Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-06, 10:35   #2611
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III

witam po tak męczącym weekendzie

urodziny tżta się udały, ale trwały dwa dni więc dzisiaj w pracy jestem niewyspana i ogólnie nie do życia

wieczorem natomiast chcę kąpieli mega relaksacyjnej ze wszystkimi olejkami jakie mam

lecę poczytać co tam popisałyście.
Stary 2010-09-06, 10:36   #2612
zmija19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Coldplay Pokaż wiadomość
ja też je lubię, ale tylko oglądać
czytałam że są strasznie kiepskiej jakości, a szkoda bo większość jest na prawdę ładna
zresztą tutaj macie post z Azjatyckiego Cukru , ona na pewno wie co mówi.. :
http://azjatyckicukier.blogspot.com/...z-ubrania.html

ja mam prae ciuszków z ajpan i zgadzam sie za autorka artykułu- jest to szajstwo jesli chodzi o ciuszki kupowane bezposrednio z Azji- ciuchy źke skrojone dziwnie sie układja materiał po paru razach jest na wykonczeniu,ale moze ja miałam takiego pecha poprostu

kupiłam tez bluzke japan ale z polski i jest to kedna zmoich ulubionych bluzek- z materiałem nic sie nie dzieje , przyjemna grubsza bawełna w dotyku- miodzio
ale zdarzaja sie tez oszusci- innym razem kupiłam od Polskiego sprzedawcy bluzke równiez japan i okazała sie totalna podróbą- całkiem inaczej wygladała niz na zdjeciu, nie ten materiał itp- odesłałam- naszczescie zwrocili mi wszystko nawet za przesyłke
zmija19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 12:24   #2613
Kitka:)
CABIN CREW

witajcie- mogę do was dołączyć??
przez ostatni miesiąc i problemy osobiste strasznie się zaniedbałam, nie poznaje siebie... a podczytuje was od dłuższego czasu i stwierdziłam - czas powiedzieć sobie dość i zacząć dbać o siebie na maksa..
przyjmiecie mnie???

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 12:30   #2614
bita smietana
Zakorzenienie

Hej dziewczęta Ostatnio nie mam za wiele czasu i tylko Was podczytuję. Co do ciuchów z Japan style- na zdjeciach śliczne, ale boję się zamówić, widziałam fatalną jakość u koleżanek... Chociaż może są wyjątki.

Obroża- buahot, pokaż sukienkę! Bo to zależy, do prostej może bardziej pasować ta 3-rzędowa, ale do jakiejś "fikuśnej" (nie znosze tego słowa ale nie wiedziałam jak to ująć )- taka prosta, 1-rzędowa. Ja niedługo też będę się zgłaszała z prośbą o przedweselną pomoc

Nałożyłam wieczorem rycynę na skóre glowy- słyszałam, że jest dobra na porost włosów. Jest tak?

Idę ją zmyć za chwilę i nałożę na cały dzień odżywkę WAXa. Pięknię się, bo TŻ wraca

I dziękuję za opinie co do szamponu Friedy! Na razie odpuszczę zakup
bita smietana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 13:13   #2615
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Kitko
witamy

fajnie, że nasze grono się powiększa.

Czy możecie mi coś polecić na suchą cerę? mam ostatnio bardzo suchą skórę na nosie i czole. Nie bardzo mogę przez to podkładu używać, bo koszmarnie wygląda. Dobrze nawilża vichy ale ta cena.
Stary 2010-09-06, 13:35   #2616
bita smietana
Zakorzenienie

xhankax- humektan! Fajnie nawilża, w ogóle nie obiąża skóry, bardzo wydajny. Mniejsze opakowanie (30ml) na doz za niecałą dychę. Naprawdę polecam, u mnie działa świetnie
Stary 2010-09-06, 13:42   #2617
Kitka:)
CABIN CREW

xhankax może wypróbujesz ten krem uniwersalny z oriflame ?? taki w różowym pojemniczku- jest dośc mocno nawilżający a nawet- natłuszczający - myślę że mógłby pomóc

