|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III
Cytat:
Nie martw się ja Ci zazdroszcze że jesteś na takim kierunku (jesteś na masażu prawda?) sama bym chętnie zrobiła, ale ja się do tego nie nadaję, mam za słabe ręce Może kiedyś zrobie tylko kurs...
|
|
|
|
|
#2852 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
|
|
|
#2853 |
|
Zakorzenienie
|
Uff, zmęczyłam się czytaniem tych wszystkich postów , które tu napisałyście pod moją nieobecność gaduły jedne
![]() A ja za chwilę biorę się za zdjęcia, bo obiecałam, że jak będę miała naprawiony bądź nowy zasilacz i działający internet to wrzucę do albumu jakieś moje foto na życzenie i własną odpowiedzialność angelinmyheart ![]() A co do mojej szkoły, bo widzę, że tu dużo uczących się jest i wypowiada się na ten temat, to w tamtym tyg. miałam tylko 4 lekcje jednego dnia a drugiego 3, a w tym tygodniu też jeszcze luźniejsze lekcje, chociaż już tam coś marudzą o zadaniach, sprawdzianach, kartkówkach... Bo mamy 1 półrocze krótsze - 13tyg. , a w drugim moja klasa ma w styczniu 2 tygodnie ferii a na cały luty idziemy na praktyki do hoteli( jestem w technikum hotelarskim jak to już wcześniej wspomniałam), potem przyjdziemy to marzec, potem matury, święta, egzaminy zawodowe i ten kwiecień i maj i kawałeczek czerwca nam zleci baardzo szybko, dlatego teraz w tym pierwszym półroczu nas będą cisnąć strasznie, bo każdy z nauczycieli chce mieć jak najwięcej ocen teraz, żeby mogli potem mieć z czego wystawiać..Jejuu jak mnie twarz piecze !!
|
|
#2854 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2856 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Męczę się już klika lat, ale mój trądzik nie jest jakiś mega tragiczny. Ale od roku leczę się u (podobno) najlepszej dermatolog w Krakowie i efektów niestety nie widzę Stać na takie leczenie by mnie było, ale musiałabym nie kupować żadnych ciuchów, więc wolałabym jakieś tańsze A może jakieś domowe sposoby ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2857 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
gdzieś czytałam że coś tam robi i żeby pić jej rozsądne ilości. No ale u mnie to różnie bywa :P Mam taki kubek wielki i jak sobie zaparze to nie wiem czasami i 3 takie wypijam dziennie :O
|
|
|
|
|
#2858 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dziękuję wam bardzo ja jestem drobnej budowy i troszku boję się o ręce ale wszystko do wyćwiczenia mam nadzieje... Alessandra wysyłam zaproszonko ![]() dziewczyny nie wiem co się ze mną dzieję, takie mam dzisiaj nerwy na wszystko że szkoda gadać biedny mój Tż bo i jemu się dostaje ;/ mam ochote wrzeszczeć ;/ nich nikt do mnie nie mówi i na mnie nie patrzy co mnie dołuje...
|
|
|
#2860 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
też już zagłosowałam podziwiam Cię że startujesz, w ogóle wszystkie startujące w takich konkursach dziewczyny podziwiam... ja tam swojej mordki bym chyba się nie odważyła pokazać...
|
|
|
#2861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ogólnie nie stosuję ich długo, na pewno w jakimś stopniu już zaczynają pomalutku działać Do tego oczywiście filtr 50 obowiązkowo.. Tylko właśnie tym strasznym skutkiem ubocznym jest to swędzenie, pieczenie , okropne łuszczenie się skóry, a stosuję prawidłowo - cienka warstwa co 2 noc...Ale cóż, dla urody trzeba czasem pocierpieć.. loluska - już przyjmuję buahhot - ja używam z La Roche Posay Anthelios XL SPF 50 zamiennie z Anthelios AC SPF 30 i pod oczy i jakieś ranki itd. Anthelios XL SPF 50 Stick ( taki w sztyfcie ) ( a w lato również na usta)
|
|
|
#2862 |
|
Zadomowienie
|
jeju nie wiem co mi sie dzieje dwa kg to przodu w ciagu tyg i tylko bym jadła !! to do mnie nie podobne ;| aż mnie nerw bierze :/ no ale dalej jestem głodna ;| :|
;/;/ !! ((
|
|
#2863 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 201606201234 Czas edycji: 2010-09-08 o 19:34 |
|
|
|
|
#2864 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czytałyście ostatnio jakąś ciekawą książkę .?
Aha, jedną z moich większych inspiracji co do stylu jest mariannann - www.mariannann.blogspot.com ; ]] |
|
|
|
#2865 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, zrobiłam to..Ogłaszam iż zdjęcia są już w albumie...
![]() Ale od razu mówię, że przepraszam, że są takie powycinane, ale najaktualniejsze mam z wakacji gdzie na prawie każdym zdjęciu jestem z kimś - albo z Tż'em albo z jego siostrą ( u której byliśmy), lub jakąś koleżanką, którą tam poznałam itd. A i na zdjęciu w bikini nie zwracać uwagi na fryz(plaża..) i twarz ( zbielona od filtra i bez makijażu.. ) No i to by było na tyle Jejku, jak ja swojej twarzy nie lubię pokazywać...![]() ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- ojjej, dziękuję .. I teraz , po powrocie z Hiszpanii mi się przytyło i chcę to zrzucić - w Hiszpanii nie smażą na tłuszczu, tam jadłam naprawdę tak ogromne ilości jedzenia i to czasami w środku nocy i...schudłam tam ! To jest coś..
|
|
#2866 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Ja dwa dni temu pofarbowałam włosy na sredni brąz,bo z wczesniejszego farbowania wyszedł rudy;( A dziś pomalowałam tipsy,była nafta na 15 min przed myciem,wax na 30 minut w skalp i lorys na długość. ekomonika teraz czytam 'Pamiętnik' Nicholasa Sparksa,cuudowna:love; dla mnie sparks bardzo ciekawie piszam,polecam,a najbardziej 'wciaż ją kocham'
|
|
#2868 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wzielam goracy prysznic, 2 ibupromy, wapno z wic C ale nadal fatalnie sie czuje, a musze jutro isc do pracy Mi juz nawet nie chodzi o TZ chociaz nie ukrywam ze po czesci jest sprawca mego zlego nastroju, ale pewnie kiedys sie pogodzimy, ja mam ogolnie dola. Przytlacza mnie skladanie papierow na specjalizacje, w naszym kochanym kraju miejsc jest malo, czlowiek sie tyle lat stara i uczy i chce dalej ksztalcic a rzad rzuca klody pod nogi. I teraz jeszcze to chorobsko. Czuje sie taka strasznie brzydka i ogolnie do niczego ze szok. Zdecydowanie mam zle dni, zreszta caly poprzedni miesiac mialam do niczego, dobila mnie smierc mojego pieska. Loluska - zamienie sie z Toba na wlosy od zaraz Zaglosowalam ![]() Cytat:
![]() Uzywam tego i jest genialny - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...jsca-SPF50.htm Niczym sie nie rozni w dzialaniu od aptecznych ktore kiedys tam stosowalam wyjezdzajac na wakacje, nie zapycha, nie bieli i sie nie swiece. Uwielbiam go i przy nim na dluuugo zostane. Tzn teraz go odstawilam za sprawa BB ![]() Co do podkladow to ja je w ogole zaczelam stosowac w wieku 24 lat. I nie z musu tylko tak mi jakos fajnie rano w siebie cos wklepac, takie kobiece zaczecie dnia ![]() ![]() Wiec mam malo przetestowanych. W filtrach sprawa wyglada tak ze na filtry avene mozna klasc wszystkie podklady jakie sie chce. A na reszte - tylko podklady bez talku. Wiec porzucilam moj bourjois ktory ma talk co prawda dopiero w polowie skladu ale ma, na rzecz rimmel https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...d-matujacy.htm Kupilam bo jest bez talku ale jest sredni, ogolnie nie kupie go drugi raz. Oraz moj beztalkowy faworyt - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...gladzajacy.htm Ten jest fantastyczny i moge polecic. Ja mam najjasniejszy odcien ![]() Ogolnie z tego co wiem to w polsce ciezko jest znalezc cos bez talku, ja znam tylko te dwa ![]() A krem BB - ja ogolnie nie mam co zakrywac na buzi, tzn mam kilka malych przebarwien w okolicy brody i z tym sobie radzi. Kupilam go bo rzeczywiscie dobrze nawilza, jest profilaktyka p/zmarszczkowa, dziala jak filtr i jednoczenie ladnie wyrownuje cere jak podklad I oszczedza moj czas i za to tez go uwielbiam
|
||||||
|
|
|
#2869 |
|
CABIN CREW
|
ja też mam doła , hormony mi szaleją...
w ogóle- od tygodnia piję drożdże i już się cieszyłam że mi nic po nich na buzi nie wyłazi a tu... dziś niespodzianka....
|
|
#2870 |
|
Zadomowienie
|
Tallulah = a gdzie kupiłaś ten filtr? Ma bardzo dobre oceny
|
|
|
|
#2871 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i zapłacić musiałam te 7 dych.. A kuusisz mnie tym nie świeceniem, nie zapychaniem i nie bieleniem Ahaa, rozumiem Ja niestety już muszę się malować, bo mam zbyt duże problemy z twarzą Tak, tak , jeśli chodzi o Avenki, to ciągle na jakąś się czaję - ze względu na to, że można każdy i z talkiem, ale nie wiem na co się zdecydować, żeby nie zapychało i się tak niemiłosiernie nie świeciło - bielić sobie może, mi to w sumie już teraz na jesień/zimę nie przeszkadza Jeśli chodzi o Rimmela, to miałam jakieś 3 podkłady z niego i KAŻDY mnie zapchał, więc zrezygnowałam.. ![]() A co do tej Lirenki to już tyle o niej czytałam i słuchałam na Wizażu, ale niestety u mnie się nie sprawdza... ![]() Aaaa no chyba, że tak szczęściaro z ładną cerą ! ![]() Do mnie właśnie idzie próbka BB Pink79 - ze zbiorowego zamówienia próbek na wątku BB ![]() Ja laseczki idę wziąć właśnie kąpiel i ogarnąć co nie co jeszcze na jutrzejsze zajęcia w szkole A o 21:30 leci ten TOP MODEL na TVN'ie - ogląda któraś ? Być może po tym tu wpadnę , zajrzeć do Was Dzisiejsze SPAmowanie: było: - krem nawilżający + filtr 50 na twarz - peeling buźki - całe popołudnie i wieczór bez makijażu - nie prostowałam włosów ( za późno wstałam i musiałam szybko je jakkolwiek powiązać..) - wypiłam zieloną herbatkę i pół butli mineralki niegazowanej będzie: - odprężająca kąpiel + masaż Syrenką + balsam nawilżający + krem na stopy - umyję włosy + odżywka mocno nawilżająca na parę godzinek - dokończę butlę mineralki + następna zielona herbatka - odprężenie przy TV - krem regenerujący na buźkę
|
|
|
#2872 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak zwykle nie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Bardzo smutna, ale bardzo piękna. Przeczytałam w tydzień
|
|
|
#2873 |
|
Wtajemniczenie
|
Kupilam tu
http://www.sklep.pollenaewa.com.pl/2...a_spf_50_.html Mam nadzieje ze nie dostane bana za wklejanie strony? To nie jest reklama ![]() Jak ja go kupywalam w sezonie przed i wakacyjnym to byl drozszy, chyba kolo 7 zl. Wzielam od razu 3 opakowania i przelecialam na nim cale wakacje ![]() Wczesniej przeszukalam cale miasto, wszystkie supermarkety, rosmanny itd. Nawet na tej stronie go nie bylo przez pewien czas, czekalam tydzien az bedzie w sprzedazy. Szukalam nawet na allegro, no desperacja ![]() Kolezanka ktora tez stosuje powiedziala ze kupila go u siebie (inne miasto) za dokladnie 10,70 |
|
|
|
#2874 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Alessandro, jesteś bardzo, bardzo ładna ![]() Nadrobiłam Was. Przyszedł dziś ten krem z Bio Culture, jutro będę wypróbowywać. Paletką z Essence do brwi jestem zachwycona, cudowny, naturalny efekt |
|
|
|
|
#2875 |
|
Zakorzenienie
|
_Alessandra dziękuje za pamięć.
Dużo kobiet chciało by mieć taką figurę, jak ty. Ja nie wiem co mam zrobić ze swoim życiem. Często mam ochotę rzucić tą moją płatną uczelnie i iść na dzienne, ale nikt mnie nie widzi na AWF, jak ja nawet pływać nie umiem. Mam głupi pomysł, żeby w tym roku ją poprawiać. Tylko nawet nie wiem na jaki kierunek potem bym szła. Tż w tym roku zdaje maturę i teraz coś mówił o Opolu i akademiku tam. Ech... wybacz Cię, że Wam tak marudzę, ale jakoś od kilku dni mi się tak zbierało.
|
|
#2876 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() wpadłam tylko się przywitać i powiedzieć, że dziś o siebie zadbałam- ful wypas pielęgnacja, zwłaszcza włosów
|
|
|
|
#2877 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie znowu boli głowa, a godzinę temu wróciłam do domu i czeka mnie jeszcze nauka i odrabianie lekcji
![]() I muszę zacząć zastanawiać się nad wyborem liceum
|
|
#2878 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2879 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj usłyszałam komplement o swoich brwiach
Ogólnie to jedna z niewielu rzeczy, które w sobie lubię bez żadnego ale Tylko na prawej mam taki malutki prześwit, mam nadzieję, że szybko odrośnie Muszę kupić żel Delii, ma dobre opinie na KWC i chyba by mnie zadowolił. Ale pieniędzy brak
|
|
#2880 |
|
CABIN CREW
|
dodałam foto do albumu to możecie mnie zobaczyć
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:24.

ale sie za wami stęskniłam
przez te zajęcia nie mam na nic czasu, tym bardziej że kompa dzielę z braćmi i jak mam parę minut to któryś siedzi i nie zejdzie nawet na chwile ;/ od ostatniej @ mam taki niesamowity apetyt że ciągle coś bym jadła... aż mnie to przeraża
Nie martw się ja Ci zazdroszcze że jesteś na takim kierunku (jesteś na masażu prawda?) sama bym chętnie zrobiła, ale ja się do tego nie nadaję, mam za słabe ręce 

na życzenie i własną odpowiedzialność angelinmyheart

A może jakieś domowe sposoby 

klask i:

A kuusisz mnie tym nie świeceniem, nie zapychaniem i nie bieleniem
Być może po tym tu wpadnę , zajrzeć do Was 

Muszę kupić żel Delii, ma dobre opinie na KWC i chyba by mnie zadowolił. Ale pieniędzy brak