![]() |
#2251 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: Zachodniopomorskie Panny Młode
Cytat:
---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#2252 |
BAN stały
|
on chyba bedzie wykladal wiecznie, wiecznie zywy jak Lenin
![]() http://www.sfora.pl/Mezowie-czesciej...ch-bija-a22379 http://www.sfora.pl/Kobiety-bija-mezow-na-potege-a21400 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2253 |
Komplikatorka
|
Ziemianin ? O jejku to on jeszcze wykłada ? Masakra
![]() A co do mężczyzn który jest bity przez żone to co to za facet ? Mięczak jakiś ![]()
![]() |
#2254 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() 220zl od osoby, jesli masz juz alkohol i cala reszte, to mysle, ze nie jest tak zle ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A ja, po wielu dniach myslenia o tych moich nieszczesnych sukniach, doszlam jednak do wniosku (jak juz zreszta, ktoras z was slusznie mi sugerowala..), ze musze pochodzic jeszcze po innych salonach i poprzymierzac cos innego. Skoro nie moge sie zdecydowac na zadna, to najwidoczniej jeszcze nie znalazlam tej wymarzonej sukni. Im dluzej na nie patrze i prubuje wybrac, tym mniej mi sie podobaja ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2255 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2257 |
BAN stały
|
ja swoja wmarzona suknie slubna wypatrzylam przypadkiem ze 2 lata temu na targach slubnych w radissonie, na ktore tez trafilismy przypadkiem, racej sie jej 3mam, ale niewykluczone, ze przymierze tez inne, wezme inny kolor lub fason, ale jakas na oku ogolnie mam. wiecie moze Panie w jakim lokalu mozna zrobic fajny obiad weselny lub przyjecie ( male, max.30 osob), koszt nie gra roli, po prostu mamy mala rodzine i nie lubimy typowych wesel. najlepiej w sz-n zeby daleko niejezdzic, bo oboje jestesmy stad.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2258 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez emillia006 Czas edycji: 2010-09-11 o 11:27 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2259 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2260 |
Zakorzenienie
|
Ach, dziewczyny.
![]() Mam teraz full problemów, z czego jeden bardzo poważny i nie mam czasu myśleć o ślubie, etc. ![]() Ale.. Zgadałam się z kolegą, gdzie robię wesele, a on mówi, że był w tym miejscu na weselu i jest zachwycony. W ogóle był zaskoczony, że akurat tam i wyrażał się w samych superlatywach. Ucieszyłam się, bo osobiście tam nie byłam na weselu, a opinia rodziny, (wujek, ciocia, kuzyni), nie jest dla mnie do końca obiektywna. Teraz mam opinię kogoś z zewnątrz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2261 |
BAN stały
|
teram dziex za odpowiedz. mieszkam obok bohemy i atrium, bohema owszem, bardzo ladne wnetrze, atrium mi kuchnia nie bardzo podchodzi i wrazenia na mnie zbytnio nie robi. a moze jakies lokal czy sala typowo weselna? niekoniecznie to musi byc restauracja. a wiesz moze ile w atrium od osoby wolaja?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2262 |
Zakorzenienie
|
Witajcie, chciałam się przyłączyć
![]() Jako, że data ślubu (29.01.2011) zbliża się wielkimi krokami usiłuję wszystko zebrać do jednego kawałka i mam nadzieję, że koleżanki ze Szczecina troszkę mi pomogą ![]() W tej chwili mam na liście: - Pana Młodego ( ![]() - lokal na wesele - fotografa - sukienkę. Intensywnie poszukuję DJa-wodzireja do poprowadzenia zabawy. Możecie mi polecić kogoś "niedrogiego"? Tak mniej więcej do 1500zł... Może któraś z Was ma jakiś sprawdzony namiar? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2263 |
BAN stały
|
tez wole dja. poszperaj na forum e-wesele. ogolnie to mam namiaryna kilku: tomasz mażewski, paweł szewczyk, dj kordas, marek buczkowski , marek bajon, oraz mariusz zajac, chociaz na tego ostatniego pojawiaja sie ostatnio jakies zazalenia. chcec, to Ci dam na pm namiary.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2264 |
Zakorzenienie
|
Star doll dzięki
![]() Na niewielkie przyjęcie to może Valentino Ristorante? Miałam tam robić wesele, ale koncepcja w międzyczasie się trochę zmieniła, niemniej jestem zachwycona wnętrzem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2265 |
BAN stały
|
rainigirl,a gdzie teraz robisz? jelsi mozna spytac?
http://forum.e-wesele.pl/index.php?topic=16983.0 tu na e-wesle sa tez inni dje i namiary na nich, sa tez opinie na forum, moze Ci sie przyda. DJ'e Artur Bugiel/dj ARTee Bogusław Ceglarski Dj - Wodzirej Marek Bajon DJ Misiek Dj Shuvar - Maciej Umiastowski DJ Wodzirej Mariusz Zając Dj Zibi - Zbigniew Matczak Jarek Ciszewski Mateusz Chwajewski /Dj MATee/ PP Artur Szyszkowski a.k.a. Andrzej Tatowski a.k.a. Tatinek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2266 |
Zakorzenienie
|
Restauracja Dąbska 7 na Prawobrzeżu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2267 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieje, ze problemy szybko mina-a zwlaszcza ten powazny ![]() No i super, ze masz opinie kogos z zewnatrz. Ja wlasnie usilnie poszukuje opinii o mojej sali, i nic ![]() Cytat:
![]() ![]() Ciesze sie, ze przygotowania w pelni no i data.... bedziesz pierwsza Panna Mloda na watku ![]() Moze pochwalisz sie sukienka??
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sukienką nie bardzo mogę się pochwalić, bo nie mam zdjęcia katalogowego, ani nawet nazwy i firmy ( ![]() ![]() Ty możesz ją obejrzeć - wiesz gdzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2269 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2270 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2271 |
BAN stały
|
hey rainigirl, wczoraj do Ciebie pisalam w sprawie dja. na tym forum jeszcze tego polecaja, nie wiem czy sprawdzalas. dj jacek polak.
http://forum.e-wesele.pl/index.php/topic,17177.0.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2272 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W każdym razie dziękuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2273 |
BAN stały
|
rainigirl ladny ten lokal co wybralas, a ktora wersje bierzecie menu, ta za 145 zl czy 190? szkoda, ze tam od 70 osob robia, my nie mamy az tak duzej rodziny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- napoje bez limitu - alkohol (wódka i wino) bez limitu - nie muszę się martwić, że zabraknie, albo zostanie - ciasta - owoce - tort - szampan i chlebek na powitanie Przy 70 osobach(zbierzemy jakoś ![]() ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Lokale obsługujące mniejszą liczbę gości: - Wspomnienie - Mała Scena - U Śnieżków (tu nie jestem pewna, ale obiło mi się o uszy, że dysponują mniejszą salą na kameralne uroczystości) - Villa Astoria (mają cztery sale ponoć...) - Cafe Continental (mają osobną mniejszą salę bankietową) - Kuźnia (na ich stronie była informacja, że robią wesela i na 30 osób - jest wtedy trochę drożej, ale w sumie nie dużo) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2275 |
Zadomowienie
|
hej dziewczyny!!!!ja przed wielki dniem suknia wisi w pokoju właśnie wrociłam z sali.....szaleństwo tak odstroiłyśmy salę ze noramle szczęka opada!!!n WYSTRÓJ SALI POSZŁO PRAWIE 300 kwiatów wygląda prześlicznie!!!A ja wogóle to czuje się jakby jutro był ślub bliskich znajomych a nie nasz!!!Kocbietki trzymajcie kciuki!!!!
![]()
![]() |
#2276 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Trzymamy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Czesc dziewczyny dlugo sie nie odzywalam ale w ostatnim tygodniu czulam sie jak na rollecosterze. Dzieki temu wszystko co najwazniejsze jest zalatwione: sala, kosciol, zespol, fotograf i kamerzysta- podpisane umowy z czego sie bardzo ciesze ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2277 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Czekamy na relacje i zdjecia! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2278 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2279 |
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny!
nie odzywalam sie dlugo, ale czasu na nic nie mam. Moj slub juz w ta sobote a jeszcze tyle do zrobienia! Bardzo sie denerwuje, jeszcze tyle problemow, nic nie idzie tak jak bym chciala. Staram sie myslec ze najwazniejsze to ja i TZ i nasze szczescie, ale jak co chwile ktos cos wymysla i sie psuje to nie jest latwo. W piatek na szczescie odreagowalam na panienskim ![]() Dzis jade na sale ustalac ostatnie szczegoly, az sie boje, zeby znowu cos nie tak nie wyszlo! Jutro spotkanie z DJem i kamerzysta a w srode zabieram suknie do domku juz ![]() Ciagle mam wrazenie ze o czyms zapomnialam :/ mam nadzieje, ze to tylko wrazenie. Trzymajcie sie dziewczyny, napisze znowu pewnie jak juz bedzie po wszystkim. Moze uda sie wczesniej. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2280 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zawsze mozesz nam sie wygadac. Moze nie bedziemy umialy pomoc, ale wesprzemy na duchu ![]() Cytat:
To swietna oferta!!! ![]() Cytat:
![]() Czekamy na relacje i zdjecia ![]() ![]() Cytat:
![]() Powodzenia w mierzeniu sukni ![]() A co do obraczek, to mnie akurat wogole sie nie podobaja tutaj w UK. Zalezy co bys chciala, bo ja akurat nie chce takich bardzo prostych wzorow, a tutaj takie w wiekszosci maja. Ja narazie sprawy slubne odstawilam na boczny tor - co akurat mnie cieszy ![]() ![]() Moja corka idzie w przyszlym roku do tzw secondary school i wiekszosc czasu poswiecamy teraz na zwiedzanie ewentualnych szkol i zbieranie opinii. Mowie wam dziewczyny, straszny stres sie z tym wiaze. Nie chcialabym zeby trafila do szkoly, gdzie 90% dzieci jest czarnoskorych ( rasistka nigdy nie bylam, ale po obserwacjach zachowan ww moglabym sie nia stac), wiec wole unikac ich otoczenia.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:02.