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 14:00   #2618
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Humektan - gdzie kupię? wypróbuję go na pewno.
Z oriflame nigdy kosmetyków nie miałam. Jak ten pierwszy nie pomoże, to ten będzie następny w kolejce.

dziękuję dziewczyny
Stary 2010-09-06, 14:04   #2619
SailorMoon
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
Humektan - gdzie kupię? wypróbuję go na pewno.
Z oriflame nigdy kosmetyków nie miałam. Jak ten pierwszy nie pomoże, to ten będzie następny w kolejce.

dziękuję dziewczyny
Humektan kupisz w aptece, ale czasami trudno go dostac. Ja sobie zamowilam na doz.
Stary 2010-09-06, 14:10   #2620
bita smietana
Zakorzenienie

Ja tak jak Sailor, na doz. Przeszłam WSZYSTKIE apteki w moim mieście i nie było, z ******* odebrałam w ich aptece na drugi dzień
Stary 2010-09-06, 14:28   #2621
Annika92
Raczkowanie

Hej Dziewczyny
Ale mam nerwy! Oczywiście kiedy tylko zaczęła się szkoła i trzeba wychodzić codziennie do ludzi to mnie wysypało już sama nie wiem czym mam to zaleczyc, może to przez okres...sama już nie wiem. Biorę już od dawna Dianę 35 i całkiem nieźle było z moją cerą. Mam też na to inną teorię,że może to przez opalanie podczas wakacji mam teraz taki wysyp .
Dziewczynki mam do Was jeszcze pytanko. Waszym zdaniem, który Lorysek jest lepszy ten snake oil czy czekoladowy ?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-06, 14:29   #2622
agusiownik
Zakorzenienie

hej
nie było mnie jeden dzień i myślałam, że dużo naskrobałyście, ale nie

zaraz będzie:
prysznic
balsam lub samoopalacz na ciało (jeszcze nie wiem)
maska na włosy
umyję włosy
maseczka na twarz

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 15:11   #2623
samaraNW
Zakorzenienie

witam

użyłam już lorysa czekoladowego z zachwytu nie krzyczę, ale jest dobrze używa go ktoś?
rzęsy mi się poprawiły po rycynie teraz lepiej mi się je maluje
kilka dni używam już toniku cytrynowego. pomaga mi szybciej wysuszyć pryszcze i dzięki niemu twarz mi się tak nie świeci po kremie z filtrem
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 15:32   #2624
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
Hej dziewczęta Ostatnio nie mam za wiele czasu i tylko Was podczytuję. Co do ciuchów z Japan style- na zdjeciach śliczne, ale boję się zamówić, widziałam fatalną jakość u koleżanek... Chociaż może są wyjątki.

Obroża- buahot, pokaż sukienkę! Bo to zależy, do prostej może bardziej pasować ta 3-rzędowa, ale do jakiejś "fikuśnej" (nie znosze tego słowa ale nie wiedziałam jak to ująć )- taka prosta, 1-rzędowa. Ja niedługo też będę się zgłaszała z prośbą o przedweselną pomoc

Nałożyłam wieczorem rycynę na skóre glowy- słyszałam, że jest dobra na porost włosów. Jest tak?

Idę ją zmyć za chwilę i nałożę na cały dzień odżywkę WAXa. Pięknię się, bo TŻ wraca

I dziękuję za opinie co do szamponu Friedy! Na razie odpuszczę zakup
moze uda mi sie wstawic zdjecie sukienki

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
witam

użyłam już lorysa czekoladowego z zachwytu nie krzyczę, ale jest dobrze używa go ktoś?
rzęsy mi się poprawiły po rycynie teraz lepiej mi się je maluje
kilka dni używam już toniku cytrynowego. pomaga mi szybciej wysuszyć pryszcze i dzięki niemu twarz mi się tak nie świeci po kremie z filtrem
niestety nie mialam okazji go spróbowac

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 15:47   #2625
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Marzeniatko Pokaż wiadomość
witam piękne kobiety

Zaraz wstawię zdjęcia do albumu moich kręciołków i mnie w okularach, które nareszcie odebrałam, tak jak obiecałam

i w ogóle muszę zmienić podpis - nie odchudzam się! mogę być krągła i szczęśliwa,mam dość katowania się dietami
Boziu jaka Ty jesteś śliczna
No, dosłownie cud miód
A w okularach..
Słodzę Ci strasznie , ale nie mogę się powstrzymać

I dobrze robisz że już się nie odchudzasz, z tego co widzę to jesteś w sam raz !

O, i masz cudne kości policzkowe! Jak ja bym takie chciała ...

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość

dziewczyny jak myslicie, która lepsza? 1,2 czy 3-rzedowa? ide na wesele i chcialabym takie coś kupić
http://allegro.pl/slub-naszyjnik-slu...205724267.html
http://allegro.pl/kolia-obroza-2-rze...207462192.html
http://allegro.pl/kolia-obroza-cyrko...202324509.html
A ja bym wzięła tą pierwszą (no, ewentualnie drugą)
Chociaż widzę że zostałam przegłosowana, ale średnio lubię biżuterię, pod tym względem jestem minimalistką.. (szkoda że tylko pod tym.. ).

Cześć Pikne
Całkiem niedawno wróciłam ze szkoły a teraz piję pyyyszną kawusię . Szaro u mnie i deszczowo, spać mi się chce, jednym słowem - buu..

A tak w ogóle to czuję się wspaniale z perspektywą całego tygodnia BEZ matematyki . Po prostu nic mi już więcej do szczęścia nie trzeba (chociaż odrobina słońca by nie zaszkodziła ).

Dobra, posiedzę jeszcze na wizażu a potem może pójdę się pospamować (chociaż przyznam się bez bicia że nie bardzo mi się chce )..
Buziaki

---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
przez ostatni miesiąc i problemy osobiste strasznie się zaniedbałam, nie poznaje siebie... a podczytuje was od dłuższego czasu i stwierdziłam - czas powiedzieć sobie dość i zacząć dbać o siebie na maksa..
przyjmiecie mnie???

Pewnie że tak
Coldplay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 15:48   #2626
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
przyjmiecie mnie???
witamy !

ostatnio mówiłyśmy o sałatce greckiej
http://smaczny.wizaz.pl/przepis_widok.php?id=1545
znalazłam na wizażu przepis na taką jak czasami robię

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 15:49   #2627
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

Cytat:
przyjmiecie mnie???
Witamy

Marzeniątko, ślicznie wyglądasz. I masz super podpis Tylko dlaczego mimo dbania o siebie nie widzę efektów?
Stary 2010-09-06, 15:50   #2628
Shadii
Wtajemniczenie

Cześć, Dziewczyny właśnie wróciłam do domu. Jestem zła i zmęczona, ogólnie niefajny dzień był.

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 15:57   #2629
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
witamy !

ostatnio mówiłyśmy o sałatce greckiej
http://smaczny.wizaz.pl/przepis_widok.php?id=1545
znalazłam na wizażu przepis na taką jak czasami robię
robie prawie identyczną tylko bez suszonych pomidorów
no i czasem jak mi się chce ją trochę "podrasować" to dodaję grzanki i smażonego kurczaka
ale wtedy robi się mniej zdrowo

---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Cześć, Dziewczyny właśnie wróciłam do domu. Jestem zła i zmęczona, ogólnie niefajny dzień był.

Bidula
Ale już jest w porządku prawda?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-06, 16:07   #2630
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
witam piękne kobiety

Ale miałam ostatnie kilka dni tydzień zabiegany, a w sobotę po balującym piątku od rana do 0:00 w pracy, wczoraj już myślałam, że nie dam rady, oczy mi się same zamykały, wróciłam do domu wzięłam szybki prysznic i ległam. Dzisiaj tylko do 20, ale później musiałam jechać do Leroy Merlin i dopiero dotarłam. Marzy mi się, żeby wtulić się w kołderkę.

Ostatnio jeszcze wszystko leciało mi z rąk, jedno zrobiłam to drugie się popsuło. Jeszcze jakieś owadzisko ugryzło mnie bardzo boleśnie w kark, wczoraj miałam dużego bąbla i strasznie szczypało, ale dzisiaj już jest dobrze.

Kupiłam też sobie BP, we wtorek będzie tydzień, a już widzę efekty kocham tę pastę na początku miałam nieogarnięty ślinotok, ale teraz już jest dobrze

Dzisiaj muszę się jeszcze wybalsamować, może peeling i manicure/pedicure tu i tu french, może jakiś delikatny wzorek, bez szału

Zaraz wstawię zdjęcia do albumu moich kręciołków i mnie w okularach, które nareszcie odebrałam, tak jak obiecałam

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

dodałam kilka zdjęć

i w ogóle muszę zmienić podpis - nie odchudzam się! mogę być krągła i szczęśliwa,mam dość katowania się dietami
Cytat:

Dzisiaj zaliczyłam śmieszną wpadkę jak wracałam z pracy przechodziłam obok Żabki, patrzę ktoś z niej wychodzi i tak obróciłam się raz i tak myślę, że chyba ktoś znajomy, bo twarz mi tylko tak mignęła, to odwróciłam się jeszcze raz i okazało się, że to taki znajomy, do którego trochę wzdychałam i jakoś tak się zestresowałam, że nie wiem co chciałam tym osiągnąć, ale mu zasalutowałam i powiedziałam "heeeeeeej"
Wyslalam zaproszenie
Musze przyznac ze udana jestes, taka pozytywna, chcialabym Cie miec za kumpele Uwielbiam ludzi z takim charakterkiem

Cytat:
Napisane przez Annika92 Pokaż wiadomość
Waszym zdaniem, który Lorysek jest lepszy ten snake oil czy czekoladowy ?
Ja mam mix Najpierw myje wlosy szamponem lorys czekoladowym a potem maska lorys snake oil Niestety czekoladowej w moim auchanie nie bylo

W ogoooole - dostalam oferte wyjazdu do Afganistanu z WKU
Nie ma to jak miec kategorie A
A na powaznie to w zyciu bym nie pojechala bez mojego TZ (minimalny kontrakt to pol roku). I przegladalam wypowiedzi ludzi ktorzy byli - wraca sie albo bogatym albo cie rodzina odbiera z lotniska w metalowej trumnie. Ja podziekowalam.
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 16:18   #2631
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Tallulah,
Afganistan? ja bym się bała.

dotka95, co taka smutna??

mnie się humorek zdecydowanie poprawił. Dzisiaj zajmę się stopkami.
Stary 2010-09-06, 16:25   #2632
Soph
Zakorzenienie

chyba też dziś mnie czeka SPAmowanko no i nauka...

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 16:29   #2633
judus
Rozeznanie

GG do judus

Cytat:
przyjmiecie mnie???
witaj

Cytat:
Napisane przez Annika92 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny
Ale mam nerwy! Oczywiście kiedy tylko zaczęła się szkoła i trzeba wychodzić codziennie do ludzi to mnie wysypało już sama nie wiem czym mam to zaleczyc, może to przez okres...sama już nie wiem. Biorę już od dawna Dianę 35 i całkiem nieźle było z moją cerą. Mam też na to inną teorię,że może to przez opalanie podczas wakacji mam teraz taki wysyp .
Dziewczynki mam do Was jeszcze pytanko. Waszym zdaniem, który Lorysek jest lepszy ten snake oil czy czekoladowy ?
na pewno słońce ma na to duży wpływ bo przecież cały czas wysuszało dzięki czemu cera była fajna a teraz przyszły chłody i nieprzyzwyczajona skóra wytwarza więcej sebum czy jakoś tak i pory się zapychają. Dawno temu o tym czytałam i mogłam coś pokręcić ale ogólnie chodzi o to że słońce narobiło nam szkód trochę...

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Wyslalam zaproszenie
Musze przyznac ze udana jestes, taka pozytywna, chcialabym Cie miec za kumpele Uwielbiam ludzi z takim charakterkiem

Ja mam mix Najpierw myje wlosy szamponem lorys czekoladowym a potem maska lorys snake oil Niestety czekoladowej w moim auchanie nie bylo

W ogoooole - dostalam oferte wyjazdu do Afganistanu z WKU
Nie ma to jak miec kategorie A
A na powaznie to w zyciu bym nie pojechala bez mojego TZ (minimalny kontrakt to pol roku). I przegladalam wypowiedzi ludzi ktorzy byli - wraca sie albo bogatym albo cie rodzina odbiera z lotniska w metalowej trumnie. Ja podziekowalam.
I dobrze zrobiłaś Ja też bym nie pojechałą człowiek czuje się bezpieczniej kiedy nie widzi tego wszystkiego co się tam, dzieje.
Ja jestem póki co po:
pokrzywce
2x BP
sudokrem na twarzy.
Wracam do nauki
pilnie się uczę
oszczędzam
prowadzę zdrowy tryb życia
właściwie zarządzam czasem
judus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 16:29   #2634
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

Smutna może nie jestem, wręcz przeciwnie Ale nie lubię patrzeć w lustro na swoją zanieczyszczoną cerę i suche włosy. Staram się jakoś doprowadzać się do porządku, ale nie wychodzi. Generalnie wygląd sprawia mi najwięcej problemów, na szczęście, bo zawsze mogłabym mieć gorsze rzeczy... Ale miło byłoby wyglądać lepiej.
Stary 2010-09-06, 16:36   #2635
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Coldplay Pokaż wiadomość

Bidula
Ale już jest w porządku prawda?
Odkręciłam butelkę, w środku było coś pod ciśnieniem, bo walnęło korkiem gdy odkręciłam trochę - przecięło mi skórę na czole, między brwiami I to mi tak zepsuło dzień.

Cytat:
Napisane przez judus Pokaż wiadomość

Dzięki.

Edytowane przez Shadii
Czas edycji: 2010-09-06 o 16:37
Stary 2010-09-06, 16:38   #2636
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

Stary 2010-09-06, 16:45   #2637
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dotka95 Pokaż wiadomość
Dzięki mam nadzieję, że nie zostanie żadna blizna.

Stary 2010-09-06, 16:47   #2638
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

Ja mam taką dziurę na środku czoła po ospie
Stary 2010-09-06, 16:48   #2639
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Dzięki mam nadzieję, że nie zostanie żadna blizna.
aż tak mocno przecięło Ci skórę?

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 16:56   #2640
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:
Odkręciłam butelkę, w środku było coś pod ciśnieniem, bo walnęło korkiem gdy odkręciłam trochę - przecięło mi skórę na czole, między brwiami I to mi tak zepsuło dzień.
No to miałaś pecha . Mi często przydarzają się takie głupie sytuacje - na wuefie w podstawówce to zawsze ja obrywałam piłką w głowę xD. Po prostu pech , co zrobić?
Do wesela się zagoi kochana (no chyba że planujesz je na dniach )

Cytat:
Napisane przez dotka95 Pokaż wiadomość
Smutna może nie jestem, wręcz przeciwnie Ale nie lubię patrzeć w lustro na swoją zanieczyszczoną cerę i suche włosy. Staram się jakoś doprowadzać się do porządku, ale nie wychodzi. Generalnie wygląd sprawia mi najwięcej problemów, na szczęście, bo zawsze mogłabym mieć gorsze rzeczy... Ale miło byłoby wyglądać lepiej.
Wiesz co, ja też wiecznie mam jakieś "ale" w stosunku do swojego wyglądu i nigdy nie byłam zadowolona z siebie w 100% (jak pewnie większość z nas). Ale obejrzałam dzisiaj Rozmowy w toku (oglądałyście?) i stwierdziłam, że nie będę się już przejmować takimi pierdołami jak nieudana fryzura czy zęby, które nie są idealnie śnieżnobiałe (to takie przykłady ), bo są ludzie, którzy na prawdę chcieliby mieć takie problemy jak my.. Dlatego cieszmy się tym co mamy i podkreślajmy nasze atuty zamiast wypominać sobie wady!
Najważniejsze jest abyśmy czuły się dobrze same ze sobą, bo jeśli tak nie będzie to choćbyśmy nie wiem jak pięknie wyglądały to brak pewności siebie sprawi że ludzie będą nas postrzegać jako brzydsze niż w rzeczywistości jesteśmy
No co, nie mam racji Pięknoty?!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości