|
|
#601 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: rady od już zamężnych dla przyszłych PM
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#602 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moze wklej jakies zdjecie
|
|
|
#603 |
|
Zakorzenienie
|
Zabrać ze sobą białą nić z igłą i duży parasol! nawet jak zapowiadają ładną pogodę. U mnie w sobote miało być słońce za chmurką i przelotne opady, a w sumie słońce ani razu nie wyszło, po ślubie padał deszczyk. Jak podjechaliśmy pod salę to też padało i całe szczęście mieliśmy duży parasol.
Nitka z igłą też się przydała bo odpadł mi kwiatek z sukienki, ale już to olałam i nie przyszyłam. Jednak nie spodziewałam się że cokolwiek mi odpadnie. Przyszyję go dziś bo plener przed nam w najbliższym czasie.Uśmiechać się mimo zmęczenia, stresu - mi wszyscy mówili że byłam strasznie poważna.
|
|
#604 |
|
Zadomowienie
|
no i cieszyc sie kazda chwila w dniu ślubu bo ten dzien leci bardzooo szybko
![]() no i mysle ze para młoda powinna zaczynac kazdy kawałek tanca bo jak sie para młoda nie bawi to goscie tez nie juz to zauwazyłam na paru weselach
|
|
|
#605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my zawsze jak jesteśmy też nie patrzymy na młodych bo wiemy że mają tego dnia sporo na głowie więc wychodzimy na środek a po nas inni
|
|
|
#606 |
|
Raczkowanie
|
Hej, jestem z lublina i poszukuje opinii na temat salonów fryzjerskich na osiedlu botanik, czy któraś z Was się tam kiedyś czesała lub malowała? Jak trwałość fryzury i makijażu?
|
|
|
|
|
#607 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Także mam nadzieję, że mówi tak każdej parze i nie okaże się, że przyjdziemy 2 stycznia, a tam już nie ma terminu :P
|
|
|
|
|
|
#609 |
|
Zadomowienie
|
Faktycznie albo twoja suknia nie była do końca ecry, albo mąż miał nie śnieżnobiały garnitur
![]() Ale ja jakoś nie jestem za jasnymi garniturami męskimi... Chyba ze względów praktycznych
|
|
#610 |
|
Zakorzenienie
|
Przede wszystkim na swoim weselu trzeba się bawić bawić bawić
My tak zrobiliśmy i dzięki temu była to najbardziej wytańczona impreza w naszym życiu.Cały czas prawie na parkiecie, oprócz obowiązkowych pożegnań gości i krótkiego pleneru. No i uśmiechać się jak najszerzej i jak najczęściej to podstawa!!!
|
|
|
|
|
#611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i że nie miała nawet kiedy użyć bibułki matującej |
|
|
|
|
|
#612 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ja osobiscie tez nie jestem zwolenniczka bialych garniturow wiec my bedziemy klasyczni pod tym wzgledem ![]() ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- mam jeszcze pytanko do dziewczyn ktore mialy wesele 2-dniowe, jaka mialyscie sukienke na II-gi dzien?
|
|
|
#613 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam granatową krótką sukienkę na drugi dzień. Z tym że to był już tylko obiad bez tańców itd i szybko goście się zmyli.
|
|
#614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Nawet nie wiem po co ja brałam mega kosmetyczkę, jak tylko błyszczyk z niej używałam.Człowiek w euforii zapomina o takich pierdółkach, dobrze że jest photoshop
|
|
|
|
|
|
#616 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Niestety w dniu ślubu nie myślałam o tym, że warto zrobić jakieś sensowne zdjęcie, w rezultacie mam tylko to lekko rozmyte, i niepełne, niestety. Ale proszę mi wierzyć, na żywo robiło to niesamowite wrażenie. Edytowane przez sssaszka Czas edycji: 2010-09-08 o 19:51 |
|
|
|
|
|
#617 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U nas też chyba będą białe/kremowe róże ale z czerwonymi dodatkami (pod kolor moich butów) Chyba, że przez ten rok wymyślę coś zupełnie innego Jeśli chodzi o świece to marzyłabym o takich grubaśnych choć na sali są świeczniki tego typu jak u Was. Gdyby któraś z Was miała jeszcze u siebie na zdjęciach wystrój tego typu to poproszę o wklejenie fotek. Z góry dzięki Edytowane przez happy2gether Czas edycji: 2010-09-08 o 22:39 |
|
|
|
|
|
#618 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#619 |
|
Zadomowienie
|
dzieki dziewczyny bo ja moja kupilam tydzien temu - w kolorze amarantowym
ale mowiac szczerze wybor sukienki na II dzien to wcale nie jest takie proste wiec ciekawa bylam Waszych.
|
|
#620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
koleżance foto mówił że jak np ubrudzi suknię to na zdjęciach się poprawi ![]() nawet zęby dorabiają więc czasem myślę że ta cała lista co powinno się znaleźć w podręcznej kosmetyczce jest bardzo przesadzona
|
|
|
|
|
|
#621 |
|
Raczkowanie
|
Ja na swoich poprawinach miałam sukienkę różową z bolerkiem.
10 lipiec 2010r. Edytowane przez basienka666 Czas edycji: 2010-09-09 o 13:25 |
|
|
|
|
#622 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Taki żarcik! ![]() A serio, to ja wzięłam ze sobą do podręcznej kosmetyczki tylko błyszczyk, puder w kamieniu i bibułki matujące - wszystkiego używałam, ale nie za często, a im późniejsza godzina tym rzadziej ![]() Naprawdę człowiek w takiej euforii w ogóle nie myśli o takich rzeczach, a nawet jak już pomyśli to szkoda mu na to czasu. W łazienkach jednak były przygotowane niezbędniki z całkiem sporą ilością rzeczy, z których sama użyłam jeszcze dezodorant, wsuwki do włosów oraz igły i nici. Goście natomiast użyli jeszcze mnóstwa innych rzeczy, także taki duży niezbędnik warto mieć choćby z tych względów. Ale pod ręką najważniejszy rzeczywiście błyszczyk. |
|
|
|
|
|
#623 |
|
Raczkowanie
|
W łazienkach jednak były przygotowane niezbędniki z całkiem sporą ilością rzeczy, z których sama użyłam jeszcze dezodorant, wsuwki do włosów oraz igły i nici. Goście natomiast użyli jeszcze mnóstwa innych rzeczy, także taki duży niezbędnik warto mieć choćby z tych względów.
Ale pod ręką najważniejszy rzeczywiście błyszczyk.[/QUOTE] a powiedz, tak z czystej ciekawości, czy goście nie pokradli Wam częsci? u mnie o większośc gości się nie martwię, ale w każdej rodzinie znajdzie się "ananas", którego WYPADA ;( zaprosić..... dla mnie ten pomysł jest super, tylko taka myśl mi chodzi po głowie i. |
|
|
|
|
#625 |
|
Zakorzenienie
|
też tak sądzę że błyszczyk, puder sypki, bibułki, chusteczki higieniczne i może jakaś igła z nitką
![]() o i pończochy faktem jest że ja zabieram mnóstwo rzeczy na większe imprezy a potem wcale z nich nie korzystam (plastry, tabletki, tusz do rzęs, cienie....itp)
|
|
|
|
|
#626 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A w męskiej toalecie były: - OFF w sprayu - dezodorant w sprayu - chusteczki higieniczne - opakowanie plastrów - tabletki przeciwbólowe W damskiej: - OFF w sprayu - dezodorant w sprayu - lakier do włosów - wsuwki do włosów - pilniczek do paznokci - bezbarwny lakier do paznokci - mleczko do demakijażu - płatki kosmetyczne - patyczki kosmetyczne - chusteczki higieniczne - wkładki higieniczne - podpaski - tampony - rajstopy (jedne 2, jedne 3) - dwie pary ramiączek silikonowych (jedne zniknęły, ale ktoś użył) - tabletki przeciwbólowe - opakowanie plastrów - mini zestawik krawiecki w pudełeczku (igły, różne kolory nici, agrafki, maleńkie nożyczki) Oprócz tego w toaletach stały świece zapachowe i odświeżacze zapachów oraz położone były w każdej toalecie dwa opakowania chusteczek nawilżanych do higieny intymnej. Wszystko było użyte (oprócz rajstop) - np. ileś wkładek, płatków, itd. ale nic nie zniknęło w całości - że np. cała paczka wkładek - to nie. Oczywiście swoje osobiste rzeczy (puder w kamieniu, bibułki, błyszczyk) trzymałam w swojej podręcznej mini kosmetyczce koło stołu, a zapasowe pończochy miałam w ślubnym samochodzie. Myślę jednak, że dzisiaj ludzie już trochę inaczej myślą i nie wynoszą wszystkiego co wpadnie im w łapy. Z resztą rzeczy w koszyczkach nie muszą być nie wiadomo jakiej jakości i drogie: np. wkładki higieniczne, takie zapachowe, osobno pakowane można niedrogo kupić w Biedronce, dezodoranty miałam adidas i lady speed stick - ale kupione w promocji, z resztą mogą być tańsze - przecież to chodzi tylko o to żeby w trakcie zabawy się odświeżyć, mleczko kupiłam jakieś tańsze z Flos Leku czy Ziaji, płatki też najtańsze, lakier dałam z domu... Te koszyczki - niezbędniki to nie jest jakiś ogromny wydatek, więc nawet jeśli znajdą się jacyś dziwni ludzie, to niech biedaki skorzystają jak ich na biedronkowe wkładki nie stać |
|
|
|
|
|
#627 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi fotograf będzie musiał wybielić buty bo troszkę poczerniały po wyczerpującej sesji , ale nie będzie problemu.No i przede wszystkim usunąć pot z twarzy, który nie zszedł mi aż do rana, bo tak gorąco było i człowiek tak szalał!!!Zęby ciekawa sprawa Klarnetos niezły wypas!!!!!! |
|
|
|
|
|
#630 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wam dobrze radzę sprawdzić czy halka jest na dobrej stronie bo ja wczoraj na plenerze się nie skapłam i miałam ją wywiniętą na lewą stronę.
Z pośpiechu się nie zorientowałam, dopiero przy ściąganiu sukni i po plenerze.
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.

moze wklej jakies zdjecie

i brawo za pomysł - na 99% skorzystam.