|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rocznik '92 cz. XIX ;) WĄTEK NAJLEPSZYCH! ;*
Cytat:
daj mi pięć minut to jeszcze coś wymyślę muszę posprawdzać ![]() ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- http://www.kdc.pl/buszujacy-w-zbozu_...html#longDescr - nie czytałam, ale ogólnie bunt http://www.kdc.pl/kokaina_p1755164.html http://www.kdc.pl/alkohol-prochy-i-ja_p1221084.html http://www.kdc.pl/stokrotka_p1358555.html http://www.kdc.pl/stokrotka-i-demony_p3616687.html - ciąg dalszy stokrotki. nie czytałam. nie wiedziałam że wyszła muszę poszukać w bibliotece. tyle ode mnie ![]() na pewno buntowanie się. jakbyś poszukała książki niemieckich autorów to dużo tam nazizmu. jeszcze zerknę w kilka miejsc i jak coś znajdę to dopiszę.
"kobieta jest skonstruowana tak by chociaż nie mając racji udowodnić, iż ją ma." Edytowane przez noir_angele Czas edycji: 2010-09-08 o 18:00 |
|
|
|
|
#4562 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
haha siedziałam właśnie na omegle.com i pisałam z jakąś typką z Indonezji i wysłała mi się facebooku i mam nowego znajomka
|
|
|
|
|
#4563 |
|
Wtajemniczenie
|
z problemów to jeszcze np niechciana ciąża, rzucił mnie chłopak
http://www.nokaut.pl/ksiazki/a-jedna...304049819.html - poniżanie w szkole http://www.nokaut.pl/ksiazki/desiree...304048430.html - choroba, błędne diagnozy, wózek inwalidzki, przyjaźń kocham tą książkę http://www.nokaut.pl/ksiazki/pokreco...304048447.html - alkoholizm w rodzinie http://www.nokaut.pl/ksiazki/dzienni...304048157.html - bulimia http://ksiazki.wp.pl/bid,19730,eid,2...ad9a&_ticrsn=3 ucieczki z domu http://merlin.pl/Angel-dziecko-ulicy.../1,511498.html jezu uwielbiam tą tematykę. mam nadzieję, że chociaż trochę Ci pomogłam
"kobieta jest skonstruowana tak by chociaż nie mając racji udowodnić, iż ją ma." Edytowane przez noir_angele Czas edycji: 2010-09-08 o 18:22 |
|
|
|
#4564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ja kupiłam sobie książkę dzisiaj "Szkoda że Cię tu nie ma" ponoć na prawdę jest dobraaa
|
|
#4565 | ||
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=ouu;21936878]nie miałam wczoraj neta-.- ale ogólnie mało zapisałyście o dziwo
![]() gardło mnie boli jak choleraaaaaaa i muszę już myśleć nad tematem na ustną, mam ich 80 i nie wiem, który wziąć [/QUOTEJa mam ok 150 tematów. Cytat:
Dokładnie. jka tez pomysle przez weekend. Cytat:
A ja uwielbiam czytac kasiążki o narkomani.
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png Edytowane przez Lolja Czas edycji: 2010-09-08 o 18:37 |
||
|
|
|
#4566 |
|
Zakorzenienie
|
Linka ciekawy temat. Pójdź do biblioteki i tam powinien być taki dział z takimi psychologicznymi ksiązkami.
|
#4567 |
|
Rozeznanie
|
Yes - Twój TŻ jest podobny do mojego TŻta z charakteru
takie same gesty, romantyczność itp
|
#4568 |
|
Zakorzenienie
|
polecam: milion małych kawałków.
