![]() |
#61 |
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XVIII
a własnie... mialam sie skonsultować
![]() Przezyłam dzis w autobusie szok kulturowy ![]() ![]() ![]() No i pytam Was-tak sie teraz chodzi czy temu młodzieńcu sie cus pomyliło? ew doszło do jakiegoś wypadku ubraniowego? ![]()
#62 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#63 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Znaczy co, miał spodnie tak bardzo w kroku? Może styl ekstremalnie skejtowski? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
grozi wypollizowaniem
|
własnie chyba duza...bo zmywara 49 dB to zmywarka "troche głośna", a 46 dB to zmywarka cicha ![]() Zeby mieć następne 2 db różnicy trzeba dopłaciś 1000 zł, a zeby mieć mniej o następne 6 to trzeba dołożyc 6000 ![]()
#65 |
Zakorzenienie
|
![]() czy Wy mi umiecie poradzić co robić żeby się wkręcić w niszowce? od czego zacząć? ![]() ![]() ![]() ewentualnie - gdzie szukać pomocy? ![]() ![]()
#66 | |
|
Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#67 | |||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Cytat:
dokładnie-spodnie były mniej więcej normalnego , ciut luxniejszego kroju, a on miał je tak założone, ze dupa na wierzchu a krok w kolanach ![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Cytat:
to nie najgorszy pomyśł jest...ale na allegro czesto są zestawy uzywanych próbek niszowców, mozna zapolować ![]() a w ogóle najlepiej sie wkręcic na zlot ![]()
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Gary ( przez chwilę chciałam napisać gacie
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a Wy jak zaczynałyście? ![]()
![]() |
#70 | |
Nindżopesz
|
Witaj
![]() Ja proponuję wątek wymiankowy "rozpaczliwie poszukuję..." albo rzeczywiście inwestycję w próbki. A już najlepiej to wpadnij na jakiś zlot jeśli masz blisko ![]() EDIT: Polly - jak my podobnie myślimy z tym zlotem, to musi być wyraz geniuszu! Cytat:
![]() Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2010-09-06 o 19:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#71 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jeszcze raz sto lat dla Truskawki ![]() ![]() Znów mnie ominęło otwarcie Baru ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Redhaired Witch, no właśnie, wątek dobry, ale jak ja nie wiem, czego poszukuję?
![]()
#73 |
Zakorzenienie
|
Specjalnie, specjalnie.
To takie jedno z "rozbrajających" mnie słów. Mam znajoma która wróciła po długich latach ze stanów mi wszystkie "trz" wymawia jako "cz". Spodni zwisających za poślady nie rozumiem choć dziwi mnie ze ten "trend" dopiero teraz się u Nas ujawnia. Jakies 3 lata temu pełno chłoptasków w Londynie się tak nosiło. 3dB jest to najmniejsza różnica głośności jaką "normalne/standardowe" ucho jest w stanie wychwycić.
#74 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() starzeję się,bo planuję iść zaraz spać ![]() I proszę już obmyślać prezent dla mnie ![]() ![]() no ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#75 | |||
Zakorzenienie
|
czy Wam tez tak wizaż muli, czy to mój transfer siada?
![]() I niech wreszcie jakiś technik ruszy rzyć i przyjedzie, bo mi już dzisiaj z 5 razy neta wywaliło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Proponuję zacząć od opinii na KWC i blogów o perfumach - sama najpierw zaczynałam od czytania, a jak już się zaczęłam orientować w markach i konkretnych zapachach, to ruszyłam na niuchanie w perfumeriach ![]() Cytat:
![]() Słucham kołysanki z Dziecka Rosemary - no genialne, no ![]() I jeszcze ten filmik na yt z obrazkami Beksińskiego ![]()
![]() |
#76 |
|
Niom, przyniosłabym wór różnych różności
![]() Ja pierwszego niszowca dostałam od Margot ( ![]() ![]() Poźniej mialam próbki z wymianek, albo zamawiałam z Quality, jeszcze nigdy nie kupowałam niszowych próbek na All, w sumie to nie wiem czemu ![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-09-06 o 20:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja wciąż jeszcze się wkręcam ![]() Trochę to już trwa i końca nie widac, ale uzbrój się w cierpliwośc i wąchaj ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#78 | ||||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
czytaj blogi perfumeryjne, coś ci wpadnie w oko, co bys chciała powąchać ja tak zaczynałam...troche próbek kupiłam na all, ale niewiele, w Douglasie wywąchałam Lutensy, ale większośc niszy poznałam na wspólnych zakupach kupując odlewki..których potem musiałam sie w większości pozbyć ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
aaaa...czyli jednak moda...ale to kurde dziwne jest nie?...chociaz w zeszłym roku widziałam ze 2 laski ze stanikami na wierzchu-całymi wywalonymi na wierzch przez dekolt ![]() ![]()
![]() |
#79 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() Chyba idę spać. Coś mnie w ogóle muli... Czyżby poterminowe hafty? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
bardzo dziękuję Wam za rady
![]() ![]() ![]()
#81 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nom... ![]() ![]()
![]() |
#83 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dany wybrany i obmacany model który wygrywa w moim castingu wklikuję w ceneo i na ten przykład w euro rtv dany model odkurzacza-pracza kosztował 1300 zł a ja znalazłąm w sklepie internetowym z odbiorem osobistym katowice za 630 zł - ten sam, bez szwanku. zatem poserfuj Cytat:
![]() Truskawo - byś miała wieczne powody do bycia szcześliwą - ciągle nowe cele i power życiowy taki jak obecnie - podpinam się pod życzenia kliniki własnej Justyno - tak to były dokładnie takie żarzące ![]() a wysłałaś zdjecia do tvnu? ja bym posłała choć faktycznie jakość taka że jak kto nie widział ![]() dziś absolutny radosny toast za wystawę Justyny - czekamy na relację Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-09-06 o 20:32 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#84 | ||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Jeszcze raz wszystkiego naj Tróskawko
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
![]() branoc ![]()
#86 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
osobną, ale przez ścianę przy której jest łóżko, a prac gary zamierzam w nocy... a ja potrzebuje absolutnej ciszy i absolutnej ciemności ![]() ![]()
![]() |
#87 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ano ja z chęcią się spotkam tak jak mówiłam ![]() baj baj Maju ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tró najlepszego ![]()
![]() |
#89 | ||||
Zakorzenienie
|
Wróciłam do Was
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A znam sporo... Cytat:
![]() Cytat:
Genialny i szczery doradca ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#90 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
już? ja dopiero obiad gotuję
![]() Cytat:
![]() ![]() Ale myślę że w takim przypadku parę db zmywarkowych nie zrobi różnicy, w końcu i tak nie będzie to absolutna cisza. Albo się przyzwyczaisz albo nie i pranie garów będzie się odbywało jak pójdziesz do pracy. Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:47.