Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VI - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-07, 23:58   #391
wepla
Raczkowanie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VI

a to cham! może jakiś maniak ptasio-mleczkowy
kurde zła jestem, bo ta moja amica jakaś taka licha jest. niby ciągnie ok, ale te wykonanie nie jest superowe. najeździłam się za tanim odkurzaczem, i najtańszy to te 99 zł, a tu za dosłownie 3 dni taka niespodzianka w biedrze :P ja to mam wyczucie.
wepla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-07, 23:59   #392
camillet
Raczkowanie

hehe, jak tak czytam ten wątek to mi się przypomina okres kartek, wtedy jak coś "rzucili" na sklepy to się biegło żeby się załapać a i tak rzadko się udawało
ja się na kapcie niestety nie załapałam, ale mąż wczraj zgarnął dwa ostatnie złote lenory
kupiła któraś z Was ten odkurzacz Zelmerka?? dobrze wciąga?? bo się zastanawiam nad nim, niewielkie pieniązki a śliczny jak laleczka
camillet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 00:11   #393
wepla
Raczkowanie

skoro laisla pisze, że ciągnie na maksa, to ja wierzę :P sama bym kupiła, ale po co mi drugi taki mały? albo może kupie i będę miała na prezent dla siostry. ja bym kupowała na Twoim miejscu, bo zgrabny jest i porządny, ot co
Stary 2010-09-08, 00:36   #394
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wepla Pokaż wiadomość
a to cham! może jakiś maniak ptasio-mleczkowy
kurde zła jestem, bo ta moja amica jakaś taka licha jest. niby ciągnie ok, ale te wykonanie nie jest superowe. najeździłam się za tanim odkurzaczem, i najtańszy to te 99 zł, a tu za dosłownie 3 dni taka niespodzianka w biedrze :P ja to mam wyczucie.
Wyglądał raczej na maniaka ..piwnego bacząc na karnację i przekrwione oczy
No to szkoda faktycznie z tą amicą..pocieszę Ciebie, że na allegro kupiłam rok temu taki złom, że szkoda gadać więc właśnie wczoraj w biedronce musiałam nabyć drugi..więc i tak zapłaciłam w sumie za dwa

---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ----------

Cytat:
Napisane przez camillet Pokaż wiadomość
bo się zastanawiam nad nim, niewielkie pieniązki a śliczny jak laleczka
tak, mam tę..laleczkę jest jak najbardziej ok. Nawet nie nastawiam maksymalnej mocy bo tak ciągnie to chucherko
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 01:16   #395
Queen Of The Damned
Zadomowienie

Wystarczy poprosić pani to przekroi chociaż początkowo też obawiałam się kupować całego, ale wszystkie te arbuzy są malutkie tak 2-3 kg i skóra jest już taka jasna nawet lekko żółta. Kupowałam już z cztery arbuzy całe i wszystkie bardzo słodkie, smaczne. U mnie w sklepie arbuzy są po 2,15 zł/kg. Już się nie mogę doczekać promocji na banany napaliłam się na kopiec kreta żeby zrobić właśnie zajadam pomarańcze z biedronki, pyszna, słodka, jakoś tak Świąt mi się zachciało, pamiętam jak w tamtym roku z siostą zakupiłyśmy chyba z 5 kg pomarańczy na święta w promocji w Biedronce of course

09.05.2003 - cukrzyca t.1
26.06.2012 - sarkoidoza
172cm- 53 kg
Queen Of The Damned jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 01:28   #396
laisla
Zakorzenienie

Fakt, arbuzy biedronkowe nie są olbrzymami ale tak zawsze mi się jakoś wydawało, że im mniejsze tym mniej dojrzałe ale zaufam w takim razie Tobie i spróbuję Też czekam na banany, ale o kopcu mogę tylko pomarzyć (dietka)..mnie też pomarańcze kojarzą się ze świętami ale teraz wolę korzystać z brzoskwiń i nektarynek bo ich zimą nie będzie
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 02:50   #397
Queen Of The Damned
Zadomowienie

Ok. Jak coś będzie na mnie w sumie to nie pamiętam żeby trafił mi się arbuz jakiś niesmaczny z biedronki. Też jestem na diecie, ale czasem można sobie pozwolić na rozpustę. Nawet nie pomyślałam, że zimą już nektarynek i brzoskwiń nie będzie, a też bardzo lubię. Co prawda są jeszcze brzoskwinie w puszce jak nie będzie świeżych. Swoją drogą podrożały, bo kosztują 2,99zł, a ananasy 3,30zł

09.05.2003 - cukrzyca t.1
26.06.2012 - sarkoidoza
172cm- 53 kg
Queen Of The Damned jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 08:05   #398
rejiche
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pabi28 Pokaż wiadomość
Mi bardzo smakują pulpeciki Więc polecam

Dziękuję

---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Aguu Pokaż wiadomość
Gołąbki są baaardzo smaczne
Też wypróbuję, dziękuję
rejiche jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 09:21   #399
justytutka
Raczkowanie

zakochałam się w tych kaloszach http://www.biedronka.pl/cms/img/u/No...13/01/02_s.jpg ciekawe ile będą kosztować
justytutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 10:05   #400
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
w mojej Biedronce dziś w promocji są
- Lays 285 g. zielona cebulka 2,49 zł
- Napój energetyczny 1,5 l 1,49 zł
- Mleko 2% 1,5 l 1,69 zł
Ciekawe co jutro będzie

też dziś widziałam te produkty

w innym miejscu przechodząc obok koszy widziałam dużo kawy Prima w niebieskiej torebce ceny przy niej nie było- może nie zdążyli jej powiesić -może to kolejny produkt urodzinowy ?

Cytat:
Napisane przez Queen Of The Damned Pokaż wiadomość
Wystarczy poprosić pani to przekroi chociaż początkowo też obawiałam się kupować całego, ale wszystkie te arbuzy są malutkie tak 2-3 kg i skóra jest już taka jasna nawet lekko żółta. Kupowałam już z cztery arbuzy całe i wszystkie bardzo słodkie, smaczne. U mnie w sklepie arbuzy są po 2,15 zł/kg. Już się nie mogę doczekać promocji na banany napaliłam się na kopiec kreta żeby zrobić właśnie zajadam pomarańcze z biedronki, pyszna, słodka, jakoś tak Świąt mi się zachciało, pamiętam jak w tamtym roku z siostą zakupiłyśmy chyba z 5 kg pomarańczy na święta w promocji w Biedronce of course
w czasie przedświątecznym zawsze cytrusy są smaczniejsze

Edytowane przez patusia22
Czas edycji: 2010-09-08 o 10:06
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 11:17   #401
aska7
Przyczajenie

ja mam szafkę na buty szafki w łazience i nie narzekam możesz smiało kupić
aska7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 12:05   #402
Optyczka
Raczkowanie

Dzisiaj w mojej biedronce promocja urodzinowa licha kawa prima duuuza ceny nie pamiętam i piwo leżajsk za 1.75 chyba
Zostało jeszcze mleko , proszek E, napój energetyczny, nadal w promocyjnej cenie.

13.01.2006 [*]
Optyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 12:28   #403
anoola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość
Kupiłam wczoraj ten odkurzacz, jestem bardzo zadowolona bo mimo że maleńki i leciutki (a to też ma swoje zalety) to ciągnie na maxa
Płatki just fit też uwielbiam, dodaję do nich tylko jeszcze orzechy, migdały i słonecznik
Tak sie zastanawiałam właśnie nad tym odkurzaczem bo nam się ze 2 tygodnie temu nasz popsuł i po przeczytaniu twojej opinii poleciałam go kupić. Fajny jest, a to że taki malutki to nawet lepije bo mamy małe mieszkanko i nie bedzie problemu żeby go gdzies upchnąć. Tylko ten worek materiałowy jest dla mnie minusem bo jestem alergiczką więc oprózniac będzie musiał TŻ. A w ogóle to jak zadzwoniłam do TŻta do pracy i mu powiedziałm że kupiłam to on do mnie z pretensjami, żebym zobaczyła na Allegro bo napewno przepłaciłam, no to sprawdziłam, jest identyczny za...tadaaaam 109 zł a z przesyłką 125 zł
anoola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 12:29   #404
2016070150903
Konto usunięte

wepla, są u Ciebie te muffinki? to z jakiejś lokalnej piekarni?
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 12:57   #405
mamuniaKubunia
Raczkowanie

a mi bardzo smakują lody "Bruno" , 6 sztuk za ok.3 zł
mamuniaKubunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 13:33   #406
BioIvO
Zakorzenienie

Kalosze warto kupić. Kilka lat temu kupiłam w Biedronce błękitne, śliczne kaloszki w drobniutkie białe kwiatki za ok. 35 zł. A teraz widze, że w modnych sklepach ceny takich damskich idą od 80 w górę i to wcale nie są tak ładne jak moje
Oglądałam ostatnio kurteczkę przeciwdeszczową za 59 zł. W takich kategoriach cenowych nawet całkiem całkiem. Wiadomo, że to nie Campus ani Alpinus i nie ma jakis szczególnych właściwości ale wygląda profesjonalnie Ja mam akurat firmową ale duuuużo droższą.

Nikt nie śledzi tak bacznie postępowania innych jak ten, komu nic do tego. (V.Hugo)

Kobieta nigdy nie wie czego chce, ale nie spocznie, dopóki nie osiągnie celu.
BioIvO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 13:36   #407
pamfilia
Zakorzenienie

Dziewczyny gdzie można kupić worki do tego odkurzacza?
pamfilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 13:54   #408
wepla
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Umbra Pokaż wiadomość
wepla, są u Ciebie te muffinki? to z jakiejś lokalnej piekarni?
no są, ale nie wiem czy z lokalnej, z tego co wiem, to właśnie nie wszędzie są, więc może . jak kupie to sprawdzę, co na papierku jest napisane.

MamuniaKubunia ja też uwielbiam te lody, są takie zwykłe, a jednak baardzo dobre

laisla a do tego zelmera nie ma worków papierowych?
Stary 2010-09-08, 14:13   #409
2016070150903
Konto usunięte

no właśnie chyba z lokalnej, bo w moich Biedronkach już dawno zniknęły, a były takie pakowane po 4 sztuki. szkoda. teraz dorzucili jakieś mini pizze, pojedyncze kawałki ciast pakowane w folię, rogaliki z nadzieniem śmietankowym (leżą w kartonie z toffi, przez przypadek zobaczyłam, że są jeszcze śmietankowe). zdecydowanie wolałam muffiny.
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 14:24   #410
anoola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pamfilia Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez wepla Pokaż wiadomość
laisla a do tego zelmera nie ma worków papierowych?
W tym odkurzaczu jest worek tekstylny, z takiego jakby materiału. Z jednej strony jest rozsuwany i się go po prostu opróżnia i czyści. Nie wymienia się... i to właśnie jest minus tego odkurzacza
Stary 2010-09-08, 14:46   #411
rejiche
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anoola Pokaż wiadomość
Tak sie zastanawiałam właśnie nad tym odkurzaczem bo nam się ze 2 tygodnie temu nasz popsuł i po przeczytaniu twojej opinii poleciałam go kupić. Fajny jest, a to że taki malutki to nawet lepije bo mamy małe mieszkanko i nie bedzie problemu żeby go gdzies upchnąć. Tylko ten worek materiałowy jest dla mnie minusem bo jestem alergiczką więc oprózniac będzie musiał TŻ. A w ogóle to jak zadzwoniłam do TŻta do pracy i mu powiedziałm że kupiłam to on do mnie z pretensjami, żebym zobaczyła na Allegro bo napewno przepłaciłam, no to sprawdziłam, jest identyczny za...tadaaaam 109 zł a z przesyłką 125 zł

Śmiało możesz dopasować do niego worki papierowe (któraś z dziewczyn tu mówiła, że tak zrobiła) a materiałowy worek wepchnij do szafy

---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ----------

Cytat:
Napisane przez pamfilia Pokaż wiadomość
Ja kupiłam w Saturnie, ale w innych marketach agd - myślę, że też trafisz, zwłaszcza tam, gdzie są odkurzacze, czyli małe agd
Grunt to się nie poddawać, tylko p r ó b o w a ć !!!

Edytowane przez rejiche
Czas edycji: 2010-09-08 o 14:48
rejiche jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 14:58   #412
Tequilka_84
Rozeznanie

A ja kupilam sobie dresik On byl nie tak dawno, a teraz przeceniony na 39.90

Tequilka_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 14:59   #413
MoJo
Raczkowanie

Udało mi się wczoraj kupić kapcie, fajne. Wzięłam mój rozmiar 37 i mam nadzieję, że się rozciągną trochę, bo z tyłu na pięcie jest zszycie i lamówka w tym miejscu jest trochę grubsza i ciśnie mnie w pięty. Anty-poślizg działa
MoJo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 15:02   #414
anoola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rejiche Pokaż wiadomość
Śmiało możesz dopasować do niego worki papierowe (któraś z dziewczyn tu mówiła, że tak zrobiła) a materiałowy worek wepchnij do szafy

---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ----------

Ja kupiłam w Saturnie, ale w innych marketach agd - myślę, że też trafisz, zwłaszcza tam, gdzie są odkurzacze, czyli małe agd
Grunt to się nie poddawać, tylko p r ó b o w a ć !!!
No to super! Dzięki śliczne Poszukam w sklepach
Stary 2010-09-08, 15:38   #415
wepla
Raczkowanie

mi się też wydaje, że znajdziesz jakieś papierowe worki pasujące do tego modelu. ja mam tą swoją amice małą i jest tam fizelinowy worek, ale nie będę się bawić w trzepanie i czyszczenie, zakupiłam zapas papierowych.
Stary 2010-09-08, 15:42   #416
Domcia2605
Zakorzenienie

GG do Domcia2605

Babeczki wiecie może czy w B. bedzie jeszcze drewniane podłóże dla małych zwierząt? Bo był w fajnej cenie, a teraz w ogole nie widze. Jest tylko silikonowy żwirek dla kotów ;[
Domcia2605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 15:47   #417
anetak
Wtajemniczenie

Hej

Dzisiaj pierwszy raz kupiłam ciasto francuskie z Biedronki. Czy któraś z Was piekła może Croissanty?
anetak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 16:05   #418
niem
Raczkowanie

to takie zawiniete w pergamin ciasto francuskie?
ja uwielbiam i robie z niego takie a'la Fornetti wszystkim w domu smakuje, jeszcze jak mialam krem kasztanowo-waniliowy od kolezanki z Francji to byly słodziachne, a takto w almie taki krem to drogi
niem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 16:10   #419
anetak
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez niem Pokaż wiadomość
to takie zawiniete w pergamin ciasto francuskie?
ja uwielbiam i robie z niego takie a'la Fornetti wszystkim w domu smakuje, jeszcze jak mialam krem kasztanowo-waniliowy od kolezanki z Francji to byly słodziachne, a takto w almie taki krem to drogi
tak czytałam jak dziewczyny pisały że robią pyszne ciasteczka, tylko czy to jest takie samo ciasto jak na rogale
anetak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 16:49   #420
Rena
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anetak Pokaż wiadomość
Hej

Dzisiaj pierwszy raz kupiłam ciasto francuskie z Biedronki. Czy któraś z Was piekła może Croissanty?
Tak i polecam. Znajomi czesto prosza mnie przed impreza, zebym upiekla i przyniosla. A jak pieklam z ciasta z carefoura, bo biedronka byla zamknieta to nie byly az takie dobre.

Edytowane przez Rena
Czas edycji: 2010-09-08 o 16:54
Rena jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości