![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Stila,Revlon,Inglot,Roc,Z iaja Pro,Farmona
Został mi z tych rzeczy które Ci się podobają szampon John Frieda bo za Vatikę właśnie się wymieniłam. U Ciebie podoba mi się
Bourjois - róż do policzków w odcieniu 75 Rose Amber (nowy, z pędzelkiem) lub Beautylicious - balsam nawilżający (body glaze) nadający połysk o zapachu migdała i toffi (nowy) Chciałabyś wymienić się na szampon za balsam lub róż?
#32 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Niestety na ta chwile nie widzę nic dla siebie.. ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Cytat:
![]() Pozdrawiam! ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Dziękuję, na pierwszy rzut oka nic nie wypatrzyłam ;-) |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
To się zastanów, albo poczekamy na większą wymiankę
![]()
![]() |
#35 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Podobają mi się nawet: WAX L' biotica SUN maseczka do włosów z jedwabiem, ochrona przed UV-nowa oraz lakier INGLOT ,użyty 3 razy, śliczny matowy kremowy kolor, nude, cielisty beż z nutką różu. Numer 175 urządzałoby Cię to? ![]() ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Podoba mi się Twoja paletka Manly. Bylabym sklonna cos dorzucic ![]() ---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Cytat:
![]() za rureczki z zary nic nie wypatrzysz? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Ciężko mi opisywać zapachy
![]() Moim zdaniem to cięższe, kwiatowe perfumy, nie za słodkie, nieco piżmowe może? Jednak nie oddałabym ich za to, co chciałam, za dużo bym na tym straciła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Pasuje mi wymiana szampon za balsam
![]()
#38 |
Zadomowienie
|
Interesuje mnie jeszcze szampon ,lusterko,farba brazowa
|
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Najchętniej Coco Madmoiselle lub Chance lub coś z zapachów Dior
![]() Masz jakieś zapachy na zbyciu ? ![]()
#41 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
Spodobał Ci się u mnie 1. Lekki krem + puder antybakteryjny 2w1 ANTI! ACNE firmy Under 20 (Użyty 2 razy)
![]() 16. Beautylicious - balsam nawilżający (body glaze) nadający połysk o zapachu migdała i toffi (nowy) 29. Inglot - perłowy, łososiowy cień do powiek 24. Bourjois - róż do policzków w odcieniu 75 Rose Amber (nowy, z pędzelkiem) Jeśli jesteś w stanie którąś z tych rzeczy wymienić to super ![]() Edytowane przez Joasia:) Czas edycji: 2010-09-05 o 22:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
Hej beauty
![]() Hmm tak sobie mysle ze nie do konca oplaca mi sie oddac te 2 rzeczy za maseczkę, może bylabys sklonna wybrac jedna z moich rzeczy lub ew.ja bym sobie cos dobrała?( interesuje mnie roz bourjois), gdybys chciala go dolozyc to może sobie dobierzesz cos jeszcze ode mnie? ![]()
#43 |
Zadomowienie
|
nie napisalas konktetne ktory to szampom PRO V jaka gramatura i poprosilabym o zdjecie i opis lusterka bo byc moze mam podobne w pudeniczkach i mi sie nie przyda
|
![]() ![]() |
![]() |
#45 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Cytat:
![]() Daj mi prosze dzien do namyslu, jutro dam Ci znac co z wymianka szampon za balsam ![]() ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Cytat:
2. Podkłąd matujący Vichy Aera Teint Pure do cery normalnej/mieszanej odcień nr. 23 Clair.Ivory (Użyty 3 razy) ![]() ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
oddałabym Ci róż L'Oreala i 1 balsam Aquolina za masło do ciała Farmona i kuleczki Pierre Rene.
Mam pytanie: jaki jest odcień kuleczek? Pastel, beige, bronze czy natural? i jakie jest zużycie mniej więcej procentowo masełka do ciała?
![]() |
#48 |
Rozeznanie
|
Hejka, za cienie clinique widzialabym dla siebie cos z tego
![]() 18. Revlon BeyondColor - podkład dostosowujący się do odcienia skóry Ziaja Pro - Maska oczyszczająca z glinką zieloną + mikrodermabrazja 6. Beautylicious - balsam nawilżający (body glaze) nadający połysk o zapachu migdała i toffi (nowy) Na ile wyceniasz ww.? Jakie są ważności terminów ? Swoje cienie wyceniam na min. 70zł ![]() Prosze odpisz u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moze cos w moim nowym wtaku za
3. Ziaja Pro - Maska oczyszczająca z glinką zieloną + mikrodermabrazja (użyta 3-4 razy) 12. Patene Pro V - 2w1 szampon z odżywką do włosów farbowanych (nowy) 13. Casting - krem koloryzujący w odcieniu: Czekolada 24. Bourjois - róż do policzków w odcieniu 75 Rose Amber (nowy, z pędzelkiem) 29. Inglot - perłowy, łososiowy cień do powiek 30. Inglot - cień do powiek w fioletowym kolorku z delikatnymi drobinami
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
cały zestaw jest wart ponad 80 dolarów, więc mogę Ci zaproponować jeden, ew. dwa elementy. co by Cię interesowało?
#51 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
interesuje mnie 12. Patene Pro V - 2w1 szampon z odżywką do włosów farbowanych (nowy) jaka pojemność?
![]() |
#53 | |
A cobra on my left...
|
Cytat:
Zastanawiam się nad tym... ![]() Jaka jest data ważności maski i perełek? Ogólnie szukam też codziennych kosmetyków, jak np. dezodorant w sztyfcie, płyn do płukania ust, etc. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Cytat:
;-) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Rozeznanie
|
Przepraszam
![]() ![]() O!, widze w dokładce: pędzel dwustronny Essence of Beauty (z USA) z naturalnego włosia - do rozcierania cieni - czy ewentualnie dobrałabys cos sobie ode mnie za niego? (kosmetyk/ciuszek/inne) Edytowane przez czerwcowa_panna_mloda Czas edycji: 2010-09-08 o 11:35 Powód: dopisanie pytanka |
![]() ![]() |
![]() |
#57 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
mnie interesuje wzmacniająca mgiełka do włosów radical, podkład revlona, Farmona - TuttiFrutti - masło do ciała o zapachu karmel i cynamon (użyte kilka razy)
15. Beautylicious - musujący płyn do kąpieli (lub pod prysznic) z UK o zapachu jabłuszka kandyzowanego (użyty kilka razy do kąpieli) 16. Beautylicious - balsam nawilżający (body glaze) nadający połysk o zapachu migdała i toffi (nowy) i moze joanne do włosów? ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=452148 najbardziej mi sie podoba balsam nawilzajacy i podklad revlona by mi sie przydal bo moj sie konczy ![]()
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się U Ciebie:
- wzmacniająca mgiełka do włosów Farmona, Radical 3. Ziaja Pro - Maska oczyszczająca z glinką zieloną + mikrodermabrazja (użyta 3-4 razy) 16. Beautylicious - balsam nawilżający (body glaze) nadający połysk o zapachu migdała i toffi (nowy) 11. Timotei - odżywka do włosów brązowych (użyta kilka razy) co bys mogła mi oddać za film? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.