|
|||||||
| Notka |
|
| Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
Pokaż wyniki sondy: Który z zegarków na zdjęciach jest najwłaściwszy?
|
|||
| casio |
|
4 | 23,53% |
| swatch |
|
2 | 11,76% |
| oozoo |
|
2 | 11,76% |
| timex |
|
4 | 23,53% |
| CK |
|
5 | 29,41% |
| Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 17. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezent Dla TŻta,brata,kuzyna, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny) cz.II
30stego
u nas wyszło super, prezenty udane zapomniałam o zdrapce ;/ ale nadrobie na dzien chłopaka
|
|
|
|
#1742 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Dot.: Prezent Dla TŻta,brata,kuzyna, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny) cz.II
Świetny pomysł z tym breloczkiem i kolacją! Dokładnie nie liczy się prezent tylko intencje i pamięć
3mam kciuki, żeby kolacja wypadła pomyślnie musisz nam zdać relację i jego minę jak zobaczy całą oprawę kolacji.
|
|
|
|
#1743 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na dzien chlopaka zawsze daję symboliczny prezent.
Były bilety do kina, czteropak piwa i snickers, kiedyś ulepiłam z modeliny diabła z kuflem piwa w łapce ![]() W tym roku kupię jakieś dobre zagraniczne piwo i może upiekę kopiec kreta
|
|
|
|
#1744 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 30-te urodziny Tż :)
Myślałam też nad wypadem w góry, ale 1. to będzie zima głęboka, więc trzeba by się solidniej przygotować do takiego chodzenia, 2. muszę mieć jak najłatwiejszy i jak najkrócej trwający dojazd... Do Kraka jakieś 4,5h, a mój Z. chciał zawsze zobaczyć...
Może mogłabyś polecić jakiś tańszy nocleg? Znalazłam coś w okolicy 60 zł za osobę... |
|
|
|
#1745 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez zawsze daje tylko symboliczny prezent na Dzien Chłopaka
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
|
|
#1746 |
|
Raczkowanie
|
Niestety nie za bardzo orientuje się w krakowskich noclegach. Hotele w centrum są drogie, spróbuj znajść coś może w Wieliczce, Zabierzowie. zobacz może tutaj http://www.nocowanie.pl/noclegi/wiel...ces,58539.html nie wiem jak wygląda ten nocleg ale magillo to super restauracja. polecam na romantyczną kolecje. oni chyba mają dwie restauracje bo z tego co widze ta jest w wieliczce ale fajnie jest w ich restauracji w krakowie - bieżanowie. miła obsługa przyjazna atmosfera i egzotyczne zwierzęta polecam Wam ją bardzo ! Jak będziesz chciała to podam Ci dokładniejsze namiary
|
|
|
|
#1747 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam TŻtowi taką wodę toaletową i jestem zadowolona
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-7...a-mezczyzn.htmMam nadzieję, że mojemu Kochanemu też się spodoba
|
#1748 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Prezent na święta dla Tżta
Zapachów zadnych tez nie używa choć chętnie bym mu dala.. męskie perfumy ahh..
Myslałam o jakimś sweterku może. |
|
|
|
#1749 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny, znacie moze jakies fajne wierszyki na dzien chlopaka?
Chcialabym napisac na kartce cos, ale wszystkie jakie znajduje sa takie jakies nijakie ;D |
|
|
|
#1750 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1751 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
A pomysłów też nie brakuje Wystarczy ruszyć głową i można samemu stworzyć fajną rymowankę z tym co Wam, Jemu najbliższe!
|
|
|
|
|
#1752 |
|
Raczkowanie
|
Tylko w tym problem, ze ja nie bardzo umiem wymyslac takie rzeczy
![]() A chcialam zeby bylo tak troszke smiesznie ;] |
|
|
|
#1753 |
|
Raczkowanie
|
Raz zaryzykowałam i kupiłam swojemu TŻ perfumy których wcześniej nie używał, byly to Gucci Pour Homme II. Ryzyko bylo duze bo byly dosc drogie ale oplacilo sie to byl strzal w 10 byl nimi zachwycony a ja codziennie moglam je wachac ahhh ;D
|
|
|
|
#1754 |
|
Zakorzenienie
|
grę komputerową jak gra.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
|
|
|
#1755 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1756 |
|
Zakorzenienie
|
mój "oddaje" się namiętnie graniu na PC.
Dlatego nie mam żadnych problemów z prezentami. Ponieważ oboje jesteśmy uczciwi, nie mamy pirackich gier. Zwykle kupuję gry z zeszłego sezonu, bo są tańsze. Np. w dniu wydania "Bioshock 2" kosztował ok 100 zł, a po kilku miesiącach już ok 50 zł.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
|
|
|
#1757 |
|
Raczkowanie
|
Znajomy dostał od swoich kumpli znak ograniczenia prędkości do 30. Na szczęście potem zwrócili go w odpowiednie miejsce, ale uśmiałam się strasznie
![]() A co do wyjazdu za miasto- świetny pomysł Pozdrawiam
|
|
|
|
#1758 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo chętnie skorzystam z wszelkich porad!!Myślę też na wykombinowaniem czegoś takiego.... uwaga :P http://www.gazetomania.pl/ProductsPa...53297D6372244C normalnie... muszę kasę ciułać! ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Cytat:
![]() ![]()
|
||
|
|
|
#1759 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny jak wiecie niedługo dzień chlopaka.
Mój chłopak ma 17 lat i nie mam pojęcia co mu kupić niestety zasoby portfela ograniczone:P Czy wypada kupic sam np żel do mycia twarzy z Vichy z serii normaderm? albo krem na dzien z tego? On ma troszke problemy z cera i tak wpadlam na pomysl z kosmetykiem.Chcialam mu tez zrobic zdjecie moje i oprawic w ramke ale ja nienawidze sobie zdjec robic przez kompleksy moje :P Wiec..wypada kupic zel do mycia buzki?
|
|
|
|
#1760 |
|
Wtajemniczenie
|
Zależy jaki Twój chłopak ma charakter, bo niektórych może urazić kosmetyk na problemy z cerą
Wydaje mi się, że na dzień chłopaka lepsze będzie Twoje zdjęcie w ramce ![]() Dziewczyny, a ja zawsze myślałam, że dzień chłopaka jest 10 marca:/ To jak to w końcu jest..?:/ |
|
|
|
#1761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A zdjęcie do ramki i tak zrób! Swoje, albo Wasze razem Na pewno będzie bardzo zadowolony
Edytowane przez *Catherrine* Czas edycji: 2010-09-08 o 17:57 |
|
|
|
|
#1762 |
|
Przyczajenie
|
A dajcie spokój.. mój to chyba jakiś wyjątek.. Nie bawi sie w to.. jakieś gadżety technologiczne też go malo obchodza.. oj cięzko bedzie ;/
|
|
|
|
#1763 |
|
Zakorzenienie
|
z moim tez ciezko bedzie :|
|
#1764 |
|
Raczkowanie
|
z moim tak samo
|
#1765 |
|
Zakorzenienie
|
trzeba bedzie chodzic po sklepach i szukac
mam nadzieje ze natrafie na cos oryginalnego ale tez konkretnego
|
#1766 |
|
Przyczajenie
|
No własnie przed wyprawą po sklepach wolałabym miec jakis pomysł.. oj z tymi naszymi facetami ;P
|
|
|
|
#1767 |
|
Zakorzenienie
|
to jest szok z tymi prezentami xD
haha moze znajdzie sie w koncu jakas wizazanka ktora nam pomoze
|
#1768 |
|
Raczkowanie
|
Dzień Chłopaka czy Dzień Mężczyzny?
zastanawiam się czy będąc w związkach obchodzicie Dzień Chłopaka (30 września) czy Dzień Mężczyzny (10 marca), bądź żadnego z nich ;p
w zeszłym roku kupiłam TŻ na Dzień Chłopaka jedynie słodką kartkę z życzeniami, zresztą sam nie wiedział, że istnieje coś takiego jak Dzień Chłopaka sęk w tym, że urodziny ma w Dzień Mężczyzny, a ja nie lubię 'sklejać' świąt i traktować je hurtem kupiłabym w tym roku też jakiś drobiazg, np. jakiś kubek, tylko tak się zastanawiam ile można obchodzić Dzień Chłopaka, zwłaszcza, że TŻ ma już 24 lata, a bez sensu jak zacznę co roku kupować coś na Dzień Chłopaka, po czym nagle bez słowa przestanę, bo uznam, że już za dorosły jest na Dzień Chłopaka ;D jak to jest u Was ? ![]() EDIT: ucięło mi pytanie w ankiecie, oczywiście: które święto ewentualnie obchodzicie
Edytowane przez Agnesia_ Czas edycji: 2010-09-09 o 17:44 |
|
|
|
#1769 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dzień Chłopaka czy Dzień Mężczyzny?
wychodzę z założenia, że mój 23-letni TŻ już nie jest chłopcem, więc raczej dzień mężczyzny
|
|
#1770 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Dzień Chłopaka czy Dzień Mężczyzny?
no tak, ale co ja mam zrobić, gdy mój TŻ ma wtedy urodziny ?
Nowe wątki na forum Prezenty
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:38.

sęk w tym, że urodziny ma w Dzień Mężczyzny, a ja nie lubię 'sklejać' świąt i traktować je hurtem