Linka- "Gnój" Wojciech Kuczok- cięzkie dziecinstwo
|
#4569 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
uwielbiam czasem tak jakiemuś frajerowi dos.rać jak jest zbyt pewny siebie ![]() Cytat:
wczoraj sie widzieliśmy i dzisiaj też, bo byłam z nim na wagarach (wiem, ledwo tydzien do szkoły chodze a juz wagary ) tzn ja byłam, a on mi towarzyszył Dzisiaj spędzliśmy jakies 7h i nawet mnie niczym nie zdenerwował Ja go chyba po alkoholu tak nie lubie, tzn jak on jest, bo mnie jakos irytuje wtedy, na trzezwo sie normalnie zachowuje Nie wiem, może nawet coś z tego będzie ![]() widać też ze lovka jest
Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars I could really use a wish right now..♪ Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2010-09-08 o 20:20 |
||||
|
|
|
#4570 |
|
Zadomowienie
|
Ja estem zarobiona nie mam już teraz na nic czasu.Zaglądam tu codziennie i Was czytam ale nie mam czasu napisać cos o d siebie.Ogólnie to jest do dupki.Jutro mam wypracowanie z Wesela ale nie wiem a jaki temat bo dostanę dopiero jutro w klasie i się już stresujęęę.nienawidze pisać nie wychodzi mi i zawsze mam słabe oceny z tego i już klapa na samym początku..
ktoś dał fajną nutkę bo fajny dj ;D a u mnie ciągle to http://www.youtube.com/watch?v=E1wKCXbrK74
|
#4571 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() noir - przeczytałabym to sobie 'Desiree czyli czas próby', ale u mnie w bibliotece nie ma na co liczyć ;/ ja mam też wstępnie temat na maturkę, ale nie wpiszę go tu bo potem wyskoczy w googlach każdemu i będą nas podczytywać maturzyści w każdym razem wydaje mi się świetny a zarazem ambitny w ogóle to myślę o rozszerzonym polaku ! w piątek mam pierwszą jazdę a kompletnie nic nie umiem! to tylko u mnie
|
|
|
#4572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4573 |
|
Zakorzenienie
|
Nanu, ale co masz umiec jak to pierwsza jazda?
|
#4574 |
|
Zakorzenienie
|
Zdecydowana większość ludzi chodzących na prawko umie już jeździć a ja nie bo nikt nie ma cierpliwości mnie uczyć ;<
gosciu do mnie 'pojedziemy na placyk i ZOBACZYMY CO UMIESZ'
|
|
#4575 |
|
Zakorzenienie
|
Halo, halo! Doradźcie mi
![]() W piątek tż śpi u mnie i chce zrobić coś romantycznego typu świeczki. są dwie opcje jak to zrobic : 1) wyjde z tżem z psem, a brat mi zapali świeczki i wrócimy we dwoje na 'gotowe' 2)powiem tżowi żeby wyszedł mi z psem i ja zapale świeczki co lepsze? ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- dasz rade misio ;*
|
#4576 |
|
Zadomowienie
|
Mov oby..
\ej znów mnie serce bolii....Mov myślę że pierwsza(jeśli wiesz że brat o co poprosisz to to zrobi.)..bo co zrobisz jak sie bd tż droczył albo coś takiego?
So take a dirty picture for me Edytowane przez zawirowana Czas edycji: 2010-09-08 o 20:50 |
|
|
|
#4577 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4578 |
|
Wtajemniczenie
|
yooo;p czemy nikogo nie ma same wiecie gdzie?
|
|
|
|
#4579 |
|
Zakorzenienie
|
z bratem ostatnio zaczęłam mieć mega układy, powiedział że nie nakapuje rodzcom zetż będzie u mnie spał i wiem że mi zapali świeczki, bo już z nim gadałam.
|
#4580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzięki misiu;* haha boje się, że on nie ma cierpliwości .. ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- bo nie lubimy tego ;p tutaj jest nasze miejsce!
|
|
|
#4581 |
|
Zadomowienie
|
ent ja nie mieć czasu na bycie tam gdzie Ty wiesz i my wiemy
![]() aha ale mov zamierzasz aby doszło do was do czegoś?to co z bratem..?; D
So take a dirty picture for me Edytowane przez zawirowana Czas edycji: 2010-09-08 o 20:56 |
|
|
|
#4582 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Lolja;21941162]
oj ja też się naczytałam na ten temat.. ;] kurde, pamietam taka fajna ksiazke wlasnie o narkomanii. ucieczki z domu, bojki, kradzieze, sprzedawanie wlasnego ciala by miec na prochy. ale wypadlo mi z glowy fuck nie, nie jestem pewna. powiedziala mi to koleżanka, która też coś kiedyś do niego, więc mogła mówić nieprawde..ale kto wie ![]() coz. ja bede czekac. nie wiem na co, ale bede czekac. musze poogarniac nauke. ide jutro na 9 bo nie chce mi sie na 8 wstawac
|
#4583 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz, swój pierwszy raz przezyłam u tża w domu, a w pokoju obok byla wtedy jego siostra, więc wiesz
tzn poczekam aż brat zaśnie i do dzieła ; )
|
#4584 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ej jak pierwszą to się nie stresuj wg ![]() Cytat:
Cytat:
![]() o właśnie tak. dobrze gada, polać jej winiacza
|
|
#4585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4586 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
w ogóle wczoraj jade z tż z wrocka i już w ch.uj ciemno bylo i tż jechał ponad 120/h. a ja sie strasznie boje jeździc w nocy szybko;d i do tż mówie 'joooj weź zwolnij, prosze cie, no weź zwolnij...weź no ja sie boje' a on myslał ze ja sobie jaja robie ;d haha i w ogóle jedzie dalej a ja cały czas nawijam zeby zwolnił;d a tż mnie za reke złapał i jedzie dalej, ja tak 'ty lepeij kierownice trzymaj.. no zwolnij' on mnie znowu za rekę i do mnie 'no poprostu mi zaufaj, przecież ja znam tą droge, zawsze tu tak jeżdze' i już na takim fochu obruciłam głowe a on do mnie 'ty sie naprawde boisz.. hehe niewierzee' a ja dalej na fochu on 'taa ty sie boisz.. nie no wkrecasz... nie boisz sie nie?' ja już do niego 'tak ku.rwa nie boje sie ani troszke, no w ogóle' i dopiero po chwili zwolnił. a potem jak mnie odwiózł to mnie przepraszał, bo naprawde myslał ze sobie jaja robie i w ch.uj.a lece;d;d albo jaki był szczesliwy jak jechalismy i sie z nim kłuciłam o cos na drodze i nie miałam racji i mu przyznałam jego racje
Edytowane przez K0G0 T0 0BCH0DZI Czas edycji: 2010-09-08 o 21:29 |
|||
|
|
|
#4587 |
|
Zakorzenienie
|
.
Pomyśl - kim jesteś Jeśli mądrość Cię usypia, a głupota budzi... Edytowane przez Toriaa Czas edycji: 2010-09-09 o 14:02 |
|
|
|
#4588 |
|
Zakorzenienie
|
Kongo, fajną parą jesteście
|
#4589 |
|
Wtajemniczenie
|
yoł ;d
|
#4590 |
|
Wtajemniczenie
|
kocham cię
![]() jak dobrze że ja już 18 mam za sobą
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:30.

' on 'wiesz coo ja tutaj nomalnie informuje;d cie ze jestem chory a ty sobie kpisz;(.. nic na to nie poradze.. potrzebuje cie;p' ja 'jesteś chory? hahaha;d to musisz isc do lekarza koniecznie..;> jakieś tablety ci przepisze czy cos;p' on'jaa noramlnie zero romantyzmu;(..normalnie spadlem na ziemie z 1000stop;d.. weee teraz to już nigdy nie usłyszysz nic milego ode mnie;p... nawet chocbyś blagala.. nic a nic.. w takim razie zamieniam sie w sopel lodu i juz sie nie odmroze;p.. ehh kto z kim przystaje..;d ja juz tez nie bd mial serduszka..;(' (bo ja mu zawsze mowie ze nie mam serca etc;d) to mu odpisałąm 'hehe a jeszcze mialam kontynuowac ze wiesz jak to jest z nalogiem. trzeba rzucic haha;d eh no trudno.. to ja bede mowila tobie czule slowka podwojnie hehe