|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 15
Cytat:
![]() Lesiu, idź na 3 fazę, widać tak ma być wyglądasz ślicznie, naprawdę, podobno laki chudną na III fazie. Dasz radę
|
|
#1472 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale jak tak wszytsko idzie pod górke to sie odechciewa!!!!no i ta pogoda!!! przemarzne na kosc w tym zakopanem masakra!
|
|
|
#1473 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Cytat:
|
|
#1474 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Moja piękna wierna żonka Wierna i stęskniona TO jest PRAWDZIWA ŻONA!!!! ![]() Cytat:
I pamiętamy o tobie pamiętaaaamy Cytat:
eeeee no żono moja serce moje nie no weź no nie płacz bo nie stać mnie na drugi hehłacz hahahahaha |
||||
|
|
|
#1475 | |
|
Zadomowienie
|
jestem na stazu, mam 765zl na reke, niance place 660zl. bo tu o zlobek podanie trzeba skladac zaraz po urodzeniu dziecka... a ja zlozylam i moje akurat zgiinelo!!!
moj TŻ nie dostal pieniedzy za ostatnie zlecenie a ze bylo na czarno to nie moze isc do sadu. od tygodnia siedzi w domu.. do konca miesiaca jakos wyzyjemy, ale w pazdzierniku to ja nie wiem z czego zaplace mieszkanie, jedzenie itp... staz mam do 18.10 i chyba bede musiala wyprowadzic sie do domu rodzinnego do Słupska. bo tesciowa (mieszka 100km stad), ktora ma dom (maly bo maly, ale dom) nas nie moze przyjac bo tesciu nie chce mnie!! bo nigdy nie dam sobie w kasze dmuchac jak sie duren napije i w dyskusje wchodzi ![]() moj TŻ do Słupska nie chce, bo nie lubi mojej babci (ma 80lat i czasami pierniczy bzdury, ale dziecko do zlobka dalaby rade zaprowadzic, obiad ugotuje, mieszkanie sprzata itp) no wiec widzicie ze wszystko jest do dupy..... ![]() ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Cytat:
![]() prawda?
|
|
#1476 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nie wiem co to sie dzieje.... ze z ta praca tak cięzko... facet to jeszcze facet cos znajdzie ale dla baby NIE MA NIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! POWODZENIA! mam nadzieje ze dobre dni nadejda
|
|
|
#1477 |
|
Zadomowienie
|
widze, ze dzisiaj mamy jakis deprechowy dzien żalów...?
|
#1478 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Depresjom wszelakim mówimy stanowcze NIE! Mam nadzieję, że masz jakieś swoje cudowne sposoby na poprawę lalamido...? No bo szkoda by było marnować czasu na umartwianie się po próżnicy. Głowa do góry, będzie lepiej, siostro A z akumulatorem to nieładny numer, oj, nieładny... Wymienić dziada! Cytat:
zaraz porządek będzie ![]() Cytat:
![]() Moja III też sie w czasie odsunęła o parę tygodni, bo nagrzeszyłam ![]() Ale zęby zacisnęłam i już grzeszyc nie bedę jakem J....wska i już niedługutko na III pójdę sobie, obiecywam! Cytat:
A po miesiącu poprosiły o książeczkę ![]() Jednym słowem, moda się rozchodzi w tempie błyskawicznym. LESIA!!!! Żyjesz! To naprawdę dobra wiadomość. Nie łam się, rób swoje, jedź w góry i baw się dobrze. To, że nie masz pracy nie oznacza, że masz się już zawsze umartwiać do końca zycia. Wrócisz to powrócisz tez do szukania. Tata pogada i przestanie, a Ty potrzebujesz oderwać sie od rzeczywistości na chwilę. Następna okazja byc może za rok dopiero... CO do III to idź na nią po prostu i nie marnuj czasu, skoro już spadków nie ma. Potem jeszcze możesz wrócić na II żeby dokończyć dzieła. Trzymaj się i uśmiechaj się. No i nie ukrywaj się tylko z nami pogadaj czasem |
|||||
|
|
|
#1479 |
|
Raczkowanie
Lokalizacja: sercem w Dalmacji :) a ciałkiem gdzie Hitler i Stalin zrobili co swoje...
|
Sparta, Emilia 25 i Moose1979 dopiero zobaczyłam wasze fotki
![]() po prostu REWELACJA!!!!! aż się zmotywowałam ![]() ![]() ![]() ![]() klask i:![]() ![]() kla ski:![]() ![]() k laski:![]() : oklaski:![]() klaski :![]() ![]() klas ki:![]() ![]() kl aski:![]() ![]() klaski:![]() ![]()
Edytowane przez wiewiorka07 Czas edycji: 2010-09-06 o 13:17 |
|
|
|
#1480 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1481 |
|
Przyczajenie
|
Witam Was drogie wizażanki.
Piszę tu, bo muszę się Was poradzić. Jestem załamana.. Przestudiowałam dokładnie książki Dukana, kilka forum i stron na temat diety. Mój mężczyzna schudł na niej 7 kg. Więc i ja postanowiłam spróbować. Moja dieta trwała 7 dni (faza I uderzeniowa). I... jedno wielkie NIC. Nie schudłam ani grama. Nie wiem dlaczego? Stosowałam wszystkie wskazówki, jadłam tylko wyznaczone produkty, piłam dużo wody i BRAK EFEKTÓW. Poza bardzo nieprzyjemną i nieoczekiwaną w tym momencie kobiecą dolegliwością już pod koniec diety (ale już nie jedna dziewczyna mówiła mi że dieta Dukana tak działa na niektóre kobiety). Może to przez tabletki anty... nie wiem sama co mam o tym myśleć. Jest mi tylko przykro, że tydzień diety poszedł na marne. Wam życzę wytrwałości i jak najlepszych efektów.
|
|
#1482 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
facetowi tez latwiej, bo fizycznie silniejszy (przynajmniej moj ode mnie), pojdzie towar po nocach w markecie rozkladac ja juz sie normalnie w chwilach zwatpienia smieje ze po to skonczylam studia zeby wyladowac na kasie w biedronce nie pozwole sprzedac naszej Czarnuli, po to zeby ja przejesc!!!! ![]() (Czarnula to czlonek nasej rodziny, Audi A4 Avant w kolorze black )dzieki ze moge sie wam wyzalic, bo tak serio to oprocz Was nie mam nikogo
|
|
#1483 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i jakos sie trzymam, a to dzieki mojemu Lubemu, gdyby nie on obwinęłabym sie kocem i przelezala cale dnie przed Tv ale jest ON i jest super![]() dzieki za miłe słowa buziak
|
|
|
#1484 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
JA |
|
|
|
|
#1485 | |
|
Raczkowanie
Lokalizacja: sercem w Dalmacji :) a ciałkiem gdzie Hitler i Stalin zrobili co swoje...
|
Cytat:
ja powoli do tego dojrzewam, bo już nie mam siły do tych rozmów, obietnic i olewania, a praca na kasie albo na telu to nie dla mnie....dla nas mam powracających do pracy są fajne dofinansowania... może coś z tego byś wyciągnęła...
|
|
|
#1486 |
|
Raczkowanie
|
Hej maleduję się w popołudniowej porze
Mam za swoje 3 dni jedzenia dukana i grzeszenia spowodowane zostało wzrostem: +0,6 kg….. No to mam za swoje, dzisiaj były już 2 winogronka i oblizany nóż po krojeniu torta (który został po urodzinach a kroiłam dla rodziców i chłopaka po kawałku ja zadowoliłam się ciupką czekolady z noża) wiem jestem okropna, tu się mam odchudzać, ale przez te moje urodziny kompletnie straciłam motywację chlip chlip trezba zebrać silną wole i jakoś ją pozytywnie wykorzystać. Kieszonki z piersi z kurczaka z ogórkiem kiszonym w piekarniku czekają na mnie już za godzinke będzie obiadek buziaki i do usłyszenia później.
|
|
|
|
#1487 | ||
|
Raczkowanie
|
Cześć Kobietki!
Cytat:
Pytałam o SB, bo tak się zastanawiałam czy wybrać Dukana czy SB...ale jednak zdecydowałam się na 1 opcję I teraz będę bacznie obserwować z zainteresowaniem Twoje zmagania an Dukanie, bo ciekawi mnie na której diecie lepiej się chudnie ![]() ja też! Ale podobno małe jest piękne (tylko z taką wagą to mi do "małej" brakuje trochę hihi)(;tysia znikasz na tydzień mówisz....ale na pewno będziesz się dobrze bawić, tego Ci życzę! W końcu gość w dom, Bóg w dom hehe Cytat:
lesia27 ja Ciebie pamiętam Lipa z odwołaniem ślubu...ale wszystko się ułoży, zobaczysz...tak to jest, że jak się wali to wszystko...nieszczęścia chodzą parami...ale w końcu zła passa mija i wszystko zaczyna powracać na właściwe tory Wypocznij sobie w górach...świeże, górskie powietrze dobrze Ci zrobiA na koniec: gratki za spadki
|
||
|
|
|
#1488 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1489 | ||||
|
Zadomowienie
|
Alex! Olcia, kochana. No dupa jest, faktycznie... Wygląda sprawa niefajnie. Ale nie wierzę żeby nie przyszło rozwiązanie jakieś... No musi być. Inaczej być nie może... Trzymam kciuki za Was, niech Wam się wszystko układa jak najlepiej... ![]() Pewnie, że łatwiej byłoby u rodziców finansowo. Tyle że łatwiej tez o konflikty... Tu trzeba dużo ostrożności i spokoju... Ola, na pewno będzie lepiej... Pamiętam siebie i swoje jazdy finansowe. Teraz zresztą tez nie lepiej, bo mam wielki kredyt na głowie za dom do końca życia go będę płacić... Wczoraj wzięłam sięza zaległe rachunki i popłaciłam je po połowie, bo zwyczajnie nie mam kasy na całe. Może mi prądu nie wyłączą, jeśli przesłałam im częściową wpłatę... Generalnieb żyje się ciężko nam, Polakom przeciętnym. Całe zycie się trzeba gimnastykować finansowo. Raz jest lepiej, raz gorzej, ale trzeba zyć dalej, nie? SIąść i płakać niewskazane... Usmiechnij sie, dziecino. Masz fajnego chłopa i cudowne dziecko. Inne rzeczy się ułożą... Cytat:
Zazdrośniczka... Spoko, Ty też chudniesz. W końcu po to tu jesteś, tak? Jeszcze chwileczka, jeszcze momencik i też będziesz piękna, szczupła i zgrabna, albo bardziej nawet niz ona ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1490 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale dziekuje ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Cytat:
nawet nie wyobrazasz sobie ile dla mnie znacza wasze cieple slowa ![]() wlasnie w domu rodzinnym to pol biedy bo babcia tylko i brat (16lat), mama w Niemczech, ojciech w Gdansku, ojczym kopniety w dupe gdzies po swiecie fruwa ham jeden zbolaly!!! a u tesciow to co chwile bym sie wkur...a na cos... pisalam z mamuska moja paskuda na gg chwileczke (tak wiem ze jestem w pracy wazy 58kg! schudla od diety co sie "ciezka praca" nazywa... a ja siedze przy biurku jak gamon i dukam.... dukammmmm.. ![]() jaja to moze i ja mam wszedzie oprocz biznesu to sie potrafie wyklocic, ale jesli chodzi o to, to sierota ze mnie niemilosierna...
http://bajecznemieszkanie.blogspot.com/ Edytowane przez Aleksandra_M Czas edycji: 2010-09-06 o 14:01 |
||
|
|
|
#1491 |
|
404 Not Found
|
BARDZO DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA GRATULACJE, BRAWA, MIŁE SŁOWA I ŻYCZENIA SZCZĘŚCIA Z UKOCHANYM.
Niestety nie jestem w stanie podziękiować każdemu z osobna, ale doceniam, zapamiętam i niniejszym jeszcze raz dziękuję.
|
|
|
|
#1492 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Pomocy, potrzebuję przepis na murzynka pliss
|
|
#1493 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mnie gardlo boli, coś mnie przewiało chyba i migdały bolą. Musiałam przed pracą iść do apteki po tabletki bez cukru
jestem na 5, można max 6 dziennie, ale bez tego to ja śliny nie przełknę Druga rzecz na gardlo jest znowu na alkoholu ... Macie jakieś szybkie sposoby na migdałki, ale bezcukrowe?
|
#1494 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hehehehe mysle o kurtce zimowej ale schudlo mi sie przeciez w wszystkie wisza na mnie jak na kiju:/ hehehe
|
|
|
#1495 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a do tego dostajesz kase na utrzymanie :P o innych nie myślę bo sama nie wyczaruję kasy ![]() i Agnese ma racje... dasz rade
Edytowane przez wiewiorka07 Czas edycji: 2010-09-06 o 14:35 |
|
|
|
|
#1496 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1497 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tak dobrze?jesli murzynek ma byc dukanowy to prosze: stad robilam i byl pycha http://redandpale.blox.pl/2010/04/Murzynek.html ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Cytat:
|
|
#1498 | |
|
Raczkowanie
|
buon giorno, siostry me w dukaniu!
powrocilam z wroclawia po dwoch fajnych dniach (tylko lekko zmarznieta:P) ale mam nadzieje ze tyle spacerów ile zażyłam + powrot z dworca w krakowie na mieszkanie z buta bo tramwaje juz nie jezdzily jakos pozytywie wplynie na moje boczki ;P w czasie wyjazdu grzeczni dukalam, mialam cale swoje zarelko - pozwolilam sobie na troche wiecej otrąb (nie spotkalo sie to z zadna katastrofa toaletowa ) i skrobie w pampuchach, mam nadzieje ze mnie to nie zgubi znajomi jedli dwa razy obiadki i mialam ochote sie skusic na cos z nimi - wiadomo, dukanowego :d ale ciezko znalezc odpowiednie jedzenie na miescie :{ tak czy siak zdazyl mi sie grzeszek, ale calkiem nieswiadomie =/ podly automat do kawy uraczyl mnie cukrem, chociaz go nie chcialam T__T ale byla obrzydliwie slodka ;D bardzo potrzebowalam kawy wiec wypilam.. a jakie wyrzuty mialam, ze pierwszy raz cukier wciagnelam od poczatku dukania!no i tym sposobem wrocilam do domu, nie wazylam sie przez weekend i dzis tez nie, bo nie mialam rano czasu. bylam za to u lekarza, tak jak zapowiedzialam, nie przyznalam sie ze jestem na diecie, ale bez gadania od reki dala mi skierowanie na morfologie, badania watroby i nerek, cukru i cholesterolu, wiec jutro popoludniu bede wiedziec w jakim stanie zdrowia obecnie sie znajduje po 2 miesiacach Dukana ![]() Cytat:
![]() a jesli chodzi o mieso - ostatnio przejelam sie ta zawartoscia procentowa i zaplacilam wiecej za tacke miesa z MORLIN (93% indyka czy cos takiego) - moj boze, alez to bylo ohydne. zrobilam kotleciki jak zwykle, do pieca na teflonowej brytfance i najpierw cos z nich wyplynelo =| a w efekcie kotlety smakowaly jak podeszwa i ledwo daly sie zjesc. chyba wiecej nie kupie tego miesa ;< na dodatek znalazlam kawalek papieru (ten ze spodu skrupulatnie zdjelam, wiec nie sadze zeby to byla moja wina =o) w srodku kotleta!!!!!!!! blee ok! ja a chwile obecna koncze, gratuluje spadkow :3 zycze kolejnych i czekam z utesknieniem na moj ![]() w sumie na tym PW zauwazylam ze ostatnio w ogole nie mam ochoty na warzywa wiec jem je w minimalnych ilosciach.. moze mi to nie zaszkodzi, a nie bede tak przybierala na PW. a, to ja tez wrzuce zdjecie z 'wakacji' moich dwudniowych ![]() ![]() ![]() ps. klodka moja i tż na wroclawkim moscie zawieszona, rytual odprawiony, teraz nic, tylko zyc szczesliwie na zawsze !a klucze oczywiscie wrzucone do odry :3 |
|
|
|
|
#1499 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję za przepis, właśnie o to mi chodziło
|
#1500 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() fajnie wygladasz a o co chodzi z tym mostem? bo ja we Wroclawiu bylam, ale nie wiem o co kaman
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:59.

czyli reklama chwyciła hahaha ... ale wyglądasz bosko więc się nie ma co dziwić
wyglądasz ślicznie, naprawdę, podobno laki chudną na III fazie. Dasz radę

masakra!

moj TŻ nie dostal pieniedzy za ostatnie zlecenie a ze bylo na czarno to nie moze isc do sadu. od tygodnia siedzi w domu.. do konca miesiaca jakos wyzyjemy, ale w pazdzierniku to ja nie wiem z czego zaplace mieszkanie, jedzenie itp... staz mam do 18.10 i chyba bede musiala wyprowadzic sie do domu rodzinnego do Słupska. bo tesciowa (mieszka 100km stad), ktora ma dom (maly bo maly, ale dom) nas nie moze przyjac bo tesciu nie chce mnie!! bo nigdy nie dam sobie w kasze dmuchac jak sie duren napije i w dyskusje wchodzi

klask i:

Zazdrośniczka...