|
|
#4021 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki H&M - część V
Cytat:
dziewczyny możecie wkleić zdjęcia tych bransoletek za 9,90 ?
|
|
#4022 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czy udzielą mi telefonicznej informacji o dostępności danego rozmiaru? Bo wiem, że nie wszystkie sklepy udzielają...tylko nawet nie wiadomo czy one jeszcze są, jeśli były w poniedziałek. Czy ktoś może mi podać kod tej marynarki? pudrowej i czarnej najlepiej
|
|
|
|
|
#4026 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to bym sobie sprawdziła czy są tez takie czarne
|
|
|
|
|
#4027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak dzwoniłam pytać o tregginsy to mówiłam że tregginsy granatowe za 39,90 i wiedzieli o co chodzi, sprawdzali mi czy jest rozmiar także nawet kodu nie musiałam znać. Także podejrzewam że mają tylko jedne żakiety za 79,90 a ta druga to czasem grafitowa nie jest?
|
|
|
|
|
#4028 | |
|
catch me if I fall.
|
Cytat:
|
|
|
#4029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Starlit - dzięki za informację. W takim razie pozostaje mi zadzwonić do Sosnowca i zapytać, czy tam są [a jeśli tak, to uprosić TŻa by mnie tam zawiózł, bo to miasto to zdecydowanie nie moja bajka do jeżdżenia...] |
|
|
|
|
#4030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4031 |
|
Zakorzenienie
|
marynarki po 79 zł w duuużej ilości były wczoraj w Starym Browarze (z każdego rozmiaru po kilka sztuk)i w M1 w Poznaniu.
Czy z tych sukienko-sweterków z akrylu występuje kolor szary, gołębi? Widziałam tylko czarny, biały, pudrowy i jasno brązowy. Dlaczego macie takie złe doświadczenia z akrylem? ![]() EDIT: OK, juz poszukalam na stronie online, ze są szare
Edytowane przez Papryczkaa Czas edycji: 2010-09-08 o 15:33 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4032 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() pozwolę dodać coś od siebie: odnośnie Sosnowca (Plejada) to w poniedziałek byłam i z marynarek za 79zł zostało tylko po jednej sztuce rozmiaru 38 , reszta od 42 w górę.
|
|
#4033 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
sweter z akrylu - naciąga się, jest sztuczny to tkanina syntetyczna przecież, mechaci się... a do tego niewielki wysiłek fizyczny i człowiek poci się strasznie...skóra nie oddycha... tylko bawełna!!!
Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post46511121 POSZUKUJE: książek George'a R. R. Martina - saga Gry o tron. Edytowane przez strawberry Czas edycji: 2010-09-08 o 15:48 |
|
|
|
|
#4034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesteście niezastąpione w szybkości przekazywanych informacji ![]() czyli nie mam już tam po co dzwonić. Pozostają mi jeszcze Katowice, muszę sprawdzić gdzie w Kato są H&M, bo zdecydowanie preferuję Kraków, choć odległość mam praktycznie taką samą do obu miast, a nawet chyba bliżej do Katowic. A może któraś z Was była na zwiadach? |
|
|
|
|
#4035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() H&M mamy dwa. Jeden w samym centrum, drugi w CH Trzy Stawy przy trasie Katowice-Kraków ![]() Ewentualnie zadzwoń jeszcze do M1 Czeladź. To tylko kilkanaście km od Katowic, ale tam zdecydowanie najłatwiej dostać najpopularniejsze ciuszki.
|
|
#4036 | ||
|
Zakorzenienie
|
rozmiarówka jak zwykle skopana ...
wydaje mi się, że będzie się rozciągał .. jest strasznie krótki .. ![]() trochę zostawia kłaczki ... ![]() gdyby kosztował połowę ceny to może bym się na niego skusiła ![]() ale 129 zł to wart na pewno nie jest poza tym jego kolory na foto są o wiele ładniejsze niż w realu
Edytowane przez pronunciation Czas edycji: 2010-09-08 o 16:29 |
||
|
|
|
#4037 |
|
Raczkowanie
|
Znowu muszę wtrącić swoje trzy grosze :P ale może ta informacja będzie przydatna
w M1 Czeladź też podobna sytuacja : widziałam jedynie 2 sztuki pudrowych (rozmiar 44 i 46 ) i jedną ciemną rozmiar 44.ehh jak już się zdecydowałam na tą marynarkę to teraz nigdzie już jej nie ma w moim rozmiarze
|
#4038 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny jak sie chodzi w tych botkach za 79 zł? wygodne ??
|
#4039 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4040 |
|
Zakorzenienie
|
a pęka ta skórka ? bo juz mialam podobne i pękało przy palcach
|
#4041 |
|
Zakorzenienie
|
Niedawno je kupiłam i miałam na nogach 2 razy, więc nie wiem, jak to będzie się miało do dalszego użytkowania.. mam nadzieję,że nie popęka
![]() Ale jakaś wizażanka śmiga w nich już od sierpnia, więc niech się wypowie
|
|
|
|
#4042 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4043 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie wygodnie, miały swoją premierę w poniedziałek. Rzeczywiście mogą troche uciskać, wiec ja zakładam je na skarpetę, lub rajstopy. Ogólnie są ok, tak do smigania na codzień super.
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
#4044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy stopa leci do przodu ?? bo jak mierzylam to troche leciała ale wiadomo jak w sklepie sie mierzy
|
|
#4045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. może mierzyłaś za duży rozmiar?
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
|
#4047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aukcja się kończy, a ja nadal się waham - a jest mi bardzo potrzebny jakiś zakiet na wesele do sukienki
Edytowane przez iwona200 Czas edycji: 2010-09-08 o 17:34 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4048 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4049 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
![]() Od dawna szukam fajnego futerkowego bezrękawnika i znalazłam moje idealne. Od jakiegoś czasu pojawiają się te egzemplarze na allegro (zdjęcie w załączniku). Chciałam zapytać, może któraś z Was się orientuje - to zeszłoroczna kolekcja, jak się nosi, jak z rozmiarówką? Dzięki za info. ![]() A żeby nie odbiegać za bardzo od aktualnych tematów Co do "dziadkowatości", to na upartego i romby mogą komuś kojarzyć się z dziadkowymi skarpetami. Są gusta i guściki. I jak ktoś napisał, to jest właśnie fajne. Jak komuś się podoba, to się nie wahajcie
|
|
|
|
#4050 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() wiem, że zdjęcia nie najlepsze, ale teraz się spieszę a poza tym światło już teraz też średnie. a i przepraszam, że pognieciony. jeśli chcesz to jutro wstawię jakieś lepsze fotki ![]() ja jestem z niego zadowolona, rozmiarówka wg mnie standardowa. aa i mam rozmiar 40, wzrostu 179 cm
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:04.

zresztą też dziwnie leży na Mariah ... wydaje się taki rozciągnięty... bo górę inaczej na pewno bym układała...
)
Może ktoras z Was go posiada i moglaby wkleic fotke na sobie? Bylabym bardzo wdzieczna.
Co myslicie? Nie mam blisko siebie H&M wiec nie moge isc sprawdzic 

Jesteście niezastąpione w szybkości przekazywanych informacji