Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-06, 16:56   #2641
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III

Shadii,
dobrze, ze nie dostałaś w oczy . Biedactwo
Stary 2010-09-06, 16:59   #2642
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cześć
Umówiłam się na piątek do fryzjerki trochę się bo z ciemnych chciałabym ześc na jasny brąz...

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

ImmortalLover jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 17:00   #2643
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover Pokaż wiadomość
Cześć
Umówiłam się na piątek do fryzjerki trochę się bo z ciemnych chciałabym ześc na jasny brąz...
ale co robisz z wlosami dekoloryzujesz? czy po prostu bedziecie nakladac jasniejsza farbę?

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 17:13   #2644
ImmortalLover
Zakorzenienie

Ma mi ściągać kolor. I własnie tego się boję

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

ImmortalLover jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 17:17   #2645
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
aż tak mocno przecięło Ci skórę?
Tak, po prostu mam taką ranę jakbym sobie nożem przecięła.

Cytat:
Napisane przez Coldplay Pokaż wiadomość
No to miałaś pecha . Mi często przydarzają się takie głupie sytuacje - na wuefie w podstawówce to zawsze ja obrywałam piłką w głowę xD. Po prostu pech , co zrobić?
Do wesela się zagoi kochana (no chyba że planujesz je na dniach )

Wiesz co, ja też wiecznie mam jakieś "ale" w stosunku do swojego wyglądu i nigdy nie byłam zadowolona z siebie w 100% (jak pewnie większość z nas). Ale obejrzałam dzisiaj Rozmowy w toku (oglądałyście?) i stwierdziłam, że nie będę się już przejmować takimi pierdołami jak nieudana fryzura czy zęby, które nie są idealnie śnieżnobiałe (to takie przykłady ), bo są ludzie, którzy na prawdę chcieliby mieć takie problemy jak my.. Dlatego cieszmy się tym co mamy i podkreślajmy nasze atuty zamiast wypominać sobie wady!
Najważniejsze jest abyśmy czuły się dobrze same ze sobą, bo jeśli tak nie będzie to choćbyśmy nie wiem jak pięknie wyglądały to brak pewności siebie sprawi że ludzie będą nas postrzegać jako brzydsze niż w rzeczywistości jesteśmy
No co, nie mam racji Pięknoty?!
A nie, nie planuję wesela na razie
A jeśli chodzi o resztę, to się zgadzam. Wyleczyłam się z kompleksów już jakiś czas temu, została mi jeszcze walka z porównywaniem się do innych
Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
Shadii,
dobrze, ze nie dostałaś w oczy . Biedactwo
Właśnie, tak samo pomyślałam.

Dzięki, Dziewczyny aż mi tak lżej jakoś jest.

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 17:43   #2646
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

Coldplay, prawda Czasem jak mam gorszy dzień to myślę sobie, że dla niektórych i tak jestem najpiękniejsza na świecie
A jeszcze niedługo zetnę włosy, przyjdą moje minerałki i założę aparat na zęby to w ogóle będzie cudnie Bo to są moje największe kompleksy.
Stary 2010-09-06, 17:54   #2647
magne
Zadomowienie

A ja mam tak ,że jak z cerą jest dobrze to mam świetny humor, jak się psuje to moje samopoczucie,samoocena idzie w dół.. A teraz cały czas jest źle ,pewnie dlatego ,że nakładam podkład do szkoły, ale nie mogę się bez niego obyć. A tak w ogóle to po 8 godz. w szkole brzydko moja twarz wygląda..
magne jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-06, 17:54   #2648
agusiownik
Zakorzenienie

było:
prysznic
serum do biustu
balsam na ciało
maska na włosy
mycie włosów
maseczka oczyszczająca
maseczka do cery wrażliwej
pomalowałam paznokcie
połknęłam belisse
agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 18:00   #2649
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez magne Pokaż wiadomość
A ja mam tak ,że jak z cerą jest dobrze to mam świetny humor, jak się psuje to moje samopoczucie,samoocena idzie w dół.. A teraz cały czas jest źle ,pewnie dlatego ,że nakładam podkład do szkoły, ale nie mogę się bez niego obyć. A tak w ogóle to po 8 godz. w szkole brzydko moja twarz wygląda..
moja tez po całym dniu wyglądała niefajnie, ale uzywam podkładu revlon colorstay- makijaż cały dzień jest nienaruszony moje kwc jeśli chodzi o make up do szkoły

Stary 2010-09-06, 18:04   #2650
magne
Zadomowienie

Cytat:
moja tez po całym dniu wyglądała niefajnie, ale uzywam podkładu revlon colorstay- makijaż cały dzień jest nienaruszony moje kwc jeśli chodzi o make up do szkoły
tez mialam go kupic,ale wiele osób pisało ,że zapycha i jest dość ciężki.. i nie wiem w końcu co myśleć ,a szkoda mi wydać kasę ,bo jednak sporo kosztuje jak na budżet nastolatki. A próbek nie mam jak wypróbować
Stary 2010-09-06, 18:05   #2651
agusiownik
Zakorzenienie

strasznie senny dzisiaj dzień jest
agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-06, 18:11   #2652
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
tez mialam go kupic,ale wiele osób pisało ,że zapycha i jest dość ciężki.. i nie wiem w końcu co myśleć ,a szkoda mi wydać kasę ,bo jednak sporo kosztuje jak na budżet nastolatki. A próbek nie mam jak wypróbować
na lato jest zbyt ciężki- to napewno, mnie akurat nie zapycha, ale jeśli masz rossmanna u siebie to tam możesz przetestować bo maja testery (u mnie w rossmannie jest revlon) albo w supehharm.
W każdym bądź razie nie namawiam do kupna, bo każdy musi indywidualnie znaleźć dla siebie podkład, ale czemu nie spróbować przetestować. Ja swój zamówiłam na allegro, ale najpierw sprawdziłam odcień w superpharm

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

coś dziś nie mogę sie wysłowić, mam nadzieję że zrozumiałaś

Stary 2010-09-06, 18:13   #2653
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez Annika92 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny
Ale mam nerwy! Oczywiście kiedy tylko zaczęła się szkoła i trzeba wychodzić codziennie do ludzi to mnie wysypało już sama nie wiem czym mam to zaleczyc, może to przez okres...sama już nie wiem. Biorę już od dawna Dianę 35 i całkiem nieźle było z moją cerą. Mam też na to inną teorię,że może to przez opalanie podczas wakacji mam teraz taki wysyp .
Dziewczynki mam do Was jeszcze pytanko. Waszym zdaniem, który Lorysek jest lepszy ten snake oil czy czekoladowy ?
ja mam snake oil ale niestety użyłam tylko raz jak na razie bo został w stolycy a ja teraz na mazurach u roidziców... więc dopiero od października sobie go poużywam...

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover Pokaż wiadomość
Cześć
nie bój się, ja miałam z prawie czarnych robione rude- też piekielnie się bałam że nie będę miała połowy włosów na głowie ale było dobrze

byłam dziś na małych zakupach kosmetycznych- kupiłam spray radical, odżywkę taką w szklanej butelce- też radical (ostatnio mam fazę na poprawianie kondycji moich włosów ) a i jeszcze białą kredkę taką pod paznokieć ( mam zamiar sobie poleczyć pazurki rycyną więc nie będę ich malowała, a taka kredka zawsze doda im świeżości )

zrobiłam listę niezbędnych mi kosmetyków i .. się załamałam... ehhh.... wydam fortunę....

idę zaraz na spacer z psiakiem- zarzyć trochę świeżego powietrza a potem .. do łazienki i SPAmowanie

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 18:16   #2654
magne
Zadomowienie

Cytat:
na lato jest zbyt ciężki- to napewno, mnie akurat nie zapycha, ale jeśli masz rossmanna u siebie to tam możesz przetestować bo maja testery (u mnie w rossmannie jest revlon) albo w supehharm.
W każdym bądź razie nie namawiam do kupna, bo każdy musi indywidualnie znaleźć dla siebie podkład, ale czemu nie spróbować przetestować. Ja swój zamówiłam na allegro, ale najpierw sprawdziłam odcień w superpharm

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

coś dziś nie mogę sie wysłowić, mam nadzieję że zrozumiałaś
u mnie w rossmanie nie ma revlona A superpharm też nie mam
Jedynie jak jestem w stolicy to mam okazję przetestować, ale wtedy zwykle kupuję ubrania i mało czaus mam , a cieżko tak na szybko dobrać odcień i wgl może na all znajdę próbki
Stary 2010-09-06, 18:25   #2655
Kitka:)
CABIN CREW

zastanawiam się czy nie zażelować sobie moich naturalnych pazurków... miałabym spokój z malowaniem.. ale boje się że zniszczy mi się płytka już do końca....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 18:27   #2656
Annika92
Raczkowanie

też zastanawiałam się nad color stay'em ale koleżanka odradziła,bo podobno ma silikon w składzie,który zapycha a teraz również zastanawiam się nad kupnem,bo chciałabym żeby mój makijaż się długo utrzymywał na buzi
Stary 2010-09-06, 18:32   #2657
hanamici
Raczkowanie

GG do hanamici

uff. już wróciłam z pracy i mogę wam powiedzieć, że dawno się gorzej nie czułam. boli mnie dosłownie wszystko, WSZYSTKO! + temperatura, zatoki i takie nieprzyjemne rzeczy :-(

co do pudrów to już tyle używałam, że głowa mała, oczywiście mówię o tych, które się mieszczą w odpowiedniej dla budżetu nastolatki cenie ;p w końcu wypróbowałam puder z avonu - taki w czarnym pudełku. jak na razie jest idealny! + oczywiście podkład matujący, bo mam dość tłustą cerę. nie lubię się świecić

Annika92 ostatnio miałam okazję wypróbować krem Garniera. on kosztuje koło 14zł i jest w takiej wąskiej tubeczce. chyba stosuje się go na noc. zniszczył moje największe zmory w ciągu nocy właśnie.

Coldplay zgadzam się z Tobą w 100%, ale przyznam, że sama łapię się czasem na tym, że znów zaczynam wymyślać, jaka to ja nie jestem brzydka i gruba i w ogóle. może też moje kompleksy biorą się stąd, że moja przyjaciółka ma 155cm i waży 48 kg, a mój TZ jest mojego wzrostu (175cm) i ... POŁOWĘ CHUDSZY ODE MNIE! nie wagowo... ale z wyglądu. no i nie mogę przez to nosić butów na obcasie... :-(

ale wiecie? u mnie zawsze jest kwestia tego, jaki mam humor, jak się ubiorę, czy mam coś nowego do wdzianka teraz, gdy jestem chora, czuję się jak Brzydula! straszne...
hanamici jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 18:37   #2658
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez hanamici Pokaż wiadomość
uff. już wróciłam z pracy i mogę wam powiedzieć, że dawno się gorzej nie czułam. boli mnie dosłownie wszystko, WSZYSTKO! + temperatura, zatoki i takie nieprzyjemne rzeczy :-(

co do pudrów to już tyle używałam, że głowa mała, oczywiście mówię o tych, które się mieszczą w odpowiedniej dla budżetu nastolatki cenie ;p w końcu wypróbowałam puder z avonu - taki w czarnym pudełku. jak na razie jest idealny! + oczywiście podkład matujący, bo mam dość tłustą cerę. nie lubię się świecić

Annika92 ostatnio miałam okazję wypróbować krem Garniera. on kosztuje koło 14zł i jest w takiej wąskiej tubeczce. chyba stosuje się go na noc. zniszczył moje największe zmory w ciągu nocy właśnie.

Coldplay zgadzam się z Tobą w 100%, ale przyznam, że sama łapię się czasem na tym, że znów zaczynam wymyślać, jaka to ja nie jestem brzydka i gruba i w ogóle. może też moje kompleksy biorą się stąd, że moja przyjaciółka ma 155cm i waży 48 kg, a mój TZ jest mojego wzrostu (175cm) i ... POŁOWĘ CHUDSZY ODE MNIE! nie wagowo... ale z wyglądu. no i nie mogę przez to nosić butów na obcasie... :-(

ale wiecie? u mnie zawsze jest kwestia tego, jaki mam humor, jak się ubiorę, czy mam coś nowego do wdzianka teraz, gdy jestem chora, czuję się jak Brzydula! straszne...
dwa dni temu się przeziębiłam i czułam tak samo my, kobiety chyba tak mamy

Stary 2010-09-06, 19:06   #2659
SailorMoon
Zadomowienie

Ja używam podkładu revlon color stay mineral mousse. Jestem baaaardzo zadowolona. Teraz będę chciała wybrać ten zwykły, w szklanej buteleczce. Pójdę wypróbować w drogerii a kupię na allegro Mam nadzieję, że będę ze zwykłego zadowolona tak jak z musu )

Czaję się na te odzywki lorysa, mam nadzieję, że u mnie w auchan będzie czekoladowy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-06, 19:11   #2660
zmija19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SailorMoon Pokaż wiadomość
Ja używam podkładu revlon color stay mineral mousse. Jestem baaaardzo zadowolona. Teraz będę chciała wybrać ten zwykły, w szklanej buteleczce. Pójdę wypróbować w drogerii a kupię na allegro Mam nadzieję, że będę ze zwykłego zadowolona tak jak z musu )

Czaję się na te odzywki lorysa, mam nadzieję, że u mnie w auchan będzie czekoladowy
ja uzywam podkłądu z max factora colour adapt i jestem bardzo zadowolona, długo sie utrzymuje, nie wysusza mimo ze jest matowy- po pomalowaniu sie nim nie swieci sie jak psu jajeczka i nie trzeba wykanczac go pudrem
zmija19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 19:12   #2661
angelinmyheart
Zakorzenienie

Kitka witaj!

bita smietana ja używam rycynę i na porost włosów to za bardzo jeszcze nie wiem, ale nie mam już rozdwojonych i zniszczonych końcówek, dzięki niej, ale wiesz na każdego pewnie działa trochę inaczej. Waxa tak długo dajesz? Słyszałam, że do 30 min. góra. Ja dzisiaj właśnie sobie kupiłam małą saszetkę Waxa i zobaczę, jak u mnie będzie.

xhankax ja mam suchą cerę i stosuję tonik z Garniera o zapachu róży (cudnie pachnie), a do tego codziennie 2 razy, jak nie więcej krem Nivea Soft i mi pomaga.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 19:17   #2662
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

A mi sisotra dzisiaj zamówi minerałki Nie mogę się doczekać, aż paczka przyjdzie!
Stary 2010-09-06, 19:19   #2663
jennifer777
Wtajemniczenie

Cytat:

Jest fajny, tylko aplikacja mnie denerwuje bo za duzo sie wylewa.. po rewlonie przeszłam na clinique'a - jest swietny! mocno kryjący wiec akurtat na jesien/zimę. Nie mam jakis mega problemow z cera, jedynie czerwone slady po krostkach w niektorych miejscach, a po tym podkładzie cera jest rewelacyjna i nie zatyka porów wiec polecam, warto zainwestowac w dobry podklad a i przy okazji jest wydajny

dzisiaj natknęlam sie na artykuł dot. pielęgnacji włosow- było w nim własnie o olejku kokosowym ktory naklada sie na suche wlosy na 10 minut po czym warto nalozyc wywar z mleka i drozdzy i chodzi w reczniku, spróbuje

Po moim nieudanym scieciu;/ zastanawiam sie nad przedłuzeniem włosow, zawsze byłam antyfanką, ale czuje sie tragnicznie! dzisiaj rozmawiałam z kolezanka i odradziła mi przedłuzanie, bo niszczy włosy, za to poleciła kupno na all takich włosów naturalnych z klipsami, nie bede wstawiała linka sprzedawcy, ale na youtubie pokazali jak to montować i wydaje sie całkiem łatwe http://www.youtube.com/watch?v=zsH3kjkJ_9Y ( nawiasem piękna dziewczyna ta która doczepia) :O
czy któras z Was doczepiała te włosy na klipsy?
Byłam dzisiaj w lumpie, aaaaale mam zdobycze
Stary 2010-09-06, 19:19   #2664
Soph
Zakorzenienie

Cytat:

a używasz jeszcze po nim pudru?
i on jest w 100% mineralny?

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 19:21   #2665
201606201234
Konto usunięte

Cytat:

Też używam revlona colorstay i polecam go bardzo bardzo :P Wcześniej używałam Chanel Mat Lumiere i powiem Ci że Revlon według mnie ma większe krycie, dłużej sie utrzymuje i naprawde jak mam dać połowę ceny to wybieram Revlon. Powinnaś być zadowolona, na taka pogode w sam raz bo w lecie może być za ciężki, ale już jesień idzie
201606201234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 19:23   #2666
angelinmyheart
Zakorzenienie

jennifer777 moja koleżanka tak sobie od roku doczepia włosy i jest z nich bardzo zadowolona.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 19:23   #2667
201606201234
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez jennifer777 Pokaż wiadomość
Jest fajny, tylko aplikacja mnie denerwuje bo za duzo sie wylewa.. po rewlonie przeszłam na clinique'a - jest swietny! mocno kryjący wiec akurtat na jesien/zimę. Nie mam jakis mega problemow z cera, jedynie czerwone slady po krostkach w niektorych miejscach, a po tym podkładzie cera jest rewelacyjna i nie zatyka porów wiec polecam, warto zainwestowac w dobry podklad a i przy okazji jest wydajny
kochana a o jakim clinique mówisz? Właśnie byłby to mój KWC gdyby nie ten brak pompki
201606201234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 19:29   #2668
Soph
Zakorzenienie

jennifer777
pokaż zdobycze

Clinique według mnie fajnie kryje, ale mam za jasny odcień

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 19:29   #2669
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:
Mam to samo, tzn. głównie chodzi o to że korektor spod oczu zaczyna znikać, a ja mam takie cienie pod oczami że niezbyt ciekawie to wygląda. Pozaa tym nie znoszę szkolnego oświetlenia wyglądam przy nim jak wampir

Ja się sama sobie dzisiaj dziwię bo mam humor jak nigdy . Lubię takie dni, nic mi wtedy we mnie nie przeszkadza, czuję się super i nic nie jest w stanie mnie zdołować . Szkoda że tak nie jest codziennie

A co do tych podkładów - czytałam sporo dobrych opinii na temat podkładu Maybelline Affinitone.. używała go może któraś z Was?
Coldplay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 19:34   #2670
jennifer777
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
jennifer777 moja koleżanka tak sobie od roku doczepia włosy i jest z nich bardzo zadowolona.
właśnie ja zawsze byłam- antysztuczność, ale nie radze sobie z układaniem tych kikutów do ramion, zawsze miałam długie..
Cytat:
Napisane przez poison0123 Pokaż wiadomość
kochana a o jakim clinique mówisz? Właśnie byłby to mój KWC gdyby nie ten brak pompki
clinique repairwear miałam numer 05-neutral a pozniej 08 to 08 jakos bardziej mi pasował, za to 05 nakładałam pod oczy zeby zakryc cienie i na to puder matujący

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
jennifer777
pokaż zdobycze

Clinique według mnie fajnie kryje, ale mam za jasny odcień
Jaki masz odcień? a zdobycze jak wróce od TŻ'a ogolnie kupiłam
marynarke*orsay-28zł
bolerko/ponczo *topshop 24zł
tunika biała ze złotym guzikiemriver island 5 zł hellyeaaah jest piękna!
bluzkę na ramiączkach noname bezowo-ecru 8zł

Edytowane przez jennifer777
Czas edycji: 2010-09-06 o 19:36
jennifer777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości