![]() |
#1351 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
'Chciałabym, żeby mój rękaw był na tyle odpowiedni, abyś mógł ocierać nim swoje łzy.'
'chciałabym mieć pilot do sterowania jego humorkami .' 'za 5 sekund rzucimy się sobie w ramiona lub odejdziemy bezpowrotnie' 'A prawda jest taka, że czasami tak mi Ciebie brakuje, że ledwo mogę to znieść.' 'I wolę kłócić się z Tobą, niż całować kogokolwiek innego' 'zdmuchując urodzinowe świeczki na torcie, zmarnowałam na ciebie tyle życzeń.'
#1352 |
Raczkowanie
|
:*
Pamięta ktoś jeszcze Brazylijke? ![]() ile razy można przeżyć kołowrotek uczuć i loterię szczęścia ? Spróbujmy matematycznie - na osi czasu przez punkt mojej słabości po linii twojej niewiedzy, na styku geniuszu nas obojga .... Pogodziłam się z tym, że ty od dawna nie mnie, a jej parzysz zieloną herbatę... Bo, pamiętaj masz tylko jednego przyjaciela jednego jedynego i to Ty nim jesteś dla Siebie! Ej, chłopaku z kliszy moich oczu, już zawsze będziesz w mojej głowie. Złapałabym Cię wtedy za rękę, ale przeszkadzałyby mi ściany oddzielnych trumien... Moje serce, skradłeś je, czy Ci podarowałam? Niech będzie z Tobą zawsze, niech się nie psuje i niech dobrze Ci służy. ...dziękuję za uwagę, nadrobiłam zaległości, jestem na czasie
![]()
#1353 |
Raczkowanie
|
Dot.: ;****************
![]() Źle nie jest, ale 'dobrze' wygląda inaczej. Rzućmy monetą! Orzeł - zostajesz ze mną, reszka - rzucamy jeszcze raz. ♥ Uśmiech to taki prosty sposób, na to, aby wszyscy uwierzyli, że z Tobą wszystko w porządku.
#1354 |
Zadomowienie
|
Brazylijka ;*
|
![]() ![]() |
![]() |
#1355 |
Zadomowienie
|
nie mogła bym mieć więcej niż mam.
i nie potrzebuję już nic z tego, czego nie mam. i to właśnie jest korzyść dobrych wspomnień, że nie niszczą się od używania. i w dodatku nie zajmują miejsca tak jak inne rzeczy, a co najważniejsze - nikt Ci ich nie ukradnie. pięć miliardów lat. nim zgaśnie słońce. to jest czas, który pozostał, żeby zrobić ze wszystkim porządek. pozwalasz mi wierzyć, ze jest coś - w dodatku coś bardzo cennego - co trwa na tym świecie, choćby nie wiem jak nas przekonywali, że nic nie trwa i że dlatego nic nie ma wartości. kiedy umieramy, opowieść naszego życia ogranicza się do zmiany gatunku. nie jesteśmy już opowiadaniem kryminalnym, komedią czy historią epicką. stajemy się książką od geografii, biologi, historii.
#1356 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
____________________ 'I don't wanna hear what You've got to say. Just don't.' Nie chcę słyszeć co masz do powiedzenia. Po prostu nie. 'Don't try to keep me from life. I'm growing older. I'm getting stronger, ready to fly away..' Nie próbuj mnie odsunąć od życia. Dorastam. Staję się silniejsza, gotowa, by odlecieć daleko.. 'I'll decide the path of my life. I'll choose what I wanna do. You can stand in the way but the wall You made will come crumblin'.' Ja zadecyduję o drodze mojego życia. Ja wybiorę co chcę robić. Możesz stać mi na drodze, ale mur, który stworzyłeś rozkruszy się. 'I'm gonna run far away. You may try to hold me back but what can I say.. It's my life, stay out of it.' Ucieknę daleko stąd. Możesz próbować mnie zatrzymać , ale cóż mogę powiedzieć.. To moje życie, trzymaj się od niego z daleka.
![]() ![]() |
![]() |
#1357 | |
Zadomowienie
|
i wróciła Asia po poprawce ![]() ♥ ! ![]() ![]() Cytat:
![]() zabieram powyższy Mała ![]() jestem już jestem! <3 *
co się gapisz? przecież tęsknię nic więcej zrobić nie potrafię, jeśli nie możesz być mój - płaczesz? - nie, k****, oczy przemywam. mógłbyś coś. być byś mógł. mam gdzieś rady pod tytułem: naturalność to podstawa, sukienka nie powinna sięgać powyżej kolan, a dekolty najlepiej wyeliminować z garderoby. żyję według własnych zasad, czarny stanik wystaje spod białej koszulki, ślad czerwonej szminki zostawiam na papierosie, a pofalowane czarne kosmyki opadają swobodnie na gołe ramiona. bo Ci prawdziwi są prawdziwi nie muszą zapewniać, że tacy są. 'Oni szepczą jej czule, ale to ja z nią tańczę, W końcu to zrozumie, że to z nich ja o nią walczę' * 'Tracę nerwy, bo zostawić tu na chwilę Ciebie samą, Zaraz się chamy pchają całą zgrają.' * odwróć się na pięcie i idź przed siebie, będzie co będzie, nosem szoruj po niebie. ![]() * Eldo - Tańczę z nią.
(...) a jak już chcieć to tak, że od samej chęci rośnie serce. .. gdzie nadać list, aby dotarł do Ciebie? Marika, moja Mała Iskierko, tak bardzo mi Ciebie brak.. [*] Edytowane przez poprostuAsiss Czas edycji: 2010-09-08 o 14:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1358 |
Zakorzenienie
|
![]() mój plan na rok szkolny ? zero Ciebie, mnóstwo mnie i szczęście. uwierzyłam w miłość. heh. dobrze, że wierzyć to żaden wstyd. bezludna wyspa pozbawiona uczuć, owiana obojętnością, bijąca cicho w środku bólem. tak. to moje serce. zdąże wykorzystać życie zanim ono wykorzysta mnie. ile byłeś wart ? paczkę fajek i dwie butelki najtańszego wina. `
Edytowane przez keeendy Czas edycji: 2010-09-08 o 19:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#1359 |
Rozeznanie
|
3martyna3 -boska jesteś.
![]() ![]() ![]() Cherry__lady - smacznego. ![]() ![]() ![]() Jak mogę Cię nie kochać, jak krok w krok pozwalasz mi patrzeć w Twoje oczy? Nie ma Cię - nie ma mnie. Wolałabym położyć się ze świadomością, że Cię nie ma i się już nigdy nie obudzić. Niż wiedzieć, że znów jest ona. Ta Twoja jedna, wyjątkowa. - Tęsknisz?! - Nie, ja tylko tak po prostu patrzę przez okno i Cię szukam, tak po prostu siedzę cicho w czterech katach ściany, aby usłyszeć bicie Twego serca. To jest tak cholernie trudne czuć do Ciebie coś, czego Ty wogóle nie rozumiesz, tak trudne. Nie płaczę. Tylko tworzę morze, w którym kiedyś się utopisz. _________________________ __
Ty, ja, zeszyt, kolorowe kredki. serduszka. ![]() Edytowane przez your blue eyes Czas edycji: 2010-09-08 o 14:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#1360 |
Przyczajenie
|
Nie wiem, czy Cię kocham
bo złe chwile przesłoniły moją miłość.. Do Boga składam ręce, może on mi pomoże Jakoś przetrwać w tym horrorze Może kiedyś dotrze, że jeszcze było o co walczyć.
