Powiekszenie piersi cz.6 - Strona 190 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-08, 14:13   #5671
Darling15
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

uwielbiam Usta Usta ) super humor i w dodatku taki..zyciowy serial ) polecam jeszcze sekretny dziennik call girl - ogladam na ☠☠☠☠☠☠☠☠☠ ) zamowilam stepper i dzis pzryszedl) juz niedlugo zaczne internsywniej cwiczyc bo pupa nieublaganie rosnie..straszne..ostatni o czuje sie taka gruban i jeszcze mam wielkie cycki) ) a le to akurat okej
Darling15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 14:27   #5672
Miliqqq

aaaaaaaaaaaaa wyznaczylam date na 5 XI !!!!!!!!!!!!!!
dołączcie mnie do listy ))
ja tez ogladam ddziennik call girl, ale obejrzalam juz wszytsko i nie ma chyba nowych odcinkow (

moje cycuszki sa w drodze )))
Miliqqq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 14:38   #5673
korinka
BAN stały

Madzienka sorki, jakoś przeoczyłam Twój post.... ja już troszkę pisałam o operacji ale w sumie nie rozwijałam się w tym temacie
za operacje płaciłam 9 700, generalnie to wyglądało tak ze jak mi dali głupiego jasia to już wszystko pamiętam jak przez mgłę cały czas się śmiałam....i zastanawiam się czy coś głupiego gadałam poźniej narkoza, odliczanie i chyba zanim powiedzialam "trzy" to spałam... no teraz już mam piękności z przodu.. nooo przynajmniej coraz ładniejsze są..jedna pierś wydaje mi się że jest opuchnięta jeszcze....dziwne no a cały czas dochodzę jeszcze....ciągle trochę ciągnie i pobolewa ...ale jest coraz lepiej
najgorsze jest to ze na takie na prawde końcowe efekty czeka się nawet do roku.......
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 15:05   #5674
dragon_lady

czesc laski! znowu jestem w cycuchowej krainie
wykonalam telefon i bede miala zabieg pod koneic listopada, dokladnie 26 XI !!!!!
mnie tez dopiszcie do listy
a ogladacie Satysfakcje??? bardzo fajny serial )
dragon_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 15:42   #5675
izabellawawa
Przyczajenie

Dot.: Powiekszenie piersi cz.6- jaki rozmiar wkladek?

agnes281 hej bylam najpierw u dr.gresse-lyko i powiedzial ze maxymalnie wlozy mi 255 a potem poszlam do dr.obrockiego i powiedzial ze max 345 ale wydaje mi sie ze moga wyjsc za duze bo jestem bardzo malutka i szczupla
izabellawawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 15:59   #5676
lusia87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 2sweet Pokaż wiadomość
uwielbiam ten serial a ten aktor co teraz stara sie odzyskac zone, nie pamietam jak on sie nazywa, to moj ulubiony zawsze leje po nogach jak na niego patrze, jest taki smiesznyon gra tez w serialu tancerze
ja nie wiem co jest ze mna ale normalnie tak samo jak uwielbiam adama sandlera za jego *******owatosc w filmach he he tak samo uwielbiam patrzec na tego niezdare ))))))))

odnosnie tego serialu oraz tego aktora, polecam na vod.onet.pl obejrzec 4 premierowe odcinki serialu "Stacja" uśmiałam się jak nigdy, polecam i ten aktor rownież tam gra, Tomasz Kot i ta aktorka co była przyjaciółką Niani w serialu
naprawde warto obejrzec
Stary 2010-09-08, 16:04   #5677
pink star
Rozeznanie

Wiec na dzis...i dodalam Miliqqq (dragon prosze!!!! juz i ciebie dodalam)
08.09
BabyB 08.09 0 dzień !!!!!!!!
Natasha 13.09 5 dni
Kashantii 15.09 7 dni
Romaria & Marusik 16.09 8 dni
Beatrycze 18.09 10 dni
Kwinna 05.10 27 dni
Madzienka 12.10 34 dni
Laloona 02.11 55 dni
Miliqqq 05.1157dni
dragon_lady 26.1178dni
Pink 06.12 89 dni
Magera 08.12 91 dni
Kejsiii 14.12 97 dni

54,5 kg - cel 49kg

Edytowane przez pink star
Czas edycji: 2010-09-08 o 16:08
pink star jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 16:32   #5678
BabyB
Raczkowanie

kochane moje miało by do piątku ale tak jak sie można było spodziewac wracam i to biegiem znalazłam jakies połączenie z internetem i prosze mnie ratowac

no wiec tak jestem juz po konsultacji, ogólnie pierwsze wrażenie bardzo pozytywne bardzo przyjemny personel jak i sam doktor, klinika tez mi sie podobała taka "z duszą" ALE DO RZECZY

juz na samym wstępnie dr powiedział że odradza mi w ogóle operacje ale nie bardzo potrafił uzasadnic dlaczego, wstępnie powiedział "nnno bo tak" aż nie wiedziałam co odpowiedziec. No ale nie po to leciałam taki kawał drogi i tłukłam sie w busie 300km zeby pocałowac klamke wiec drążyłam drążyłam drążyłam. Dr zrobił pomiary i stwierdził ze faktycznie mam asymetrie piersi prawa jest większa o 1cm a żeby było fajniej mam brodawki rozstawione na boki z czego prawa ucieka bardziej Wstępnie zaproponował mi wkładki anatomiczne ale szybko zmienił zdanie kiedy pokazałam mu zdjęcia z piersiami jakie mi sie podobają i jakich oczekuje, wtedy zdecydowanie powiedział, że okrągłe (powiedział "jak seksbomba" aż sie zaśmiałam, czy te zdjęcia które wcześniej tu wstawiałam są aż TAKIE?) Teraz to mam dopiero kocioł w głowie bo jak mi wyjdą cyce "przyklejone" do krótkiej klatki i jeszcze do tego krzywe to chyba sie załamie. Aha no i największy mój dramat to to, że dr powiedział że nijak sie nie da tej brodawki skorygowac implantem chyba ze anatomicznym ale i tak bedzie bardzo trudno wiec tu sie podłamałam bo wydawało mi sie że właśnie po to jest chirurgia plastyczna zeby takie rzeczy poprawiac przeciez nie takie cuda lekarze robili Jedyne do czego byliśmy zgodni od razu to cięcie w fąłdzie podpiersiowym i metodą pod mięsien. Wstępnie dr zaproponował mi max 390cc ale sie skrzywiłam i zapytałam o taki max max to powiedział ze bedziemy oscylowac miedzy 420-460cc skłaniając sie raczej ku 420cc ale ja oczywiscie jak usłyszałam 460cc to juz mi nic innego po głowie nie chodziło. Dr mowi ze im wiekszy implant tym jest tez szerszy i ze nie wie czy 460 nie bedzie za bardzo wysuniete pod pachy ale na obu zdjeciach jakie mu pokazałam jeszcze zanim rozmawialismy o rozmiarze to powiedział ze są wysuniete na bok. Dziewczynki czy to jakoś przeszkadza wam? mi sie wydaje ze wasze piersi tez tak wygladaja jak te na zdjeciach ktore wydrukowalam i bylabym z takich zadowolona. Szczerze babeczki powiedzcie co tu robic? Zastanawiam sie czy nie pojsc na konsultacje do dr Jarlinskiego i zapytac co on by mi zaproponowal i najprawdopodobniej tak właśnie zrobie, trudno znowu 400km jak nie wiecej ale dla cycków wszystko. Obawiam sie tylko ze dr J nie będzie skłonny na takie rozmiary przy moim wzroście.. Co więcej hm.. nastawiałam sie na VHP a dr B mowi ze tylko HP bo brodawka ucieknie jeszcze bardziej.. babeczki świat mi sie zawalił na głowe..

