Scent Bar XVIII - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-07, 21:47   #271
Miciel
Wpisz tu zomzing

Dot.: Scent Bar XVIII

mam pytanie:

znalazłam kamenę i Pin up na tłuszczanym, robita coś nadal w tym kierunku?

---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość
czemu morszczyn
bo jakiś taki suchawo-pomarszczono-mokry (zapachu mu wpierać nie będę )

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 21:47   #272
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
a no jest taaki ktuś ,kto się tak sadzi w sieci, że niedługo pęknie od tego nadęcia
się nie przejmuj

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;21926574]dokładnie tak, chociaż już nie raz słyszałam, że takie zachowanie jest aspołeczne... tylko nie jest miłe ani dla "nowego" być olewanym, ani dla zgranej paczki wpychanie się "obcego" aczkolwiek jeśli mówimy o forum to oczywiście jest inaczej niż w życiu codziennym gdzie czasami trzeba się bardzo napracować żeby zaistnieć. ee jakoś mało po polsku mi ten post wyszedł, czyżby jeden redd's tak na mnie działał [/QUOTE]

jeden redds w barze proszę się poprawic

Cytat:
nic nie szkodzi,że mało po polsku,obronimy Cię

to ja zmykam, idę na..., tzn. mąż czeka

dobranoc

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 21:50   #273
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
się nie przejmuj

to ja zmykam, idę na..., tzn. mąż czeka

dobranoc
dobrej zabawy Flo,dobranoc

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 21:52   #274
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
prawda coś nie tak ze mną... a to na pewno wina tego zimna u mnie w mieszkaniu i przesilenia mózgu
bo ja to jeszcze dziecko studiujące, które zamiast zdawać sesję w czerwcu jak normalny człowiek to pracowało i teraz mi 10 egzaminów na wrzesień zostało ale żeby nie było żem osioł totalny to 9 egzaminów w czerwcu zdałam, ale cóż to jest...
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 22:13   #275
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Madzik niegrzeczne dziwczynki palą rozwalone w fotelu a nie do kfiatkóf na balkonie.
A ja nie mam fotela

Ale jutro w takim razie, rozwalę się na kanapie, a co

---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
staczasz sie jednym słowem...
Co to się, k..., porobiło

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 22:18   #276
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;21926921]prawda coś nie tak ze mną... a to na pewno wina tego zimna u mnie w mieszkaniu i przesilenia mózgu
bo ja to jeszcze dziecko studiujące, które zamiast zdawać sesję w czerwcu jak normalny człowiek to pracowało i teraz mi 10 egzaminów na wrzesień zostało ale żeby nie było żem osioł totalny to 9 egzaminów w czerwcu zdałam, ale cóż to jest... [/QUOTE]

A co studiujesz?

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
[/COLOR]
bo jakiś taki suchawo-pomarszczono-mokry (zapachu mu wpierać nie będę )
Przesadzasz. No, może to nie takie ciacho na które mlaskają tłumy, ale na domowego , miłego zwierzaka by się nadał.

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

idę stąd , bo to cholerstwo chodzi jakby zatwardzenie miało.
Może na all się jakaś używeczka, świeża , słodka i bez cedru trafi

Edytowane przez ROZ-ter-KA
Czas edycji: 2010-09-07 o 22:15
ROZ-ter-KA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 22:38   #277
Konto usunięte

Cytat:
A co studiujesz?
controlling i finanse przedsiębiorstw na Ekonomicznym w Krk.
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 22:57   #278
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Miałam dziś posrany dzień w pracy Aktualnie mi już to wali - palę, piję i jest ok. Normalnie z tym paleniem na balkonie i kiepowaniem do kwiatka to przesadziłam Ale czasem lubię być niegrzeczną dziewczynką:haha ha:
ja i moja mama - od czasów końca studiów ( każda swoich ) nie byłyśmy osobami palącymi - ale stresy cięzkie sprawiły że coby się nie rozerwać nie pęknąć na drobne kawałeczki - od czasu do czasu - czyt czesto - odpalamy cigareta.

i ten balkon to nasz znak firmowy - ciemno - matka ma tam zainstalowany kubeczek z wodą i tam gasimy - ale akcja jak w ciemności mówi mi że nie myslała że te cienkie Westy Icy są takie ostre i niesmaczne no ale pali dalej - po chwili dłuższej skapła się że pali nei od tej strony co trzeba

ja jednak wolę wino - ale wiadomo skutki uboczne dyskusyjne

ciekawa jestem jak smakuje ten sztuczny papieros - czy am smak i zapach tytoniu bo jak ma ....

---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ----------

Cytat:
A ja nie mam fotela

Ale jutro w takim razie, rozwalę się na kanapie, a co[COLOR="Silver"]
Rozterka delikatnie ujęła scenografię " rozwalone" - reszta pozostawiona wyobraźni

Niegrzeczne dziewczynki palą tak jak Kate Winslet np w Romance & Ciggarets

a propo polecam zobaczyć "Little Children" jak ktoś sce - nie-masowy tak to ujmę

---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ----------

Cytat:
a gdzie Cię nie widzą

mój uwielbia kluchy wszelakie

Twój bardzo mięsożerny jest :drzwi-strac
h:
uuuu to drogi w utrzymaniu

znaczy sie Flo uwielbia rury

jak kcecie to jeszcze ejst do kupienia pomidorowe pesto marki Kotanyi za 2,50 bodajże, w wersji pomidorowej w sumie to samo - ale jednak jakiś tam inny wariancik smaczek - robiłam i kocham - wszystkie szybkie żarła niewykwintne kocham

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2010-09-07 o 22:45
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 23:04   #279
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
się odkażać od wewnątrz oczywiście?
oczywiście juz jestem odkazona nowoczesną metodą alkoholowo-wymrożeniową

Cytat:
o tym samym sobie dziś rozmyślałam..tyle że nie w kwestii Sex Baru

nie lubię pchać się tam gdzie jestem niewidzialna
mmhmmm...znam to...i kurde nie wiem jak to jest ze jedni mają tak ze podchodzą i od razu cała uwaga skupia sie na nich (w pozytywnym sensie) a drudzy mają tak ze podejdą...i po chwili to własciwie wypada im odejsć ...zgłębiam ten problem od dawna i nie doszłam do zadnych konstruktywnych wniosków...coś mi świat ze moze to kwestia ogólnej otwartości...ale nie umiem sprecyzować i rozwinąć tego spostrzeżenia

Cytat:
przepis kcesz na danie studenckie

zrób pene

przepis
- ugotowac pene (makaron taki)
- na patelni rozgrzac oliwę, na to wrzucic posiekany ząbek czosnku (można więcej jak się lubi) i podsmażyc
- wrzucic makaron lekko przyrumienic
- przyprawiamy: mieszanka ziół kuchni włoskiej (albo zamiennie inne, co kto lubi, kiedyś robiłam nawet z przyprawą do pizzy, albo samym oregano, bazylią, ziołami prowansalskimi)
- pieprz mielony kolorowy i chili, dużo mam byc ostre
- mały słoiczek przecieru pomidorowego + troszkę wody
- ketchup (bo zawiera cukier i łagodzi smak dania)
- mieszamy, makaron ma byc "oblepiony" sosem
posmakowac, jeśli da się zjeśc to:
- wsypujemy duuużo tartego sera żółtego (dzisiaj dodałam czarne oliwki, ale bez szału wyszło)

i mamy pyszną bombę kaloryczną

danie szybkie (15 min) i bardzo sycące, małża zapycham regularnie

aaaa...to ja takie robiłam , tylko zamiast przecieru dawalam puszke pomidorów razem z sosem i takich podziabanych widelcem

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;21926574]dokładnie tak, chociaż już nie raz słyszałam, że takie zachowanie jest aspołeczne... tylko nie jest miłe ani dla "nowego" być olewanym, ani dla zgranej paczki wpychanie się "obcego" aczkolwiek jeśli mówimy o forum to oczywiście jest inaczej niż w życiu codziennym gdzie czasami trzeba się bardzo napracować żeby zaistnieć. ee jakoś mało po polsku mi ten post wyszedł, czyżby jeden redd's tak na mnie działał [/QUOTE]

nom....ja zauważyłam ze lepiej mi idzie integracja jeśli mi na niej nie zależy ...jeśli mi zależy to wychodzi żałośnie ..chciałabym rozpoznac ten problem aby nad sobą popracowac ale nie potrafie .

I np ja mam tak dziwnie ze jak spotykam sie z 1 nieznajomą osobą to jest całkiem ok...problem mam z odnalezieniem sie w grupie....a większośc osób ma podobno na odwrót

Cytat:
mam pytanie:

znalazłam kamenę i Pin up na tłuszczanym, robita coś nadal w tym kierunku?

---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------
)
gdzie?????

Cytat:

Co to się, k..., porobiło

obyś tylko nie skońcyła tam gdzie zaczęłaś

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;21927661]controlling i finanse przedsiębiorstw na Ekonomicznym w Krk.[/QUOTE]

a to ja tamtendy przechodziłam dzić

---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ----------

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość

ciekawa jestem jak smakuje ten sztuczny papieros - czy am smak i zapach tytoniu bo jak ma ....

moja szefowa ma..i mówi ze niby jest papieros a jakoby go nie było ...generalnie wg niej nie zastąpi prawdziwego .
ja uwazam ze jednak najlepiej to niepalic..po 10 latach palenia poczułam sie wystarczająco napalona zeby rzucic..i mozeie wierzyc albo nie ale poczułam szokującą poprawę jakości życia
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 23:14   #280
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
I np ja mam tak dziwnie ze jak spotykam sie z 1 nieznajomą osobą to jest całkiem ok...problem mam z odnalezieniem sie w grupie....a większośc osób ma podobno na odwrót

moja szefowa ma..i mówi ze niby jest papieros a jakoby go nie było ...generalnie wg niej nie zastąpi prawdziwego .
ja uwazam ze jednak najlepiej to niepalic..po 10 latach palenia poczułam sie wystarczająco napalona zeby rzucic..i mozeie wierzyc albo nie ale poczułam szokującą poprawę jakości życia
ad 1 - to to jest akurat proste - zależy od typu ososbowosciowego człowieka - ale w grupie z racji ze jest więcej elementów układanki, elementów skupiających i rozpraszających uwagę - więcej elementów, danych = ludzi do przeanalizowania to trwa to dłużej bo każdego musimy pogrupować powstawiać w odpowiednie szufladki - na pierwszy ogień idą ci ekstravertycy, świeczniki ci co lubią grać pierwsze skrzypce - dusze towarzystwa, a potem stopniowo odsłania się każdy i dlatego w grupie ciężej się odnaleźć bo każdy chce się odnaleźć - ale głebokie - no ale tak z grubsza

a z papierosami to ja wiem że jakość życia sie polepszyła i mnie - bieganie sport - no ja sobie świetnie rdziłam i żyłam przez lata bez nich - i już mnie raczej nie zniewolą - ale jak się rypło - to sie zapaliłam - minie mi - wiem to, i cieszę się ze mi minie tylko muszę spalić pewien przerób, wyrobić normę a fajnie by było nieszkodliwą - ale czy on pachnie czy nie pachnie tytoniem ? to się muszę dowiedzieć - bo ja nie od nikotyny mam uzależnienie, zresztą jak większość kobiet

EDIT: ad 1 - wiele lat pracowałam z grupami i indywidualnie z ludźmi - i to właśnie indywidualne kontakty są przejrzystsze i łatwiejsze bo nie ma innych '''''czynników" "elementów" zniekształcających nasz obraz, wpływających na niego - słowem nikt nie włazi z butami jesteśmy oko w oko i mamy nieograniczone pole możliwości

w myśl idei: Ty się skupiasz na mnie - ja na Tobie

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2010-09-07 o 23:19
Stary 2010-09-07, 23:17   #281
Sabbath
Wiedźma

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;21927661]controlling i finanse przedsiębiorstw na Ekonomicznym w Krk.[/QUOTE]

Oooo... Nowa twarz! Witamy, witamy.

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Madziu, tak sobie przeglądałam Twojego bloga i te wpisy o niszowych klatach, popierdółkach...
a co powiesz na tego?
klik!
O, ten jest w monsterkowym stylu.
Cytat:
GRZEJĄ
Gdzie, ja pytam.
Cytat:
marszczelec, stary marszczelec
No toz pisze, że w monsterkowym stylu. Ona tam Allena wsadziła. Do końca życia tej traumy nie przerobię...
Cytat:
ma ktoś turkish delight podrzucic?
Cytat:
Idę spać...
Niech mi się przyśni ten poniżej, ach, och!
Za bardzo wypucowany.
Cytat:
ooo to niewiele sie pomyliłam...

nie wiemy,Gryx oprócz tego nic nie napisał
Kurczę, co z Gryxiem? Coś nieteges?
To powyżej nie wygląda "po gryxiemu".
Cytat:
niewybredny zart nie dziala
Może jest bardziej wybredny, niż sadziłyśmy?

Ktoś jeszcze ma ochotę na grzane piwo z miodem? Bo zamarzowywuję...
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-07, 23:23   #282
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
no mnie grzeje moje koło ratunkowe - opona zimówka - więc nei wiem po czemu wy zamarzawywacie ? chudeście som najwyraźniej

a kurde jutro a w sumei dziś idę do szpitala, niby na badania - jaaaaasssssssssssssne- i na tę okoliczność się napijam - na trzeźwo nie przekroczę bram szpitala fuuuuuuuj
Stary 2010-09-07, 23:46   #283
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
no mnie grzeje moje koło ratunkowe - opona zimówka - więc nei wiem po czemu wy zamarzawywacie ? chudeście som najwyraźniej

a kurde jutro a w sumei dziś idę do szpitala, niby na badania - jaaaaasssssssssssssne- i na tę okoliczność się napijam - na trzeźwo nie przekroczę bram szpitala fuuuuuuuj
Wierzę. Mnie do lekarza wołami trzeba ciągnąć. Sumiennie tylko do dentysty chodzę.
Ostatnia moja wizyta u lekarza skończyła się skierowaniem na pogotowie, szpitalem, tomografią, serią durnych badań i straszeniem krwiakiem w mózgu. A! I jeszcze wyrywaniem kolczyków.

Współczuję i mam nadzieję, że to nic poważnego...
Stary 2010-09-08, 00:36   #284
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20

A ja chyba mam lekko zryta banieNapalile m sie jak szczerbaty na suchary na iPoda Toucha 64GBi takie mam lekkie przeswity inteligencji ze nie wiem czy jest mi on potrzebny
Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj.
(Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka

-----------------------------------------

teza20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 01:09   #285
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

paskudztwo

---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ----------

Cytat:
Wierzę. Mnie do lekarza wołami trzeba ciągnąć. Sumiennie tylko do dentysty chodzę.
Ostatnia moja wizyta u lekarza skończyła się skierowaniem na pogotowie, szpitalem, tomografią, serią durnych badań i straszeniem krwiakiem w mózgu. A! I jeszcze wyrywaniem kolczyków.

Wyrywanie kolczyków to już była przesada

ja tez jutro mam wolne celem udania się na ustalenie terminu rehabilitacji barku, potem do rodzinnej gdzie zamierzam przekonac ja do poszukania przyczyn mojej osteoporozy, bo na oko leczyc się nie dam.

Kolczyków tudziez innych ozdób nie ubieram

Edytowane przez ROZ-ter-KA
Czas edycji: 2010-09-08 o 01:13
ROZ-ter-KA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 03:45   #286
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Wyrywanie kolczyków to już była przesada

ja tez jutro mam wolne celem udania się na ustalenie terminu rehabilitacji barku, potem do rodzinnej gdzie zamierzam przekonac ja do poszukania przyczyn mojej osteoporozy, bo na oko leczyc się nie dam.

Kolczyków tudziez innych ozdób nie ubieram
Słusznie, że się na oko nie dasz, bo najstaranniejsze nawet leczenia oka na osteoporozę nie pomoże.

A wyrywanie kolczyków miało miejsce, gdyż były to takie maleńkie, integrowane kółeczka, których nijak się bez darcia ucha wyjąc nie dało, a do tomografu koleja jak koszmar senny.

Kupiłam sobie dziś muszkieterki na 12 cm szpili.

I mam ciacho dla Madzika: TU, TU i TU

Edytowane przez Sabbath
Czas edycji: 2010-09-08 o 03:47
Stary 2010-09-08, 06:20   #287
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Cytat:
Słusznie, że się na oko nie dasz, bo najstaranniejsze nawet leczenia oka na osteoporozę nie pomoże.

A wyrywanie kolczyków miało miejsce, gdyż były to takie maleńkie, integrowane kółeczka, których nijak się bez darcia ucha wyjąc nie dało, a do tomografu koleja jak koszmar senny.

I mam ciacho dla Madzika: TU, TU i TU
Czy one szpile, na pewno słuzą do chodzenia

Może byłabyś tak dobra i znalazła dla mnie jakiego suchara do popatrzenia ?
Stary 2010-09-08, 07:21   #288
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
poka poka

Stary 2010-09-08, 07:35   #289
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cześć Wankaw i w ogóle siema z rana.

...hmm i to tyle co mam dziś do napisania...

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-08, 07:41   #290
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Za bardzo wypucowany.
stopy też?

Stary 2010-09-08, 07:44   #291
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
nic nie szkodzi,że mało po polsku,obronimy Cię

ja w sumie mogę być aspołeczna
tutaj jakoś dużo aspołecznych socjofobów siedzi
Cytat:
mmhmmm...znam to...i kurde nie wiem jak to jest ze jedni mają tak ze podchodzą i od razu cała uwaga skupia sie na nich (w pozytywnym sensie) a drudzy mają tak ze podejdą...i po chwili to własciwie wypada im odejsć ...zgłębiam ten problem od dawna i nie doszłam do zadnych konstruktywnych wniosków...coś mi świat ze moze to kwestia ogólnej otwartości...ale nie umiem sprecyzować i rozwinąć tego spostrzeżenia

ja zwykle z tych, co to są niezauważeni w grupie łopcych
Cytat:
nom....ja zauważyłam ze lepiej mi idzie integracja jeśli mi na niej nie zależy ...jeśli mi zależy to wychodzi żałośnie ..chciałabym rozpoznac ten problem aby nad sobą popracowac ale nie potrafie
mam to samo choć mi integracja nie wychodzi prawie wcale
bo jak zależy, to się człowiek spina, zaczyna za dużo myśleć, kombinowac itp
Cytat:
No toz pisze, że w monsterkowym stylu. Ona tam Allena wsadziła. Do końca życia tej traumy nie przerobię...
nie przypominaj
I Pearlmana i Dafoe
Cytat:

Cytat:

Cytat:
Napisane przez teza20 Pokaż wiadomość
A ja chyba mam lekko zryta banieNapalile m sie jak szczerbaty na suchary na iPoda Toucha 64GBi takie mam lekkie przeswity inteligencji ze nie wiem czy jest mi on potrzebny
też mam takie zachciewajki

Bry
Znów się dziś pociąg spóźnil - 15 minut marznięcia na peronie
Quiz na fejsbuku mi wywróżył, że idealne perfumy dla mnie to... Amor Amor

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-09-08 o 07:46
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 07:47   #292
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:

ja zwykle z tych, co to są niezauważeni w grupie łopcych
chcesz wpierdziel? tak od rana?

Stary 2010-09-08, 07:53   #293
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Pomóc Ci w tym?

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 07:53   #294
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
wizażanki nie są łopce - Wyśta swoje
Stary 2010-09-08, 08:00   #295
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
ad 1 - to to jest akurat proste - zależy od typu ososbowosciowego człowieka - ale w grupie z racji ze jest więcej elementów układanki, elementów skupiających i rozpraszających uwagę - więcej elementów, danych = ludzi do przeanalizowania to trwa to dłużej bo każdego musimy pogrupować powstawiać w odpowiednie szufladki - na pierwszy ogień idą ci ekstravertycy, świeczniki ci co lubią grać pierwsze skrzypce - dusze towarzystwa, a potem stopniowo odsłania się każdy i dlatego w grupie ciężej się odnaleźć bo każdy chce się odnaleźć - ale głebokie - no ale tak z grubsza
chyba jest cos w tym ....z tytm ze w grupie łatwiej zniknąć i osobie niesmiałej moze być łatwiej niz w konfrontacji oko w oko....

Ja to w sumie największy problem w sytuacji-stoi grupa i gada...osoby troche znajome..no i jak tu podejśc i sie wstrzelic

Cytat:
a z papierosami to ja wiem że jakość życia sie polepszyła i mnie - bieganie sport - no ja sobie świetnie rdziłam i żyłam przez lata bez nich - i już mnie raczej nie zniewolą - ale jak się rypło - to sie zapaliłam - minie mi - wiem to, i cieszę się ze mi minie tylko muszę spalić pewien przerób, wyrobić normę a fajnie by było nieszkodliwą - ale czy on pachnie czy nie pachnie tytoniem ? to się muszę dowiedzieć - bo ja nie od nikotyny mam uzależnienie, zresztą jak większość kobiet

ten papieros nie na substancji smolistych i dym jaki z niego leci nie ma zapachu....on jest jakos tak skonstruowany ze w nim jest nikotyna a dym to para woodna...

[/QUOTE]
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 08:13   #296
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Ja to w sumie największy problem w sytuacji-stoi grupa i gada...osoby troche znajome..no i jak tu podejśc i sie wstrzelic
Ja to w takiej sytuacji leżę... Tzn. stoję, milczę i się nudzę Ale na imprezach alkoholowych nie ma problemu, integruję się aż miło

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 08:16   #297
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
chyba jest cos w tym ....z tytm ze w grupie łatwiej zniknąć i osobie niesmiałej moze być łatwiej niz w konfrontacji oko w oko....
z drugiej strony osoba nieśmiała w grupie może sobie stać i nic nie mówić. A jak gada z kimś oko w oko i nagle zapada taka niezręczna cisza... Nienawidze, tego, zwykle miętolę w reku kubekj albo się nad butelką znęcam - gorzej, jak nic w ręku nie mam Albo zerkam gdzieś na boki, bo gapienie się bez gadania na obca osobę jest strasznie peszące
Albo jak nie można znaleźć interesujacego tematu do rozmowy, tylko takie zdawkowe, grzecznościowe pierdzielenie o pogodzie albo "skąd jesteś? Ile masz lat? A masz chłopaka?" W takich przypadkach wolę grupę - przynajmniej odzywam się tylko wtedy, kiedy naprawdę mam ochotę coś powiedzieć
A gadanie z jedną osobą jest fajne, jak się szybko znajdzie zajmujący i obszerny temat dio rozmowy
W przeciwnym razie się okropnie męczę
Cytat:
powiedzieć "Cześć", przedstawić się reszcie i posłuchac o czym gadają Albo zwykłe Cześć i sobie stoję z nimi i słucham, a czasem cos powiem. Ja mam taką sytuację często - na peronie się widuję z paroma osobami z pracy w taki sposób
Ja mam problem z osobami całkiem obcymi - dlatego w takiej grupie zwykle najpierw sobie stoję i słucham co mówią, obserwuję, słucham z kim mam do czynienia i dopiero potem próbuję dorzucić coś od siebie na dany temat.
Introwertyczka ze mnie A zupełnie inaczej jest, jak już kogos znam - oo, to luz blues, śmichy-chichy, dąsy i pląsy
Tak więc mi strasznie topornie idzie przełamywanie lodów - czy to pojedynczo czy w grupie
Ale jak już kogoś polubie, to się rozkręcam
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Ja to w takiej sytuacji leżę... Tzn. stoję, milczę i się nudzę Ale na imprezach alkoholowych nie ma problemu, integruję się aż miło
o, to, to tak!

edit: uff, se pogadałam...
I ubiłam Bar

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-09-08 o 09:26
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 09:50   #298
Konto usunięte

Cytat:

nom....ja zauważyłam ze lepiej mi idzie integracja jeśli mi na niej nie zależy ...jeśli mi zależy to wychodzi żałośnie ..chciałabym rozpoznac ten problem aby nad sobą popracowac ale nie potrafie .

też tak mam, sam na sam jest super, a wbijanie się do już utworzonej grupy, kiepsko. pociesza mnie jedynie fakt, że jeśli spotyka się kilka osób i nikt z nikim się nie zna to jest ok i wtedy potrafię się odnaleźć

Cytat:
Oooo... Nowa twarz! Witamy, witamy.

Cytat:
paskudztwo
troszkę nudne ale nie ma źle

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Cześć Wankaw i w ogóle siema z rana.

...hmm i to tyle co mam dziś do napisania...
właśnie wstałam, budzik nie zadzwonił, za to mój boski listonosz przyszedł

Cytat:
ad 1 - to to jest akurat proste - zależy od typu ososbowosciowego człowieka - ale w grupie z racji ze jest więcej elementów układanki, elementów skupiających i rozpraszających uwagę - więcej elementów, danych = ludzi do przeanalizowania to trwa to dłużej bo każdego musimy pogrupować powstawiać w odpowiednie szufladki - na pierwszy ogień idą ci ekstravertycy, świeczniki ci co lubią grać pierwsze skrzypce - dusze towarzystwa, a potem stopniowo odsłania się każdy i dlatego w grupie ciężej się odnaleźć bo każdy chce się odnaleźć - ale głebokie - no ale tak z grubsza.

EDIT: ad 1 - wiele lat pracowałam z grupami i indywidualnie z ludźmi - i to właśnie indywidualne kontakty są przejrzystsze i łatwiejsze bo nie ma innych '''''czynników" "elementów" zniekształcających nasz obraz, wpływających na niego - słowem nikt nie włazi z butami jesteśmy oko w oko i mamy nieograniczone pole możliwości

w myśl idei: Ty się skupiasz na mnie - ja na Tobie
Stary 2010-09-08, 10:23   #299
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

kurdę zaczęli dziś grzać a ja się czuję okropnie łamie mnie w kościach,na plecach czuję ciarki i pieką mnie oczy oby przeszło do jutra bo muszę pińcet spraw załatwić .....

nie daj się chorobie

Cytat:
gardło mnie boli ..ide sie kąpać a potem bede odkarzać
Ty też się nie daj
Cytat:
Czy ktos może wie jaka ma byc pogoda w sobote , idę na imprezę do knajpy i nie wiem czy mam się w co ubrać
według Onetu 17 stopni i deszcz
Cytat:
zrób pene

przepis
- ugotowac pene (makaron taki)
- na patelni rozgrzac oliwę, na to wrzucic posiekany ząbek czosnku (można więcej jak się lubi) i podsmażyc
- wrzucic makaron lekko przyrumienic
- przyprawiamy: mieszanka ziół kuchni włoskiej (albo zamiennie inne, co kto lubi, kiedyś robiłam nawet z przyprawą do pizzy, albo samym oregano, bazylią, ziołami prowansalskimi)
- pieprz mielony kolorowy i chili, dużo mam byc ostre
- mały słoiczek przecieru pomidorowego + troszkę wody
- ketchup (bo zawiera cukier i łagodzi smak dania)
- mieszamy, makaron ma byc "oblepiony" sosem
posmakowac, jeśli da się zjeśc to:
- wsypujemy duuużo tartego sera żółtego (dzisiaj dodałam czarne oliwki, ale bez szału wyszło)

i mamy pyszną bombę kaloryczną

danie szybkie (15 min) i bardzo sycące, małża zapycham regularnie
może zrobię dziś, nie mam pomysłu na obiad
Cytat:

ja bym piła różne grzane rzeczy z miodem cały czas u Ciebie też nie grzeją? bo po poście Rozterki już myślałam, że moje osiedle jest jakieś upośledzone
Cytat:

trzymaj się
Cytat:

ała

Cytat:
poka

Cytat:
Znów się dziś pociąg spóźnil - 15 minut marznięcia na peronie
Quiz na fejsbuku mi wywróżył, że idealne perfumy dla mnie to... Amor Amor
gupi fejsbuk

Idę sprzątać pokój siostry bo wracają dziś z wakacji a my tymczasowo zrobiliśmy sobie na ich łóżku przechowalnię rzeczy niepotrzebnych

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Edytowane przez Ewusia_marchew
Czas edycji: 2010-09-08 o 10:28
Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 10:35   #300
Florens
Zakorzenienie

spałam 12 godzin, i dalej jestem zmęczona i nic mi się nie chce.

Ale dobrze, że słońce świeci

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości