|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#331 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VI
co do urodzinowej promocji- mogę kupić np. 30 rzeczy i dostanę gratis 2 najtańsze produkty z rachunku?
![]() fajnie te kapciochy. jednak nie żałuję, że kupiłam. fajne są i wygodne. Edytowane przez 2016070150903 Czas edycji: 2010-09-06 o 21:41 |
|
|
|
#332 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#333 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Super są! Fajnie by było się załapać
|
|
|
|
|
#334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W tesco 55 zł a u mnie 49 w sklepie. ciekawe po ile w bierd.? bedą
|
|
#335 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#336 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Edytowane przez karinkowa Czas edycji: 2010-09-06 o 21:40 |
|
|
|
|
#337 |
|
Konto usunięte
|
tak, chodziło mi o promocje "kup 15 weź najtańszy gratis". literówka.
dzięki za odp. |
|
|
|
#338 |
|
Zakorzenienie
|
a widziałyście dziś schodek/podeścik dla dziecka? przyglądała się któraś? jest to to gumowane od spodu i wierzchu?
a ja żałuje że kalosze dla dziecka od 28 , jak ja potrzebuje mniejszych |
|
|
|
#339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zostawię puszkę i porównam z innymi bo właściwie to kupuję jej różne karmy, zależy gdzie robię zakupy.
|
|
|
|
|
#340 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki byłam rano w Biedronce kupić kapcie. Wzięłam sobie 2 pary, obie były zapakowane oryginalnie i taką żyłką związane. Wzięłam sobie czarne w białe serduszka i w fioletowo białe paski. Teraz je ubrałam i czarne super, a w paseczkowych coś mi nie pasowało. Bardzo niewygodne, i jeden odstawał przy palcach. Ściągnęłam, pooglądałam obie pary, one są lekko profilowane i są prawą i lewą stopę (od wewnętrznej strony są lekko wycięte), i paseczkowe mam dwa lewe
układają się przez to okropnie i są niewygodne. Myślicie, że jest sens iść do Biedronki poprosić o wymianę (pewnie ich już nie ma)? Mam paragon, ale jakoś tak mi głupio...
|
|
|
|
#341 |
|
Raczkowanie
|
one od czwartku będą dopiero
Jedni mówią, że świat zniszczy ogień. Inni, że lód. Iż poznałam pożądania srogie, jestem z tymi, którzy mówią: ogień. Gdyby świat zaś dwakroć ginąć mógł, myślę, że wiem o nienawiści dość, by rzec: równie dobry lód jest, by niszczyć, i jest go w bród… |
|
|
|
#342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#343 |
|
Rozeznanie
|
Co do karmy większość tanich karm ma straszny skład (4%-8% mięsa). Z dostępnych mokrych najwięcej mięsa ma Animonda Carny (ok.85%). Kiedyś w Aldim kupiłam puszkę to miały chyba 12%, Perfect fit mokry ma chyba 16%. Jeśli chodzi i mokre to ciężko dostać z dużą zawartością mięsa, lepiej samej coś zrobić, obgotować ćwiartkę z kurczaka bez soli, moje dwie kotki mają na 2 dania taką ćwiartkę.
|
|
|
|
#344 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Cytat:
masz rację, na pewno zdrowiej samemu przygotować koci posiłek, tylko to wygodne otworzyć po prostu puszkę gdy czasu wciąż brak. A te Twoje kociaki chętnie wcinają takiego kurczaka? dodajesz im do tego ryż czy kaszę czy jakąś suchą karmę?
|
|||
|
|
|
#345 |
|
Raczkowanie
|
Z tego co mi przychodzi do glowy to moge polecic male pizze z pieczarkami ( chyba dwie za 4 zl) i czekoladowe kolorowe kulki z orzechami ziemnymi w srodku ( niestety nie pamietam nazwy). No i mozna tam tez kupic wode mineralna 1,5 l za 0,69 zl co uwazam ze jest dobra alternatywa dla np Naleczowianki ktora kosztuje ok 1,70 - 2,50.
|
|
|
|
#346 |
|
Zakorzenienie
|
oj, nie nie .. rozowe w serducha
! ewentualnie granatowe (czarne) w kropki / czarne w serducha.. no, nie obrazilabym sie za fioletowe w paski.. ale to wszystko sie spierze w praniu - widac, ze ten nadruk nie jest solidny i zostana mi caaaaaaale rozowe (ah, jaki radosny kolor .
|
|
|
|
#347 |
|
Zakorzenienie
|
Witam pierwszy raz jestem na forum
![]() Chciałam się podzielić z moimi doświadczeniami z Biedronką. Od jakiegoś czasu się do niej przekonałam. Nigdy nie kupowałam kosmetyków np. z takich sklepów jak właśnie B. ale jakiś czas temu kupiłam tam mleczko do twarzy z serii Be Beauty i szczerze powiem, że byłam bardzo zadowolona. Chciałam polecić kilka rzeczy: - mleczko do twarzy, o którym już wspomniałam ( są dwa niebieskie i różowe - ja miałam to różowe ), wcześniej kupowałam takie z górnej półki, ale jak dla mnie to z biedronki spisało się bardzo dobrze i to za o wiele mniejsze pieniądze ![]() - serki delicate - są pyszne i niczym się nie różnią od almette - orzeczki w czekoladzie ( w żółtym opakowaniu ) - pycha, jak dla mnie lepsze od m&m's - fixy do spaghetti - o połowę tańsze od znanych firm, a równie dobre - sól do kąpieli ( za ok. 4 zł ) - w sumie to każdy rodzaj jest fajny - krem do stóp ( fioletowy ) - peeling do stóp ( pomarańczowy ) - w połączeniu z kremem naprawdę widzę efekty, a peeling użyłam tylko dwa razy, krem używam od ok. 4 dni i moje stópki są naprawdę gładkie ![]() Ostatnio postanowiłam kupić balsam do ciała również z serii Be Beauty ujędrniająco - regenerujący, ale jeszcze go nie używałam, jak mi się skończy ten co mam teraz to napisze jak się spisuje ten z Biedronki ![]() I mam jeszcze pytanie, czy któraś z was używała może szamponów tych Care - go czy jakoś tak ? Co o nich sądzicie, bo nie wiem czy warto próbować ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
#348 |
|
Zakorzenienie
|
Te kalosze fajnie wyglądają..zobaczymy jak z ceną i wykonaniem..
Podoba mi się też ta czerwona pościel z kory, tym bardziej, że 100% bawełna. ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- W poprzedniej części wątku biedronkowego dziewczyny pisały o szamponie i z tego, co pamiętam opinie były niezbyt pozytywne. |
|
|
|
#349 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hehehehe wydaje mi się, że rejiche miała na myśli kalosze
Jedni mówią, że świat zniszczy ogień. Inni, że lód. Iż poznałam pożądania srogie, jestem z tymi, którzy mówią: ogień. Gdyby świat zaś dwakroć ginąć mógł, myślę, że wiem o nienawiści dość, by rzec: równie dobry lód jest, by niszczyć, i jest go w bród… |
|
|
|
|
#350 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#351 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#352 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#353 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja moim kupuję czasem puszkę, tak jak my czasem jemy fast foody, tak i im się nic nie stanie jak czasem zjedzą. Ja dodaje do tego marchewkę, kiedyś zrobiłam taki zapas z ryżem, groszkiem i marchewką i nic nie tknęły wszystko zawiozłam mamie dla psa. Moje najbardziej lubią surowego fileta z kurczaka i jak sobie robię na obiad to z połówki piersi najem się i ja i koty Ćwiartkę lubią na ciepło, dolewam wtedy ciut rosołku, który się zrobił, kiedyś dodawałam żelatyny i wkładałam do lodówki, ale wtedy nie jadły tego chętnie.
Edytowane przez adzia'90 Czas edycji: 2010-09-07 o 08:25 |
|
|
|
|
#354 |
|
Raczkowanie
|
a dlaczego biedronki będą nieczynne w niedziele?
|
|
|
|
#355 |
|
Zakorzenienie
|
Ktoś pisał wcześniej, że w ten dzień z okazji urodzin Biedronki będzie wolne dla pracowników i jakieś pikniki dla nich czy coś.
|
#356 |
|
Zadomowienie
|
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=244
Tu jest odpowiedź |
|
|
|
#357 |
|
Klientka w krawacie
|
Było coś dzisiaj u was w promocji z okazji 15-lecia?
Ja znalazłam: Lay's zielona cebulka 285 g za 2,49 Mleko 2% 1,5 l za 1,69 Napój Be Power 1,5 l za 1,49 Widziałam te odkurzacze, ale jakoś nie bardzo mi do gustu przypadły.
|
#358 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
U mnie dodatkowo w promocji proszek E 4,8kg za 14.99 ![]()
|
|
#359 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się, że nie będą ocieplane. Ale kto wie może B nas zaskoczy
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A do mnie dopiero dotarło, że będąc w biedronie na nic zupełnie nie zwróciłam uwagi....... ![]() Jestem pod wrażeniem, chyba kosmici mnie porwali.Mam za to chusteczki Dada zielone - jeszcze mi skóry nie wypaliło, aczkolwiek parabeny razy 2 ![]() No i żarcie tradycyjnie! Jestem zauroczona tym deserem czekoladowym! Matko, jakie to pyszne!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:17.

jednak nie żałuję, że kupiłam. fajne są i wygodne. 

W Tesco są za 55zł

, jak ja potrzebuje mniejszych
a że jedzą? ja tez uwielbiam jesc czipsy, ale nikomu nie mowie ze są zdrowe
zostawię puszkę i porównam z innymi bo właściwie to kupuję jej różne karmy, zależy gdzie robię zakupy.
układają się przez to okropnie i są niewygodne. Myślicie, że jest sens iść do Biedronki poprosić o wymianę (pewnie ich już nie ma)? Mam paragon, ale jakoś tak mi głupio...

masz rację, na pewno zdrowiej samemu przygotować koci posiłek, tylko to wygodne otworzyć po prostu puszkę gdy czasu wciąż brak. A te Twoje kociaki chętnie wcinają takiego kurczaka? dodajesz im do tego ryż czy kaszę czy jakąś suchą karmę?