#1361 |
Zadomowienie
|
dziękuję Misiaczki <333
![]() pamięta ktoś jeszcze bajkową ? ![]() '-kocham Cię bo.. -nie mów nic. kocha się za nic. nie istnieję żaden powód do miłości.' Może chcesz iść na spacer w stronę naszych marzeń ? Wszytko, co po sobie zostawił, to tęsknota. Obiecywałeś niebo. Nie słuchałeś, gdy mówiłam, że mam lęk wysokości. -mogę Cię przytulić ? -a czy, gdy chcesz zjeść obiad, pytasz się widelca czy możesz nabić na niego kawałek ziemniaka ? ![]() 'Ty serce się uspokój, a Ty rozum pilnuj serca !' 'Mogłaś mu powiedzieć, że go kochasz, podła egoistko !' 'Pominąłeś jeden mały, nieistotny szczegół. moje uczucia.' okradzione:
otojest,kamisha,3martyna3, limitowanaa,Kofeina w Redbullach, latin,BananowaBrazylijka,boundlessly, nootcool,Chocolaaate to Wy dzisiaj zauroczyłyście moje serducho <33
To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące. <3 Paulo Coelho Edytowane przez bajkowa Czas edycji: 2010-09-08 o 14:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#1362 |
Zakorzenienie
|
Paralogiczna - ![]() _________________________ __ ' gdy jesteś obok, moja dusza mruczy. pomiędzy nami bariera. zło nie jest takie złe, jeżeli zmienisz nastawienie. lubię udawać zimną, twardą, silną. miałeś kiedyś tak, że siedziałeś i bujałeś się patrząc w jedno miejsce, bez słowa, bez unoszenia głowy, by coś zobaczyć. próbowałeś nie myśleć, nie czuć albo po prostu zapomnieć? miałeś kiedyś tak? bo ja mam tak codziennie. kiedy próbuję zapomnieć, co między nami było. '
#1363 |
Zakorzenienie
|
Paralogiczna Cherry__lady ![]() z innej bajki - bierz, ja to robie caly czas! ;* i nic mnie nie obchodzi, bo niczego nie potrzebuję. nauczę się jak cierpi dusza słysząc słowa pożegnania. Wczoraj w nocy poczułam, że pocałowałeś mnie inaczej. i zostałam, nie wiedząc co robić. znam Cię i wiem, ze coś nie idzie dobrze, chodź, powiedz mi prawdę, nie chcę sobie wyobrażac, ze był to ostatni pocałunek. nie wiem, dlaczego zmieniła się Twoja postawa. oby to wszystko było pomyłką. nie chcę wiedzieć, ze Cię straciłam ani, że nasza miłość się kończy. słyszę głos, który zatapia się we mnie i powtarza to, czego nie chcę słyszeć.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
![]() ![]() |
![]() |
#1364 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ** miłość ulotniła się jak gaz, zostały zgorzkniałe uczucia..
namalowałeś mi moją przyszłość z Tobą więc gdzie teraz do cholery jesteś? serce nie sługa, kochać nie przestanie zagraj mi najpiękniejszą balladę o świcie a ja zatańczę Ci tak, że obudzisz się dopiero o zmierzchu |
![]() ![]() |
![]() |
#1365 |
Raczkowanie
|
bajkowa - Bajjkowej nie da sie zapomieć ! xD
BananowaBrazylijka - jasne że pamięta ![]() nie odkładaj mnie na potem.. "A teraz my jesteśmy tymi , przed którymi ostrzegali nas rodzice .."
#1366 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() więcej Ciebie tutaj poproszę ; ) ;* Cytat:
![]() wykorzystam sobie odpowiednio cały twój post! ![]() Przez monotonię, każdą chwilę w moim życiu można przewidzieć jak zwykłą telenowele w stylu 'Moda Na Sukces' Czujesz, że twoje uczucie do niego wygasło, jednak wystarczy minąć go kilka razy na korytarzu, jedno jego spojrzenie a milion pytań krąży po głowie, tysiące wątpliwości. Jestem uzależniona od fajek, Ciebie i tostów z czekoladą. Kiedy rzucasz dla kogoś palenie, ewidentnie później przez tą samą osobę zaczynasz palić. Monotonność dobija, wstajesz rano i myślisz 'dam radę', chociaż szczerze w to wątpisz. Kiedy wypatruję Cię na korytarzu i patrzysz mi w oczy, a ja muszę udawać obojętną - to boli. Im bardziej nie chcesz kogoś spotkać, tym częściej tego kogoś spotykasz. Od dzisiaj codziennie chcę Cię ciągle spotykać. Wiem, kiedy się uśmiechasz, nawet gdy gadamy przez telefon.
![]() ![]() |
![]() |
#1367 |
Zakorzenienie
|
dziękujęęęęęę nie potrafiła udawać obojętnej.![]() ![]() -- nadał sens jej życiu. chciałaby został, a wypowiedziane słowa nie istniały. nie potrafiła wydobyć z siebie żadnego słowa gdy powiedział że muszą się rozstać, jej szczęście odeszło jak za dotknięciem różdżki... nawet ocean wylanych łez nie miał znaczenia, i tak pragnęła by wrócił. był ciepłym oddechem w mroźny dzień. potrzebowała czegoś co zregeneruje jej serce. od tego dnia już nic nie było takie samo dusiła w sobie różne rodzaje tęsknoty. patrząc na ich wspólne zdjęcie nie potrafiła nie płakać dochodziło do niej ze straciła wszystko. starała się z całych sił zrozumieć jego zachowanie ale było za wiele sprzeczności. w jej głowie dudniły słowa:"nie chciałem Cię skrzywdzić" nie chciała się poddać nie umiała pogodzić się z Jego odejściem. w szafie zamknięte wspomnienia... zamykając oczy widziała Go, był to dowód na to ze nadal go kocha.. |
![]() ![]() |
![]() |
#1368 |
BAN stały
|
BananowaBrazylika
![]() ![]() ![]() ![]() ...
umiesz o nim myśleć jak o czymś nie istniejącym ?. potrafisz wykreślić go z serca jednym ruchem ?. nie ? to już wiesz czego musisz się nauczyć . zapamiętaj naiwna laleczko, następnym razem oddając komuś swoje serce upewnij się, że na pewno to jest najlepsze wyjście . szukała drzwi, tak bardzo chciała wyjść z tego świata, znalazła jednak tylko szafę, w której ukryta siedzi do dziś . porozrzucane po kątach pokoju skarpety, stos jego koszul na jej łóżku, tak masz rację, wrócił do niej . ... |
![]() ![]() |
![]() |
#1369 |
Raczkowanie
|
nawet nie wiesz jak bardzo chciałabym
przytulić Cię i powiedzieć: jesteś tylko mój. ♥
Edytowane przez LoveYourEyes Czas edycji: 2010-09-08 o 16:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#1370 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() z racji tego, że dawno nie wymieniałam moich Skarbków, pozwolę sobie to zrobic teraz. Kolejnośc jest przypadkowa - wszystkie jesteście równie wspaniałe! marikab, NieidealnaJa, 3martyna3, Kochanaa, katastroficzna, kreskowa, happyend, Toogether93, caroline2324, notcool, naiwnie__, siatkarka18, xxgroszek07xx, TwojaKokaina, Paralogiczna, bajkowa, otojest, grise, Kofeina w RedBullach, istny_paradoks, one for all, z innej bajki, poprostuAsiss, keeendy, your blue eyes, niewieszjaktesknie, patrysiowa_, kamisha, absorbeed (gdzie Ty się podziewasz??
![]() ![]() ![]() ![]() Niewysłane wiadomości. Kopie robocze moich myśli, próśb, gróźb i rozpaczy. A co byś zrobił, gdyby do Ciebie dotarły? "A my? My to się nie znamy już prawie..."
"Maleńka, świat w Twoich rękach. Nie pokazuj mu się tylko z rana nie umalowana i rób swoje." [aniolek2]622887[/aniolek2] Edytowane przez viper19 Czas edycji: 2010-09-08 o 16:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1371 |
Rozeznanie
|
Nie potrzebny mi jesteś,
już potrafię oddychać. Zachłysnęłam się życiem, zapomniałam twoje dłonie. Nie zabijaj mnie ciszą, myśląc,że zapomnę. plączą się nogi. I w głowie jest chaos. Bywam. Rozmywam się. Ubywam.
#1372 |
Raczkowanie
|
nie zostawiaj tego, którego kochasz dla tego, który Ci się podoba. bo ten, który Ci się podoba odejdzie do tej, którą kocha.
Najgorsze jest to ze opieprzasz się, opieprzasz a gdy chcesz się już pouczyć,robisz się głodny ;D teraz prędko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu. Chciałabym do Ciebie zadzwonić, powiedzieć tak po prostu, że tęsknię. Nie wiem, czy to coś znaczy, nigdy nie chciałam niczego Ci niszczyć, chciałam Ci tylko powiedzieć, że tęsknię. Że ****a tęsknię. O kurde. Kurdekurdekurde. Potrąciłaś jelenia? Nic się nie stało? Może to był Bambi. kocham to, jak w środku naszego pocałunku, czuję jak się uśmiechasz..
![]() |
#1373 |
Zadomowienie
|
And as long as I'm livin'
I'll be waitin' As long as I'm breathin' I'll be there Whenever you call me I'll be waitin' Whenever you need me I'll be there I tak długo jak żyje Będę czekał I tak długo jak oddycham Będę tam Kiedykolwiek mnie wezwiesz Będę czekał Kiedykolwiek będziesz mnie potrzebować Będę tam Lenny Kravitz- I'll be waiting
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
![]() ![]() |
![]() |
#1374 |
Zadomowienie
|
__ wygląda na to, że ranili się od zawsze -dobrze że marzenia nie są karalne -no -posiedziałabym trochę -ja dożywocie `- kochanie, jaki mam kolor oczu - kolor wiosennego świtu z mgłą, w której mógłbym błądzić całe życie` pan by nie mógł być warzywem – nawet karczoch ma serce |
![]() ![]() |
![]() |
#1375 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() i życzę weny ![]() ![]() Gdy go widzisz z nią,
brakuje Ci tchu. Nagle dostrzegasz jakiś sens - zemsta. Pada deszcz. Herbata stygnie. Robię co chcesz. Edytowane przez your blue eyes Czas edycji: 2010-09-08 o 18:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1376 |
Zadomowienie
|
♥♥
thanks <3
kochanie go było żartem,
[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/FONT] Edytowane przez Primadonna Czas edycji: 2010-09-08 o 18:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#1377 |
Raczkowanie
|
hej
![]() ![]() '-Zostawiam swoje serce przy Tobie, ja już go nie potrzebuję. -Zatrzymam je,bo wierzę, że kiedyś po nie wrócisz...' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1378 |
Raczkowanie
|
Czerwona na niej sukienka.. Jeśli tylko bedziesz chciał będe Twoja
![]()
#1379 |
Zakorzenienie
|
![]() Powiedz mi, jak to możliwe, że każdej nocy kładę się do łóżka cała w bliznach, a ranem budzę się bez skazy. Nie chcę spadać sama, wolę z Tobą. Spokojnie, to nie ziemia drży - a moje myśli. |
![]() ![]() |
![]() |
#1380 |
Zadomowienie
|
I specjalnie na złość Tobie zapomne o wszystkim co z tobą związane
![]() Czy naprawde Twoje serce zapomniało już jak kochać? ![]() Zemsta będzie słodka,mam nadzieje że choć przez chwile poczujesz się tak źle jak ja... Myślałeś że trafiłeś na naiwną?Nie Skarbie to ja teraz Tobą sie zabawie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:42.