|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych! (grupa wsparcia) - część VI
|
|
|
|
#212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#213 |
|
Zakorzenienie
|
Długą miałaś przerwę?
Bo ja to wiem na 100%, że do końca tygodnia będę połamana po pierwszych zajęciach . Za to za jakiś czas ciałko z powrotem odzyska dawną elastyczność ![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Tak to jeszcze nie miałam Ale ja mam pojemną szufladę w łazience i wyspecjalizowałam się w ekonomicznym zarządzaniu przestrzenią
|
|
|
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
I to jest pytanie zasadnicze.
Trzeba obserwować swój organizm i działać metodą prób błędów. W 90% przypadków u mnie na ból gardła działa metoda "lodowa", jak mnie gdzieś przewieje to się wygrzewam a jak złapię choróbsko nie wiadomo z czego to dodaję do sałatek multum wyciśniętego czosnku. I jakoś to działa. ![]() A tak a propo wygrzewania to od ciepłego mleka wolę grzane piwo z sokiem malinowym. Rozgrzewa tak że mózg paruje.
|
#215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chodziłam do końca czerwca, bo potem zaczęły się wakacje i godziny mi nie odpowiadały. A teraz znow zaczął się rok szkolny, więc wróciły też normalne dla mnie godziny (ale wyjeżdżam na wakacje jeszcze, więc poczekam już do października). Także ja też będę na początku połamana i z zakwasami
|
|
|
|
|
#216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie moje zapasy też przytłaczają ale dam radę
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba ta pogoda tak dziala na te chorobowe gadanie
U mnie tez sie zachmurzylo na dobre a niby to Wlochy...chyba jutro sprzatne juz wszystkie letnie ubrania i zostawie kilka krotkich rekawkow w celu awaryjnym Konczy mi sie tonik Ziaji
|
|
|
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się jeszcze kilka dni temu pochwaliłam,że mam kremowe minimum czyli jeden na dzień i jeden na noc,a tu dzisiaj w euforii
pokusiłam się na nagietkowy krem z YR ![]() Widzę,że mowa o fitnessie/jodze - też mam zamiar się zapisać.Jak się uda dogadać z koleżanką to idziemy jeszcze w tym miesiącu
|
|
|
|
#220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wybrałam jednak inny produkt na zniżkę z ulotki i kremu nie kupię
|
|
#221 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w jakim będziesz pracować? Cytat:
Już nawet technik farmacji po 2 technikum ma większe możliwości znalezienia pracy i to dobrze płatnej niż ja po studiach....A kurcze zastanawiałam się czy iśc najpierw na studia czy zrobić najpierw technika farmacji ...ale poszłam na studia...A u mnie w wygwizdowie od 2 lat szukają technika farmacji...Nieźle nie? Teraz nie mam szans już nic zrobić bo:A) najważniejsza jest córcia i by z nią spędzić dużo czasu B) muszę znaleźć pracę ...a jak w tygodniu nie będe mieć czasu dla córci to weekendów jej nie odbiorę... Cytat:
Nie poszłam na te studia co skończyłam bo mi się podobały...tylko dlatego że UMK pomyliło się przy ustalaniu przeliczników dla nowych matur i nikt z nową sie nie dostał ...a sami ze starą i moja średnia 5,0 już nic nie pomogła i super wyniki z matury.. Noo i coś musiałam robić! Zdecydowałam że pójdę na te studia (a mogłam na farmację iśc Niechce zostać handlowcem i wciaskać ludziom kitu..W instytucjach finans. też mnie nie ciągnie do roboty..Ale akurat do tego jestem Wykztałcona i muszę pracować bo muszę utrzymać dom i rodzinę i jak będzie trzeba to bębę najbardziej entuzjastycznym handlowcem lub finansistą...Tak jak pisałam ...Nie mam zabardzo możliwości już się dokształcać... Pozostaje mi szukać dalej czegoś w zawodzie ![]() Cytat:
Głodnemu chleb na myśli Ostatnio oglądałam minerały EDM i ładne kolorki zauważyłam...No ale to taka astrakcja dla mnie bo teraz i tak nic sobie nie kupię,...zresztą nawet gdybym mogła to mam trochę kosmetyków kolorowych i nie potrzebuję następnego ![]() Cytat:
![]() Haha....bluzki...na nogi nie spojrzałam...Mówisz że jest fioletowa? A ja zachwycałam się że taka niebieska "dżinsowa"
|
|
#222 |
|
Konto usunięte
|
Angina dała za wygraną!
![]() Sezon fitnessowy się zaczyna, widzę. Nie mogę się doczekać powrotu na basen (ale muszę najpierw w pełni wyzdrowieć - myślę, że powrót wypadnie za 2 tygodnie) i na step (ale to już w październiku).Idę dziś na zakupy. Plan kosmetyczny: żel bawełna YR i mydło pod prysznic masło kakaowe lub mleczko kokosowe Ziaji. Chcę też spojrzeć na błyszczyki Milky Shake Bell i lakiery Miss Sporty, ale mam nadzieję, że nic nie uchwyci mojej uwagi, bo mam już w tym miesiącu na koncie Flower by Kenzo 50 ml. Ale nic na to nie poradzę, że to takie moje dawne marzenie i dopiero teraz sobie odłożyłam na nie jakąś sumkę.Z ciuchów mam ochotę na taki trenczyk F&F i jakieś legginsy. Mam nadzieję, że nie poszaleję za bardzo. |
|
|
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro idę na 8 do tej hurtowni!!! Mieli dzownić ok 15.09 a zadzwonili dzisiaj. To jeszcze nic nie znaczy, bo chcą zobaczyć czy się nadaję no i czy mi by się spodobało.
Co mnie trochę wkurzyło to to, że koleś przez telefon wypytywał dlaczego tak często zmieniałam pracę np. dlaczego staz skończyłam już po 4 miesiącach, dlaczego w urzędzie rok pracowałam, później 3 miesiące. A co go to obchodzi
|
#224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O zgrozo! Mama przyniosła z pracy katalog Avonu
|
|
#225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A gościem się nie przejmuj. Trzeba było mu powiedzieć, żeby się wybrał do okulisty, bo w CV wszystko jest wyraźnie napisane
|
|
|
|
|
#226 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wydzwaniam do kamerzystów i fotografów w okolicy
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny szukajace teraz pracy
![]() Myslalam, co tu taka cisza na watku, nikt nic nie pisze, a to juz nowa czesc jest i 6 stron nastukanych ![]() Koniec sierpnia i poczatek wrzesnia to u mnie prawdziwe szalenstwo zakupowe, jak tylko przyjda wszystkie zamowienia, wkleje foty ![]() Wachalyscie moze nowa wode Armaniego Aqua di Gioia?? Mam ochote kupic sobie probeczke...:P W listopadzie mam urodzinki i tak sobie mysle, ze jak mi sie spodoba, to moze sobie ja wybiore na prezent. Na razie chyba poczekam na recenzje no i moze zuzyje probke ![]() Na moim avatarku wlasnie pani reklamujaca wode Gioia
|
|
#228 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Citibank Europe. Tzn. w banku to może złe określenie,bo to w sumie niebankowy podmiot grupy Citi Będę zajmować się operacjami bankowymi od tej bardziej technicznej strony.Cytat:
|
||
|
|
|
#229 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a kredyt studencki mogę zacząć spłacać 2 lata po ukończeniu szkoły przez 2 lata - co miesiąc około 300 zł bo oprocentowanie 0,5% nigdzie tak malutko nie ma aja chcę jeszcze sobie przez ten roczek pożyć a nie zaciagnąć pasa na wszystko, mam inną sytuacje niż Ty Cytat:
Cytat:
Hosenko super Dla kupujących w YR pytanko czy mając z oferty 40% zniżki moge wiząć sobie np. korektor który obecnie jest na zniżce 25%? Pozwoli mi ekspedientka bez problemu wziąć taki produkt na ten rabat? Idę się kąpać i zużywać
|
||||
|
|
|
#230 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#231 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Shpilciu odliczy 40% od ceny podstawowej. Zniżki się nie połączą.
|
|
#232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że to jasno napisałam, bo dla mnie brzmi jak trochę pokręcone
|
|
#233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko ostatnio pani robiła mi problemy jak chciałam skorzystać z promocji z ulotki a ten produkt był w innej obniżce i dlatego siepytam aby na mnie znów nie wyleciała akurat ten korektor nie ma zielonego punktu
|
|
|
|
|
#234 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale i tak 3 kremy do twarzy to malutko ![]() Cytat:
chciałabym chociaż podkład dobrać reszta to mnie tam nie rusza na razie... ![]() [1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;21914520]Angina dała za wygraną! ![]() cieszę się, że już lepiej Idę dziś na zakupy. Plan kosmetyczny: żel bawełna YR i mydło pod prysznic masło kakaowe lub mleczko kokosowe Ziaji. Chcę też spojrzeć na błyszczyki Milky Shake Bell i lakiery Miss Sporty byle spokojnie na tych zakupach ![]() [/QUOTE] |
||
|
|
|
#235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak kiedyś kupowałam perfumy, to akurat były na -25%, ale na ulotce miałam zniżkę -35% i Pani sama się pytała czy mam ulotkę, bo na ulotkę będzie korzystniej itd. Daj znać, jak poszło tym razem!
|
|
#236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na razie staram się od jakiegoś czasu dobrać puder dla siebie...I chyba się poddam Bo: albo są za mocno "matujące" i włażą mi w pory i podkreślają skórki...Albo id razu nikną...Albo są za jasne i mnie rozbielają (taaak.. okazało się że jaśniejszy puder oj mojej cery jest możliwy No i dodatkowo mój FIŹ na punkcie kulek rozświetlających...Od zawsze używam kulek rozświetlających takich "biało-zielono-fioletowych" a tu kurka..prawie wszystkie firmy wycofują takowe... Nie lubię mieć lepkiej twarzy od podkładu i puder konieczny. Już nie wiem co stosować w przypadku suchej cery A ten cantare (jestem po 2 miesiącach używania i zaczynam 3) porobił mi trochę niespodzianek
|
|
#237 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę że może zamiast pudru na podkład kulki rozświetlające? Bo nie włażą mi w pory? A jak nie to to nie wiemWiem...moja mama tez mi powiedziała że puder za 5zł to nie dobry pomysł.. i mam kupić coś droższego.. .. mamusia mnie ostatnio obdarowała kulkami rozswietlającymi avonu to może je użyje
|
|
#239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam cere mieszaną z bliznami po trądziku (i trądzikiem ![]() Wrzuciłam aktualizację mojego zbiorku ![]() Edytowane przez Shpilcia Czas edycji: 2010-09-07 o 19:13 |
|
|
|
|
#240 |
|
Zakorzenienie
|
Shpilciu: lecę oglądać
![]() ehhh kupiłam lakier Bell Fashion Color nr 308 (różowy z delikatna perłą)
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:00.

Chciałabym się pozbyć zapasów i zredukować te używane na bieżąco i to nie dlatego że mam chęć na coś nowego tylko jestem zmęczona nadmiarem.
. Za to za jakiś czas ciałko z powrotem odzyska dawną elastyczność
Ale ja mam pojemną szufladę w łazience i wyspecjalizowałam się w ekonomicznym zarządzaniu przestrzenią 

pokusiłam się na nagietkowy krem z YR 
Wybrałam jednak inny produkt na zniżkę z ulotki i kremu nie kupię
A w jakim będziesz pracować? 

no ale i tak 3 kremy do twarzy to malutko
reszta to mnie tam nie rusza na razie... 
Bell Fashion Color nr 308 (różowy z delikatna perłą)