|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 15
a tak wpadła mi w necie i sobie pomyślałam że może by taka nabyć bo taka ładna ale ile choinek można mieć w domu ![]() o kochana to życzę udanych wakacji - bawcie się dobrze
|
#1712 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=adrijah;21925507]a jutro rano lecę
na Kretę. TŻ już był, ja lecę pierwszy raz QUOTE]A gdzie dokładnie jedziesz?? Bo ja wakacje 2009 spędziłam na praktyce studenckiej. Całe 3,5 miesiąca roboty w hotelu w Panormo ![]() Piękne wspomnienia
|
#1713 |
|
Zakorzenienie
|
kochana udanych wakacji - jeszcze raz baw się dobrze !! szczypioreczki dla Was obfitych spadziorów ![]() dobranoc
|
#1714 |
|
Raczkowanie
|
czy mazeina to inaczej na skrobia kuku?
|
|
|
|
#1715 |
|
Raczkowanie
|
MAIZENA, to skrobia kuku
|
#1716 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1717 |
|
Zakorzenienie
|
Ehhh Grecja, Egipt ... podeślijcie nam troszkę słoneczka z tych wakacji
|
#1718 | |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() Cytat:
hotel Aquis Silva Beacheeh chciałabym mieć praktyki w takich miejscach podrasujemy trochę to Twoje
|
|
|
|
|
#1719 |
|
Zadomowienie
|
Ło jezusicku!!! Ale dzień
ja pierniczę... ledwo żyję.Z pracy poleciałam na 16.30 do szkoły na zebranie. Najpierw dyrektor opowiadał przez 40 minut o osiągnięciach szkoły, jej wynikach z testu szóstoklasistów, ocenie pracy nauczycieli i sukcesach uczniów... Fajnie, ale nie wiem czy właśnie dziś chciałm to wszystko wiedzieć. Potem pani pedagog szkolna PO RAZ DRUGI (bo pierwszy raz zrobiłą to 1 września na rozpoczęciu roku) poinformowała nas - rodziców jakie mamy obowiązki w stosunku do swoich dzieci - w końcu właśnie dostaliśmy takie gotowe 7-latki w prezencie od Państwa Polskiego i należy do nich dołączyć instrukcję obsługi. Czyli dowiedziałam się wielu rzeczy, o których wcześniej absolutnie nie miałam pojęcia: że muszę karmić swoje dziecko, że muszę dawać mu kanapki do szkoły, że muszę stworzyć mu włąściwe warunki w domu do pracy, przygotować biureczko, kupić podręczniki (ma od lipca), pomagać w rozwiązywaniu problemów no i że nie powinnam rozwiązywać konfliktów domowych w obecności małoletniej córki. Noż kurka, co ja bym zrobiłą bez tej wiedzy.... Trwało to kolejne pół godziny. Potem w sali pani wychowawczyni, jak to na pierwszym zebraniu, cztała nam regulamin świetlicy, informowała o systemie oceny dzieci w szkole, dyktowałą kalendarz imprez szkolnych i dni wolnych, dyktowała - UWAGA!- jakie modlitwy będą na religii zaliczane w którym miesiącu (!!!) - to na prośbę katechetki, próbowała nas nakłonić do zgłoszenia się dobrowolnie do trójki klasowej, proponowała wyjazd dla dzieci, zbierała kasę za mundurki, opowiadała nam o naszych dzieciach i o swoich planach co do ich małych osób... Zrobiłam milion notatek - i dobrze, bo nic już nie pamiętam. Z zebrania wyszłam o 19.30. Przez ten czas mój małż błąkał się z małą po sklepach, zrobili zakupy, odwiedzili wszystko, co się dało w okolicy i niemal wyli w samochodzie w bezskutecznym oczekiwaniu na mnie. Dotarliśmy do domu półżywi, głodni jak psy, ten z głodu zeżarł jakiegoś rogalika, któego kupił też córce ( ). Rzuciłam się do garów i jeszcze mielone turlałam po nocy. Zjedliśmy obiad na kolację, padłam na dupę, doczytałam, co napisałyście przez ten czas i teraz dogorywam przed telewizorem. Oż w mordę, jak ja kocham zebrania szkolne!!!!
|
|
|
|
#1720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w którymś momencie któreś sprytnie wykombinowało i zrobili sobie podział - do mnie chodził Tata na zebrania, do brata chodzi Mama. Oboje tak samo tego nienawidzą, dlatego Mama teraz co jakiś czas próbuje przekonać Tatę żeby poszedł za nią, kiedy on już ma to za sobą. Z tym, że mój Tata jak mu coś nie pasuje to musi o tym głośno i dobitnie powiedzieć, także czasem wywoływał drobne awantury na zebraniach. Jak to mawiał "tak dla urozmaicenia, bo nudno było"
Edytowane przez adrijah Czas edycji: 2010-09-07 o 22:37 |
|
|
|
|
#1721 |
|
Raczkowanie
|
Ojjjjjjj to pięknie
Hersonissos, tam jest przepięknie, ja byłam obok w regionie Rethymnon, a przez Heraklio przejeżdżałam jak wracaliśmy z portu . Polecam też rejs na Gramvouse
|
#1722 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1723 |
|
Raczkowanie
|
Jejku przeklęty dzień w którym spróbowałam smak Nutelli!!! Buuuuu to jest takie pyszne, jak mam sie opanować;(
No a jeśli juz mi sie uda, to gdzie trzymacie to cudenko? w szawce czy w lodowce zeby dalej takie pyszne bylo przez kilka dni? |
|
|
|
#1724 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak dla mnie to wolę Nutellkę taką z szafeczki, taką co się roztapia w ustach, bo w lodówce to często zamarza na kość. Jeśli chodzi o trwałość to znika szybko więc się w szafce nie popsuje
|
|
#1725 |
|
Zadomowienie
|
No.... i co...? Która to królewna wspomniała dziś o koglu-moglu? ![]() Że Aleksandra podchwyciła i powtózyła to głośniej to pamiętam ... No i co teraz właśnie o 23-ej robi Agnieszka? Jak to co? Wpiernicza kogel-mogel!!!! No pięknie... |
|
|
|
#1726 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1727 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) u mnie w liceum moja wychowawczyni wpadła w szał jak na wywiadówkę nie przyszedł NIKT z rodziców Jejku czy u Was też tak zimno ?? Ja teraz siedzę we flanelowej piżamie (różowej w czarne pudle ), którą wyciągałam jak na zewnątrz było -30 stopni
|
|
|
|
|
#1729 |
|
Raczkowanie
|
Pychota ale ja juz tyle jaj dzis pochłonęłam ze może do jutra wytrzymam... pfff dobrze ze mam jeszcze nie cale 40min
![]() a co polecacie na obiadek na PW? |
|
|
|
#1730 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- No i już. WIęcej ze mnie nie będzie dziś - czuję się jak koń po westernie... Idę spać. Czyli co, jtro spadeczki? No to umowa stoi ![]() Dobranoc. |
|
|
|
|
#1731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ja jutro sobie chyba kupię, albo zrobię na drutach mitenki, bo mi łapska drętwieją z zimna jak pisze na klawiaturze .
|
|
|
|
|
#1732 |
|
Raczkowanie
|
Dobranoc <papa>
|
|
|
|
#1733 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=agnes305;21925641]
Cytat:
?ojejku, ale dzis sie najadlam na tych warzywkach. i wypilam z mama lampke wina (ona tez juz nalega zebym przeszla na III i lekko psioczy o ten moj wysoki cholesterol). jutro nie ma co liczyc na spadek, moze chociaz wzrostu nie bedzie ;P ps. o co chodzi z ta ketoza? przyznam sie ze probowalam cos wyszukacna forum ale srednio idzie mi pojecie w jakim kontekscie tego uzywacie ;p Edytowane przez songoma Czas edycji: 2010-09-07 o 23:56 |
|
|
|
|
#1734 |
|
Zakorzenienie
|
zaliczyłam obie poprawki!
|
|
|
|
#1735 |
|
Przyczajenie
|
witam serdecznie wszystkich
![]() dziś rozpoczęłam tę dietę.zdaje się być naprawdę cudowna,jakby stworzona dla mnie=zawsze lubiłam rybki i nabiał.po raz pierwszy w życiu uczestniczę w forum zaczęłam po to,by przetrwać w towarzystwie wszelkie kryzysy związane z dietą.przeczytałam niemal wszystko.będę miała chyba o tyle łatwiej,że nigdy nie jadłam słodyczy i nie będzie mi ich brakowało,he he -naprawdę.bardzo pozdrawiam wszystkich i życzę pięknych efektów diety!!!jutro drugi dzień uderzeniówki.p.s.mam 162 cm wzrostu i ważę 70 kg,pragnęłabym zdobyć wagę 57kg,mam nadzieję,że się spełni......buziaki
|
|
|
|
#1736 |
|
Rozeznanie
|
witajcie na wadze -0,3 kilo. bolą mnie nerki (chyba) a może to starość?
. zdecydowałam, że odstawiam jajka na kilka dni... i jem więcej warzyw, bo ostatnio nie jem ich prawie wcale (czasem jakiś pomidor czy ogórek, ale ogólnie mizernie). niestety należę do osób, które pewność siebie czerpią z własnego wyglądu... a jutro mam ważne spotkanie. liczyłam, że zejdę poniżej 50 (mojej psychice wystarczyłoby 49,9 ), ale nie ma szans.
|
|
|
|
#1737 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiedziałam, że się tak skończy. Pozbawili mnie internetu (od dziś mam ten etap za sobą), nie miałam waszego wsparcia i popłynęłam. Tydzień grzeszenia i to porządnego. Ale wracam do was, grubsza o 2kg (
|
|
#1738 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Mam jednodniowe zaległości a tak choć się nie odzywam za często to śledzę... mam Was na oku Jak zwykle zawitałam do Was by pochwalić się spadkiem i to jakim -500g po 6 dniach od ostatniego ważenia.... ale to było wczoraj... a dzisiaj pokusiło mnie by wskoczyć na wagę i zobaczyłam kolejny 500g spadek!!! Czuję się świetnie
|
#1739 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
obym nie była jedną z tych dukanek co na diecie mięsno rybnej nie mogą schudnąć. Może ma na to wpływ grupa krwi?? ja mam A rh- i podobno powinnam unikac mięs i większości ryb, za to nabiał jest wskazany….. nie wiem co mam robić. No nic dukam dalej grzecznie i czekam na spadzior, byle by był ogromny :PP
|
|
|
|
|
#1740 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
co za poranek ... normalne mam ochotę komuś tak zwyczajnie wyszarpać kogo i poustawiać bo mnie rozniesie .. zaczęło się już rano o 4 sąsiad zaprezentował nam swoje umiejętności gry na pianinie ... pan Zbysiu jest z nami od zawsze - doskonały w swoim zawodzie i przesympatyczny człowiek ... przyszedł się pożegnać a ja myślałam że wyjdę z siebie i stanę obok - co to się porobiło świat schodzi na psy - no rzesz żeby się już ten dzień skończył ... agnese kurna u Ciebie wczoraj też jakaś masakra - ile można ? Cytat:
ooo widzę że nie tylko u mnie był taki podział, rodzice na przemian chodzi do starszego brata a później już po równo do mnie tata a mama do i siostry - teraz się już nie dziwie czemu tak radością promieniowali gdy dowiadywali się że wywiadówka ... ja polecam leczo, gołąbki, bigos lub zupkę kalafiorową ![]() pięknie !!! gratuluję !
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:08.

?
na Kretę. TŻ już był, ja lecę pierwszy raz ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

ja pierniczę... ledwo żyję.
do trójki klasowej, proponowała wyjazd dla dzieci, zbierała kasę za mundurki, opowiadała nam o naszych dzieciach i o swoich planach co do ich małych osób... Zrobiłam milion notatek - i dobrze, bo nic już nie pamiętam. Z zebrania wyszłam o 19.30. Przez ten czas mój małż błąkał się z małą po sklepach, zrobili zakupy, odwiedzili wszystko, co się dało w okolicy i niemal wyli w samochodzie w bezskutecznym oczekiwaniu na mnie. Dotarliśmy do domu półżywi, głodni jak psy, ten z głodu zeżarł jakiegoś rogalika, któego kupił też córce (
). Rzuciłam się do garów i jeszcze mielone turlałam po nocy. Zjedliśmy obiad na kolację, padłam na dupę, doczytałam, co napisałyście przez ten czas i teraz dogorywam przed telewizorem.

No.... i co...? 
) u mnie w liceum
świat schodzi na psy - no rzesz żeby się już ten dzień skończył ...