Jest tez dobra nowina- termin 14 października
Ps. Dr powiedzial ze na forach wypisuja straszne glupoty i to nieprawda ze cyt. "chcesz wielkie cyce to idź do bromy" i az mi sie głupio zrobiło :jezyk: bo ja właśnie po te wielkie cyce przyszłam
BabyB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 16:46   #5679
beatrycze1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez BabyB Pokaż wiadomość
kochane moje miało by do piątku ale tak jak sie można było spodziewac wracam i to biegiem znalazłam jakies połączenie z internetem i prosze mnie ratowac

no wiec tak jestem juz po konsultacji, ogólnie pierwsze wrażenie bardzo pozytywne bardzo przyjemny personel jak i sam doktor, klinika tez mi sie podobała taka "z duszą" ALE DO RZECZY

juz na samym wstępnie dr powiedział że odradza mi w ogóle operacje ale nie bardzo potrafił uzasadnic dlaczego, wstępnie powiedział "nnno bo tak" aż nie wiedziałam co odpowiedziec. No ale nie po to leciałam taki kawał drogi i tłukłam sie w busie 300km zeby pocałowac klamke wiec drążyłam drążyłam drążyłam. Dr zrobił pomiary i stwierdził ze faktycznie mam asymetrie piersi prawa jest większa o 1cm a żeby było fajniej mam brodawki rozstawione na boki z czego prawa ucieka bardziej Wstępnie zaproponował mi wkładki anatomiczne ale szybko zmienił zdanie kiedy pokazałam mu zdjęcia z piersiami jakie mi sie podobają i jakich oczekuje, wtedy zdecydowanie powiedział, że okrągłe (powiedział "jak seksbomba" aż sie zaśmiałam, czy te zdjęcia które wcześniej tu wstawiałam są aż TAKIE?) Teraz to mam dopiero kocioł w głowie bo jak mi wyjdą cyce "przyklejone" do krótkiej klatki i jeszcze do tego krzywe to chyba sie załamie. Aha no i największy mój dramat to to, że dr powiedział że nijak sie nie da tej brodawki skorygowac implantem chyba ze anatomicznym ale i tak bedzie bardzo trudno wiec tu sie podłamałam bo wydawało mi sie że właśnie po to jest chirurgia plastyczna zeby takie rzeczy poprawiac przeciez nie takie cuda lekarze robili Jedyne do czego byliśmy zgodni od razu to cięcie w fąłdzie podpiersiowym i metodą pod mięsien. Wstępnie dr zaproponował mi max 390cc ale sie skrzywiłam i zapytałam o taki max max to powiedział ze bedziemy oscylowac miedzy 420-460cc skłaniając sie raczej ku 420cc ale ja oczywiscie jak usłyszałam 460cc to juz mi nic innego po głowie nie chodziło. Dr mowi ze im wiekszy implant tym jest tez szerszy i ze nie wie czy 460 nie bedzie za bardzo wysuniete pod pachy ale na obu zdjeciach jakie mu pokazałam jeszcze zanim rozmawialismy o rozmiarze to powiedział ze są wysuniete na bok. Dziewczynki czy to jakoś przeszkadza wam? mi sie wydaje ze wasze piersi tez tak wygladaja jak te na zdjeciach ktore wydrukowalam i bylabym z takich zadowolona. Szczerze babeczki powiedzcie co tu robic? Zastanawiam sie czy nie pojsc na konsultacje do dr Jarlinskiego i zapytac co on by mi zaproponowal i najprawdopodobniej tak właśnie zrobie, trudno znowu 400km jak nie wiecej ale dla cycków wszystko. Obawiam sie tylko ze dr J nie będzie skłonny na takie rozmiary przy moim wzroście.. Co więcej hm.. nastawiałam sie na VHP a dr B mowi ze tylko HP bo brodawka ucieknie jeszcze bardziej.. babeczki świat mi sie zawalił na głowe..

Ps. Dr powiedzial ze na forach wypisuja straszne glupoty i to nieprawda ze cyt. "chcesz wielkie cyce to idź do bromy" i az mi sie głupio zrobiło :jezyk: bo ja właśnie po te wielkie cyce przyszłam
mi J nie zaproponował za dużych własnie ze wzgledu na na mój widok ja tez mam asymetrie i zaproponował 225 i 250 a chciałam wieksze ale w koncu postawie na 275 i 300 hp nie wiem jakie masz ja mam takie zobacz nie wiem ile od niego dostaniesz ale próbuj
beatrycze1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 16:55   #5680
magdakaczmarek
Raczkowanie

Witajcie strasznie dawno mnie tu nie było, ale nadrobię
po weekendzie postaram się już wstawić zdjęcia wyjściówki i będę prosić Was kochane o rady co do wkładek. Niestety muszę lecieć odezwę się wieczorkiem
magdakaczmarek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 16:59   #5681
romaria
Raczkowanie

Hello Moje Drogie

[QUOTE=pink star;21938045]Wiec na dzis...i dodalam Miliqqq (dragon prosze!!!! juz i ciebie dodalam)
08.09

Pinki dzieki i prosze o korekte
Zmienilam termin na 14 bo nie moglam juz wytrzymac

Cytat:
Napisane przez BabyB Pokaż wiadomość

Baby no to masz rowno miesiac po mnie, gratulacje

Kejsiii ile wyjaralas po tajniacku?
Maceratko
Marczi, gdzie sie wloczysz, album aktualizuj

Dziewczynki ilma dodala nowe fotki

Pa
Stary 2010-09-08, 17:01   #5682
Madzienka2010
Raczkowanie

Korinko, czemu tak dużo płaciłaś?? jesteś zadowolona tak??bardzo bym Cie prosiła o zdjęcia...ja już lada moment mam operację a ciągle się martwię... czy masz dla mnie jakieś rady przed operacją u niego??
Stary 2010-09-08, 17:03   #5683
BabyB
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magdalenadom Pokaż wiadomość
nu, a dr. B naprzyklad niezaproponowal wyciąc sutka calego i go przestawić bardziej do srodka?
i miałabys cięcie do okoła brodawki a nie pod piersia?

napisz do niego maila z takim zapytaniem ,czy morze w ten sposub skoregowac piers?
nu i napewno idc jeszcze do jednego doktorak ,morze do tego co jest blirzej twojego domku?
tak, zaproponowal wlasnie przesunac brodawke ale pomimo cięcia w fałdzie a przynajmniej tak to zrozumiałam ale wzdrygnęłam sie na myśl.. wybieram sie do niego na jeszcze jedna konsultacje napewno w najbliższym czasie jak juz coś mi sie rozjaśni w głowie i bede wiedziała co z tym rozmiarem.. kochana dziekuje z tego stresu wyleciało mi to kompletnie z głowy moze to jest właśnie jakiś ratunek dla mnie no ale jak on miałby mi cała brodawke przesunąc, jak wyglada taki zabieg?? a zadnego doktorka nie mam blisko siebie komu bym sie chciała "oddac" a wole zainwestowac teraz niz pozniej pluc sobie w brode.. ajajaj

Kobitki od dr B. czy wam też dr odradzał?? Musiałyście negocjowac czy od razu proponował dużo cc??

ja oszaleje przeciez moj Połówkowy jak sobaczy że mam jednego sutka pod pachą to mi chyba zrobi reoperacje "na żywca"......

EDIT (!!!):
Dziewczynki ja sie tak wgapiam w te swoje zdjęcia jak ciele w malowane wrota i tak sobie myśle ze lewa pierś jest mniejsza i dlatego mniej ucieka brodawka, jakby była tej samej wielkości co prawa to by były rozstawione obie na boki tak samo, czyli idąc tym tokiem rozumowania to faktycznie im beda wieksze tym bardziej sie "rozjadą" na boki. Przyjrzyjcie sie prosze (wiem ze to okropny widok, wiem.. ale was teraz potrzebuje)czy wam sie tak nie wydaje? Mój wniosek jest taki ze jesli juz przesuwac te nieszczęsne brodawki do środka to obie. Czy dobrze mysle czy już całkiem cyrk na kółkach wyjdzie??

Edytowane przez BabyB
Czas edycji: 2010-09-08 o 17:20
Stary 2010-09-08, 17:22   #5684
fergilka
Raczkowanie

Jestem dziewczynki, jak na razie mega obolała, bolą mnie plecy, cycki i ogólnie więcej śpie. Jutro jade na cało dzień do koleżanki bo nie dam rady sama zostać. Ból niesamowity, i nie chce tu nikogo straszyć ale trzeba się nastawić na wieeelkie bóle. W nocy po op doststałam 3 kroplówki po 05, litra, 2 x z tramalem, 3 morfinka i ketonal i następny dzień był dzięki nim w miarę ok, ale wredy już skońvxyło się podawanie kroplóweczek tylko tabletki, które tak dobrze nie działały, na wieczór dostałam jeszcze małą kroplóweczkę z tramalem i spaćku. Dziś podczas wyciągania drenów normalnie zasłabłam, drugi dren wyciągany był jak już osunęłam się na ręce pielęgniarki i nie kontaktowałam, potem ryczałam z bolu do południa i wtedy przyjechał mój połówek i poprzytulał mnie i już jakoś lepiej, te nerwy ból i to wszystko jest dołujące. Dodam też, że mam dosyć wysoki próg bólu, mam 6 zębów leczonych kanałowoi wszystkie bez znieczulenia....bo taki ból u stomatologa to pikuś...

wrzuciłam fotki zapraszam do oglądania dobrze, że doktorek wybił mi z głowy wkładki 350cc, debatowaliśmy nad 325 i 300, zapytał czy jestem gotowa na duży biust i duże piersi bo 325 może być za duże, moje określil na pełne B małe C (staniki nosiłam 70C) niby nie ma różnicy ale mówił, że 325 będą mi troszkę wystawać z pod pach, na to ja, że nie chcę dużych bo przecież niska jestem zaledwie 153 cm, więc krótkim ruchem napiał na moim brzuchu 300 i chwała mu za to. Zobaczcie jak zamieszały w moim biuście takie maltkie wkładeczki na zdjęciach nie wydają się takie duże, jak dla mnie są wieeelkie takie akurat jak dla mnie

Edytowane przez fergilka
Czas edycji: 2010-09-08 o 17:24
fergilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 17:41   #5685
beatrycze1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez fergilka Pokaż wiadomość
Jestem dziewczynki, jak na razie mega obolała, bolą mnie plecy, cycki i ogólnie więcej śpie. Jutro jade na cało dzień do koleżanki bo nie dam rady sama zostać. Ból niesamowity, i nie chce tu nikogo straszyć ale trzeba się nastawić na wieeelkie bóle. W nocy po op doststałam 3 kroplówki po 05, litra, 2 x z tramalem, 3 morfinka i ketonal i następny dzień był dzięki nim w miarę ok, ale wredy już skońvxyło się podawanie kroplóweczek tylko tabletki, które tak dobrze nie działały, na wieczór dostałam jeszcze małą kroplóweczkę z tramalem i spaćku. Dziś podczas wyciągania drenów normalnie zasłabłam, drugi dren wyciągany był jak już osunęłam się na ręce pielęgniarki i nie kontaktowałam, potem ryczałam z bolu do południa i wtedy przyjechał mój połówek i poprzytulał mnie i już jakoś lepiej, te nerwy ból i to wszystko jest dołujące. Dodam też, że mam dosyć wysoki próg bólu, mam 6 zębów leczonych kanałowoi wszystkie bez znieczulenia....bo taki ból u stomatologa to pikuś...

wrzuciłam fotki zapraszam do oglądania dobrze, że doktorek wybił mi z głowy wkładki 350cc, debatowaliśmy nad 325 i 300, zapytał czy jestem gotowa na duży biust i duże piersi bo 325 może być za duże, moje określil na pełne B małe C (staniki nosiłam 70C) niby nie ma różnicy ale mówił, że 325 będą mi troszkę wystawać z pod pach, na to ja, że nie chcę dużych bo przecież niska jestem zaledwie 153 cm, więc krótkim ruchem napiał na moim brzuchu 300 i chwała mu za to. Zobaczcie jak zamieszały w moim biuście takie maltkie wkładeczki na zdjęciach nie wydają się takie duże, jak dla mnie są wieeelkie takie akurat jak dla mnie
ferliga moge zobaczyc??

---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ----------

Cytat:

widziałam masz po 300hp okrągłe czy anatomy??
Stary 2010-09-08, 17:43   #5686
BabyB
Raczkowanie

Cytat:

super ze juz jestes z nami
dasz rade jestesmy wszystkie z Tobą!
Stary 2010-09-08, 17:49   #5687
Miskaa78
Kazar Lady

Baby, faktycznie masz zagwozdke.. Patrzyłam na Twoje zdjęcia jeszcze raz .. brodawki patrzą na boki i są na rożnych wysokościach - powiększenie może sprawić że to bedzie bardziej widoczne niż w tej chwili
Słuchaj dr i nie upieraj sie za mocno te 420cc to jest kawał cycka

a ciekawe które fora dr czyta

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 18:45   #5688
agnes281
Wtajemniczenie

Fergilka bylam w albumie, no no pozazdroscic gratulacje i szybkiego powrotu do zdrowka!

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 18:57   #5689
marteczka2730
Przyczajenie

HORO - wiem o tym ze zdjecia to nie wszystko ale ulatwi mi to w pewnym stopniu sprawe. A co do koncepcji moich nowych cycuszek to wiem napewno ze chce wkladki anatomiczne o wysokim profilu i chcialabym zeby wygladaly w miare naturalnie jestem szczupla osoba wiec o duzych rozmiarach moge tylko pomazyc.

Edytowane przez marteczka2730
Czas edycji: 2010-09-08 o 19:01
marteczka2730 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 19:29   #5690
fergilka
Raczkowanie

mam 300cc hp Mentory okrągłe. naprawdę dziwie się, że tak małe wkładki dadzą mi tak duże cycki, mi wydają się ogromne. bluzy dresowej dosyć lużnej w które przyszłam do kliniki na odchodne nie mogłam zapiąć jeszcze przed wejściem na blok krzyczałam do lekarzy, a może te 325 co? w ogóle atmosfera luzik, radyjko grało, ja na stole śpiewałam : co ja robię tu uuu cycolinki ile brałyście ten ketonal czy przeciwbole? i kiedy ten ból minie?
Stary 2010-09-08, 19:34   #5691
beatrycze1
Raczkowanie

Cytat:
mam 300cc hp Mentory okrągłe. naprawdę dziwie się, że tak małe wkładki dadzą mi tak duże cycki, mi wydają się ogromne. bluzy dresowej dosyć lużnej w które przyszłam do kliniki na odchodne nie mogłam zapiąć jeszcze przed wejściem na blok krzyczałam do lekarzy, a może te 325 co? w ogóle atmosfera luzik, radyjko grało, ja na stole śpiewałam : co ja robię tu uuu cycolinki ile brałyście ten ketonal czy przeciwbole? i kiedy ten ból minie?
no to ja bede miec to samo bo miałas w miare to samo tak mi sie wydaje
Stary 2010-09-08, 19:46   #5692
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
Baby, faktycznie masz zagwozdke.. Patrzyłam na Twoje zdjęcia jeszcze raz .. brodawki patrzą na boki i są na rożnych wysokościach - powiększenie może sprawić że to bedzie bardziej widoczne niż w tej chwili
Słuchaj dr i nie upieraj sie za mocno te 420cc to jest kawał cycka

a ciekawe które fora dr czyta
zgadzam się w 100 % ... po powiększeniu wszystkie "detale" sa widoczne duuuuużo bardziej niż przed. A rzeczywiscie masz cycuchy uciekające na boki... i brodawki podążające ich śladem
stawiam na 420 cc ... bedzie spory biuścik, jak chcesz a do tego nie bedziesz musiała kombinować z brodawkami czy czymkolwiek innym

Cytat:
Napisane przez marteczka2730 Pokaż wiadomość
HORO - wiem o tym ze zdjecia to nie wszystko ale ulatwi mi to w pewnym stopniu sprawe. A co do koncepcji moich nowych cycuszek to wiem napewno ze chce wkladki anatomiczne o wysokim profilu i chcialabym zeby wygladaly w miare naturalnie jestem szczupla osoba wiec o duzych rozmiarach moge tylko pomazyc.
marteczko,
jeśli [powiesz Dr o jkai biust Tobie chodzi, to na pewno sam doskonale doradzi i rodzaj implantów i ich wielkość

Cytat:
fergilko,
prześlicznie
300 cc a jakie wieeelkie

ja akurat bralam ibuprom... nie takl silny jak ketonal, ale dzia;ła

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 19:58   #5693
Madzienka2010
Raczkowanie

Cytat:
eeeeeeeeeennnnnnnnnoooooo ooo Dziewczyno są przecudne..... klaski: jakbyś miała 325 to chyba wózkiem byś je z kliniki wiozła

GRATULUJĘ
Stary 2010-09-08, 20:51   #5694
romaria
Raczkowanie

Fergilka serdecznie gratuluje dorodnego biustu
Stary 2010-09-08, 21:05   #5695
kejsiii
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez romaria Pokaż wiadomość

Kejsiii ile wyjaralas po tajniacku?

Hahahah nie palę już równiutkie 7 dni

Fergilka
Super -śliczne- duże- cudne
dasz radę z bólem teraz pójdzie już z górki

Dziewczyny czy na skakance idzie zgubić brzuch?? Bo moje hula hop to chyba jakieś do bani mam takie wielkie siniaki że patrzeć nie mogę i jak kręcę to mnie tak boli że nie daję rady !!! Nie wiem czy tak ma byc czy mój brzuch jakiś dziwny jest!!!!

A i dziś o 21.30 tvn leci pierwszy odcinek Top model myślę że warto oglądać .. Ciekawe czy jakaś laska z castingu będzie miała żelki hehe

Edytowane przez kejsiii
Czas edycji: 2010-09-08 o 21:07
kejsiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 21:17   #5696
Madzienka2010
Raczkowanie

Skarby Wy moje proszę mnie przepisać z 12.10 z odliczania na 7.10 już chcę jak najszybciej
Stary 2010-09-08, 21:32   #5697
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
mialas spora wyjsciowke to sie nie dziw ,ze Ci wyszly takie duze piersi
mozna wlozyc 5 pacjentkom tez sam rozmiar ale u kazdej wyjdzie inaczej

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 21:33   #5698
Ms_E
Zadomowienie

Byłam dziś u dr i w końcu nie mam szwów! Po 4 tygodniach, ale zawsze :p i ani jednego juz. Dr mówi, że ładnie sie goi wszystko i za 3 miesiące mam się zgłosić w ogóle dziś łażę jakaś szczęśliwa sie popłakałam ze szczescia nawet bo tak chyba dopiero dziś do mnie dotarło, że to już takie moje i już mi nikt nie zabierze nie tak jak wcześniej, że wstaję rano i zakładam cycki (stanik puuuuuuush-up) bo tak było... dla kogoś kto miał zupełne zero, jak dziecko to naprawdę nawet takie jak mam teraz to jest coś takiego że ahhhhhhhhhhhhhh
Ms_E jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 21:35   #5699
Madzienka2010
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ms_E Pokaż wiadomość
Byłam dziś u dr i w końcu nie mam szwów! Po 4 tygodniach, ale zawsze :p i ani jednego juz. Dr mówi, że ładnie sie goi wszystko i za 3 miesiące mam się zgłosić w ogóle dziś łażę jakaś szczęśliwa sie popłakałam ze szczescia nawet bo tak chyba dopiero dziś do mnie dotarło, że to już takie moje i już mi nikt nie zabierze nie tak jak wcześniej, że wstaję rano i zakładam cycki (stanik puuuuuuush-up) bo tak było... dla kogoś kto miał zupełne zero, jak dziecko to naprawdę nawet takie jak mam teraz to jest coś takiego że ahhhhhhhhhhhhhh
heheheh nie dziwie Ci się, ja właśnie płacze ze szczęścia, że mam możliwość mieć je za miesiąc...kurde za kase można kupić szczęście
Stary 2010-09-08, 21:43   #5700
Ms_E
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Madzienka2010 Pokaż wiadomość
heheheh nie dziwie Ci się, ja właśnie płacze ze szczęścia, że mam możliwość mieć je za miesiąc...kurde za kase można kupić szczęście
jeśli całą resztę potrzebną do szczęścia się ma to tak
Ms_E jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości