|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#391 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VI
a to cham! może jakiś maniak ptasio-mleczkowy
![]() kurde zła jestem, bo ta moja amica jakaś taka licha jest. niby ciągnie ok, ale te wykonanie nie jest superowe. najeździłam się za tanim odkurzaczem, i najtańszy to te 99 zł, a tu za dosłownie 3 dni taka niespodzianka w biedrze :P ja to mam wyczucie. |
|
|
|
#392 |
|
Raczkowanie
|
hehe, jak tak czytam ten wątek to mi się przypomina okres kartek, wtedy jak coś "rzucili" na sklepy to się biegło żeby się załapać a i tak rzadko się udawało
![]() ja się na kapcie niestety nie załapałam, ale mąż wczraj zgarnął dwa ostatnie złote lenory ![]() kupiła któraś z Was ten odkurzacz Zelmerka?? dobrze wciąga?? bo się zastanawiam nad nim, niewielkie pieniązki a śliczny jak laleczka
|
|
|
|
#393 |
|
Raczkowanie
|
skoro laisla pisze, że ciągnie na maksa, to ja wierzę :P sama bym kupiła, ale po co mi drugi taki mały? albo może kupie i będę miała na prezent dla siostry. ja bym kupowała na Twoim miejscu, bo zgrabny jest i porządny, ot co
|
|
|
|
#394 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to szkoda faktycznie z tą amicą..pocieszę Ciebie, że na allegro kupiłam rok temu taki złom, że szkoda gadać więc właśnie wczoraj w biedronce musiałam nabyć drugi..więc i tak zapłaciłam w sumie za dwa ![]() ---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#395 |
|
Zadomowienie
|
Wystarczy poprosić pani to przekroi
chociaż początkowo też obawiałam się kupować całego, ale wszystkie te arbuzy są malutkie tak 2-3 kg i skóra jest już taka jasna nawet lekko żółta. Kupowałam już z cztery arbuzy całe i wszystkie bardzo słodkie, smaczne. U mnie w sklepie arbuzy są po 2,15 zł/kg. Już się nie mogę doczekać promocji na banany napaliłam się na kopiec kreta żeby zrobić właśnie zajadam pomarańcze z biedronki, pyszna, słodka, jakoś tak Świąt mi się zachciało, pamiętam jak w tamtym roku z siostą zakupiłyśmy chyba z 5 kg pomarańczy na święta w promocji w Biedronce of course
|
#396 |
|
Zakorzenienie
|
Fakt, arbuzy biedronkowe nie są olbrzymami ale tak zawsze mi się jakoś wydawało, że im mniejsze tym mniej dojrzałe
ale zaufam w takim razie Tobie i spróbuję Też czekam na banany, ale o kopcu mogę tylko pomarzyć (dietka )..mnie też pomarańcze kojarzą się ze świętami ale teraz wolę korzystać z brzoskwiń i nektarynek bo ich zimą nie będzie |
|
|
|
#397 |
|
Zadomowienie
|
Ok. Jak coś będzie na mnie
w sumie to nie pamiętam żeby trafił mi się arbuz jakiś niesmaczny z biedronki. Też jestem na diecie, ale czasem można sobie pozwolić na rozpustę. Nawet nie pomyślałam, że zimą już nektarynek i brzoskwiń nie będzie, a też bardzo lubię. Co prawda są jeszcze brzoskwinie w puszce jak nie będzie świeżych. Swoją drogą podrożały, bo kosztują 2,99zł, a ananasy 3,30zł
|
|
#398 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#399 |
|
Raczkowanie
|
zakochałam się w tych kaloszach http://www.biedronka.pl/cms/img/u/No...13/01/02_s.jpg
ciekawe ile będą kosztować
|
|
|
|
#400 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też dziś widziałam te produkty w innym miejscu przechodząc obok koszy widziałam dużo kawy Prima w niebieskiej torebce ceny przy niej nie było- może nie zdążyli jej powiesić -może to kolejny produkt urodzinowy ? Cytat:
Edytowane przez patusia22 Czas edycji: 2010-09-08 o 10:06 |
||
|
|
|
#401 |
|
Przyczajenie
|
ja mam szafkę na buty szafki w łazience i nie narzekam możesz smiało kupić
|
|
|
|
#402 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj w mojej biedronce promocja urodzinowa licha kawa prima duuuza ceny nie pamiętam i piwo leżajsk za 1.75
chybaZostało jeszcze mleko , proszek E, napój energetyczny, nadal w promocyjnej cenie.
|
#403 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
#404 |
|
Konto usunięte
|
wepla, są u Ciebie te muffinki?
to z jakiejś lokalnej piekarni?
|
|
|
|
#405 |
|
Raczkowanie
|
a mi bardzo smakują lody "Bruno" , 6 sztuk za ok.3 zł
|
|
|
|
#406 |
|
Zakorzenienie
|
Kalosze warto kupić. Kilka lat temu kupiłam w Biedronce błękitne, śliczne kaloszki w drobniutkie białe kwiatki za ok. 35 zł. A teraz widze, że w modnych sklepach ceny takich damskich idą od 80 w górę i to wcale nie są tak ładne jak moje
Oglądałam ostatnio kurteczkę przeciwdeszczową za 59 zł. W takich kategoriach cenowych nawet całkiem całkiem. Wiadomo, że to nie Campus ani Alpinus i nie ma jakis szczególnych właściwości ale wygląda profesjonalnie
|
|
#407 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny gdzie można kupić worki do tego odkurzacza?
|
|
|
|
#408 |
|
Raczkowanie
|
no są, ale nie wiem czy z lokalnej, z tego co wiem, to właśnie nie wszędzie są, więc może
. jak kupie to sprawdzę, co na papierku jest napisane.MamuniaKubunia ja też uwielbiam te lody, są takie zwykłe, a jednak baardzo dobre laisla a do tego zelmera nie ma worków papierowych? |
|
|
|
#409 |
|
Konto usunięte
|
no właśnie chyba z lokalnej, bo w moich Biedronkach już dawno zniknęły, a były takie pakowane po 4 sztuki. szkoda.
teraz dorzucili jakieś mini pizze, pojedyncze kawałki ciast pakowane w folię, rogaliki z nadzieniem śmietankowym (leżą w kartonie z toffi, przez przypadek zobaczyłam, że są jeszcze śmietankowe). zdecydowanie wolałam muffiny. |
|
|
|
#410 |
|
Zadomowienie
|
W tym odkurzaczu jest worek tekstylny, z takiego jakby materiału. Z jednej strony jest rozsuwany i się go po prostu opróżnia i czyści. Nie wymienia się... i to właśnie jest minus tego odkurzacza
|
|
|
|
#411 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Śmiało możesz dopasować do niego worki papierowe (któraś z dziewczyn tu mówiła, że tak zrobiła) a materiałowy worek wepchnij do szafy ![]() ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Ja kupiłam w Saturnie, ale w innych marketach agd - myślę, że też trafisz, zwłaszcza tam, gdzie są odkurzacze, czyli małe agd ![]() Grunt to się nie poddawać, tylko p r ó b o w a ć !!! Edytowane przez rejiche Czas edycji: 2010-09-08 o 14:48 |
|
|
|
|
#412 |
|
Rozeznanie
|
A ja kupilam sobie dresik
On byl nie tak dawno, a teraz przeceniony na 39.90
|
|
#413 |
|
Raczkowanie
|
Udało mi się wczoraj kupić kapcie, fajne. Wzięłam mój rozmiar 37 i mam nadzieję, że się rozciągną trochę, bo z tyłu na pięcie jest zszycie i lamówka w tym miejscu jest trochę grubsza i ciśnie mnie w pięty. Anty-poślizg działa
|
|
|
|
#414 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#415 |
|
Raczkowanie
|
mi się też wydaje, że znajdziesz jakieś papierowe worki pasujące do tego modelu. ja mam tą swoją amice małą i jest tam fizelinowy worek, ale nie będę się bawić w trzepanie i czyszczenie, zakupiłam zapas papierowych.
|
|
|
|
#416 |
|
Zakorzenienie
|
Babeczki wiecie może czy w B. bedzie jeszcze drewniane podłóże dla małych zwierząt? Bo był w fajnej cenie, a teraz w ogole nie widze. Jest tylko silikonowy żwirek dla kotów ;[
|
|
|
|
#417 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Dzisiaj pierwszy raz kupiłam ciasto francuskie z Biedronki. Czy któraś z Was piekła może Croissanty? |
|
|
|
#418 |
|
Raczkowanie
|
to takie zawiniete w pergamin ciasto francuskie?
ja uwielbiam i robie z niego takie a'la Fornetti wszystkim w domu smakuje, jeszcze jak mialam krem kasztanowo-waniliowy od kolezanki z Francji to byly słodziachne, a takto w almie taki krem to drogi
|
|
|
|
#419 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czytałam jak dziewczyny pisały że robią pyszne ciasteczka, tylko czy to jest takie samo ciasto jak na rogale
|
|
|
|
|
#420 |
|
Zakorzenienie
|
Tak i polecam. Znajomi czesto prosza mnie przed impreza, zebym upiekla i przyniosla. A jak pieklam z ciasta z carefoura, bo biedronka byla zamknieta to nie byly az takie dobre.
Edytowane przez Rena Czas edycji: 2010-09-08 o 16:54 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:33.

właśnie zajadam pomarańcze z biedronki, pyszna, słodka, jakoś tak Świąt mi się zachciało, pamiętam jak w tamtym roku z siostą zakupiłyśmy chyba z 5 kg pomarańczy na święta w promocji w Biedronce of course

to z jakiejś lokalnej piekarni?
teraz dorzucili jakieś mini pizze, pojedyncze kawałki ciast pakowane w folię, rogaliki z nadzieniem śmietankowym (leżą w kartonie z toffi, przez przypadek zobaczyłam, że są jeszcze śmietankowe). zdecydowanie wolałam muffiny.