|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Najlepsze farby Blond-wätek zbiorczy(offtopowo) II
Miałam dziś taki okropny dzień.... ;(
Pakuję się i wracam do Londynu, znów zostawiam rodzinę na kilka miesięcy (studiuje na akademii teatralnej, drugi rok).. Do tego, umyłam włosy (farbowane na blond niedawno) i okazało się, że są okropnie zniszczone (ciągną się końcówki) i musiałam je ściąć i teraz mam takie do ramion/pocieniowane... Zostały te zdrowe tylko, ale tak mi smutno, nie lubię tak krótkich włosów... Co za dzień |
|
|
|
#4502 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zobacz słoneczko wyszło
|
|
|
|
|
#4504 |
|
Rozeznanie
|
Ja już po prostu tak strasznie chciałam mieć dłuższe włosy (szczenięce marzenia). A teraz mam tak pocieniowane, że te z przodu ledwo mi w kitkę wchodzą (wypadają niektóre kosmyki). W szkole się będą czepiać..
Ale racja, słonko wyszlo a włosy odrosną.. |
|
|
|
#4505 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a mogłabyś mi napisac jak mam to zrobic jeszcze raz z tym farbowaniem?? no to dużo u Ciebie Dziewczyny dzięki ![]() Yattamanka nie są ciężkie, ja ich praktycznie nie czuje naprawdę ![]() ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- dzięki ale to nie kitka z boku tylko kucyk z tyłu przełożony do przodu, żeby było widac włoski jak robiłam zdjęcie od przodu: ale kitka z boku to dobry pomysł
ognista rudość żelki na swoich ![]() studentka II roku Pedagogiki TŻ 13.12.2010 Edytowane przez EwCiA000 Czas edycji: 2010-09-07 o 18:51 |
|
|
|
|
#4506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie też na początku było przykro. Ale z czasem zuważyłam, że dzięki temu odżyły i zrozumiałam że to była dobra decyzja. Teraz jeszcze Ewa wyskoczyła z tymi klipami, no nie mogę po prostu Jakbym miała dłuższe włosy to bym już je kupiła ale nawet nie będzie o co zaczepić ![]() a apropo cen to u mnie koło 300 nawet widziałam czesne. Także 170 to naprawdę nie tak źle. Zależy też jeszcze jaki to tryb studiów- to też ceny są różne |
|
|
|
|
#4507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4508 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na szczescie nigdy nie musialam drastycznie zmieniac dlugosci (odpukac
), jak chdzilam do fryza na balejaze to podcinala mi koncowki za kazdym razem Teraz odkad farbuje sama, wloski w koncu urosly i rosna caly czas a sciac chodze jak sama widze potrzebe, ostatnio bylam 4mies temu i jeszcze jest dobrze
|
#4509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale już masz to za sobą i teraz za to masz śliczniutkie te włoski
|
|
#4510 |
|
Raczkowanie
|
a jaka farbka najlepsza na ochodzenie koloru?
n&e 522? czy moze loreal stokholm? a moze jeszcze cos innego? ktorys z nowych castingow? Bardzo prosze o rade i wskazowki bo jutro chcialabym kupic farbe
|
|
|
|
#4511 |
|
Zakorzenienie
|
Tak Nasza Snowee ma śliczne włoski. Ale ma też łatwiej niż my z rozjaśnianiem i to też dlatego. jak ja bym chciała mieć naturę średni blond... a tu jasny brąz i trzeba kombinować.
Ewcia jak już zrobisz podkład to potem syossa na 30 minut na odrost, potem zlej wodą pomasuj- potrzymaj na całości 10 minut i zmywaj. Już tyle razy to pisałam
|
#4512 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() bo nawet jak odrost gorzej chwyci to da sie zamaskowac, przy Waszych blondach musi i fajnie jest jak wychodzi idealnie i rowno Bunny ja mam nadzieje, ze moj natural to sredni blond, bo ja dlugo nie moglam okreslic az w koncu ktos tu mi napisal i fryzjerka potwierdzila. Zdj odrostow zalaczam (jakies stare ale cos tam widac )Cytat:
Obie farby sie nadaja, bierz ktora wolisz, n&e uzywa tu wiekszosc i sa zadowolone
|
|
#4513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() choc odrost dopiero 5 mm, ale myślę czy by już nie zrobić bo poprzednio tym mroźnym blondem wyszło mi rudo i teraz jak włoski odrosły to to wygląda jak jeden wielki odrost - średnio tak wyglądowo. Sama nie wiem czy poczekać jeszcze.. |
|
|
|
|
#4514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ile minelo od Twojego ost farbowania? Bo chyba cos malo Ale mam jak Ty, minimalny odrost sie pokazuje i juz mam chec farbowac Nie wiem ale jakos nie trawie odrostow..Ten co pokazalam na zdj powyzej towyjatkowo duzy jak na mnie ale to dlatego, ze to bylo tuz przed tym jak zrezygnowalam z balejazu i postanowilam farbowac sama, no i dlugo myslalam nad farba
|
|
#4515 |
|
Zakorzenienie
|
ja dziś cały dzien zalatana, nie miałam chwilki, żeby Was poczytac
![]() jutro nadrobie, ale teraz muszę choć to napisać... EWCIA, PRZEŚLICZNE TE TWOJE WŁOSKI ![]() kolor idealnie dopasowany, długość boska...no po prostu wymiękam ![]() wyglądasz super !!!!!!!!!!!
|
|
|
|
#4516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale jak mówię mam jeszcze rude odrosty z zeszłego farbowania to razem to wygląda na 1,5 cm Wiem, że powinnam poczekać, ale to nie wygląda.. i tak mnie korci
|
|
|
|
|
#4517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), moze poczekaj do przyszlego weekendu chociaz, wtedy bedzie tak akurat
|
|
#4518 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wloski cale szczescie zrobilam tydzien temu ale powiem Ci, ze w trudne dni zazwyczaj patrzac w lustro narzekamy, mniej sie sobie podobamy i wszystkie nasze wady sie jakby uwydatniaja, takze moze to jest wlasnie kwestia tego a z Twoimi wloskami wcale nie jest tak zle wstaw foto to Cie pocieszymy
|
|
#4520 |
|
Przyczajenie
|
zakłopotanie w wyborze koloru i sposobu farbowania
hej. pisze tutaj 1 raz mimo ze konto mam juz dosc sporo czasu. bylam dzis w sklepie by kupic farbe do ponownego farbowania lecz.... zdecydowałam sie na inny kolor
na 2 zdjeciu jestem ja
|
|
|
|
#4521 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mówiłam że kolor bedzie pasowac i ze beda grube tak wiec polecam sie na przyszlosc
|
|
|
|
|
#4522 |
|
Zadomowienie
|
dostałam moje fotki z maja jak mialam przedluzane i ciemne wlosy z odrostem od marca
w 2gim zalaczniku zblizenie na moj naturalny kolor
|
|
|
|
#4523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale choroby nie mam, u mnie kobiety chude w rodzinie takze to dziedziczne. Najwiecej wazylam w gimnazjum, ok 54kg, potem zaczelam chodzic na basen to schudlam do 50, potem mialam troche stresu w szkole to spadlam do 47-48 i juz tak sie trzymam. Ale nie narzekam, dobrze sie czuje w takiej wadze tylko rece i nogi mam za chude i dodatkowo koscista jestem a wiec efekt podwojny
|
|
#4524 |
|
Zakorzenienie
|
Snowhite ja miałam to samo z balejażem u fryzjerki. Ciągle podcinała końce i moje najdłuższe włosy jakie przy blondzie zapuściłam ledwo łopatek dotykały. Wg niej co balejaż to trzeba podciąć. A jak juz namówiła mnie na cieniowanie to fajnie po wyjściu od fryzjera ale potem masakra! Ani to związać ani rozpuścić bo bez modelowania wyglądałam jak ścięta na dwie warstwy. Dłuższa pod spodem a krótka na wierzchu. I do tego zawsze włosy po tym mi się sypały więc na następnej wizycie kazałam sobie zawsze wyrównywać i tym skracałam sobie kudełki jeszcze bardziej.
|
#4525 |
|
Raczkowanie
|
hmm a ja dalej nie wiem: n&e 522 czy syoss 9-5? Jak myślicie?
|
|
|
|
#4526 |
|
Magda ;)
|
|
|
|
|
#4527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tym syossem jeszcze zadna tu nie robila, jak Ci sie nie spieszy to poczekaj niedlugo Adzi i Ewcia beda nim robily to zobaczysz efekty a jak chcesz juz to rob 522 ona jest sprawdzona przez niejedna wizazanke i polecana.
|
|
#4528 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam wam pokazać jakie mam naturalne włosy, ale kurcze mam już tak długo czarne
a z tych starych to prawie wszędzie mam kitkę ![]() Jedno takie znalazłam, ale jest ciemno i jest robione z fleszem i tak bardziej pod rudy podchodzą :/ Ale w świetle dziennym blondowate są.. no były Nawet nie wiem co to za kolor
|
|
|
|
#4529 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a tej syoss troche sie boje jak wyjdzie bo to niesprawdzona nowość
|
|
|
|
|
#4530 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:53.

ta dam

Teraz odkad farbuje sama, wloski w koncu urosly i rosna caly czas a sciac chodze jak sama widze potrzebe, ostatnio bylam 4mies temu i jeszcze jest dobrze 

na 2 zdjeciu jestem ja