|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
Cytat:
![]() Oj Justynka chciałabym Cytat:
![]() chyba uciekam spac pozno się robi
|
||
|
|
|
#3542 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
kropelko ale mam teraz za swoje. przed ćwiczeniami sie nie ucieknie... bo celulit został i trza się go pozbyć niestety
ale moje wymiary to:64 talia 74-brzuch 81 biodra 90 pupa 49 udo i 35 łydka i teraz trza to wyćwiczyć ale cwicze od 2 tygodni nogi i poszło 4 cm i bzuch tez i już dziś 3 raz robiłam posladki
|
|
|
|
#3543 |
|
Zakorzenienie
|
bry
![]() Justynka gratuluję! ![]() Kropelka...eh..tęsknota jest najgorsza...ja jak się nie widziałam z moim Tż..to się jeszcze bardziej katowałam jakimiś dołującymi piosenkami..i zawsze mnie na wspomnienia brało..a teraz z perspektywy czasu, uważam, że powinnam lepiej wykorzystac ten czas:P nie ma co się zamartwiac..tylko trzeba sobie jakoś fajnie czas spędzac..![]() Siunia ja Cię zaraz zmotywuję wystarczy?
|
#3544 |
|
Zakorzenienie
|
Nati dziękuję
ja właśnie idę na busa bo pojadę do dentysty. Przyzwyczaiłam się samochódem to teraz mam:p
|
|
|
|
#3545 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Nati ała Ty niedobra Ty !!! ale ok kąpię się i poczytam coś potem mam już cały dzień zawalony ale wieczorkiem usiądę jeszcze![]() ![]() Jak tam z pogodą u was ? Ja z rana jak roletki podniosłam to taka mgła że masakra.. w Domu zimno <zalałamka> Wiecie co ? doszłam do wniosku, że związku na odległość w cale nie są takie złe i jednak fajnie jest jak się czeka na tego swojego kochanego :P tęsknię za moim nadmorskim łobuzem :P ale zobaczymy co się da zrobić prosze o mocne trzymanie kciuków
|
|
|
|
#3546 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
#3547 |
|
Zakorzenienie
|
czeessscc Kochane Moje!!!!!!!!
JEEEESSSTTTEEEMMMMMM ![]() ![]() ![]() ale się za Wami stęskniłam
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#3548 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia wreszcie !!
My za Tobą też tęskniłyśmy opowiadaj co tam u Ciebie i jak urlopik sie udał
|
|
|
|
#3549 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
własnie staram się Was nadrobić ale to nie jest taka prosta sprawa ![]() urlop hmm...no w sumie się udał. Byłam w Bieszczadach-10km od Polańczyka,od j.solińaskiego-dziura zabita dechami-Berezka. Miał być spokój cisza, zielono itd. no i z tego wszystkiego to było tylko zielono z samego rana zaczeli mi sie tluc, wyc i cholera wie co jeszcze w kolejne dni było już troszkę lepiej, czasem nawet słonko zaświeciło wiec troche pojeździłysmy po okolicy.ahhh dziewczyny a na tamie na solinie spotkałam swojego męza!!!!! ![]() ![]() spotkalysmy kolesi ktorzy na koniach przemierzają bieszczady-3dniowy zarost 180cm wzrostu lekko szpakowaty, boski usmiech, dlugi brazowy plaszcz, kapelusz kowbojski..... uhmmm grrrrr mało sie na niego nie rzucilam!!!!!generalnie dobrze ze byla z nami jeszcze moja siostra bo moja mama czasem byla nieznośna. raz np. odwrócila sie na piecie i sobie poszla costam zwiedzac a my ja potem prawie prze godzine szukałysmy po okolicy!!!! mialam ja ochote zabic za takie zachowanie! ja juz jestem za stara na takie akcje i wyjazdy rodzinne. takze dobrze ze siostra byla to jakos dawalysmy rade ze soba wszystkie wytrzymac,bo my we 3 takie zolzy jestesmy ![]() a jak u Was? widzialam ze Natali ma pieska-slodziak straszny tylko nie wiem skad on sie u Ciebie wzial? oddalas go?As i co to sa pieczone? czy to jest taka jakby zapiekanka z ziemniakami, kiełbasa i czymstam jeszcze? na lisciach kapusty? keidys kolezanka z Andrychowa mnnie na to zaprosila i postawilam oczy w slup jak uslyszalam ta nazwe- mialam lekkiego stracha co to ale przyznaje ze smaczne ![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- ufff nadrobiłam Was! jeszcze mi został klub, a kiedy bede pracowac? ![]() Szalone!
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#3550 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale rozstępy mi zostały i nie moge tego przeżyć ![]() a rozmiary mam całkiem podobne +/- 2cm ![]() Cytat:
tylko ta pogoda jeszcze mnie jakoś tak dołuje teraz ja soj czas będe wykorzystywać na nauke, bo musze się dużo uczyc ost rok, egzamin będzie cięzko, może mniej będę sie skupiac na tęsknieniu, zamartwaniu się to dam rade wytrzymać ![]() Cytat:
Edytowane przez kropelkaa Czas edycji: 2010-09-06 o 13:54 |
|||
|
|
|
#3551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
stęskniłyśmy się strasznie ![]() jestes niesamowita już wszystko nadrobilas, wątek klub i mówisz jeszcze, że praca jaka Ty zorganizowana ![]() fajnie, że urlop się udał, odpoczęłaś i wróciłaś ![]() po tym opisie "męża" to sobie wyobraziłam naprawde super faceta ![]() ja już w domu po zajęciach znow pogoda straszna, deszcz i tak zimno jutro chyba ubiore się 2razy grubiej, bo nie wyrobie denerwuje mnie ta pogoda ciągle tylko chodze zmęczona, śpiąca, zdołowana może jakiś obiad sobie wkońcu odgrzeje
Edytowane przez kropelkaa Czas edycji: 2010-09-06 o 13:54 |
|
|
|
|
#3552 |
|
Zakorzenienie
|
Marta no udało mi się nadrobić wszystko ale nie powiem-kosztem pracy-tylko ciiii
odp. też na Twojego posta w klubie![]() postaram sie odnazlezc jego zdjecie i Wam przesle był boski!!!!!! no i oczywiscie jeszcze musze Wam przeslac zdjecie mojego cudnego płaszczyka nie moge sie nim nacieszyc!a pogoda też mnie derwuje-nienawidze zimna.... oooo jeszcze meila musze podejrzec ![]() Justyyyyyyyyyyyśśśś zgrzytam zębami z zazdrości nad Twoją wagą i zaparciem do ćwiczen. we no mnie kopnij w tyłek żeby mi się też tak chcialo-ZMOTYWUJ MNIE! Aś własnie gadaj!!!! Ty nic nie chcesz mówić! ja pamiętam!
|
|
|
#3553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() właśnie zapomniałam napisać a myslałam o tym czy masz jego zdjęcie, pokazuj! ![]() ej to może będziemy się razem mobilizować do tego ćwiczenia, razem jest łatwiej, bo mi tez się ciężko zebrać ost się wcale nie ruszam kiedyś skakanka, rower, brzuszki a teraz Asia opowiadaj opowiadaj jak nie tu to na klubie ![]() kurde dostałam notatki, ale w programie adobe i musze tam pare rzeczy zmienić i nie wiem jak to wymazać i wpisać swoje coś wiecie może czy się da, pewnie Kaś by wiedziała?
|
|
|
|
|
#3554 |
|
Zakorzenienie
|
Marta Kaś to wie napewno
a z tego co ja czaje to w tym programie nie da rady nic zmienic-na tym wlasnie on polega. a sprobuj skopiowac tekst lub zapisac w doc moze pojdzie![]() uciekam narazie bo trzeba jeszcze popracowac, moze wieczorem wrzuce zdjecia chociaz nie wiem bo mam w planach robic nalesniki a to sie moze skonczyc katastrofa
|
|
|
#3555 |
|
Zakorzenienie
|
Kropelka ja też chodzę zaspana...kurde..i taka niedorobiona jestem...
a w domku mam zimno bo jeszcze się u mnie sezon grzewczy nie zaczął.Aś...nie no koniecznie nam opisz wszytko w Klubie! no chyba że chcesz tutaj, bo widzę żę u Ciebie jakieś zmiany zaszły tak? Gosia cześc ![]() Ja niedawno wróciłam z fajnego spotkania z moją przyjacióleczką..posiedzi ałyśmy poplotkowałysmy i mało brakło a bym się na autobus spózniła ja mam na obiadek żurek dzisiaj i tak się zastanawiam czy sobie go zjesc teraz czy niee? a co do naleśników to miałam wczoraj i były pycha zbieram się do mamy na kawę..będe wieczorkiem
|
#3556 |
|
Zakorzenienie
|
puk puk!!!! jest tu kto???? 9.00 a nikt jeszcze kawki nie robi
buuuuuno to dzisiaj kolej na mnie i czekam na Was---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- eeee znalazłam ładną kawcię i herbatę i diupa nie załączyło się ![]() poszłam dzisiaj po moje ulubione draże i nie było ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- obejrzałam właśnie fotki Martaaaa ![]() Lenka no no ale się wystroiłas na to weselicho pięknie wygląda ta różowiasta kokarda!zgrałam wczoraj fotki z wyjazdu ale po naleśnikach juz nie mialam sily ich wrzucac na meila-zrobie to dzisiaj i Wam pokaze ![]() musze isc dzisiaj do ginekologa:/ tez tego nie lubicie? odwlekałam to juz niewiadomo ile no ale kiedys wkoncu trzeba isc. a wiecie co- znacie taka strone groupon? http://www.groupon.pl/oferty/krakow bardzo fajna sprawa- codziennie sa nowe oferty sporo przecenione, mi codziennie przychodzi nowa na meila i juz prawie zbankrutowalam przez to ![]() ![]() no i planuje zrobić Tż prezent z naszych zdjęć bo my w ogole nie mamy wywolanych
|
|
|
#3557 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry ;D
hoho moje Panie kochane ale co ja wam mam opowiadać ? u mnie się za dużo dzieje ;pChciałam wam załączyć kawkę i resztę pyszności ale mi coś net muli ;/ także ktoś inny musi to zrobić |
|
|
|
#3558 |
|
Zakorzenienie
|
noooo nareszcie nie jestem tu sama!
Aś to opowiadaj! dawaj dawaj
|
|
|
#3559 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
ja jestem, ale jakoś nie chce mi się szukac kawki..wizaż mi sie ładował jakieś 20 minut..
|
#3560 |
|
Zakorzenienie
|
hejo Goś.. jak miło, że wróciłaś
co do ćwiczen.. hm.. jak widze swój celulit i rozstępy to mni to mega motywuje :PTŻ był i się pokłóciliśmy... |
|
|
|
#3561 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia fotka miała być dla G. i chciałam wrzucić na nk, tak tylko
![]() do gina też nie lubie chodzic, zresztą chyba musze swoją zmienic, bo jeszcze ani razu nie zrobiła mi np usg zresztą nawet nie zauwazylam czy tam jest a mnie co jakiś czas boli lewy jajnikAsia opowiadaj nam tu wszystko ![]() Justynka a co się stało z Tż? ![]() dziś przydzielali nam apteki na praktyki i się praktycznie wszyscy pokłócili obrazili, bo kazdy gdzies tam chciał i wkoncu wyszło tak, że nie jestem z kol, z którą chciałam być i musze dojeżdzać na miasto z czego nie mam busa będzie problem ![]() powinnam się uczyć, a odkąd objerzałam mam talent zasłuchuje się w tej piosence http://kajaa92.wrzuta.pl/audio/30JLK...o_dolls_-_iris ![]() jak mi sie nie chce uczyc |
|
|
|
#3562 |
|
Zakorzenienie
|
się poukłada to się będę chwailić
![]() Justyś co się stało ? |
|
|
|
#3563 |
|
Zakorzenienie
|
i znów tu taka cisza
|
|
|
|
#3564 |
|
Zakorzenienie
|
poprostu powiedział kilka zdań za dużo... i może nie chciał ale mnie skrzywdził. ja już na nogach bo za godzinę mam dentyste.. bleah...
|
|
|
|
#3565 |
|
Zakorzenienie
|
Justynka może nerwy, może miał zły dzień, na pewno nie chciał Cie skrzywdzić Skarbie
![]() ja już od godziny w domu dziś mialam tylko siłownie powinnam się zaraz brac za nauke znów mi się nie chce ![]() G. stwierdził, że mamy coś wspólnego z tą piosenką, wiem, ten tekst... http://www.tekstowo.pl/piosenka,raz_...tej_malej.html |
|
|
|
#3566 |
|
Zakorzenienie
|
a ja za tydzien juz na uczelnie.. już się boje ilości nauki... neurologia, traumatologia czy cus...
|
|
|
|
#3567 |
|
Zakorzenienie
|
oj Kropelka...tym tekstem rozbudziłaś moje wspomnienia....nie dośc że czas mi o tym przypomina to jeszcze ta pisenka...
![]() Justyś w złości się dużo przykrych słów mówi...
|
#3568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziś spoko ale w poniedziałek było tragicznie. jutro kończe wizyty u dentysty w celu plombowania
|
|
|
|
|
#3569 |
|
Zakorzenienie
|
no to dobrze, że jesteś już po tym najgorszym..a zwróciłaś jej uwagę, że tak się nie robi...?
|
#3570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jakas rura pękła na ulicy i wody nie ma nawet kawki nie oge zrobić, zaziewam się normalnie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:36.

najwazniejsze jeść o stałych porach

ale moje wymiary to:

wystarczy?

z samego rana zaczeli mi sie tluc, wyc i cholera wie co jeszcze