnie ja przeczytam!

---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ----------

Cytat:

Trzymam kciuki! Na pewno znajdziesz ta wymarzona!!!

Edytowane przez emillia006
Czas edycji: 2010-09-11 o 11:27
emillia006 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-08, 12:21   #2259
teram
Raczkowanie

Cytat:
ja swoja wmarzona suknie slubna wypatrzylam przypadkiem ze 2 lata temu na targach slubnych w radissonie, na ktore tez trafilismy przypadkiem, racej sie jej 3mam, ale niewykluczone, ze przymierze tez inne, wezme inny kolor lub fason, ale jakas na oku ogolnie mam. wiecie moze Panie w jakim lokalu mozna zrobic fajny obiad weselny lub przyjecie ( male, max.30 osob), koszt nie gra roli, po prostu mamy mala rodzine i nie lubimy typowych wesel. najlepiej w sz-n zeby daleko niejezdzic, bo oboje jestesmy stad.
Może Royal Jazz albo Bohema na Wojska Polskiegoa ( ładne miejsce i dobre jedzenie). A jesli chcesz naprawde z klasą to Hotel Atrium : przepiękne wnętrze i nie tylko wg mnie najlepsza kuchnia w mieście
Stary 2010-09-09, 08:08   #2260
wika82
Zakorzenienie

Ach, dziewczyny.
Mam teraz full problemów, z czego jeden bardzo poważny i nie mam czasu myśleć o ślubie, etc. ((
Ale.. Zgadałam się z kolegą, gdzie robię wesele, a on mówi, że był w tym miejscu na weselu i jest zachwycony. W ogóle był zaskoczony, że akurat tam i wyrażał się w samych superlatywach. Ucieszyłam się, bo osobiście tam nie byłam na weselu, a opinia rodziny, (wujek, ciocia, kuzyni), nie jest dla mnie do końca obiektywna. Teraz mam opinię kogoś z zewnątrz.
Stary 2010-09-09, 08:40   #2261
star doll
BAN stały

teram dziex za odpowiedz. mieszkam obok bohemy i atrium, bohema owszem, bardzo ladne wnetrze, atrium mi kuchnia nie bardzo podchodzi i wrazenia na mnie zbytnio nie robi. a moze jakies lokal czy sala typowo weselna? niekoniecznie to musi byc restauracja. a wiesz moze ile w atrium od osoby wolaja?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-09, 09:50   #2262
raingirl
Zakorzenienie

Witajcie, chciałam się przyłączyć
Jako, że data ślubu (29.01.2011) zbliża się wielkimi krokami usiłuję wszystko zebrać do jednego kawałka i mam nadzieję, że koleżanki ze Szczecina troszkę mi pomogą
W tej chwili mam na liście:
- Pana Młodego ()
- lokal na wesele
- fotografa
- sukienkę.
Intensywnie poszukuję DJa-wodzireja do poprowadzenia zabawy. Możecie mi polecić kogoś "niedrogiego"? Tak mniej więcej do 1500zł... Może któraś z Was ma jakiś sprawdzony namiar?
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-09, 10:07   #2263
star doll
BAN stały

tez wole dja. poszperaj na forum e-wesele. ogolnie to mam namiaryna kilku: tomasz mażewski, paweł szewczyk, dj kordas, marek buczkowski , marek bajon, oraz mariusz zajac, chociaz na tego ostatniego pojawiaja sie ostatnio jakies zazalenia. chcec, to Ci dam na pm namiary.
Stary 2010-09-09, 10:21   #2264
raingirl
Zakorzenienie

Star doll dzięki
Na niewielkie przyjęcie to może Valentino Ristorante? Miałam tam robić wesele, ale koncepcja w międzyczasie się trochę zmieniła, niemniej jestem zachwycona wnętrzem
Stary 2010-09-09, 10:24   #2265
star doll
BAN stały

rainigirl,a gdzie teraz robisz? jelsi mozna spytac?
http://forum.e-wesele.pl/index.php?topic=16983.0
tu na e-wesle sa tez inni dje i namiary na nich, sa tez opinie na forum, moze Ci sie przyda.
DJ'e
Artur Bugiel/dj ARTee
Bogusław Ceglarski
Dj - Wodzirej Marek Bajon
DJ Misiek
Dj Shuvar - Maciej Umiastowski
DJ Wodzirej Mariusz Zając
Dj Zibi - Zbigniew Matczak
Jarek Ciszewski
Mateusz Chwajewski /Dj MATee/
PP Artur Szyszkowski a.k.a. Andrzej Tatowski a.k.a. Tatinek
Stary 2010-09-09, 10:25   #2266
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
rainigirl,a gdzie teraz robisz? jelsi mozna spytac?
Restauracja Dąbska 7 na Prawobrzeżu
Stary 2010-09-09, 11:49   #2267
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Cytat:
Ach, dziewczyny.
Mam teraz full problemów, z czego jeden bardzo poważny i nie mam czasu myśleć o ślubie, etc. ((
Ale.. Zgadałam się z kolegą, gdzie robię wesele, a on mówi, że był w tym miejscu na weselu i jest zachwycony. W ogóle był zaskoczony, że akurat tam i wyrażał się w samych superlatywach. Ucieszyłam się, bo osobiście tam nie byłam na weselu, a opinia rodziny, (wujek, ciocia, kuzyni), nie jest dla mnie do końca obiektywna. Teraz mam opinię kogoś z zewnątrz.
]

Mam nadzieje, ze problemy szybko mina-a zwlaszcza ten powazny
No i super, ze masz opinie kogos z zewnatrz. Ja wlasnie usilnie poszukuje opinii o mojej sali, i nic

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Witajcie, chciałam się przyłączyć
Jako, że data ślubu (29.01.2011) zbliża się wielkimi krokami usiłuję wszystko zebrać do jednego kawałka i mam nadzieję, że koleżanki ze Szczecina troszkę mi pomogą
W tej chwili mam na liście:
- Pana Młodego ()
- lokal na wesele
- fotografa
- sukienkę.
Intensywnie poszukuję DJa-wodzireja do poprowadzenia zabawy. Możecie mi polecić kogoś "niedrogiego"? Tak mniej więcej do 1500zł... Może któraś z Was ma jakiś sprawdzony namiar?
Witam serdecznie W koncu przyszlas
Ciesze sie, ze przygotowania w pelni no i data.... bedziesz pierwsza Panna Mloda na watku Tak malutko juz czasu zostalo-zazdroszcze.
Moze pochwalisz sie sukienka??
Stary 2010-09-09, 11:58   #2268
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
]
Witam serdecznie W koncu przyszlas
Ciesze sie, ze przygotowania w pelni no i data.... bedziesz pierwsza Panna Mloda na watku Tak malutko juz czasu zostalo-zazdroszcze.
Moze pochwalisz sie sukienka??
Ty do nas nie zaglądasz to przyszłam ja tutaj
Sukienką nie bardzo mogę się pochwalić, bo nie mam zdjęcia katalogowego, ani nawet nazwy i firmy () a swoich zdjęć z salonu nie chciałabym wklejać na forum
Ty możesz ją obejrzeć - wiesz gdzie
Stary 2010-09-09, 16:55   #2269
teram
Raczkowanie

Cytat:
teram dziex za odpowiedz. mieszkam obok bohemy i atrium, bohema owszem, bardzo ladne wnetrze, atrium mi kuchnia nie bardzo podchodzi i wrazenia na mnie zbytnio nie robi. a moze jakies lokal czy sala typowo weselna? niekoniecznie to musi byc restauracja. a wiesz moze ile w atrium od osoby wolaja?
Niestety nie wiembo tam chodzimy czasami na obiady , ale zawsze możesz zadzwonic i podpytać . Z takich typowych sal weselnych to niestety nic Ci nie podpowiem bo my mamy śłub w innym mieście i nie mam niestety rozeznania w tym temacie Co do Valentino ...hmm...ja bym sie mocno zastanawiała..troche przerost formy nad treścia....A z dobrym jedzeniem i klimatem to jeszcze rest. Na Kuńcu Korytarza na Zamku

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-09, 19:50   #2270
wika82
Zakorzenienie

Cytat:
]

Mam nadzieje, ze problemy szybko mina-a zwlaszcza ten powazny
No i super, ze masz opinie kogos z zewnatrz. Ja wlasnie usilnie poszukuje opinii o mojej sali, i nic
Nie zanosi się.. (( Ale dziękuję.
Stary 2010-09-10, 08:05   #2271
hypatia83
BAN stały

hey rainigirl, wczoraj do Ciebie pisalam w sprawie dja. na tym forum jeszcze tego polecaja, nie wiem czy sprawdzalas. dj jacek polak.
http://forum.e-wesele.pl/index.php/topic,17177.0.html
hypatia83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-10, 09:02   #2272
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hypatia83 Pokaż wiadomość
hey rainigirl, wczoraj do Ciebie pisalam w sprawie dja. na tym forum jeszcze tego polecaja, nie wiem czy sprawdzalas. dj jacek polak.
http://forum.e-wesele.pl/index.php/topic,17177.0.html
Mnie opinie z e-wesela niespecjalnie satysfakcjonują...wystawi ają je osoby z minimalną liczbą postów (nawet jednym) i świeżo po zarejestrowaniu - to nie jest do końca wiarygodne niestety

W każdym razie dziękuję
Stary 2010-09-10, 10:01   #2273
hypatia83
BAN stały

rainigirl ladny ten lokal co wybralas, a ktora wersje bierzecie menu, ta za 145 zl czy 190? szkoda, ze tam od 70 osob robia, my nie mamy az tak duzej rodziny dlatego nam duzo sal i lokali odpada i zostaja restauracje. dziewczyny, a bierzecie jakies dodatkowe atrakcje typu bar weselny, sztuczne ognie czy czekoladowe fontanny?
hypatia83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-10, 10:21   #2274
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hypatia83 Pokaż wiadomość
rainigirl ladny ten lokal co wybralas, a ktora wersje bierzecie menu, ta za 145 zl czy 190? szkoda, ze tam od 70 osob robia, my nie mamy az tak duzej rodziny dlatego nam duzo sal i lokali odpada i zostaja restauracje. dziewczyny, a bierzecie jakies dodatkowe atrakcje typu bar weselny, sztuczne ognie czy czekoladowe fontanny?
Wersja za 195 zł - trochę sporo, ale odchodzi dużo spraw, bo:
- napoje bez limitu
- alkohol (wódka i wino) bez limitu - nie muszę się martwić, że zabraknie, albo zostanie
- ciasta
- owoce
- tort
- szampan i chlebek na powitanie
Przy 70 osobach(zbierzemy jakoś ) w okresie zimowym jest promocja i cały hotelik gratis - bardzo się przyda, bo znakomita część mojej rodziny jest przyjezdna.

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Lokale obsługujące mniejszą liczbę gości:
- Wspomnienie
- Mała Scena
- U Śnieżków (tu nie jestem pewna, ale obiło mi się o uszy, że dysponują mniejszą salą na kameralne uroczystości)
- Villa Astoria (mają cztery sale ponoć...)
- Cafe Continental (mają osobną mniejszą salę bankietową)
- Kuźnia (na ich stronie była informacja, że robią wesela i na 30 osób - jest wtedy trochę drożej, ale w sumie nie dużo)
Stary 2010-09-10, 22:35   #2275
justynaw1982
Zadomowienie

hej dziewczyny!!!!ja przed wielki dniem suknia wisi w pokoju właśnie wrociłam z sali.....szaleństwo tak odstroiłyśmy salę ze noramle szczęka opada!!!n WYSTRÓJ SALI POSZŁO PRAWIE 300 kwiatów wygląda prześlicznie!!!A ja wogóle to czuje się jakby jutro był ślub bliskich znajomych a nie nasz!!!Kocbietki trzymajcie kciuki!!!!

http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0a5t8o6jka.png
justynaw1982 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-11, 09:24   #2276
emillia006
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justynaw1982 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny!!!!ja przed wielki dniem suknia wisi w pokoju właśnie wrociłam z sali.....szaleństwo tak odstroiłyśmy salę ze noramle szczęka opada!!!n WYSTRÓJ SALI POSZŁO PRAWIE 300 kwiatów wygląda prześlicznie!!!A ja wogóle to czuje się jakby jutro był ślub bliskich znajomych a nie nasz!!!Kocbietki trzymajcie kciuki!!!!

Trzymamy Wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Zycia

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

Czesc dziewczyny dlugo sie nie odzywalam ale w ostatnim tygodniu czulam sie jak na rollecosterze. Dzieki temu wszystko co najwazniejsze jest zalatwione: sala, kosciol, zespol, fotograf i kamerzysta- podpisane umowy z czego sie bardzo ciesze W przyszlym tygodniu jade na mierzenie sukni Szukalam obraczek ale stwierdzilismy z TZtem, ze chyba kupimy w UK, bo zalezy nam aby zamiast cyrkoni w obraczce byl diamencik. Wiec mysle wlasnie, ze moge je kupic u siebie taniej zwlaszcza gdy trafimy na promocje. To tak zgrubsza o mnie
emillia006 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-12, 12:38   #2277
mala mysz
Raczkowanie

Cytat:
Wszystkiego dobrego!!!!!!!!!!
Czekamy na relacje i zdjecia!
mala mysz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-12, 15:19   #2278
hajduczkawojtusia
Raczkowanie

Cytat:
Stary 2010-09-13, 11:41   #2279
molly18
Raczkowanie

czesc dziewczyny!
nie odzywalam sie dlugo, ale czasu na nic nie mam. Moj slub juz w ta sobote a jeszcze tyle do zrobienia!
Bardzo sie denerwuje, jeszcze tyle problemow, nic nie idzie tak jak bym chciala. Staram sie myslec ze najwazniejsze to ja i TZ i nasze szczescie, ale jak co chwile ktos cos wymysla i sie psuje to nie jest latwo.
W piatek na szczescie odreagowalam na panienskim bylo wspaniale, moje przyjaciolki bardzo sie postaraly!
Dzis jade na sale ustalac ostatnie szczegoly, az sie boje, zeby znowu cos nie tak nie wyszlo!
Jutro spotkanie z DJem i kamerzysta a w srode zabieram suknie do domku juz
Ciagle mam wrazenie ze o czyms zapomnialam :/ mam nadzieje, ze to tylko wrazenie.
Trzymajcie sie dziewczyny, napisze znowu pewnie jak juz bedzie po wszystkim. Moze uda sie wczesniej.
Pozdrawiam
molly18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-13, 11:45   #2280
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Cytat:
Ty do nas nie zaglądasz to przyszłam ja tutaj
Sukienką nie bardzo mogę się pochwalić, bo nie mam zdjęcia katalogowego, ani nawet nazwy i firmy () a swoich zdjęć z salonu nie chciałabym wklejać na forum
Hehe, no masz racje- taka jestem Nie ma sensu takie wpadanie na chwile, a niestety nie nadazylabym zeby byc na biezaco, wiec tak to wyglada.

Cytat:
Nie zanosi się.. (( Ale dziękuję.
Zawsze mozesz nam sie wygadac. Moze nie bedziemy umialy pomoc, ale wesprzemy na duchu

Cytat:
Wersja za 195 zł - trochę sporo, ale odchodzi dużo spraw, bo:
- napoje bez limitu
- alkohol (wódka i wino) bez limitu - nie muszę się martwić, że zabraknie, albo zostanie
- ciasta
- owoce
- tort
- szampan i chlebek na powitanie
Przy 70 osobach(zbierzemy jakoś ) w okresie zimowym jest promocja i cały hotelik gratis - bardzo się przyda, bo znakomita część mojej rodziny jest przyjezdna.

To swietna oferta!!! Ja za 195zl mam tylko jedzienie, bez napoi i alkoholu, i dlatego chyba zdecyduje sie na tansze menu, ktore w sumie i tak niewiele sie rozni. Wogole bede starala sie troche przekombinowac menu, bo wole tradycyjne schabowe i rozol zamiast jakis wymyslnych dan.

Cytat:
Na kciuki juz za pozno, ale wierze ze wszystko udalo sie znakomicie
Czekamy na relacje i zdjecia No i WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO dla swiezo upieczonych malzonkow!!!!

Cytat:
Cytat:
Czesc dziewczyny dlugo sie nie odzywalam ale w ostatnim tygodniu czulam sie jak na rollecosterze. Dzieki temu wszystko co najwazniejsze jest zalatwione: sala, kosciol, zespol, fotograf i kamerzysta- podpisane umowy z czego sie bardzo ciesze W przyszlym tygodniu jade na mierzenie sukni Szukalam obraczek ale stwierdzilismy z TZtem, ze chyba kupimy w UK, bo zalezy nam aby zamiast cyrkoni w obraczce byl diamencik. Wiec mysle wlasnie, ze moge je kupic u siebie taniej zwlaszcza gdy trafimy na promocje. To tak zgrubsza o mnie
Super, ze wszystko pozalatwiane
Powodzenia w mierzeniu sukni
A co do obraczek, to mnie akurat wogole sie nie podobaja tutaj w UK. Zalezy co bys chciala, bo ja akurat nie chce takich bardzo prostych wzorow, a tutaj takie w wiekszosci maja.

Ja narazie sprawy slubne odstawilam na boczny tor - co akurat mnie cieszy, bo przyda mi sie odpoczynek od tego
Moja corka idzie w przyszlym roku do tzw secondary school i wiekszosc czasu poswiecamy teraz na zwiedzanie ewentualnych szkol i zbieranie opinii. Mowie wam dziewczyny, straszny stres sie z tym wiaze. Nie chcialabym zeby trafila do szkoly, gdzie 90% dzieci jest czarnoskorych ( rasistka nigdy nie bylam, ale po obserwacjach zachowan ww moglabym sie nia stac), wiec wole unikac ich otoczenia.

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości