Do porodu dni liczymy o wyprawce wciąż myślimy-mamy listopadowo-grudniowe,cz.IV - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-06, 14:56   #4051
Sysunia_d
Zakorzenienie

Dot.: Do porodu dni liczymy o wyprawce wciąż myślimy-mamy listopadowo-grudniowe,cz.IV

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Ja generalnie też nie mam - o dziwo, bo przed ciążą miałam skłonności do zaparć, zdarzało mi się wypróżniać co 4-5 dni w skrajnych przypadkach A teraz praktycznie codziennie, najdłuższy przestój to jeden dzień chyba jak dotąd

ja mam dokładnie tak samo teraz zero problemów i oby tak do konca.

Byłam dzis u położnej z dzidzia wszystko oki - kazała mi od teraz liczyc ruchy dziecka jesli bedzie mnie niz 10 ruchów dziennie mam dzwonic .
I dostałam czek na 200 funtów od niej - super.

jedno co mi nie gra to to ze termin mam na 25 listopada a ona mi mowi ze dzis mamy 28 tydz siedze i licze i sie doliczyc nie moge.

Pytałam o cc ale u nas to lekarz decyduje - cc jest w skrajnych przypadkach

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 14:57   #4052
olajka
Zadomowienie

Dot.: Do porodu dni liczymy o wyprawce wciąż myślimy-mamy listopadowo-grudniowe,cz.IV

vikicullen brzuś fajowski, i pepula widzę, że wygląda na zewnątrz u mnie zaczyna wygladać po 20 min od wstania z łóżka, albo ma wpływ na to, że zjadłam

Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy..

http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png

Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia
Weroniczka ur.13.11.2010 r.
olajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 14:57   #4053
KarolinaB
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez vikicullen Pokaż wiadomość
A to my, 2 grubaski
hehehe pepuszek ci wylazł ? heheh dobrze, mi tez ja sie smieję, że jak guzik w starej windzie
Ale poza tym, brzuś pierwsza klasa
KarolinaB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 14:58   #4054
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kootekk Pokaż wiadomość
jest mleko i to ile

ledwo przyszlam do domu, na spokojnie sie polozylam na kanapie i bez stresu zaczelam laktatorem pobudzac piersi a naraz jak trysneło leci i leci

ogarne sie i lece do szpitala, bo tam musze odciagac sterylnym laktatorem

musze sie pochwalic, dzisiaj sama karmilam michalka butelka i go glaskalam

pani dr powiedziala ze duzo je i ze swietnie przybiera, i teraz tak nie jest ze czekaja az bedzie mial te 2 kg tylko jesli bedzie sobie radzil dobrze tak jak do tej pory to go predej wypuszcza
jak osiagnie 1600g to wyciagaja go z inkubatora i wkladaja do rozka i bede mogla go przytulac teraz az pozytywniej mysle i wiem ze musi byc dobrze, ide sie ubierac, wieczorem poczytam co tam u was

buziaki kochane
ale super cudowne wieści jednak powrót do domu okazał się dobrym pomysłem

De28, to co piszesz o Francuzkach by sie zgadzało z reportażem, jaki niedawno widziałam w polskiej telewizji o Francji i jej polityce prorodzinnej. Ponoć od dłuższego czasu państwo wspiera małżeństwa z dziećmi, zachęca do rodzenia dzieci, coraz wiecej dzieci się też tam rodzi

za radą którejś z Was (nie bić, ale nie pamiętam której) w prezencie ślubnym daliśmy kartę upominkową na zakupy do Duka i moja przyjaciółka napisała mi własnie smsa, że jest szcześliwa, bo kupiła w końcu sobie piękny zestaw obiadowy za kartę upominkową dobry pomysł z tym prezentem, chyba częściej będę korzystać przynajmniej dostała, to co jej się podoba i przyda, no i ma materialną pamiątkę od nas

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 15:03   #4055
vikicullen
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez KarolinaB Pokaż wiadomość
hehehe pepuszek ci wylazł ? heheh dobrze, mi tez ja sie smieję, że jak guzik w starej windzie
Ale poza tym, brzuś pierwsza klasa
mi sie strasznie nie podoba ten pępek, dobre porównanie hehe wygląda dokladnie jak guzik w starej windzie no ale cuż ,trudno

http://www.suwaczki.com/tickers/atdc2n0askflsw50.png

PAULINKA ur. 01.10.2015 r.

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37tv739lp63vo5.png
vikicullen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 15:04   #4056
niebieskaa
Rozeznanie

Cytat:
jest mleko i to ile

ledwo przyszlam do domu, na spokojnie sie polozylam na kanapie i bez stresu zaczelam laktatorem pobudzac piersi a naraz jak trysneło leci i leci

pani dr powiedziala ze duzo je i ze swietnie przybiera, i teraz tak nie jest ze czekaja az bedzie mial te 2 kg tylko jesli bedzie sobie radzil dobrze tak jak do tej pory to go predej wypuszcza
jak osiagnie 1600g to wyciagaja go z inkubatora i wkladaja do rozka i bede mogla go przytulac teraz az pozytywniej mysle i wiem ze musi byc dobrze, ide sie ubierac, wieczorem poczytam co tam u was

buziaki kochane
Kootekk wszystkie tu sie cieszymy z dobrych wieści

Cytat:
Napisane przez _paulinka2 Pokaż wiadomość
niebieskaa dobrze że tż się stara ja swojego widuję tylko w sobotę i w niedziele wyjeżdża i tak aż do końca września

oj ja też bym chciała żeby czas wolniej leciał za 4 dni zaczynam 30 t.c
Paulinka to nie macie czasu się pokłócić chociaż tyle dobrego A dla mnie czas może lecieć do porodu szybciej bo mi się dłuży

Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość
zmienilas avatar
Zmieniłam dziekuje, to jedno ze zdjęc z sesyjki w plenerze może wkleje na wizaż pare musze je przejrzec

Cytat:
A to my, 2 grubaski
Fajne grubaski

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
A w Łodzi leje tak, że szok Poszłabym spać chętnie, ale ciągle mam dwóch obcych facetów w domu
Leje?Kurcze a u mnie słoneczko wygląda juz od paru dni, a ja w domu dzisiaj siedze po tych naszych wycieczkach odpoczywam, uda mnie tak bolą, że ledwo wstaje z łóżka
niebieskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 15:04   #4057
Artystka23
Dragonfly

Kootekk gratulacje nareszcie,swietnie sobie radzicie obydwoje

Olajka masz sliczny zgrabny brzuszek

Ja na razie porzucilam "czyszczenie segmentu",bo zglodnialam i przyszedl wlasnie moj rozek generalnie oproznilam trzy szafeczki z segmentu i stoi mi szesc wielkich kartonowych pudel w pokoju,samych poszewek na poduchy mam sztuk 40(liczylam) ja ta babke udusze,zostalam calkiem sama z tymi jej *******ami,a miala pomoc mi i tesciowa i ona.I d...mialy wazniejsze rzeczy na glowie a ja zostalam ze wszystkim a tz mi pomoc nie moze,bo jedzie jutro w domu salon wykanczac,jestem zalamana
Stary 2010-09-06, 15:15   #4058
niebieskaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez KarolinaB Pokaż wiadomość
niebieskaa - no niech tż sie stara bardzo dobrze i oby tak zostało, niech już się wam dobrze wiedzie, bo stresy nikomu niepotrzebne, masz tu trochepozytywnych fluidów, wiem co to znaczy takie akcje z TŻ-em, sama przechodziłam przez coś takiego 2 miesiące i nie zycze nikomu, ale jestesmy tez przykładem, że można "ogarnąć" temat i sie pogodzic i żyć.
No i te zdjęcia tu wklejaj i to juz akty tez przyjmiemy
Karolina dzieki za fluidki tez nie zycze nikomu nerwow, niepotrzebne sa nam teraz, a dzidzolkowi to juz zupelnie, wsytarcza mu małe stresy, które uodparniają takie na co dzień, które nam i tak ludzie fundują w sklepach na przykład czy na ulicy-wiadomo
Co do aktów hmmmm chyba mnie zbanują z wizażu i zablokują konto

Artystka Ty z tą babcią masz 3 światy nie pakuj tego wszystkiego sama-oszczedzaj się.

aaaaa gdzie nasza Ishka?
Stary 2010-09-06, 15:17   #4059
_paulinka2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez olajka Pokaż wiadomość
Ja fotki robiona w niedziele.
aaa słodziak

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
ja mam dokładnie tak samo teraz zero problemów i oby tak do konca.

Byłam dzis u położnej z dzidzia wszystko oki - kazała mi od teraz liczyc ruchy dziecka jesli bedzie mnie niz 10 ruchów dziennie mam dzwonic .
I dostałam czek na 200 funtów od niej - super.

jedno co mi nie gra to to ze termin mam na 25 listopada a ona mi mowi ze dzis mamy 28 tydz siedze i licze i sie doliczyc nie moge.

Pytałam o cc ale u nas to lekarz decyduje - cc jest w skrajnych przypadkach
super że z dzidzią wszystko ok ja mam termin na 21 listopada i na suwaczku mam 29 t 3 d
a te czeki tak za darmo rozdają ?

Cytat:
Napisane przez niebieskaa Pokaż wiadomość
Kootekk wszystkie tu sie cieszymy z dobrych wieści

Paulinka to nie macie czasu się pokłócić chociaż tyle dobrego A dla mnie czas może lecieć do porodu szybciej bo mi się dłuży

Zmieniłam dziekuje, to jedno ze zdjęc z sesyjki w plenerze może wkleje na wizaż pare musze je przejrzec

Fajne grubaski

Leje?Kurcze a u mnie słoneczko wygląda juz od paru dni, a ja w domu dzisiaj siedze po tych naszych wycieczkach odpoczywam, uda mnie tak bolą, że ledwo wstaje z łóżka
czekamy na fotki kochana

Cytat:
Napisane przez Artystka23 Pokaż wiadomość
Kootekk gratulacje nareszcie,swietnie sobie radzicie obydwoje

Olajka masz sliczny zgrabny brzuszek

Ja na razie porzucilam "czyszczenie segmentu",bo zglodnialam i przyszedl wlasnie moj rozek generalnie oproznilam trzy szafeczki z segmentu i stoi mi szesc wielkich kartonowych pudel w pokoju,samych poszewek na poduchy mam sztuk 40(liczylam) ja ta babke udusze,zostalam calkiem sama z tymi jej *******ami,a miala pomoc mi i tesciowa i ona.I d...mialy wazniejsze rzeczy na glowie a ja zostalam ze wszystkim a tz mi pomoc nie moze,bo jedzie jutro w domu salon wykanczac,jestem zalamana
jaki rożek zamówiłaś ? bo ja właśnie się zastanawiam i nie wiem czy rożek zwykły, usztywniany czy otulaczek doradźcie
współczuję że wszystko zostało na Twojej głowie :/ to trochę niepoważne z ich strony. Nie przeciążaj się za bardzo

dbam o włosy

Edytowane przez _paulinka2
Czas edycji: 2010-09-06 o 15:23
_paulinka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 15:18   #4060
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Mi nie wylazl pepuszek.

I mam dobra wiadomosc, od pazdziernika TZ bedzie pracowal z domu

czyli po porodzie nie bede sama caly czas uf

no i pewnie sie pozabijamy
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 15:18   #4061
kretencja
Zakorzenienie

Niebieskaa, u mnie rano tez było słoneczko (i wczoraj), ale nie wiadomo kiedy się zachmurzyło i od jakichś 2-3 godzin leje... Czekam na męża aż wróci z pracy, dobrze, że wziął parasol...

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 15:18   #4062
mallinka
Zadomowienie

Cytat:
a moze kawa na czczo ?
rano była-nie działa, mleko z ogórkami też nie pomogło
już mam tego dość - mam to wszystko w d..ie - jak na ironię najwyżej pęknę po prostu

Cytat:
Napisane przez olajka Pokaż wiadomość
Ja fotki robiona w niedziele.
super brzusio

Kootek jakie dobre wieści cieszę się bardzo

Cytat:
A to my, 2 grubaski
jakie zgrabne grubaski

idę sobie leczo podgrzać

ur. - 28.12.2010 - 4530g, 59cm

mallinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 15:20   #4063
vikicullen
Zadomowienie

A wiecie co u ISHKI?? Pisała może cos? probowalam doczytać wszystkie posty ale moze mi cos umknelo.

Stary 2010-09-06, 15:24   #4064
Artystka23
Dragonfly

na razie nic nie pakuje,bo brzuch mi zaczal mocno twardniecWiem jedno-jak zrobimy tu juz ten remont,to babcia bedzie tu czasem przyjezdzac do swoich lekarzy i bedzie miala maly pokoj(my sie wlasnie przenosimy z malego do duzego,a w listopadzie mam nadzieje ona sie wyprowadzi na stale na wies),ale graciarni w tym domu nie dam zrobic,wszystko bede wywalac.To co prawda jej mieszkanie zapisane na jej corke,ale ja tu sprzatam,a moj tz oplaca rachunki,wiec tez mamy cos do powiedzenia
Stary 2010-09-06, 15:25   #4065
_paulinka2
Wtajemniczenie

Cytat:
Mi nie wylazl pepuszek.

oby nie
i super może wtedy się polepszy już na dobre i będzie Cie wyprowadzał z równowagi tylko powiedzmy raz w miesiącu

dbam o włosy

Stary 2010-09-06, 15:25   #4066
Artystka23
Dragonfly

a rozek mam taki z bawelny
Stary 2010-09-06, 15:33   #4067
niebieskaa
Rozeznanie

Cytat:
Mi nie wylazl pepuszek.

Fajnie, że bedzie w domu, jest dużo pozytywów takiej sytuacji, ale mój tż ma taką pracę, że też często siedzi w domu przy laptopie i wtedy mnie czasem dobija Mam nadzieje, że Wam to podpasuje i będzie mniej spięć

Paulinka, ja mam rożek bawełniany, usztywniony pianką, którą się wkłada i wyjmuje, dostałam go, więc nie bede raczej kupować innego, muszę ten wyprać jedynie, jak się wyjmie wkład to jest miękki, zobaczy się w praktyce czy będzie potrzebny, bo mówią, ze tylko na pierwsze dni się przydaje, więc nie inwestuje w nowy a te usztywniane trochę droższe od tych miękkich chyba
aha ale ten wkład ja mam z pianki, a na all są chyba wkłady kokosowe

Edytowane przez niebieskaa
Czas edycji: 2010-09-06 o 15:34
Stary 2010-09-06, 15:37   #4068
Artystka23
Dragonfly

moj rozek nie ma usztywniacza ale to dobrze,bo potem posluzy mi jako kolderkai z tego co widze ze bez problemu mozna go prac,wiec jak mala sie obsika po pachy to tragedii nie bedzie
Stary 2010-09-06, 15:45   #4069
Patrycja_1708
Zadomowienie

I znowu pare godzinek mnie nie było a wy tu sie rozpisałyscie ze hoho
Kiepsko sie dzisiaj czuje, głowa mnie zaczela boleć i spac mi sie chce strasznie. Na dodatek leje deszcz jak nie wiem, wiec tylko pod kocyk wskoczyc. Jakis mam dzisiaj dziwnie twardy brzuch, nie wiem czemu... Troszke dzisiaj mialam sprzątania i to moze od tego?
Patrycja_1708 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 15:53   #4070
kotek81
Zakorzenienie

Cytat:
Olajka .śliczny brzuś

niebieskaa dobrze że tż się stara ja swojego widuję tylko w sobotę i w niedziele wyjeżdża i tak aż do końca września

kotek super widzisz jakie te nerwy potrafią byc <no no no nerwom> niech Michałek je jak najwięcej Twojego pokarmu i niech rośnie te chwile dla Was musza być wyjątkowe... Normalnie wzruszyłam się

oj ja też bym chciała żeby czas wolniej leciał za 4 dni zaczynam 30 t.c
No to ty tylko do końca września tak masz a ja na okrągło bo tż ma taką pracę, że już od roku jest w domu tylko na niedzielę (jedynie zimą miał dłuższy urlop). Ale do wszystkiego się idzie przyzwyczaić...
Cytat:
jest mleko i to ile

buziaki kochane
SUUUUPEEEEER!!!!!!!
Widzisz niepotrzebnie się martwiłaś brakiem pokarmu
Niech malutki szybko rośnie i zanim się obejrzysz już będziecie razem w domku
Cytat:
Mi nie wylazl pepuszek.

A to się dopiero okaże czy to dobra wiadomość

Mój jakby miał teraz pracować w domu to chyba by mnie krew zalała - no ale ja już przywykłam, że jego non-stop nie ma. Pewnie wszystko jest kwestią przyzwyczajenia...

Ja nadal czuję się do jeszcze mnie dodatkowo głowa boli i zupełnie smak straciłam - robiłam sos i nawaliłam tyle pieprzu, ze zjesć się tego nie da
kotek81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 15:55   #4071
_paulinka2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Artystka23 Pokaż wiadomość
moj rozek nie ma usztywniacza ale to dobrze,bo potem posluzy mi jako kolderkai z tego co widze ze bez problemu mozna go prac,wiec jak mala sie obsika po pachy to tragedii nie bedzie
Cytat:
Napisane przez niebieskaa Pokaż wiadomość
Fajnie, że bedzie w domu, jest dużo pozytywów takiej sytuacji, ale mój tż ma taką pracę, że też często siedzi w domu przy laptopie i wtedy mnie czasem dobija Mam nadzieje, że Wam to podpasuje i będzie mniej spięć

Paulinka, ja mam rożek bawełniany, usztywniony pianką, którą się wkłada i wyjmuje, dostałam go, więc nie bede raczej kupować innego, muszę ten wyprać jedynie, jak się wyjmie wkład to jest miękki, zobaczy się w praktyce czy będzie potrzebny, bo mówią, ze tylko na pierwsze dni się przydaje, więc nie inwestuje w nowy a te usztywniane trochę droższe od tych miękkich chyba
aha ale ten wkład ja mam z pianki, a na all są chyba wkłady kokosowe
dzięki dziewczynki
niebieskaa właśnie też myślałam aby kupić taki z wkładem wyjmowanym albo otulaczka z motherhood

ale mam dzisiaj kiepski dzień... głowa mnie boli i taka jakaś zamulona jestesm :/

dbam o włosy

Stary 2010-09-06, 16:04   #4072
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
aaa słodziak

super że z dzidzią wszystko ok ja mam termin na 21 listopada i na suwaczku mam 29 t 3 d
a te czeki tak za darmo rozdają ?

No w sumie coś w tym stylu bo daja za to ze jestes w ciazy a jak urodzisz to ci daja 500 funtów becikowego.

Stary 2010-09-06, 16:11   #4073
_paulinka2
Wtajemniczenie

aaaaaaa to fajny dodatek a te 500 funtów to jest dużo ? Tak wiesz, jak na życie i mieszkanie w anglii?

dziewczynki czy wasze maleństwa też czasami kopią tak jakby nerwowo ??

wklejam fotki moich bodziaków nowych z pepco i h&mu małe a cieszy

dbam o włosy

Stary 2010-09-06, 16:16   #4074
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
aaaaaaa to fajny dodatek a te 500 funtów to jest dużo ? Tak wiesz, jak na życie i mieszkanie w anglii?

dziewczynki czy wasze maleństwa też czasami kopią tak jakby nerwowo ??

wklejam fotki moich bodziaków nowych z pepco i h&mu małe a cieszy

500 f to ładna kwota bo za tyle to mozna juz mieszkanie wynajac .
Moje moze nie nerwowo kopie ale rusza sie w sumie caly dzien i pol nocy. Czasami to mi tak brzuch drga ze az musze wstac bo takie dziwne uczucie

Sliczne ubranka.

Stary 2010-09-06, 16:18   #4075
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Cytat:
Napisane przez kotek81 Pokaż wiadomość
No to ty tylko do końca września tak masz a ja na okrągło bo tż ma taką pracę, że już od roku jest w domu tylko na niedzielę (jedynie zimą miał dłuższy urlop). Ale do wszystkiego się idzie przyzwyczaić...

SUUUUPEEEEER!!!!!!!
Widzisz niepotrzebnie się martwiłaś brakiem pokarmu
Niech malutki szybko rośnie i zanim się obejrzysz już będziecie razem w domku

A to się dopiero okaże czy to dobra wiadomość

Mój jakby miał teraz pracować w domu to chyba by mnie krew zalała - no ale ja już przywykłam, że jego non-stop nie ma. Pewnie wszystko jest kwestią przyzwyczajenia...

Ja nadal czuję się do jeszcze mnie dodatkowo głowa boli i zupełnie smak straciłam - robiłam sos i nawaliłam tyle pieprzu, ze zjesć się tego nie da

Patent jest taki, ze ja bede z domu wybywac
i bede mogla bo on zostanie z mala przeciez, ha!

24 h na dobe z nim to smierc, a on sie cieszy ,ze bedziemy ciagle razem
Stary 2010-09-06, 16:24   #4076
Patrycja_1708
Zadomowienie

Ide sie troszku położyc bo mi nikt nie odpisuje... Może poźniej ktoś zauważy...
Patrycja_1708 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 16:28   #4077
vikicullen
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Patrycja_1708 Pokaż wiadomość
I znowu pare godzinek mnie nie było a wy tu sie rozpisałyscie ze hoho
Kiepsko sie dzisiaj czuje, głowa mnie zaczela boleć i spac mi sie chce strasznie. Na dodatek leje deszcz jak nie wiem, wiec tylko pod kocyk wskoczyc. Jakis mam dzisiaj dziwnie twardy brzuch, nie wiem czemu... Troszke dzisiaj mialam sprzątania i to moze od tego?
Być moze, lekarzami nie jesteśmy
A mój michaś ma nozki u góry i tak mi pyrka caly czas przy biuscie, smieszne to jest

Stary 2010-09-06, 16:28   #4078
Stokrotka_76
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
za radą którejś z Was (nie bić, ale nie pamiętam której) w prezencie ślubnym daliśmy kartę upominkową na zakupy do Duka i moja przyjaciółka napisała mi własnie smsa, że jest szcześliwa, bo kupiła w końcu sobie piękny zestaw obiadowy za kartę upominkową dobry pomysł z tym prezentem, chyba częściej będę korzystać przynajmniej dostała, to co jej się podoba i przyda, no i ma materialną pamiątkę od nas
Nieskormnie powiem, że to Byłam Ja !! Też taką dostałam na swój ślub i mi sie przydała
Stokrotka_76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 16:31   #4079
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Cytat:
Napisane przez Patrycja_1708 Pokaż wiadomość
Ide sie troszku położyc bo mi nikt nie odpisuje... Może poźniej ktoś zauważy...

No, nie wiem co moge doradzac- musisz polozyc sie i odpoczywac
mi twardnieje ciagle i lekarz kazal mi odpoczywac
Stary 2010-09-06, 16:35   #4080
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stokrotka_76 Pokaż wiadomość
Nieskormnie powiem, że to Byłam Ja !! Też taką dostałam na swój ślub i mi sie przydała
Bardzo dziękuję bardzo mi zależało, żeby jej się podobało, bo to moja wieloletnia przyjaciółka no i udało się

Patrycja, jeśli zbyt często nie twardnieje Ci brzuch, to nie ma raczej powodów do obaw mnie często po jakimś wysiłku fizycznym, czy to sprzątanie, czy dłuższe zakupy boli brzuch lub czuję dyskomfort, wtedy po prostu idę się położyć, można jeszcze wziąć nospę. Ostatnio pisałam, że w środku nocy obudziłam się i poczułam, że brzuch mam megatwardy, ale przeszło po kilku chwilach. Na razie sytuacja się nie powtórzyła Jeśli czujesz jakiś ból to weź nospę forte lub 2 zwykłe i odpocznij

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości