Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-06, 12:06   #691
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX

[QUOTE=Tanitka;21846725]
Cytat:
Napisane przez 8mouse3 Pokaż wiadomość
JA mogę Ci polecić krawcową z Puław- jeśli to nie będzie zbyt daleko...ja mam podobną figurę co Ciebie, a suknię mam już w domu.QUOTE]
8mouse3 w takim razie czekam na relacje z Twoego pieknego dnia i oczywiscie na suknie, może mi wpadnie coś z niej w oko ;-) chyba ze masz zdjęcie z przymiarek
Dawno mnie tu nie było , Ile tu nowych Pm-ek ło matko a u mnie już rok po ślubie biby nie było, będzie za tydzień

mogę polecic krawcowa z Lublina u której ja szyłam i kama24 na Pw mogę kontakt podac

Carolcia przeczytana relacja super, ale tak jak mówiłam taniec piękny

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 12:44   #692
mufine
Raczkowanie

Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX

Witam, czy któraś z Was kiedykolwiek czesała się lub malowałam w którymś z salonów na osiedlu Botanik (okolice ogrodu botanicznego)? Jeżeli tak to jak trwałość?
mufine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-06, 12:45   #693
carolcia88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mufine Pokaż wiadomość
Witam, czy któraś z Was kiedykolwiek czesała się lub malowałam w którymś z salonów na osiedlu Botanik (okolice ogrodu botanicznego)? Jeżeli tak to jak trwałość?
Ja się czesałam na Sikorskiego. Jeśli Ci pasuje to daj znać na PW.
Stary 2010-09-06, 14:46   #694
justinaa9
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez carolcia88 Pokaż wiadomość
Ja się czesałam na Sikorskiego. Jeśli Ci pasuje to daj znać na PW.
Carolcia, a masz już jakieś zdjęcia??? Chętnie zobaczyłabym twoją fryzurkę. Jaką miałaś fryzurkę? Bo ja chciałabym jakieś fale i upięte na bok.

Co do fryzjera, to i ja mam dylemat. Czy lepiej pójśc do polecanego przez Was (któraś z Was ostatnio polecała Villa Rosa na Czechowie, więc się tam zapisałam), ale jechać prawie na drugi koniec Lublina, czy lepiej wziąść fryzjerkę na osiedlu, "pod nosem", ale nic o niej nie wiadomo... W sumie dowiedziałabym się na próbnej, prawda? Jak na razie jestem umówiona na próbną w Villa Rosa na ten czwartek, więc mam mało czasu na podjęcie ostatecznej decyzji. A może jeszcze ten na Sikorskiego polecany przez Carolcię...

Dziewczyny, mam jeszcze jeden poważny dylemat. Nie umiem znaleźć butów. Jak tak dalej pójdzie to będę szła do ślubu na boso! Nigdzie nie ma fajnych butków ze skóry, w dodatku w kolorze śmietankowym. Byłam w Zbyszku na Lubartowskiej, jak na razie najlepszy wybór, i nawet znalazłam śmietankowe i ze skóry (Kotyl), ale ten obcas!!!! to chyba jakies 8cm min. Jak dla mnie za duży. Byłabym równa z moim TŻem, no i nie dam rady tyle czasu na takim obcasie wytrzymać.
Co robić???
Czy są jeszcze jakieś normalnie sklepy z butami??? Byłam w Pantofelku, ale tam nic ze skóry nie ma. Czytałam we wcześniejszych postach o Akces 2. Tylko że to drogo wychodzi.... Hmmm.. Czy naprawdę warto???
Stary 2010-09-06, 14:50   #695
carolcia88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez justinaa9 Pokaż wiadomość
Carolcia, a masz już jakieś zdjęcia??? Chętnie zobaczyłabym twoją fryzurkę. Jaką miałaś fryzurkę? Bo ja chciałabym jakieś fale i upięte na bok.
Niestety nie mam jeszcze zdjęć fryzurki z bliska - w ogóle nie mam zdjęć
z domu nikt nie robić a rodzinka zanim mi ponagrywa to

ooo przypomniałam sobie- na telefonie mam próbną przerzucę i wstawię
Stary 2010-09-06, 19:23   #696
Ashyshqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia24300 Pokaż wiadomość

[/COLOR]Mam jeszcze pytanko Robicie wesele jednodniowe czy dwu ? My w sumie będziemy robić wesele na ok 110 osób z czego na poprawiny zostanie max 60 (reszta rodziny mieszka daleko, małe dzieci i będziemy robić w roku szkolnym). Pomyśleliśmy żeby zrobić w domu grila i oczywiście obiad, wódeczka, ciasto itd Mamy duże podwórko i w razie deszczu dałoby się ulokować gości w domu ;] W sumie mamy dom nie wykończony tzn brak mebli ale to w sumie byłoby nawet lepiej bo wynosić nie trzeba a krzesła i ławki pożyczylibyśmy z pobliskiej szkoły Co o tym myślicie i jak Wy robicie ?
Jeśli masz dom z ogrodem to nawet się nie zastanawiaj i rób tam poprawiny. Zaoszczędzisz, a tez wszyscy będą czuć się bardziej swojsko.
Co do sali, to zależy jak daleko chcesz wozić gości, i czy chcesz coś w drodze Lublin - Poniatowa czy zupełnie Ci to obojętne. Ja polecam nasz lokal: Dom Królewski. Cena przystępna i dobre opinie. Powodzenia!
Ashyshqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 02:04   #697
blondynka77
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Tenaya24 Pokaż wiadomość
Frogusku, Bianeczko dzięki wielkie

Laseczki zgłupiałam już kompletnie nie wiem co mam robić, bo mój tata zaproponował mi dziś, że poprosi swojego chrześniaka, który ma zakład fotograficzny, że poprosi go o robienie zdjęć na moim ślubie a że dodatkowo ten fotograf wspólnie z żoną zajmują się kamerowaniem, to że będą również kamerować.... i nie wiem już co mam robić efektów ich pracy nie widziałam, ale jak sobie pomyślę, że dzięki temu zaoszczędzilibyśmy ładne parę złotych to micha mi się cieszy bo za tę kasę moglibyśmy pojechać w fajną podróż poślubną...

Frogusku, Bianeczko
dzięki wielkie
a ja bym sie z nim umowila na plener poslubny- na weselu sie wybawi a pamiatka np zamiast prezentu bedzie fajna - o ile sie wam spodoba styl jego zdjec
Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
Pomóżcie mi, bo cały czas się zastanawiam czy zdecydować się na welon czy woalkę przypominam, to moja suknie bo nie każdy ją obczaja. Dodaje też welon nad którym się zastanawiałam. To NIE JA jestem w tej sukni
a na zdjeciu 1 i 2 to ta sama suknia czy tylko podobna? do zdjecia 1 mi pasuje 3 ale do zdjecia 2 albo welon do pupy gladszy na spokojniejsza bardziej klasyczna stylizaje albo jakas ciekawa krotsza woalka z pazurem Zalezy jak ty w sukni wygladasz

---------- Dopisano o 03:04 ---------- Poprzedni post napisano o 02:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Telka10 Pokaż wiadomość
Ja miałam kępki rzęs i wyglądały bardzo fajnie
Co do metody 1:1 to kosztuje min 400 zł...i wystarcza najwyżej na miesiąc bo przecież taka jest średnia żywotność rzęs więc wolałam spędzić 3 dni z moimi kępkami

Wiecie co...chyba w życiu nie zrozumiem popularności wykonania modlitwy "Zdrowaś Mario" na ślubach...Modlitwa ta kojarzy mi się z odmawianiem różańca, a tym samym z majówkami i pogrzebami...poza tym nie lubię też jak na ślubach jest zawsze to samo, czyli: zawsze to samo czytanie o miłości, zawsze Ave Maria...Dziewczyny jest tyle pięknych czytań, tyle pięknych pieśni (również na skrzypce!) - warto poświecić trochę czasu i poszukać. U nas czytania wybieraliśmy sami i było wielkie zdziwienie że są inne mieliśmy też flet i wiolonczelę i inne pieśni brzmią równie pięknie na tych instrumentach. Usłyszeliśmy wiele miłych słów że wreszcie było coś innego
popieram, dla mnie mało ślubne bo choć opiękne po łacinie to smutne

Ave Maria. Z Tobą Pan
Wśród niewiast tyś błogosławiona
Chroń ich od ciężkich losu zmian
Bądz im Tarczą, bądz im obroną

Gdy noc zasnuje snem powieki
Chroń racz w godzinie złej
A Mario udzieli im opieki
O Matko ratuj dzieci
swe

Wśrod niewiast Tyś błogosławiona
Chroń ich od ciężkich losu zman
O Matko dzieci weź w ramiona
Chroń miłość, którą dał im Pan

Ave Maria

z polskiego opracowania Ave Maria Schuberta:

Ave Maria
Z Tobą Pan!
Wśród niewiast Tyś błogosławiona,
Chroń nas
od ciężkich losu zmian,
Bądź naszym wsparciem,
Bądź obroną.

Gdy noc zasnuje snem powieki
Oddalać racz przygody
złe.
O Mario, udziel nam opieki!
O Matko, ratuj dzieci Swe!

Ave Maria...!

Ave Maria wolna od skaz
nad Tobą łaska Boga świeci
ochraniaj od występku nas
niech każda myśl do Ciebie wzleci

Gdy Szatan stawia zdradne sidła
upadającym podaj dłoń
przyjm nas pod swej opieki skrzydła
o Matko, odwróć zgubną toń

Ps wiolonczela musiala byc ciekawa, ile taka przyjemnosc?
http://s5.suwaczek.com/200901024031.png

Edytowane przez blondynka77
Czas edycji: 2010-09-07 o 01:22
blondynka77 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-07, 06:46   #698
moniczkar_
Raczkowanie

justinaa9

hej ja na Twoim miejscu szła bym raczej do polecanego frzyjera Ja mam bardzo dobrą fryzjerkie jeśli chodzi o upięcia..Mówie tu o Pani Magdzie z Salonu Anny Chołoty(i tylko o niej!).Dziewczyna jest niesamowita.Przeważnie całą sobote od 8-14 ma zajęta właśnie czesaiami fantazyjnymi.Naprawde bardzo polecam.Nie są to sztywne koki jak dla naszych mamJak ktos by sie chciał zapisać to mówić że do Pani Madzi z loczkamiDziewczyna ma wizje.Polecam.Prawdopodob nie to właśnie ona bedzie mnie czesała na ślub.

Edytowane przez moniczkar_
Czas edycji: 2010-09-07 o 06:48
moniczkar_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 09:59   #699
cindi
Rozeznanie

hej Dziewczyny wróciłam zadowolona było super, cudownie spędzać 24h z moim B chociaż bez kłótni się nie obyło w Egipcie tak upalnie, a tutaj po powrocie szok, pogoda naprawdę dołująca, ale podobno ma być lepiej

tyle już napisałyście, że nie wiem kiedy to przeczytam i nadrobię
u nas jak zwykle ciąży nad nami wybór fotografa, jakoś nie możemy się do tego zebrać pod naszą nieobecność rodzice podpisali umowę z zespołem wpłacił zaliczkę, bo okazało się, że na razie było tylko "na gębę", więc dobrze, że jużteraz wszystko jest dopięte

Moja droga do fit sylwetki: http://fitmehard.blogspot.com/
cindi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 15:30   #700
justinaa9
Raczkowanie

Cytat:
Niestety nie mam jeszcze zdjęć fryzurki z bliska - w ogóle nie mam zdjęć
z domu nikt nie robić a rodzinka zanim mi ponagrywa to

ooo przypomniałam sobie- na telefonie mam próbną przerzucę i wstawię
To wstaw, wstaw koniecznie!

Cytat:
Napisane przez moniczkar_ Pokaż wiadomość
justinaa9

hej ja na Twoim miejscu szła bym raczej do polecanego frzyjera Ja mam bardzo dobrą fryzjerkie jeśli chodzi o upięcia..Mówie tu o Pani Magdzie z Salonu Anny Chołoty(i tylko o niej!).Dziewczyna jest niesamowita.Przeważnie całą sobote od 8-14 ma zajęta właśnie czesaiami fantazyjnymi.Naprawde bardzo polecam.Nie są to sztywne koki jak dla naszych mamJak ktos by sie chciał zapisać to mówić że do Pani Madzi z loczkamiDziewczyna ma wizje.Polecam.Prawdopodob nie to właśnie ona bedzie mnie czesała na ślub.
Dzięki Spróbuję może i do niej zadzwonić.
Stary 2010-09-07, 17:11   #701
carolcia88
Rozeznanie

Zgodnie z obietnicą wstawiam zdjęcie mojej próbnej fryzurki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-07, 17:55   #702
tweetek86
Raczkowanie

GG do tweetek86

carolciu, bardzo fajna fryzurka.z jakiej długości włosów była robiona? wytrzymała całą noc szaleństw weselnych?
ja mam dylemat z moimi włosami. mam długość mniej więcej do połowy łopatek i ostatnio zaczynają mnie wkurzać ale nie wiem czy obcinać, czy zapuszczać do wesela (jeszcze prawie rok)bo przecież nie wiem jaką wymyślę fryzurkę...a jakbym obcinała do dosyć sporo
Stary 2010-09-07, 17:59   #703
carolcia88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tweetek86 Pokaż wiadomość
carolciu, bardzo fajna fryzurka.z jakiej długości włosów była robiona? wytrzymała całą noc szaleństw weselnych?
ja mam dylemat z moimi włosami. mam długość mniej więcej do połowy łopatek i ostatnio zaczynają mnie wkurzać ale nie wiem czy obcinać, czy zapuszczać do wesela (jeszcze prawie rok)bo przecież nie wiem jaką wymyślę fryzurkę...a jakbym obcinała do dosyć sporo
musiałam dokonywać poprawek, bo pojedyncze pasma mi wypadały...
ale i tak jestem zadowolona, b włosy mam cienkie i rzadkie i sięgają łopatek więc jak na taką długość to i tak wyszło super
Stary 2010-09-07, 18:03   #704
bianeczkaa
Zakorzenienie

Hej, byłam na przymiarce i próbnym makijażu Z obu jestem zadowolona. Zdjecia trochę kiepski, sukienka jest dopiero w fazie szycia koronka przypięta szpilkami i brak tiulu

PROSZE WAS O NAJLEPIEJ POZYTYWNE GŁOSY!!!!
https://wizaz.pl/akcje/wellaflex.pl/widok

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 18:32   #705
Tenaya24
Rozeznanie

8mouse3 super panieński można pogratulować inwencji twórczej Twoim koleżankom

Cytat:
Witam

Podoba mi się to forum siedzę już 2 dni i czytam ;] dużo przydatnych rzeczy się dowiedziałam! Mam takie pytanko. Jak wygląda sytuacja cenowa w lokalach na ten rok i 2011 ?? Tak w granicy do 30 km od Lublina. Ja z Lublina nie jestem ale u mnie w okolicy nic ciekawego nie ma (Poniatowa). Piszcie
Witaj a ceny są przeróżne, praktycznie od 100 zł do 200 zł/os.

Cytat:
Mam jeszcze pytanko Robicie wesele jednodniowe czy dwu ? My w sumie będziemy robić wesele na ok 110 osób z czego na poprawiny zostanie max 60 (reszta rodziny mieszka daleko, małe dzieci i będziemy robić w roku szkolnym). Pomyśleliśmy żeby zrobić w domu grila i oczywiście obiad, wódeczka, ciasto itd Mamy duże podwórko i w razie deszczu dałoby się ulokować gości w domu ;] W sumie mamy dom nie wykończony tzn brak mebli ale to w sumie byłoby nawet lepiej bo wynosić nie trzeba a krzesła i ławki pożyczylibyśmy z pobliskiej szkoły Co o tym myślicie i jak Wy robicie ?
Nawet się nie zastanawiaj tylko rób poprawiny w domu. Ja gdybym miała taką możliwość tak właśnie bym zrobiła

Cytat:
Napisane przez blondynka77 Pokaż wiadomość
a ja bym sie z nim umowila na plener poslubny- na weselu sie wybawi a pamiatka np zamiast prezentu bedzie fajna - o ile sie wam spodoba styl jego zdjec
Mieliśmy pojechać do niego w weekend razem z tatą ale wyszło tak, że nic nie wyszło z naszego pomysłu No i wszystko stanęło w miejscu. W ogóle jakoś nie możemy przebrnąć przez wybór fotografa

Co do Ave Maria - moja mama nie wyobraża sobie, żeby nie było tego na ślubie. Ja do tej pory też tak myślałam, ale teraz chyba zmieniam zdanie

Cytat:
Napisane przez cindi Pokaż wiadomość
hej Dziewczyny wróciłam zadowolona było super, cudownie spędzać 24h z moim B chociaż bez kłótni się nie obyło w Egipcie tak upalnie, a tutaj po powrocie szok, pogoda naprawdę dołująca, ale podobno ma być lepiej

tyle już napisałyście, że nie wiem kiedy to przeczytam i nadrobię
u nas jak zwykle ciąży nad nami wybór fotografa, jakoś nie możemy się do tego zebrać pod naszą nieobecność rodzice podpisali umowę z zespołem wpłacił zaliczkę, bo okazało się, że na razie było tylko "na gębę", więc dobrze, że jużteraz wszystko jest dopięte
Fajnie, że udał się wypad do Egiptu. Tylko pozazdrościć Fajnie, że Wy też nie macie jeszcze fotografa, bo przecież ślubujemy tego samego dnia

Cytat:
Super fryzurka

---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

Cytat:
Hej, byłam na przymiarce i próbnym makijażu Z obu jestem zadowolona. Zdjecia trochę kiepski, sukienka jest dopiero w fazie szycia koronka przypięta szpilkami i brak tiulu

Bianeczko Twoja suknia jest mega odważna ze względu na czarny kolor!! Czekam na efekt końcowy, bo jestem jej bardzo ciekawa A kto robił Ci próbny makijaż, bo też chciałabym coś wyrazistego na oczach??
P.S. Głos oddany

Tenaya24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 18:59   #706
ona911
Rozeznanie

Cytat:
Makijaż bardzo mi się podoba ...ślicznie w nim wyglądasz . Co do sukienki..mało jeszcze widać..ale pasuje do Ciebie..zresztą najważniejsze, że Tobie się podoba i dobrze się w niej czujesz .. bo ja bym w życiu z czarną koronką sukienki do ślubu nie założyła

Razem od...

...a tego dnia...
...powiedzieliśmy sobie Tak ...

ona911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 20:07   #707
MissZuzia
Zadomowienie

Cytat:

sukienka pasuje do ciebie ale tak jak inne dziewczyny pisały też nie jest w moim stylu i nie odważyłabym się na takie mocne wejście do kościoła make up super, idealnie zgrany z twoją koncepcją

http://suwaczki.maluchy.pl/li-57141.png

było 83 jest 63 musi być 60 w sferze marzeń 58
MissZuzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 20:41   #708
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
8mouse3 super panieński można pogratulować inwencji twórczej Twoim koleżankom

Witaj a ceny są przeróżne, praktycznie od 100 zł do 200 zł/os.

Nawet się nie zastanawiaj tylko rób poprawiny w domu. Ja gdybym miała taką możliwość tak właśnie bym zrobiła

Mieliśmy pojechać do niego w weekend razem z tatą ale wyszło tak, że nic nie wyszło z naszego pomysłu No i wszystko stanęło w miejscu. W ogóle jakoś nie możemy przebrnąć przez wybór fotografa

Co do Ave Maria - moja mama nie wyobraża sobie, żeby nie było tego na ślubie. Ja do tej pory też tak myślałam, ale teraz chyba zmieniam zdanie

Fajnie, że udał się wypad do Egiptu. Tylko pozazdrościć Fajnie, że Wy też nie macie jeszcze fotografa, bo przecież ślubujemy tego samego dnia

Super fryzurka

---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

Bianeczko Twoja suknia jest mega odważna ze względu na czarny kolor!! Czekam na efekt końcowy, bo jestem jej bardzo ciekawa A kto robił Ci próbny makijaż, bo też chciałabym coś wyrazistego na oczach??
P.S. Głos oddany
Cytat:
Napisane przez ona911 Pokaż wiadomość
Makijaż bardzo mi się podoba ...ślicznie w nim wyglądasz . Co do sukienki..mało jeszcze widać..ale pasuje do Ciebie..zresztą najważniejsze, że Tobie się podoba i dobrze się w niej czujesz .. bo ja bym w życiu z czarną koronką sukienki do ślubu nie założyła
Cytat:
Napisane przez MissZuzia Pokaż wiadomość
sukienka pasuje do ciebie ale tak jak inne dziewczyny pisały też nie jest w moim stylu i nie odważyłabym się na takie mocne wejście do kościoła make up super, idealnie zgrany z twoją koncepcją
Dzięki dziewczyny Trochę mnie uspokoiłyście z tym makijażem, bo się bałam, że jest za mocny. Nadal mam trochę obawy i się zastanawiam czy go ciut nie rozjaśnić. Chociaz przy otwartym oku nie jest aż tak bardzo widoczny bo się nie rozciąga powyżej powieki

---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

Malowała mnie Marta Banach

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2010-09-07, 20:47   #709
Tenaya24
Rozeznanie

Cytat:
Dzięki dziewczyny Trochę mnie uspokoiłyście z tym makijażem, bo się bałam, że jest za mocny. Nadal mam trochę obawy i się zastanawiam czy go ciut nie rozjaśnić. Chociaz przy otwartym oku nie jest aż tak bardzo widoczny bo się nie rozciąga powyżej powieki

---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

Malowała mnie Marta Banach
Jak masz czy zamknięte to rzeczywiście wydaje się strasznie mocny, może aż za bardzo, ale jak masz otwarte oczy to wygląda naprawdę bardzo dobrze i Tobie w nim do twarzy Zresztą tak jak dziewczyny pisały - taki makijaż pasuje też do Twojej sukni

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-07, 21:25   #710
cindi
Rozeznanie

Cytat:
ja też miałam dylemat co zrobić z włosami bo miałam takie na boba, ale na ślub marzy mi się pół-upięcie, albo jakieś fale, więc na razie zapuszczam przecież ściąć można zawsze nawet kilka miesięcy przed ślubem więc w razie czego tak zrobię

bianeczka, bardzo ładny makijaż, faktycznie może trochę mocny, ale widać, że do Ciebie pasuje i do sukienki też jak njbardziej

Moja droga do fit sylwetki: http://fitmehard.blogspot.com/
cindi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 05:07   #711
_Maya_
Zakorzenienie

Cytat:
Jak masz czy zamknięte to rzeczywiście wydaje się strasznie mocny, może aż za bardzo, ale jak masz otwarte oczy to wygląda naprawdę bardzo dobrze i Tobie w nim do twarzy Zresztą tak jak dziewczyny pisały - taki makijaż pasuje też do Twojej sukni
uuuulala to ja może nie będę pokazywała fotek bo miałam o wiele mocniejszy makijaż na ślubie
_Maya_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 06:20   #712
Tenaya24
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez _Maya_ Pokaż wiadomość
uuuulala to ja może nie będę pokazywała fotek bo miałam o wiele mocniejszy makijaż na ślubie
Maya pokazuj ja też chcę mieć mocny makijaż, więc chętnie zobaczę

Stary 2010-09-08, 08:59   #713
tweetek86
Raczkowanie

GG do tweetek86

Maya, Ty się tutaj z nami nie drocz tylko pokaż zdjęcia
Stary 2010-09-08, 09:06   #714
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
oj to i ja bym chętnie jakieś zobaczyła

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2010-09-08, 12:18   #715
justinaa9
Raczkowanie

Cytat:
Carolcia, fryzurka suuuuper!!!!

Cytat:
Maya, koniecznie pokaż nam fotki!!!!! Ja też chcę mieć mocniejszy makijaż, uważam, że to o wiele lepiej prezentuje się na zdjęciach.

Makijaż Bianeczki bardzo mi się podoba. P.Marta to jednak mistrzyni!
Stary 2010-09-08, 12:30   #716
blondynka77
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cindi Pokaż wiadomość
ja też miałam dylemat co zrobić z włosami bo miałam takie na boba, ale na ślub marzy mi się pół-upięcie, albo jakieś fale, więc na razie zapuszczam przecież ściąć można zawsze nawet kilka miesięcy przed ślubem więc w razie czego tak zrobię

bianeczka, bardzo ładny makijaż, faktycznie może trochę mocny, ale widać, że do Ciebie pasuje i do sukienki też jak njbardziej
ja widziałam w ubiegłym roku na tragach ślubnych piekne gładkie upięcie z włosów za ucho. Wydawało się że to kok a jednak włosy zaczesane do tyłu, natapirowane i przylakierowane i tak jakby lekko ściągnięte niewidoczną gumką a potem przypięty kawałek koronki naokoło...wyślę ci link do fotki bo jest z logo jednej firmy a nie chce nic reklamować a opisać się nie da albo ja nie umiem
http://s5.suwaczek.com/200901024031.png
blondynka77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 13:04   #717
tweetek86
Raczkowanie

GG do tweetek86

blondynko, czy ja też mogę dostać tego linka?
ps. postanowiłam, jednak obcinam włosy
Stary 2010-09-08, 13:13   #718
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
piękna

Cytat:

no odważna sukienka i makijaż perfecto, bardzo Ci pasuje do Twojej sukienki właśnie pasuje ciemniejszy makijaż achhh.. ciekawe czy pani Marta ma jeszcze wolne terminy...

Cytat:
poka poka

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

Cytat:
blondynko, czy ja też mogę dostać tego linka?
i ja
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 13:40   #719
urszulac1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez blondynka77 Pokaż wiadomość
ja widziałam w ubiegłym roku na tragach ślubnych piekne gładkie upięcie z włosów za ucho. Wydawało się że to kok a jednak włosy zaczesane do tyłu, natapirowane i przylakierowane i tak jakby lekko ściągnięte niewidoczną gumką a potem przypięty kawałek koronki naokoło...wyślę ci link do fotki bo jest z logo jednej firmy a nie chce nic reklamować a opisać się nie da albo ja nie umiem
Mogę i ja dostać linka?
urszulac1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 14:54   #720
_Maya_
Zakorzenienie

Dziewczynki obiecuję - pokażę zdjęcia, ale jak będę miała te od Marcina, bo mam takie od kolegi - gościa, a na forum nie chcę wrzucać ani Wam tylko jednego wysyłać na pocztę, więc podeślę zainteresowanym linka do prezentacji, ale tylko wtedy jak dostanę całość od fotografa
aj promis
_Maya_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości